Log in

View Full Version : Gagarin Split! EDW mpatsoi kai kalki

Pages : [1] 2

hvilelos?
07-07-2007, 14:40
Ειπαν στο ραδιοφωνο για 2 σοβαρους τραυματισμους αστυνομικων που νοσηλευονται υστερα απο επεισοδια χτες στο Ελληνικο.Για πειτε,τι σκαρωσατε παλι ατακτα αγορια?

freak brother
07-07-2007, 14:55
Ειπαν στο ραδιοφωνο για 2 σοβαρους τραυματισμους αστυνομικων που νοσηλευονται υστερα απο επεισοδια χτες στο Ελληνικο.Για πειτε,τι σκαρωσατε παλι ατακτα αγορια?

χαμπαρι δεν πηρα.

Swollen
07-07-2007, 14:57
κι εγώ τίποτα
κ δεν έφυγα κ αμέσως

για πείτε κάποιος

metamelia3
07-07-2007, 15:03
Δεν έκανα τίποτα!

freak brother
07-07-2007, 15:23
Δεν έκανα τίποτα!

αφου εφυγες με την Limo του e.r

freak brother
07-07-2007, 15:35
Θύματα άγριου ξυλοδαρμού έπεσαν το βράδυ της Παρασκευής (06/07) δύο αστυνομικοί της ασφάλειας κατά τη διάρκεια συναυλίας στο γήπεδο του μπέιζμπολ στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, οι δύο αστυνομικοί βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για την αποτροπή φθορών και κλοπών, όταν τους επιτέθηκαν περίπου 30 άτομα που φορούσαν κράνη.

Ο ένας από τους δύο -24 χρονών- νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο του το σώμα. Εξαιρετικά κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ώρα για τον 24χρόνο αστυνομικό, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χάσει τη ζωή του από τα πολλαπλά τραύματα.

Ο δεύτερος αστυνομικός διακομίστηκε και αυτός στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι και μώλωπες στα πλευρά.

FIXXXER
07-07-2007, 16:15
Αυτοι πληρωσαν τα σπασμενα?

freak brother
07-07-2007, 17:16

ε αυτα εχει αυτη η δουλεια :?

animae
07-07-2007, 19:10

E, καλα μην λεμε και μαλακιες για να περασει η ωρα μονο.

Kingdom Gone
07-07-2007, 19:12

E, καλα μην λεμε και μαλακιες για να περασει η ωρα μονο.

γιατί να τις λέμε τότε;

Lost_In_Cooperland
07-07-2007, 19:14
να τις λέμε ούτως ή άλλως. αλλά ακόμη κι έτσι, ε, αυτά έχει αυτή η δουλειά :?

metamelia3
07-07-2007, 19:17
μπατσόφιλοι μπλακμεταλλάδες που τιμωρούν δια ροπάλου τη κλοπή παγωτών από περίπτερα.

πω

Griffith
07-07-2007, 19:34
false είναι ο τυπάς.
OI MΠATΣΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.

solution_AK-47
07-07-2007, 19:37
Animae traba gamhsou re sixamene. Ante na xareis mwre malaka.

edit: Griffith k oti skeftomane pws th mprohgoumenh fora sas ebrisa mazi!

Kingdom Gone
07-07-2007, 19:40
είναι αντι-μπλακμεταλλάς παιδιά, μη μπερδεύεστε!
εκτός αν εννοείται ότι ο χειρότερος μπλακμεταλλάς είναι ο αντι-μπλακμεταλλάς, οπότε πάσο.

animae
07-07-2007, 19:50
να τις λέμε ούτως ή άλλως. αλλά ακόμη κι έτσι, ε, αυτά έχει αυτή η δουλειά :?

Δεν το λεω για τους μπατσους, αλλα δεν βλεπω σωστη αναλογια στο 30 με 2. Ναι οκ, αυτα εχει η δουλεια, αλλα οχι να φτανουμε ο αλλος να κοντευει να πεθανει,ειπαμε.
Παλι οι 30 βλακες πηγανε για να δειξουν οτι ειμαστε αντιθετοι στο ακριβο εισιτηριο? Δεν μου φαινεται. Δηλαδη ελεος. Θα πηγαινουμε σε συναυλια και θα σκεφτομαστε αν θα σκασει κανεις και γινουν επεισοδια. Και χεστηκα για τους μπατσους.

σολουσιον: :rofl:

Eντωμεταξυ, το αβαταρ μου καθοριζει και τι ειμαι? :?

εντιτ:Καλχι, κατι πιο εξυπνο δεν βρηκες να πεις ε?

solution_AK-47
07-07-2007, 21:01

Htan to pio sobaro post mou sto forum.

Oxi, oi skatiles pou plhktrologeis prin pathseis to submit to kamnoun.

Weiss
07-07-2007, 21:08
αφήστε τις βλακείες τώρα και ακούστε:
όποιος θέλει για τους kaiser chiefs εκείνο το εισιτήριο των white stripes που έχω καταχωνιασμένο στο συρτάρι μου για να πάρει την έκπτωση των 10 ευρώ, το δίνω.
η καταραμένη διπλωματική μου δε μ'αφήνει να πάω σε καμία συναυλία την επόμενη εβδομάδα λογικά :)
πιεμ αν είναι.

animae
07-07-2007, 21:33

Htan to pio sobaro post mou sto forum.

Oxi, oi skatiles pou plhktrologeis prin pathseis to submit to kamnoun.

Eλπιζω να μην εχεις τον εαυτο σου για κατι παραπανω απο καθυστεριμενο, γιατι αν αυτα που εγραψες πιο πανω ειναι το πιο σοβαρο σου ποστ σε αυτο το φορουμ, τοτε εχεις προβλημα. Σοβαρο κιολας.

solution_AK-47
07-07-2007, 21:35
Loipon ase tis blakeies. To eisithrio to 8es?

An oxi traba gamhsou.

animae
07-07-2007, 21:37
Loipon ase tis blakeies. To eisithrio to 8es?

An oxi traba gamhsou.

Eγω θα γαμηθω, εσενα ομως δεν σε βλεπω ουτε σε 1000 χρονια να γαμιεσαι.

solution_AK-47
07-07-2007, 21:39
Eγω θα γαμηθω

Atagorim

symposium_lexotanil
07-07-2007, 21:40
xaxaaxaxxaaxaxaxaxaxaxaxxaaxax

carheart
08-07-2007, 00:26
Η αναλογία 30-2 δεν είναι σωστή. Είναι άνανδρη. Είναι και κατεξοχήν μπατσική μέθοδος. Αν η απάντηση στις μπατσικές μεθόδους είναι οι μπατσικές μέθοδοι, πάω πάσο.

Αλλά για μένα το ίδιο δάκρυ θα κυλήσει, είτε μπλε στολή, είτε κουκούλα.

locust
08-07-2007, 01:03
Δεν το λεω για τους μπατσους, αλλα δεν βλεπω σωστη αναλογια στο 30 με 2. Ναι οκ, αυτα εχει η δουλεια, αλλα οχι να φτανουμε ο αλλος να κοντευει να πεθανει,ειπαμε.

ενω η αναλογια ηταν σωστη οταν σκοτωνανε στο ξυλο τον κυπριο φοιτητη στη σαλονικη ε?

.
08-07-2007, 01:09
locust σύνελθε. αυτός ήταν κύπριος.

animae
08-07-2007, 01:19

ενω η αναλογια ηταν σωστη οταν σκοτωνανε στο ξυλο τον κυπριο φοιτητη στη σαλονικη ε?

Oτι ειπε ο carheart. Και να προσθεσω οτι, αν οι μπατσοι ειναι μαλακες, δεν χρειαζεται και μεις να γινομαστε μαλακες.

metamelia3
08-07-2007, 03:13
Καρχαρτ μιλάμε για ασφαλίτες όχι για "μπλε" μπάτσους έτσι; Που σημαίνει ότι οκ, αν έβλεπα τριάντα τύπους να βαράνε έναν άνθρωπο θα το θεωρούσα άνανδρο. Όταν αυτός ο άνθρωπος ρίχνει ισόβια σε παιδιά που - οκ, είναι παρανομία - πάνε να βάλουν ένα γκαζάκι να κάψουν ντουβάρια ενος μεγαλοεπιχειρηματία, όταν "φυτεύει" το οτιδήποτε και καταστρέφει τη ζωή του τύπου που τον στραβοκοίταξε σε ένα κλαμπ, όταν χρησιμοποιεί την ασυλία των τοίχων της ΓΑΔΑ για να κάνει τα πιο παράνομα και απάνθρωπα στους κακούς τρομοκράτες μακρυμάλληδες ή στους μουνοπανάδες "μαςτρώνετιςδουλειές" αλβανούς και εν προκειμένω όταν πάει να κόψει κανα μουτράκι που περιμένει να μπει τζάμπα σε μια συναυλία που δεν έχει να πληρώσει (χωρίς να κάνει τίποτα άλλο) για να του κάνει κάτι απ' τα παραπάνω, ε στ' αρχίδια μου και οι θεωρίες περί ανανδρίας και να πα να γαμηθεί το μουνόπανο. Και λίγα τους έκαναν

animae
08-07-2007, 03:20
Καρχαρτ μιλάμε για ασφαλίτες όχι για "μπλε" μπάτσους έτσι; Που σημαίνει ότι οκ, αν έβλεπα τριάντα τύπους να βαράνε έναν άνθρωπο θα το θεωρούσα άνανδρο. Όταν αυτός ο άνθρωπος ρίχνει ισόβια σε παιδιά που - οκ, είναι παρανομία - πάνε να βάλουν ένα γκαζάκι να κάψουν ντουβάρια ενος μεγαλοεπιχειρηματία, όταν "φυτεύει" το οτιδήποτε και καταστρέφει τη ζωή του τύπου που τον στραβοκοίταξε σε ένα κλαμπ, όταν χρησιμοποιεί την ασυλία των τοίχων της ΓΑΔΑ για να κάνει τα πιο παράνομα και απάνθρωπα στους κακούς τρομοκράτες μακρυμάλληδες ή στους μουνοπανάδες "μαςτρώνετιςδουλειές" αλβανούς και εν προκειμένω όταν πάει να κόψει κανα μουτράκι που περιμένει να μπει τζάμπα σε μια συναυλία που δεν έχει να πληρώσει (χωρίς να κάνει τίποτα άλλο) για να του κάνει κάτι απ' τα παραπάνω, ε στ' αρχίδια μου και οι θεωρίες περί ανανδρίας και να πα να γαμηθεί το μουνόπανο. Και λίγα τους έκαναν

Δεν μου φαινεται να διαφωνει κανεις σε αυτο. Μονο που πιστευω αυτο που ειπα πιο πανω. Επειδη αυτοι ειναι μαλακες, δεν χρειαζεται να γινεις και συ(οχι εσυ συγκεκριμενα).

hvilelos?
08-07-2007, 03:26
Καλκι διαφωνω αλλα τα εχω τιναξει απτο διαβασμα για να γινω πιο αναλυτικος αυτη τη στιγμη

metamelia3
08-07-2007, 03:28
Ε κοίτα εμένα η απορία μου είναι άλλη:
Πέμπτη σεκιουριτάδες επιτίθενται με λοστούς στα παιδιά που περίμεναν απ' έξω μπας και τους βάλουν
Παρασκευή έγινε αυτό με τους ασφαλίτες

Τι σκατά συμβαίνει και ποιός φταίει γι' αυτό; Οι 30 "κουκουλοφόροι" (τους οποίους δε νομίζω ότι τους είδε και κανείς, μάλλον κάνουν ειδήσεις τις παραισθήσεις τους πλέον);

metamelia3
08-07-2007, 03:29
Ηβιλέλος, δε με πολυαφορά φίλος. Δε θα κάνω 20σελιδη συζήτηση πάλι και δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να νιώσω συμπόνοια για τα μουνόπανα. Σκατά στο τάφο τους

animae
08-07-2007, 03:33
Ε κοίτα εμένα η απορία μου είναι άλλη:
Πέμπτη σεκιουριτάδες επιτίθενται με λοστούς στα παιδιά που περίμεναν απ' έξω μπας και τους βάλουν
Παρασκευή έγινε αυτό με τους ασφαλίτες

Τι σκατά συμβαίνει και ποιός φταίει γι' αυτό; Οι 30 "κουκουλοφόροι" (τους οποίους δε νομίζω ότι τους είδε και κανείς, μάλλον κάνουν ειδήσεις τις παραισθήσεις τους πλέον);

Οι 30 κουκουλοφοροι ειναι για το ejekt. Στο γκαγκαριν ανοιχτος αερας, δεν εχω ιδεα τι εγινε.

Οπως και να χει το πραγμα, το να φτασεις να τραυματιζεις σοβαρα τον αλλον(οποια μερια και αν εισαι), δεν ειναι η λυση. Και προφανως δεν μπορει να υπαρχει δικαιολογια για τους μπατσους που υποτιθεται ειναι οργανα της ταξης και οχι καταστολης, αλλα οχι οτι θα δικαιολογησουμε και οποιον σπαει κατι, οποιος και να ειναι ο σκοπος του.

Και ειδικα οταν μιλαμε για Live, ε δεν υπαρχει δικαιολογια(για το ετζεκτ μιλαω).

Ubu Roi
08-07-2007, 03:34
εγώ λέω πως αν αναπαράγεις τακτικές του συστήματος είσαι μαλάκας.

επίσης ότι το να αφήσεις ανάπηρο ή να σκοτώσεις τον οποιοδήποτε μπάτσο πέρα από πράξη εκδίκησης και ξεκαυλώματος -και συνεπώς μη πολιτική πράξη- είναι παντελώς ανούσιο και δεν προωθεί την όποια ταξική πάλη.

επίσης οι τύποι που τον έστειλαν στην εντατική είναι μεγάλοι μουνοπανάδες, θα αρκούσε το τρίπτυχο βρισίδι - ψιλές - έξωαπτηνπόρτα.

metamelia3
08-07-2007, 03:42
επίσης ότι το να αφήσεις ανάπηρο ή να σκοτώσεις τον οποιοδήποτε μπάτσο πέρα απ' πράξη εκδίκησης και ξεκαυλώματος -και συνεπώς μη πολιτική πράξη- είναι παντελώς ανούσιο και δεν προωθεί την όποια ταξική πάλη.
Δεν είπα ότι είναι πολιτική πράξη.

επίσης οι τύποι που τον έστειλαν στην εντατική είναι μεγάλοι μουνοπανάδες, θα αρκούσε το τρίπτυχο βρισίδι - ψηλές - έξωαπτηνπόρτα.
Έλα, στην έξαψη της στιγμής θα ήταν. Δε σου δίνεται ευκαιρία κάθε μέρα να πλακώσεις ασφαλίτη.

Και ειδικα οταν μιλαμε για Live, ε δεν υπαρχει δικαιολογια(για το ετζεκτ μιλαω).
αποκλείεται να μπω ξανα σε διαδικασία να το συζητήσω, ότι είχα να πω, το είπα στο ρηπορτ.

hvilelos?
08-07-2007, 03:42
Η διακριση αδιαφοριας και επικροτησης ειναι σαφεστατη ας πουμε και το ληγω εδω

metamelia3
08-07-2007, 03:44
"Δε με πολυαφορά το ότι διαφωνείς" ήταν η πλήρης πρόταση =)

Ubu Roi
08-07-2007, 03:48
Δεν είπα ότι είναι πολιτική πράξη.

αφού δεν ήταν πολιτική πράξη και συνεπώς ο μπάτσος δεν ήταν πολιτικός στόχος τότε να βαράμε όποιον δε μας κάθεται καλα στο μάτι να ξεκαυλώνουμε ρε παιδί μου.

Έλα, στην έξαψη της στιγμής θα ήταν. Δε σου δίνεται ευκαιρία κάθε μέρα να πλακώσεις ασφαλίτη.

έλα ντε, και να ψοφήσει ο άλλος χαλάλι, τουλάχιστον πέρασαν καλά τα παιδιά.

locust
08-07-2007, 03:51
εγω παντως θα ηθελα να συμβαινουν πιο συχνα τετοια σκηνικα, ειδικα τωρα που εμαθα οτι ηταν και ασφαλιτες αφτοι που τις φαγανε

inhalexhale
08-07-2007, 03:58

Pwpw ela re mlk Kalki mhn postareis tetoia se parakalw.

Ubu Roi
08-07-2007, 04:03
ρε παιδί μου, πέρα από τη γαμημένη πλάκα, εμένα η ψωλίτσα η λογική με δίδαξε ότι ένας νεκρος μπάτσος φέρνει πολλαπλάσιους ζωντανούς. σε αυτό το ψωλοσυμπέρασμα έφτασα περνόντας το ψωλοκατώφλι του δημοτικού και μπαίνοντας στα όμορφα χρόνια της σκατόεφηβείας, σπυράκια, αυνανισμός, χυλόπιτες, fallout 2, κιπιτάπ, μπαλαλάικα. ε, κάπου ανάμεσα σε αυτά μου έσκασε και το ότι το να σφάζεις μπάτσους αφυπνίζει τα αντιδραστικά αντανακλαστικά του πούστη του κοσμάκη και δίνει πάτημα στους εκάστοτε κλαρχίδες της εκάστοτε κλαπαρχίδου κυβέρνησης να περνούν αντιδραστικότερα μέτρα = περισσότεροι + καλύτερα οπλισμένοι μπάτσοι = περισσότερο βρωμόξυλο + χωρίς σάλιο πούτσα.

