View Full Version : um like whatever
afroleft
23-07-2007, 18:23
Κάθομαι και σκέφτομαι αν θα έπρεπε οι Radiohead να το είχαν παρατήσει το άθλημα αμέσως μετά την περιοδεία για το Ok computer, ή έστω αφού προλάβαιναν να κυκλοφορήσουν σε σινγκλάκι το Idioteque, αλλά αμέσως μετά απ' αυτό. Αφού είναι προφανές πως ό,τι ακολούθησε αυτού ήταν είτε κουραστικά αναμασήματα του παρελθόντος είτε ανούσιες αηδιούλες με πανέμορφα περιτυλίγματα. Προτείνω δε αν έρθουν ποτέ για συναυλία να μπούμε και να τους δείρουμε, να φάμε τα χοντογκζ και να πιούμε τα τζιν τους. Όλα αυτά φυσικά αν δε σοβαρευτούν και δε βγάλουν φέτος την απίστευτη δισκάρα-ορόσημο για τη δεκαετία και λοιπές τέτοιες υπερβολές, που περιμένουμε ούλοι από δαύτους αυτό το χειμώνα.
Αναπτύξτε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τόσο τη μουσική αξία του Bends όσο και τις καταστροφικές συνέπειες της ύπαρξής των (βλ. στο λήμμα "Muse" για περισσότερα), κατά πόσο νομίζετε ότι προσέθεσε κύρος στο όνομα των Radiohead η από_KidA_και_μετά περίοδος τους και εκτιμήστε, όσο αυτό είναι δυνατόν, τις προοπτικές της μπάντας τούτης.
http://www.antennas-to-heaven.com/413.jpg
Γενικά ότι λες παίζει να ισχύει γερά. Τα μετά Ok Computer μπλιμπλίκια (και άσχημα κιόλα πλην Idioteque) δεν τους οδήγησαν πουθενά εκτός από την αδιαφορία. Το τελευταίο τους ίσως να έσωσε λίγο την κατάσταση. Περί Muse διαφωνώ. Τράβηξαν δικό τους δρόμο και αρκετά επιτυχημένο.
..
εμένα το bends δε μ'αρέσει τόσο και γενικά σίγουρα προτιμώ την μετά - οκ κομπιούτερ εποχή παρά την πριν
αλλά εδώ που τα λέμε, προτιμω την οκ κομπιούτερ εποχή.
ωστόσο πιστεύω ότι έχουν γενικά δυνατότητες γιατί είναι από τις μπάντες που τα μέλη ψάχνονται ξεχωριστά και ανεξάρτητα και δεν υπάρχει (ντάξειυπάρχει αλλά όχι απόλυτα) ο ένας που κάνει όλη τη δουλειά. οπότε αναμένουμε τις επόμενες κινήσεις.
ένιγουει, packt like sardins in a crushd tin box. και γενικά, αγαπώ αμνήζιακ. (το άλμπουμ ντε), οπότε δε μπορώ να συμφωνήσω απόλυτα.
άσε που συμφωνεί και ο Η.
Not_saved
23-07-2007, 20:11
Για μένα το Kid A είναι σχεδόν ισάξιο του Οκ κομπιούτερ με το Αmnesiac να ακολουθεί από κοντά.Ούτε εμένα με τρελαίνει το Bends,χωρίς να το χω ακούσει όσο τα προαναφερθέντα.Το τελευταίο δεν το χω πάρει ακόμα :oops:
άσε που συμφωνεί και ο Η.
Το απόλυτο επιχείρημα για να διαμορφώσεις μουσική άποψη και γούστο.
Πάρτην
:moutza:
Vicotnik
23-07-2007, 20:33
Κοίτα εδώ που τα λέμε είναι βασικό..
Εγώ λέω οτι πρίν του οκ κομπιούτερ είναι όλα παπαριές, απαυτό και μετά, όλα αριστουργήματα, και εσύ δε ξέρεις τι σου γίνεται. λολ.
ikonoklast
23-07-2007, 20:35
Αυτοί που δεν είναι φλώροι ξέρουν οτι τα μπεντς και παμπλοχάνι και ρέστα είναι μέτριοι γκέη δίσκοι. Ξέρουν επίσης οτι το οκ κομπιούτερ είναι ένα απο τα αριστουργήματα του παγκόσμιου μέταλ, το αμνέζιακ ένας καλός δίσκοντας, το κιντα και το 8ίφς δύο υπερδίσκοι με μερικά αριστουργηματικά κομμάτια. Συμφωνεί και ο Caffrey.
