PDA

View Full Version : megales apogoiteyseis...

hcpunksonacid
26-07-2007, 15:04
oi diskoi pou pirate apo sygrothmata pou agapousate,alla apodeixthkan treles foles kai klaigate ta lefta sas.

1)sod-bigger than the devil
2)doom-world of shit
3)napalm death-diatribes
4)gbh-chirch of the truly warped
5)discharge-grave new world
6)sick of it all-your truly
7)agnostic front-one voice kai another voice
8)bad brains-otidipote agorasa pou vgike meta to 1985
9)cro mags-near death experience
10)7 seconds-ourselves

H.
26-07-2007, 15:49
Opeth - Ghost Reveries
The Haunted - Revolver
The Haunted - The Dead Eye
God Dethroned - The Toxic Touch
Helloween - Rabbit Don't Come Easy
Metallica - St. Anger

Είναι τα πρόχειρα που μπορώ να θυμηθώ και θα επανέρθω.

Amnesiac.
26-07-2007, 16:10
anypomonoume :!:

H.
26-07-2007, 16:49
Στ' αρχίδια μας :!:

hcpunksonacid
26-07-2007, 16:52
H.lithiothtes.dooo you suuufer from looong time memmory loooooss-and thaaats amnesiiaaC.

H.
26-07-2007, 16:59
:?:

Angmar
27-07-2007, 02:22
βασικα κατι τοσο 'κρα' δε μου χει τυχει. συνηθως αγοραζω προσφορες και θα παρω ενα καινουργιο μονο αν ξερω τι παιζει με δαυτο. παντα ετσι λειτουργουσα δηλαδη.

παντως θυμαμαι οτι ειχα παρει το the spectre within των fates warning και δε μ αρεσε. δε μπορω παντως να πω οτι εκλαψα και $$$. το κραταω εστω για τη συλλογη.shit happens.

verdictdenied
27-07-2007, 11:05
Metallica: Load
Megadeth: Risk
WASP: Helldorado
Iron Maiden: The X-Factor
Queensryche: Hear In The Now Frontier
Blind Guardian: A Night At The Opera

Buddy Lackey
27-07-2007, 11:18
παντως θυμαμαι οτι ειχα παρει το the spectre within των fates warning και δε μ αρεσε. δε μπορω παντως να πω οτι εκλαψα και $$$. το κραταω εστω για τη συλλογη.shit happens.

Poula to nte se kapoion pou tha to ektimisei.

Mitsmann
27-07-2007, 11:35
ο Ζαχοβιτς.

Razor
27-07-2007, 11:41
το τελευταιο τανκαρντ απλα δεν ακουγεται.

psofimi
27-07-2007, 13:36
ola ta iron maiden meta x factor epoxis....

Angmar
27-07-2007, 14:10

καλα τα αλλα το καταλαβαινω το γιατι. ειδικα τα wasp και megadeth παταταρες. αλλα οχι και το load. τεσπα. αυτα ειναι αποψεις.

Angmar
27-07-2007, 14:11

Poula to nte se kapoion pou tha to ektimisei.

εχμ. τι να σ' πω. δεν εχω πουλησει ποτε cd, και ειναι καμποσα που δε τα ακουω. βασικα επειδη ειμαι οπαδος fates δε προκειται να το δωσω αυτο. το χω για τη συλλογη...

hcpunksonacid
27-07-2007, 14:36
ekei pou eixa parei anapodes egw itan me to being and nothing twn extreme noise terror-milame gia MAVRO XALI.kala gia to teleytaio celtic frost den to sizitaw kan....apla apaisio.

Angmar
27-07-2007, 14:39
kala gia to teleytaio celtic frost den to sizitaw kan....apla apaisio.

σωστα. ειναι ο δισκος της δεκαετιας. για μενα τουλαχιστον.

hcpunksonacid
27-07-2007, 14:43
e me tpt re c angmar.kala gousta einai ayta,alla sigrinontas to me morbid tales i kai me megatherion dyskola....
allo megisto xali(pou edw tha diafwnisete poli) einai otidipote evgalan oi slayer meta to reign in blood(ante eksairw to undisputed pou ekanan diakseyes se agapimena mou kommatia-allazontas omws se kapoia tous stixous se pio..deksiostrofous :evil: ).tpt,meta itan teleiws psofioi-les kai ekanan aggareia.

Vicotnik
27-07-2007, 14:45

μπαα,
δεν λέω, γαμάει κλπ, αλλά δεν αξίζει να φέρει και τέτοιο τίτλο

Angmar
27-07-2007, 14:48
e me tpt re c angmar.kala gousta einai ayta,alla sigrinontas to me morbid tales i kai me megatherion dyskola....
allo megisto xali(pou edw tha diafwnisete poli) einai otidipote evgalan oi slayer meta to reign in blood(ante eksairw to undisputed pou ekanan diakseyes se agapimena mou kommatia-allazontas omws se kapoia tous stixous se pio..deksiostrofous :evil: ).tpt,meta itan teleiws psofioi-les kai ekanan aggareia.

