View Full Version : [TV] The Prisoner
katwrimos
30-07-2007, 03:32
Edo ekfrazoume tin ektimisi mas gia tin kaliteri "sci-fi" seira ever.
Idios osoi vlepete lost, paizei afto na sas fanei kai kalytero, idios an eiste vretanolagnoi sta gousta sas opos ego (sta tileoptika gousta omos, MONO) tha proskynisete.
BURNIN AMBITION
30-07-2007, 03:34
u r number 6
geologiko_karoto
19-08-2007, 01:08
επισης αν εχεται λινκς,με ελληνικους υποτιτλους κατα προτιμηση,να τα ποσταρετε εδω
ευχαριστω σας
I'm not an number - I am a free man!!!
katwrimos
19-08-2007, 16:49
ellinikous ypotiitlous den noomizo oti tha vreis. Tin seira mporeis na tin vreis edo:
www.tvtorrents.com (http://www.tvtorrents.com)
http://www.imdb.com/title/tt0061287/
σειρουλα 17 επισοδειων του '67.
Την εδειχνε tv καποια στιγμη δεκαετια '80 και 2 η ωρα το βραδυ αλλα ελεγα μηπως ετυχε και την εχει δει κανεις.
με εβαλε να την ψαξω φιλος που εχασε το τελευταιο επισοδειο και 20 χρονια μετα το ψαχνει ακομα σκασμενος.
Διαβασα καλα λογακια γενικα (διαμαντακι στυλ λοστ), θα το κατεβασω και θα ενημερωσω.
carheart
16-11-2009, 00:22
=)
Who are you?
The new number 2.
Who is number 1?
You are number 6.
I am not a number. I am a free man.
Είναι πάρα πολύ καλή, ενιγματική και μυστηριώδης σειρά, από τις καλύτερες σειρές σοβαρής επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν είναι για όλα τα γούστα. Πολύ ψυχεδέλεια, όσο προχωράει η σειρά τόσο και πιο σουρεάλ γίνεται. Το τελευταίο επεισόδιο ξεφεύγει τελείως, άσχετο με το στυλ των προηγουμένων και μιλάμε για πολλά, πολλά ναρκωτικά.
Ingolemo
16-11-2009, 01:03
Thymomoun oti evgaine kai remake, kai to psaksa, kai vgainei ontws, mini-series, to prwto htan xtes:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Prisoner_(2009_miniseries)
Το τελευταίο επεισόδιο ξεφεύγει τελείως, άσχετο με το στυλ των προηγουμένων και μιλάμε για πολλά, πολλά ναρκωτικά.
ναι αλλα βγαινει ακρη στο τελος ε?
Το τελευταίο επεισόδιο ξεφεύγει τελείως, άσχετο με το στυλ των προηγουμένων και μιλάμε για πολλά, πολλά ναρκωτικά.
Σεναριακά όχι. Ο ένας εκ των δύο δημιουργών, ο Markstein, είχε συγγράψει ένα διαφορετικό, πολύ πιο συμβατικό, τελευταίο επεισόδιο, που εξηγούσε γιατί βρίσκεται εκεί ο Six, κλπ, κλπ. Όμως, εφόσον αποχώρησε έπειτα από διαφωνίες με τον McGoohan, το σενάριο αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.
Ινγκόλεμε, αν δεις τη μίνι σειρά στείλε ένα πι εμ να μου πεις τι λέει.
BURNIN AMBITION
16-11-2009, 07:11
not a prisoner iam a free man and my life is my ooooown dont caaar wheere my past wasssss i ll (xehasa ta upoloipa exw pieei ton gwlo se mparaki sta melissia skuladika ftw
Ingolemo
16-11-2009, 15:33
Vasika diavasa oti einai psilovlakeia, tha perimenw na paixtei olh mpas kai allaksei kati, alla den me kovw na asxoloumai.
Σεναριακά όχι. Ο ένας εκ των δύο δημιουργών, ο Markstein, είχε συγγράψει ένα διαφορετικό, πολύ πιο συμβατικό, τελευταίο επεισόδιο, που εξηγούσε γιατί βρίσκεται εκεί ο Six, κλπ, κλπ. Όμως, εφόσον αποχώρησε έπειτα από διαφωνίες με τον McGoohan, το σενάριο αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.
diladis teleiwnei kai mas afinei wtf?
