Log in

View Full Version : Porcupine Tree

cloud
24-01-2004, 23:22
Akouw aytes tis meres to Signify. Ayto to album ithela na to akousw apo th mera pou vghke, alla ti na prwtoagorasei kaneis...Tespa, epese epitelous sta xeria mou, kai thn exw katavrei. Prepei na einai to pio kontino stous Pink Floyd album tous, afou paizoun prog me polles doseis atmosfairas, psychedeleias kai mplimplikiwn (aka paizw me ta koumpakia ths konsolas). Dld. teleia (gia mena). Para para poly kalo album, nomizw arketa kalytero apo to teleytaio In Absentia, pou einai poly ek tou asfalous.
Parolo omws pou genika h prog mousikh gnwrizei sxetika megalh epityxia stous kyklous rockadwn / metalladwn sthn Ellada, ematha oti sthn synaylia tous perysi edw, mazepsan mono xilia atoma. Epaizan vevaia thn idia nyxta kai oi Pain of Salvation alla den nomizw oti tithetai thema poiotikhs sygkrishs, etsi? Akouw gnwmes gia aytous.

The Butcher
24-01-2004, 23:38
megali syzitisi anoigeis twra!
oi porcupine tree einai to megalytero apo ta sygrotimata me ta opoia tyxainei na asxoloumai teleutaia.den exw para 3-4 diskous alla oloi gamoun k dernoun. de mporw akoma toulaxiston na pw me vevaiotita poio mou aresei perissotero, tin megali plaka omws tin epatha me to live album Coma Divine. de kserw kata poso einai pragmatika live, i peiragmeno sto studio klp. omws a) exei ton kalytero- me mia leksi- ixo pou exw akousei se live album, b)ektelestika i banda gamaei TA PANTA k c) ta kommatia ksexeilizoun synaisthima. dld ti na pw, tetoioi diskoi pisteyw einai dyskolo na afisoun asyginito opoiondipote latri tis mousikis texnis!

to in absentia to akouw arketa teleutaia k to thewrw k ayto aristourgima. ntaksei aytos o anthrwpos, o steven wilson leitourgei me enan poly diko tou tropo synthetika- i telos pantwn apla ftiaxnei mousiki pou me ekfrazei!:P den exw alla logia, thewrw pantws oti einai apo ta groups pou aksizoun tin prosoxi mas.

exoun erthei 2-3-kserw gw poses fores gia live stin ellada alla den tous exw dei akoma. paliotera den tous akouga. tin teleutaia fora nai, epeftan panw stous pain of salvation. min arxizete na milate gia "poiotita" i "poiotiki sygrisi", giati stin teliki kserete oti ola gousta einai etsi?!

ayto pou me parigorei pantws einai oti tha ksanarthoun! ;)

cloud
24-01-2004, 23:40
min arxizete na milate gia "poiotita" i "poiotiki sygrisi", giati stin teliki kserete oti ola gousta einai etsi?!

e entaksei exw varethei na grafw "ypokeimenika" ktl...nomizw katalavainomaste.

dyingfreedom
25-01-2004, 00:13
Ti na poume gia authn thn gkroupara? Ta logia einai peritta. Apla as doume thn epirroh pou askhsane stous Opeth mono.
O Wilson einai idiofuia. IN ABSENTIA

Amnesiac.
25-01-2004, 00:16
Apla as doume thn epirroh pou askhsane stous Opeth mono.

twra ayto apodeiknyei tin aksia twn porcupine tree?

dyingfreedom
25-01-2004, 00:20
Gia mena kai pollous allous pou latrevoume tous Opeth kai tous Porcupine Tree, nai exei npollh shmasia. An akousoume kai death apo Porcupine Tree to na deis.... :roll:

Kingryche
25-01-2004, 00:22
Einai katapliktiki mpanta indeed.
Mou fainetai pos oso pane ginontai kai kaliteroi vevaia.
Ektos apo Signify, to Lightbulb Sun kai to In Absentia einai ta agapimena mou.Einai ontos periergo giati gia polla xronia den akougontousan katholou apo periodika ktl kai tora einai arketa gnostoi.
Foveroi stixoi,melwdies kai genika o Wilson einai foveros sinthetis.
Oso gia to live e logiko na exoun pio poli kosmo oi POS einai kapos pio gnostoi...Alla oi Porcupine Tree paizan kai tin epomeni...
GROUPARA

Chopped In Half
25-01-2004, 02:08
Είναι ΜΕΤΑΛ γαμώ το χριστό σας.

Ε κατά τα άλλα γαμάμε χριστούς κατά κόρον.

Kveldssanger
25-01-2004, 02:16
Όταν πρωτοάκουσα τις δουλειές τους δε μου είχαν κινήσει το ενδιαφέρον σε μεγάλο βαθμό... Όμως μετά από αρκετές ακροάσεις μπορώ να πω ότι άρχισαν να μου αρέσουν πάρα πολύ... Ειδικά albums όπως το Signify ή το Lighbulb Sun είναι πραγματικά αριστουργηματικά... Βέβαια, ακόμα και τώρα, δε μπορώ να πω ότι τους έχω αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο και την απαιτούμενη προσοχή... Παρολ' αυτά είναι από τα πράγματα που σίγουρα θα προσπαθήσω να ακούσω ακόμα περισσότερο στο μέλλον... Γνωστοί έχουν γίνει πιστεύω από το Signify και μετά, ενώ τα τελευταία κολλητηλίκια του Wilson με τους Opeth συνέβαλαν και αυτά στο να γίνουν πιο γνωστοί στο metal κοινό...