βασικα ειναι ακριβως αυτο που λες. γουστα ειναι αυτα. σλέιερ π.χ. γουσταρω το god hates us all που πολλοι το θαβουν.

για φροστ παντως σε καταλαβαινω, αφου απ οτι εχω παρει πρεφα ουτε καν σου αρεσει το ειδος/ειδη στα οποια ανηκει το μονοθειστ. εγω π.χ. επαθα σοκ. ειναι ισως η μονη μπαντα που ηταν πρωτοπορος, την κανει, επιστρεφει και ειναι παλι πρωτοπορος. :twisted:

περι ορεξεως κολοκυθοπιτα που λεν. :wink:

Angmar
27-07-2007, 14:49

μπαα,
δεν λέω, γαμάει κλπ, αλλά δεν αξίζει να φέρει και τέτοιο τίτλο

καλα κοιτα, αποψεις οπως ειπαμε ειναι αυτες. αν οχι ο δισκος της δεκαετιας, στο τοπ 10 ειναι υπερανετα μαζι με perdition city, sham mirrors, primordial και αλλα ωραια καλουδια.

verdictdenied
27-07-2007, 14:58

καλα τα αλλα το καταλαβαινω το γιατι. ειδικα τα wasp και megadeth παταταρες. αλλα οχι και το load. τεσπα. αυτα ειναι αποψεις.

Σε συγχωρώ εσένα γιατί αγαπάς και εσύ Toxik!
:pink:

GuardianOfIvorytower
27-07-2007, 15:09
Χεχε κορυφαίες συζητήσεις. Λοιπόν, hcpunksonacid, όσο κ αν τα σπάει το avatar σου, πιστεύω ότι τα μόνα Slayer γενικά που δεν αξίζουν ή τέλος πάντων εμένα δεν μου κάθονται καλά είναι τα Diavolous κ God Hates, ακόμα κ το καινούριο έχει κομματάρες μέσα. Αλλά περί ορέξεως....ξέρεις.

Το Load στάνταρ μέσα κ στις δικιές μου απογοητεύσεις, μαζί μάλλον με Risk, Hear in the Now Frontier, Virtual XI, αυτά από τα γνωστότερα κ πιο αγαπητά γρουπ μου.

Jim Dandy Mangrum
27-07-2007, 15:12
loipon to load kai to hear einai trela eph kai to risk gamaei!

hcpunksonacid
27-07-2007, 15:14
peri avatar:pou na deis guardian mia dikia mou fwto me ton THEO.tha klais apo ta gelia :rofl:
peri goustwn:den kserw re c,apla oi slayer ekanan kati allo apo auto pou itan kaloi...prospathisan dld na perasoun enan pio "emporiko" tono stin mousiki tous.
episis megalo klamma itan kai o diskoi twn deicide apo once upon the cross kai meta...opws kai to swansong twn carcass.kala gia to teleytaio malevolent creation den iparxei thema..gewmilo olkis.

verdictdenied
27-07-2007, 15:21
loipon to load kai to hear einai trela eph kai to risk gamaei!

Φλώρε!
Φόρα το σομόν σου το πουκαμισάκι τώρα και τον πούλο! :D

GuardianOfIvorytower
27-07-2007, 15:23
Για το εμπορικό δεν πολυέχεις άδικο, στα δικά μου αυτιά κινούνται σε πιο μοντέρνα μονοπάτια, τα οποία δεν μ αρέσουν. Το καινουριο δε, ενώ σαφώς είχε κ αρκετά μοντέρνα στοιχεία, είχε κ αρκετά παλιά, σωστές ταχύτητες κ εναλλαγές κλπ για Slayer, οπότε ακούγεται :D.
Για Deicide το Serpents μ αρέσει πάρα πολλά, τα 2 επόμενα, ειδικά το Torment, είναι ψιλοχάλια, το Scars είχε αρκετά καλά στοιχεία μέσα, το περσινό δεν το έχω ακούσει καλά. Το Malevolent κ μένα δε με τρέλανε όσο το Will to Kill, αλλά χάλια δε το βρίσκω.
Α κ κάνε ποστ τη φωτογραφία που λες :D.

eleventh guardian
27-07-2007, 16:08
Πάντως ρε Αngmar να έχεις όλα τα Fates και το "The Spectre Within" να είναι το μόνο που δεν σ' αρέσει, μου φαίνεται παράξενο. Δηλαδή έχει μέσα Epitaph, The Apparition, Traveler In Time, Kyrie Eleison (κορυφαίο US power έπος κατ' εμέ)... Γούστα βέβαια και δεν μου πέφτει λόγος, απλώς μου κάνει εντύπωση. =)