Kingdom Gone
23-07-2007, 20:39
νε το μπεντς ομως έχει κανα μερικά κομμάτια (τα μισά σχεδόν) που χύνουν δισκογραφίες.
afroleft
23-07-2007, 20:46
κοιτάχτε να δείτε τώρα, ή θα μιλήσετε σοβαρά ξερωγώ ή να στείλω πμ στο μοντ να το κλειδώσει. Δε γίνεται συμπαθείς και μη_αντιπαθείς χρήστες να κακολογούν το Μπεντς και παράλληλα να μη συμφωνούν ότι το ΚιντΈι και το Αμνήζιακ (ειδικά το Αμνήζιακ δλδ) είναι για πέταμα. Πραγματικά όμως δε γίνεται. Για τον Πάμπλο δε συμφωνώ αλλά νταξ', δε μου κάνει και τρομερή εντύπωση πια που τρώει ένα μίνι-θάψιμο καθ'ότι πρόκειται για ωραίο δίκο αλλά δε συγκρίνεται με το Μπεντς. Αλλά Μπεντς, σοβαρευτείτε νέοι.
Επίσης, υπερασπιστές της περιόδου β', πείτε αν σας βαστάει και πως σας φαίνεται όλο αυτό το πράγμα με τα ανούσια ντιβιντίζ και τα ακόμη πιο ανούσια λάιβ άλμπουμς.
1-0, κερδίζω.
χα.
dyingfreedom
23-07-2007, 20:54
Οι Ρέντιοχεντ μέχρι ΚΑΙ το ok computer ανήκουν στο πάνθεον εκείνων των ολίγων συγκροτημάτων, τα οποία δικαιωματικά θεωρούνται ελίτ.
Μετά το οκ κομπιούτερ, είναι απλά μια ενδιαφέρουσα μπάντα, που θελει να παίξει πρωτοποριακή μουσική με το ζόρι imo. Αν και στο τελευταιο κάπως προσπάθησαν να γυρίσουν σε πιο γνώριμα ηχοτόπια.
Το the bends είναι θεϊκό, αλλά το ok computer είναι έτη φωτός μπροστά.
daydreamer
23-07-2007, 21:01
Πιστεύω ότι όντως τα Kid A και Amnesiac είναι αδύναμα album... (όπως και το Pablo Honey...), αλλά νομίζω πως αυτό οφείλεται στο ότι το The Bends και το Ok Computer ήταν αριστουργήματα. Επίσης έχω να πω πως το Hail to the Thief είναι καλό και πως το προσωπικό του Thom Yorke είναι γαμάτο και πως γενικά φαίνεται να έχουν πάρει τα πάνω τους και αναμένω το νέο να είναι δισκάρα. Αυτό πάνω κάτω.
btw εννοείται πως γουστάρω και Kid A και Amnesiac, αλλά στη σύγκριση με τα 2 προηγούμενα (μια σύγκριση που προφανώς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα) imo χάνουν.
ikonoklast
23-07-2007, 21:01
Επίσης, υπερασπιστές της περιόδου β', πείτε αν σας βαστάει και πως σας φαίνεται όλο αυτό το πράγμα με τα ανούσια ντιβιντίζ και τα ακόμη πιο ανούσια λάιβ άλμπουμς.
1-0, κερδίζω.
χα.
Δε ξέρω, εν μ' αρέσουν πολύ αυτά έτσι κι αλλέως. Επίσης για να μήν είμαστε αφοριστικοί το μπέντς είναι πιο καλός μέτριος γκέη δίσκος απο τους άλλους της περιόδου άλφα. Ταυτόχρονα όμως η περιόδος βήτα είναι ισχυρότερη. Μπράβο της!
carheart
24-07-2007, 04:57
Το "Kid A" είναι ο αγαπημένος μου δίσκος των Radiohead.
Τα πριν του "OK Computer" καθώς και το ίδιο, δεν μου μιλάνε από υψηλή θέση, σε σχέση με την αποδοχή και αναγνώρισή τους. Κοινώς, τα βρίσκω ψιλομαλακιούλες τα παλιά, οκ το οκ.