Επίσης ενδιαφέρον πρέπει να παρουσιάζουν και τα projects που έχει κάνει κατά καιρούς ο Wilson, αν και δεν έχω καταφέρει μέχρι στιγμής να βρω κάτι...

morphine
25-01-2004, 03:10
γαμάτο συγκρότημα φίλοι μου

rincewind2k
25-01-2004, 03:14
voyage 34.-

Rush
25-01-2004, 03:23
oi porcupine gamane.The sky moves sideways kai genika ta prwta mexri signify einai ta kalytera(oxi oti meta me xalane,alla aploysteysan arketa ton hxo toys xwris bebaia na xanoun se poiothta)

VOYAGE 34...............

morphine
25-01-2004, 03:56
voyage 34.-

complete trip.-

The Butcher
25-01-2004, 03:58
a k kati pou ksexasa na pw k prin: na pan na gamithoun oi etairies k ta kwlomagaza pou ta cd tous ta dinoun apo 20 euro k panw. :x

peirateia re mounia! :twisted:

Buddy Lackey
25-01-2004, 04:00
Signify xalara to kalytero tous album, kai sta 5 kalytera progressive albums twn 90s.
mnhmeio tis mousikis genika
sta periodika tous anaferane apo poly palia (to Signify px me to opoio tous ematha egw eixe parei ena oreotato 10 sto M.H.)
meta apo Signify my faves einai The Sky Moves Sideways, Lightbulb Sun, kai In Absentia
to "Stupid Dream" einai apla poly kalo.
antisymvatika sta ola tous, theoi mousikoi kai trelli empneush

WoTaN
25-01-2004, 04:24
To Voyage 34 einai 8eiko.
To Lightbulb Sun pou exw akousei episis den mou arese katholou.

symposium_lexotanil
25-01-2004, 10:11
kourasi

{NightStalker}
25-01-2004, 20:23
To In Absentia einai poly poiotiko diskaki,mesa sta kalytera pou exw akousei.Voyage 34,Signify,Up the downstair gamane.Apo tis kalyteres progressive mpantes pou eidika paliotera eixan polles kainotomies.

morphine
25-01-2004, 20:45
κι έχουν στιχάρες ε

rikimaru^
25-01-2004, 21:45
This is a hate songjust meant for you
I thought that i'd write it down while i still could
I hope when you hear this you'll want to sue.

We could climb a tree or two... ktl!!!

Gamw tis mpantes!

Gia osous thimountai apo to prohgoume no live tous!! afierosan to hatesong sthn britney spears!!! xexe

cloud
26-01-2004, 16:36
afierosan to hatesong sthn britney spears!!! xexe

ayta na eleipan apo to rock...

rikimaru^
27-01-2004, 01:00
rikimaru^ wrote:
afierosan to hatesong sthn britney spears!!! xexe

ayta na eleipan apo to rock...

Ayta na eleipan apo to forum...

The_Emperor
27-01-2004, 01:46
oi porcupine gamane.The sky moves sideways kai genika ta prwta mexri signify einai ta kalytera(oxi oti meta me xalane,alla aploysteysan arketa ton hxo toys xwris bebaia na xanoun se poiothta)

VOYAGE 34...............

symfwnw apolyta
toys akouw edw kai xronia kai ta 3 prwta albums toys einai apisteyta...Me xalaei pou aplousteysan th mousikh toys xwris na mporw na pw oti den mou aresoun...Apla ta "xasimata" exoun elaxistopoihthei kai mou leipoun poly...enw kai oi allages sto line up deixnoun safws thn allagh sthn kateythynsh toy group...H mpanta pantws synexws peiramatizetai kai psaxnetai - an kai oxi pros thn kateythynsh pou ithela - ki ayto prepei kaneis na toys to anagnorisei

to Coma divine einai ena apo ta kalytera live pou exw akousei alla einai safws peiragmeno kai to exei paradexthei o idios o Wilson...Akouste to opwsdhpote! Leitoyrgei kai san best off ton prwtwn albums

symposium_lexotanil
27-01-2004, 10:22
apisteuta vareto

marianna2525
27-01-2004, 12:13
Όταν έχεις μεγαλώσει με pink floyd, οι porcupine tree είναι deja ecoute...

symposium_lexotanil
27-01-2004, 12:25
otan exeis megalosei me gala,oi kinder galaktofetes einai pixtes

Buddy Lackey
27-01-2004, 13:49
Όταν έχεις μεγαλώσει με pink floyd, οι porcupine tree είναι deja ecoute...

osoi exoun megalosei kai me ta dyo ti ecoute einai ?

marianna2525
27-01-2004, 14:03
@Buddy Lackey
Έχω πει και άλλες φορές, πως τα εφηβικά ακούσματα δεν ξεπερνιούνται εύκολα, και γιατί άλλωστε;
Οι αντιγραφές δεν με χαλάνε, αλλά ούτε τις αγοράζω, ούτε καν τις αντιγράφω.