Vasika diavasa oti einai psilovlakeia, tha perimenw na paixtei olh mpas kai allaksei kati, alla den me kovw na asxoloumai.
Κι εγώ έτσι άκουσα, ήλπιζα να είσαι θαρραλέος. :P
diladis teleiwnei kai mas afinei wtf?
Βασικά, σε αφήνει "wtf, πόσα ναρκωτικά παίρνει ο τύπος". Το τελευταίο επεισόδιο έχει διάφορα σουρεάλ συμβάντα που επεκτείνονται πάνω στις φιλοσοφικές έννοιες και ιδέες που αγγίζει η σειρά εν γένει, αλλά δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σεναριακή εξέλιξη. Η δε τελευταία σκηνή, που αφορά το τι μέλλει γένεσθαι, είναι διφορούμενη και σε αφήνει αβέβαιο για το τι έχει συμβεί.
δωστε συγχρονισμενους αγγλικους υποτιτλους και σωστε!!!
αυτοι που βρηκα αποσυγχρονιζουν συνεχως
εσυ ο αποπανως πως το ειδες?
Δε χρησιμοποιώ υπότιτλους, οπότε δε ξέρω να σου πω.
antimusic
20-11-2009, 22:15
αυτοι που βρηκα αποσυγχρονιζουν συνεχως
όποτε συμβαίνει αυτό σημαίνει οτι οι υπότιτλοι είναι σε διαφορετικά fps απότι το βίντεο που κατέβασες. κατεβάζεις subtitle workshop και τους διορθώνεις, από 25 σε 23,97κάτι ή το ανάποδο.
(για να δεις σε τι fps είναι το βίντεο κάνεις δεξί κλικ προπερτις σάμαρι)
http://chris-movies.blogspot.com/2009/11/prisoner-2009-tv-mini-series-hdtv-xvid.html
Fireknight
27-11-2009, 00:15
telika to eide kanenas to kenourio ? leei tpt ?
KoiliaSamprela
05-12-2009, 21:18
το είδα και με άρεσε.
Ξεπέρασα γρήγορα το σενάριο και έμεινα στην ψυχεδελική ατμόσφαιρα που δημιουργεί κατά την γνώμη μου πολύ καλά.
Επίσης τολμώ να πω για ρεσιτάλ ερμηνείας από τον Ian McKellen
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων λέω για αυτό (http://www.imdb.com/title/tt1043714/)
telika to eide kanenas to kenourio ? leei tpt ?
το ειδα κι εγω...απογοητευσις
ρε κοιλιασαμβρελα πια ψυχεδελικια ατμοσφαιρα?αυτινα υπηρχε μονο στο αυθεντικο...στο αυτο ουτε οι φουσκες δεν ηταν φοβερικες
νταξ καλη διασκεδαστικια σειρα για τα γιαβρακια αλλα αμα εχεις δει το κανονικο σε ποναει ο εγκεφαλος
KoiliaSamprela
10-12-2009, 09:56
εντάξ ρε μάστορα, αν έχεις δει το παλιό δεν το ακουμπάς αυτό.
Απλά εγώ το γούσταρα σαν ατμόσφαιρα, και ηθοποιία (Νο2 + Νο6).
Nodoordonotthereisnotry
30-12-2009, 01:07
Μόλις τελείωσα τη σειρά (1967)... απύθμενο έπος. Πόσο μπροστά από την εποχή της, δεν μπορώ να υπολογίσω (ειδικά αν μετράω τους ζυγούς π.χ. 2..4...5!! :grin: ) Νομίζω πως έχω καταλάβει τη σκέψη του McGoohan, πέρα από το γενικό νόημα της σειράς, δηλαδή, και το ποιος είναι ο #1, γιατί είναι σημαντική η παραίτηση του #6 κ.τ.λ.
Οι Cuse & Lindeloff πρέπει να τη λατρεύουν τη σειρά αυτή.
Antrikos
26-02-2010, 14:37
den kserw an exei anaferthei, yparxei sto gamato me ellhnikous subs ;)
OK τώρα που το είδα και εγώ δε μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις... Για σειρά του 67 όντως μπροστά, αλλά έχουμε δει πολλά τέτοια πλέον.