PDA

View Full Version : The official "DEATH MAGNETIC" topic

Pages : 1 [2]

Nodoordonotthereisnotry
03-09-2008, 21:26
Δε χρησιμοποιώ τορρεντζ γιατί είναι gay. Ένα νορμάλ λινκ ρε παιδιά, μη τα πάρω.

Εκτός κι αν είσαι premium user, όχι, όχι και πάλι όχι. Μόλις γυρίσω σπίτι θα το τσεκάρω. Από το εταιρικό pc δε λέει. Αν και θα γούσταρα αν τους έβαζα το νέο metallica.

edit: είμαι και ο dj. ενισχυτής and all that.

Tyler_Durden
03-09-2008, 22:42
Λοιπόν επειδή βαριέμαι να γράψω πλήρη κριτική και επείδη οι κριτικές μου σας φαίνονται πολύ "μεταλχαμεριζέ", εχω να πω μόνο τα εξής με κάθε ευπρέπεια και σεβασμό: ΟΙ METALLICA ΓΥΡΙΣΑΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ! Επιτηδευμένα ή αυθόρμητα χέστηκα. Πλέον έχουν αρχή μέση και τέλος.SOLOS και RIFFS! Μα πάνω απ' όλα ΠΑΡΑΓΩΓΗ! (Ναι ακόμη και μέσα απο αυτά τα mp3, κάνει μπαμ ο "νεος" τους ήχος)

That Was Just Your Life
Broken, Beat & Scarred
The Judas Kiss
ΓΑΜΑΝΕ πραγματικά!

Ωστόσο η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΒΛΑ του δίσκου ακούει στο όνομα All Nightmare Long και κοντά του το απίστευτο "instru" Suicide & Redemption.

Οι μαλάκες μας κωψοχόλιασαν με τις μετριότητες που έβγαλαν ως ενδεικτικές του δίσκου

Abruzzi
04-09-2008, 10:09
ενα μικρο λολ οφ τοπικ:

λοιπον, το ρεφρεν του cyanide(η κιθαρα) φερνει στο ρεφρεν του βαζει ο ντουτσε τη στολη του (Αχ Τσιάνο, θα τρελαθώ, Τσιάνο,με τους τσολιάδες ποιος μου είπε να τα βάνω) :!:

μη γελατε τωρα,δωστε βαση ακουγοντας το και γελαστε μετα :p

illuzion_g
04-09-2008, 10:40
i eisagogi tou diskou einai entombed vasika :P

Candiru
04-09-2008, 11:02
i eisagogi tou diskou einai entombed vasika :P

εισαγωγές και εισαγωγές φωνητικών θυμίζουν πάρα μα πάρα πολλά (Enter sandman, Harvester of sorrow, Creeping death και ένα σωρό ακόμα που απλώς δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμη ποια)

zihuatanejo
04-09-2008, 11:18
Και Slayer :!:

Candiru
04-09-2008, 11:40
Και Slayer :!:

δυστυχώς δεν έχω χρόνο να κάνω συγκριτικές ακροάσεις με τα παλιότερά τους. Μιλάω μόνο για αντιγραφές ΜΟΝΟ δικών τους παλιών, όχι το ότι θυμίζουν και άλλες μπάντες (που θυμίζουν)

Abruzzi
06-09-2008, 02:30
ο κυριος ντενιζ παρακαλειται οπως ποσταρει συνδεσμο του χτεσινου ραδιοαποτετοιου με τον dave grohl σε μπ3

Abruzzi
06-09-2008, 04:22
:thumbsup:

spiroslayer
06-09-2008, 11:02
το αλμπουμ ειναι αρκετα καλο!! διαβασα σε ενα review ενας(ο οζζυ να τον κανει συντακτη) αποκαλουσε το αλμπουμ rock! ενταξει δν ειναι ΤΟ αλμπουμ αλλα οχι και ροκ ρε μαπα! τεσπα, δν περιμενουμε απο τους metallica να μας δειξουν το metal, αυτο το εκαναν οταν ηταν η ωρα, απλα γουσταρουμε, απο ολες τις παλιες μπαντες να μας προσφερουν την μουσικη με τον τροπο που αυτοι ξερουν,και θελουν στο κατω κατω.

