Log in

View Full Version : Wireless Δίκτυο για πιάνο και άρπα.

Kingdom Gone
16-07-2007, 03:29
2 σπίτια. 2 παίκτες. Λίγα λεφτά. Απόσταση 50μ με τσίμα τσίμα οπτική επαφή (στην ίδια μεριά του δρόμου).
Πείτε τον καλύτερο, αποδοτικότερο και φθηνότερο τρόπο να στήσουμε ασύρματο δίκτυο και κερδίστε.
Θέλουμε απλά δυο κάρτες; Τι τύπου; Ρούτερ; Της Παναγιάς τα μάτια;

inhalexhale
16-07-2007, 03:31
Katheth apostash ennoeis, etsi? Se fash, dyo orofous panw/ katw.

Kingdom Gone
16-07-2007, 03:36
Katheth apostash ennoeis, etsi? Se fash, dyo orofous panw/ katw.

στο ίδιο ύψος είμαστε μέσες άκρες.

Once_Emperor
16-07-2007, 12:38
Δύσκολο. Δηλαδή μάλλον οι κεραίες ενώς router δεν φτάνουν οπότε θα πρέπει να πάρετε εξοπλισμό που είναι σχετικά ακριβός...

Deggial
16-07-2007, 12:52
Ίσως να δουλέψει, ίσως όχι. Ή μάλλον, ναι μεν θα δουλέψει, αλλά η ισχύς του σήματος θα είναι αμφίβολης ποιότητας.

Τα ασύρματα δίκτυα με τα γνωστά πρότυπα μπορούν να φτάσουν και αποστάσεις έως 200 μέτρα σε ανοιχτό χώρο. Στην πράξη, στην γειτονιά μου πιάνω άλλα 3 ασύρματα δίκτυα. Τώρα, αν πράγματι προσπαθούσα να συνδεθώ σε ένα από αυτά (που επειδή είναι κλειδωμένα δε μπορώ καν να προσπαθήσω, αλλά αν γινόταν), πόσο latency και ρυθμό μεταφοράς θα μπορούσα να πιάσω είναι εντελώς διαφορετικό ζήτημα, καθώς ο ρυθμός μεταφοράς εξαρτάται από την απόσταση.

Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστείτε μία ασύρματη κάρτα δικτύου έκαστος (περίπου 25 ευρώ η κάθε μία) και ένα access point ή ασύρματο δρομολογητή (περίπου 50 ευρώ, αν όχι παραπάνω).

locust
16-07-2007, 15:00
στα 10 μετρα και με παρεμβολη ενος τοιχου το σημα απο 100% πεφτει στο 40%

When Black Roses Bloom
16-07-2007, 15:23
Και πολλές φορές κάνει και διακοπές (χάνει συνέχεια την συνδεση-τρού στόρυ-το έχω πρόσφατο κιόλα με κάτι μεταφορές αρχείων απο λάπτοπ).

katwrimos
16-07-2007, 15:52
πράξη, στην γειτονιά μου πιάνω άλλα 3 ασύρματα δίκτυα. Τώρα, αν πράγματι προσπαθούσα να συνδεθώ σε ένα από αυτά (που επειδή είναι κλειδωμένα δε μπορώ καν να προσπαθήσω, αλλά αν γινόταν),
.

Pare to laptop kai perpata pros nekrotafeio. Exo petyxei toulaxiston dyo unprotected diktia ekei. :D

When Black Roses Bloom
16-07-2007, 16:01
πράξη, στην γειτονιά μου πιάνω άλλα 3 ασύρματα δίκτυα. Τώρα, αν πράγματι προσπαθούσα να συνδεθώ σε ένα από αυτά (που επειδή είναι κλειδωμένα δε μπορώ καν να προσπαθήσω, αλλά αν γινόταν),
.

Pare to laptop kai perpata pros nekrotafeio. Exo petyxei toulaxiston dyo unprotected diktia ekei. :D

Να πως φαίνεται ο σωστός war driver μαλάκες.

freak brother
16-07-2007, 20:05
στην γειτονια μου εχω βρει 15 ασυρματα :shock:

Kingdom Gone
16-07-2007, 20:10
χμ, μας βλέπω να πετάμε καλώδιο. αλλά για πείτε και κάνας άλλος αν έχει παραπάνω να πει.

The Charon
16-07-2007, 20:35
endiameso spiti ean pezei mporeis na baleis ena access point gia authn thn douleia kai mono, den mou exei tuxei na to kanw pote alla den nomizw na einai tipota.

egw pianw mia xara diktio sta 50 metra me 1 toixo endiamesa, etsi 8elw na pisteuw dld.kai katebazei mia xara.