Το "Hail to the Thief" δεν ήταν τόσο σκοτεινό όσο το "Kid A" και δε μάρεσε και ιδιαίτερο, αυτό το "The Bends" δεν ξέρω τι είναι, αυτό που ξέρω είναι πως οι Radiohead για μένα υπήρξαν μια οκ μπάντα και απολύτως τίποτα παραπάνω, καθώς και πως ο H. είναι βλάκας με περικεφαλαία.
Συμφωνεί και ο Caffrey.
Όχι με όλα όμως.
Με κάποια.
psychomaverick
24-07-2007, 10:17
Kid A και Amnesiac νομίζω είναι η καλλιτεχνική κορύφωση των Radiohead οπότε δεν περιμένω ν'ακούσω κάτι αντάξιο τους με το καινούριο album ή στο ευρύτερο μέλλον. Μιλώ για την διετία 2000-2001 και όχι για την μετά OK Computer εποχή στο σύνολο της. Η πορεία τους μετά OK Computer αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα που λέει ότι όταν ένα pop group κάνει τέτοιο μπαμ (δεν έχουν γίνει και πολλά ιστορικά) τα πιθανά σενάρια είναι να διαλυθεί ή να πέσει κατακόρυφα. Έτσι δεν νομίζω ότι έχω να πω πολλά αρνητικά για τους Radiohead ενώ για την πρώτη περίοδο δεν ασχολούμαι γιατί μάλλον είμαι εκτός κλίματος.
ikonoklast
24-07-2007, 10:20
Η καλλιτεχνική κορύφωση (deggial?) των radiohead είναι το ΟΚ Computer και εγώ προτείνω όποιος διαφωνεί σε αυτό να του σβήνουμε τα ποστς. Ποιός διαφωνεί σε αυτό;
House Of Low Culture
24-07-2007, 10:22
φίλε άφρολεφτ, δεν καταλαβαίνω γιατί διαμόρφωσες αυτή
τη δύστροπη στάση απέναντι στα Amnesiac, KidA και Hail
To The Thief! Άσε που και η σύμπνοια με τις απόψεις του
H. σε αυτό το θέμα μάλλον σπρώχνει την κοινή γνώμη ενα-
ντίον σου!!
Λοιπόν, ας περάσουμε στο θέμα μας. Μιλώντας χωρίς διάθεση
για ψέμματα, να πούμε πως το The Bends ήταν ένας φοβερός
δίσκος με πολύ απλοϊκές συνθέσεις μέσα του, αλλά με τη γνήσια
σφραγίδα των Radiohead και με ένα Street Spirit να αφήνει
ελπίδες για τη συνέχεια. Η οποία, κυρίες και κύριοι, ήταν
εκπληκτική, με μία από τις πιο ιστορικές στιγμές της μουσικής,
μάλιστα , το OK computer. Ακολούθησε ένας τρελός χαμός γύρω από το όνομα των Radiohead, ένα ασταμάτητο κυνήγι από τα
MME και τεράστια πίεση και προσδοκίες από τους οπαδούς του
συγκροτήματος που περίμεναν και ανάλογη συνέχεια. Μετά την
περιοδεία για το ΟΚ Computer, μέσα σε 2 χρόνια κι ενώ υπήρχαν
διαφωνίες μεταξύ των μελών για τη μουσική κατεύθυνση της
μπάντας, δημιουργήθηκε το KidA. Η κούραση από την παγκόσμια
περιοδεία, η ξαφνική συναναστροφή με τόσο πολύ κόσμο και η
υπερβολική δημοσιότητα έδωσαν μια περισσότερο καταθλιπτική
κατεύθυνση στους Radiohead(όχι ότι μέχρι στιγμής δεν ήταν,
αλλά.). Ο οργανικός ρόλος του κάθε μέλους είχε πια αλλάξει. Ο
γνώριμος ήχος της κιθάρας και των ντραμς είχε δώσει τη θέση
του σε ηχητικά εφέ που ώρες-ώρες θα μπορούσαν να είναι
γνώρισμα μιας idm μπάντας ή ενός electrofolk συγκροτήματος.