On topic τώρα, θυμάμαι ότι δεν έχω πολλές απαντήσεις αφ' ενός γιατί τα περισσότερα δισκάκια μου τα πήρα πολύ καιρό αφ' ότου βγήκαν (άρα ήξερα πάνω-κάτω τι θα ακούσω - βλ. Hear In the Now Frontier, Virtual XI, πιο πρόσφατα Cyberchrist, Dissident Alliance κ.λπ.), αφ' ετέρου διότι τα περισσότερα καινούρια που δεν μ' άρεσαν ήταν από άγνωστα γκρουπ τα οποία δεν είχα ξανακούσει. Γι' αυτό ακριβώς δεν θα αναφερθώ εδώ και σε κάτι άλλα περίεργα τύπου Tool, Opeth, Dillinger Escape Plan κ.λπ. τα οποία τα 'χα πάρει στα κουτουρού για δοκιμή και είναι εντελώς έξω από τα γούστα μου.

Επομένως, θα ανέφερα ως μεγάλες απογοητεύσεις οπωσδήποτε το "Masters of Sins" των Sarissa, το Poets And Madmen των Savatage, άντε και το τελευταίο Aria. Και φυσικά το Tribe των 'ryche, όχι γιατί ήταν ακριβώς μούφα, αλλά γιατί αποδείχθηκε πολύ κατώτερο απ' ό,τι περίμενα και απ' ό,τι είχα διαβάσει σε κριτικές. Σ' αυτήν την τελευταία κατηγορία μπαίνει και το περσινό Vicious Rumors.

Mitsmann
27-07-2007, 16:11
το Ποετς εν μαντμεν εχει 2-3 καλα κομματια. χεχ.

sfinotouvlaki
27-07-2007, 16:13
βασικά έχει το μόρφιν τσάιλντ, οπότε εντάσσεται αυτομάτως στην κατηγορία των γαμάτων δίσκων =ρ

εντιτ: συμφωνώ με 11νθ περί σπέκτρ, είναι παράξενο που σου κάθισε στραβά (εφόσον σου αρέσει ο ήχος που είχαν τότε).

Angmar
27-07-2007, 16:17
Πάντως ρε Αngmar να έχεις όλα τα Fates και το "The Spectre Within" να είναι το μόνο που δεν σ' αρέσει, μου φαίνεται παράξενο. Δηλαδή έχει μέσα Epitaph, The Apparition, Traveler In Time, Kyrie Eleison (κορυφαίο US power έπος κατ' εμέ)... Γούστα βέβαια και δεν μου πέφτει λόγος, απλώς μου κάνει εντύπωση. =)

μπα οχι νταξ, κουβεντα να γινεται. fates δε τα χω ολα οριτζιναλ, αλλα θα τα παρω καποια στιγμη. απλα για την πρωτη περιοδο τους γενικα δε πεθαινω. προτιμω τους fates σε αλλες καταστασεις. για να καταλαβεις, το αγαπημενο μου ειναι το τελευταιο που εβγαλαν.

On topic τώρα, θυμάμαι ότι δεν έχω πολλές απαντήσεις αφ' ενός γιατί τα περισσότερα δισκάκια μου τα πήρα πολύ καιρό αφ' ότου βγήκαν (άρα ήξερα πάνω-κάτω τι θα ακούσω - βλ. Hear In the Now Frontier, Virtual XI, πιο πρόσφατα Cyberchrist, Dissident Alliance κ.λπ.), αφ' ετέρου διότι τα περισσότερα καινούρια που δεν μ' άρεσαν ήταν από άγνωστα γκρουπ τα οποία δεν είχα ξανακούσει. Γι' αυτό ακριβώς δεν θα αναφερθώ εδώ και σε κάτι άλλα περίεργα τύπου Tool, Opeth, Dillinger Escape Plan κ.λπ. τα οποία τα 'χα πάρει στα κουτουρού για δοκιμή και είναι εντελώς έξω από τα γούστα μου.

Επομένως, θα ανέφερα ως μεγάλες απογοητεύσεις οπωσδήποτε το "Masters of Sins" των Sarissa, το Poets And Madmen των Savatage, άντε και το τελευταίο Aria. Και φυσικά το Tribe των 'ryche, όχι γιατί ήταν ακριβώς μούφα, αλλά γιατί αποδείχθηκε πολύ κατώτερο απ' ό,τι περίμενα και απ' ό,τι είχα διαβάσει σε κριτικές. Σ' αυτήν την τελευταία κατηγορία μπαίνει και το περσινό Vicious Rumors.