Buddy Lackey
27-01-2004, 14:08
oi porcupine tree einai antigrafh pink floyd ?

marianna2525
27-01-2004, 14:10

Έτσι μού ακούγονται...

chris_boss
27-01-2004, 15:07
to rock pe8ane to 72 kai to metal to 89

cloud
27-01-2004, 16:25

Έτσι μού ακούγονται...

Exoun ephrreastei para poly apo Floyd, alla nomizw einai kati parapanw apo mia aplh antigrafh.

Buddy Lackey
27-01-2004, 17:20
meta tous Eloy, oi Porcupine Tree
antigrafes twn Pink Floyd unite

cloud
27-01-2004, 17:21
meta tous Eloy, oi Porcupine Tree
antigrafes twn Pink Floyd unite

Milas sovara? Oi eloy antigrafh? Pes oti den milas sovara.

Buddy Lackey
27-01-2004, 17:22
de to pa e gw

morphine
27-01-2004, 17:22
ας γίνει ΚΑΙ εδώ ένα καλό flame χωρίς λόγο και αιτία.

cloud
27-01-2004, 17:24
mpa...einai toso asteia ayta pou akouw pou den vlepw ton logo.

Kveldssanger
27-01-2004, 17:32
Έλεος... Αν είναι να κάθονται να εξηγούν όλοι πότε μιλάνε σοβαρά...

cloud
27-01-2004, 17:34
Έλεος... Αν είναι να κάθονται να εξηγούν όλοι πότε μιλάνε σοβαρά...

ennoeitai, alla me tous Eloy mou hrthe kapws...

Rush
27-01-2004, 17:36
to rock pe8ane to 72 kai to metal to 89

poly swstos o Rodios Chris!apla orismenoi an8rwpoi steroun para polla apo ton eayto toys logw akyrwn kolymatwn kai otan ta bgazoyn stin fora akougontai toylaxiston paraksenoi!anyway........

cloud
27-01-2004, 17:40
oloi exoume kollhmata...

FIXXXER
27-01-2004, 18:51
Re sy cloud alla xoris parexigisi, ti se kanei na nomizeis oti to "oloi exoume kollimata" den einai kati pou OLOI xeroun edo mesa kai ektos?

Telos panton, an oi Porcupine Tree einai san Pink Floyd tote kai i Britney Spears eiani san Black Sabbath epeidi kai ta duo exoun ta arxika BS. Diladi kai to Bullshit tautizetai me auta ta duo.

Russia On Ice
Heart Attack In A Lay By
Even Less
Don't Hate Me
The Hatesong
Signify
Voyage 34
kai alla polla tragoudia tous me kanoun na theoro tous PT gamatous kai entelos original. Entaxei, exoun epirroes apo Pink Floyd, diladi ti, eprepe na paizoun oloi entelos kainouria mousiki kai kati pou na mi to exei paixei kaneis allos??

cloud
27-01-2004, 18:55
An to hkseran oloi, den tha ginotan ths poutanas se kathe topic.

morphine
27-01-2004, 18:57
Re sy cloud alla xoris parexigisi, ti se kanei na nomizeis oti to "oloi exoume kollimata" den einai kati pou OLOI xeroun edo mesa kai ektos?

Telos panton, an oi Porcupine Tree einai san Pink Floyd tote kai i Britney Spears eiani san Black Sabbath epeidi kai ta duo exoun ta arxika BS. Diladi kai to Bullshit tautizetai me auta ta duo.

Russia On Ice
Heart Attack In A Lay By
Even Less
Don't Hate Me
The Hatesong
Signify
Voyage 34
kai alla polla tragoudia tous me kanoun na theoro tous PT gamatous kai entelos original. Entaxei, exoun epirroes apo Pink Floyd, diladi ti, eprepe na paizoun oloi entelos kainouria mousiki kai kati pou na mi to exei paixei kaneis allos??

kai trains kai trains
aaaaaaaaalways the summers are slipping awayyyyyy
g.
:worship:

chris_boss
27-01-2004, 20:07
re fixxxer min epimeneis. se ena kommati xrisimopoiisan 4 idies notes me tous pf. antigrafeis! stin pura!

Chopped In Half
28-01-2004, 00:36
kai trains kai trains
aaaaaaaaalways the summers are slipping awayyyyyy
g.
:worship:

Τα σπάω με Trains - κομματάρα.

Από In Absentia το Blackest Eyes είναι εξ' ίσου κορυφαίο.

morphine
28-01-2004, 01:21
ναι. και μόνο για το "i've got wiring loose inside my head"

\m/

FIXXXER
28-01-2004, 16:50
KATA TH GNOMH MOU PANTA UPOKEIMENIKA KAI TI PISTEUO EGO:

Trains = epos sorry pou to xehasa morfin
Vlackest Eyes = arketa kalo kommati