Log in

View Full Version : Κύπελλο UEFA 2007-08

Pages : 1 2 [3]

Mitsmann
24-12-2007, 21:37
********* αιωνιος. :oops:

eleventh guardian
24-12-2007, 21:41
Οταν θα σε ΓΑΜΗΣΕΙ στη Νέα Σμύρνη όμως, να δω τι θα λες. :evil:

Rebelfighter
24-12-2007, 21:56
το "αστειο" ειναι οτι παιξαμε με μια ομαδα που εχει 2 φορες καλυτερους παιχτε απο της βερντερ και χασαμε το διπλο απο μαλακιες

φαντασμα στο 0-1 περυσι ειχαμε κανει αλλες 2 καλες ευκαιριες (τη μια του ιβανσιτς ειδικα τη θυμαμαι χαρακτηριστικα) και εσεις αν θυμαμαι καλα ειχατε μια κεφαλια του μπορχα λιγο αουτ,μονο,ορ σμθ

ma nai....allwste i Atletiko Mdrid exei ginei san thn Aek...oti petane oi alloi kati flwro-Reyes kati Simao kati Forlan kai tetoia flwrakia ta pairnei ayth...gia ayto kai xanei apo thn Espaniol...

Isws an ths dinane kai ton Aleksi Tzorva :rofl: na sas afhne na valete kanena goal.

Kata ta alla xodro-Abruzzi ton Galletti pws ton vlepeis?akoma palto e?

Katse sto kanapedaki sou kai apolafse pws 8a ton pioun oi Malountades ton Flevari thn wra pou 8a se phdaei i Rangers.Kai thn Kyriaki an den peraseis apo to Xarilaou pes ena kai tou xronou.Afou 8a eisai isova8mos me ton Astera Tripolitsas esy pou eisai kai omadara looooooooooool

Kai otan i Atletiko sou rixei sth mish Germania apo 5-8 goal ela na ta ksanapoume vlaka.

pou osh mpala kserei monos tou o Diego den kseroun ola ta palta sas mazi.

kai twra pou to ksanaskeftomai osh mpala kserei mionos tou o Zairi tou Astera den kserei olos o lagos.

edaksei ama o Paniwnios einai istorikos h omada ths poustias kai ths b e8nikhs....den to synexizw giati twra kati paei na kanei o Tsakiris.

Mitsmann
24-12-2007, 22:19
που να δεις τι θα κανει ο μοντ αν το συνεχισεις!

Abruzzi
24-12-2007, 23:34
αχχαχαχαχα JOEY!

freak brother
24-12-2007, 23:41
κατι Φορλαν κατι Σιμαο κατι Ρεγιες κατι Αγουειρο ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

λεει ο οπαδος της ομαδας που εχει τον Κοβασεβιτς που ναι μεν γαμαει κωλους ειναι παιχτουρα καθαριζει ματς και παιζει γαμω.. αλλα νταξει δεν ειναι οτι κονταροχτυπηθηκε ο γαυρος με τους μεγαλους αγγλικους και ισπανικους συλλογους να τον αποκτησει... τον αφησε ελευθερο η Σοσιεδαδ της σεγουντα ντιβιζιον :P

Rebelfighter
25-12-2007, 00:06
κατι Φορλαν κατι Σιμαο κατι Ρεγιες κατι Αγουειρο ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:rofl: :rofl: :rofl:

λεει ο οπαδος της ομαδας που εχει τον Κοβασεβιτς που ναι μεν γαμαει κωλους ειναι παιχτουρα καθαριζει ματς και παιζει γαμω.. αλλα νταξει δεν ειναι οτι κονταροχτυπηθηκε ο γαυρος με τους μεγαλους αγγλικους και ισπανικους συλλογους να τον αποκτησει... τον αφησε ελευθερο η Σοσιεδαδ της σεγουντα ντιβιζιον :P

propotzako prwton eimai opados ths omados pou exei enan paikth pou 12 xronia twra sou gamaei to kwlaraki.Tzole ton lene kai ta vazelakia klaine.

Enos paixth pou perysi sou erikse ftysimo Galletti kai pou fetos se gamaei.

Pou exei 2 apo ta kalytera amyntika half sthn Evrwph ayth th stigmh Stoltish Ledesma.

Enan apo tous kalyterous amyntikous sthn Evrwpi fetos milaw gia Antza kai ena paikti pou mesa sthn trlea tou kanei mpalia me to ekswteriko faltso ai pwernaei ton Matos san stamathmeno milaw ksereis gia Loua.

Esy pion exeis?Sou ferane ton prwhn tragoudisth twn Angra gia paixth kai to pistepses?O Enakarire pou einai?

Oso gia thn Atletiko mazepse olous tous apotyxhmenous ton apotyxhmeno ths Mansetser Forlan,ths Arsenal kai Real Reyes,ton apotyxhmeno se Barcelona kai katelhksa sthn Benfica Simao thn eipane omada kai to pistepse. Oso gia ton Agkouero mikros einai akoma katse na doume.Mhn katalhksei kai aytos se kamia Villareal san ton Riquelme.

na skeftesai propotzako prin petakseis th malakia sou.an ta onomata paizane mpala h Barcelona kai h Inter 8a eixan 150 erywpaika me to roster pou eixan aneka8en.

freak brother
25-12-2007, 00:09
απο ποια ομαδα τον πηρατε ελευθερο τον γκαλετι?

Rebelfighter
25-12-2007, 00:19

kai ayto ti sxesh exei Propo-Tsangko?mono oi ellhnikes omades kanoun malakies kai xanoun tous paiktarades tous etsi?

kai nomizw oti eskase freagka arketa o geitonas sou den htan eley8eros.

freak brother
25-12-2007, 00:25
με παρακολουθεις? :|

Rebelfighter
25-12-2007, 00:34

e sth Glyfada menei kai o Ivic xronia den einai mystiko.

freak brother
25-12-2007, 00:37

τελος η κουβεντα ρε γαμηστε τα σαπακια της τσελσι και τελος.

Rebelfighter
25-12-2007, 01:07
[quote="freak brother":mb99elzb]με παρακολουθεις? :|

τελος η κουβεντα ρε γαμηστε τα σαπακια της τσελσι και τελος.[/quote:mb99elzb]

den einai oloi ths Chelsea sapakia alla 8a tous gamhsoume.

Scarbaf
25-12-2007, 04:18

Κατά πρώτον, ρε βλακάκο δεν τον πήραμε ελέυθερο, τον αγοράσαμε κοντά στα 2 δισ.

Κατά δεύτερον, η συζήτηση ξέφυγε όσο δεν πάει. Πάντως η Ατλέτικο για να μην λέμε μαλακίες, αν και δεν είναι καμία σοβαρή ομάδα - με την ακριβή έννοια της λέξης - έχει απίστευτο ρόστερ και μου έκανε εντύπωση που ο βάζελος έχασε τόσο δύσκολα και στις λεπτομέρειες.

κατά τα άλλα, έχω την εντύπωση πως αν ο παο περάσει και παίξει με τη Βέρντερ, δεν έχει πολλές ελπίδες (εκτός και αν παίξει όπως με την Ατλέτικο).

pitchfork
25-12-2007, 13:20
Όπως μας αποδεικνύει και ο Σκαρμπαφ ο μέσος αρουραίος είναι στο επίπεδο * του χρήστη τζόυ άλλεν (τώρα έμαθα ότι υπάρχει και κιθαρίστας με αυτό το όνομα) μιλάει με τον ίδιο τρόπο και (μάλλον) τον θαυμάζει.
Σόρρυ Μιτς και λοιποί :( .

* Για να γίνω πιο κατανοητός επειδή υπάρχουν και μερικοί που δεν τα πιάνουν με την πρώτη (πχ οι 7-8 που αποτελούν την παρέα του χρήστη τζόυ άλλεν) εννοώ ότι τον κοροιδεύουν τον ξεφτυλίζουν τον φτύνουν και όποτε βαριούνται τον πετάνε με τις κλωτσιές από το φόρουμ (μικρογραφία της κοινωνίας) αλλά αυτός ξαναγυρνά, επαίτης, γλύφτης, καραγκιόζης και καρπαζοεισπράκτορας. Τυπικός αρουραίος δλδ. :)

Scarbaf
26-12-2007, 15:04
για να μην λέμε μαλακίες

εδώ αναφέρομαι στον Joy Allen, οπότε προφανώς προκύπτει οτι τον θαυμάζω. thumbs up pitch...

επίσης, όχι και να μας μιλάει για επίπεδα η ντροπή των παναθηναϊκών! :wink:

pitchfork
26-12-2007, 23:22
Για τον θαυμασμό έχω γράψει "μάλλον" οπότε είμαι μέσα.
Επίσης αφορμή για το ποστ μου στάθηκε η λέξη "βλακάκο" που χρησημοποίησες για τον φρηκ μπράδερ, αν κάνω λάθος στην κρίση μου για σένα ζητώ συγνώμη αλλά δυστυχώς δεν νομίζω.
θα δείξει και πάλι, εδώ είμαστε.....
:)

Odonian
27-12-2007, 17:15
για να μην λέμε μαλακίες

εδώ αναφέρομαι στον Joy Allen, οπότε προφανώς προκύπτει οτι τον θαυμάζω. thumbs up pitch...

Ποιος είναι η ντροπή των Παναθηναικών; :shock:

Scarbaf
28-12-2007, 16:52
ξέρει ο ίδιος.

freak brother
28-12-2007, 19:15
για να μην λέμε μαλακίες

Ποιος είναι η ντροπή των Παναθηναικών; :shock:

?

τι λεει ρε ο νιουμπας?

pitchfork
28-12-2007, 20:29
Φαίνεται θα υπάρχουν άτομα γενικά από το φόρουμ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ που θα του έχουν αναφέρει ποιος είναι αυτός και ότι ντρέπονται κλπ, από το αρχικό του ποστ είχα καταλάβει ότι μιλάει για μένα αλλά στο επόμενο του ποστ είδα ότι κοκοκοκο, τα γνωστά....

Odonian
29-12-2007, 01:13
Αν εννοεί εσένα, μπαν και ξύλο.

Scarbaf
29-12-2007, 16:51
εννοείται οτι εννοώ εσένα πιτς.

εγώ πάντως θα ντρεπόμουν αν ήσουν γαύρος (λέμε αν).

οντόνιαν κατούρα λίγο ρε.

Odonian
29-12-2007, 17:42
Άσε ρε βλάκα που θα πεις τον πιτς ντροπή.

Ace
29-12-2007, 18:21
Scarbaf εκτιθεσαι.

freak brother
29-12-2007, 18:57
Scarbaf εκτιθεσαι.

Abruzzi
29-12-2007, 19:23
pitch λατρεια

pitchfork
29-12-2007, 21:36
....εγώ πάντως θα ντρεπόμουν αν ήσουν γαύρος (λέμε αν).

.....

Δεν θα προλάβαινες να ντραπείς και πολύ γιατί θα είχα αυτοκτονήσει αμέσως μετά την σύνταξη της επιστολής με την οποία θα ζητούσα συγχώρεση από τον ελληνικό αθλητισμό για τα ιδανικά του που θα είχα ξεφτιλίσει, την κατάντια στην οποία θα τον είχα φέρει και την καταστροφή που θα είχα επιτελέσει με την ύπαρξη μου ως άλλος ένας αρουραίος.

Επίσης θα ζητούσα σε ένα ps συγνώμη και από όλους τους οπαδούς του κόσμου για το ότι ήμουν Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

Nemesisofnikos
08-01-2008, 14:52
....εγώ πάντως θα ντρεπόμουν αν ήσουν γαύρος (λέμε αν).