εσάς τι στην πούτσα σας έχει διδάξει τόσα χρόνια, μ; η λογική.

edit εν τω μεταξύ ο λόκαστ έκραζε όταν διάφοροι χαίρονταν για τον επικείμενο θάνατο του χριστόδουλου ο οποίος είναι επιβεβαιωμένα μουνόπανο, ενώ τώρα ο ίδιος χαίρεται για το ότι ασφαλίτης για τον οποίο δε γνωρίζουμε τίποτα πέρα απ' το ότι είναι ασφαλίτης στάλθηκε στην εντατική. αυθεντικός παραλογισμός.

stam and the witches
08-07-2007, 10:59
Ρε κάλκι, δεν μπορείς να καταλάβεις ότι η λογική "μαλακία να πεθάνει, αλλά κι αυτός δέρνει αλβανούς, οι οποίοι μαλακία να τις φάνε, αλλά κι αυτοί μπορεί να βιάσαν μια γριούλα, η οποία μαλακία να τη βιάσουν, αλλά τα θελε ο κώλος της της ξεκωλιάρας" είναι endless loop και δεν οδηγεί πουθενά; (και όχι, δεν είπα ότι επικροτείς ξύλο σε αλβανούς κλπ) Πλάκα έχουν οι ψιλές και η αυτοδικία αλλά το πρόβλημα είναι γενικότερο, συνάδελφε.

rebelos
08-07-2007, 11:27
τελειως ασχετο...
τι ωρα ανοιγουν σημερα οι πορτες?
και θα βρω εισιτιριο να παρω απ το ταμειο? :?

O)))zma
08-07-2007, 11:52
τελειως ασχετο...

6 , nai

morgana
08-07-2007, 12:25
τελειως ασχετο...

isws to pio sxetiko

.
08-07-2007, 12:41
ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ loipon :dfinger:

ιδεολόγοι μου εσείς :!:

Ubu Roi
08-07-2007, 12:50
τι σημαίνει "ιδεολόγοι";

pitchfork
08-07-2007, 12:51
κάλκι kai locust
Επειδή πλάκωσαν πάλι οι ζέστες πηγαίνετε να ρίξετε λίγο νερό στα μούτρα σας να συνέλθετε.

.
08-07-2007, 12:52
τι σημαίνει "ιδεολόγοι";

σε γενικές γραμμές τίποτα.

Ubu Roi
08-07-2007, 12:52
άρα;

.
08-07-2007, 12:56
άρα φωτιά και τσεκούρι στα πρόβατα του εβραίου ναζωραίου.

Ubu Roi
08-07-2007, 12:57
ιδεολόγος.

.
08-07-2007, 12:58
:dfinger:

metamelia3
08-07-2007, 14:13
Πλάκα έχουν οι ψιλές και η αυτοδικία αλλά το πρόβλημα είναι γενικότερο, συνάδελφε.
"πλάκα"
.-

stam and the witches
08-07-2007, 14:20
Ε ναι αλλά το πα επειδή σε είδα καυλωμένο ;p

metamelia3
08-07-2007, 14:24
Γενικά το είπα και πιο πάνω, δεν έχω όρεξη πάλι να κάνω 20σέλιδη συζήτηση οπότε το λήγουμε απλά:
Δεν έδειρα εγώ τους ασφαλίτες
Λέω "καλά τους κάνανε"
Και κάπου εκεί σταματά να μ' ενδιαφέρει.

Ubu Roi
08-07-2007, 14:36
δείξε λίγη αξιοπρέπεια όμως, ε; ως τώρα το ζήτημα ήταν αν συμφωνούμε με τέτοιες τακτικές και απ' όσο μπορώ να θυμήθω έως το παραπάνω ποστ σου κανείς δεν ανέφερε ότι ίσως και να σου εσύ εκείνος που πλάκωσε τους λίτες.

metamelia3
08-07-2007, 14:45
"αξιοπρέπεια";
Δε μαζεύεσαι λίγο ας πούμε;

Εγώ δε μπήκα στο τριππάκι να συζητήσω τις τακτικές και για κάποιο λόγο όλοι μου απευθύνατε το λόγο. Ε. Δε με αφορούν οι φανφάρες σας. love and peace

pitchfork
08-07-2007, 14:47
Paradexou oti eipes malakia na teleiwnei h istoria

metamelia3
08-07-2007, 14:50
Δε πα να γαμηθείς κι εσύ

Ubu Roi
08-07-2007, 14:54
"αξιοπρέπεια";
Δε μαζεύεσαι λίγο ας πούμε;

Εγώ δε μπήκα στο τριππάκι να συζητήσω τις τακτικές και για κάποιο λόγο όλοι μου απευθύνατε το λόγο. Ε. Δε με αφορούν οι φανφάρες σας. love and peace

θα έλεγα ότι η λέξη "αξιοπρέπεια" ήταν καθόλα εύστοχη και οντόπικ και συνεπώς δεν έχω τον παραμικρό λόγο να "μαζευτώ", ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

εμένα στην πούτσα μου αν μπήκες στο τριπάκι να συζητήσεις το οτιδήποτε, συμφώνησες με μια μαλακία και 'γω σε κράξα γι' αυτό και δεν έχεις την αξιοπρέπειας είτε να στηρίξεις αυτή τη θέση είτε να παραδεχτείς ότι είπες μαλακίας, όπως είπε ο πιτσφίου, κάτι που θα ήταν και το καλυτερο μια και πιστεύω ότι έχεις τα εχέγγυα για να το αντιληφθείς. η "νίπτω τα χείρας γιατί δεν τον έφαγα εγώ το μπάτσο" στάση είναι τσουτσεκιά όμως διότι ποτέ κανείς δεν είπε ότι το κάνες και απλώς αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση και ελίσσεσαι ως αίλουρος αποφεύγοντας τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον λαό και εφάπτονται της ταξικής πάλης.

metamelia3
08-07-2007, 14:57
...
Πω ρε πούστη, πάμε πάλι, βρήκα τι θα κάνω την υπόλοιπη μέρα.

Για εξήγησέ μου το κλισέ "ένας νεκρός μπάτσος φέρνει άλλους χίλιους" μέχρι να φτιάξω καφέ.

Ubu Roi
08-07-2007, 14:58
το έκανα ήδη, scroll up.

solution_AK-47
08-07-2007, 15:01
Kalki thn epomenh fora pou 8a se dw an einai 8a se tsakisw, ksereis, de dernw kalki ka8e mera.

edit: peace love & understanding e

pitchfork
08-07-2007, 15:02
Me to na prospatheis na kerdiseis xrono gia na skefteis kati na to balwseis den kataferneis tpt.
H paradexou oti eipes mlkia h apla mh baineis sto topik.

Eisai arketo kairo sto forum kai tha eprepe na to eixes ebedwsei auto noob

metamelia3
08-07-2007, 15:03
Οκ, ποιά είναι η μαλακία που είπα;

Lost_In_Cooperland
08-07-2007, 15:04
Λέω "καλά τους κάνανε"

metamelia3
08-07-2007, 15:04
Α, ναι
Ε είναι αρχίδια
Τ' αρχίδια τα δέρνουμε
Καλά τους κάνανε

Lost_In_Cooperland
08-07-2007, 15:06
ναι, αλλά οι άλλοι ήταν τριάντα αρχίδια (αποδεδειγμένο ότι είναι αρχίδια) και, επίσης, οι συγκεκριμένοι μπάτσοι για ποιον ακριβώς λόγο ήταν αρχίδια; το είχαν διασταυρώσει τα άλλα αρχίδια και έκαναν την αρχιδιά;

metamelia3
08-07-2007, 15:09
(αποδεδειγμένο ότι είναι αρχίδια)
πως αποδεικνύεται;

και, επίσης, οι συγκεκριμένοι μπάτσοι για ποιον ακριβώς λόγο ήταν αρχίδια; το είχαν διασταυρώσει τα άλλα αρχίδια και έκαναν την αρχιδιά;
Πρώτον, είναι ασφαλίτες, δική τους επιλογή, ξέρουν ότι η δουλειά του ασφαλίτη είναι αρχιδιά άρα είναι αρχίδια.
Δεύτερον, θέλετε να μάθουμε ακριβώς το στόρυ πρώτα πριν αρχίσουμε τις μαλακίες;

solution_AK-47
08-07-2007, 15:10
Kalki mou agori mou gluko den eipe kaneis pws den einai arxidia oute stenaxwrh8hke pou tous deirane (den kserw gia ton animae dld) alla allo dernw k allo skotwnw (pou auth th stigmh einia pi8ano na exei tetoia katalhksh). K ntaksei k ta 30 arxidia den einai kalutera e?

animae
08-07-2007, 15:13
Α, ναι
Ε είναι αρχίδια
Τ' αρχίδια τα δέρνουμε
Καλά τους κάνανε

Mε την ιδια λογικη και συ αρχιδι εισαι, ας σε ψοφησουμε στο ξυλο. Χμ κατι λειπει απο αυτο το συλλογισμο. Λες να ναι η λογικη? Μπααα.

Δηλαδη ελεος, οτι δεν μας αγγιζει εμας, στα αρχιδια μας, ας γινει, ετσι κι αλλιως δεν μας επιρρεαζει. Ε για αυτο ειμαστε για τον μπουστο.

Καλα ρε μλκ σολουσιον, θα με τρελανεις? Στην αρχη μου την εμπαινες και τωρα λες αυτα που λεω? Και οπως εχω ξαναπει, στο πουτσο μου για τον μπατσο. Αλλα αυτο δεν ειναι πρακτικη, οπως και να το κανεις.

Lost_In_Cooperland
08-07-2007, 15:14
(αποδεδειγμένο ότι είναι αρχίδια)
πως αποδεικνύεται;

τριάντα (30) με δύο (2). το κάνεις και αυτομάτως είσαι αρχίδι, μπάσταρδος και πάνω απ' όλα πουστάκι του κερατά.

και, επίσης, οι συγκεκριμένοι μπάτσοι για ποιον ακριβώς λόγο ήταν αρχίδια; το είχαν διασταυρώσει τα άλλα αρχίδια και έκαναν την αρχιδιά;

Πρώτον, είναι ασφαλίτες, δική τους επιλογή, ξέρουν ότι η δουλειά του ασφαλίτη είναι αρχιδιά άρα είναι αρχίδια.
Δεύτερον, θέλετε να μάθουμε ακριβώς το στόρυ πρώτα πριν αρχίσουμε τις μαλακίες;

ε, πιστεύω εδώ δεν χρειάζεται να απαντήσω... βασικά ούτε παραπάνω χρειαζόταν, αλλά βαριέμαι. πάω να σκοτώσω κάνα αρχίδι.

solution_AK-47
08-07-2007, 15:14
Esu eidika k gi allous logous pou den einai ths paroushs.

edit: o parapanw

animae
08-07-2007, 15:16
Esu eidika k gi allous logous pou den einai ths paroushs.

edit: o parapanw

Η τα χεις παιξει η δεν ξερεις τι σου γινεται. Πρωτα με βριζεις και μετα υποστηριζεις αυτα που λεω. :shock:

metamelia3
08-07-2007, 15:17
Kalki mou agori mou gluko den eipe kaneis pws den einai arxidia oute stenaxwrh8hke pou tous deirane (den kserw gia ton animae dld) alla allo dernw k allo skotwnw (pou auth th stigmh einia pi8ano na exei tetoia katalhksh).
Οκ, αν ήταν ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος θα στενοχωριόμουν. Όταν το ότι δε μου έχει καταστραφεί η ζωή από έναν τέτοιο επειδή δε του άρεσε η φάτσα μου είναι θέμα τύχης. Αλλά μπορεί να μην είμαι τυχερός και στο μέλλον.

Οπότε, για έναν άνθρωπο νεκρό στενοχωριέμαι.
Για έναν ασφαλίτη το πιο ευνοϊκό είναι το "shit happens". Αν και πάλι στενοχωριέμαι για το αν άφησε γυναίκα και παιδιά πίσω του. Για τον ίδιο, σκατά στον τάφο του

metamelia3
08-07-2007, 15:18
Α, ναι
Ε είναι αρχίδια
Τ' αρχίδια τα δέρνουμε
Καλά τους κάνανε

Mε την ιδια λογικη και συ αρχιδι εισαι, ας σε ψοφησουμε στο ξυλο. Χμ κατι λειπει απο αυτο το συλλογισμο. Λες να ναι η λογικη? Μπααα.

Δηλαδη ελεος, οτι δεν μας αγγιζει εμας, στα αρχιδια μας, ας γινει, ετσι κι αλλιως δεν μας επιρρεαζει. Ε για αυτο ειμαστε για τον μπουστο.
Χμ, ένας ασφαλίτης αγγίζει εμάς, ε;

solution_AK-47
08-07-2007, 15:19
Mallon ta xw paiksei. Edw merikes fores konteuw na sumfwnhsw me ton kantirou...

Edw pou ta leme omws k na sumfwname de se kamnei ligotero blaka e?

symposium_lexotanil
08-07-2007, 15:21
geia sas paidia ti kanete ola kala ego eimai tis gnomis oti an o kalki symeteixe energa sta epeisodia pou erxetai kai anaferei edo kai koloxairetai me mia dosi eparsis kai ikanopoiisis pou de tha eprepe na oikeiopoiitai me kanena tropo kai gia kanena logo de tha itan toso megali i antidrasi auto pou (me) enoxlei perissotero apoti fainetai einai i tsoutsekistiki gloiodis stasi tou pou aneta mporei na sygkrithei me autin koukouloforou dosilogou pou pigainei meta apo tin ektelesi na mazepsei xrysa dontia.

parola auta symfono apolyta me ti logiki einai arxidi na ton plakosoume sto ksylo kai genika den katalavaino giati paizei tetoios aforismos kai poinikopoiisi entos eisagogikon tis vias apo tous anarxoaristeristes tou forum kai genikotera dld an vgei kaneis kai pei oti de tha sapize kapoion enoxlitiko an mporouse kai den ypirxan epiptoseis de tha ton pistepso kai tha ton deixno kai tha gelao kai tha leo ante re malaka min kaneis plaka me toso orea themata kai tetoia kai ntaksei an yparxei estw kai enas me empeiria apauto to forum pou exei akoma tin entyposi oti to opoiodipote provlima mporei na lythei me dialogo kai oxi me klotses einai to ligotero afelis isos kai candiru.

Lost_In_Cooperland
08-07-2007, 15:22
το ότι δε μου έχει καταστραφεί η ζωή από έναν τέτοιο

αυτό ακούγεται και λίγο ρατσιστικούλι, εκτός των άλλων, αλλά ντάξ.

animae
08-07-2007, 15:22
Α, ναι
Ε είναι αρχίδια
Τ' αρχίδια τα δέρνουμε
Καλά τους κάνανε

Τι δεν εχεις καταλαβει? Χεστηκα αν ηταν μπλε, πρασινος η ασφαλιτης. Δεν με απασχολει. Και ας ειναι οι πρασινοι και οι ασφαλιτες τα μεγαλυτερα αρχιδια. Αλλο να το δειρεις και αλλο να τον σκοτωσεις κυριολεκτικα στο ξυλο.

Με την ιδια λογικη θα ρθει καποιος που σε θεωρει αρχιδι και θα σε σκοτωσει. Γαμω ε?

metamelia3
08-07-2007, 15:24
koukouloforou dosilogou pou pigainei meta apo tin ektelesi na mazepsei xrysa dontia.
:!:

Αυτό για την ενεργή συμμετοχή ποτέ δε το κατάλαβα. Το να συμφωνείς με μια ιδεολογία/νοοτροπία/οτιδήποτε ισχύει μόνο αν είσαι ήρωας της ας πούμε;

animae
08-07-2007, 15:25
Mallon ta xw paiksei. Edw merikes fores konteuw na sumfwnhsw me ton kantirou...

Edw pou ta leme omws k na sumfwname de se kamnei ligotero blaka e?

Μην μας πρηζεις τα αρχιδια ομως. :wink:

metamelia3
08-07-2007, 15:26
το ότι δε μου έχει καταστραφεί η ζωή από έναν τέτοιο

αυτό ακούγεται και λίγο ρατσιστικούλι, εκτός των άλλων, αλλά ντάξ.
Ναι, ξέρω, "δε μπορείς να λες ότι όλοι οι ασφαλίτες είναι ίδιοι" κλπ. Ε, λοιπόν απ' τη στιγμή που η αρχιδιά είναι ο τρόπος λειτουργίας του επαγγέλματός τους, ναι, σαφώς και μπορώ και το κάνω και δεν είναι και ρατσιστικό.

metamelia3
08-07-2007, 15:29
Α, ναι
Ε είναι αρχίδια
Τ' αρχίδια τα δέρνουμε
Καλά τους κάνανε

Τι δεν εχεις καταλαβει? Χεστηκα αν ηταν μπλε, πρασινος η ασφαλιτης. Δεν με απασχολει. Και ας ειναι οι πρασινοι και οι ασφαλιτες τα μεγαλυτερα αρχιδια. Αλλο να το δειρεις και αλλο να τον σκοτωσεις κυριολεκτικα στο ξυλο.

Με την ιδια λογικη θα ρθει καποιος που σε θεωρει αρχιδι και θα σε σκοτωσει. Γαμω ε?
Δεν το έκανα εγώ για να απολογηθώ. Και στη τελική εγώ χάρηκα που τις μαζέψανε και το αν πεθάνει ή ζήσει κι ο άλλος με στενοχωρεί μόνο για την περίπτωση να αφήνει οικογένεια πίσω του.
Όσο για τη τελευταία πρόταση, αυτό που είπα πριν λίγες σελίδες είναι ότι αυτό το πράγμα πλέον είναι σχεδόν πόλεμος κι έχει ξεφύγει απ' τα απλά συμβολικά χτυπήματα κι απ' τις δύο πλευρές. Εκεί ναι, θα έρθει κάποιος που με θεωρεί αρχίδι και θα με σκοτώσει. Ή κάποιον άλλον. Δεν είπα ποτέ ότι μ' αρέσει αυτό.

animae
08-07-2007, 15:31
Α, ναι
Ε είναι αρχίδια
Τ' αρχίδια τα δέρνουμε
Καλά τους κάνανε

Δεν το έκανα εγώ για να απολογηθώ. Και στη τελική εγώ χάρηκα που τις μαζέψανε και το αν πεθάνει ή ζήσει κι ο άλλος με στενοχωρεί μόνο για την περίπτωση να αφήνει οικογένεια πίσω του.
Όσο για τη τελευταία πρόταση, αυτό που είπα πριν λίγες σελίδες είναι ότι αυτό το πράγμα πλέον είναι σχεδόν πόλεμος κι έχει ξεφύγει απ' τα απλά συμβολικά χτυπήματα κι απ' τις δύο πλευρές. Εκεί ναι, θα έρθει κάποιος που με θεωρεί αρχίδι και θα με σκοτώσει. Ή κάποιον άλλον. Δεν είπα ποτέ ότι μ' αρέσει αυτό.
Μα δεν σου να απολογηθεις. Αν δεν αφηνει οικογενεια σιγα το πραμα ε?
Ε, απλα δεν συμφωνουμε.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος περα απο το ξυλο ε? Και δεν λεω να κατσουνε να "συζητησουνε".
Ολα οι μεν ειναι μαγκες που βαρανε ενω ειναι εξοπλισμενοι σαν τανκς και οι αλλοι μαγκες που βαρανε ενω φορανε κρανη. Εχει γεμισει μαγκες η Ελλαδα.

metamelia3
08-07-2007, 15:32
Ακριβώς

metamelia3
08-07-2007, 15:37
Το "ακριβώς" ήταν μέχρι πριν το εντιτ.