Οι Radiohead έπαιξαν αυτό που ένιωθαν πως έπρεπε να παίξουν
εκείνη την εποχή, κατέληξαν λοιπόν σε ένα αποτέλεσμα πλήρως
διαφορετικό από αυτό(ΟΚ Computer) που τους είχε χαρίσει τις
δάφνες της επιτυχίας και κέρδισαν. Κάτι παρόμοιο ισχύει και με
το Amnesiac, υπάρχει άλλωστε σύνδεση μεταξύ των δύο έργων
λόγω αλλαγής ήχου από την OK Computer εποχή, μια πιο
ηλεκτρονική πορεία.Είμαι της άποψης πως πολλά από τα μεγαλύτερα τραγούδια τους τα έγραψαν σε αυτά τα δύο
άλμπουμ. Στο Hail To The Thief πιστεύω πως άρχισαν λίγο
να το κουράζουν, γιατί απλά δεν είχαν να παρουσιάσουν κάτι
καινούριο και ανανεωτικό όπως έκαναν παλαιότερα.
Το συγκεκριμένο άλμπουμ λοιπόν υπήρξε ένας συνδυασμός
των προηγούμενων "δυνάμεων" καθώς ηχητικά βρίσκεται
κάπου ανάμεσα στο KidA-Amnesiac και το OK Computer.
Να σημειώσω πως το "το κουράζουν" δε σήμαινει απαραίτητα
πως τα WhereIendyoubegin, Sail To The Moon, a wolf at the
door, there there είναι τυχαία κομμάτια. Όσο για τους γελοίους
και μισητούς Muse, να πω πως προσπάθησαν να αντιγράψουν
τα ΟΚ Computer και πριν(τα αποτελέσματα τα ξέρετε, βαρεμάρα
και βαρεμάρα λέγονται), γιατί ήξεραν πως δεν έχουν δυνατότητες
για να κάνουν τα ίδια και στα μετέπειτα.
Τέλος, περιμένουμε πως και πως το νέο άλμπουμ των Radiohead που θα κυκλοφορήσει το 2007 κι ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο.
-Ο μπλε λαγός στιφάδο.
Μία για τον αποπάνω: :moutza:
Αρκετές παραπάνω για τον Carheart: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
Ε, νταξ και τα πρωτία για το gay emo kid Vicotnik: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
Edit: Ο Carheart δεν πήρε αρκετές: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
μόνο bends & OK computer να βγάζαν και μια συλλογή με τα καλύτερα των προηγούμενων και υπόλοιπων φτάνει για να είναι τεράστιοι.
btw το Eraser λέει τίποτες; δεν το άκουσα καθόλου
Vicotnik
24-07-2007, 13:09
Μία για τον αποπάνω: :moutza:
Αρκετές παραπάνω για τον Carheart: :moutza:
Ε, νταξ και τα πρωτία για το gay emo kid Vicotnik: :moutza:
Edit: Ο Carheart δεν πήρε αρκετές: :moutza:
Είναι τραγικό να σε φτύνουν και να δροσίζεσαι :?
(μείωσα τον αριθμό από τις παλάμες μη γεμίσει και όλο το thread)
Εσύ ειδικά με όλον αυτόν τον σιδεροφράχτη που φοράς στα δόντια σου θα πρέπει να φτύνεις και πολύ :(
inhalexhale
24-07-2007, 13:19
Re H. stamata na les thn idia malakia se kathe thread, ki alloi fagan doulema sto IRC mikroi alla de ginan san ki esena.
ikonoklast
24-07-2007, 13:54
Τα βιβλία μου εδώ λένε οτι 8α πρέπει να τον σβερκόνανε και στους προσκόπους.
Στα δε παιδικά πάρτι τον πετάγανε γρανίτες στη μπόμπα του.
Vicotnik
24-07-2007, 14:00
Τουλάχιστον έχει μια βάση, όχι σαν αυτό με τα σιδεράκια :roll:
sfinotouvlaki
24-07-2007, 14:03
um like whatever...
νάθινγκμαν υπάρχει ακόμη χρόνος να πηδήξεις από το πλοίο που βουλιάζει!! άστο να παρασύρει καντιρού και τον Απόφοιτο Πολυτεχνείου, εμέις σε περιμένουμε στην άλλη μεριά, να λικνιστούμε παρέα στους ήχους του everything in its right place, μην αργείς.
House Of Low Culture
24-07-2007, 17:35
Τα μετά Ok Computer μπλιμπλίκια
αν όλοι οι απόφοιτοι είναι έτσι, φωτιά στο ελληνικό πανεπιστήμιο.
Δηλαδή οι δίσκοι μετά το Ok δεν έχουν μπλιμπλίκια σε σημεία ambient ε mathcorάκο?