.....

Δεν θα προλάβαινες να ντραπείς και πολύ γιατί θα είχα αυτοκτονήσει αμέσως μετά την σύνταξη της επιστολής με την οποία θα ζητούσα συγχώρεση από τον ελληνικό αθλητισμό για τα ιδανικά του που θα είχα ξεφτιλίσει, την κατάντια στην οποία θα τον είχα φέρει και την καταστροφή που θα είχα επιτελέσει με την ύπαρξη μου ως άλλος ένας αρουραίος.

Επίσης θα ζητούσα σε ένα ps συγνώμη και από όλους τους οπαδούς του κόσμου για το ότι ήμουν Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

LOIPON KARAGIOZI......GRAFW APO TO ACCOUNT ENOS FILOU M.... MOU DEIXNEI KAIRO TWRA TIS MALAKIES-KAFRILES POU LES KAI PRAGMATIKA AN KAI DN AKSIZEI THELW NA APANTHSW...... KATARXAS EISAI KARAGKIOZHS KAI AFTO FAINETE APO THN FWTO POU EXEIS....... XA0XA0X0AX0A ''44 XRONIA EVRWPAIKHS ISTORIAS''XAXAXAXA0X0A0X0..... 6 XRONIA PELATHS EISAI STHN EVRWPH KAI 11 XRONIA STHN ELLADA.... OSO GIA TO AROURAIOUS KALITERA GIATI EISAI O KLASSIKOS VAZELOS-LAGOS POU EISAI KRIMENNOS STO LAGOUMI SOU XRONIA.... OSO GIA THN NTROPH TWN OPADWN ESEIS EISTE POU EXETE APO EMAS SE KSILO ENAN POU SAS GAMISAME ''ILIOPOULOS'' KAI ENAN NEKRO ''FILOPOULO'' ME LIGA LOGIA TN -POULO. TO PAIZATE MAGKAKIA KAI TA PATHATE.....TWRA POIOS EXEI THN NTROPH SKEPSOU TO KALUTERA..... QQ & BB

freak brother
08-01-2008, 15:30
:thumbsup:

μπραβο!! κερδιζεις του βραβειο του καλυτρου Τζου Αλλεν της αγωνιστικης!

dead in magazines
08-01-2008, 22:10
Γιατί ποιός μας λέει ότι δεν είναι πάλι ο ίδιος? Joey Σ'ΑΓΑΠΑΜΕ ΡΕ :!: :pink:

pitchfork
09-01-2008, 09:58
νεμεσις οφ αρμπινίκος ο φίλος σου που σου δείχνει τα ποστ μου, είναι ο ενεργητικός ή εσύ?
Αυτη την απορία μόνο έχω.

up_the_hammers_Festival
09-01-2008, 10:53
νεμεσις οφ αρμπινίκος ο φίλος σου που σου δείχνει τα ποστ μου, είναι ο ενεργητικός ή εσύ?

XAXAXA mplokares pali?

Nemesisofnikos
14-01-2008, 14:44

akou pelatako........ :rofl: ektos tou oti eisai karagiozis eisai kai malakas....... apodedeigmena to poioi opadoi einai gay mallon ksereis to paradeigma....... ILIOPOULOS(sto epanalamvanw) stou opoiou to kwlaraki mpikan mpoukalakia kai arxidakia. afto filarako opws ksereis to exei grapsei i 'istoria'(an mporei na iparksei istoria sto ksilo metaksi opadwn). ara enw egw exw to paradeigma na sou anaferw gia gay katastaseis opadou sou esu milas me aerologies..... an pas gipedo loipon kai dn poulas magia mono se forums, piase ton 'giannaki' kai rwta ton poios pragmatika exei to rolo tou pathitikou san opados.....

cthulu
14-01-2008, 14:49
gay den legetai o opados pou noikiazei mprabous gia na paixei xylo
:?: :?: :?:

Nemesisofnikos
14-01-2008, 15:03

vres mou ena paradeigma kai pragmatika tha se pw magka...... o idios o tsoukalas (k as min tn simpathw) enw tn plakwsate 4 atoma eksw apo ena nosokomio irthe kai me allous opadous kai sas gamise meta..... papara, gia na exeis mpravous prepei na exeis lefta, kai dn nomizw oti oi sindesmites olwn ton omadwn exoun afti tin oikonomiki dinatotita

warlord
14-01-2008, 16:00
ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ!!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΜΕΝΑ ΜΗ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙΣ... ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ (ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)

Αντε ψοφα ρε ζωο που χαιρεσαι που σκοτωσατε ανθρωπο...

cthulu
14-01-2008, 16:16

vres mou ena paradeigma kai pragmatika tha se pw magka...... o idios o tsoukalas (k as min tn simpathw) enw tn plakwsate 4 atoma eksw apo ena nosokomio irthe kai me allous opadous kai sas gamise meta..... papara, gia na exeis mpravous prepei na exeis lefta, kai dn nomizw oti oi sindesmites olwn ton omadwn exoun afti tin oikonomiki dinatotita
den mporei na nai toso malakas.epithdes to kanei...
:D :D :D

pitchfork
14-01-2008, 17:14
Λαγέ εσένα ρώτησα κάτι όμως και μάλιστα πρώτος.
Με το φιλαράκι σου που σου δείνει το νικ του και γράφεις τι γίνεται? Εσύ τον παίρνεις ή αυτός?
Απάντησέ μου σε παρακαλώ, λύσε μου την απορία και μην αλλάζεις θέμα.

Scarbaf
14-01-2008, 17:19
και γαμώ τις συζητήσεις ...

εντιτ: γιατί ασχολείστε με το κάθε νούμερο εδώ μέσα?

freak brother
14-01-2008, 18:18
αμα συνεχισει σαυτο το μουντ περι κοτων λαγων μαγκιων σκατων κλπ.

θα γινουν ντιλιτ ολα τα ποστ του νεμεσις και μαζι και του φιλου του που παρακολουθει το φορουμ!!

Magellan
14-01-2008, 18:21
ελπιζω παντως τωρα να μην εισαι κοκαλο!@!!!!

freak brother
14-01-2008, 18:44
ελπιζω παντως τωρα να μην εισαι κοκαλο!@!!!!

οχι δυο μερες σερι ειναι καλα.. την τεταρτη παλι :P

Nemesisofnikos
15-01-2008, 14:53
katarxas dn eixa skopo na pw afta pou diavazete edw kai mia vdomada alla o kafros pitchfork me anagkase.... akousa na me lete noumero enw apo posts kai erwtiseis tipou pitchfork katalavainete apolita ti katastasi tou atomou aftou...... logiki eksigisi tou oti dn kserei ti einai i thira 13, oi organomenoi opadoi tou (dld dn exei patisei gipedo) fenetai kathara apo tis apopseis peri tou osfp. gt apla dn ginete na eisai se sindesmo klp.... (oso kafros kai na eisai) kai na les aftes tis mlkies.... oso gia tin erwtisi tha sou pw oti eimai o pathitikos gia na xareis, na aisthantheis magas kai na kouniseis to aftaki.... OSO GIA TO LAGOS (XA0X0A0XA0) mpes se kana site peri organomenwn gia na deis kamia fwto twn opadwn sou panw sto vouno, opws kai videaki pou sigoura tha exeis dei. Epeisis, dn xairomai gia to nekro pou skotosame alla apla dn mporw na vlepw sto oaka ta vazelia na kremane pano me perioxes pou mas exoun riksei ksilo.....kai otan o pitchfork milise gia ntropi twn opadw enw stin omada tou kremane tetoia pano...... milisa gia to nekro kai ton pidimeno....... dn xairomai fisika alla an se tetoia skinika, enw eisai stoxos gia na se skotwsoun (gt maxairone paidakia me mplouza tou olympiakosu) i thima tha eisai i thitis.

Frost
16-01-2008, 03:57
mazepse to stoma s re man.min eisai toso sigouros gia ta panta.min milas gia nekrous.oso gia tis paparologies peri pano k ipoloipwn dn einai anagki na to pas se antipoina i na xairesai.xathike mia zwi...auto ftanei na milisei apo mono tou.ouden sxolio peri maxairwmenwn pitsirikadwn.auto einai malakia.giati autoi p ton efagan i ta kalopaida sto rantevou xtypagan sta isia?kales kotes itan k daytes...

pitchfork
16-01-2008, 11:10
Εγώ αυτό που ήθελα το έμαθα, σ ευχαριστώ που έκανες τον κόπο να μου απαντήσεις.
Απλά σε ενημερώνω ότι σ αυτό το φόρουμ (αν και φαντάζομαι και στα υπόλοιπα) κανείς δεν χαρακτηρίζεται από τα ποστς των άλλων, καθένας χαρακτηρίζεται από τα δικά του ποστς ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Έτσι δεν έχει νόημα για σένα το αν θα σε πω εγώ λαγό, τζάμπα μάγκα, χούλιγκαν του πληκτρολογίου, μπούλη, βλάκα, ανίδεο, άμπαλο άσχετο και αγράμματο αλλά το τι δείχνεις εσύ με τα ποστ σου. Το ίδιο συμβαίνει και για μένα φυσικά.

Το να σου αναλύσω περισσότερο πόσο βλακάκος λαγός και καρπαζοεισπράκτορας είσαι με το να λες "τράβα να ρωτήσεις τον τάδε να σου πει τι έπαθε" αντί να πας εσύ ο ίδιος ο μάγκας να τον βρεις και να τον ρωτήσεις να σου πει εσένα (μόνος σου φυσικά όχι σαν τυπικός αρουραίος με άλλους 20) και μετά να έρθεις εδώ μέσα να ποστάρεις τι σου είπε εσένα (κι ας εξαιρέσουμε βέβαια και το γεγονός ότι δεν μας νοιάζει) υποτιμά και την νοημοσύνη μου αφού όπως μας είπες δεν έχεις καν γιούζερ νέημ για να γράφεις εδώ μέσα και γράφεις με το νικ του γκόμενού σου....

Περαστικά σου λοιπόν λαγουδάκο, πλύσου σήμερα γτ ξαναρχόμαστε στο κοτέτσι σου και καλά μυαλά.

PS Για να είμαι ειλικρινής ασχολούμαι μαζί σου μόνο και μόνο για να σε κάνω να λες αυτά που λες και να ξεφτιλίζω ακόμη περισσότερο τον οσφπ, τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα (που συμπαθώ είναι η αλήθεια) καταλαβαίνουν γτ το κάνω. :)

Nemesisofnikos
18-01-2008, 20:24
katarxas zitw signwmi file pitchfork pou mpainw me allo account kai dn ftiaxnw diko mou...... ti les re?????? oreksi exw na katsw na ftiaksw account kai na mpinelikwnomai me esena..... tha mou peis vevaia oti sinexeia apantaw... dikio exeis alla dn ginetai alliws, eidika otan me tis apantiseis sou mou deixneis poso psilo deikti noimosinis tipou karagkiozi exeis... (alitheia poso eisai? gay elega otan tsakwnomouna gia mpala sti prwti gimnasiou....!!! {eleos} gia mpala milaw kathara file....!!!) toulaxiston exeis plousio leksilogio kai idi niwthw ntropi pou apntaw.... afti ti stigmi niwthw rezilas pou o (megalos) pitchfork me ekane rompa! :P vlakako... dn eipa na pas na rwtisei kanenan alla otan thes na mila gia opadiliki prepei sto mialo sou na gnwrizeis kapoia pragmata epi tou thematos. afto sou eipa gt ws twra eleges arloumpes... poloi amarwtiounte poia itan i megalitera arloumpa pou eipes: erxomaste sto kotetsi (vlaka mathe na milas, lagoi i kotes imaste??). E.... IRTHATE kai gelasame. ta palikarakia tis 4aras me ton hooligan twn foroun pitchfork, ton megalo epanastati tou panathinaikou, pou trexei me tin aimatoximeni fanela twn 100 xronwn (poiwn? xaxa-pelates) tou pao. re ksipna! oneiropole.... mia zwi tha trexeis kai tha trws 4ares.... re niki dn tha deis, mi se paramithiazoun. o aiwnios pelatis MAS tha eisai.... keep walking, 3os ksana tha vgeis ANTE GEIA PELATAKO! :rofl: :lol: :rofl:

regularpaul
18-01-2008, 21:01
εμετός

freak brother
18-01-2008, 23:37
εμετός

ολυμπιακος

Mitsmann
19-01-2008, 01:48
γαμημενε εσυ εσβησες τα ποστς απ το αλλο? :P

freak brother
19-01-2008, 01:54
οχι ρε δεν εχω σβησει κανενα ποστ.