Δεν υπαρχει αλλος τροπος περα απο το ξυλο ε? Και δεν λεω να κατσουνε να "συζητησουνε".
Ολα οι μεν ειναι μαγκες που βαρανε ενω ειναι εξοπλισμενοι σαν τανκς και οι αλλοι μαγκες που βαρανε ενω φορανε κρανη. Εχει γεμισει μαγκες η Ελλαδα.
Εντάξει, δε πας ξυπόλητος στ' αγκάθια ας πούμε.

Ace
08-07-2007, 15:38
geia sas paidia ti kanete ola kala ego eimai tis gnomis oti an o kalki symeteixe energa sta epeisodia pou erxetai kai anaferei edo kai koloxairetai me mia dosi eparsis kai ikanopoiisis pou de tha eprepe na oikeiopoiitai me kanena tropo kai gia kanena logo de tha itan toso megali i antidrasi auto pou (me) enoxlei perissotero apoti fainetai einai i tsoutsekistiki gloiodis stasi tou pou aneta mporei na sygkrithei me autin koukouloforou dosilogou pou pigainei meta apo tin ektelesi na mazepsei xrysa dontia.

parola auta symfono apolyta me ti logiki einai arxidi na ton plakosoume sto ksylo kai genika den katalavaino giati paizei tetoios aforismos kai poinikopoiisi entos eisagogikon tis vias apo tous anarxoaristeristes tou forum kai genikotera dld an vgei kaneis kai pei oti de tha sapize kapoion enoxlitiko an mporouse kai den ypirxan epiptoseis de tha ton pistepso kai tha ton deixno kai tha gelao kai tha leo ante re malaka min kaneis plaka me toso orea themata kai tetoia kai ntaksei an yparxei estw kai enas me empeiria apauto to forum pou exei akoma tin entyposi oti to opoiodipote provlima mporei na lythei me dialogo kai oxi me klotses einai to ligotero afelis isos kai candiru.
Ως έχουν.

metamelia3
08-07-2007, 15:42
μμμάλιστα.

Λοιπόν, επειδή σας βαριέμαι:
Το ξύλο έπεσε
Πολλοί χαρήκαμε που έφαγαν ξύλο οι ασφαλίτες
Ο ένας ίσως πεθάνει
Εσείς στενοχωριέστε
Εγώ όχι
Οπότε συμφωνούμε σε όλα εκτός του ότι εγώ δε στενοχωριέμαι
Άρα ο σκοπός της συζήτησης είναι να λυπηθώ για τον πιθανό χαμό του ασφαλίτη
Και πιστεύετε ακόμα ότι αυτή η συζήτηση έχει νόημα;

animae
08-07-2007, 15:42
Το "ακριβώς" ήταν μέχρι πριν το εντιτ.

Εντάξει, δε πας ξυπόλητος στ' αγκάθια ας πούμε.

Ναι ουτε ξεβρακωτος στα αγγουρια.

animae
08-07-2007, 15:44
μμμάλιστα.

Λοιπόν, επειδή σας βαριέμαι:
Το ξύλο έπεσε
Πολλοί χαρήκαμε που έφαγαν ξύλο οι ασφαλίτες
Ο ένας ίσως πεθάνει
Εσείς στενοχωριέστε
Εγώ όχι
Οπότε συμφωνούμε σε όλα εκτός του ότι εγώ δε στενοχωριέμαι
Άρα ο σκοπός της συζήτησης είναι να λυπηθώ για τον πιθανό χαμό του ασφαλίτη
Και πιστεύετε ακόμα ότι αυτή η συζήτηση έχει νόημα;

Δεν ειπα οτι στεναχωριεμαι. Αλλα το θεωρω ελλεινο να σκοτωνεις καποιον επειδη ειναι ασφαλιτης. Απλα οποιος το κανει, ειναι για τον μπουτσο. -

metamelia3
08-07-2007, 15:47
shit happens

symposium_lexotanil
08-07-2007, 15:53
vre kale mou kalki i mera mas de tha ginei aksafna kalyteri kai lamroteri an esy stenaxoritheis gia ton xamo tou opoioudipote papara pithanologo oti enoxlei to yfos sou omos kai genika to gegonos oti eno eisai ena tsoutsekaki tis sfaliaras kai miso vgaineis kai to paizeis ntais kai skliros les kai oi ypoloipoi eixame kamia fagoura epeidi pethane enas vlakas pou den kserame kai de tha gnorizame pote sti zoi mas kai an ton gnorizame pithanotata na xairomastan ki emeis mazi sou alla na mi vgainame se ena kathysterimeno forum na to diatympanizoume les kai etsi tha makrynoun oi trixes starxidiamas kai tha tis kovame meta me megalyteri apolausi.

oso gia to kommataki tou post mou pou quotares epeidi den pires prefa ti ennoousa tha sto po pio apla an pigaines kai skotones 1 (enan) mpatso kai meta erxosoun ki eleges yeah ton sapisa to mpousti kai poly goustaro tha sou lega mpravo re kalki eisai trigamatos opos to kaneis tora omos tha se grapso sto mpoutso mou kai de tha asxolitho mazi sou ektos an synexiseis na grafeis pipes gia ena thema pou den exei kanena noima opos kai ekanes dld kai me anagkases na grapso ki ego ena karo pipes oi opoies exoun noima omos imo geia sas tora.

Ace
08-07-2007, 15:54
βασικά δε θα στερέψουμε κι απο δάκρυα για τον ασφαλίτη.

Ubu Roi
08-07-2007, 15:57
δεν ξέρω τι πούτσες λέτε εσείς αλλά εγώ διαφώνησα πολιτικά με τον κάλκι..................

.
08-07-2007, 15:58
φίλτατε κάλκι, ακόμα κι αν δεν ήταν μαλακίες όσα λες (που είναι) αυτό που θα περίμενε κανείς από σένα είναι να υπερασπίζεσαι με λιγότερο σθένος αυτές τις απόψεις, από τη στιγμή που ο δικός σου αγώνας ξεκινάει και τελειώνει στο να τρως σάντουιτς στους βι άι πι και να παίρνεις ποτάκια για το σπίτι. Εκτός κι αν βλέπεις την όλη φάση από την οπτική του φιλάθλου, οπότε πάω πάσο.

ζω για την ώρα και τη στιγμή που θα μαζευτούν όλοι οι ασφαλίτες και όλοι οι γνωστοί άγνωστοι και θα γίνει η μητέρα όλων των μαχών και θα αλληλοεξοντωθούν και ο κόσμος στην αρχή θα σοκαριστεί αλλά μετά από λίγο θα βρει κάτι άλλο να ασχολείται όπως π.χ. τα επεισόδια baywatch που (ξανα)βάζει ο αντέννα.

symposium_lexotanil
08-07-2007, 15:59
ubu roi symfonoume apolyta sauto kai genika mas ti dinei olonon pou o kalki to paizei etsi pou to paizei kai auto itan kai ena kryfo minyma ton posts mou.

kai gia na min eimai off-topic allo omos gia kante ena thread giauto :

Ο χρήστης john rambo λέει:
to megalytero provlima mou
einai i asydoti poinikopoiisi tis vias
kai i parousiasi autis
osan kati entelos mi-anthropino

Lost_In_Cooperland
08-07-2007, 16:03
τα επεισόδια baywatch που (ξανα)βάζει ο αντέννα.

τι ώρα;

.
08-07-2007, 16:06
θα το κοιτάξω και θα σου πω.

Bullet
08-07-2007, 16:06
τη ταινία διαφήμιζε

.
08-07-2007, 16:18
σκατά. ξενέρωσα. το μικρόφωνο στον Πάνο Σόμπολο για να μας ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, γνωστό ως "φούντα, αλητεία, ασφαλίτες και χοτντογκ".

ikonoklast
08-07-2007, 16:21
κι εγώ άκουσα για μπέηγουοτς πάντως.

H.
08-07-2007, 16:24
Στ' αρχίδια μας ρε καθυστερημένε. Σάλτα ψόφα.

Ubu Roi
08-07-2007, 16:24
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τεράστια στιχομυθία.

Griffith
08-07-2007, 16:26
κε σκάει ο έιτς σαν τα σποράκια και κάνει "μπαμ,μπαμ!" !

H.
08-07-2007, 16:27
Και σκάει και ο Γκρίφιθ και πετάει τη μαλακία του !

Ubu Roi
08-07-2007, 16:42
H, αν σκάγαμε καμιά ντουζίνα σοβαροί και με επιστημονικές μεθόδους σου αποδεικνύαμε ότι είσαι αυθεντικά βλάκας ενώ συγχρόνως η βλακεία σου αυτή σε κάνει και μουνοπανά ολκής θα σε πείθαμε ώστε να βγάλεις τον πούστη τον σκασμό και να προσπαθήσεις να γίνεις έστω και στο ελάχιστο αξιοπρέπης, ε μαλάκα;

Griffith
08-07-2007, 16:45
και μετα μας πιπιλάς και τα παπάρια,ατομάκι.

H.
08-07-2007, 17:31
Και μετά γαμώ τις μάνες σας, άνετος, πίνοντας ένα mojito.

Και αφού μας πεις ουμπου-ροϊ ποιος αδελφάρας από όλους είσαι προσπάθησε να μου εξηγήσεις με τις σαλτιμαγκίστικες μεθόδους σου γιατί είμαι βλάκας και από που το συμπεραίνεις αυτό. Κι εσύ κι όλα τα ανδρείκελα γύρω σου. Μέχρι όμως να το σκεφτείς καλά και να έρθεις σε θέση να αρθρώσεις απάντηση σοβαρή και όχι βασισμένη στις ιντερνετικές θυμοσοφίες και αντιλήψεις σου μπορείς εναλλακτικά:

α) Να κάνεις ένα μπάνιο
β) Να πάρεις τα αρχίδια μου

Αν δεν ήσουν τόσο αδελφάρα και εσύ και οι υπόλοιποι της σκατοκλίκας σας θα επέλεγες το α). Τώρα όμως έχω βάσιμες αμφιβολίες..

Θα ήθελα επίσης να μου επισημάνεις πιοι είστε αλήθεια οι ντουζίνα ''σοβαροί'' που θα μαζευτείτε. Δηλαδή ελπίζω να φέρεις 12 στρουμφάκια παρά 12 ουρακοτάνγκους τύπου Γκρίφιθ και πρακασρέλ γιατί οκ μόνο στην πρώτη περίπτωση θα έχουμε ψήγματα σοβαρότητας. Και μου αρέσει που μιλάς εσύ για αξιοπρέπεια ο οποίος απλά βρίζεις ενώ κανείς δεν απευθύνθηκε στο άτομο σου, άτομα που μάλλον δεν ξέρεις. Αλλά όταν έχεις πιάσει τον ορισμό του πάτου αξιοπρέπειας φαντάζομαι είναι πιο εύκολο να καταλάβεις ότι κάποιος τον πλησιάζει γι' αυτό και γνωμοδοτείς. Αυτά προς το παρόν, πάω δουλειά και απαντώ αύριο στα αργόσχολα μούτρα σου. Φιλιά.

Ubu Roi
08-07-2007, 17:35
αφού όλοι γνωρίζουμε ότι είσαι ένα αναλφάβητο τσουτσέκι εκ βουλγαρίας τι το κουράζεις με φράσεις όπως "γνωμοδοτώ" και "θυμοσοφία";

κατά τα άλλα, αποφεύγω τεχνιέντως να απαντήσω στα προφάνη όπως το "που το βασίζεις ότι είμαι βλάκας" και τα ρέστα και πάω για το μπανάκι μου.

H.
08-07-2007, 17:42
Αυτό το αναλφάβητο τσουτσέκι λοιπόν χωρίς να θέλει να περιαυτολογήσει, έβγαλε το πολυτεχνείο, τελειώνει το μεταπτυχειακό του και σου γαμεί ότι αγαπάς. Εκτός λοιπόν απο ξεκωλιασμένη αδερφή, μπαστάρδι και γαμώμανος δεν ξες και με ποιους έχεις να κάνεις και εκτίθεσαι. Σε οικτίρω.

inhalexhale
08-07-2007, 17:42
W mpw, ekeina ta logs sto #tool kai to metal tempol ton exoun shmadepsei.

carheart
08-07-2007, 17:46
Η. χαλάρωσε

edit : και μη διαγράφεις posts σου και με κάνεις να φαίνομαι κακός μετά!

phthoggon
08-07-2007, 17:47
H. πραγματικα δεν υπαρχει πιο εμετικο βλαχαδερο εδω μεσα απο σενα.

mporo na skefto penteksi

:moutza:

H.
08-07-2007, 17:48
Χαλαρός έχω υπάρξει ενάμιση χρόνο εδώ πέρα και βλέπω τι ακούω. Όχι πλέον. Τις παρατηρήσεις σου σε αυτούς που τις αξίζουν σε παρακαλώ και όχι πια άλλα μαθήματα ιντερνετικής συμπεριφοράς και posting αδερφέ.

animae
08-07-2007, 17:57
έβγαλε το πολυτεχνείο,

E, καλα, τωρα νομιζεις οτι ειπες κατι?

carheart
08-07-2007, 18:04
Χαλαρός έχω υπάρξει ενάμιση χρόνο εδώ πέρα και βλέπω τι ακούω. Όχι πλέον. Τις παρατηρήσεις σου σε αυτούς που τις αξίζουν σε παρακαλώ και όχι πια άλλα μαθήματα ιντερνετικής συμπεριφοράς και posting αδερφέ.

Δεν κάνω καμία παρατήρηση και μάθημα ιντερνετικής συμπεριφοράς, μα είναι αλήθεια πως γράφεις μόνο μαλακίες και πως καλό θα ήταν να σταματούσες που και που.

freak brother
08-07-2007, 18:06
Αυτά προς το παρόν, πάω δουλειά και απαντώ αύριο στα αργόσχολα μούτρα σου. Φιλιά.

Αυτό το αναλφάβητο τσουτσέκι λοιπόν χωρίς να θέλει να περιαυτολογήσει, έβγαλε το πολυτεχνείο, τελειώνει το μεταπτυχειακό του και σου γαμεί ότι αγαπάς. Εκτός λοιπόν απο ξεκωλιασμένη αδερφή, μπαστάρδι και γαμώμανος δεν ξες και με ποιους έχεις να κάνεις και εκτίθεσαι. Σε οικτίρω.

παντως εχει παιδεια!!!

Pitsadoros
08-07-2007, 18:08
anti na malwnete psifiste tin agapimeni sas elliniki seira sto sxetiko thread!!

freak brother
08-07-2007, 18:10
anti na malwnete psifiste tin agapimeni sas elliniki seira sto sxetiko thread!!

την εχουμε ξαναψησισει ρε παλιο αρχιδι νιουμπα να πουμε σε παλαιοτερον θρεντ

:pink:

Ubu Roi
08-07-2007, 18:22
ρε τσουτσέκι, εδώ πετάς κάτι τέτοια

Ρε Σπύρο όνομα-και-πράμα.

και προσπαθείς να μειώσεις ανθρώπους βάσει της εμφάνισης τους και έχεις και το θράσος να αμφισβητείς το ότι είσαι ένας απύθμενα τιπότενιος που αναπτύσσει τέτοιες άμυνες λόγω της ανεξάντλητης βλακείας του με την οποία ποτέ και πουθενά δεν κατάφερε να συμφιλιωθεί;

απ' όσο υποπτεύομαι και απ' όσο θυμάμαι από το υπερaccount σου στο τζοι.γρ είσαι μια σκατόφατσα και μισή αλλά απ' όσο μπορώ να θυμηθώ τόσο εγώ όσο και το κώμα μου ουδέποτε πέσαμε αρκετά χαμηλά ώστε να το χρησιμοπιοίσουμε για το οτιδήποτε.

προσπάθησε να είσαι λιγότερο μαλάκας, δεν είν' δύσκολο.

animae
08-07-2007, 18:32
Ενα ενα τα επιχειρηματα ρε παιδια. Ενα ενα.

Lost_In_Cooperland
08-07-2007, 18:32
πωπω βρε παιδιαααααά. ο πτυχιούχος πολυτεχνείου και, σύντομα, μεταπτυχιούχος η., αυτήν τη στιγμή βγάζει το ψωμάκι του δουλεύοντας κι εσείς οι αργόσχολοι τού την πέφτετε ιντερνετικά. πόσο πιο πάτοι βρε παιδιααααααά!!

Ubu Roi
08-07-2007, 18:36
animae, διαφωνείς κάπου;

ikonoklast
08-07-2007, 18:39
ρε τσουτσέκι, εδώ πετάς κάτι τέτοια

Ρε Σπύρο όνομα-και-πράμα.

και προσπαθείς να μειώσεις ανθρώπους βάσει της εμφάνισης τους και έχεις και το θράσος να αμφισβητείς το ότι είσαι ένας απύθμενα τιπότενιος που αναπτύσσει τέτοιες άμυνες λόγω της ανεξάντλητης βλακείας του με την οποία ποτέ και πουθενά δεν κατάφερε να συμφιλιωθεί;

απ' όσο υποπτεύομαι και απ' όσο θυμάμαι από το υπερaccount σου στο τζοι.γρ είσαι μια σκατόφατσα και μισή αλλά απ' όσο μπορώ να θυμηθώ τόσο εγώ όσο και το κώμα μου ουδέποτε πέσαμε αρκετά χαμηλά ώστε να το χρησιμοπιοίσουμε για το οτιδήποτε.