επισης με αυτα τα 7 λεπτα δειχνουν οτι δν ειναι σκλαβοι των ραδιοφωνων(ξερετε τα ραδιακια 3 λεπτα κομματακια θελουν γιατι τους πιανουν οι διαφημισεις).

και τελος, ε ναι ρε μαγκες, απο την μια να γυρισουν στα παλια, απο την αλλη με κατι θα μοιαζει!! εγω προσωπικα ακουω οτι πηραν πηγες απο τα παλια αλμπουμ αλλα δν επαναλαμβανονται,αλλο το ενα αλλο το αλλο!! αντε να τους δουμε και ελλαδα, μας υποσχεθηκαν δν θα αργησουν ξανα, για να δουμε
ΕDIT : μην ξεχνατε πως οι metallica, η εστω η ιδιοφυια για μενα λογω του παρελθοντος hetfield, εχουν κοψει το αλκοολ και το πραμα!!

Candiru
06-09-2008, 11:17
επισης με αυτα τα 7 λεπτα δειχνουν οτι δν ειναι σκλαβοι των ραδιοφωνων(ξερετε τα ραδιακια 3 λεπτα κομματακια θελουν γιατι τους πιανουν οι διαφημισεις).

και αυτό τι σημαίνει; ότι δίνουν γροθιά στο κατεστημένο του MTV και της μουσικής βιομηχανίας; :rofl:

spiroslayer
06-09-2008, 11:28

και αυτό τι σημαίνει; ότι δίνουν γροθιά στο κατεστημένο του MTV και της μουσικής βιομηχανίας; :rofl:

χα χα χα!!! δν ηπιες καφε ακομα μου φαινεται! σημαινει οτι γραφουν εκει που δν πιανει μελανι το αν θα τους παιξουν τα ραδιοφωνα! και δν ειναι η πρωτη φορα που το κανουν. τωρα θες επειδη εχουν λεφτα?! δν με νοιαζει!

αν και δεν ειμαστε και στο καταλληλο τοπικ, ο barlow επεστρεψε στους iced earth! φαινεται εκτος απο maiden και metallica υπαρχουν και αλλοι που κοιτανε πισω!

Candiru
06-09-2008, 12:01
χα χα χα!!! δν ηπιες καφε ακομα μου φαινεται! σημαινει οτι γραφουν εκει που δν πιανει μελανι το αν θα τους παιξουν τα ραδιοφωνα! και δν ειναι η πρωτη φορα που το κανουν. τωρα θες επειδη εχουν λεφτα?! δν με νοιαζει!

Φυσικά! είναι από μόνοι τους "Mets inc" μια τεράστια οικονομική επιχείρηση που ανταγωνίζεται άνετα MTV κλπ, και που τα συμβόλαια με MTV κλπ δεν τα θεωρούν τόσο επικερδή ώστε να αξίζει να ασχοληθούν με κάτι τέτοια

αν και δεν ειμαστε και στο καταλληλο τοπικ, ο barlow επεστρεψε στους iced earth! φαινεται εκτος απο maiden και metallica υπαρχουν και αλλοι που κοιτανε πισω!

Μπα; Η μπατσομπάντα στην οποία ήταν δεν είχε επιτυχια και το διέλυσαν; :P

spiroslayer
06-09-2008, 12:05
κοιτα φιλε, αν θες κανε μια αιτηση στο metal hammer και θα σε παρουν σιγουρα. απαξιωνεις ολους αυτους που σε εκαναν να εισαι εδω τωρα και να μιλας για metal! εχω δει προηγουμενα post σου που αναφερεσαι σε red hot chilli μπουρδες μαζι με metallica! καλο να εισαι ψαγμενος αλλα μην τα μπερδευεις!