το σαρισσα δυστυχως εχεις δικιο. πολυ μετριο. το tribe εμενα παλι μ αρεσε. νταξ, δεν ειναι καμια δισκαρα, αλαλ το θεωρω πολυ καλυτερο απο q2k και here in the now frontier.

το poets and madmen παλι το λατρεψα αλλα εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα. ο oliva δε τη παλευει πλεον με τη φωνη. δηλ, μακαρι να περιμεναν να βαζαν τον damond να τραγουδησει. θα βγαινε και γαμω.

το περσινο vicious rumors παλι το θεωρω πολυ καλο. το καλυτερο απο τα τελευταια. νταξ, που να πιασουν παλι digital dictator και τα λοιπα. απο κατι cyberchrist και sadistic symphony παντως ειναι κλασης ανωτερο.

eleventh guardian
27-07-2007, 16:19
To Poets And Madmen ακούγεται ωραίο μέχρι το 4ο κομμάτι, στη συνέχεια υπάρχει το Morphine Child οντως γαμεί και δέρνει, αλλά μετά κυριαρχεί η βαρεμάρα. Δεν ξέρω, έτσι μου είχε φανεί τότε.

Με άριστα το 10 θα του 'βαζα το πολύ 6 δηλαδή (χαμηλός βαθμός για Savatage).

sfinotouvlaki
27-07-2007, 16:19
το σαντίστικ είναι δισκάρα (αν εξαιρέσεις την παραγωγή)και κλάσεις ανώτερο από την τελευταία μετριότητα :P

επίσης το καλύτερο βίσιους είναι το Word of Mouth :!:

Angmar
27-07-2007, 16:21
το σαντίστικ είναι δισκάρα (αν εξαιρέσεις την παραγωγή)και κλάσεις ανώτερο από την τελευταία μετριότητα :P

επίσης το καλύτερο βίσιους είναι το Word of Mouth :!:

με το σαντιστικ δε πεθανα. και το word of mouth δε θα το λεγα τοσο ανετα το καλυτερο. γενικα τα πρωτα ηταν δισκαρες. αποφευγω να χαρακτηρισω καποιο ως καλυτερο απο δαυτα.

eleventh guardian
27-07-2007, 16:24
Το καλύτερο Vicious Rumors είναι το Digital Dictator (το μόνο που δεν έχω ορίτζιναλ μαζί με το απαράδεκτο Something Burning). Και ακολουθούν Welcome to the Ball, ομώνυμο, Soldiers και μετά το Word of Mouth.

Και, Angmar, συμφωνώ σαφώς ότι το Tribe είναι ανώτερο από Q2k και Hear..., οπως και ότι το τελευταίο Vicious Rumors είναι κάπως καλύτερο από τα προηγούμενα (το Sadistic δεν το 'χω χωνέψει ακόμη, ίσως πρέπει να ξανακούσω).

GuardianOfIvorytower
27-07-2007, 16:28
Όντως αυτά για το Spectre ήθελα να τα πω κ γω, αλλά ξεχάστηκα πριν. 11th, δε σ' άρεσε το Warball? Πως και? Μου φάνηκε αρκετά καλό, Rivera θεός κλασικά. Επίσης Tribe αρκετά καλός δίσκος, όχι κορυφαίος όμως, ειδικά για Ryche.

Angmar
27-07-2007, 16:29
Το καλύτερο Vicious Rumors είναι το Digital Dictator (το μόνο που δεν έχω ορίτζιναλ μαζί με το απαράδεκτο Something Burning). Και ακολουθούν Welcome to the Ball, ομώνυμο, Soldiers και μετά το Word of Mouth.

Και, Angmar, συμφωνώ σαφώς ότι το Tribe είναι ανώτερο από Q2k και Hear..., οπως και ότι το τελευταίο Vicious Rumors είναι κάπως καλύτερο από τα προηγούμενα (το Sadistic δεν το 'χω χωνέψει ακόμη, ίσως πρέπει να ξανακούσω).

ε, το σαντιστικ εχει κατι καλα κομματακια, αλλα νταξ, δεν ειναι δισκος βισιους ρουμορς αυτο. το χω οριτζιναλ παντως. το βρηκα 2 ευρω στο pmw σε καποια φαση. τωρα μην ειδατε τον παναη.

και ναι, αν ελεγα καποιο απο τα vicious καλυτερο, μαλλον το digital dictator θα διαλεγα και γω.