Edit: Ο απόφοιτος πολυτεχνείου παρακαλεί την χρήστρια Weiss να ποστάρει τις pics απο το 'τα χυμένα μαξυλάρια μου Νο.2'
Vicotnik
24-07-2007, 18:09
Με κάθε απάντηση πρήζεις όλο και περισσότερα αρχίδια, ευχαριστώ και αποσύρομαι.
House Of Low Culture
24-07-2007, 18:13
Δηλαδή οι δίσκοι μετά το Ok δεν έχουν μπλιμπλίκια σε σημεία ambient ε mathcorάκο?
το να μιλάς για τους radiohead και να αποκαλείς μπλιμπλίκια με την αρνητική έννοια σημεία του KidA, Amnesiac ή Hail To The Thief, ε, είναι μαλακία. To να εκθειάζεις τους Muse και να λες πως είχαν προσωπική πορεία και ήταν επιτυχημένοι, ε, είναι κι αφτό μαλακία. Το να λες ότι μόνο το Idioteque άξιζε από τη μετά-ΟΚcomputer εποχή, ε, είναι βλακεία(όχι μαλακία, γιατί το λέει και ο άφρολεφτ). E, αφτά.
Πάμε λοιπόν ένα ένα γιατί τα παρεξήγησες:
Μπλιμπλίκια με την αρνητική έννοια ναι, καθώς ποτέ δεν θεωρούσα ότι οι Radiohead 'το είχαν' στα συγκεκριμένα μουσικά μονοπάτια. Δε με χαλούσαν καθόλου οι ροκιές των πρώτων τριών δίσκων, καθώς εκεί οι heads δείξαν ότι έχουν απίστευτο ταλέντο, αλλά πιστεύω ότι ποτέ δεν έδεσε με την ιδιοσυγκρασία τους ήχος των KidA και Amnesiac. Αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το γεγονός ότι δεν τα πολυπάω καλά και με την ambient και τα περίεργα μπλιμπλίκια (αδυνατώ να βρω άλλη λέξη, beats ίσως?) τότε go figure... Οπότε ναι, δεν είναι και το πιο ευχάριστο άκουσμα για μένα αυτά τα δύο albums. Το Hail To The Thief, δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή ήταν πιο πολύ στα νερά τους, το ακούω ευχάριστα. Εν τέλει είσαι βιαστικός.
Μετά. Που εκθείασα ακριβώς τους Muse? Επειδή έχει κάνει το συγκρότημα επιτυχία (πράγμα που πιστεύω είναι αντικειμενική αλήθεια) τους εκθειάζω? Δε νομίζω. Οπότε είσαι βιαστικός.
Με το ότι το Idioteque είναι το μόνο κομμάτι που αξίζει στη μετά Ok εποχή, εννοώ ότι είναι πραγματικά το μόνο κομμάτι που είναι χαρακτηριστικό, επιτυχημένα προοδευτικό και το θυμούνται όλοι, ακούν δεν ακούν Radiohead. Οπότε είσαι βιαστικός.
House Of Low Culture
24-07-2007, 18:51
ok, πάμε άλλη μία και δεν ασχολούμαστε άλλο με απόφοιτους πολυτεχνείου γιατί ο χρόνος είναι χρήμα και γενικά βιαζόμαστε να ούμε.
Κάθομαι και σκέφτομαι αν θα έπρεπε οι Radiohead να το είχαν παρατήσει το άθλημα αμέσως μετά την περιοδεία για το Ok computer, ή έστω αφού προλάβαιναν να κυκλοφορήσουν σε σινγκλάκι το Idioteque, αλλά αμέσως μετά απ' αυτό. Αφού είναι προφανές πως ό,τι ακολούθησε αυτού ήταν είτε κουραστικά αναμασήματα του παρελθόντος είτε ανούσιες αηδιούλες με πανέμορφα περιτυλίγματα. Προτείνω δε αν έρθουν ποτέ για συναυλία να μπούμε και να τους δείρουμε, να φάμε τα χοντογκζ και να πιούμε τα τζιν τους. Όλα αυτά φυσικά αν δε σοβαρευτούν και δε βγάλουν φέτος την απίστευτη δισκάρα-ορόσημο για τη δεκαετία και λοιπές τέτοιες υπερβολές, που περιμένουμε ούλοι από δαύτους αυτό το χειμώνα.