Candiru
06-09-2008, 12:11
επιτέλους να και ένας τρουμέταλλος

spiroslayer
06-09-2008, 12:15
επιτέλους να και ένας τρουμέταλλος
για κανε ενα edit και διορθωσε γιατι δν σε πίανω

Candiru
06-09-2008, 12:20
ε, τι να σου πω άλλο

στο μεταφράζω στα αγγλικά:
true metzal

και στα "ιερογλυφικά":
:thumbsup: :headbang2: :headbang:

H.
06-09-2008, 12:39

Καλά, αυτό είναι μεγαλύτερο ανέκδοτο κι από αυτό του Candiru της ομοιότητας των φωνητικών με RHCP. Σπύρε σε ποιον κόσμο ζεις ακριβώς? Επίσης να ενημερώσω ότι τα 7λεπτα είναι τόσο της μοδός στην τωρινή μουσική σκηνή όσο τίποτα άλλο που μπορώ να φανταστώ.

spiroslayer
06-09-2008, 12:42

Καλά, αυτό είναι μεγαλύτερο ανέκδοτο κι από αυτό του Candiru της ομοιότητας των φωνητικών με RHCP. Σπύρε σε ποιον κόσμο ζεις ακριβώς? Επίσης να ενημερώσω ότι τα 7λεπτα είναι τόσο της μοδός στην τωρινή μουσική σκηνή όσο τίποτα άλλο που μπορώ να φανταστώ.

για ποια μουσικη σκηνη μιλας ομως?? εγω παντως σε ολα τα metal ραδιοφωνα που ακους,για εκτος ελλαδος μιλαω, ειναι ολα 4 λεπτα!τεσπα

H.
06-09-2008, 12:53
Ποια μέταλ ραδιόφωνα και εξωτερικά και βλακείες ρε αδερφέ? Μιλάς για το συγκρότημα με ολόκληρα departments που ασχολούνται με τις δημόσεις σχέσεις του και τον τρόπο προβολής του στα ΜΜΕ και μου λες ότι κάναν 7λεπτα τραγούδια για να μην είναι radio-friendly? Εντάξει, αντιλαμβανόμαστε και από το edit προηγούμενού σου post ότι είσαι τρελό fanboy αλλά σύνελθε λίγο.

Candiru
06-09-2008, 13:00
για ποια μουσικη σκηνη μιλας ομως?? εγω παντως σε ολα τα metal ραδιοφωνα που ακους,για εκτος ελλαδος μιλαω, ειναι ολα 4 λεπτα!τεσπα

και 60 λεπτά να είναι ένα κομμάτι (πχ Green Carnation) δεν έχει προβλημα ο DJ σε ζώνη μεγάλης ακροαματικότητας να παίξει μόνο ένα 4λεπτο αντιπροσωπευτικό του απόσπασμα.

spiroslayer
06-09-2008, 13:01
fanboy δν ειμαι εχω κουραστει πλεον, απλα αποτι φαινεται εκτος απο το metal που εχει παρει αλλη γραμμη, αλλη γραμμη εχουν παρει και οι metalheads(οσοι εχουν μεινει τουλαχιστον). μεσα απο τοπικ και διαφορα τετοια, βαζω και τον εαυτο μου, εχουμε μπει σε μια διαδικασια που μονο οι δημοσιογραφοι την ειχαν! ταμπελιτσες, αναλυση λες και μιλαμε για χρηματιστηριο και δν συμμαζευται! οσο για το "marketing" που κανουν οι μπαντες θυμισου απο ποτε αρχισε η ποζερια!και αυτο marketing ηταν!