προσπάθησε να είσαι λιγότερο μαλάκας, δεν είν' δύσκολο.
άντε γαμήσου ρε καράφλα.

freak brother
08-07-2007, 18:42
εγω λεω να ποσταρουμε τις γκομενες που εχετε γαμησει να γινετε ενα πολλ και μετα να κρινετε η αξια αυτονων που λεμε!! γιατι δεν μετραει η εμφανιση ρε μονον!! το χρηματιστηριο του μουνιου εχει αλλες αξιες πσσσσσ!!

υγ= αν κρινω απο μενανε το σεξ ειναι αντιστροφως αναλογο απο τα ποστ σο μπιγουερρρρρρ!!

Ubu Roi
08-07-2007, 18:46
άντε γαμήσου ρε καράφλα.

πατομπούκαλος παρακαλώ.

animae
08-07-2007, 19:01
animae, διαφωνείς κάπου;

Δεν υπαρχει ΚΑΤΙ για να μπορεσω να συμφωνησω ή να διαφωνησω.

Lost_In_Cooperland
08-07-2007, 19:09
τότε τι σκατά πετάχτηκες ρε φίλε σε κάτι που δε σε αφορά; προφανώς οι υπόλοιποι έχουν πράγματα να διαφωνήσουν. αν περίμενες να αρχίσουμε να αραδιάζουμε ποστς, κακώς περίμενες (ειδικά έτσι πως σέρνεται το ερ). αν κι εσύ είσαι αργόσχολος και θες να κάνεις το μάγκα μέσω νετ σαν και μας, πάτα στο προφίλ του γιδοβοσκού και καλή ανάγνωση.

freak brother
08-07-2007, 19:10
θα γυρισει και κουρασμενος ο H απο την δουλεια .

animae
08-07-2007, 19:26
τότε τι σκατά πετάχτηκες ρε φίλε σε κάτι που δε σε αφορά; προφανώς οι υπόλοιποι έχουν πράγματα να διαφωνήσουν. αν περίμενες να αρχίσουμε να αραδιάζουμε ποστς, κακώς περίμενες (ειδικά έτσι πως σέρνεται το ερ). αν κι εσύ είσαι αργόσχολος και θες να κάνεις το μάγκα μέσω νετ σαν και μας, πάτα στο προφίλ του γιδοβοσκού και καλή ανάγνωση.

Μαλλον επειδη δεν καταλαβες, θα στο εξηγησω:
Toση ωρα λετε μαλακιες. 5χρονα πιο καλα θα μαλωνανε.
Πεταγεται ο καθενας και βριζει ετσι για να γουσταρουμε και συ μου λες οτι πεταχτηκα. Ελεος ρε συ.

Lost_In_Cooperland
08-07-2007, 19:37
Μαλλον επειδη δεν καταλαβες, θα στο εξηγησω: υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που βρίζουμε!

symposium_lexotanil
08-07-2007, 20:50
ntaksei. na thes na tin peis sto spyreto napoume kai na pianesai apo eksoteriki emfanisi (paroti o ikonoklast einai :pink: kai mia xara kouklos ) to katalavaino giati eisai o H. kai den mporeis na tou tin peis allios.

ALLA

Ρε ψοφίμι πιθανώς όμως να μην έφταιγε κάτι άλλο για το ότι δεν έβλεπες, παρά το γεγονός ότι είσαι 80 πόντους με τα χέρια στην ανάταση.

auto einai to kati allo.

to xeirotero einai oti oi perissoteroi ptyxiouxoi polytexneiou kai metaptyxiakoi pou gnorizo einai to idio gloiodeis kai panivlakes me ton H. kai AUTO einai to pragmatiko provlima. ti na kaneis.

distortionofperception
08-07-2007, 21:01
Τώρα εσύ γιατι συνεχίζεις την κατάσταση?
Έλεος ρε παιδιά, θέλουμε να διαβάσουμε μια μαλακία να πούμε εδω μέσα να μάθουμε και τίποτις για το τι συμβαίνει, και έχει κάτι μήνες που είναι 10-15 οξύθυμα τυπάκια που αραδιάζουν το λεξιλόγιο του Metal Hammer σε κριτική Meshuggah και βρίζονται όλη μέρα. Και να σου πώ Θοδωρή που λές ότι υπάρχει θέμα. Το κεφλαιτους το κλούβιο υπάρχει, όχι θέμα!Ειπε οΚαλκις μια φορα τη γνώμη του και σε άλλο θρεντ μάλιστα και τέλος. ΚΑθε φορα θα δινει τα επιχειρήματα του? Ωστε καθε φορα να μπαίνουν καμια 10 ρια ουρακοτάγκοι και να γινεται της πόρνης. Τραβάτε και πείτε τα στο πόλιτικς και ολα καλα. Και όχι δεν είμαι εδω για να διαβάζω σοβαρά κείμενα αλλά και ούτε να ψάχνω την πληροφορία μέσα σε άλλες 100 σελίδες ατόφιας μαλακίας. Λίγο έλεος.

Συμπο είμαι γλοιώδης? :D

symposium_lexotanil
08-07-2007, 21:14
oxi vevaia. eisai :pink: oso den paei.

Lost_In_Cooperland
08-07-2007, 21:19
όσον αφορά τα οφφτόπικ, προφανώς κι έχεις δίκιο, αλλά δε βοηθάει ότι ο μοντεράτορας είναι στα στρατά και δε μπορεί να το σπλιτάρει. ένιγουεη, όταν σιάξει και το μαγκ (αν σιάξει δλδ), θα διαβάσεις και (μουσική) ανταπόκριση του κάλκη κι όχι μόνο τις μαλακίες μας :D

freezing_moon
08-07-2007, 21:33
πού θέτε σπλιτ;;

symposium_lexotanil
08-07-2007, 21:35
sti slovenia gamo to spiti mou.

Lost_In_Cooperland
08-07-2007, 21:39
εδώ (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=16851)

Skalani Caveman
08-07-2007, 21:57
Λοιπόν, η αυτοσχέδια κλίμακά μου έχει ως εξής:

Ο χρήστης Γκρίφφιθ είναι χαζούλης. Είναι και μικρούλης, εικάζω, οπότε έχει ελαφρυντικά.

Ο χρήστης Κάλκι είναι μπουμπούνας. Μπουζουκοκέφαλος πιτσιρικάς που, από απόσταση, βλέπει στην αρένα της "επανάστασης" αστυφύλακες κι αντιεξουσιαστές να μάχονται, κραδαίνοντας χοτ ντογκ και αλκοολούχο της αρεσκείας του. Θα μεγαλώσει, που θα πάει...

Ο χρήστης Ανίμαε είναι καραγκιοζάκος ολκής. Μαλακάκος με τουπέ της κωλάρας. Είναι και χριστιανός. Γάμησέ τα δηλαδή. Βούλωνε ρε τρόμπα γαμώ το μουνή!!!!! (επ, σε πρόλαβα!)

Ο χρήστης Η. κατέκτησε τα υψίπεδα της καθυστέρησης. Είναι ο Έντμουντ Χίλλαρυ της ηλιθιότητας, ο αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής της μαλακίας. Έχει πλέον φτάσει σε τρομακτικά επίπεδα. Τρέμω στην ιδέα του πως μπορεί να είναι αν κάνει και διδακτορικό.

Ξαναδιαβάστε ορισμένοι (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=8127)

animae
08-07-2007, 22:09
Ο χρήστης Ανίμαε είναι καραγκιοζάκος ολκής. Μαλακάκος με τουπέ της κωλάρας. Είναι και χριστιανός. Γάμησέ τα δηλαδή. Βούλωνε ρε τρόμπα γαμώ το μουνή!!!!! (επ, σε πρόλαβα!)

To καραγκιοζης εστω οκ.
Το τουπε που το ειδες ρε καθυστερημενε?
Αν με ολα αυτα που εχω πει, εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι χριστιανος, τοτε να σου γνωρισω την γιαγια μου που εχει παθει μαλακυνση, θα κανετε καλη παρεα οι 2 σας. Αν και μαλλον θα σου φανει πολυ εξυπνη για να ανοιξετε κουβεντα.

Η αυτοσχεδια κλιμακα μου λεει, οτι ουτε τα κορδονια σου δεν μπορεις να δεσεις.

Skalani Caveman
08-07-2007, 22:18
Η τελευταία φράση μου είναι λινκ. Πάτησέ το και διάβασε με προσοχή.

Κατά τ' άλλα:

Βούλωνε ρε τρόμπα γαμώ το μουνή

animae
08-07-2007, 22:21
Η τελευταία φράση μου είναι λινκ. Πάτησέ το και διάβασε με προσοχή.

Χμ, εσυ γιατι τοτε ποσταρεις μαλακιες?

Βούλωνε ρε τρόμπα γαμώ το μουνή

Μαλλον δεν εχεις γαμησει ποτε σου.

solution_AK-47
08-07-2007, 22:26
Re animae stamata na petagesai san pordh sunexeia. Eleos re palikari mou olo malakies eisai.

Epishs

Μην μας πρηζεις τα αρχιδια ομως. :wink:

ase ta :wink:

animae
08-07-2007, 22:37
Re animae stamata na petagesai san pordh sunexeia. Eleos re palikari mou olo malakies eisai.

Ο αλλος ασχοληθηκε μαζι μου, οχι εγω με αυτον :wink:

solution_AK-47
08-07-2007, 22:45
8a ftaiei pou eisai proklhtika blakas omws. Pi8anon an stamathseis na posterneis na stamathsoun n' asxolountai mazi sou. Kame mnia prospa8eia.

carheart
08-07-2007, 22:52
(paroti o ikonoklast einai :pink: kai mia xara kouklos )

αυτό ακριβώς θα έλεγα και γω, αλλά μετά θα με λένε πουστρέλη και δε θέλω.

animae
08-07-2007, 22:54
8a ftaiei pou eisai proklhtika blakas omws. Pi8anon an stamathseis na posterneis na stamathsoun n' asxolountai mazi sou. Kame mnia prospa8eia.

Δωσε καποια σοβαρα επιχειρηματα για αυτο(και οχι τις παπαριες που λεγες σε αλλα ποστ) και τοτε, ναι, θα σταματησω να ποσταρω σε οτιδηποτε εχει σχεση με πολιτικη κλπ. Μονο για μουσικη.

solution_AK-47
08-07-2007, 22:57
Auto to teleutaio ti einai? Apeilh?

enitharmon
08-07-2007, 23:11
Η. βγαλε την anneke απο το αβαταρ

freak brother
08-07-2007, 23:32
Η. βγαλε την anneke απο το αβαταρ

μπορει να του θυμιζει καμια πρωην του!

Kingdom Gone
09-07-2007, 00:01
Πολλά νεύρα παιδιά, παίζει τίποτα;

.
09-07-2007, 00:02
σκάσε και συ γαμώ το χριστό σου.

Kingdom Gone
09-07-2007, 00:04
:pink:

freak brother
09-07-2007, 00:07
α ρε μαλακισμενα σπυριαρικα αμορφωτα κοντα υβριδια ανθρωπου , πανεπιστημιο που σας χρειαζεται.

cancer
09-07-2007, 01:42
creepingdeath sto tei dytikis makedonias den isoun?

carheart
09-07-2007, 02:05
στο πολυτει.

metamelia3
09-07-2007, 02:13
Χα. Οι τελευταίες σελίδες έχουν να κάνουν με τον Η. αλλά πάλι εγώ διεκδίκησα τον τίτλο.
χαχα.
χαχα.
χαχα.

locust
09-07-2007, 02:45
ΣΠΛΙΤ ΣΤΟ ΣΠΛΙΤ?

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛ :!:

H.
09-07-2007, 03:40
Πω. Ότι και να πω είναι λίγο πραγματικά αλλά τώρα που το σκέφτομαι για αυτούς για τους οποίους θα απευθύνεται θα είναι υπεραρκετό βάσει νοητικού επιπέδου κτλ κτλ.

Πρώτον δεν υπερηφανεύομαι για τις όποιες γνώσεις και παιδεία έχω (αν έχω, γιατί βασικά εδώ μέσα καταλαβαίνω ότι έχω να κάνω μόνο με φωστήρες και λαμπρά μυαλά που θα σώσουν τον κόσμο, παναγιά βοήθα μας). Απλά ήθελα να δείξω ότι τουλάχιστον ο χαρακτηρισμός αγράμματος εκθέτει πραγματικά τον χρήστη ουμπουρόϊ και τον κάνει να δείχνει πιο βλάκας απ'ότι είναι (αν γίνεται βέβαια στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο). Στην πραγματικότητα ισχύει αυτό που είπε κάποιος χρήστης, ότι στην ουσία δηλαδή 'σιγά αυτό που πέτυχες, ο καθένας βγάζει ένα πολυτεχνείο'. Η διαφορά όμως έστω και αυτού από το αγράμματος πιστεύω είναι αισθητή, εκτός αν είμαι κάτοικος του γαλαξία VF-433 και προσπαθώ απεγνωσμένα να έρθω σε επαφή με το milky way, πράγμα που όσο βλάκας και να είμαι θα ήθελα να νομίζω ότι, οκ, δεν παίζει.

Στο θέμα αυτού του, αχέμ, 'ξεσπάσματός' μου (σιγά πια που τα σπασα, δεν θυμάστε εσείς οι παλιότεροι εδώ όταν ξεσπάγατε τι κάνατε μου φαίνεται). Ε ναι λοιπόν. Όταν αντιμετωπίζω τέτοιες συμπεριφορές αναίτια κιόλα, θα πάρω μια τον πούλο, πιθανώς και δύο στην χιλιοστή όμως λυπάμαι αλλά θα πάρει ο διάολος τον πατέρα. Ούτε και πείραξα κανέναν, ούτε και θα πειράξω, ούτε μίλησα ή θα μιλήσω άσχημα για κάποιον που δεν έκανε το ίδιο για μένα πιο πριν. Επειδή όμως ο κόμπος έφτασε στο χτένι και βαριέμαι να ακούω τις ιντερνετικές πίπες του καθενός για μένα ενώ δεν με ξέρει καθόλου, ε θα απαντώ ανάλογα. Και ότι βρω. Μπορεί να είναι απλά ένα μπινελίκι (που δεν κοστίζει και τίποτα), μπορεί να είναι η γελοία μάπα του, μπορεί να είναι ρατσιστικό, μπορεί για ένα χαρακτηριστικό του. Ανάλογα του τι θα μου χει σούρει πιο πριν. Αυτά τα 'είσαι τόσο καθυστερημένος που σχολιάζεις τια μάπες των άλλων' τα ακούω βερεσέ μια και τα χω ακούσει κι εγώ και δε με πειράζουν και ιδιαίτερα αλλά και άλλοι είναι τόσο καθυστερημένοι εδώ μέσα που μπορεί να κακοχαρακτηρίσουν τον άλλον απο τα (άκουσον άκουσον) μουσικά του γούστα. Δηλαδή ψάχνω να καταλάβω τι θεωρείται καθυστέρηση εδώ μέσα γιατί πολλές λέξεις έχουν βρει νέους ορισμούς και έννοιες σε τούτο δω το φόρουμ.

Εν πάσει περιπτώσει, η καθυστέρηση ήτο μαζεμένη στις απαντήσεις (ρουτίνα) και αδυνατώ αυτήν την ώρα να τις κάνω όλες decode στο φτωχό μυαλό μου. Σόρυ αν δεν απάντησα στην κακία κάποιου, τουλάχιστον πιστεύω πως ξεκαθάρισα την νυν και μελλοντική θέση μου. Εδώ θα μαι και θα τα λέμε, όσο κι αν δεν βολεύεστε κάποιοι. Eni βγάζω την Anneke και βάζω in extremo αύριο :)

pitchfork
09-07-2007, 08:37
Εγώ αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ μου να καταλάβω είναι γτ όταν γίνονται κάποια έτσι κάπως χοντρά σκηνικά και λέγονται πέντε κουβέντες παραπάνω οι οποίες προφανώς είναι βλακείες αλλά νταξ, πάνω στη ροή του πόστιινγκ όλα πιθανά είναι ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν κάποια στιγμή να πουν ένα σόρρυ και μετά απλά να το βουλώσουν μιλάω γενικά για άτομα από το φόρουμ όχι συγκεκριμένα

Phoebus
09-07-2007, 11:29
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑ

FIXXXER
09-07-2007, 16:02
Ρε παλιοζωα. Ρε σκατοανθρωπιστες του κωλου. Χαροπαλευει ενας 24χρονος ανθρωπος για τον οποιο δεν ξερουμε τιποτα μετα απο ξυλοφορτωμα και δε θελω να ξερω κι εγω ποσες κλωτσιες στη μαπα κι εσεις αναλυετε το θεμα πολιτικα, τσακωνεστε για το αν το αξιζε, λετε οτι ηταν ασφαλιτης αρα μουνοπανο, ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ πασχιζετε να τονισετε οτι δε στεναχωρηθηκατε, γιατι αν πειτε οτι στεναχωρηθηκατε ας πουμε θα σας κακοχαρακτηρισει καποιο αλλο ΖΩΟ και δε δινετε ουτε δεκαρα για τον ανθρωπο και τις δυσκολες στιγμες που περναει αυτος και η οικογενεια του. Μιλαω γενικα για ατομα απο το φορουμ γιατι η αληθεια ειναι οτι 11 σελιδες απλα τις εκανα ενα skimming χωρις να δινω βαση στα αβαταρ, τα ονοματα χρηστων και τα βρισιδια χωρις λογο.