(ασχετο) σ'αρεσε το cd του μακαριτη που ειχε βγαλει με τους Villain; εμενα οχι ιδιατερα...

eleventh guardian
27-07-2007, 16:30
Οχι, Villain δεν έχω ακούσει και δεν ξέρω. Ούτε Ruffians για να 'μαι ειλικρινής (άργησα να δω το φως το αληθινό και τώρα δεν βρίσκονται με τίποτα).

edit:

@GuardianofIvoryTower: Το Warball το άκουγα επί μία εβδομάδα συνεχώς και το μόνο που θυμάμαι σήμερα είναι ότι έχει 1-2 δυνατά κομματάκια στην αρχή αλλά και την πιο βαρετή μπαλάντα που έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια (το 8ο κομμάτι αν δεν κάνω λάθος). Θέλω να το ξανακούσω πάντως, απλά δεν δικαίωσε όσα έλεγαν περί επιστροφής στον παλιό ήχο κ.λπ.

sfinotouvlaki
27-07-2007, 16:32
γενικά για μένα είναι περίεργη περίπτωση οι v.r θα περίμενε κανείς βάσει τον ακουσμάτων μου να μου αρέσουν περισσότερο τα πρώτα, αλλά θεωρώ ότι τα καλύτερα τραγούδια τους τα έγραψαν στο wom. Αλλά ρε 'σεις το sadistic έχει τραγουδάρες. Blacklight, march of the damned, break...

GuardianOfIvorytower
27-07-2007, 16:32
Είναι αρκετά καλά κ τα 2, ιδίως το Villain. Προτίνονται.

Rotting_Christ
27-07-2007, 16:34
Οχι, Villain δεν έχω ακούσει και δεν ξέρω. Ούτε Ruffians για να 'μαι ειλικρινής (άργησα να δω το φως το αληθινό και τώρα δεν βρίσκονται με τίποτα).

an thes Ruffians se mp3 pes mou na anebaso.. exo 2 cdakia..

Angmar
27-07-2007, 16:35

το Villain μου χε ερθει για ριβιου ως κανονικο cd. ειχε βγει επανεκδοση τοτε (το 2003) απο την mausoleum. πιστευω αν δεις στο νετ θα το βρεις σχετικα ευκολα.

eleventh guardian
27-07-2007, 16:37
Βασικά Villain δεν είχα ασχοληθεί, όλο Ruffians έψαχνα. Αν δεν είναι κόπος για τον Rotting Christ να ανεβάσει, ευπρόσδεκτο...

Angmar
27-07-2007, 16:37
γενικά για μένα είναι περίεργη περίπτωση οι v.r θα περίμενε κανείς βάσει τον ακουσμάτων μου να μου αρέσουν περισσότερο τα πρώτα, αλλά θεωρώ ότι τα καλύτερα τραγούδια τους τα έγραψαν στο wom. Αλλά ρε 'σεις το sadistic έχει τραγουδάρες. Blacklight, march of the damned, break...

ωραια κομματια. το break δηλαδη. παντως σε συνολο για μενα ειναι αρκετα μετριο.

GuardianOfIvorytower
27-07-2007, 16:38
Επίσης πολύ εύκολα κ φτηνά βρίσκεται το βινύλιο Villain :rofl: :rofl:.

Rotting_Christ
27-07-2007, 16:40
Βασικά Villain δεν είχα ασχοληθεί, όλο Ruffians έψαχνα. Αν δεν είναι κόπος για τον Rotting Christ να ανεβάσει, ευπρόσδεκτο...

ok tsekare argotera sto download thread.. tha parei ligi ora

psofimi
28-07-2007, 00:24
To Poets And Madmen ακούγεται ωραίο μέχρι το 4ο κομμάτι, στη συνέχεια υπάρχει το Morphine Child οντως γαμεί και δέρνει, αλλά μετά κυριαρχεί η βαρεμάρα. Δεν ξέρω, έτσι μου είχε φανεί τότε.

4 kai poli tou einai...mono to morphine child swzei ton disko...pio disko dld..kala kanane kai to dialisane...

xHERETICx
28-07-2007, 01:37
μόνο πρόσφατα
Isis - In The Absence Of Truth
Pelican - City Of Echoes
The End - Elementary. ασύλληπτη παπαριά.
Mastodon - Blood Mountain
Cephalic Carnage - Anomalies
Antigama - Resonance

Boom!
28-07-2007, 03:38
Λοιπον, οντας περαστικος απο το thread παρατηρησα οτι εδω μεσα εχουν αναφερθει τα X Factor, Virtual XI, Load και Poets And Madmen ως κακοι δισκοι. Να μην επαναληφθει παρακαλω.
Επισης θα ηθελα να επισημανω οτι ερχομαστε αντιμετωποι με αλλη μια σειρα μαλακισμενων posts απο το psofimi.

Angmar
28-07-2007, 03:47

4 kai poli tou einai...mono to morphine child swzei ton disko...pio disko dld..kala kanane kai to dialisane...

χμ. ναι οκ. γουοτεβερ. προφανως δε τους εχεις δει ποτε λαιβ για να τα λες.