illuzion_g
06-09-2008, 14:14
edw oi slipknot to paizoun underground kai epanastates! :shock:
oti kai na lete oi mets paizoun sta sigoura kai auto tous efage! kseroun oti pleon oti kai na vgaloun tha poulisei kai tha paixtei kai sta radia eite einai 1 lepto eite 74!
asxeta pou to album gamei :midfinger:

FIXXXER
06-09-2008, 17:07
Ποτε δεν το κανουν αυτο. Οταν πεθανει ενας απο τους 4 θα τα βγαλουν οι αλλοι τρεις για να βγαλουν καμποσα τρισεκατομμυρια δολλαρια. Εχουν μαζεψει υλικο απο το 1981 να φανταστεις. 4 δισκους ετοιμους μεσα σε ραφια εχουν.

BLiTzER
06-09-2008, 17:48

Oxi, ayto to ekanan 17 xronia prin, me to Black Album.

Abruzzi
07-09-2008, 00:48
τι β-σιδε ρε,στην εκπομπη με τον γκρολ λεγαν για 60 κομματια που εμειναν απεξω ορ μσθ

Abruzzi
08-09-2008, 11:21
δε ξερω για σας αλλα το σαηαναηντ εχει γινει το αγαπημενο μου στο album

Candiru
08-09-2008, 11:34
σίγουρα θάναι το επόμενο σίγκλ

FIXXXER
09-09-2008, 03:17
Μπα, το επομενο σινγλ θα ειναι η το τριτο ή το ανφοργκιβα.
Στην αρχη δε μου αρεσε πολυ ο δισκος. Τωρα κομματια οπως το πρωτο και το 5 και τα 8 που τα δυο τελευταια τα γουσταρα απο το πρωτο ακουσμα μαρεσουν ολα παρα πολυ. Η αληθεια ειναι οτι ειχα μεγαλες απαιτησεις απο αυτον τον δισκο απο αυτα που ειχα ακουσει στα βιντεακια και λογω Ρικ Ρουμπιν, αλλα ειδικα ο τελευταιος με απογοητευσε. Δεν ειναι ηχος Μεταλλικα αυτος, οσο και να γαμανε σχεδον ολα τα ριφφακια απο ολα τα τραγουδια.

Dragonlord
10-09-2008, 16:17
Εγώ από την άλλη μπήκα για να σας πω ότι παίρνω πίσω (στο περίπου) όσα είπα, ο δίσκος γαμεί. Ναι, μοιάζει όντως με τα παλιά αρκετά και σε σημείο αντιγραφής σε μέρη, αλλά δε με χαλάει τελικώς ακούγοντας το δίσκο συνολικά. Χέβι μέταλ ρε μουνιά,

FIXXXER
10-09-2008, 19:23
Λες και δεν το περιμεναμε τελικα! :twisted:
Καλος ειναι μωρε, μπορουσε και καλυτερος... το τριτο κομματι επρεπε να εχει πολυ καλυτερο ρεφραιν γιατι ολο το υπολοιπο τα σπαει οσο παει, το τεταρτο να ειναι δυο λεπτα μικροτερο, το εκτο να μην εχει το σολαρισμα στη μεση και να ειναι απλο, το εβδομο να ειναι πιο κλιν και να μην το χαλανε στο τελος, το ενατο να ειναι 2 λεπτα μικροτερο. Τα 1,2,5,8,10 ειναι οπως επρεπε, γαμω.

Abruzzi
10-09-2008, 19:35
τι 1 και 5 και 78 ρε;

FIXXXER
10-09-2008, 19:37
Ε βαριεμαι να γραφω τους τιτλους μωρε.

1. "That Was Just Your Life" – 7:08
2. "The End of the Line" – 7:52
3. "Broken, Beat & Scarred" – 6:25
4. "The Day That Never Comes" – 7:56
5. "All Nightmare Long" – 7:57
6. "Cyanide" – 6:39
7. "The Unforgiven III" – 7:46
8. "The Judas Kiss" – 8:00
9. "Suicide & Redemption" – 9:57
10."My Apocalypse" – 5:01

Boom!
10-09-2008, 20:32
Εντωμεταξυ κυκλοφορησε σημερα στην προνομιακη τιμη των 21-22 euros καπου εκει.