Αναπτύξτε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τόσο τη μουσική αξία του Bends όσο και τις καταστροφικές συνέπειες της ύπαρξής των (βλ. στο λήμμα "Muse" για περισσότερα), κατά πόσο νομίζετε ότι προσέθεσε κύρος στο όνομα των Radiohead η από_KidA_και_μετά περίοδος τους και εκτιμήστε, όσο αυτό είναι δυνατόν, τις προοπτικές της μπάντας τούτης.
Γενικά ότι λες παίζει να ισχύει γερά. Τα μετά Ok Computer μπλιμπλίκια (και άσχημα κιόλα πλην Idioteque) δεν τους οδήγησαν πουθενά εκτός από την αδιαφορία.Περί Muse διαφωνώ. Τράβηξαν δικό τους δρόμο και αρκετά επιτυχημένο.
...
Εσύ ειδικά με όλον αυτόν τον σιδεροφράχτη που φοράς στα δόντια σου θα πρέπει να φτύνεις και πολύ :(
Aids eisai sokaristika vlakas.
afroleft synelthe, ftiakse to mp3 player sou, akou to kid a se kapoia (vradyni) skopia kai tha paradexteis oti to omwnymo kommati einai o,ti sygklonistikotero exei ixografithei pote.
genika an eprepe opwsdipote na ekfrasw mesw tou graptou logou tis skepseis mou gia tous radiohead, to teliko keimeno tha itan kapws etsi:
.
afroleft
25-07-2007, 12:37
χαχ, σε καμία περίπτωση δεν περίμενα τέτοια οργανωμένη όσο και αναίτια επίθεση εναντίον μου αλλά.
εξακολουθώ να θεωρώ Αμνήζιακ και Χέηλ κακούς δίσκους, η μόνη παραχώρηση που μπορώ να κάνω είναι για το ΚιντΈι και αυτή με βαριά καρδιά. Αλλά πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω πως γίνεται να υπάρχουν αμφιβολίες για το Μπεντς, δεν το χωράει ο νους μου.
πείτε μου τώρα ποιος είναι ο Απόφοιτος Πολυτεχνείου, πως απέκτησε το προσωνύμιο τούτο, δώστε και καμιά δεκαριά λινξ να έχω να διαβάζω μέχρι μεθαύριο που φεύγω
Η. δεν την παλεύεις και πολύ ε;
daydreamer
25-07-2007, 16:24
ναι
solution_AK-47
25-07-2007, 17:24
πείτε μου τώρα ποιος είναι ο Απόφοιτος Πολυτεχνείου
Η.
πως απέκτησε το προσωνύμιο τούτο
Apofoithse ap' to polutexneio
δώστε και καμιά δεκαριά λινξ να έχω να διαβάζω μέχρι μεθαύριο που φεύγω
Exei s' auto to topic arketa
Η. δεν την παλεύεις και πολύ ε;
Ka8olou 8a elega...
phthoggon
25-07-2007, 18:32
Βασικά δεν έχω ξεκολλήσει ακόμα από το Ok Computer για να μπορέσω να ακούσω κάποιον άλλο δίσκο ραδιοχεντ. Θέλω να πω, σκέφτομαι ραδιοχεντ, α να κατεβάσω το Amnesiac --> βάζω οκ computer --> μία ώρα μετά, το ξεχνώ.
αφού παραπάτησα πατώντας ένα σάπιο ,στέκομαι στα πόδια μου και δηλώνω πως δεν υπάρχει κακός radiohead δίσκος
imo το ok computer είναι ότι καλύτερο έγραψαν ποτε
αφού παραπάτησα πατώντας ένα σάπιο ,στέκομαι στα πόδια μου και δηλώνω πως δεν υπάρχει κακός radiohead δίσκος
imo το ok computer είναι ότι καλύτερο έγραψαν ποτε
my point also.
afroleft την παλεύεις στο στρατό ρε; :p
SpiritCrusher
30-07-2007, 02:19
Που λέτε, το OK Computer το αγαπάμε το ίδιο με το Kid A (και τ'αντίστροφο!) και αντί να τα συγκρίνουμε τα ακούμε και τα 2 μαζί και είμαστε ευτυχισμένοι :!:
και τα ακόμη πιο ανούσια λάιβ άλμπουμς.
1-0, κερδίζω.
χα.
