View Full Version : katataksi prota8limatos 2007-2008
"einai nwris gia na eksagoume simperasmata"
kai pipes.
roufianepste.
psifizo gauro-bazelo-aek kai gia 4i 8esi areianara eae.
Ψόφησα το πρώτο αλλά αντικειμενικά ο βάζελος θα βγει 4ος-5ος, αν και φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά με τρελαμένους βάζελους, αδιαπέραστα τείχη και κολόνες στην άμυνα.
eleventh guardian
08-08-2007, 14:59
Αν το πρωτάθλημα παιχθει επί ίσοις όροις, τοτε στην πρεμιέρα έχουμε ντέρμπι για τον τίτλο, αλλά το Σάββατο, όχι την Κυριακή. :D
1-2: γαύρος ή ΑΕΚ, 3-4: Πανιώνιος ή Άρης.
1 πανιωνιος
2 αρης
3 ατρομητος
4 αστερας τριπολης
Ασχετο,αλλα γιατι δεν ερχεται email για activation του νεου ακαουντ;
Raven Lord
08-08-2007, 18:22
για φέτο δεν ξέρω αλλά σε 4 χρόνια η σειρά θα είναι
1. ΑΟΤ
2. ΑΕΛ
3. ΠΑΟ
se 5 xronia apo tora
1.Paok
2.Makedonikos
3.pavlos melas
pitchfork
08-08-2007, 21:02
Η τελευταία επιλογή χαλαρά είναι η πιο κοντινή στην άποψή μου (εγώ πιστεύω θα έχουμε της εξής τελική κατάταξη: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1908 - αεκάκι - αρούλης - νιόνιος - γάβρος βορρά - γάβρος νότου) και την ψήφισα
Moonspellheim
08-08-2007, 21:38
Η τελευταία επιλογή χαλαρά είναι η πιο κοντινή στην άποψή μου (εγώ πιστεύω θα έχουμε της εξής τελική κατάταξη: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 1908 - αεκάκι - αρούλης - νιόνιος - γάβρος βορρά - γάβρος νότου) και την ψήφισα
eisai asteios giati ta pisteueis pragmatika auta pou les!
γαυρος-αρης-βαζελος-αεκ-πανιωνιος-ατρομητος-αστερας τριπολης-αελ.
and the cup goes to....
:spoiler:
ΑΡΗΣ
pitchfork
08-08-2007, 23:04
eisai asteios giati ta pisteueis pragmatika auta pou les!
Καλύτερα αστείος παρά γελοίος.
Moonspellheim
09-08-2007, 01:30
oti kai na les pink
Ψηφισα το πρωτο, αλλα παιζει δυνατα και το τριτο.
Dr. Death
09-08-2007, 05:34
o γαυρος θα κανει 2 χρονια να παρει πρωταθλημα
αυτο ειναι της αεκ και το επομενο δικο μας.
αν ο λεμονης σηκωσει κι αλλη κουπα πρεπει να αυτοκτονησουν ολοι οι ποδοσφαιρανθρωποι ομαδικως με σεπουκου, γαμω την παραγκα σας.
Mitsmann
11-08-2007, 02:05
τις προηγουμενες κουπες παντως τις σηκωσε με κατι ντορτια κι εξαρες. ετσι, απλα το λεω.
Dr. Death
11-08-2007, 02:28
ελα τωρα αφου κι εσεις το ξερετε οτι παιζετε χωρις προπονητη.
και αν φανουμε καλοι και βγαλουμε τις παραγκες απ τη μεση ... τι θες να συγκρινουμε τις ομαδες σας τοτε και τωρα?
τωρα εχετε παρει κατι περιεργους με 3 ονοματα εκ των οποιων μονο ο γκαλετι εχει ουσια ετσι οπως το βλεπω εγω...και εχει χασει τη μιση προετοιμασια.
και ασε μας εμας... η αεκ?
οταν φτιαχνεις ομαδα θες τουλαχιστον 2 χρονια να στρωσει η δουλεια.
και οι μισοι γαυροι μιλανε για πρωταθληαμ απ το νοεμβρη οπως καθε χρονο..αυτα μονο εδω γινοντε..στο πρωταθλημα της ρεμουλας και της μαλακιας.