BLiTzER
10-09-2008, 20:36
Death Magnetic
Metallica
£8.95 Free Delivery
In stock | Usually dispatched within 24 hours

Elladara re mounia. Gamo to mouni ths tritokosmilas mas.

Abruzzi
10-09-2008, 20:38
σημερα;22;παω για κανα play.com

BLiTzER
10-09-2008, 20:39
Nai tha pareis t'arxidia mou ki esy. Mono UK stelnoun.

Abruzzi
10-09-2008, 21:43
album?απο ποτε ρε;

Dragonlord
10-09-2008, 23:48
[zER]Nai tha pareis t'arxidia mou ki esy. Mono UK stelnoun.
Not since the dawn of time. Μόλις το παράγγειλα από εκεί, 12.5 γιούρο.

BLiTzER
10-09-2008, 23:56
[zER]Nai tha pareis t'arxidia mou ki esy. Mono UK stelnoun.
Not since the dawn of time. Μόλις το παράγγειλα από εκεί, 12.5 γιούρο.

Ehm.. tyxainei na exo agorasei to miso mou spiti online e. Den ennoousa oti de stelnei genika ellada, ennoousa oti xtes phga na paraggeilo kai elege oti TO SYGKEKRIMENO to stelnei UK mono. Pao na paraggeilo loipon ^^

EDIT: Hm ok akyro. Eixa na paraggeilo apo play.com apo tote pou hmoun UK kai den iksera oti paizei tetoia malakia. Bah.

FIXXXER
11-09-2008, 02:02
Εισαι βλακας, γι αυτο. Χειροτερα, εξυπνακιας.

Yanqui
11-09-2008, 20:53
το είδαμε deniz αλήθεια σταμάτα. :oops:

illuzion_g
11-09-2008, 21:06
tis postarei gia na zileupsoume
alla se 2 meres pou tha exw to box autos tha zileuei! :pingpong:

illuzion_g
12-09-2008, 12:58
vasika perimenw ligo akoma na dw ti times tha paiksoun!
alla logika deutera tha to exw/exw paragkeilei

BLiTzER
12-09-2008, 14:02
Εισαι βλακας, γι αυτο. Χειροτερα, εξυπνακιας.

Ela skase ekana ki ego ena lathos mia fora :P To xa settarismeno sthn agglia, pou na fantasto oti einai toso zoa kai variountai na metatrepoun apo GBP se EU.

FIXXXER
15-09-2008, 20:30
http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/09sep1108_pic01.jpg

http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/09sep1108_pic04.jpg

http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/09sep1108_pic02.jpg

http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/09sep1108_pic05.jpg

http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/09sep1108_pic06.jpg

http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/09sep1108_pic03.jpg

http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/09sep1108_pic07.jpg

http://dashboard.metallica.com/ivergence/image/09sep1108_pic08.jpg

Καποιος μου λεγε οτι ειναι μικρο το κουτακι, οχι και τοσο μικρο τελικα.
Κατα τα αλλα, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το σετλιστ στο Βερολινο.

That Was Just Your Life
The End Of The Line
The Thing That Should Not Be
Of Wolf And Man
One
Broken, Beat And Scarred
Cyanide
Frantic
Until It Sleeps
Wherever I May Roam
For Whom The Bell Tolls
The Day That Never Comes
Master Of Puppets
Blackened
- - - - - - - -
Blitzkrieg
Jump In The Fire
Seek and Destroy

Παιζει να ειναι η πρωτη φορα απο τοτε που βγηκε το Enter Sandman που δεν το επαιξαν, και καλα εκαναν, οχι αλλο καρβουνο. Ειχε κατι καλες εκπληξεις, Frantic, Blackened, Until It Sleeps, Jump In The Fire, Blitzkrieg και πεντε καινουρια, να μια συναυλια που δε θα βαριομουν ουτε σε ενα σημειο. Ισως στο For Whom The Bell Tolls. Παραφωνια σε ενα φοβερο σετλιστ.