Για τους δυο αλβανους που τους πλακωναν οι ασφαλιτες μεχρι να κοκκινησουν τα μουτρα τους (σιχαμα κι εκεινο ομολογουμενως) μονο δακρυα δεν βαλατε ρε ΖΩΑ, μονο και μονο επειδη τους χτυπουσε ασφαλιτης. Γιατι αν οι ιδιοι αλβανοι εμπαιναν στο χωραφι σας θα παιρνατε την τσουγκρανα, θα τους τη χωνατε στη σπληνα και στο νεφρο, μετα θα την βαζατε στα ματια τους κι αν ειχατε και χρονο μεχρι να ρθουν οι μπατσοι θα τους ριχνατε κι ενα γρηγορο και οταν ερχοταν οι μπατσοι θα λεγατε "ημουν σε αυτοαμυνα, ελα μωρε, αλβανος ηταν".

carheart
09-07-2007, 16:22
Ρε παλιοζωα. Ρε σκατοανθρωπιστες του κωλου. Χαροπαλευει ενας 24χρονος ανθρωπος για τον οποιο δεν ξερουμε τιποτα μετα απο ξυλοφορτωμα και δε θελω να ξερω κι εγω ποσες κλωτσιες στη μαπα κι εσεις αναλυετε το θεμα πολιτικα, τσακωνεστε για το αν το αξιζε, λετε οτι ηταν ασφαλιτης αρα μουνοπανο, ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ πασχιζετε να τονισετε οτι δε στεναχωρηθηκατε, γιατι αν πειτε οτι στεναχωρηθηκατε ας πουμε θα σας κακοχαρακτηρισει καποιο αλλο ΖΩΟ και δε δινετε ουτε δεκαρα για τον ανθρωπο και τις δυσκολες στιγμες που περναει αυτος και η οικογενεια του. Μιλαω γενικα για ατομα απο το φορουμ γιατι η αληθεια ειναι οτι 11 σελιδες απλα τις εκανα ενα skimming χωρις να δινω βαση στα αβαταρ, τα ονοματα χρηστων και τα βρισιδια χωρις λογο.

Για τους δυο αλβανους που τους πλακωναν οι ασφαλιτες μεχρι να κοκκινησουν τα μουτρα τους (σιχαμα κι εκεινο ομολογουμενως) μονο δακρυα δεν βαλατε ρε ΖΩΑ, μονο και μονο επειδη τους χτυπουσε ασφαλιτης. Γιατι αν οι ιδιοι αλβανοι εμπαιναν στο χωραφι σας θα παιρνατε την τσουγκρανα, θα τους τη χωνατε στη σπληνα και στο νεφρο, μετα θα την βαζατε στα ματια τους κι αν ειχατε και χρονο μεχρι να ρθουν οι μπατσοι θα τους ριχνατε κι ενα γρηγορο και οταν ερχοταν οι μπατσοι θα λεγατε "ημουν σε αυτοαμυνα, ελα μωρε, αλβανος ηταν".

Fixxxer, υπάρχουν ομάδες ανθρώπων που αναζητούν εξουσία. Σωστά; Από τη στιγμή λοιπόν που οποιοσδήποτε το έκανε αυτό, για οποιονδήποτε λόγο, φόρεσε μπλε στολή, φόρεσε μπλε στολή κάτω από πολιτικά, φόρεσε κουκούλες, φόρεσε κουκούλες κάτω από πολιτικά, φόρεσε μπλε στολή κάτω από κουκούλες και άλλους τέτοιους συνδυασμούς. Προσωπικά δεν μου αρέσει η βία, καθόλου δε μου αρέσει, αλλά δε μπορώ να δεχτώ πως δεν είναι στοιχείο του χαρακτήρα του ανθρώπου, και άρα μπορεί να εκλείψει. Ερχόμενος σε αυτό σαν παραδοχή, βρίσκω τον εαυτό μου να πιστεύει τα εξής. Η βία πρέπει να είναι κυκλική και εναλλασσόμενη. Όχι, δεν θα βαράνε/σκοτώνουν μόνο κάποιοι. Θα βαράνε/σκοτώνουν και άλλοι. Και μπορεί να είναι και χειρότεροι οι άλλοι που βαράνε. Κάποιοι διάλεξαν στρατόπεδο, και οι απώλειές τους δεν με αφορούν, δεν επέλεξα εγώ να ασκώ βία ώστε να ρισκάρω να μου ασκηθεί. Δε θα άντεχα επίσης να προάσπιζα την (όποια) ιδέα μου, συλλογικά, σε χώρο όπου έστω ακόμα και ένας ασκεί σκόπιμη/άσκοπη βία εις βάρος οποιουδήποτε. Επομένως οποιοσδήποτε βρέθηκε εκεί, το έκανε για τους λόγους του. Τι να κάνουμε τώρα.

Φυσικά και πιστεύω στην τιμωρία. Όσοι τραυμάτισαν τον αστυφύλακα πρέπει να πάνε να κάνουν παρέα πίσω από τα κάγκελα σε όσους αστυνομικούς έχουν ασκήσει ποτέ βία χωρίς λόγο. Αλλά επειδή δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες φυλακές, ας τιμωρηθούν με αυτοδικία, κάπως, ή και καθόλου, δεν είναι δουλειά μου.

Για μένα, οι χειρότεροι μπάσταρδοι είναι αυτοί που επικροτούν τη βία μονομερώς. "Καλά του κάνανε", αλλά και "λευτεριά στον....[τάδε]" που πιθανώς έχει κάνει τα ίδια και χειρότερα. "Γαμήστε τα τα κωλόπαιδα", αλλά "εμείς είμαστε σάκοι του μποξ που μιλάμε". Όοοοχι, έδωσες, θα λάβεις. Εσύ, και όσοι "καλοί αστυνομικοί" και "φιλήσυχοι" αντιεξουσιαστές σιωπηλά σε επικροτούν και ας μη βαράνε οι ίδιοι.

Κανένα έλεος, καμία στεναχώρια, κανένα ενδιαφέρον.

FIXXXER
09-07-2007, 16:24
Το ιδιο λεμε, απλα εμενα θα με παρεξηγησουν ενω εσενα οχι.

carheart
09-07-2007, 16:26
Ε ναι. Σκέψου γιατί θα σε παρεξηγήσουν, μετά σκέψου αν λέμε όντως το ίδιο, και μετά σκέψου αν σε επόμενες δημοσιεύσεις σου θα προσπαθείς να πείσεις κάποιον, εσύ ο Φιξξξερ, με τη λέξη "ζώα", κλπ.

regularpaul
09-07-2007, 16:28
ε δεν λέτε και ακριβώς το ίδιο

ωραία τα λέει ο καρχαρτ
αυτά όλα πότε έγιναν όμως ρε γμτ?
λίγο πριν τελειώσει ο αγγελάκας έφυγα
και έμοιαζαν όλα μέλι γάλα

εντωμεταξύ οι Drive έπαιξαν το outlaw :!:

FIXXXER
09-07-2007, 16:29
Βαριεμαι να ειμαι μη προκλητικος με τις μαλακιες που διαβαζω. Αλλωστε το ΖΩΑ δεν ειναι μειωτικο σε καποιες περιπτωσεις. Και δεν εχω προβλημα με το οτι θα με παρεξηγησουν αλλιως δε θα το γραφα. Και εννοειται λεμε το ιδιο, εσυ τουλαχιστον πρεπει να καταλαβαινεις. Και δεν προσπαθω να πεισω κανεναν εννοειται.

metamelia3
09-07-2007, 16:31
Γιατί σαφώς αυτή είναι και η προβλεπόμενη αντίδραση του κάθε ανθρώπου.
...

Όσο για τις μεσοβέζικες μαλακίες σας όλων, με όλα αυτά που έχουν γίνει και γίνονται γενικώς έχουν καταντήσει πραγματικά αηδιαστικές.

Καλά να' μαστε να τα συζητάμε.

carheart
09-07-2007, 16:32
explain.

metamelia3
09-07-2007, 16:33
Το ιδιο λεμε, απλα εμενα θα με παρεξηγησουν ενω εσενα οχι.
Όχι, για μένα εξ ίσου αηδιαστικό ήταν και το ποστ του καρχαρτ κι ας μη μου' χει ξαναδώσει αφορμή να το πω αυτό.

carheart
09-07-2007, 16:34
γιατί όμως; που διαφωνείς;

hvilelos?
09-07-2007, 16:39
Κανένα έλεος, καμία στεναχώρια, κανένα ενδιαφέρον.

Πολυ Aura Noir

Ubu Roi
09-07-2007, 16:40
μαλακιάρες ολκής λέει ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος καρχαρτ αλλά βαριέμαι να επεκταθώ πολύ.

εν συντομία, κρατάει ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα δύο υποτιθέμενα άκρα -εξουσία και αντεξουσιαστές- λες και αυτοί οι δύο έχουν τους ίδιους σκοπούς και τα ίδια μέσα για την επίτευξη αυτών και την επιβολλή εαυτών, εν συνεχεία εκλαμβάνει τη βία ως αυτοσκοπό και ως εγγενές ανθρώπινο χαρακτηριστικό. αποκομμένο από οποιαδήποτε κοινωνικοπολιτική επιδίωξη, κάτι πέρα για πέρα μεταφυσικό, τέλος υποστηρίζει την κρετινίστικη, πρωτόγονη στάση του "οφθαλμός αντί οφθαλμού" λες και αυτό έλυσε ποτέ τίποτα.

επίσης, όπως περίπου είπε και ο κάλκι μόλις τώρα, κόψτε αυτή την αηδία με τις ίσες αποστάσεις, δεν νιώθετε την γλίτσα να ρέει από το στόμα σας όταν τα λέτε αυτά; όσο και αν διαφωνείς με τους αναρχικούς -και 'γώ διαφωνώ- αν δεν βλέπεις ότι έχουν παντελώς άλλες επιδιώξεις, άλλα μέσα προώθησης αυτών και άλλες (καμία για την ακρίβεια) πλάτες πίσω τους απ' ότι ο κρατικοί πραιτοριανοί τότε καλύτερα να πας για ψάρεμα.

αυτά και ελπίζω να μην επανέλθω.

metamelia3
09-07-2007, 16:43
explain.
Θεωρώ τεράστια αρχιδιά να εξισώνεις την αστυνομία πάσης φύσεως με τους "κακούς" κουκουλοφόρους.
Γιατί;
Πρώτον, λόγω της εξουσίας που έχει ο καθένας. Οι μπάτσοι ότι κάνουν το κάνουν με απόλυτη προστασία και με βάση τα πιο αισχρά κριτήρια διάκρισης που σαφώς έχουν να κάνουν με το θάρρος του καθενός (ασχέτως αν αυτό προκύπτει από προσωπική συνειδητοποίηση ή εξωτερική καθοδήγηση - είναι άλλο θέμα) να πάει κόντρα σε κάτι δέδομενο που θεωρεί πως τον απειλεί. Ο κουκουλοφόρος παίρνει ρίσκο μέχρι και καταστροφής (θυμίζω: ισόβια στα παιδιά που κουβαλούσαν γκαζάκια για να κάψουν ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ - ΤΟΙΧΟΥΣ - ΑΨΥΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ) κάνοντας την όποια πράξη αντίστασης που, οκ, απ' τη στιγμή που αντιδρά έστω και με τρόπο που δε σε βρίσκει σύμφωνο, σέβεσαι τουλάχιστον αυτό.
Δεύτερον, οι επιθέσεις που γίνονται απ' τους "κακούς" κουκουλοφόρους έχουν βία μόνο απέναντι σε άτομα με τη πρόθεση να καταπνίξουν με τον πιο αισχρό και βλαβερό τρόπο τη θέληση τους να μη συμβιβαστούν με κάτι που τους εκμεταλλεύεται και κατά 90% απέναντι σε πράγματα. Σε υλικά. Σε κάμερες. Σε βιτρίνες. Σε κλειστές τράπεζες. Οι μπάτσοι απ' την άλλη μπορούν να βλάψουν και σένα και όποιον άλλον πάρει η μπάλα.

Θέλετε να κατακρίνετε τη βία; Δεκτό και λογικό. Αλλά κάντε το δίκαια αν είναι.

FIXXXER
09-07-2007, 16:44
ε δεν λέτε και ακριβώς το ίδιο

Βασικα απλα δεν το λεμε με τον ιδιο τροπο, αλλα γενικα οσα εγραψε με εκφραζουν πληρως και αν καποιος πολιτικαλυ κορεκτ πειραχθει με αυτα που εγραψα εγω τοτε τον παραπεμπω στο ποστ του καρχαρτ που (καλα κανει και) ειναι πιο καθως πρεπει. Εγω απλα πολλες φορες παρασυρομαι και δε βουταω τη γλωσσα στο μυαλο πριν γραψω. Τι να κανουμε.

Ubu Roi
09-07-2007, 16:55
εν τω μεταξύ κάνω σοβαρότατο posting, μπράβο μου.

cybernaut 667
09-07-2007, 16:56
Η αναλογία 30-2 δεν είναι σωστή. Είναι άνανδρη. Είναι και κατεξοχήν μπατσική μέθοδος. Αν η απάντηση στις μπατσικές μεθόδους είναι οι μπατσικές μέθοδοι, πάω πάσο.

Αλλά για μένα το ίδιο δάκρυ θα κυλήσει, είτε μπλε στολή, είτε κουκούλα.

η βια γεννάει βια κ η νικη φερνει ηττα

regularpaul
09-07-2007, 17:05
ο καρχαρτ έγραψε αυτό που εμένα με καλύπτει απόλυτα
και με αυτό βασικά συμφώνησα

Δε θα άντεχα επίσης να προάσπιζα την (όποια) ιδέα μου, συλλογικά, σε χώρο όπου έστω ακόμα και ένας ασκεί σκόπιμη/άσκοπη βία εις βάρος οποιουδήποτε.

Από εκεί και πέρα, έχω ξαναγράψει (και δεν βρισκω το λινκ ρεγμτ) ότι εχω δει εν δράσει κάποιους σαν κι αυτούς τους 30. Σε παλιότερο ροκγουειβ. Χτυπούσαν όλοι μαζί με μανία έναν, επειδή "ήταν φασίστας". Κατά πάσα πιθανότητα ήταν. Η εικόνα αυτή ήταν άνανδρη, και όποιος τολμούσε να επέμβει, να χωρίσει, να σώσει, αυτόματα μετατρεπόταν σε εχθρό. Προσπάθησα κι εγώ να το κάνω (έχω φάει πολύ δούλεμα αλλά και ξύλο για την μανία μου να χωρίζω). Αντίκρυσα επιθετικά βλέμματα και απειλητικές διαθέσεις. Από πολλούς. Οπλισμένους. Κώλωσα.

Τη στιγμή εκείνη ένιωσα τόσο ανελεύθερος που δεν χρειάζεται έκτοτε
να ακούσω κάποιο επιχείρημα για να βγάλω τα συμπεράσματά μου.

Ubu Roi
09-07-2007, 17:12
κανείς δε διαφωνεί με αυτό, καθώς επίσης αυτό δεν αναιρεί όσα έγραψα παραπάνω.

carheart
09-07-2007, 17:16
Δεν μίλησα για επιδιώξεις. Δεν μίλησα για σκοπούς. Δεν μίλησα για πλάτες, που υπάρχουν και στους δύο, θέλουμε δε θέλουμε.

Μίλησα για βία. Ο αντιεξουσιαστικός χώρος μπορεί να μη μου είναι απεχθής ως ιδέα, προφανώς και δε συγκινούμαι από ιδέα εξουσίας, αλλά μιλάμε για άλλο πράγμα.

Και συγχωράτε με, όταν τριάντα την πέφτουν σε δύο, βλέπω ακριβώς το ίδιο πράγμα με αυτό που γίνεται στα υπόγεια της Γαδα. Τι να κάνουμε τώρα.

Αν ανήκα σε εκείνο το χώρο, σε οποιοδήποτε φιλικό χώρο, σε οτιδήποτε το επικροτούσε, ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ ΑΜΕΣΑ, γιατί θα ένιωθα ΑΗΔΙΑ για το πόσο μοιάζω τελικά με την αντίπαλη μεριά, άλλο αν υποθετικά θέλουμε άλλα πράγματα.

Συνοψίζοντας λοιπόν, για όσους δεν το πιάνουν. Δεν εξισώνω ιδεολογίες, εξισώνω συμπεριφορές. Αν αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος, μπορεί να λέει αυτός μαλακιάρες ολκής.

Δεν είναι λογική ίσως αποστάσεων από οτιδήποτε. Ακόμα και αν τείνει να μοιάζει πολύ, πράγμα που δε με ενοχλεί.

Κάλκι, δεν με νοιάζει καθόλου τι ρισκάρει ένας ηλίθιος για να κάνει μια ηλιθιότητα. Στα αλήθεια τώρα, και σοβαρότατα.

Ουμπουρόη, αν δεν έχεις καταλάβει, δεν πολυπιστεύω πως υπάρχουν λύσεις γενικώς, σε τέτοια επίπεδα που βρισκόμαστε. Η βία είναι χαρακτηριστικό του ανθρώπου, αν δεν το βλέπεις τώρα, δες όλα τα στάδια της ανθρώπινης ιστορίας (εκτός από τους ινδιάνουθς καλαμοταχάρι και τους όποιους κολλεκτίβες επικαλεστείς) και αν δεν το δεις ούτε τότε ή επικαλεστείς το "αφού δεν συνέβη κάτι μέχρι τώρα, πως αποκλείεις να συμβεί στο μέλλον", τότε φακ, δεν ξέρω, κάτι πάει πολύ στραβά ε. Από τη στιγμή λοιπόν που πάντα κάποιος δεν θα είναι ευχαριστημένος, θα πέφτει ξύλο. Άμα είναι να πέφτει ξύλο, ε ας πέφτει όσο να ναι "δίκαια". Δεν πρόκειται να ωραιοποιήσω την μαύρη κουκούλα εις βάρος οποιουδήποτε υπάρχοντος ελληνικού αστυνομικού συστήματος, προς χάριν της αχρηστίας του και μόνο. Θα ήταν ηλίθιο, μόνο και μόνο επειδή θα μείωνε τα σαφή μου επιχειρήματα για την πλήρως λανθασμένη λειτουργία του οποιουδήπτε αστυνομικού σώματος αυτού. Και δε με ιντριγκάρει η επανάσταση-φέτα που μπαχαλίζει όπου να ναι για να πειστεί και η ίδια πως έχει κάτι να πει. Αν είναι δυνατόν ε.

metamelia3
09-07-2007, 17:20
ο καρχαρτ έγραψε αυτό που εμένα με καλύπτει απόλυτα
και με αυτό βασικά συμφώνησα

Δε θα άντεχα επίσης να προάσπιζα την (όποια) ιδέα μου, συλλογικά, σε χώρο όπου έστω ακόμα και ένας ασκεί σκόπιμη/άσκοπη βία εις βάρος οποιουδήποτε.
Στο παραπάνω ποστ σαφώς και δεν είπα πουθενά ότι πρέπει να επικροτείτε τη δράση των κουκουλοφόρων. Είπα μόνο ότι δε μπορείς σε καμμία περίπτωση να εξισώσεις μπάτσους με κουκουλοφόρους όσο κι αν απεχθάνεσαι τη βία που και οι δύο - καθένας με δικό του τρόπο, στόχο κλπ - ασκούν

Από εκεί και πέρα, έχω ξαναγράψει (και δεν βρισκω το λινκ ρεγμτ) ότι εχω δει εν δράσει κάποιους σαν κι αυτούς τους 30. Σε παλιότερο ροκγουειβ. Χτυπούσαν όλοι μαζί με μανία έναν, επειδή "ήταν φασίστας". Κατά πάσα πιθανότητα ήταν. Η εικόνα αυτή ήταν άνανδρη, και όποιος τολμούσε να επέμβει, να χωρίσει, να σώσει, αυτόματα μετατρεπόταν σε εχθρό. Προσπάθησα κι εγώ να το κάνω (έχω φάει πολύ δούλεμα αλλά και ξύλο για την μανία μου να χωρίζω). Αντίκρυσα επιθετικά βλέμματα και απειλητικές διαθέσεις. Από πολλούς. Οπλισμένους. Κώλωσα.

