View Full Version : Ποσο γαμευσαν οι Sun of Nothing εχθες?
hvilelos?
09-07-2007, 14:43
Λογικα παρα πολυ,αλλα πειτε και σεις να επαληθευτει
Λογικα παρα πολυ,αλλα πειτε και σεις να επαληθευτει
i alitheia einai oti paiksame metria pros kala kai tha eixame kalitero ixo an klassika i konsola gia tis ellinikes mpantas den itan kammeni...
egw an kai irtha peripou sthn mesh tou set list sas mporw na pw oti m aresate poly! :D
_UnHoLyMaRtYr_
09-07-2007, 15:24
Σόρρυ για την παρένθεση. Οι Παραντάις Λοστ ήσαντε ομορφιές και είχαν φέρει ένα σέτλιστ από την κόλαση αλλά είχανε σκατά ήχο και ακόμα πιο σκατά κοινό. Δυστυχώς δεν επρόλαβα Σαν οφ Νάθινγκ (λες και μας ενημέρωσε κανείς για τις ώρες που θα βγουν οι μπάντες). Είδα και μερικούς πολλούς η αλήθεια είναι ιαρίτες.
Α αυτά. Συνεχίστε.
carheart
09-07-2007, 15:42
δεν πήγα Sun of Nothing, επειδή η υπόλοιπη μέρα μου ήταν αδιάφορη και έπεφτε και μακριά, μα θα πρέπει να τους δω στη Νέα Μάκρη, αν τελικά αποφασίσω να χάσω Bonobo, που δεν το έχω αποφασίσει ακόμα, γενικά περίεργοι καιροί.
Buddy Lackey
09-07-2007, 16:05
R.C. : Wraioi, alla aste tis allages se merika apo ta kalitera riffs pou exete grapsei, estw kai gia to fun ths ypotheshs tou live. Ouaoua ksekinhma pantws.
Type O : An kai epaiksan teleia, diladi pragmatika teleia kai apsegadiasta kai me xavale kai me megalh oreksh kai me ton kalytero hxo olhs ths meras, htan moiraio na varethw poly apo ena shmeio kai meta.
P.L. : Oti eipan oi alloi syn to "Enchantment" tou opoiou to teleioma einai to sygklonistikotero shmeio tous kai h kalyterh stigmh tou live klp klp.
Na prosthesoume oti h vradia htan dianthismeni me apeirous mousikous stoxasmous apo ton JDM pou katelhgan se symperasmata opws : "Ena mono group katafere na moiasei stous Cynic kai aytoi htan oi Skynyrd", "To Mississippi Queen einai san Forbidden" kai alla paremferh.
dyingfreedom
09-07-2007, 16:10
Οι RC έπαιξαν όμορφα, όπως πάντα δλδ αν και με μέτριο ήχο. Non Serviam και Nemecic από το καινούριο ήταν Touched
Οι Type O' ήταν όπως πρέπει με το Profit Of Doom να σπέρνει πολύ. Παρα πολύ. Επίσης είχαν ηχάρα και η απόδοσή τους ήταν όπως πρέπει.
μπλακ μπλακ μπλακ μπλακ νάμπερ 1.
Και φτάνουμε στους Λοστ. Οκ PITY THE SADNESS / GOTHIC / ETERNAL / REQUIEM. Αρκεί αυτό.
A, και το Enchantment παραμένει το καλύτερο κομμάτι έβερ.
The Enemy
Grey
Erased
Gothic
So Much is Lost
Ash & Debris
Pity the Sadness
Enchantment
As I Die
Requiem !!!
Eternal
No Celebration
Praise Lamented Shade
One Second
Embers Fire
The Last Time
Say Just Words
Jim Dandy Mangrum
09-07-2007, 16:25
nai, geleio eixe h synaulia!
:oops: 8) :D
phthoggon
09-07-2007, 18:43
Limiter σας έβαλαν και σας?? :D
Κλασικα οπως ολος ο λαος δεν προλαβαμε τα 2 πρωτα acts.
Καλη φαση οι Rotting Christ, με τον ηχο να μην ειναι και ο,τι καλυτερο.
Γουσταραμε και τους Type O, αν και πολυς κοσμος φαινοταν να μη συμμεριζεται την αποψη αυτη.
Και φτάνουμε στους Λοστ. Οκ PITY THE SADNESS / GOTHIC / ETERNAL / REQUIEM. Αρκεί αυτό.
A, και το Enchantment παραμένει το καλύτερο κομμάτι έβερ.
Μαλλον το καλυτερο live τους που εχω δει, μαζι με την τελευταια φορα που επαιξαν στο Ροδον. Αντε, ισως ελαχιστα κατωτερο.