Ντενιζ, θελω λινκ σε πμ οταν βγουν σε μπ3 ε. Ξερεις εσυ. :wink:

freak brother
15-09-2008, 20:37
α τωρα ειδα ποιος εκανε το απο πανω ποστ..

για τον πουτσο το σετλιστ ε σε σχεση μαυτα που παιξαν εδω.

FIXXXER
15-09-2008, 21:26
Κοιτα, αν θελεις να ακους τα ιδια και τα ιδια εσυ, ειναι δικο σου προβλημα!
Γραμμενη την εχω την αποψη σου, ασχετος εισαι ουτως η αλλως!

:hippy: :hippy: :hippy: :hippy:

Abruzzi
15-09-2008, 21:59
:D

zihuatanejo
17-09-2008, 17:11
Προς το παρόν βολέψου με ένα video 28 λεπτών από το live..

http://rapidshare.com/files/145238966/September_09th__2008-Berlin__Germany.wmv

Tρελή ατάκα jaymz:
" The pussy pick is here", δείχνοντας την πένα με το εξώφυλλο του death magnetic πάνω. :D

Boom!
19-09-2008, 03:03
http://i244.photobucket.com/albums/gg10/Mitis666/PIC_0300.jpg

http://i244.photobucket.com/albums/gg10/Mitis666/PIC_0306.jpg

Ειναι μια ωραια μερα για να ακουσει κανεις Metallica.

Candiru
19-09-2008, 08:10
τι σκέφτονται για να πουλήσουν!

Abruzzi
19-09-2008, 11:05
πολλά τα λεφτά άρη...

εγώ βολεύτηκα με το digipack (που τα σπάει παρεπιπτόντως)

Candiru
19-09-2008, 11:54
εγώ βολέυτηκα με το download και προτίμησα να στηρίξω οικονονικά ανεξάρτητα σχήματα (http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=41742496)

fandango
19-09-2008, 13:36
πολλά τα λεφτά άρη...

κι εγώ, αλλά τέλος του μήνα που θα πληρωθώ με βλέπω να υποκύπτω..
εδώ στο ελλάντα έχει έρθει? ο αντιγραφέας του Alone δεν το έχει, λογικά γιατί δεν μπορεί να το βγάλει όλο αυτό με ένα απλό φωτοτυπικό.

BLiTzER
19-09-2008, 13:40
τι σκέφτονται για να πουλήσουν!

Gamhse ta. Den exeis idea posoi to agorasan epeidh mporeis na sthrizeis koutalia pano tou.

Kathysterhmene.

illuzion_g
19-09-2008, 13:51
πολλά τα λεφτά άρη...

κι εγώ, αλλά τέλος του μήνα που θα πληρωθώ με βλέπω να υποκύπτω..
εδώ στο ελλάντα έχει έρθει? ο αντιγραφέας του Alone δεν το έχει, λογικά γιατί δεν μπορεί να το βγάλει όλο αυτό με ένα απλό φωτοτυπικό.

gia auto yparxei o nephilim!
o alone na valei to antegrameno monumental possesion ston kwlo tis koroulas tou (an exei)!

illuzion_g
19-09-2008, 18:31
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
den to pareigkila akoma!

Candiru
19-09-2008, 19:02
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
den to pareigkila akoma!

έτσι λένε ότι τάχαμου εξαντλήθηκε για να ορμήξουν και άλλοι :P

Candiru
19-09-2008, 19:56
και μπαμ μπαμ ξανακυκλοφορούν άλλα 2000 αν υπάρχει επίμονη ζήτηση

Abruzzi
19-09-2008, 21:49
Daniel P. Carter talks to James and Lars about 'Death Magnetic' and Rick Rubin.