(the official "νωρίς το θυμήθηκα" post)
ναι αλλά άκου το everything in its right place από το i might be wrong live και αναθεώρησε αμέσως.
μπδγ έχουν βγάλει και άλλο λάιβ πέρα απ'αυτό;
meta to ok computer ou radiohead eginan mpantara!to kid a k to amnesiac einai megales agapes....
και τα ακόμη πιο ανούσια λάιβ άλμπουμς.
1-0, κερδίζω.
χα.
(the official "νωρίς το θυμήθηκα" post)
ναι αλλά άκου το everything in its right place από το i might be wrong live και αναθεώρησε αμέσως.
μπδγ έχουν βγάλει και άλλο λάιβ πέρα απ'αυτό;
Τυπικά δεν έχουν βγάλει ούτε καν 1 live album αφού το I Might be Wrong κυκλοφόρησε ως EP, άρα afroleft αναθεώρησε λίγο γενικότερα. :p
dead in magazines
12-08-2007, 21:50
Αυτοί που δεν είναι φλώροι ξέρουν οτι τα μπεντς και παμπλοχάνι και ρέστα είναι μέτριοι γκέη δίσκοι. Ξέρουν επίσης οτι το οκ κομπιούτερ είναι ένα απο τα αριστουργήματα του παγκόσμιου μέταλ, το αμνέζιακ ένας καλός δίσκοντας, το κιντα και το 8ίφς δύο υπερδίσκοι με μερικά αριστουργηματικά κομμάτια. Συμφωνεί και ο Caffrey.
Καλά τα λες ουρακοτάγκε. Αλλά το OK Computer από τα αριστουργήματα του παγκοσμίου μέταλ? Πόσο ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟΣ μπορεί να είσαι?
Edit: Μιά χαρά σε γαμάει και το The Bends.
sfinotouvlaki
12-08-2007, 21:55
αχαχαχαχαχα, άντε κάν' το έντιτ πριν το δουν πολλοί :rofl:
dead in magazines
13-08-2007, 00:41
"hahaha"
Marillion
20-08-2007, 09:37
As kanw mia anousia paremvash:
Όσο για τους γελοίους
και μισητούς Muse, να πω πως προσπάθησαν να αντιγράψουν
τα ΟΚ Computer και πριν(τα αποτελέσματα τα ξέρετε, βαρεμάρα
και βαρεμάρα λέγονται), γιατί ήξεραν πως δεν έχουν δυνατότητες
για να κάνουν τα ίδια και στα μετέπειτα.
Xwris parexhghsh kalo einai tetoies skepseis na tis kratame gia ton eayto mas. dld niwthoume kai kathysterhmenoi aftoi pou tous goustaroume oxi tpt allo.
metamelia3
20-08-2007, 10:12
Holc: Muse - Showbiz (το σόνγκ αρχικά, πιο μετά το δίσκο). Άκου το και κατέβασε και όλο το Origin Of Symmetry που τελικά αρκετά χρόνια μετά καταλήγω πως είναι η καλύτερη στιγμή τους μάλλον επειδή έχει ψιλοφύγει το trying-to-be-radiohead που (όντως) είχαν στο πρώτο (αν και το πρώτο βγήκε δικός τους ήχος τελικά ιμο). Τα δύο τελευταία είναι ροζ, εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και έχουν λανθασμένο φενγκ σούι. Οι πύλες της αντίληψης είναι πλέον ανοιχτές.
το σόουμπιζ ειναι το καλύτερο κομματι των muse
Emena pali to OK Computer mou arese poly otan mou aresan poly kai oi Radiohead, to The Bends mou arese perissotero ton teleytaio kairo, kai epishs mou arese to Hail to the Thief, arketa perissotero apo ta ypoloipa albums pou bgalane.
Epishs de blepw kai toso megalh omoiothta Muse kai Radiohead.
Emena pali to OK Computer mou arese poly otan mou aresan poly kai oi Radiohead, to The Bends mou arese perissotero ton teleytaio kairo, kai epishs mou arese to Hail to the Thief, arketa perissotero apo ta ypoloipa albums pou bgalane.
Epishs de blepw kai toso megalh omoiothta Muse kai Radiohead.
Χμ, τότε μάλλον επικεντρώνεσαι περισσότερο στο άλλο κομμάτι της μουσικής τους, εκείνο που αντιγράφουν queen :p
Oi Queen den antigrafontai.
atsssss.
nothingman
01-10-2007, 17:59
Radiohead fans to pick album cost
Radiohead fans will be able to choose how much to pay for the band's next album, In Rainbows, which is available for download on 10 October.