Mitsmann
19-01-2008, 02:14
κριμα. σβηστηκαν κατι ποστ με βρισιδια εκατερωθεν, ολο αγαπη!

freak brother
19-01-2008, 03:52
κριμα. σβηστηκαν κατι ποστ με βρισιδια εκατερωθεν, ολο αγαπη!

απο ποιονανε? απο γουανκερ αποκλειετε.. λες να ειναι απο καπου ψηλοτερα? :shock: :shock: :fear:

pitchfork
19-01-2008, 04:35
Εγώ έσβησα κάποια ποστς με μπινελίκια αν εννοείτε αυτά στο άλλο τόπικ...

Φίλε παραπάνω, αδυνατώ να συνεχίσω τον διάλογο μαζί σου γιατί αφ ενός είμαστε οφ τόπικ αφ ετέρου έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω αν εσύ που γράφεις είσαι αυτός της προηγούμενης σελίδας ή ο γκόμενός του και τέλος εδώ μέσα δεν είναι chat.
Τον σκοπό μου άλλωστε τον πέτυχα, σ ευχαριστώ. :)

PS

lagoi i kotes imaste??).
Εγώ έχω άποψη πάνω στο κρίσιμο ερώτημα αλλά για πιο αντικειμενική απάντηση είναι καλύτερα νομίζω να απευθύνεις την συγκεκριμένη ερώτηση στους διπλανούς σου στο γήπεδο.

Nemesisofnikos
21-01-2008, 14:52
σε βαρεθηκα

πηγαινε να παιξεις αλλου τωρα.

φρικ μπρο.

jack the ripper
13-02-2008, 21:20
ποιος μαλακας περιγραφει το ματς?θα κοιμηθω σε λιγο...καλα ειναι και για το μπουτσο ο αγωνας αλλα και παλι....

statheretic
13-02-2008, 21:41
πολύ καλύτερος από σωτηρακοθεοφιλόπουλους ξερόλες πάντως

Karmakosmic
13-02-2008, 21:54
Κλείστε το στόμα του Κύπριου με μονωτική ταινία :rofl:

dead in magazines
13-02-2008, 22:49
1-1!

Fireknight
13-02-2008, 22:50
giati itan ston pagko o Blanco ?

Abruzzi
13-02-2008, 22:51
ωραιο γκολακι

dead in magazines
13-02-2008, 23:10
Πράγματι

Scarbaf
13-02-2008, 23:10
ξεφτίλα η ΑΕΚ.

Magellan
13-02-2008, 23:15
καλα ξεφτυλα δεν ηταν
απλα μετρια
και η χεταφε τιποτα το σποδαιο σημερα

Scarbaf
13-02-2008, 23:17
όταν καταφέρνεις με τα χίλια ζόρια να πάρεις το Χ από τη Χετάφε στην έδρα σου, ε, είναι ξεφτίλα, τι να κάνουμε.

Magellan
13-02-2008, 23:24
εισαι υπερβολικος

jack the ripper
13-02-2008, 23:52
Αμυνα για το μπουτσο...ο ματος προσπαθει να κερδισει ολο το κεντρο μονος του....και πιστευω οτι πρεπει να βγει ο ν'ντοι γιατι δεν κανει και τιποτα...πεφτει σε καθε μαρκαρισμα....ας βαλει ποστιγκα ξερω γω....η να βαλει κανεναν ιβανσιτς

dead in magazines
14-02-2008, 00:02
Γιατί παίζουμε με 3 χαφ?

Magellan
14-02-2008, 00:04
βασικα γιατι δεν παιζει ο ιβανσιτς?

dead in magazines
14-02-2008, 00:25
Πετυχημένη αλλαγή :!:

jack the ripper
14-02-2008, 00:25
Γιατι εβγαλε τον σαλπιγγιδη και οχι τον θεατρινο????

dead in magazines
14-02-2008, 00:28
Ότι να ναι πάλι σήμερα.

jack the ripper
14-02-2008, 00:45
Γιατι ο καραγκουνης δεν μπορει να εκτελεσει ενα κορνερ της προκοπης???

Abruzzi
14-02-2008, 00:52
όχι άλλο τζιώλη και βύντρα ρε

δε παίξαμε καλά αλλα δε παίξαμε και άσχημα,γίναν κάποια λάθη που ευτυχώς δεν στοίχισαν,σε καλή μέρα ο γκαλινοβιτς...μπορούσαμε και να είχαμε κλέψει το τρίποντο με τον dame...anyway,θετικό αποτέλεσμα

ο τύπος στον antenna εντωμεταξύ είπε τόσες φορες το για τους rangers που περίμενα να δω τον regularpaul σε κάποια φάση ;p

hvilelos?
14-02-2008, 01:12
Oι σκωτσεζοι ειναι μετριοτατη ομαδα,με λιγο καλυτερη εμφανιση ο παο δεν θα εχει προβλημα στον επαναληπτικο.Ο τζιωλης σημερα δεν φανηκε αλλα ειναι καλος παικτης,δεν μπορει να το βλεπω μονο εγω

Nasum
14-02-2008, 01:26
όχι άλλο τζιώλη και βύντρα ρε

Nasum
14-02-2008, 01:28
Oι σκωτσεζοι ειναι μετριοτατη ομαδα,με λιγο καλυτερη εμφανιση ο παο δεν θα εχει προβλημα στον επαναληπτικο.Ο τζιωλης σημερα δεν φανηκε αλλα ειναι καλος παικτης,δεν μπορει να το βλεπω μονο εγω

Μια χαρα ομαδα ειναι,απλως σημερα βρεθηκαν να παιζουνε εκτος εδρας χωρις να το καταλαβουνε το γιατι και πως.Στον επαναληπτικο θα τους περιμενουνε οι Ultras του Γκοτζου!

Ο Τζιολης δεν εχει την παραμικρη σχεση με το ποδοσφαιρο.

zihuatanejo
14-02-2008, 02:15
Ο Τζίώλης πρέπει, να σταματήσει το ποδόσφαιρο για το καλό του ποδοσφαίρου.

jack the ripper
14-02-2008, 02:24
Ο Τζιoλης κερδιζει την μπαλα....
κοιμαμαι...
ξυπναω...
και ο Τζιoλης ακομα δεν εχει δωσει πασα.....

eleventh guardian
14-02-2008, 03:17
Και μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος όταν ήταν στον Πανιώνιο ήταν τρεις φορές ανώτερος του σημερινού Μάκου, ο οποίος έγινε ήδη διεθνής και θα σφαχτούν οσονούπω για να τον πάρουν οι "μεγάλες" ομάδες.

Μιλάμε για απίστευτο νεκροταφείο ποδοσφαιριστών ο Παναθηναϊκός ΑΟ. Εύχομαι να μην λέτε τα ίδια και για Σπυρόπουλο σε ένα χρόνο από τώρα, αν και οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί.

dead in magazines
14-02-2008, 03:49

Θα συμφωνίσω κι εγώ παιδιά. Ο Τζιώλης δεν είναι κάτι το σπουδαίο αλλά στα τελευταία παιχνίδια που τον είδα οι πάσες του (στην πλειοψηφία τους έτσι γιατί εξακολουθεί και κάνει μαλακίες) ήταν σωστές και εκεί που έπρεπε. Σήμερα τα έκανε θάλασσα. Με μερικές καλές αντεπιθέσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι όλας. Ειδικά άμα δεν έβγαζε τον Σάλπι. Αντί να βγάλει έναν από τους 3 χαφ να βάλει Ίβανσιτς, βγάζει τον Σάλπι και βάζει Πόστιγκα. Νταξ.

Μαζέψου Πεσέιρε γιατί δε σε βλέπουμε καλά.

Odonian
14-02-2008, 03:53
Παίξαμε χάλια, αλλά καλύτερα από αυτό που περίμενα. Απόλαυση το ματς σε στρίμινγκ BBC, ακόμα και αν παίζει ο ΠΑΟ. :P

Για το νεκροταφείο να συμφωνήσω, αν και για να είμαστε δίκαιοι, πολλοί ήταν νεκροί από πριν. Ο πεσέιρος και πρωτάθλημα να πάρει πρέπει να φύγει.

Η ομάς χωρίς Αντρέας μέσα είναι σκατά, δεξι χαφ δεν υπάρχει ούτε γι' αστείο (αφού δεν παίζει ο Νίνης) και ο βύντρα πρέπει να είναι ο χειρότερος ποδοσφαιριστής που έχει περάσει από το ποδόσφαιρο έβερ.

FANTASMA
14-02-2008, 05:59
Υπερβαλλετε ολοι οι βαζελοι για τον Βυντρα, δε θα τον ηθελα στην ομαδα μου βεβαια απο τη στιγμη που εχουμε αρκετα δεξια μπακ για να κατεβασουν εντεκαδα αμα θελουν, αλλα νομιζω οτι τουλαχιστον αμυντικα ειναι απο αρκετα εως παρα πολυ καλος. Η σεντρα του βεβαια ειναι χειροτερη κι απο αυτην του Τασου Παντου, χωρις καμια υπερβολη και αυτο ειναι αξιοθαυμαστο, αλλα δεν πειραζει.

Απορω πραγματικα ο ΠΑΟ γιατι παιζει σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ματς χωρις τον παικτη που ξερει την καλυτερη μπαλα εκει μεσα, τον Ιβανσιτς. Και μην ακουσω μαλακιες για Γκονζαλες κι αλλες τετοιες αηδιες ε. Επισης, Γκαλινοβιτς για μια ακομα φορα γαματος. Να μην εκανε κι αυτος τις γκελες του και ειναι αρκετα καλυτερος απο οποιονδηποτε αλλον τερματοφυλακα του ΠΑΟ. Γλιτωσατε κανα 2-3 φορες απο το γκολ, μπορουσατε και να το ειχατε παρει σε καμια αντεπιθεση. Πουστικο σκορ το 0-0 παντως.

Η ΑΕΚ πραγματικα απορω γιατι ειναι ετσι οπως ειναι. Βλεπω τον Μαντουκα να μπορει να κανει αρκετα πραγματα απο αριστερα αλλα το παλικαρι ειναι χαζο, παντα κανει στο τελος τη λαθος επιλογη. Ο Παππας ακομα τρεχει, ο Ριβαλντο προσπαθει ακομα να τρεξει, ο Ζηκος ακομα γκρινιαζει. Γαματος ο Ενσαλιγουυυυαααα ανεξαρτητα απο τη μαλακια στο γκολ, και εννοειται ο Μπλανκο απλα ξερει να σκοραρει το παλικαρι. Εκει, Λυμπε και ξερο ψωμι.