Watch the videos

http://www.bbc.co.uk/radio1/presents/me ... iews.shtml (http://www.bbc.co.uk/radio1/presents/metallica/interviews.shtml)

-

A big THANKS!!!!
Wow . . . just off the plane after an amazing visit to some of our favorite
places in Europe. Celebrating the release of "Death Magnetic" with
all of you guys in Copenhagen, Berlin, and London was the ultimate way to close
out an over the top summer! And just when we think it can’t get any better,
we hear that the new record is number one in just about every country on the
planet . . .what can we say other than "THANK YOU!!" Thank you for
all your support, patience, ongoing feedback, traveling far and wide to shows,
and in general for sticking with us through this wild and crazy ride.

Now the next level of nuttiness begins . . . see you out on the road for the rest of this year and all of the next!

-

http://img133.imageshack.us/img133/6841/23088347lb5.jpg http://img244.imageshack.us/img244/6967/ghcoverjamesqp7.jpg http://img387.imageshack.us/img387/1284/ghcoverkirkrn8.jpg http://img512.imageshack.us/img512/535/revolvercoveryf9.jpg

fandango
19-09-2008, 22:25
gia auto yparxei o nephilim!
o alone na valei to antegrameno monumental possesion ston kwlo tis koroulas tou (an exei)!

o νεφιλιμ το έχει, ή απλά λες να προτιμάμε αυτόν αντί του αλόουν?

GG*
20-09-2008, 04:29
Α.deniz σταματα να κανεις σαν απηδηχτη γκρουπι
Β.candiru:καλα ρε ανθρωπα απο 2 τρις γκρουπακια στο myspace αυτο το πραγμα βρηκες να στηριξεις οικονομικα?Η' μηπως επειδη εισαι γνωστος πορνογερος τσιμπησες με καμια απο τα γκομενακια :?:

Candiru
20-09-2008, 09:31
Β.candiru:καλα ρε ανθρωπα απο 2 τρις γκρουπακια στο myspace αυτο το πραγμα βρηκες να στηριξεις οικονομικα?Η' μηπως επειδη εισαι γνωστος πορνογερος τσιμπησες με καμια απο τα γκομενακια :?:

μια χαρά χορευτικά κομμάτια με πολιτικοποιημένο στίχο είναι, ανοιχτα αυτιά να έχουμε

ion_storm
21-09-2008, 19:19
Χθες κοιταξα να το παραγγείλω και το είχε ακόμα διαθέσιμο...
δεν έχω τώρα λεφτα γαμώ... αν πιάσω το στοίχημα... χαχα...

μαλακια όμως με ξενέρωσε ο κατι γιατί μου γκρέμισε το όνειρο για τους Metallica και μου απέδειξε ότι είναι έμποροι και πουλάνε 2000 χ 130 = 260000 Ε και τα κονομάνε γερά... πάει γκρεμίστηκε το παιδικό μου όνειρο...

edit:typos + SOLD OUT τώρα το κοίταξα.

Ερώτηση.
λεει έχει εξαντληθει αλλα πας να κάνεις την παραγγελία στα ελληνικα το βγάζει.
Ξέρει κανείς τι παίζει ??

Candiru
22-09-2008, 08:54
αν δεν ξέρεις τι παίζει με τους νομους της αγοράς μη μιλάς.

Τα συλλεκτικά είναι ένας τρόπος να τα οικονομήσουν

1. άμεσα λόγω της τρελής ζήτησης που προκάλεσαν με τόσους μήνες αναμονής και συνδρόμων στέρησης και με αυτά εξασφαλισμένα καλύπτουν κάποια λειτουργικά και παραγωγής κόστη.

2. Στο υποδέλοιπο κοινό με την προβολή και όλα αυτά της υπερπολυτελούς συσκευασίας δημιουργούν την εντύπωση για την μουσική δουλειά τους ότι φτιάξαν κάτι το πολύ σπουδαίο, αλλά ως παιδιά ενός κατώτερου θεού θα αρκεστούν στο digipack το οποίο θα σπεύσουν να το αγοράσουν από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας.