Τη στιγμή εκείνη ένιωσα τόσο ανελεύθερος που δεν χρειάζεται έκτοτε
να ακούσω κάποιο επιχείρημα για να βγάλω τα συμπεράσματά μου.
Χωρίς να θέλω να σε καμμία περίπτωση να πω ότι αυτό είναι το επιθυμητό, με τη δράση των ακροδεξιών που είναι γνωστή σε όλους (μαχαιριές σε 14χρονα με μπλούζα Τσε Γκεβάρα, ξύλο ή και μαχαιριές πάλι σε οποιοδήποτε άτομο πετύχουν να κολλάει αφίσες οποιουδήποτε αριστερού χώρου, ντου με θύματα σε φεστιβαλ και διοργανώσεις και πολλά άλλα) δεν είναι απόλυτα προβλέψιμο η αντίδραση απέναντί τους να είναι τέτοια; Από φασίστες ξεκίνησε η λογική "φα τους" και προφανώς η απάντηση θα είναι "φα τους πριν σε φάνε".

animae
09-07-2007, 17:22
Πανω κατω, τα ιδια λετε με τον φιξξξερ και συμφωνω και με τους 2.

εντιτ: για τον καρχαρτ λεω.

O)))zma
09-07-2007, 17:23
Από φασίστες ξεκίνησε η λογική "φα τους" και προφανώς η απάντηση θα είναι "φα τους πριν σε φάνε".

afto den akougete ligo san i lisi gia to problima einai na gino meros tou?

metamelia3
09-07-2007, 17:37
Κάλκι, δεν με νοιάζει καθόλου τι ρισκάρει ένας ηλίθιος για να κάνει μια ηλιθιότητα. Στα αλήθεια τώρα, και σοβαρότατα.
"ηλίθιος"; "ηλιθιότητα"; Το' χεις χάσει τελείως; Επειδή διαφωνείς με ιδεολογία και πρακτική σημαίνει ότι όσοι σχετίζονται είναι ηλίθιοι; Δηλαδή, έλεος ας πούμε, λίγο σεβασμό ξέρω' γω, δε κάνει κακό.

Όσο για τις ομοιότητες μεταξύ της μίας πράξης των κουκουλοφόρων και της γενικής πρακτικής της πολυαγαπημένης μας ελληνικής αστυνομίας, οκ, μεταξύ τους έχουν "πόλεμο", ότι θέλουν κάνουν προκειμένου να "κερδίσουν". Και είναι και θεμιτό.

necropethamenos
09-07-2007, 17:44
Για μένα, οι χειρότεροι μπάσταρδοι είναι αυτοί που επικροτούν τη βία μονομερώς. "Καλά του κάνανε", αλλά και "λευτεριά στον....[τάδε]" που πιθανώς έχει κάνει τα ίδια και χειρότερα. "Γαμήστε τα τα κωλόπαιδα", αλλά "εμείς είμαστε σάκοι του μποξ που μιλάμε". Όοοοχι, έδωσες, θα λάβεις. Εσύ, και όσοι "καλοί αστυνομικοί" και "φιλήσυχοι" αντιεξουσιαστές σιωπηλά σε επικροτούν και ας μη βαράνε οι ίδιοι.

e afto nte.

ama se xalaei i via tote se xalaei GENIKOTERA. Otan se xalaei mono otan tin vgazoun oi mpatsoi, tote den einai i via to provlima sou alla to poios exei to panw xeri.

entit: kalki, pali resta dineis, pws ginetai na ypostirizeis kapoia apo tis 2 plevres??

oloi exoun (sto myalo tous) dikaiologies gia tis sixameres prakseis tous, to zitima einai oti den yparxoun dikaiologies gia tin via.

Phoebus
09-07-2007, 17:46
Θεωρείται δηλαδή το συγκεκριμένο σκηνικό πολιτική πράξη;

metamelia3
09-07-2007, 17:47
Από φασίστες ξεκίνησε η λογική "φα τους" και προφανώς η απάντηση θα είναι "φα τους πριν σε φάνε".

afto den akougete ligo san i lisi gia to problima einai na gino meros tou?
Οκ, έστω ότι έχω εναν αδερφό δεκατετράχρονο, που περπατάει στο δρόμο με τη μπλούζα του Cobain με το αλφάδι πάνω. Τον πιάνουν 10 καραφλά αρχίδια και τον σκοτώνουν. Το χρέος μου ποιό ήταν; Να τον προφυλάξω. Πώς; Ή βγάζοντάς του τη μπλούζα και κουρεύοντάς του το μαλλί για να μη τον βάλουν στο μάτι ή να φροντίσω να απαντήσω έτσι που δε θα τολμήσουν να αγγίξουν ούτε αυτόν ούτε κανέναν αντίστοιχο που φοράει μια μπλούζα που του αρέσει απλά ή υπερασπίζεται μια ιδεολογία.
Ακούω με περηφάνεια κρετίνους χούλιγκανς να λένε "και εκεί πέρα που παρτάραμε που κέρδισε ο Παναθηναϊκός περνάει ένας αλβαναράς με το μούλικό του και τον πιάνει ο Μητσάρας και του πέταξε τ' άντερα στο πάτωμα και το μούλικο έκλαιγε χαχαχαχα".
Βλέπω τα ίδια αρχίδια όταν βρίσκομαι σε μια πορεία για να εκφράσω τη διαφωνία μου με κάτι να είμαι κλεισμένος με άλλους ανθρώπους στο Πολυτεχνείο, να κοντεύω να πνιγώ απ' τα δακρυγόνα και να μη μπορώ να φύγω γιατί όποιο πλακάκι και αν πατήσω έξω απ' το χώρο του Πολυτεχνείου έχει ζευγαράκια χρυσαυγιτών και ματατζήδων.

Και για πες μου τώρα εσύ: Τι άλλο θα μπορούσα να δεχθώ ως λύση;

Και για πείτε μου και οι άλλοι έχοντας διαβάσει τα παραπάνω: Έχω λόγο να στενοχωρηθώ αν μάθω ότι έδειραν μέχρι θανάτου έναν τύπο που τα έκανε όλα αυτά; Έχω λόγο να στενοχωρηθώ αν υπήρχε ηλεκτρική καρέκλα να οδηγήσουν τον Καζάκο;

carheart
09-07-2007, 17:50
"ηλίθιος"; "ηλιθιότητα"; Το' χεις χάσει τελείως; Επειδή διαφωνείς με ιδεολογία και πρακτική σημαίνει ότι όσοι σχετίζονται είναι ηλίθιοι; Δηλαδή, έλεος ας πούμε, λίγο σεβασμό ξέρω' γω, δε κάνει κακό.

H καταστροφή του Ejekt, το ξύλο 30-2, η καταστροφή όλων των πορειών και το ξύλο που μάζευαν κάποιοι φοιτητές είναι ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που συνέβη από ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

τελεία και παύλα.

Όσο για τον πόλεμο που λες πιο κάτω, ε δεν συμμετέχω, είμαι κατά του πολέμου, και τέτοια.

metamelia3
09-07-2007, 17:54

H καταστροφή του Ejekt, το ξύλο 30-2, η καταστροφή όλων των πορειών και το ξύλο που μάζευαν κάποιοι φοιτητές είναι ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ που συνέβη από ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

τελεία και παύλα.
Ηλιθιότητα ονομάζεις κάτι το οποίο δεν αιτιολογείται, όχι κάτι που δε σου αρέσει.

Όσο για τον πόλεμο που λες πιο κάτω, ε δεν συμμετέχω, είμαι κατά του πολέμου, και τέτοια.
Ε μεταξύ τους έχουν πόλεμο. Κάθε φορά που σε πιάνει και σένα κάτι απ' αυτόν τον πόλεμο είναι απ' την πλευρά των μπάτσων και κατά πάσα πιθανότητα γιά να σε οδηγήσουν να λες ότι λες τώρα.

Lost_In_Cooperland
09-07-2007, 18:08
τον χρυσαυγίτη που θα μου έσφαζε το αδερφάκι μου, θα τον έσφαζα γιατί θα με έκανε να νιώσω καλύτερα παίρνοντας εκδίκηση και όχι γιατί υπήρχε περίπτωση να καταφέρω να φοράει καθείς τη μπλούζα που γουστάρει κι άλλες πίπες. ας μην βαπτίζουμε τις πράξεις μας όπως εμείς γουστάρουμε.

τα παραπάνω τα λέει ηλιθιότητες, γιατί προφανώς δεν υπάρχει αιτιολογία (σύμφωνα με τον ίδιο, αν θες).

Και για πείτε μου και οι άλλοι έχοντας διαβάσει τα παραπάνω: Έχω λόγο να στενοχωρηθώ αν μάθω ότι έδειραν μέχρι θανάτου έναν τύπο που τα έκανε όλα αυτά; Έχω λόγο να στενοχωρηθώ αν υπήρχε ηλεκτρική καρέκλα να οδηγήσουν τον Καζάκο;

ο συγκεκριμένος μπάτσος που βρίσκεται στο νοσοκομείο και στην κατάσταση την οποια βρίσκεται, ΔΕΝ έκανε αυτά που λες ότι έκανε. εσύ νομίζεις ότι τα έκανε ή θα τα έκανε κάποια στιγμή στο μέλλον. εκτός κι αν έχεις (ή έστω οι 30 λούληδες) κάτι που να αποδεικνύει το αντίθετο.

phthoggon
09-07-2007, 18:15
Κάλκι, το ξέρεις μέσα σου πολύ καλά ότι αυτό που υποστηρίζεις είναι φαύλος κύκλος. Η αδικία σε έναν άδικο, το 30 προς ένα σε ένα φασίστα (ιδιαίτερα το... προληπτικό) θα συνεχίζει πάντοτε να διαιωνίζει το άδικο εφόσον στα μάτια του νέου φασίστα που θα το δει αυτό εσύ θα είσαι ο κακός, ο απάνθρωπος, ο σαδιστής. Το παραπάνω αυτό θα σου φαίνεται σίγουρα μία μαλακία χωρίς αξία στον πραγματικό κόσμο και τις καταστάσεις που ζούμε, και έχεις δίκιο βέβαια. Όμως έχει τεράστια διαφορά η στάση που κρατάς έστω και σε ιδεατό επίπεδο διότι δεν είμαστε σε έναν πόλεμο με δύο πλευρές αποφασισμένες να σφαχτούν σα να μην υπάρχει αύριο, αλλά στην κοινωνία η οποία συνεχώς αλληλεπιδρά σε αυτή τη διαμάχη καθορίζοντας την δύναμη των πλευρών. Κοινώς όσο λιγότερο ζώα και όσο περισσότερο πιστοί στις ιδέες μας είμαστε τόσο περισσότερα έχουμε να κερδίσουμε. Και τις μαλακίες για τα μέσα και τους άγιους ξεχάστε τα ή αφήστετα για τη μέρα που θα σηκωθεί το μανιτάρι και δε χουμε και πολλές επιλογές anyway.

Άλλη μια αυτονόητη θεωρητική μαλακία απο τον yours truly.

animae
09-07-2007, 18:17
τον χρυσαυγίτη που θα μου έσφαζε το αδερφάκι μου, θα τον έσφαζα γιατί θα με έκανε να νιώσω καλύτερα παίρνοντας εκδίκηση και όχι γιατί υπήρχε περίπτωση να καταφέρω να φοράει καθείς τη μπλούζα που γουστάρει κι άλλες πίπες. ας μην βαπτίζουμε τις πράξεις μας όπως εμείς γουστάρουμε.

τα παραπάνω τα λέει ηλιθιότητες, γιατί προφανώς δεν υπάρχει αιτιολογία (σύμφωνα με τον ίδιο, αν θες).

ο συγκεκριμένος μπάτσος που βρίσκεται στο νοσοκομείο και στην κατάσταση την οποια βρίσκεται, ΔΕΝ έκανε αυτά που λες ότι έκανε. εσύ νομίζεις ότι τα έκανε ή θα τα έκανε κάποια στιγμή στο μέλλον. εκτός κι αν έχεις (ή έστω οι 30 λούληδες) κάτι που να αποδεικνύει το αντίθετο.

Συμφωνω.

Βρε Καλχι, οταν ειχα κλειστει μες το πολυτεχνειο σε μια πορεια περσυ, πως μπορεσα και βγηκα ανενοχλητος απο κει μεσα εγω και αρκετα ατομα ακομα? Δηλαδη οκ, μην μεγαλοποιουμε τα πραγματα.

ikonoklast
09-07-2007, 19:28
Ποια πορεία ψηλέ;

Griffith
09-07-2007, 19:32
θυμάμαι και γελάω που είχαν προσαγάγει προληπτικά μια φορά τον κάλκι,υποθέτω λόγω πολύχρωμου κασκόλ και κάναμε χαβαλέ κάτι πορειακοί ιαρίτες πως συνέλαβαν τον πιο ακίνδυνο άνθρωπο της πορείας.

House Of Low Culture
09-07-2007, 19:40
μα είναι ο πιο ακίνδυνος άνθρωπος κάθε πορείας. Ο Κάλκης μιλάει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.

Pitsadoros
09-07-2007, 19:41
oloi noudou i pasok tha psifizete meta ta trianta sas opote sinexiste

House Of Low Culture
09-07-2007, 19:43
εγώ θα ψηφίζω τον βουλευτή της ΝΔ τότε Πιτσαδόρο.

ikonoklast
09-07-2007, 19:43
Άντε γαμήσου ρε πιτσαδόρε.

animae
09-07-2007, 19:46
Δεν θυμαμαι ποτε ηταν(πανεκπαιδευτικη πρεπει να ταν), αλλα ηταν αυτη που ειχε μπει μπολικος κοσμος μεσα στο πολυτεχνειο, 3-4 χιλιαρικα αν υπολογιζω σωστα και πριν το μπαχαλο που ειχε γινει στην Νομικη.

ikonoklast
09-07-2007, 19:49
Αν λες τότε που γινόταν πανελλαδικό στο τμαχ και στην πατησίων έπαιζε πόλεμος και είχαν σκάσει λίτες και χρυσαυγίτες στα στενά, δεν έχεις δίκιο σε αυτό που λές.

animae
09-07-2007, 19:53
Αν λες τότε που γινόταν πανελλαδικό στο τμαχ και στην πατησίων έπαιζε πόλεμος και είχαν σκάσει λίτες και χρυσαυγίτες στα στενά, δεν έχεις δίκιο σε αυτό που λές.

Ναι, αυτο λεω.
Τωρα για το αν εχω δικιο, δεν ξερω τι να σου πω. Εγω πρεπει να φυγα κατα τις 7+ μεσα απο το πολυτεχνειο, οταν ακομα απ εξω ηταν μπατσοι. Απο την Στουρναρη δεν ηταν κανεις. Παντως φυγαμε ανετα 7 ατομα μαζι, οπως και γενικα εφευγε κοσμος εκεινη την στιγμη. Τι να πω, μπορε να ταν το τυχερο της ωρας.
Απλα γενικα επικρατουσε ψιλοπανικος μεσα("μην πατε εξω, ειναι γεματο ασφαλιτες και μπατσους"). Εγω που βγηκα 2 φορες εξω, με αρκετη διαφορα ωρας, δεν ειδα κατι τετοιο.Μπορει να χω ασφαλιτοαπωθητικο, ξερω γω? :P

Kingdom Gone
09-07-2007, 21:47

με το μπαρδόν αλλά ούτε τελειωμένοι κνίτες δε τα λεν αυτά.

.
09-07-2007, 22:01
για να πω καιγω τη μαλακία μου, σε ορισμένες περιπτώσεις είμαι υπέρ της αυτοδικίας , σε πολύ ειδκές περιπτώσεις όμως, όταν το κακό που σου έχει γίνει είναι προφανές και δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς (π.χ. να μπει κάποιος σπίτι σου, να σε κλέψει και να σκοτώσει τη γυναίκα σου ξερωγω) ή μάλλον δεν είμαι υπέρ, απλά την καταλαβαίνω.

αυτό που σίγουρα δεν καταλαβαίνω είναι η "συμβολική βία". τι πα να πει ρε ζώα "ήταν ασφαλίτης, οι ασφαλίτες κάνουν αυτά άρα και αυτός τα κάνει αυτά"; πώς μπορείτε να δικαιολογείτε μια τέτοια λογική όταν ο άλλος είναι έτοιμος να πεθάνει;

αυτοί οι 30 ξέραν τίποτα για το συγκεκριμένο άνθρωπο και τις πράξεις του ή απλά βρέθηκε στο δρόμο τους;

αν υπήρχαν όντως ενδείξεις ότι αυτός ο τύπος είναι κάθαρμα θα μπορούσα να τους δικαιολογήσω. τώρα όμως είναι απλά δολοφόνοι και αρχιφασίστες και θα τους άξιζε να σαπίσουν στη φυλακή όλη τους τη ζωή.

