PDA

View Full Version : King Diamond - Give Me Your Soul... Please (2007)

Toufas
09-07-2007, 12:00
King Diamond - Give Me Your Soul... Please
©2007 Metal Blade

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.606.cover.jpg

01. The Dead
02. Never Ending Hill
03. Is Anybody Here?
04. Black Of Night
05. Mirror Mirror
06. The Cellar
07. Pictures In Red
08. Give Me Your Soul
09. The Floating Head
10. Cold As Ice
11. Shapes of Black
12. The Girl In The Bloody Dress
13. Moving On

Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=606)

GuardianOfIvorytower
09-07-2007, 12:14
Καλά μου φαίνεται ότι τα λέει, απλά εγώ ακόμα δεν έχω ακούσει το δίσκο όσο πολύ θα ήθελα για περαιτέρω συγκρίσεις με προηγούμενα κλπ. Πάντως κ μόνο που λέει King Diamond επάνω φτάνει.

Jim Dandy Mangrum
09-07-2007, 12:19
o diskos gamaei. opws kai ola ta kd, apo poly ews apisteuta poly. sta teleutaia to mono pou me xalaei ligo, einai mia plastikoura ston hxo kai kyriws sta drums. kata talla gamane.

wraia h kritikh, poly wraia. mono mia parathrhsh: de pisteuw oti o laroque perimene tous Melechesh -pou spernoun- gia na grapsei etsi. mallon to anti8eto exei symbei....

la masquerade infernale
11-07-2007, 21:33
ontos gamei o diskos kai nai tha symfoniso oti epireastike o laroque apo tin symmetoxi toy stoys theous Melechesh.
eksalloy pote exoyme ksana akoysei tetoioys rythmous sta drums i tetoies melodies apo toys king diamond opos sto "Black of night"?
kai 1 tetoios moysikos opos o laroque den pisteyo na min einai dektikos se nea akoysmata (ta opoia ensomatonei stis syntheseis toy me ton kalytero tropo).

GuardianOfIvorytower
27-12-2007, 01:06
Τον ξανάκουω τον τελευταίο καιρό κ ο δίσκος ανέβηκε στην εκτίμησή μου. Πολύ κιθαριστικός, πολύ ωραίες συνθέσεις, θεωρώ θετικό το ότι ο Αντυ έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από ότι το συνηθίζει συνθέσεις, γενικά δισκάρα. Ακόμα ψάχνω να βρω δίσκο Ντιάμοντ που να μη μ αρέσει πλάκα πλάκα. Άμα το έχεις τελικά...

icipher
28-12-2007, 23:43
Αν και δεν ειμαι μεγαλος φαν του βασιλια,ο δισκος με ξαφνιασε ευχαριστα και τον θεωρω απτους καλυτερους της χρονιας! :)

GuardianOfIvorytower
12-08-2008, 14:45
Από το MySpace του King:

"Give me your Soul" video nominated for "Best Rock Video" Please vote!

Hail!

Our newest music video "Give Me Your Soul" has been nominated for an MTV Music Video Award in the "Best Rock Video" category.

Please click on the link and vote!

MTV Music Video Awards, Best Rock Video category, King Diamond - Give Me Your Soul (http://www.mtv.com/ontv/vma/2008/best-rock-video/a-z.jhtml?view=list&chars=k)

Hurry, voting is over very soon!

Thank you!!

Stay Heavy,

King Diamond

VirusXI
15-08-2008, 08:10
λοιπόν. τον King τον έχω αφήσει στο House Of God. διάβασα που λέγατε για Melechesh κιε λέω γουάου, θα χουν χώσει τίγκα τσιφτετέλια κ παίζει να χει ενδιαφέρον.

είδα το βίντεο.
το rhythm section είναι ότι πιο ηλίθιο έχω ακούσει (ισάκσια ανύπαρκτο με των manowar ασπούμε στα πολλά τελευταία albums - 'ουπς κσέχασα να κλείσω τη δίκαση και το θερμοσίφωνα. δεγαμιέτ άστο έτσι') και είναι κρίμα γιατί στα φωνητικά τα σπάει ο βασιλιάς.
δε θέλω νακούσω παραπάνω.

HiTechjesuS
23-08-2008, 15:14
Μπορεί να μην φτάνει το προηγούμενο αριστούργημα Puppet Master αλλά είναι ένα άρτιο album απ'ολες τις απόψεις (εκτος ίσως της παραγωγής η οποία ήταν αρκετά γυαλισμένη αυτή τη φορά). Τέτοια solo μάγκες δεν ακούτε κάθε μέρα (ο Mike Wead γραφει εξίσου καλα solo πλέον). Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά πείτε μου έστω και ένα άλλο group που να έχει κυκλοφορήσει τόσους δίσκους και να μην υπάρχει ένας που να πεις "μετριότατος" ανάμεσα σε αυτούς! Πόσο πιο σταθερή αξία πια;

GuardianOfIvorytower
23-08-2008, 18:18
Πολύ σωστή παρατήρηση. Για τα δικά μου γούστα το πρώτο γκρουπ που μου έρχεται στο μυαλό είναι οι Fates, αλλά νταξ είναι κ το αγαπημένο μου γκρουπ ε :D

illuzion_g
30-08-2008, 04:39
Mallon mono emena apogoiteuse o King apo to House of God kai meta e? :oops:
Den ksero re ousti m! exei allaksei i foni tou! oi paragoges dn me ikanopoioun kai dax ta tragoudia dn mou fainontai kai toso ouaou opws paliotera!
skata tha ta ksanakousw otan ksekollisw apo portishead

ion_storm
30-08-2008, 05:27
Ο King είναι σταθερά από πολύ καλός 'εως πάρα πολύ καλός...
Απλά έχει να με ξετρελάνει από το House Of God...

GuardianOfIvorytower
30-08-2008, 13:20
Αυτό που επίσης βρίσκω θετικό στη μουσική του είναι ότι τον ακούνε κ εκτιμούν άτομα από όλα σχεδόν τα είδη του μέταλ κ όχι μόνο κλασικομεταλάδες.

Ruthless
30-08-2008, 13:37
Μερικοί ενοχλούνται υπερβολικά από τη φωνή του βλέπεις. :P

GuardianOfIvorytower
30-08-2008, 14:24
Κακώς αλλά γούστα :)