προφανώς σημαντικότερος λόγος είναι ο δεύτερος

και συμπληρωματικά

3. ψιλοάσχετο με την υπερπολυτεκή συσκευασία, αλλά σχετικό με την γενικότερη εμπορευματική λογική της διατήρησης στη συνείδηση του κοινού ότι κάναν κάτι σπουδαίο και κοσμοϊστορικό είναι η κυκλοφορία κάποιας ταινίας τύπου some kind of monster ή οτιδήποτε άλλο σκεφτούν εν καιρώ εφόσον οι πωλήσεις τους δεν πιάσουνν τον στόχο που είχαν θέσει

Abruzzi
22-09-2008, 10:30
πωπω τα σπαει κανονικα για opener στα live το that was just your life ε

http://www.youtube.com/watch?v=yArut6UZlhs

zihuatanejo
23-09-2008, 01:16
:!:

Boom!
23-09-2008, 01:17
Εγω γιατι δεν εχω;

FIXXXER
23-09-2008, 02:48
1. Ακουσα τα demos. Καταρχας, οι τιτλοι τα σπανε... :rofl: Hi Guy, Neinteen, Black Squirrel, Casper, Flamingo, German Soup, UN3, Gymbag, K2LU, Ten. Ειναι ενδιαφερον πως τα εκαναν σχεδον ολα απο μιση ταχυτητα εως δυο φορες πιο γρηγορα. Το All Nightmare Long ειναι ανετα το καλυτερο τραγουδι του δισκου και μαλλον γαμουσε και αργο που ηταν, το αργο riff εντωμεταξυ ειναι το Shadows Of The Cross που δε μπηκε στο St. Anger για οποιον το θυμαται.

2. Ειδα λιγο απο το documentary, καλο μου φανηκε, πρεπει να το δω ολοκληρο, παντως πλακα εχει πως εγινε η ολη διαδικασια να παρει την τελικη του μορφη το αλμπουμ.

3. Ντενιζ, δεν εχω δει ακομα το πμ, αν ειναι αυτο που νομιζω κωλομετρας, θελω να τα ακουσω.

animae
23-09-2008, 02:50
demos που τα βρηκες?

θελω και γω πμ :pingpong:

FIXXXER
23-09-2008, 02:51
Demos και documentary τα βρηκα σε τορρεντζ!

Ψαξε για Demo Magnetic και Making Magnetic, δε μπορει. Εγω βρηκα τορρεντ που τα ειχε και τα δυο μαζι.

FIXXXER
27-09-2008, 15:08
Το τελευταιο ρεφραιν του Judas Kiss μαζι με ολη την κλιμακωση μεχρι να χωσει απλα γαμαει.

zihuatanejo
27-09-2008, 17:02
Βασικά γαμάει στο The day that Never comes λίγο αφού έχει μπει στο 4ο λεπτό το γύρισμα που κάνουν και το χώσιμο των κιθάρωνε.

Τρελό blast from the past. :)

Abruzzi
27-09-2008, 18:41
Yesterday BBC 6 Music channel starting airing our conversation with Iron Maiden's Bruce Dickinson on his Friday Rock Show. . . you can listen here http://www.bbc.co.uk/radio/podcasts/nk/musicweek/ , but don't wait too long . . . it only streams for six more days!

(πατε στο 13:55 περιπου)

Demos και documentary τα βρηκα σε τορρεντζ!

Ψαξε για Demo Magnetic και Making Magnetic, δε μπορει. Εγω βρηκα τορρεντ που τα ειχε και τα δυο μαζι.

[spoiler:2z2cr2la]μπορουν να βρεθουν και τα δυο στο γουορεζ παυλα μπι μπι τελεια οργκ[/spoiler:2z2cr2la]