Angmar
28-07-2007, 03:49
μόνο πρόσφατα
Isis - In The Absence Of Truth
Pelican - City Of Echoes
The End - Elementary. ασύλληπτη παπαριά.
Mastodon - Blood Mountain
Cephalic Carnage - Anomalies
Antigama - Resonance

καλα, ειδικα το anomalies δε μπορω να καταλαβω γιατι δε σ αρεσε. τα isis και pelican ουτε μενα με τρελαναν (to isis ηταν ψιλοπατατα βασικα,αν εξαιρεσεις dulcinea αντε και κανα holy tears).

xHERETICx
28-07-2007, 12:39
γιατί πάνε τα τεχνικά ριφφς, τα ψυχεδελοκαμμένα μέρη, η noise αισθητική, γενικά ό,τι είχε σημασία στην μπάντα.
άισις πάλι νόμιζα οτι το dulcinea που κατεβάζαμε ήταν το σημείο που έπαιρνες γραμμή οτι το άμπουμ πιθανώς δε θα σου άρεσε. αν την παλέψεις μ'αυτό, δεν καταλαβαίνω γιατί να μη σ'αρέσει το υπόλοιπο.

carheart
28-07-2007, 12:51
λολ

Angmar
28-07-2007, 13:07
λολ

+1

τεσπα. αυτα ειναι αποψεις. για μενα το isis ηταν υπερμετριο και το cephalic υπερδισκαρα. :)

fandango
28-07-2007, 13:53
To Surrender από το Poets and madmen σας χύνει καλά.

Άκου "καλά καναν και το διαλύσανε"... :bang:

Witchkiller
28-07-2007, 17:51
Apogoitheysh htan ta sikikonata byzia mias typisas poy ta eixa perasei gia fysika!

Kai htan terastia ta gamhmena

Running Wild - Brotherhood,Victory,Rogues 'n' Vogues
Panzer - Dissident Alliance
Metal Church - Something's Burning
Iron Maiden - Ola meta to x-factor
Priest - Jugulator
Sodom - Sodom
Venom - Metal Black

carheart
28-07-2007, 18:03
Running Wild - Brotherhood
Venom - Metal Black

καμία απογοήτευση.

daydreamer
28-07-2007, 18:31
Active Member - Πέρασμα στ' ακρόνειρο

Amnesiac.
28-07-2007, 20:07
oi active member einai genika apogoiteysi.

Boom!
29-07-2007, 01:38
Επισης και το Jugulator σαρωνει, ε;

Raven Lord
29-07-2007, 04:59
το music discussion

Eagleheart
29-07-2007, 11:37

:thumbsup:

Angmar
29-07-2007, 14:30

εννοειται! αυτο και το demolition. ειδικα το δευτερο, τρελη δισκαρα για μενα.

sfinotouvlaki
29-07-2007, 14:32
το demolition είναι για τα σκουπίδια.

Angmar
29-07-2007, 14:35

μαλλον το angel of retribution εννοεις. το μισο ειναι μετριο.

daydreamer
29-07-2007, 15:23
όχι

Roswell47
29-07-2007, 18:49

lol

BURNIN AMBITION
29-07-2007, 20:35

μαλλον το angel of retribution εννοεις. το μισο ειναι μετριο.ante sti sphlia sou

Bullet
29-07-2007, 20:41
είναι ψιλοτραγικο να μιλάμε για album που βγήκαν στην εποχή αν όχι του internet γενικά,του dsl

δηλαδή ok ,ας τα κατεβάζατε πρώτα :P

sfinotouvlaki
29-07-2007, 20:47
είναι ψιλοτραγικό αν το λες σοβαρά, ε!

Bullet
29-07-2007, 20:52
edit:γράψε άκυρο,τώρα είδα το "από group που αγαπούσατε" :oops:

sfinotouvlaki
29-07-2007, 21:00
βασικά, κι εγώ άλλο εννοούσα, αλλά βαριέμαι, οπότε οκ :D

Bullet
29-07-2007, 21:04
κοίτα ,γενικά για album τα οποια δεν ανήκουν στη κατηγορια που θα τα αγόραζες ούτως ή άλλως (fanboy κτλ) ισχύει ε

εκτος και αν προτιμάς να αγοράζεις κάτι χωρίς να έχεις ιδέα ,απλά επειδή άκουσες ότι είναι καλο για παράδειγμα ,ενώ μπορούσες να το κατεβάσεις πρωτα ώστε να κρίνεις αν αξίζει να του τα ακουμπήσεις

H.
29-07-2007, 21:10
Βέβαια συνεχίζει να υπάρχει και κόσμος χωρίς dsl...

hcpunksonacid
29-07-2007, 21:23
episis to teleutaio terrorizer einai toooooso skata....

Bullet
29-07-2007, 21:32
Βέβαια συνεχίζει να υπάρχει και κόσμος χωρίς dsl...