Diva Plavalaguna
14-02-2008, 06:45
ειδα το ματς τις αεκ κ ηταν τοσο αθλιο που μου κοψε κα8ε ορεξη να δω κ το βαζελο μετα.
ενω 8α μπορουσε να ειναι πολυ γρηγορη ομαδα, η εμμονη να παιζουν ταυτοχρονα Λυμπε κ Ριμπο καταστρεφει τα παντα.
μονο με μικρομεσαιες ελληνικες ομαδες γινεται να αποδοσει αυτο το συστημα πιστευω.
ο Μπλανκο συνεχιζει να εκ8ετει οσους δν τον εμπιστευονται. τι αλλο να κανει ο ανθρωπος δλδ?
βεβαια η προκριση ειναι ανοιχτη κ για αεκ κ για βαζελο.
για να δουμε

Magellan
14-02-2008, 10:17
Εκει, Λυμπε και ξερο ψωμι.

ανετα ο χειροτερος χτες

Raven Lord
14-02-2008, 10:53
η αεκ τελικά δεν έπαιξε καμιά μπάλλα χτες, παρά την αλλαγή προπονητή - ψυχολογίας. ήταν τυχερή που οι ισπανοί βαριόταν να ασχοληθούν.

εμείς, κατεβήκαμε ξεκάθαρα για να καταστρέψουμε το ματς και θα μπορούσαμε να το πληρώσουμε. καλό το 0-0, αλλά οι ρειντζερς δεν είναι και καμμιά υπερομάδα για να κατεβαίνουμε με 3 αμυντικά χαφ. ο πεσέιρο πιστεύω ότι μάλλον προφύλαξε την ομάδα για την κυριακή με ατρόμητο, αλλιώς δεν εξηγούνται ο επιλογές του.

jack the ripper
14-02-2008, 11:32
Πουστικο σκορ το 0-0 παντως.

αυτο...
ο παικτης που πρωτος πρεπει να παρει ποδι(δεν επαιξε χθες αλλα δε χρειαζοταν) ειναι ο Σεριτς..επισης ο Ν Ντοι ξερει να παιζει σε καμια θεση πραγματικα καλα??

wino
14-02-2008, 11:46
lybe tragikos, genika de vlepw kamia dia8esh veltiwshs ths omadas, sunh8ws sto prwto mats exeis kapoio en8ousiasmo kai ta sxetika alla tipota, den eftaige mono o ferrer gia to oti vre8hkame 4 va8mous pisw, alla ta kaloma8hmena mas asteria kai h tsipikh dioikhsh den prospa8hsan kai polu na kanoun kati gia auth thn omada, paei kai auth h xronia apo twra kiolas, kai apo tou xronou 3ana apo thn arxh na ftia3oume omada kai alla 5 xronia kai skata, ntemh ta ekanes san th mourh ths despoinas prin tis plastikes

ari-m
14-02-2008, 12:32
tin aek den tin eida ka8ws den me noiazei kai itan sigouro oti siga min kerdize afou exoun deiksei oti den tous polynoiazei to uefa.

gia emas twra.
i amyna me eksairesi mia dyo mlks ola kala.
kentro anastaltika episis kala (tou pousti, 3 amyntika xaf eixe), alla dimiourgika gtp kavala kai ti na sou kanoun meta oi epi8etikoi.

i allagi tou salpi logiki ka8ws fanike kourasmenos
o postiga mexri stigmis den exei deiksei tpt kai den anaferomai mono sto x8esino paixnidi
ean i8ele ontws na xtipisei to paixnidi 8a eprepe na vgalei kapoion apo simao-tzioli kai na valei andreas i eki mpas kai ftiaksoume kamia fasi mprosta.
Ston epanaliptiko me pio logiko kai epi8etiko sxima tous exoume ...

wino
14-02-2008, 12:38
diavasa oti otan eipe o kontos stous perivohtous metoxous oti uparxei periptwsh h apozhmiwsh na einai megalh autoi tou eipan mh se noiazei. To dekemvrio kai to genarh pou eprepe na paroun kanena paixth pou htan oi malakes?????
mexri kai o ergotelis poio polla lefta edwse. Re de pame kala. skata. 25000 diarkeias eixame fetos gamw thn poutana mou. Tou xronou to vlepw to paramu8i oso kai na klaigetai o ntemhs panw apo 10000 de 8a einai. Kai 10000 diarkeias shmainei peripou 8000 kosmos. 3upna ntemh

wino
14-02-2008, 12:40
epishs polu sklhro to pesimo tou gavillan, nomizw omws pws mporouse na kinhsei ta akra tou, eutuxws giati epese polu asxhma

Nasum
14-02-2008, 16:38
Το ματσακι της αεκ δεν το ειδα εκτος απο το γκολ του Μπλανκο.Μπορει να μην ειναι ο φαντεζι παιχτης ο Ζορο αλλα ξερει να περνει θεσεις μεσα στη περιοχη και να στελνει τη μπαλα στο πλεκτο σχετικα ευκολα.Θα τον ηθελα ανετα στην ομαδα μου.

Απο εκει και περα ρε παιδια,σας ζηταω ταπεινα να με λυπηθειτε και να σταματησετε να γραφετε για τον Τζιολη.Μιλαμε για ενα ανθρωποειδες που δεν εχει καμια επαφη με το ποδοσφαιρο,ενα αργο,βαρυ και αλυγιστο κορμι που οταν εχει τη μπαλα στα ποδια του νομιζεις οτι η στρογγυλη θεα ζυγιζει 500 kg.Ειναι πανιβλακας,δεν εχει φαντασια,δεν βλεπει γηπεδο,δεν μαρκαρει οπως πρεπει,καθυστερει στις αντεπιθεσεις,δεν εχει σουτ,δεν εχει σεντρα,δεν ξερει να περνει σωστες θεσεις,φοβαται να πηδηξει για κεφαλια και ειναι πιο αργος και απο τον Φερναντο Γκαλλετο στα replay.Ημαρτον πια με τον κεφτε που τον ρωτησαν αν ειναι πεναλτυ οταν χτυπαει η μπαλα στο χερι σου μεσα στην περιοχη και ειπε "Δεν ξερω".

Ο Λουκας τα εχουμε ξαναπει οταν δεν ειναι τραγικος,ειναι απλα ουδετερος και περναει απαρατηρητος.Οπως και χτες.Και μη μου πειτε οτι κοβει μπαλιες στην αμυνα.Στον Παναθηναικο παιζει γαμω το σπιτι μου!

Ο Σεριτς εχει μαλλι σαν αετοφωλια και αρνουμαι να τον σχολιασω.Εξαλλου χτες επαιζε στην φυσικη του θεση,τον παγκο δηλαδη.

Παντως αν επρεπε να κανει αλλαγη η τον Σιμαο η τον Τζιολαρο,θαρρω πως σε αυτο το διλλημα η απαντηση ειναι κατι παραπανω απο προφανης.Και οποιος ξερει απο μπαλα,τη γνωριζει.

cthulu
14-02-2008, 16:59
o ninhs prepei na xei gamhsei thn korh tou peseiro h th mana tou h estw na ton kerdise sto ps.na ton afhnei ston pago kai na bazei mesa ton tziwlh se kati san dexi half.den exhgeitai.eleos me to rotation.
kata t'alla o mattos den blepw kapoion logo na meinei ston pao kai na mhn paei na paixei kapou podosfairika aneptygmena.mattos kai super marioz paixane x8es.oloi oi alloi apo nekroi mexri anyparktoi.den dikaioumastan kati parapanw apo to 0-0.oi rangers pera apo novo kai fergusson einai tiga sta kryaria.na tous poulhsoume ton seric.den exoun kai poly kalytero.

oso gia thn aek.xryses metriothtes.oloi tous.kafes,zhkos,manu klp.
istorikh stigmh otan o papas phge na paixei grhgoro 1-2 me ton della.
exei kalh ais8hsh tou humor an mh ti allo.
o blanco otan 8a megalwsei 8a ginei pipo inzaghi.

Mitsmann
15-02-2008, 02:34
Tωρα ειδα το γκολ του Μπλανκο.

Στην αεκ πρεπει να ναι υπερβολικα ηλιθιοι. Μιλαμε αν υπαρχει φετος ενας ορισμος της "πετυχημενης μεταγραφης" αυτος ειναι ο Μπλανκο. Και καθονται και σκεφτονται αν θα πληρωσουν τη ρητρα.

αεκακια.

wino
15-02-2008, 02:41
arxizoun na me vazoun se skepseis kai gia to lao tous file solution

Scarbaf
15-02-2008, 10:48
ε κοίτα έχει δίκιο, γιατί αν κάποιος έχει πετύχει φέτος στην ΑΕΚ αυτός είναι ο Μπλάνκο. πόσο είναι η ρήτρα αλήθεια?

Mitsmann
15-02-2008, 10:53
900.000. Mεχρι που κωλολεει να την πληρωσει ο Σωκρατης. χοχ.

κατα τ αλλα wino, απο που προκυπτει η σιχαμαρα απ το ποστ μου?

wino
15-02-2008, 12:00
ta upokoristika mou spane ta neura

jack the ripper
18-02-2008, 01:49
kserei kaneis times eisitiriwn gia to mats me rangers?

pitchfork
18-02-2008, 02:18
Δεν τα έχουν βγάλει ακόμη νομίζω. Κλασσικά θα βαρέσουν τις τιμές οι τσίπηδες γαμώ τα λεφτά τους.

Nasum
18-02-2008, 02:30
Δεν τα έχουν βγάλει ακόμη νομίζω. Κλασσικά θα βαρέσουν τις τιμές οι τσίπηδες γαμώ τα λεφτά τους.

Και να μην τις βαρεσουν-που θα τις βαρεσουν-ας μην ξαναβαλει ουτε ευρω απο εμας στη τσεπη του ο σοφερ.Ετσι και αλλιως πριβε σοου με τον γκοτζιλα θελει,πριβε σοου με τον γκοτζιλα θα εχει.Οσπου να παρει τον πουλο μια και καλη..

jack the ripper
18-02-2008, 02:42
eida times ......

http://www.pao.gr/document.php?category ... 3341&page= (http://www.pao.gr/document.php?category_id=2&document_id=3341&page=)

to fthinotero 30..... :?

FANTASMA
18-02-2008, 06:48
Ρε συ Νασουμ ναουμ, καλα ολα αυτα που λες για τον Τζιωλη, αν και υπερβολικα, αυτο το "δεν εχει σουτ" τι σκατα το ηθελες? Ακυρωνει ολο το υπολοιπο ποστ, καντε του καποιος ρε παιδια ενα σελεξιον με βιντεακια απο μακρινα βρωμοσουτα του Τζιωλη να ρθει στα ισα του. :P :P :P :P

Nasum
18-02-2008, 16:03
dude κοιτα πως εχουν τα πραγματα.Ο τζιολης ειναι ενας παιχτης που βρισκεται στην 3η του χρονια στον παναθηναικο και δεν εχει χασει σχεδον ουτε εναν αγωνα.Δεν ξερω κατα ποσο παρακολουθεις παναθηναικο,αλλα αμα σου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι ο τζιολης εχει βρωμοσουτο επειδη εβαλε 2 γκολαρες με ατρομητο και 1 με λαρισα τοτε κανεις λαθος.Αμα μαζευψουμε τα βιντεο απο ολα τα σουτ συνολικα που εχει βαρεσει ο αλεχανδρο ολα αυτα τα χρονια και σε ολες τις διοργανωσεις,πιστεψε με θα μας πιασουν τα γελια.

Θυμισου κατα καιρους γκολαρες γκουμα,κατι αναποδα ψαλιδακια κατι φωτοβολιδες με γιουβεντους οπως επισης και γκολαρα λουκα με σεβιλλη.Ποδοσφαιρο ειναι,ολα γινονται.

FANTASMA
19-02-2008, 06:32
Ναι αλλα στα τρια γκολ που αναφερεις, ο τυπος ειχε βαλει εξωτερικο φαλτσο και διεγραψαν και τα τρια γαματη πορεια, δεν τον βλεπω να δοκιμαζει και πολλα σουτ γενικα, οποτε δε θα εβγαζα με τιποτα το συμπερασμα οτι δεν εχει σουτ. Ουτε κλασικος σουτερ ειναι βεβαια, αλλα εδω θεωρειται καλος σουτερ ο Καραγκουνης...

Nasum
19-02-2008, 15:12
αλλα εδω θεωρειται καλος σουτερ ο Καραγκουνης...

Καλα ναι,αυτο ξαναπεστο.Αν και παλιοτερα τα περισσοτερα του σουτ ειχανε καλυτερη τυχη.Τωρα... :?

FANTASMA
21-02-2008, 20:03
Μπορει κανεις να μου γραψει σε ντιβιντι τον αγωνα του ΠΑΟ γιατι τωρα τελευταια εχω τρελες αυπνιες?

eleventh guardian
21-02-2008, 20:13
Το είδαμε κι αυτό. Μάλιστα.

FANTASMA
21-02-2008, 20:13
Θυμισου κατα καιρους γκολαρες γκουμα,κατι αναποδα ψαλιδακια κατι φωτοβολιδες με γιουβεντους οπως επισης και γκολαρα λουκα με σεβιλλη.Ποδοσφαιρο ειναι,ολα γινονται.

:shock: :shock: :shock: :shock:
:roll: :roll: :roll: :roll:
:lol: :lol: :lol:

Το εκλαμβανω ως τυχαιο.

Scarbaf
21-02-2008, 20:18
:shock: ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧ

H ΓΙΑΝΝΗΣ Η ΓΚΟΥΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!

Odonian
21-02-2008, 20:53
Καλά παίζουμε.

Nasum
21-02-2008, 20:54
Ο Γιανναρος ξαναχτυπα!Ελα Λουκα ηρθε η σειρα σου να γραψεις το 2-0.Ωραια μπαλιτσα απο την ομαδα εως το 20 απο εκει και περα αρχισαμε τις καμιναδες,το γνωστο στυλ πεσειρο.Αντε παμε γερα.

Τζιολη ιδρωσε λιγο τη φανελα γαμω το σπιτι σου βρωμοτουριστα!

Odonian
21-02-2008, 20:57
Ο Μόρις καλός, Αντρέας το ίδιο, Μάτος πάλι καταπληκτικός και οι μπροστά το παλεύουν το πράμα. Και φυσικά ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ (οε οε οε?).

FANTASMA
21-02-2008, 21:53
Αδικο το αποτελεσμα, μαλακια του Πεσειρο η διαχειριση της ομαδας, στεναχωρεθηκα για ευνοητους λογους.

Odonian
21-02-2008, 21:55
Ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος, δε σκοράραμε όμως και φάγαμε την καραμπόλα. Γκούμας 4-5 τελικές χεχ.

Nasum
21-02-2008, 21:57
Τζιολη αμπαλε,σκατοζωο,τουριστα,ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΤΣΕΙΡΟ ΚΕΦΑΛΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ,ΛΟΥΖΕΡΣ Ε ΛΟΥΖΕΡΣ!

Raven Lord
21-02-2008, 22:03
κρίμα. αλλά όπως έχω ξαναπεί, αν χάνεις τις ευκαιρίες κάποτε θα τιμωρηθείς. τη γλιτώσαμε με τον ΠΑΟΚ που δεν απείλησε και εν μέρη με το gayρο αλλά τώρα πάρε την παπάρα... :|

Scarbaf
21-02-2008, 22:06
Αδικο το αποτελεσμα, μαλακια του Πεσειρο η διαχειριση της ομαδας, στεναχωρεθηκα για ευνοητους λογους.

και γω στεναχωρέθηκα για τους ίδιους ακριβώς λόγους... :?

Entrancemperium
21-02-2008, 22:08
Τζιολη αμπαλε,σκατοζωο,τουριστα,ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥΤΣΕΙΡΟ ΚΕΦΑΛΑ ΑΝΕΒΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΓΚΕΡ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ,ΛΟΥΖΕΡΣ Ε ΛΟΥΖΕΡΣ! :thumbsup:

Mpastarde Peceiro panhli8ie mpetoblaka, den eblepes oti den patage to kentro sto b hmixrono na baneis ton eki...Zwon ampale ka8ystera arxidomaga phgaine twra mpas kai gamhseis to gavro na geytoume titlo..Oi Rangers 8a ton mpaizane mexri to 90feuga zwon Mportogaloblaka...Sta diala...

Raven Lord
21-02-2008, 22:14
είδα όταν μπήκε κι έκι τι μπαλλάρα έπαιξε. όταν ο γκούμας είναι ο πιο αξιόπιστος φορ(!) αυτά παθαίνεις. τι σου φταίει κι ο πεσέιρο... άλλη μια ευκαιρία χαμένη.

Entrancemperium
21-02-2008, 22:21
Den einai oti o Eki 8a allaze to paixnidi, apla otan den patage to kentro, gia poio logo na mhn kanei mia allagh na tonwsei ligaki to kentro, auto ennoousa..
Kai an den ebaze ton Eki as ebaze ton mozambikio sth 8esh ths apalepsias TZIWLH!
Oi allages se mia megalh omada prepei na ginontai otan uparxei anagh kai oxi sto 90 gia ka8usteres kai ta loipa les kai eimaste Ergotelhs..
Auta ante kai tou xronou gmt thn gkanthlh8ra tous gamw..

Moonspellheim
21-02-2008, 22:23
O Ninhs gia poio logo akrivws den epaikse alitheia?

up_the_hammers_Festival
21-02-2008, 22:24
Krima kai perimene h werder gia nees pentares kolofardoi

Entrancemperium
21-02-2008, 22:25
O Ninhs gia poio logo akrivws den epaikse alitheia?

O ninhs einai talento, 8a paiksei otan megalwsei..
Sta 25 tou re..

Abruzzi
21-02-2008, 22:33
καλυτερα που δε περασαμε

Nasum
21-02-2008, 22:42
10 λογοι για τους οποιους μου φταιει ο Πεσειρο και κατ'επεκταση ο Τζιγκερ που τον επελεξε
1.Καταστρεφει ενα απο τα μεγαλυτερα ταλεντα της ευρωπης(αν οχι το μεγαλυτερο),τον Σωτηρη τον Νινη
2.Επιμενει να χρησιμοποιει μονιμα στην 11αδα τον χειροτερο ελληνα ποδοσφαιριστη και εναν απο το χειροτερους παγκοσμιως και μαλιστα σε νευραλγικη θεση,τον αλεκοτζιολη.
3.Το μονο συστημα που παιζει ειναι οι καμιναδες,δηλαδη ολες οι μπαλιες απο την αμυνα κατ'ευθειαν στην επιθεση με αποτελεσμα το παιχνιδι του να ειναι προβλεψιμο
4.Φροντιζει σε καθε αγωνα να γυρισει την ομαδα σε αμυντικο συστημα τη στιγμη που θα γινει το 1-0
5.Ακομη δεν εχει καταλαβει τι ειναι το rotation system
6.Δεν ξερει ποτε και σε ποιες θεσεις πρεπει να κανει αλλαγες
7.Χρησιμοποιει παιχτες σε διαφορετικες θεσεις απο τις φυσιολογικες τους
8.Το παιχνιδι απο τα πλαγια νομιζει πως ειναι το "εχω τη μπαλα στα ποδια μου,σκυβω το κεφαλι και τρεχω και οτι γινει,εγινε"
9.Δεν ρισκαρει,πολλες φορες κοβει τον ρυθμο των ποδοσφαιριστων και ειναι ανικανος να δωσει βοηθειες σε κρισιμες καταστασεις.
10.Ειναι φλεβαρης και η ομαδα ειναι ηδη εκτος απο 2 εκ των 3 αρχικων στοχων.

Για αυτο Τζιγκερ,σηκω φυγε βρωμονταβατζη και παρε και μαζι σου τους αυλικους σου,τον γκοτζιλα,τον στρατο,τον πεσειρο,τον τζιολη,τον σεριτς και οποιον αλλο μαλακα εχεις εκει μεσα ξερω γω και φυγετε απο τη ζωη μας,φαντασματα!

Mitsmann
21-02-2008, 22:43
Ειδα το ματς απο ταρατσα διπλα απ το γηπεδο και εχω να πω το εξης. Στο α΄ημιχρονο ο Παο ηταν σαφως καλυτερος μπορουσε να χει κανει το 2-0, δεν το κανε. Στο β οι Κατσαπλιαδες (μιλαμε για μεγαλα ΚΡΙΑΡΙΑ) ισορροπησαν και αρχισαν -λογικα- να πιεζουν. Εγω απλα δεν καταλαβα γιατι τα ακραια μπακ δεν εβγαιναν να μαρκαρουν στις πλαγιες σεντρες βρεταννικης ομαδας. Και δεν το εκαναν μια φορα, μου φανηκε κιολα σαν προπονητικη οδηγια να περιμενουν στην πλαγια γραμμη της περιοχης.

Χωριζοντας το ματς σε 2 σημεια, για μενα εχω ενα συνολο που λεει οτι ο Παο μπορουσε την προκριση αλλα την πατησε στο τελος, και ενα υποσυνολο που λεει οτι ΑΠΟ τη στιγμη που δεν εκανε το 2-0, το αποτελεσμα ειναι -σχετικα- δικαιο.

υ.γ. αυτο που θα πω δεν εχει σχεση με τους παναθηναικους γενικα, αλλωστε το εννοω οταν λεω οτι δεν καιγομαι για το τι θα γινει σε ματς παο αλλα το λεω σαφως για οσους οπαδους του παο ηταν στο γηπεδο.
Αποψη μου ειναι οτι οταν κανεις το 1-0 και αν φας ενα γκολ αποκλειεσαι κι οταν η Ρειντζερς ειναι τσαπια αλλα δεν ειναι και η Βεροια, το να αρχιζεις απ το 20' τα "γαμιεται το λιμανι κι ο Ολυμπιακος" ολη την ωρα, και να επιμενεις οτι γαμιεται το λιμανι κι ο Ολυμπιακος και στο 70' που η Ρειντζερς αρχιζει εμφανως να πιεζει ε στο τελος σου καθεται η στραβη και ακους και τους Σκωτσεζους με τη ληξη του ματς να σου λενε "Olympiakos-Olympiakos" και χαλιεσαι.
Τεσπα, δικη τους εξεδρα, δικη τους νοοτροπια.

Nasum
21-02-2008, 22:52
υ.γ. αυτο που θα πω δεν εχει σχεση με τους παναθηναικους γενικα, αλλωστε το εννοω οταν λεω οτι δεν καιγομαι για το τι θα γινει σε ματς παο αλλα το λεω σαφως για οσους οπαδους του παο ηταν στο γηπεδο.
Αποψη μου ειναι οτι οταν κανεις το 1-0 και αν φας ενα γκολ αποκλειεσαι κι οταν η Ρειντζερς ειναι τσαπια αλλα δεν ειναι και η Βεροια, το να αρχιζεις απ το 20' τα "γαμιεται το λιμανι κι ο Ολυμπιακος" ολη την ωρα, και να επιμενεις οτι γαμιεται το λιμανι κι ο Ολυμπιακος και στο 70' που η Ρειντζερς αρχιζει εμφανως να πιεζει ε στο τελος σου καθεται η στραβη και ακους και τους Σκωτσεζους με τη ληξη του ματς να σου λενε "Olympiakos-Olympiakos" και χαλιεσαι.

Δικη τους εξεδρα.Οχι δικια μας.

hvilelos?
21-02-2008, 22:53
Ιδια νοοτροπια ειναι παντου πια,λες και ειδαμε σημερα γηπεδο πρωτη φορα.Οπως οι του παο φωναζαν Σελτικ-Σελτικ ανα διαστηματα και της Τσελσι πανατιναικος-πανατιναικος στο αεροδρομιο αλλα και

Στα καλα καθουμενα οι οπαδοι του Ολυμπιακου αρχισαν χτες το βραδυ να βριζουν τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονικη με τις γνωστες αντεθνικες κραυγες.Ισως να τους ενοχλησε ενα πανο που σημειωθηκε στην κερκιδα των οπαδων της Tσελσι κι εγραφε"Λευτερια στον ΠΑΟΚ και 3β. στην Καλαμαρια"

Mitsmann
21-02-2008, 22:57

Δικη τους εξεδρα.Οχι δικια μας.

Γι αυτο και ειπα δικη "τους" και οχι "σας"

Raven Lord
21-02-2008, 22:57
ναι μητς, άκυρο το υ.γ. οι οπαδοί καλώς ή κακώς παντού τα ίδια κάνουν(με).

τεσπα, σπάστηκα γιατί μπορούσαμε να το καθαρίσουμε. οι σκωτσέζοι ήταν τόσο τσαπιά που κατάφεραν να κάνουν 27898 φάουλ σε ένα ματς που δεν ήταν ιδιαίτερα σκληρό.

House Of Low Culture
21-02-2008, 22:58
φωταγωγήθηκα!!!

Mitsmann
21-02-2008, 22:58
χμου, επειδη δε καταλαβατε τι ειπα. Δεν γυρισα να το πω σαν μαλακια επειδη "πω. κραξανε τον ολυμπιακο". Εγω ειπα οτι παραασχοληθηκαν (ισως γιατι ΑΥΤΗ η θυρα 13 οπως την εχουν κανει δεν πολυεχει και ιδεα απο κερκιδες) και στο τελος χασανε την ουσια που ηταν να στηριξουν την ομαδα τους που λογικα θα δεχοταν πιεση.

chris_boss
21-02-2008, 23:05
χμου, επειδη δε καταλαβατε τι ειπα. Δεν γυρισα να το πω σαν μαλακια επειδη "πω. κραξανε τον ολυμπιακο". Εγω ειπα οτι παραασχοληθηκαν (ισως γιατι ΑΥΤΗ η θυρα 13 οπως την εχουν κανει δεν πολυεχει και ιδεα απο κερκιδες) και στο τελος χασανε την ουσια που ηταν να στηριξουν την ομαδα τους που λογικα θα δεχοταν πιεση.
ε αφού τα λες και μόνος σου, τι ψάχνεις; εδώ φώναζαν το όνομα άλλης ομάδας. επειδή ήμουν μέσα και την προηγούμενη φορά (όταν είχε τραυματιστεί το πολύ κωλόπαιδο κυργιάκος), τότε δεν έπαιξε τέτοιο πράγμα.

Nasum
21-02-2008, 23:05

Συγκρινε την κερκιδα του μπασκετ στο παιχνιδι με την Παρτιζαν με τη σημερινη.Τα συμπερασμα δικα σου.

Υ.Γ.Γκοτζο σκασε επιτελους!

Mitsmann
21-02-2008, 23:06
Ναι, δεν θελω να αποδειξω κατι. Απλα οι οποιοι ειναι "ηγετες" αυτου του πραγματος (που οσο να ναι εχουν κανει κερκιδες παλιοτερα) μπορουσα να χειριστουν καλυτερα την κατασταση. Και αντε σου λεω εγω μετα το 1-0 βρισε και Ολυμπιακο λιγο ετσι για το γαμωτο. Στο β ημιχρονο ηταν οπαδικα εγκληματικο.

Raven Lord
21-02-2008, 23:09
εξέδρες και μαλακίες... η ομάδα μετράει και στη μπάλλα τα βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. από το κακό στο χειρότερο. ούτε οι προπονητές φταίνε, ούτε οι παίκτες... είναι η νοοτροπία του "κεφαλιού". στο μπάσκετ γιατί πας γαμιόντας δηλαδή και στην όποια αποτυχία δεν πολυνοιάζεσαι κιόλασ?

Nasum
21-02-2008, 23:10
Ναι, δεν θελω να αποδειξω κατι. Απλα οι οποιοι ειναι "ηγετες" αυτου του πραγματος (που οσο να ναι εχουν κανει κερκιδες παλιοτερα) μπορουσα να χειριστουν καλυτερα την κατασταση. Και αντε σου λεω εγω μετα το 1-0 βρισε και Ολυμπιακο λιγο ετσι για το γαμωτο. Στο β ημιχρονο ηταν οπαδικα εγκληματικο.

Μην ανησυχεις...Το γηπεδο ηταν καμινι.Να,θα το γραψει και το ντερμπυ αυριο.Και για σου θυμισω κατι Μιτσμανν,επειδη αδικα τους κατηγορεις,φετος ημαστε η μοναδικη ομαδα που κατεβασε 10.000 κοσμο ΕΚΤΟΣ εδρας,στο παιχνιδι με την τριπολη στη Λεωφορο.

Stormrider
21-02-2008, 23:37
Γιάννης Γκούμας: "Κάναμε καλή εμφάνιση, σκοράραμε νωρίς αλλά δεχθήκαμε το γκολ σε μία ανύποπτη φάση και σε ένα χρονικό σημείο που δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε. Ημασταν καλύτεροι από τη Ρέιντζερς, αξίζαμε τη νίκη και την πρόκριση. Όταν χάνεις ευκαιρίες, δέχεσαι το γκολ. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος κατάλαβε την προσπάθειά μας και μας στήριξε μέχρι τέλους. Εχουμε δείξει ότι στις δύσκολες στιγμές αντιδράμε όπως πρέπει. ...

Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα".

BlackiE
21-02-2008, 23:39
Δεν ειπε οτι το σκορ επρεπε να ειναι 5-1 :?: :roll:

Daffy
22-02-2008, 00:01
ti skata den kanei kala o mplankos k ton exoune olo pagko kai vazoun opoion nanai ne paiksei mprosta?

dead in magazines
22-02-2008, 00:33
3-0 η ΑΕΚ.

Εμείς νωρίτερα καλά παίξαμε αλλά άμα δεν βάλεις τη μπάλα στο πλεκτό, όσο καλά και να παίξεις θα το φας τη χειρότερη στιγμή, όπως και έγινε. Καλά να πάθουμε γιατί στη Βρέμη θα τρώγαμε στο χαλαρό 3άρες.

wino
22-02-2008, 01:22
μπράβο μαλάκες, έφυγε ο ferrer και παίξατε μπαλάρα, αί στο διάολο συγχύστικα βραδιάτικα. Πάει και αυτή η χρονιά. Ντέμη κανόνισε από του χρόνου γιατί ούτε με 5000 διαρκείας δε σε βλέπω και θα κλαις που είναι ο κόσμος.

BlackiE
22-02-2008, 02:31
Καλα τα πηγατε και οι 2.... :roll:

:oops:

Εχμ ναι, κριμα, λυπαμαι για τους βαθμους που θα χασει η Ελλαδα μας...

:rofl:

eleventh guardian
22-02-2008, 02:31
5 στα 5 με αυτες τις ομαδες,οτιναναι

καλη φαση

as xaroume twra pou mporoume giati erxontai dyskoles meres pio meta... :P

Ολα αυτά την ιστορική βραδιά της 20ής Σεπτεμβρίου.

Ο προνοητικός Σώτος ήξερε τι έλεγε.

Άδοξο τέλος για ένα θρεντ το οποίο είχε αρχίσει εντυπωσιακά...

(βγάλτε το από στίκυ)

Moonspellheim
22-02-2008, 02:38
ntaksei eleos re paidia.pali o gauros tha prepei na mazepsei vathmous gia tin ellada?

exei katantisei kourastikh auth h istoria.kante ki eseis kati,hmarton pia!!!

Abruzzi
22-02-2008, 02:47
:lol:

Entrancemperium
22-02-2008, 02:51
χούμορ..

jack the ripper
22-02-2008, 03:25
Το ακουσα στην ΕΡΑ πριν καμια ωρα:

Αν αυτος ο Εν Ντοι σουταρει σε σωληνα το τοπι θα σκασει απο τις πολλες γκελες.....

Υ.Γ: Αποκλειστηκε η Ατλετικο... :?

Odonian
22-02-2008, 16:18
ntaksei eleos re paidia.pali o gauros tha prepei na mazepsei vathmous gia tin ellada?

exei katantisei kourastikh auth h istoria.kante ki eseis kati,hmarton pia!!!
:lol:

Moonspellheim
22-02-2008, 16:27
plaka plaka pote eixe ksanasymvei auto?eixame gennithei?

Phantom Duck
22-02-2008, 16:35
Το 98/99, μέχρι που ο Ελευθερόπουλος μπερδεύτηκε από τον αέρα.

eleventh guardian
22-02-2008, 16:36
Καλά, ας μην υπήρχαν τότε οι 4 δικές μας νίκες στο Κυπελλούχων και θα βλέπαμε αν θα έπαιρνε βαθμούς η Ελλάδα.

Mitsmann
22-02-2008, 16:40
Eσεις δεν ειχατε κληρωθει τοτενες με κατι πληρωματα ψαροκαϊκων?

eleventh guardian
22-02-2008, 16:47
Ναι, αλλά με Καμίτση και Μπουγά παίζαμε. Και Γαζή - Ζαχόπουλο (όχι τον γνωστό) στην άμυνα.

Και στο τέλος-τέλος, το χρέος μας το κάναμε, με το 4x4. Ποιοι άλλοι με τέτοιες κληρώσεις έκαναν μόνο νίκες;

Odonian
22-02-2008, 17:22
Eσεις δεν ειχατε κληρωθει τοτενες με κατι πληρωματα ψαροκαϊκων?

Μη σου πω με μέλη γνωστού φόρουμ!

GLORY!

Magellan
06-03-2008, 23:46
λολ
τι γκολ εφαγε ο τερμας της βερντερ :rofl:

Entrancemperium
07-03-2008, 01:17
O ant1 grafikos me thn tetraplh metadosh pantws mas zalise ta paparia emetos me epiase..

GuardianOfIvorytower
07-03-2008, 17:01
Bayern χτες στο χαλαρό πέταξε 5 μπαλάκια στην Αντερλεχτ, ειδικότερα στο Β' ημίχρονο, που οι άλλοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

attila
07-03-2008, 17:07
χτες γινανε οργια στο ουεφα

Mitsmann
13-03-2008, 02:32
Παρακολουθηστε τις φασεις του ευρωπαικου ματς Αμβουργο - Λεβερκουζεν για το κυπελλο Ουεφα και δειτε πως η αμυνα μιας ομαδος μεσου ευρωπαικου διαμετρηματος, ειναι για τα πανηγυρια.

Για τη Λεβερκουζεν λεω.

geologiko_karoto
03-04-2008, 21:25
Μιτσμανν
πολλές μέρες μετά έχεις απόλυτο δίκιο

Bayer Leverkusen 1 - 4 Zenit St. Petersburg

eleventh guardian
03-04-2008, 21:37
Η Ζενίτ είναι ίσως η μόνη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει την Μπάγερν. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση το σημερινό αποτέλεσμα.

cthulu
03-04-2008, 23:54
ante gamhsou bayern.
to pareis de to pareis.
h zenit epaixe fantastika shmera.exei 3,4 half ta opoia bgazoun matia.

Abruzzi
04-04-2008, 00:12
η φατσα του προπονητη χεταφε στο τελος ολα τα λεφτα

η δικαιωση του ρισκου

Mitsmann
04-04-2008, 02:08
Παιζαμε μπαλα με τζενεραλς εκεινη τη στιγμη, τι ρισκο πηρε?

attila
04-04-2008, 02:33
η πλακα ειναι οτι οι φωστηρες της νετ το εδιναν στανταρ ασο λεγοντας οτι η ζενιτ δεν ειναι καλη εκτος εδρας και οι αλλοι φωστηρες του οπαπ το εδιναν στο 1,50.

Mitsmann
04-04-2008, 02:55
Kαλα. αυτο το ματς (οπως και το 95% απ τα ματς της Ζενιτ) παιζοταν ανετα οβερ. και με 1,77 στον οπαπ ηταν τιμη-δωρο.

FANTASMA
04-04-2008, 03:11
h zenit epaixe fantastika shmera.exei 3,4 half ta opoia bgazoun matia.

1,7?

cthulu
04-04-2008, 03:26
exei 3 (gia merikous anagnwstes) H 4 (gia allous users apo kapoia forum) half ta opoia bgazoun matia.entaxei twra?to katalabes h na kanw kai kaka?(eimai sigouros gia thn epomenh paranohsh)

FANTASMA
04-04-2008, 03:28
Αν μη τι αλλο, δε χρειαζεται να απαντας στις μαλακιες μου. Κανε και πατο τι με νοιαζει εμενα.

Abruzzi
04-04-2008, 08:13
Παιζαμε μπαλα με τζενεραλς εκεινη τη στιγμη, τι ρισκο πηρε?

attacking diamond 442 στο δευτερο ημιχ με σκορ και κατοχη κατα,εκτος εδρας με bayern

jack the ripper
04-04-2008, 10:39
attacking diamond 442 στο δευτερο ημιχ με σκορ και κατοχη κατα,εκτος εδρας με bayern

αν ο μαλακας ο πεσειρο ακουσε ή ειδε αυτη την αλλαγη συστηματος θα επαθε κανα εγκεφαλικο...ενα αμυντικο χαφ..οχι 3! που ακουστηκε

hvilelos?
04-04-2008, 21:55
Δεν ειναι η φατσα του προπονητη της Χεταφε ρε παιδια,ο Μικαελ Λαουντρουπ ειναι.Ενας απτους πληρεστερους και τρισμεγιστους ποδοσφαιριστες ολων των εποχων

jack the ripper
10-04-2008, 23:45
αγρια τσοντουλα στην ισπανια :P

eleventh guardian
10-04-2008, 23:51
Εντάξει, να χάσει 3-1 η Μπάγερν, φάνηκε από το πρώτο ματς ότι η Χετάφε μπορεί.

Αλλά η Ρέιντζερς στους 4; 2-0 μες στη Λισαβώνα; Είμαστε με τα καλά μας; :?

Daffy
11-04-2008, 00:02
Αλλά η Ρέιντζερς στους 4; 2-0 μες στη Λισαβώνα; Είμαστε με τα καλά μας; :?

afto to mats thelo na to do :!:

an kai fantazomai oti i sportingk tha kame kamnia 5 ekatomiria efkeries k ti zimnia tin ekame o kontopoutanos o novo

eleventh guardian
11-04-2008, 00:04
Στο σάιτ της ΟΥΕΦΑ έχει live ενημέρωση. 20-6 τελικές προσπάθειες (ο Νόβο έμεινε στον πάγκο).

Daffy
11-04-2008, 00:05
adgianoito

cthulu
11-04-2008, 00:15
Εντάξει, να χάσει 3-1 η Μπάγερν

jack the ripper
11-04-2008, 00:15
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

αν ειναι δυνατον

Abruzzi
11-04-2008, 00:16
απιστευτη υπερματσαρα,κριμα για τη χεταφε

η μπαγερν γλυτωσε το καζο της χρονιας

θελω σπυρόπουλο να μεταδίδει καθε ματς παντου και παντα

eleventh guardian
11-04-2008, 00:17
Eντάξει, δεν γίνονται αυτά.

cthulu
11-04-2008, 00:17
einai gamw th mpanagitsa :!:
kai o gamiolhs otan paizei stoixhma kalytera na mhn metadidei agwnes.akou olh h ispania einai me th getafe :!:
ante gamhsou mpetoblaka
:!: :!: :!:

jack the ripper
11-04-2008, 00:25
θελω σπυρόπουλο να μεταδίδει καθε ματς παντου και παντα

iskra
11-04-2008, 00:28
poutsa kai skasmos.

BlackiE
11-04-2008, 00:30
Στο τελος κερδιζουν παντα οι Γερμανοι..
Δε θυμαμαι το πρωτο μισο της προτασης :P

wino
11-04-2008, 00:32
το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζουν 11 εναντίον 11 και κερδίζουν πάντα οι γερμανοί, κάπως έτσι νομίζω

BlackiE
11-04-2008, 00:34
Α μπραβο :P

Magellan
11-04-2008, 00:42
:roll: :roll:

jack the ripper
11-04-2008, 00:57
χααχχαΧΑχαχαχααΧχααΧ...ειδα τις φασεις του σπορτινγκ-ρειντζερς

αν ειναι δυνατον...εχασε 254238528523 ευκαιριες η σπορτινγκ και με μια αντεπιθεση(οι αμυντικοι τα σπασανε :rofl: ) περναει μπροστα και με τον ιδιο τροπο βαζει και δευτερο

Magellan
11-04-2008, 01:12
η rangers στα ημιτελικα...
:? :?

cthulu
11-04-2008, 01:30
h rangers to xei parei to prwta8lhma kai h fiorentina einai men 4h alla thn kunhgaei h (tragikh fetos)milan.katse mhn paei kai teliko plaka plaka.xlwmo bebaia...
:| :| :|

FANTASMA
11-04-2008, 02:50
Μου φαινεται πολυ περιεργο που λιωνετε για διαιτησιες και μαλακιες ολη την ωρα για το αεκακι και το γαυρακο και το βαζελακο και κανεις δεν ανεφερε την απαραδεκτη κοκκινη καρτα που εφαγε ο παικτης της Χεταφε. Πριν ξεκινησει το ματς ηθελα να περασει η Μπαγερν, αλλα με την υπερπροσπαθεια 10 παικτες οι αλλοι για 120 λεπτα και να κερδιζουν 3-1 και τελικα να τρωνε δυο ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ γκολ τσαντιστηκα, ειχε φαει κι ο αλλος τη χυμα στο τετ α τετ ειχε περασει και τον Καν, μαλακια μεγαλη. Το καταραμενο σημειο εκεινης της περιοχης, πρεπει να γλιστρουσε απειρα, χαρη σε αυτο οφειλεται το ενα γκολ της Χεταφε, το ενα γκολ της Μπαγερν, ενα χαμενο τετ α τετ, ελεος.

Η Φιορεντινα μεγαλη μπαλα, αν παιξει γενικα ετσι θα το παρει με οποια και να παιξει. Η Ρειντζερς η πιο κωλοφαρδη ομαδα στην Ευρωπη φετος. Παιρνει εκεινο το ντροπιαστικο 0-3 στη Λυον που ηταν για 3-1 να χασει, κληρωνεται με το βαζελο και τωρα κερδιζει ετσι μεσα στην Λισαβωνα, ποσο κωλοφαρδη μπορει να ειναι πια.

cthulu
11-04-2008, 03:06
dax bebaia to 2o goal pou akyrwnei ston toni o amyntikos tou xei kanei th blouza xxxxxl.an den sobareytoyn syntoma 8a doume ton pxio adiaforo teliko uefa evert.

Eulogy
11-04-2008, 16:14
foberi i xetafe xthes. allos enas logos gia na antipathw tin bayern

jack the ripper
11-04-2008, 17:26
allos enas logos gia na antipathw tin bayern

iskra
11-04-2008, 19:25
poutsa kai skasmos.

Eulogy
11-04-2008, 19:27
xaxa exete megalytero ..budget ;)

iskra
11-04-2008, 19:42
http://www.ntvspor.net/Images/15053.jpg

megalytero badger.

attila
12-04-2008, 04:20
η μπαγιερν παιζει το πιο αποκρουστικο ποδοσφαιρο στην ευρωπη

iskra
12-04-2008, 13:55
http://www.spong.com/news/f/i/fifa08cove241182.jpg

den exeis ki adiko.

wino
12-04-2008, 14:49
http://content.answers.com/main/content/wp/en/d/d0/Sam_Kufuor_lose.jpg

Violator
30-04-2008, 14:03

den exeis ki adiko.

ξέρει κανείς πως την απέκτησε αυτή την ουλή ο ριμπερί???
Τόσα λεφτά έχεις πήγαινε και σε κανένα πλαστικό χειρούργο ρεεεεεεε! :D

Scarbaf
30-04-2008, 17:28
βασικά είναι σαν τον έδεσαν από μια μηχανή και τον άφησαν να συρθεί με τη μούρη για κανα χιλιόμετρο... :?

αν και ο Τέβεζ είναι χειρότερος αποκρουστερότερος!

Karmakosmic
30-04-2008, 20:39

den exeis ki adiko.

ξέρει κανείς πως την απέκτησε αυτή την ουλή ο ριμπερί???

Σε αυτοκινητιστικό όταν ήταν 2 χρονών...

Mitsmann
01-05-2008, 20:46
[συνομωσιολογος που παιρνει σε Γεωργιου] Τι εγινε? το πακετο του Ρομαν για τις ευρωπαικες κουπες ηταν πανεθνικης εμβελειας? α? [/συνομωσιολογ.......]

περα απ την πλακα, χεχ, Μπαγερν? τελικο ε?
να.

eleventh guardian
01-05-2008, 21:04
4-0. :D

wino
01-05-2008, 21:39
einai h evdomada ths tessaras

jack the ripper
01-05-2008, 21:55
ton poulo i misiti omada :D :D

Abruzzi
01-05-2008, 23:14
δεν επρεπε καν να παιζει ημιτελικο βασικα

Mitsmann
02-05-2008, 00:41
αυτη τη νυχτα ολα επιτρεπονται!

Νατσος Νοβος Τορτιγιας και Αη κεν κρας για λαηκ ε γουωωωρμ, στον τελικο!!!!
τα σκεπαρνια της ποδοσφαιρικης απανταχου γης τωρα δικαιωνονται.

hvilelos?
02-05-2008, 00:45
Αυτη η ομαδα της Rangers ειναι ντροπη,κυριολεκτικη καταντια.Θα κατσω να ψαξω τα σουτ των αντιπαλων της στα 8 νοκ αουτ παιχνιδια και ειναι κατω απο 150 να παω να πνιγω

Mitsmann
02-05-2008, 00:50
Φιλος οταν θα σηκωνουν την κουπα στο γηπεδο-ντροπη του Μαντσεστερ εχοντας κανει 0,003 σουτ στην αντιπαλη εστια, δε θα γελας!!

cthulu
02-05-2008, 00:57
giati nomizeis oti 8a katsei na dei kaneis ton teliko ektos apo me8ysmenous rwsous+skwtsezous?

Mitsmann
02-05-2008, 01:00
εχει να πεσει μαχαιρωμα.

jack the ripper
02-05-2008, 01:03
Η Ζενιτ παντως μια χαρα ομαδα εχει!Η Ρειντζερς οντως ειναι καταντια να ειναι στον τελικο...Αλλα αν ο Βιερι την εστειλε στα περιστερια αυτα συμβαινουν

Mitsmann
02-05-2008, 01:04
Ναι, 120 λεπτα φλυαροπαπαριας, ο Μπομπος σας φταιει!!!!

hvilelos?
02-05-2008, 01:14
Oι ρωσοι ειναι καταπληκτικοι ε,εχουν απιθανο pass and move παιχνιδι και αυτος ο Zyrianov που τον πρωτοειδα στο ρωσια-αγγλια πολυ παικτης ρε παιδι μου.Και δεν ειναι καν ο καλυτερος της

jack the ripper
02-05-2008, 01:15
Ναι, 120 λεπτα φλυαροπαπαριας, ο Μπομπος σας φταιει!!!!

καλα ναι..αν δεν μπορουν να καρφωσουνε 1-2 γκολακια στα γιδια τοτε αξιοι της μοιρας τους ειναι δικιο εχεις.δεν ειναι ευθυνη του βιερι ο αποκλεισμος.αν εξαιρεσεις οτι περασαν οι lumberjacks στον πουτσο μου που αποκλειστηκε η Φιορεντινα.Ποτε δε συμπαθησα τις ιταλικες ομαδες(με μια εξαιρεση).Ας το παρει η Ζενιτ λοιπον που παιζει και ωραια μπαλιτσα

Eulogy
02-05-2008, 01:50
oi rwsoi kanoun douleia, i kalytera i rwsoi exoun lefta kai kanoun kai douleia. tous poustides oso thimamai ekeino to 0-1 .. :gun:

wino
02-05-2008, 01:55
to mounopano o arsavin

FANTASMA
02-05-2008, 13:25
Μλκ η Ρειντζερς δεν υπαρχει σαν ομαδα.

psychotron
02-05-2008, 14:03
ό,τι είπε το ΦΑΝΤΑΣΜΑ

FANTASMA
02-05-2008, 14:19
Κερναω σφηνακι την επομενη φορα. :pink:

eleventh guardian
02-05-2008, 16:07
Οταν όμως ο Παναθηναϊκός κοντεψε να φτάσει κάποτε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ίδιο τρόπο που έφτασε φέτος η Ρέιντζερς τελικό ΟΥΕΦΑ, ήταν η «ψυχωμένη ομάδα που μας έκανε περήφανους» και λοιπές παπαριές.

Ο καθένας όπως μπορεί, παίζει. Η Ρέιντζερς ήταν απλώς τυχερή (έως πολύ τυχερή) και έφτασε εδώ που έφτασε.

cthulu
03-05-2008, 01:32
omorfes mlkies les.
to 96 entos rixame 3res.
twra oti me thn kalyterh omada ths eyrwphs makran(ajax) ektos paixame amyntika den shmainei oti paizame th mpala pou epaixe h rangers fetos.dld re file oti se rixame gia plaka sth b e8nikh sou bgazei toso complex pou 8a grafeis paparies gia ton pana8hnaiko mia zwh?

eleventh guardian
03-05-2008, 02:08
Χαχαχα.

Το ποιος βγάζει κόμπλεξ εναντίον ποιου το αφήνω να το κρίνουν όσοι διαβάσουν τα δύο από πάνω posts.

Όσο για τις τριάρες, και η Ρέιντζερς έριξε τριάρα στην έδρα της Λιόν στο Τσου-Λου, νίκησε 2-0 στη Λισαβώνα, 2-0 τη Βέρντερ εντός. Το λέω αυτό επειδή προφανώς στέκεσαι στην απλή παράθεση αποτελεσμάτων.

Μάθαμε επίσης 12 χρόνια μετά ότι ο Παναθηναϊκός έπαιξε επιθετικά στις έδρες της Πόρτο, της Ναντ, ακόμα και της Λέγκια. Κάτι είναι και αυτό.

cthulu
03-05-2008, 02:30
kala eisai humoristas.h rangers kerdise th sporting(mama mou)me 2 faseis se olo to match.
th werder me eygenikh xorhgia tou me8ysmenou termatofylaka.to match me th lyon den xerw ti egine den exw dei kan stigmiotypa.sth nantes paixane kai oi 2 gia to x.profanws den to 8ymasai e?kati klapsomounikes dhlwseis portogallwn gia to 0-0 den exeis kanena logo na tis 8ymasai.sto porto profanws to oti to penalty egine 2h kitrikh kai ayto den einai axio logou.
to ektos edras me th legia den exei kamia ma kamia sxesh me ayto to ektrwma tou fiorentina-rangers.sthse kana matchaki kai ase thn eyrwpaikh istoria tou panathinaikou sthn hsyxia ths.asxoleisou me thn dikia sou.2 sto hmixrono kai 1 teliko.

eleventh guardian
03-05-2008, 02:41
OK, ο Παναθηναϊκός είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο, είσαι πιο μάγκας, είσαι πιο γαμάτος τύπος.

Δεν έχω να απαντήσω τίποτα, με κέρδισες. :(

Mitsmann
03-05-2008, 02:54
εδω που τα λεμε σε Πορτο/Αμστερνταμ ο τοτε Παο επρεπε να φυγει με τριαρα απο κει.

Abruzzi
03-05-2008, 04:19
με το επρεπε πολλα επρεπε να ειχαν γινει αλλα δεν εγιναν,τι εχει να λεει

καλως η κακως ετσι ειναι η μπαλα,εχουμε χασει ματς και τιτλους ολοκληρους ενω "επρεπε" να βγαιναμε νικητες και παει λεγοντας

eleventh guardian
03-05-2008, 04:53
Μα κι εγώ αυτό λέω. Δεν προσπαθώ να μειώσω την πορεία του Παναθηναϊκού το '96. Τα βάζω με όσους κράζουν τη Ρέιντζερς, λες και μπορούσε ή ήταν υποχρεωμένη να παίξει επιθετικά. Τόσο μπορεί, τόσο παίζει και μαγκιά της που πήγε τελικό. Οπως μαγκιά του ΠΑΟ που έφτασε στους 4 με την μπάλα που έπαιζε τότε. Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.

Εν τω μεταξύ (δεν κρατιέμαι άλλο, θα το πω) στο τελευταίο post ο cthulu δίνει ρεσιρτάλ. Μου τη λέει, και καλά, για στημένα ματς, ενώ δύο γραμμές πιο πάνω λέει ότι Ναντ και ΠΑΟ έστησαν ουσιαστικά το ματς στο 0-0. Θεός.

Mitsmann
03-05-2008, 10:32
με το επρεπε πολλα επρεπε να ειχαν γινει αλλα δεν εγιναν,τι εχει να λεει

καλως η κακως ετσι ειναι η μπαλα,εχουμε χασει ματς και τιτλους ολοκληρους ενω "επρεπε" να βγαιναμε νικητες και παει λεγοντας

α, δε διαφωνω. ο Κθουλου ελεγε κατι για μπαλαρες, αυτο λεω.

Abruzzi
03-05-2008, 11:38
δε βλεπω να ειπε κατι για μπαλαρα

ειπε κατι σωστο,οτι ο παο εναντιον του αγιαξ δεν επαιξε σε καμια περιπτωση σα τη ρεηντζερς στον ημιτελικο,και φυσικα αλλο ο αγιαξ τοτε κι αλλο η φιορεντινα σημερα

επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι η καλη μπαλα πρεπει να ειναι ντε και καλα επιθετικη

Violator
03-05-2008, 14:41
Η Ρέιντζερς ήξερε πως με επιθετικό στυλ θα έπαιρνε τον μπούλο και τον Μπουλά. έκανε το αυτονόητο, στο ματς με τον παο μια ώρα τους κοππανούσαν και η μπάλα δεν έμπαινε....
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.
Σύστημα που κερδίζει δεν αλλάζει.
Απλά πράγματα. :D

Violator
Η Ρέιντζερς ήξερε πως με επιθετικό στυλ θα έπαιρνε τον μπούλο και τον Μπουλά. έκανε το αυτονόητο, στο ματς με τον παο μια ώρα τους κοππανούσαν και η μπάλα δεν έμπαινε....

Violator

GuardianOfIvorytower
03-05-2008, 15:28
Κρίμα για την τεσσάρα που φάγαμε, πολύ κάτω του αναμενόμενου παίξαμε την Πέμπτη. Ωραία η Ζενίτ, της βγήκαν κ οι φάσεις σε γκολ σχετικά εύκολα, ελπίζω να το πάρει.

cthulu
04-05-2008, 02:30
Μου τη λέει, και καλά, για στημένα ματς, ενώ δύο γραμμές πιο πάνω λέει ότι Ναντ και ΠΑΟ έστησαν ουσιαστικά το ματς στο 0-0. Θεός.
to oti epaixan kai oi 2 gia to x shmainei oti kanenas apo tous 2 den anoixthke.se apla ellhnika den htan ayto to pragma ths rangers pou ka8otan me 11 paixtes pisw apo th sentra kai ekane proseyxes mhn mpei goal kai h fiorentina tous epaize sto miso ghpedo.to oti diekrines pisw ap tis grammes(wow poihsh)oti sthsame to match einai dikh sou ypo8esh. xereis esy apo ayta.

Οπως μαγκιά του ΠΑΟ που έφτασε στους 4 με την μπάλα που έπαιζε τότε. Αλλά όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.

Οταν όμως ο Παναθηναϊκός κοντεψε να φτάσει κάποτε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ίδιο τρόπο που έφτασε φέτος η Ρέιντζερς τελικό ΟΥΕΦΑ, ήταν η «ψυχωμένη ομάδα που μας έκανε περήφανους» και λοιπές παπαριές.

file mitsmann den egrapsa pou8ena oti magepse o pao oute oti epaixe diasthmikh mpala.
alla ws to na paixei to systhma proseyxh ths rangers exei mia kapoia diafora h mpala pou epaize tote.

FANTASMA
04-05-2008, 05:02
Σταρχιδια μας φαγατε 3 και ησυχασατε.

Mitsmann
14-05-2008, 22:14
Βλεπω το πρωτο 20λεπτο και σπαω πλακα. Ευχομαι να το παρει η Ρειντζερς να νιωσω κι εγω σαν Προεδρας οτι η αμυνα Τζενεραλς ΦΚ, αποδιδει και καπου. Ενιοτε, δινει και Ουεφα.

Mitsmann
14-05-2008, 23:46
επαιξαν σαν τζενεραλς, εχασαν σαν τζενεραλς.

:λοβε:

hvilelos?
14-05-2008, 23:56
Σπουδαια ομαδα η Ζενιτ

nothingman
15-05-2008, 00:08
και ωραίο μαγαζί.

Entrancemperium
15-05-2008, 01:39
magazi gwnia pleon :!:

Violator
16-05-2008, 13:10