ε λοιπον αν ΞΑΝΑσηκωσει ο ανυπαρτκος σερ, κουπα να τον χαιρεστε.
Mitsmann
11-08-2007, 02:37
Ωραια!! τρομερη ιδεα!! επειδη εχουμε ανυπαρκτο σερ, να χασουμε το πρωταθλημα απο μονοι μας!!!!!!
πονηρουληδες.
μπαη δε γουεη μια που μου πες για το οτι μονο ο γκαλετι αξιζει.
α.) την αποψη σου για το Λεντεσμα.
β.) επειδη κυκλοφορει αναμεσα σας η αποψη οτι ο Ραουλ μπραβο ειναι παλτο (κλασσικη μεθοδος θεραπειας "τα λεμε μονοι και χαιρομαστε!!") θα ηθελα να μου το δικαιολογησει και καποιος, καποτε.
eleventh guardian
11-08-2007, 02:42
Παντως ο Κόντι τον έκανε πουτάνα τον Ραούλ Μπράβο στο μεταξύ μας. Γενικά τον είδα βαρύ, του λείπουν παιχνίδια κι αν παίξει αριστερό μπακ θα έχει πρόβλημα, τουλάχιστον στην αρχή. Ασε που εγώ τον ήξερα για στόπερ (και κατά συνθήκην αριστερό μπακ).
Τον Λεντέσμα δεν τον έχουμε δει καλά ακόμα, αλλά έχω την αίσθηση ότι από όλα τα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού αυτός που είναι καλός παίκτης και έχει υποτιμηθεί είναι ο Νούνιες.
Και εννοείται πως δεν υπάρχει προπονητής Λεμονής. Δηλαδή έλεος, ο άνθρωπος που έριξε τον Λεβαδειακό με στημένα τα πιο κρίσιμα ματς.
Mitsmann
11-08-2007, 02:48
Με την οσασουνα ηταν σαφως καλυτερος, εκτος μιας φασης. απο κει και περα, απλα κυκλοφορει σε πρασινους κυκλους οτι ειναι παλτο και θα θελα κανα ποδοσφαιρικο κριτηριο ετσι για να ξερουμε τι συζηταμε.
κριτικη σε παικτες στην προετοιμασια ειναι γενικη διχως ιδιαιτερο λογο και στηριγμα. εκτος αν δε μπορει να κανει κοντρολ ξερω γω.. αλλα στο τρεξιμο και στα πατηματα ας πουμε, οκ... λιγο υπομονη π.χ.
εγω το εθιξα επειδη πρασινοι κυκλοι ειναι βεβαιοι για την παλτοσυνη του θεματος πριν καν τον δουν στα φιλικα. μηπως οι φιλοι μας ξερουν κατι που εμεις οχι? μηπως επειδη αμιγκος παρα σιεμπρε εχουν εξτρα ινφο που αγνοουμε? μηπως επειδη για να σαι μελος της θ13 ειναι απαραιτητο να χεις και διπλωμα ευρωπαικης μπαλας? Μηπως?
Dr. Death
11-08-2007, 03:04
1ον δεν ειπα οτι ειναι παλτα..ειπα περιεργους εννοωντας οτι περαν του γκαλετι ΓΙΑ ΜΕΝΑ οι αλλοι 2-3 ΜΠΟΡΕΙ να βγουνε καθως το πρωταθληαμ ειναι μπουρδελο απ τα λιγα ,αλλα μπορει και να μην βγουνε.
απο ονοματα μονο ο γκαλετι και ο μπραβο ειναι οι κραχτες ,,, οι υπολοιποι ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
2ον λεντεσμα και λοιποι ΑΣΕ να περασει λιγο ο καιρος ..να δεις πως θα παει η ομαδα και τα ξαναλεμε... γιατι αμα παει τραινο οποιαδηποτε ομαδα ολοι ειναι παιχταραδες ...αμα τρωει τις πουτσες; τη μια μετα την αλλη (πραγμα που εδω και 10 χρονια ποτε δεν εχει συμβει στον γαυρο ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ) ολοι ειναι παλτα περιοπης.
αν θες την γνωμη μου για μας παντως στη λεω για να μη λες οτι ειμαι κακος με γαυρο.