εννοείτε πως μιλάμε για κόσμο που έχει τη δυνατότητα

ειδικά σήμερα οι περισσότεροι έχουν dsl και στη τελική αν δεν έχεις εσύ θα έχει κάποιος φίλος,οποτε και έτσι γίνεται η δουλειά

Djerdjelesh
29-07-2007, 21:33
Hypocrisy - Catch 22 :evil:

Angmar
30-07-2007, 00:37

μαλλον το angel of retribution εννοεις. το μισο ειναι μετριο.ante sti sphlia sou

ναι, ναι. θα μου πεις τωρα πως τα σπας με κομματια τυπου demonizer κτλ ε; οκ, καλο το σιντακι, μετριο ομως για priest. και υποψιν σαν γκρουπ ειναι στο τοπ 3 φειβοριτ για μενα.

ο κοσμος δε καταλαβε τι ηθελαν να κανουν με το ντεμολισιον. οπως τους εκραζαν τοτε για τη δισκαρα το τουρμπο, ετσι κανουν και τωρα. για μενα παλι το ντεμολιτιον ειναι δισκαρα με την εννοια του ορου.

και προφανως οι περισσοτεροι το κραζουν χωρις να εχουν κατσει να το ακουσουν σοβαρα. κομματια σαν τα subterfuge και hell is home ειναι πολυ τελεια για να υπαρχουν.

psofimi
08-08-2007, 14:33

tous eixa dei sto rockwave me emgadeth kai cof ktlp....deb mporw na pw oti siginithika kiolas.....

Angmar
08-08-2007, 16:33

tous eixa dei sto rockwave me emgadeth kai cof ktlp....deb mporw na pw oti siginithika kiolas.....

α. οκ. παντως δε χρειαζεται να ντρεπεσαι γιαυτο ξερεις. το λεω επειδη ως επι το πλειστον παλια κομματια επαιξαν εκει. αρα δε σ αρεσουν γενικα οι savatage.

GuardianOfIvorytower
08-08-2007, 18:29
Γαμώ τις εμφανίσεις ήταν, παρόλο που έπαιξαν λίγο κ πρώτοι από τα ξένα γρουπ. Για μένα ήταν η κορυφαία στιγμή του φεστιβάλ, πρώτη φορά live Savatage. Με City Beneath the Surface δεν είχαν ξεκινήσει?

Rush
08-08-2007, 21:34

α. οκ. παντως δε χρειαζεται να ντρεπεσαι γιαυτο ξερεις. το λεω επειδη ως επι το πλειστον παλια κομματια επαιξαν εκει. αρα δε σ αρεσουν γενικα οι savatage.

Makran h xeiroterh emfanish Savatage sthn Ellada.Opoios den tous eixe dei to 96,apla den exei dei savatage.-

Angmar
09-08-2007, 02:15
[quote="eleventh guardian":1862uwe8]To Poets And Madmen ακούγεται ωραίο μέχρι το 4ο κομμάτι, στη συνέχεια υπάρχει το Morphine Child οντως γαμεί και δέρνει, αλλά μετά κυριαρχεί η βαρεμάρα. Δεν ξέρω, έτσι μου είχε φανεί τότε.

Makran h xeiroterh emfanish Savatage sthn Ellada.Opoios den tous eixe dei to 96,apla den exei dei savatage.-[/quote:1862uwe8]

αυτο δε παει να πει πως δεν επαιξαν καλα. συγκρινεις full set εμφανιση σε κλειστο χωρο με show μιας ωρας κατα τη διαρκεια της μερας σε φεστιβαλ; δε νομιζω τα μετρα και τα σταθμα να ειναι ιδια.

Rush
09-08-2007, 10:08
[quote="psofimi":2litl6sh][quote="eleventh guardian":2litl6sh]To Poets And Madmen ακούγεται ωραίο μέχρι το 4ο κομμάτι, στη συνέχεια υπάρχει το Morphine Child οντως γαμεί και δέρνει, αλλά μετά κυριαρχεί η βαρεμάρα. Δεν ξέρω, έτσι μου είχε φανεί τότε.

Makran h xeiroterh emfanish Savatage sthn Ellada.Opoios den tous eixe dei to 96,apla den exei dei savatage.-[/quote:2litl6sh]

αυτο δε παει να πει πως δεν επαιξαν καλα. συγκρινεις full set εμφανιση σε κλειστο χωρο με show μιας ωρας κατα τη διαρκεια της μερας σε φεστιβαλ; δε νομιζω τα μετρα και τα σταθμα να ειναι ιδια.[/quote:2litl6sh]

Kai to live sto sporting to 2002 enw htan kalo den epiane mia se sxesh me to 96.Satisfied?

ikonoklast
09-08-2007, 22:07
[quote="Angmar":znul9jmd][quote="psofimi":znul9jmd][quote="eleventh guardian":znul9jmd]To Poets And Madmen ακούγεται ωραίο μέχρι το 4ο κομμάτι, στη συνέχεια υπάρχει το Morphine Child οντως γαμεί και δέρνει, αλλά μετά κυριαρχεί η βαρεμάρα. Δεν ξέρω, έτσι μου είχε φανεί τότε.