πάρτε το χαμπάρι, δε γουστάρουμε τη βία σας ούτε τους συμβολισμούς σας ούτε τις φάτσες σας, ακριβώς όπως δε γουστάρουμε τα έργα και τις πράξεις των ασφαλιτων. είστε το ίδιο πράγμα ΑΚΡΙΒΩΣ, απλά όπως περίπου είπε ο νεκροπεθαμένος στραβώνετε που έχουν άλλοι το πάνω χέρι.

σκατοφασίστες.

carheart
09-07-2007, 22:15

με το μπαρδόν αλλά ούτε τελειωμένοι κνίτες δε τα λεν αυτά.

εντάξει, ήμουν κάπως υπερβολικός, αλλά εσύ είσαι πιό πολύ!!! Lol.

Mayhem
09-07-2007, 22:22
για να πω καιγω τη μαλακία μου, σε ορισμένες περιπτώσεις είμαι υπέρ της αυτοδικίας , σε πολύ ειδκές περιπτώσεις όμως, όταν το κακό που σου έχει γίνει είναι προφανές και δε μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς (π.χ. να μπει κάποιος σπίτι σου, να σε κλέψει και να σκοτώσει τη γυναίκα σου ξερωγω) ή μάλλον δεν είμαι υπέρ, απλά την καταλαβαίνω.

αυτό που σίγουρα δεν καταλαβαίνω είναι η "συμβολική βία". τι πα να πει ρε ζώα "ήταν ασφαλίτης, οι ασφαλίτες κάνουν αυτά άρα και αυτός τα κάνει αυτά"; πώς μπορείτε να δικαιολογείτε μια τέτοια λογική όταν ο άλλος είναι έτοιμος να πεθάνει;

αυτοί οι 30 ξέραν τίποτα για το συγκεκριμένο άνθρωπο και τις πράξεις του ή απλά βρέθηκε στο δρόμο τους;

αν υπήρχαν όντως ενδείξεις ότι αυτός ο τύπος είναι κάθαρμα θα μπορούσα να τους δικαιολογήσω. τώρα όμως είναι απλά δολοφόνοι και αρχιφασίστες και θα τους άξιζε να σαπίσουν στη φυλακή όλη τους τη ζωή.

πάρτε το χαμπάρι, δε γουστάρουμε τη βία σας ούτε τους συμβολισμούς σας ούτε τις φάτσες σας, ακριβώς όπως δε γουστάρουμε τα έργα και τις πράξεις των ασφαλιτων. είστε το ίδιο πράγμα ΑΚΡΙΒΩΣ, απλά όπως περίπου είπε ο νεκροπεθαμένος στραβώνετε που έχουν άλλοι το πάνω χέρι.

σκατοφασίστες.

μα τι λες τώρα φίλτατε, αφού ήταν ασφαλίτης, του άξιζε καλά να πάθει σκατά στο τάφο του

Deniz
09-07-2007, 22:35
:offtopic: Αγαπάω mayhem για το avatar.. συνεχίστε.. :offtopic:

Not_saved
10-07-2007, 00:45
μα τι λες τώρα φίλτατε, αφού ήταν ασφαλίτης, του άξιζε καλά να πάθει σκατά στο τάφο του

άντε γαμήσου ρε φασίστα κι εσύ.

Dragonlord
10-07-2007, 01:02
συμφωνώ με ubu roi. και ..

για το συμβάν, απλά αίσχος. τα ίδια σκατά.

Kingdom Gone
10-07-2007, 04:28
oloi noudou i pasok tha psifizete meta ta trianta sas opote sinexiste

εγώ θα ψηφίζω συριζα.

Ace
10-07-2007, 05:25
Μεχρι τοτε 8α χει γινει η επανασταση, ποιες εκλογες.

Ubu Roi
10-07-2007, 13:49
κάρχαρτ, κατ' αρχήν, η βία δεν είναι εγγενές ανθρώπινο χαρακτηριστικό, είναι επίκτητο, όπως τα περισσότερα τέτοια άλλωστε. η βία είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένων αιτιών, όταν δεν υπάρχουν οι αιτίες που την προκαλούν τότε δεν θα υπάρχει και η ίδια η βία. κανείς -εγώ τουλάχιστον δεν το κάνα ποτέ!- δε ένιωσε την ανάγκη να μοιράζει φάπες από 'δω και από 'κεί λόγω κάποιου προαιώνιου αταβιστικού ενστίκτου. έτσι, όλα τα προσκωπάκια με τα μπλέ σωβρακάκια που γινήκαν μπάτσοι που χτυπούσαν σε προσφυγικά σπιτάκια δεν εξέφραζαν κάποιο ακατανίκητο εγγενές ανθρώπινο χαρακτηριστικό αλλά τις κοινωνικές συνθήκες μέσα στις οποίες μεγάλωσαν και ζούσαν, τι να κάνουμε τώρα; αυτό πάντα έτσι ήταν είναι και θα είναι που να χτυπάτε κλαίγοντας τους κώλους σας κάτω όλοι οι μπλακμεταλλοι επιμένοντας ότι η βία είναι αναπόσταστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης.

εν συνεχεία, επιμένεις στην ίδια γλίτσα περί ίσων αποστάσεων. οι συγκεκριμένοι 30 συμφωνούμε ότι ήταν ένα μάτσο τερματισμένοι που αναπαρήγαγαν τακτικές που οι ίδιοι καταδικάζουν, αλλά το να ταυτίζεις ένα ολόκληρο χώρο με αυτούς επειδή δεν τον γουστάρεις ούτως ή άλλως και συνεπώς σε βολεύει είναι κακό πράμα. οι αναρχικοί/αντεξουσιαστές δεν είναι ένας ομογενής, ενιαίος χώρος, υπάρχουν οι σοβαροί, υπάρχουν και οι μαλάκες, άλλωστε το να δηλώσεις αναρχικός είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο μια και σε πρώτο στάδιο δεν χρειάζεται κάποια περαίτερω εμβάθυνση από το "σκατά στην εξουσία" και έτσι είναι λογικό να μαζεύεται κάθε καρυδιάς καρύδι σε αυτούς κύκλους. αυτός ο χώρος λοιπον ναι μεν βασίζεται στο φαντασιακό -κατ' εμέ- ότι η ατομική βία μπορεί να φέρει την αλλαγή αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ενστερνίζεται σύσσωμος τέτοιες μπατσικές τακτικές. όταν γίνεται αυτό, μαζί σου, να κράξουμε όσους το 'καναν και να τους πούμε μπάτσους και τα ρέστα. αλλά το να ταυτίζεις γενικότερα αυτούς τους δύο είναι μια μαλακία και μισή. και επίσης πασοκάρα.

τώρα το να λες ότι θα έφευγες από αυτούς τους κύκλους επειδή δηλώνει το ίδιο με σένα κάποιος μαλάκας που συμμετείχε στο λιντσάρισμα είναι αστεισμός, το να καθορίζονται οι δικές σου πράξεις από αυτές του κάθε μαλάκα είναι ετεροκαθορισμός και ποτέ δεν ήταν το ζητούμενο. επίσης, εσύ συγκεκριμένα θα έπρεπε να απομακρυνθείς από οτιδήποτε θυμίζει μπλακ μέταλ μια και εκεί υπάρχουν δείγματα αυθεντικής ανθρώπινης βλακείας που έστειλαν κόσμο στα θυμαράκια, όχι απλά στην εντατική. οπότε ας δείξουμε λίγη καλοσύνη και τρυφερότητα και ας μην πετάμε ανοησίες αδιακρίτως.

επίσης, δείξε ακόμα περισσότερη καλόσυνη και τρυφερότητα για τη νοημοσύνη μου και μη μου λες ότι οι Α/Α έχουν πλάτες από πίσω τους. αυτό μου θυμίζει έναν άλλο ανάλογης σοβαρότητας ισχυρισμό -τον οποίο εντελώς συμπτωματικά πάλι είχες αναπαραγάγει εσύ- ότι τα εαακ χρηματοδοτούνται από τον λαλιώτη. γενικά, καλή φάση να είσαι απολιτικός μπλακμέταλος και να κράζεις το κάθε τι, άλλα όταν πιάνεσαι από τέτοιες οφθαλμοφανείς μαλακίες για να το κάνεις εκτός από απολιτικός και από μπλακμέταλος γίνεσαι και βλάκας ρε παιδί μου, πως να το κάνουμε τώρα.

πιτσαδόρε, που το ξέρεις βρε φωστήρα; γνωριζόμαστε και από αύριο;

stam and the witches
10-07-2007, 13:56
Ρε αθεόφοβε, το ίδιο πράγμα είναι να λες ότι έχουν πλάτες τα ΕΑΑΚ και το ίδιοι οι μπαχαλιάροι;

Επίσης το να σου λέει κάποιος "θα ψηφίζεις πασόκ σε 10 χρόνια" είναι εμμέσως πολιτική άποψη (άσχετα αν ο πιτσαράς μάλλον δεν το εξέφρασε ως τέτοια) και η απάντηση σε αυτό δεν είναι "που ξέρεις τι θα κάνω" αλλά κάτι ελαφρώς πιο πολιτικό.

Κατα τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω :thumbsup:

Ubu Roi
10-07-2007, 13:57
εν τω μεταξύ αν η βία ήταν πράγματι εγγενές ανθρώπινο χαρακτηριστικό θα έπρεπε να δικαιολογούμε τόσο τους μπάτσους όσο και τους μπάχαλους μια και το να πλακώνεις κόσμο, ε, "είναι ανθρώπινο" βρε αδερφέ.

αστειότητες.

εντίτ: σπαμ, αν λέγοντας πλάτες εννοείς τις οργανώσεις, σύμφωνοι. όταν όμως εννοείς το πασοκ τότε οι δυό ισχυρισμοί αγγίζουν ανάλογα επίπεδα γελοιότητας. κατά τα άλλα δεν κατάλαβα τι το πολιτικό έχει το "στα 30 θα ψηφίζεις πασόκ", εμένα για κουβέντα καφενείου μου κάνει.

.
10-07-2007, 13:57
εγώ παιδιά συμφωνώ με το σόλο, εκτός από τα σημεία που απαντάει στον κάρχαρτ, του οποίου τα λεγόμενα πιστεύω ότι παρεξήγησε λιγάκι. κάποια απ'αυτά δλδ.

.
10-07-2007, 13:59
αυτό που είναι σίγουρα εγγενές ανθρώπινο χαρακτηριστικό είναι η βλακεία πάντως.

carheart
10-07-2007, 14:21
Ναι ρε ουμπουρόη, ένα βρέφος δεν έχει τάσεις για βία, χαίρω πολύ, αλλά η κοινωνία δημιουργούσε και θα δημιουργεί για πάντα (που να χτυπιέσαι κλπ) συνθήκες κάτω από τις οποίες η βία θα βρίσκει εκφραστές. Με τον πιό απλό τρόπο. Δεν πρόκειται ποτέ να είναι όλοι ευχαριστημένοι, οπότε τέρμα, πάει τελείωσε. Αν πιστεύεις πως κάποτε θα μπορούν όλοι να είναι ευχαριστημένοι, υποτιμάς απείρως την ανθρώπινη πολυμορφία.

Επίσης, δεν είναι ετεροκαθορισμός των πιστεύω πως θα έφευγα από έναν ΧΩΡΟ, όχι ιδεολογία, αλλά ΧΩΡΟ, όπου κάποιοι θα τον έκαναν να είναι για την πουτσάρα, και εάν έμενα θα επικροτούσα σιωπηλά τις πρακτικές του. Δεν βάζω όλους τους αντιεξουσιαστές σε ένα τσουβάλι. Φυσικά και δε συμβαίνει, από την προσωπική μου (ελαχιστότατη) εμπειρία κιόλας έχω παρατηρήσει τεράστιες σωματικές/νοητικές/κτλ διαφορές ανά περιπτώσεις. Να βάλω όλους τους μπάτσους όμως; Απάντα σε αυτό. Ναι ή ού;

Ξαναλέω για τελευταία (γαμημένη) φορά(δα) πως κρίνω ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ και όχι ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ/ΧΩΡΟΥΣ. Γιατί ναι ρε αδερφέ, σε κάθε νοήμονα άνθρωπο είναι προφανές πως μια αντιεξουσιαστική ιδέα είναι πιο υγιής/χρήσιμη για την εκ νέου δόμηση ενός τρόπου ζωής από οτιδήποτε συντηρητικό, από οτιδήποτε βάζει άχρηστα και ηλιθίως ορισμένα όρια στον άνθρωπο.

Μιλάω για κάτι τέτοιο όμως;; Ε τι να κάνουμε, για άλλο λέω. Τώρα αν ξαναμιλήσεις για τις ίσες αποστάσεις μου σε ιδεολογικούς χώρους, ε είσαι τουλάχιστον πασόκας.

enitharmon
10-07-2007, 15:02
εν τω μεταξύ αν η βία ήταν πράγματι εγγενές ανθρώπινο χαρακτηριστικό θα έπρεπε να δικαιολογούμε τόσο τους μπάτσους όσο και τους μπάχαλους μια και το να πλακώνεις κόσμο, ε, "είναι ανθρώπινο" βρε αδερφέ.
δεν ειναι ανθρωπινο, ειναι ας πουμε καταλοιπο

και το να προσπαθεις με θεωριες να "αποδειξεις" οτι η βια δεν ειναι εμφυτη (ασχετα αν ειναι ή οχι) ειναι το ιδιο αστειο. Δεν έχεις περισσοτερες αποδειξεις απο καποιον που πιστευει οτι η βια ειναι ανθρωπινη εκφραση (ζωωδες καταλοιπο)

ikonoklast
10-07-2007, 15:32
Αμα τη παραβρίσκετε να αντιλαμβάνεστε εαυτούς σα ζώα μπορείτε και να 8εωρησετε τη βία εγγενές αν8ρώπινο χαρακτηριστικό δε 8α διαφωνήσει κανείς πολύ. Ωστόσο η έκφραση της και η μορφή της αλλάζει όσο αναπτύσσεται η αυτοσυνείδηση, αυτή είναι η πραγματικότητα. Η αυτοσυνείδηση και η αντίληψη του περιβάλλοντα κοινωνικού χώρου αλλάζει με την ιστορική εξέλιξη και διαφέρει σε διαφορετικές συν8ήκες. Η βία που ασκείται απο υποκείμενα που διαμορφώνουν συνείδηση σε σύγχρονες κοινωνικές δομές διαφέρει απο αυτήν που ασκούσε ο κρομανιόν ή οι μέηχεμ. Αυτό γίνεται αντιληπτό μόνο όταν παραδεχτούμε την ιστορική εξέλιξη σαν εγγενές αν8ρώπινο χαρακτηριστικό, αν 8εωρούμε οτι βρισκόμαστε στα ίδια επίπεδα συνείδητόποίησης με τον κρομανιόν ή τους μέηχεμ, μπορούμε και να μην το κάνουμε.

Στο 8έμα που συζητάτε, κρίμας που δυό παλικάρια κοστεσάρω χρονώ είναι με σπασμένα τα κεφάλια αλλα έτσι είναι αυτά τα πράγματα. 8α συμβούν άλλωστε πολύ χειρότερα πράγματα στο εγγύς μέλλον.

πσ. οι μέηχεμ και κρομανιόν αναφέρονται τυχαία και δεν υπάρχει σκοπός να 8ιχτεί η εξαίρετη υπόληψή των.

symposium_lexotanil
10-07-2007, 15:51
axxaxaxaaxaxaxxa re uburoi gia onoma tou alax napoume!!! otan leme oti i via einai anthropino (eggenes) xaraktiristiko profanws den ennooume oti ekei pou kathesai irema kai orea kai pineis ti frapedara sou napoume tha ormiseis ston proto perastiko epeidi etsi sou katse. ennooume oti opos OLOI oi zoikoi organismoi, etsi kai o anthropos otan niothei oti apeileitai/kindyneuei/fovatai/ekneurizetai to proto pragma pou tha perasei apo to myalo tou einai i askisi vias. to oti oi koinonikes domes pou exoun dimiourgithei stin ousia anagkazoun ton anthropo na katapiesei auto tou to enstikto kai na strafei se alles lyseis den anairei ton parapano isxyrismo mou. akoma kai i lektiki via pou askeis ston karxart (legontas ton vlaka) epeidi diafoneis me ta legomena tou einai apodeiksi olon ton parapano opote mi mas aradiazeis pipes edo pera, ntropis pramata eisai kai sovaros anthropos ypotithetai.