Για μενα ειμαστε τριτοι και φετος εκτος εξαιρετικου απροοπτου που παμε 2οι με σας τριτους.
για μενα η αεκ περνει κουπα φετος οπως ξαναειπα και του χρονου εμεις λογω γηπεδου και 100 χρονων κλπ.
ολα αυτα ειναι προσωπικες αποψεις.
Mitsmann
11-08-2007, 03:09
ενταξει δεν στη λεω η κατι τετοιο. αυτο με το ραουλ μπραβο το λετε πολλοι και μου κανε εντυπωση.
προς το παρον παντως δεν τραβανε και πολυ. ολοι τους. θα δουμε.
Dr. Death
11-08-2007, 03:56
ο ραουλ μπραβο σαν ΜΟΝΑΔΑ ειναι πολυτελεια στο μπουρδελο μας.
dead in magazines
11-08-2007, 04:02
Ή ο γαύρος ή εμείς θα το σηκώσουμε. Η ΑΕΚ καιρός να ξαναγυρίσει στη θέση που της αρμώζει. Αν και είναι ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ για να λέμε τέτοια αλλά τεσπα.
up_the_hammers_Festival
14-08-2007, 00:59
1) o lentesma den einai kraxtis pou einai en energia paixths ths ethnikhs argentinhs?
2) giati den exei epilogh ton panathinaiko na pesei sthn b ethnikh?
μη μπερδεύεις τους λεντέσμα,ο δικός σου έχει μόλις μια συμμετοχη
Moonspellheim
14-08-2007, 01:53
μη μπερδεύεις τους λεντέσμα,ο δικός σου έχει μόλις μια συμμετοχη
klithike twra gia to filiko.
γράψε λάθος,ο λεντέσμα της lazio είναι uncapped
Παντως ο Κόντι τον έκανε πουτάνα τον Ραούλ Μπράβο στο μεταξύ μας.
μονο εμενα μου φανηκε περα για περα ασχετος και αμπαλος? :? (ο Κοντι)
pitchfork
14-08-2007, 19:17
Για μέσα στην παρένθεση μάλλον εννοείς "και ο Κόντι"
to poll htane eleipes giayto pros8esa akoma ena option gia 2 logous
1on giati mporw k
2on giati exw na postarw kairo
xxx
FANTASMA
17-08-2007, 18:16
1. Ολυμπιακος
2. ΑΕΚ
3. ΠΑΟ
ειναι η ρεαλιστικη επιλογη
1. Ολυμπιακος
2. ΑΕΚ
3. Καποιος αλλος
ειναι η αξιοκρατικη επιλογη και
1. ΑΕΚ
2. Ολυμπιακος
3. Παναθηναικος
ειναι αυτο που θα γινει.
dead in magazines
17-08-2007, 19:22
Νταξ το γάμησες λιγάκι. Αν και με τα τις πορείες μας τα τελευταία χρόνια, φυσικό μου φαίνεται να μην μας υπολογίζει κανείς, αλλά τέσπα. Καλύτερα ίσως. :wink:
AngelOfSorrow
21-08-2007, 05:37
kala re to skouliki tritotetarto?
pate kala?
FANTASMA
21-08-2007, 16:25
Γιατι ρε σκατοπαοκι, πειραζει? :)
pitchfork
21-08-2007, 16:28
kala re to skouliki tritotetarto?
pate kala?
Κι εγώ για πιο ψηλά τους κόβω.....
AngelOfSorrow
24-08-2007, 03:07
eiste kathysterimenoi
apla zygiste tous...
an paizame se kana sovaro protathlima isws...
kai pali se tetoia periptwsi o paok tha pairnw uefa
hcpunksonacid
24-08-2007, 03:09
klassika komplexika erpeta.
arxidia tha parete fetos malakismena-i gria pio panw apo esas tha termatisei.
AngelOfSorrow
24-08-2007, 03:13
kala ayto oute gia plaka
an kai to marinkovic ton pisteyw...
alla daneikos./................
irreligious
24-08-2007, 05:38
μία απ'τα ίδια κ φέτος να γουστάρομε...οι δέυτεροι κ τρίτοι αφού έχουν ξεμείνει πια από δικαιολογίες να πα να γαμηθούνε να κάμουνε καρριέρα,σόλο μάλιστα