Makran h xeiroterh emfanish Savatage sthn Ellada.Opoios den tous eixe dei to 96,apla den exei dei savatage.-[/quote:znul9jmd]

αυτο δε παει να πει πως δεν επαιξαν καλα. συγκρινεις full set εμφανιση σε κλειστο χωρο με show μιας ωρας κατα τη διαρκεια της μερας σε φεστιβαλ; δε νομιζω τα μετρα και τα σταθμα να ειναι ιδια.[/quote:znul9jmd]

Kai to live sto sporting to 2002 enw htan kalo den epiane mia se sxesh me to 96.Satisfied?[/quote:znul9jmd]
Sure.

Angmar
10-08-2007, 01:27
[quote="Angmar":2bik3e00][quote="psofimi":2bik3e00][quote="eleventh guardian":2bik3e00]To Poets And Madmen ακούγεται ωραίο μέχρι το 4ο κομμάτι, στη συνέχεια υπάρχει το Morphine Child οντως γαμεί και δέρνει, αλλά μετά κυριαρχεί η βαρεμάρα. Δεν ξέρω, έτσι μου είχε φανεί τότε.

Makran h xeiroterh emfanish Savatage sthn Ellada.Opoios den tous eixe dei to 96,apla den exei dei savatage.-[/quote:2bik3e00]

αυτο δε παει να πει πως δεν επαιξαν καλα. συγκρινεις full set εμφανιση σε κλειστο χωρο με show μιας ωρας κατα τη διαρκεια της μερας σε φεστιβαλ; δε νομιζω τα μετρα και τα σταθμα να ειναι ιδια.[/quote:2bik3e00]

Kai to live sto sporting to 2002 enw htan kalo den epiane mia se sxesh me to 96.Satisfied?[/quote:2bik3e00]

αποψεις. αν δε κανω λαθος ειχαν τον ζακαρι τοτε και ποτε δε μ αρεσε τοσο για σαβατατζ. εχω ακουσει να λεει κατι gutter ballet και να τα εκτελει κανονικοτατα. η φωνη θα ναι παντα ο ολιβα.

τωρα δεν αμφιβαλλω οτι μπορει να ηταν πολυ υπεργαμω το λαιβ. απλα εγω δε πιστευω να πεθαινα τοσο. εχω δει και damond και zak λαιβ και προτιμω νταμοντ για σαβατατζ.

Jim Dandy Mangrum
10-08-2007, 09:49
th diafora thn ekane o pitrelli.....telos... 8)

mage
10-08-2007, 11:14
o ounteze kanei thn diafora alla leme twra.

Jim Dandy Mangrum
10-08-2007, 11:27
o ounteze kanei ta....diafora....

mage
10-08-2007, 11:54
http://www.contra.gr/images/ifeaniaek1108_m.jpg

on topic: o ali8oros einai 8eos(ki as einai ali8oros) . telos

psofimi
10-08-2007, 15:04

tin diafora tin ekane zachary stevens kai bgalane kai ena mneimiwdes edge of thorns...meta apo ligous diskous efige kai xanapire to mikrofwno o oliva... pw pw kai den paleuetai i fwni tou me tpt....

Angmar
10-08-2007, 16:50

tin diafora tin ekane zachary stevens kai bgalane kai ena mneimiwdes edge of thorns...meta apo ligous diskous efige kai xanapire to mikrofwno o oliva... pw pw kai den paleuetai i fwni tou me tpt....

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

μνημειωδες ποστ. :rofl:

xHERETICx
10-08-2007, 17:10
'ενα "πια" στο τέλος της φράσης παίζει να τον έσωζε.

Angmar
10-08-2007, 23:20

οντως. αν ομως αναιρει δισκους οπως τα power of the night, gutter baller και hall of the mountain king, ε τοτε ειναι που με πιανουν τα γελια. :lol:

psofimi
10-08-2007, 23:41

οντως. αν ομως αναιρει δισκους οπως τα power of the night, gutter baller και hall of the mountain king, ε τοτε ειναι που με πιανουν τα γελια. :lol:

den eipa oti tous anairw san diskous apla thewrw oti sto edge of thorns einai safws anwteroi logo zACK

Angmar
11-08-2007, 03:36

den eipa oti tous anairw san diskous apla thewrw oti sto edge of thorns einai safws anwteroi logo zACK

ok. δεκτο και κατανοητο. απλα το παρεξηγησα. γουστα ειναι αυτα εξ αλλου.