Instead of listing a price for the music, the group's website simply states "it's up to you" - and then adds: "No really, it's up to you."
The announcement was made online by guitarist Jonny Greenwood.
Fans can buy the download or a £40 "discbox", which will includes two CDs, two records, plus artwork and booklets.
Critical acclaim
This will be Radiohead's seventh album, but they are not using a record label, having fulfilled their contract with EMI following their 2003 album Hail to the Thief.
The group have received critical acclaim for their previous albums, which have sold millions on both sides of the Atlantic.
They are regarded by some music critics as the world's best rock band.
The digital market is continuing to grow, with a 50% increase in digital single purchases in the first six months of the year, the BPI said in July.
But downloads still only account for 10 to 20% of the overall music market, and that figure includes formats such as ringtones.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/7021743.stm
ikonoklast
01-10-2007, 18:06
ρε τα καραπουστάρια.
Είχα την τύχη ν'ακούσω το άλμπουμ αρκετό καιρό πριν κυκλοφορήσει. Θα είναι κρίμα να το κατεβάσετε, έχει γίνει φοβερή δουλειά στα πιατίνια.
http://techdirt.com/articles/20070930/214524.shtml
psychomaverick
10-10-2007, 11:19
Λοιπόν, από σήμερα όπως γνωρίζετε κυκλοφορεί το In Rainbows. Μπήκα στο ομώνυμο site και ιδού η διαδικασία αγοράς του.
1ος τρόπος αγορά του Discbox (πολύ special έκδοση, 40GBP) δείτε από κάτω :
http://www.inrainbows.com/Content/13.gif
DISCBOX
THIS CONSISTS OF THE NEW ALBUM, IN RAINBOWS, ON CD AND ON 2 X 12 INCH HEAVYWEIGHT VINYL RECORDS.
A SECOND, ENHANCED CD CONTAINS MORE NEW SONGS, ALONG WITH DIGITAL PHOTOGRAPHS AND ARTWORK.
THE DISCBOX ALSO INCLUDES ARTWORK AND LYRIC BOOKLETS.
ALL ARE ENCASED IN A HARDBACK BOOK AND SLIPCASE.
DISCBOXES ARE BEING MADE TO ORDER AND ARE PRICED AT £40.00 INCLUDING POSTAGE.
SHIPPING WILL BEGIN ON OR BEFORE 3RD DECEMBER 2007.
2ος τρόπος είναι το download (νομίζω όχι στην αντίστοιχη του cd ανάλυση, μάλλον πολύ χαμηλότερη) για το οποίο ορίζει ο καθένας την τιμή την οποία θέλει να το αγοράσει. Δείτε χαρακτηριστικά τη διαδικασία :
http://i123.photobucket.com/albums/o318/panmits41/RADIOHEAD_1192003553187.png
http://i123.photobucket.com/albums/o318/panmits41/RADIOHEAD_1192003579218.png
http://i123.photobucket.com/albums/o318/panmits41/RADIOHEAD_1192003599640.png
http://i123.photobucket.com/albums/o318/panmits41/RADIOHEAD_1192003609484.png
Marillion
10-10-2007, 11:54
Eyxaristoume ton agaphto psychomaverick.
Katevhke molis. Tzampa.
και γω :!: :!: :!:
λογικά το μπόξσετ θαρθει και Ελλάδα σε κάποια φάση ε; ή θα διατίθεται αποκλειστικά από το σάιτ;
έντιτ: έχει και το νουντ μέσα!!!!!
το οποίο είναι κομματάρα και είναι πολύ νωρίς για να μας απασχολήσει το γεγονός ότι αν και είχαν τόσο καιρό να κυκλοφορήσουν άλμπουμ επέλεξαν να βάλουν και ακυκλοφόρητο κομμάτι 10ετίας or sthg.
Marillion
10-10-2007, 12:18
Proswpika fovamai na koitaxw thn timh tou se magazi edw pera an telika to feroun.
:spoiler:
To cd-aki akougetai arketa pio evpepto apo tis televtaies tous douleies, sthn prwth toulaxiston akroash. Den xerw an ayto einai kalo h kako. Tha deixei. Pantws sigoura oi ''normal'' melwdies epestrepsan.
:spoiler: