Log in

View Full Version : Symphony X - Paradise Lost

eleventh guardian
18-07-2007, 00:59
Symphony X - Paradise Lost
©2007 Inside Out Music

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.617.cover.jpg

01. Oculus ex Inferni
02. Set the World on Fire (The Lie of Lies)
03. Domination
04. Serpent's Kiss
05. Paradise Lost
06. Eve of Seduction
07. The Walls of Babylon
08. Seven
09. The Sacrifice
10. Revelation (Divus Pennae ex Tragoedia)

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=617)

Eagleheart
18-07-2007, 01:18
Πολύ καλό review, συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. :)

sfinotouvlaki
18-07-2007, 01:30
ποτέ δεν ασχολήθηκα εκτενώς με δαύτους, παρ' ότι τους έβρισκα, αν μη τι άλλο, συμπαθείς. το βε πάντως είναι πολύ ωραίο. πρέπει να αρχίσω να τα παίρνω ένα ένα για να δώσω βάση.

fandango
18-07-2007, 19:44
Πολύ καλό review, συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό. :)

Yeah, me 2. Ακόμα βέβαια δεν έχω καταλήξει στο αν είναι καλύτερο απτο Odyssey, αλλά οκ, δεν είναι εκεί το θέμα. Και ευτυχώς που δεν πήρα την καρα-κιτς digipack συσκευασία. :hippy:

eleventh guardian
18-07-2007, 20:01
Και ευτυχώς που δεν πήρα την καρα-κιτς digipack συσκευασία. :hippy:

Έκανα και κάτι χρήσιμο με το να δημοσιεύσω τη φωτογραφία (εκτός βέβαια αν είχες πάρει από πριν τη regular edition). :P

Το αν είναι ανώτερο το PL από το Odyssey πράγματι δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Πάντως, επειδή με αφορμή το review ξέθαψα όλα τα δισκάκια των Symphony X, μου έκανε εντύπωση πόσο φρέσκο ακουγόταν το Odyssey (το οποίο ήταν το πιο βαρύ άλμπουμ τους μέχρι τότε) κι ας έχει περάσει μια πενταετία από τότε που το πρωτοάκουσα.

fandango
18-07-2007, 20:05
Είχα πάρει το cd πριν δω τη φωτογραφία που πόσταρες, αλλά στην αρχή είχα μετανιώσει που δεν έδωσα 3ευρώ παραπάνω.

Ε,μετά είδα την φωτό κλπ κλπ :)

eleventh guardian
18-07-2007, 20:13
Εντάξει, και το DVD που έχασες δεν είναι τίποτα φοβερό. Αξίζει βέβαια τα 1-2 ευρώ παραπάνω (αν βγάλουμε απ' έξω τη συσκευασία), αλλά σίγουρα θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό.

fandango
18-07-2007, 20:22
Εντάξει, και το DVD που έχασες δεν είναι τίποτα φοβερό. Αξίζει βέβαια τα 1-2 ευρώ παραπάνω (αν βγάλουμε απ' έξω τη συσκευασία), αλλά σίγουρα θα μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό.

Γενικά, όποτε παίρνω cd προτιμώ τις "Special edition" συσκευασίες, digipack, bonus dvd, διαφορετικό artwork κλπ.
Απλά στη συγκεκριμένη φάση δεν είχα λεφτά πάνω μου και βαριόμουν πολύ να γυρνάω σπίτι και μετά ξανά κέντρο. Απλά μου έκατσε η φάση και δεν το μετάνιωσα, αντίθετα με εκείνη την έκδοση του Reroute to remain που είχε δώρο tshirt ή το Dead heart in a dead world. :(

Jim Dandy Mangrum
19-07-2007, 11:23
h syskeuasia gamei..... 8)

atom_smasher
19-07-2007, 19:03
συμπαθητικο συγκροτημα.ως εκει.συμπαθητικο και το νεο.ως εκει.

fandango
20-07-2007, 18:38
συμπαθητικο συγκροτημα.ως εκει.συμπαθητικο και το νεο.ως εκει.

Ε, δεν είπε κανείς ότι θα επαναπροσδιορίσει το metal, ξερω γω...

atom_smasher
20-07-2007, 19:29
den perimena kati tetoio.και μαλλον δεν το θελω κιολας απο τους συμφωνια χ.απλα λεω την γνωμη μου.