View Full Version : Queens of the Stone Age - Era Vulgaris
Harvestman
25-07-2007, 11:09
Queens of the Stone Age - Era Vulgaris
©2007 Interscope
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.628.cover.jpg
01. Turnin' On The Screw
02. Sick, Sick, Sick
03. I'm Designer
04. Into The Hollow
05. Misfit Love
06. Battery Acid
07. Make It Wit Chu
08. 3's & 7's
09. Suture Up Your Future
10. River In The Road
11. Run, Pig, Run
Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=628)
ikonoklast
25-07-2007, 13:13
Εγώ πάντως απο τους εξήντα τέσσερις που έχω ρωτήσει και είναι όλοι τους άτομα εμπιστοσύνης πήρα την εξής απάντηση "Ο δίσκοντας είναι για πέταμα και μη με ρωτάτε σας παρακαλώ είμαι ευαίσ8ητη σ' αυτό το 8έμα". Κι εγώ ο ίδιος προσπά8ησα να τους αντικρούσω γιατι δημοκρατία έχουμε όλες οι απόψεις σωστές αλλά βρήκα πελώριο εμπόδιο στο κτίσιμο της επιχειρηματολογίας δεδομένου οτι βαρέ8ηκα να τον ακούσω πάνω απο μιάμιση φορά.
Harvestman
25-07-2007, 13:24
πακετο
orange hobbit
25-07-2007, 16:16
Οντως ψιλομουφα ο δισκος αν και δεν μπορω να εκφερω κ την πιο αντικιμενικη αποψη αφου τον ακουσα μονο μια φορα,δεν αντεξα παραπανω!!!!!!!!!Αν και παραδεχομαι τον Homme γιατι σε κξαθε δισκο ψαχνεται με κατι διαφορετικο
orange hobbit
25-07-2007, 16:17
Μετα το Songs For The Deaf ειναι αισθητη πιστευω η απουσια της τρελας του Oliveri!
daydreamer
25-07-2007, 16:23
Το άκουσα σε σπίτι αλλουνού και ξενέρωσα, η πρώτη και τελευταία σκέψη ήταν πως βγήκε μάπα το καρπούζι. Όταν με το καλό μου έρθει να το κατεβάσω και το ακούσω περισσότερο μπορεί και να αλλάξω γνώμη... χλωμό το κόβω πάντως.
einai psilomalakia vasika
klassiko apotelesma otan pane erxontai tupoi se ena sugkrothma
Οντως ψιλομουφα ο δισκος αν και δεν μπορω να εκφερω κ την πιο αντικιμενικη αποψη αφου τον ακουσα μονο μια φορα,δεν αντεξα παραπανω!!!!!!!!!Αν και παραδεχομαι τον Homme γιατι σε κξαθε δισκο ψαχνεται με κατι διαφορετικο
ναι.
Μετα το Songs For The Deaf ειναι αισθητη πιστευω η απουσια της τρελας του Oliveri!
όχι. το Lullabies ήταν έπος.
[quote=orange hobbit]Οντως ψιλομουφα ο δισκος αν και δεν μπορω να εκφερω κ την πιο αντικιμενικη αποψη αφου τον ακουσα μονο μια φορα,δεν αντεξα παραπανω!!!!!!!!!Αν και παραδεχομαι τον Homme γιατι σε κξαθε δισκο ψαχνεται με κατι διαφορετικο
ναι.
όχι. το Lullabies ήταν έπος.[/quote:1mr1cmwk]
Ayto akribws. Siga ton Oliveri epitelous...
liga me tous qotsa!makran oti kalitero exei bgalei i mousiki tin teleutaia dekaetia...
liga me tous qotsa!makran oti kalitero exei bgalei i mousiki tin teleutaia dekaetia...
to gamas...
o oliveri klanei ena arxidi sto 8eo scott (oxi oti mas xalaei alla h8ela na to pw auto)
8a eixe polu plaka an ton epairnan oi metallica
μη σου πω τον τελευταιο αιωνα...
νταξ να να υπερβαλλουμε λιγο. μετα το songs for the deaf εβγαλαν καλους δισκους δε λεω. αλλα σα να περασε καπως η μπογια. εμενα δε μου κανει το κλικ. τουλαχιστον οχι ακομα.
regularpaul
08-08-2007, 17:28
Από τις πιο εύστοχες κριτικές που έχω διαβάσει για δίσκο των QotSA.
Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι. Απίστευτη δισκάρα.
orange hobbit
28-08-2007, 13:24
τωρα που τον ακουσα καλυτερα αρχιζω και τιν συμπαθω!αυτο που εννοουσα για τον oliveri δεν ηταν οτι τον θεωρω κανενα τρελο μπασιστα!εννοειται πως ειναι μακραν καλυτερος ο reeder!απλα αυτη η τρελα του oliveri που ηταν εμφανης στο songs for the deaf νομιζω πως κανει λιγο πιο "φτωχους" τους επομενους δισκους,παρολο που και το lullabies μου αρεσει πολυ!