Ο ηχος παντως, μιας και αναφερθηκε, οσο πιο κοντα πηγαινες προς το ηχειο τοσο περισσοτερο χειροτερευε. Πολυ μπασο ρε αδερφε!
χαίρομαι να βλέπω κόσμο να πηγαίνει στις συναυλίες έτοιμος να ακούσει νέα πράγματα και όχι για να δει "τα μεγάλα ονόματα".
μπράβο!
χάνουμε τους lost άλλη μια φορα,που θα πάει
pitchfork
09-07-2007, 21:17
on topic:
Katholou.
inhalexhale
09-07-2007, 21:41
Eksartatai apo thn Aggelikoula.
mrmaiden
09-07-2007, 22:41
Loipon, eftasa tin ora pou ksekinise to Non Serviam (Epos).Fantazomai oti oi Christ epaiksan kala an kai pleon den kaigomai na tous vlepo live.
Type O Negative: Adiaforoi, kapote itan kaloi vevaia.
P.L. Poly dynato set, xalia ixos (imoun mprosta kai me kopanage to mpaso).Highlight: ETERNAL Apeira Gelia:So Much Is Lost
Paikste ligo parapano re pousti, me to zori 1 ora kai 20 lepta.
Telos panton,
NOW OUR RIGHTEOUS FATHERS WEEP AS WE GREET ETERNAL SLEEP...
Απ'τη μία οι μεν που αγνοούν τελείως τα "μικρά ονόματα", απ'την άλλη τζάμπα θεοποίηση (τίτλος τόπικ).
Νταξ, τόσες φορές έχω δει SoN, αυτή ήταν *μάλλον* η χειρότερη. Μάλλον γιατί δεν καταλάβαινες και τίποτα. Δεν ακουγόταν τίποτα εκτός τα φωνητικά κ τη μπότα. Ίσως η καμμένη κονσόλα που λέει ο Όζμας, ίσως ο ανοιχτός χώρος που με λίγο αέρα ο όγκος πάει βόλτα... δεν μπορούσες να καταλάβεις. Απ'έξω ακουγόταν καλύτερα πάντως.
Οι RC γάμησαν αλλά ήχος τζιτζίκι. Κονσόλα κιεδώ;
Type O, κιεγαμώ τις live μπάντες κτλ να χαν και καλύτερα τραγούδια θατανορέα.
Paradise Lost, η καλύτερη απ'τις 3 φορές που τους έχω δει. θείλες.-
Την παράσταση απ'το κοινό έκλεψε ο βρωμοβάζελος. ουστ.
Να τονισθεί η άψογη διοργάνωση κιε η ΦΤΗΝΗ ΜΠΥΡΑ (χωρίς να ναι μπουγάδα μάλιστα).
mrmaiden
09-07-2007, 23:44
Ithela na to anafero ki ego alla to ksexasa.Respect stin etaireia gia tis logikes times eisitirion, gia tis ftines mpyres kai gia tin poly kali organosi genikotera.Ante kai tou xronou me perissotera onomata!
stam and the witches
10-07-2007, 02:52
Θα τα πούμε στη Νέα Μάκρη συνάδελφοι, εδώ το line-up και η τιμή γι αυτό δεν παλεύονταν.
psychotron
10-07-2007, 10:41
Λοιπόν οι opened paradise μου άρεσαν. Ήταν η πρώτη μου επαφή με το γκρούπ και μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις παρόλο που ο ήχος δε βοήθησε. Μπράβο παίδες.
Για Sun of Nothing δε μπορώ να μιλήσω. Είναι ακριβώς το στυλ μουσικής που δε μπορώ να ακούσω με τίποτα. Μπορεί να είναι η καλύτερη μπάντα του πλανήτη σε αυτό που παίζουν, δεν αντιλέγω, απλά δεν είναι για μένα. Γούστα.
Για Rotting Christ, παρόλο που δεν είμαι fan, οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσαν. Αν είχαν και καλύτερο ήχο, θα ήταν ακόμα πιο ωραία. Τα φωνητικά τους συνεχίζουν να μην είναι του γούστου μου, πάντως το όλο σύνολο ήταν πολύ καλό και ο κόσμος έδειξε να το διασκεδάζει.
Τype O Negative περίμενα να δω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενώ ξεκίνησαν όμορφα, κάπου προς το τέλος του σετ ένοιωσα λίγο να βαριέμαι και δυστυχώς είδα και άλλους σε τέτοια κατάσταση. Κρίμα.
Paradise Lost ως συνήθως γάμησαν. Έτσι απλά. Σταθερές αξίες. Λίιιγο παραπάνω να έπαιζαν μόνο. Enchantment :touched:
Kana videaki paizei paidia? Vrika kati sto youtube (anevikan kiollas!) alla tha eithela an egrapse kaneis me camera to live as mou stilei ena PM...