Αυτό γίνεται αντιληπτό μόνο όταν παραδεχτούμε την ιστορική εξέλιξη σαν εγγενές αν8ρώπινο χαρακτηριστικό, αν 8εωρούμε οτι βρισκόμαστε στα ίδια επίπεδα συνείδητόποίησης με τον κρομανιόν ή τους μέηχεμ, μπορούμε και να μην το κάνουμε.

o anthropos apo tote pou ypirkse sti gi skotonotan me to synanthropo tou ligo i poly, emfanws i oxi, analoga me tis koinonikes synthikes tis epoxis kai to logiko einai na dextoume oti i istoriki ekseliksi kai o antiktypos tis ston anthropo einai to epiktito kai oxi antistrofws.

ikonoklast
10-07-2007, 16:07
Ναι αλλα δε σκοτώνεται με τον ίδιο τρόπο και κυρίως δε σκοτώνεται για τους ίδιους λόγους. Με βάση τον ευρύ ορισμό που έδωσες στη βία, τότε προφανώς την ασκούμε πολύ πιο συχνά απο ότι το συνειδητοποιούμε. Όσο πιο πολύ όμως συνειδητοποιούμε, τόσο λιγότερη βία χρειάζεται να ασκήσουμε, έτσι νομίζω εγώ. Γι' αυτό και ο κάρχαρτ και ο σόλος, αν ήταν λίγο πιο υπάν8ρωποι άν8ρωποι απο ότι είναι τώρα, δε 8α χρειαζόταν να ασκήσουν βία σε λεκτικό επίπεδο και για ένα τέτοιο παπαρολογικό ζήτημα. 8α τσάκιζε ο ένας το κεφάλι του άλλου για να πάρει το μάνγκο του ή να του κλέψει βινύλια κρομανιόν.

symposium_lexotanil
10-07-2007, 16:10
xm.

nai.

gia na katalavo, auto to post egine gia na antikrousei kati apauta pou eipa i gia na symfonisei? giati ego de vlepo kati pou na erxetai se antithesi me ta (autanoita imo) pou eipa parapano.

ikonoklast
10-07-2007, 16:14
Όχι, πανω κατω τα βρίσκουμε. Νομίζω διαφωνούμε στο αν η εξέλιξη είναι εγγενές χαρακτηριστικό και σε ένα παλιότερο που είχες πει για την ασύδοτη ποινικοποίηση της βίας.
8ες να τις παίξουμε;

pitchfork
10-07-2007, 16:17
15 ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ σελίδες επειδή ένας ΜΑΛΑΚΑΣ στην αρχή δεν είπε ένα σόορυ - λάθος....

cancer
10-07-2007, 16:18
giati re sy, 8a vgalei kapou.

metamelia3
10-07-2007, 16:21
Εγώ είμαι αυτός;

Αν ναι της μάνας σου!

εντιτ:πιτσφορκ

FIXXXER
10-07-2007, 16:25
Καλα, σοβαρα τωρα, πιστευει κανεις εδω μεσα (και γενικα) οτι η βια ειναι καθαρα επικτητο χαρακτηριστικο και οτι ολοι αν ζησουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες καταστασεις θα αντιδρασουμε με τον ιδιο τροπο?
Η λεξη ενστικτο χανει καθε εννοια.

ikonoklast
10-07-2007, 16:26
Άντε γαμήσου ρε ισχυρογνώμονα.

εντιτ:καλκι

symposium_lexotanil
10-07-2007, 16:32
ego genika eimai poly tis autosygkratisis ki etsi giati alliws tha itan provlima megalo gia mena kathoti kathimerinws i tha me trexan sta dikastiria i sta nosokomeia, analogws tin periptosi. alla den mporo na arnitho oti i skepsi tis xrisis vias den pernaei apo to myalo mou toulaxiston 12 ores apo tis 24.

eksigisa pano kato giati theoro tin "ekseliksi" epiktito xaraktiristiko, patontas kathara pano ston orismo kai mono. o anthropos os eidos de dimiourgithike eugenis kai politismenos. egine stin poreia logw tis profanws eggenous (episis) anagkis tou na organothei se koinonies afou katalave oti den mporeis na xeis kai tin pita olokliri kai to skylo xortato ektos an eisai arxaios athinaios.

i antidrasi mou stin asydoti poinikopoiisi tis vias pigazei kathara apo tin pepoithisi mou oti i askisi vias einai thema anthropinou (=zoikou) enstiktou. opote nai, se mia en vrasmw katastasi, stin opoia o anthropos ksexnaei automata osa exei mathei kai osa ton exoun empotisei mesw tis koinonikis tou anatrofis, einai ANAMENOMENO na ta spasei ola, akoma kai na skotosei analogws tis peristaseis.

edit : ola ta parapano ston ikonoklast e kathoti einai o monos me ton opoio de thelo na tis paikso. oloi oi ypoloipoi an exete opoidipote provlima agnoiste ola mou ta grafomena kai apla peite ora kai parking.

metamelia3
10-07-2007, 16:38
ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΙΟΥ ΙΟΥ

Skalani Caveman
10-07-2007, 16:48
http://s73.photobucket.com/albums/i205/realpotosi/th_simbolo.gif

Vic
10-07-2007, 17:26
Θα ήθελα να συμμετάσχω στην συζήτηση αλλά υπάρχει τόσο πολύ πράμα που αρχή δεν μπορώ να κάνω...

Θα ήθελα όμως να μου πείτε ως στάρτινγκ πόιντ, τι εννοείτε με εξευγενισμό του ανθρώπου, την αυτοσυνείδηση και τέτοια και σας παρακαλώ φορ δε λαβ οφ γκαντ, μην μου φέρνετε Κρομανιόν και Νεάντερταλ για παράδειγμα. Είναι άχρηστα και το ξέρετε. Διότι κανείς μας δεν ξέρει ποια ήταν η πραγματικότητα ενός Κρομανιόν. Πείτε μου την εξέλιξη του σημερινού ανθρώπου με έναν κάτοικο ξέρω γω της Κωνσταντινούπολης το 10ο αιώνα, ή έναν Ινδιάνο του 13ου αιώνα που κυνήγαγε τατάνκα, έναν Βιενέζο του 17ου αιώνα που έραβε ρούχα για τον Αυτοκράτορα, τον Αρχαίο Αθηναίο που 'λεγε ο Σύμπος, τον προπάππο σας όπως σας τα'λεγε η γιαγιά σας. Κάτι πιο τάντζιμπλ από έναν κέιβμαν που κανείς μας δεν γνώρισε παρά μόνο από τη ζωγραφιά ενός βούβαλου.

Και μιας και τα λέμε όλα αυτά για την βία, πείτε μου, τι πήγε στραβά στην Γαλλική επανάσταση και γιατί; Κι αυτή από το Διαφωτισμό που πήγε το ανθρωπινό πνέυμα μπροστά δεν ξεπήδησε; Αν δεν πήγε στραβά πάλι, πείτε.

Α, και μιας και λέμε επίσης και για επαναστάσεις που ωριμάζουν και έρχονται για πείτε μου ποιο είναι το πόιντ συνηδειτοποίησης που ξεχωρίζει τον ώριμο αυτοσυνειδησιακά από τον ανώριμο; Και τελικά ο συνειδητοποιημένος σούπερ άνθρωπος που θα ζήσει με όλους αρμονικά στην χιλιαστική κοινωνία την Γιαχωβάδικη, όλα δίκαια και ωραία κι ετς με τις πρασινάδες και τα μεγάλα καρπούζια τα ζουμερά, είναι ένας άνθρωπος που προτίθεται να σπάει κεφάλια και να κρεμάει μαζικά τους "κακούς";

Γενικά, πείτε. Σόρυ που σας έμπλεξα τα μπούτια, αλλά τα μπλέξατε πρώτοι μόνοι σας. Κυρία αυτός άρχισε κι ετς.

Αμα θέλετε. Γενικά διάβασα ωραίες και ενδιαφέρουσες σκέψεις αλλά σκόρπιες και ανφόκουστ, και θέλω να τις ακούσω ταχτοποιημένες άμα δε βαριόσαστε.

Η βία είναι επιλογή. Γνώμη μου.

Not_saved
10-07-2007, 19:17
Και τελικά ο συνειδητοποιημένος σούπερ άνθρωπος που θα ζήσει με όλους αρμονικά στην χιλιαστική κοινωνία την Γιαχωβάδικη, όλα δίκαια και ωραία κι ετς με τις πρασινάδες και τα μεγάλα καρπούζια τα ζουμερά, είναι ένας άνθρωπος που προτίθεται να σπάει κεφάλια και να κρεμάει μαζικά τους "κακούς";

Βασικά θα σκοτώσουμε όλους τους κακούς και θα μείνουν μόνο οι καλοί.

Επίσης άμα θες πες κι εσύ τι πήγε στραβά στη Γαλλική Επανάσταση.Είσαι κι εσύ της άποψης του Νίκου Δήμου ότι έφερε Ναπολέοντες όπως και η Οκτωβριανή έφερε Σταλίνηδες επειδή ήταν βίαιη;;

Εγώ προσωπικά λέω ότι καλώς σφάξανε τους ευγενείς και τους φεουδάρχες και τους πήραν τα σκαλπ.Τώρα οι λόγοι που το εγχείρημα τελικώς δεν τράβηξε νομίζω ότι δεν έχουν να κάνουν με τη φύση της ίδιας της επανάστασης αλλά περισσότερο με τις αντικειμενικές συνθήκες της εποχής,τα συγκρουόμενα συμφέροντα μετά την επανάσταση κλπ.

Και επιτέλους πάψτε να εκλαμβάνεστε τη βία μόνο ως σκότωμα ή τραυματισμό ή παλούκωμα ξέρω γω.Όπως ειπώθηκε,η βία και η εκμετάλλευση έχει κι άλλες μορφές και είναι αστείο να ωρύεστε μόνο στην πρώτη περίπτωση και για τα άλλα να κάνετε μόκο.

animae
10-07-2007, 19:28
Και επιτέλους πάψτε να εκλαμβάνεστε τη βία μόνο ως σκότωμα ή τραυματισμό ή παλούκωμα ξέρω γω.Όπως ειπώθηκε,η βία και η εκμετάλλευση έχει κι άλλες μορφές και είναι αστείο να ωρύεστε μόνο στην πρώτη περίπτωση και για τα άλλα να κάνετε μόκο.

Αυτο ειναι πολυ σωστο. Σχεδον στα παντα υπαρχει βια ειτε ψυχολογικη ειτε σωματικη ειτε πειτε την οπως θελετε. Αυτο ομως ειναι ενα αλλο θεμα.
Το να κρινεις επισης καποιους για τον λογο που χρησιμοποιησαν βια σε μια περιπτωση ομως, πιστευω οτι ειναι λιγο διαφορετικο.
Γιατι ας πουμε στην περιπτωση των 2 μπατσων ειναι διαφορετικο.Αλλο να εχεις κανει κατι και να σου ρθουν αντιποινα και αλλο να μην εχεις κανει κατι εσυ προσωπικα και να σου ρθουν αντιποινα λογω προκαταληψης. Και οχι, δεν λεω οτι οι μπατσοι δεν ειναι καθικια, απλα δεν εχει λογικη να επιτεθεις σε καποιον επειδη "οι μπατσοι ειναι γουρουνια". Αν ηταν ετσι, θα πρεπε να σκοτωνω οποιον μου την βαραει εκεινη την στιγμη για να ζησω εγω πιο ηρεμα.
Απο την στιγμη που εισαι σε μια κοινωνια και απο την στιγμη που δεν σου περιορισε καποια ελευθερια ο αλλος, δεν υπαρχει λογος για επιθεσεις. Ετσι το βλεπω εγω βεβαια.

ikonoklast
10-07-2007, 20:42
Θα ήθελα να συμμετάσχω στην συζήτηση αλλά υπάρχει τόσο πολύ πράμα που αρχή δεν μπορώ να κάνω...

Θα ήθελα όμως να μου πείτε ως στάρτινγκ πόιντ, τι εννοείτε με εξευγενισμό του ανθρώπου, την αυτοσυνείδηση και τέτοια και σας παρακαλώ φορ δε λαβ οφ γκαντ, μην μου φέρνετε Κρομανιόν και Νεάντερταλ για παράδειγμα. Είναι άχρηστα και το ξέρετε. Διότι κανείς μας δεν ξέρει ποια ήταν η πραγματικότητα ενός Κρομανιόν. Πείτε μου την εξέλιξη του σημερινού ανθρώπου με έναν κάτοικο ξέρω γω της Κωνσταντινούπολης το 10ο αιώνα, ή έναν Ινδιάνο του 13ου αιώνα που κυνήγαγε τατάνκα, έναν Βιενέζο του 17ου αιώνα που έραβε ρούχα για τον Αυτοκράτορα, τον Αρχαίο Αθηναίο που 'λεγε ο Σύμπος, τον προπάππο σας όπως σας τα'λεγε η γιαγιά σας. Κάτι πιο τάντζιμπλ από έναν κέιβμαν που κανείς μας δεν γνώρισε παρά μόνο από τη ζωγραφιά ενός βούβαλου.
Το αυτό με το κρομανιόν ήταν ένα αστείο παράδειγμα για να έλ8ει να δέσει με την μπάντα που ξέρω οτι ακούει ο κάρχαρτ. Παρόλαυτα η υπό8εση οτι το αν8ρώπινο ον με την σύγχρονη μορφή του βρίσκεται σε ανώτερο στάδιο συνειδητοποίησης σε σχέση με εκείνο το είδος, είναι κάτι που δεν νομίζω οτι αμφισβητεί κάποιος.

Και μιας και τα λέμε όλα αυτά για την βία, πείτε μου, τι πήγε στραβά στην Γαλλική επανάσταση και γιατί; Κι αυτή από το Διαφωτισμό που πήγε το ανθρωπινό πνέυμα μπροστά δεν ξεπήδησε; Αν δεν πήγε στραβά πάλι, πείτε.
Τι δεν πήγε καλά με την γαλλική επανάσταση;

Α, και μιας και λέμε επίσης και για επαναστάσεις που ωριμάζουν και έρχονται για πείτε μου ποιο είναι το πόιντ συνηδειτοποίησης που ξεχωρίζει τον ώριμο αυτοσυνειδησιακά από τον ανώριμο; Και τελικά ο συνειδητοποιημένος σούπερ άνθρωπος που θα ζήσει με όλους αρμονικά στην χιλιαστική κοινωνία την Γιαχωβάδικη, όλα δίκαια και ωραία κι ετς με τις πρασινάδες και τα μεγάλα καρπούζια τα ζουμερά, είναι ένας άνθρωπος που προτίθεται να σπάει κεφάλια και να κρεμάει μαζικά τους "κακούς";
Βασικώς, δε μίλησα 'γώ για πράματα και 8άματα που ωριμάζουν και έρχονται γιατι είμαι της άποψης ότι κα8ε ιστορικό στιγμιότυπο είναι στιγμή επανάστασης ή και αντεπανάστασης, νομοτελειακώς κινούμενοι προς καλύτερες φάσεις να ούμε. Άλλο φρούτο. Ο ποιοτικός διαχωρισμός μεταξύ δυο επιπέδων συνειδητότητας είναι δύσκολος αδερφάκι και δε πιάνω γιατι να πάμε σε κάτι τέτοιο. Όταν μίλησα για ωρίμανση της αυτοσυνείδησης, μίλησα για μια διαδικασία που όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε και δεν αμφισβητούμε. Ένας πί8ηκας αντιλαβού λίγα πράγματα για το τι παίζει. Μια σκολόπεντρα λιγότερα. Εμείς που στεκόμαστε στη σωστή μεριά του δρόμου και είμαστε με την επιστήμη και όχι με 8είους σχεδιασμούς και ρέστα, βλέπουμε στην εξελίκτικη διαδικασία μετασχηματισμού του πί8ηκα διάφορα πράματα. Μέσα σ' αυτά είναι και η "ωρίμανση" της ικανότητας να αντιλαβού και να αναπτύσσει κοινωνικές σχέσεις και άλλα 8αυμαστά. Μέσα στην όλη φάση κανείς δεν είπε οτι οι κακοί δεν 8α χάσουν τα κεφάλια τους ή οτι οι καλοί δε 8α χάσουν ή οτι δε 8α συμβούν ζαβολίες. Ο ποιητής λέει οτι η βία είναι η μαμή της ιστορίας και έτσι έχουν τα πράματα. Αν δεν πέσουμε πολύ έξω 8α φτάσουμε και στις πρασινάδες και στα ζουμερά τα καρπούζια, γιατι όχι δηλαδής. Τέλος επειδή αντιλαμβάνομαι οτι αυτό για τους χιλιαστές είναι μια μπηχτή στον ιστορικό υλισμό και στην μαρξική αταξική κοινωνία να 8υμίσω οτι εσύ χαμένε είσαι ο καλός χριστιανός της παρέας και εγώ ο εικονοκλάστης υλιστής. Οι απο δω γαμάνε τους απο κει.

Vic
10-07-2007, 21:44
Θα απαντήσω και πιο εκτενώς εικονοκλάστη υλιστή. Αλλά όχι τώρα. Πάω να χαϊδέψω τον κομμουνιστοφάγο.

Αλλά δεν μου απάντησες ε; Ο πίθηκας αντιλαβού πιο πολύ από την αμοιβάδα, φχαριστώ πολύ, αλλά δεν κατάλαβα αν ο ικονοκλαστ αντιλαβού πιο πολύ από τον Θουκυδίδη ή από τον παππού του ικονοκλαστ. Αυτό ρωτώ. Αντιλαβού; Θέλω να πω δεν βάζω θέμα για το αν ο άνθρωπος είναι κατ'εικόνα και καθ'ομοίωσιν ή αποτέλεσμα τύχης και αναγκαιότητας. Βάζω θέμα για την αυτοσυνείδηση που εσύ έβαλες πρώτος, είναι ΤΟ κεντρικό ζητούμενο για να πετύχει η επανάστασή σας επιτέλους και όπως πάντα, ε, τι να συζητάμε τώρα, αυτό είναι άλλο θέμα, οι συνθήκες, ποιος ξέρει και γενικούρες του κερατά με το συμπάθειο. Βασικά οι καλοί θα σκοτώσουν τους κακούς που λέει κι ο άσωτος αλλά κάνει πλάκα, αλλά ακόμα περιμένω και το σοβαρό. Χρόνια τώρα.

Τσίφτης όμως με το χιλιαστικό σχόλιο. Γουέλ νταν. Αλλά εγώ δεν είμαι τσίφτης και ομολογώ δεν έπιασα το καμπακ σου. Καθόλου κιόλας. Είμαι χαζός :(

Δε γαμιέται, τόσα που 'γραψα... Εσύ πιστεύεις και καλά κάνεις, ότι νταξ, του πούστη, σκατά, σκατά μεν, αλλά δεν μπορεί, τόσο πρόοδος κάποια στιγμή θα έρθει και το καρπούζι. Την βία την θεωρείς αναπόφευκτη βάσει του ποιητή. ΟΚ. Εγώ ρωτώ όμως ο δόλιος, την πρόοδο αυτή πού σκατά ακριβώς την βλέπεις, γιατί το να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τη σκολόπεντρα είναι το ίδιο χρήσιμο όσο να συγκρίνεις τον Σιντ Βίσιους με ένα πίθηκα που βαράει ένα ξύλο. "ΠΩ ΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!"

Δηλαδή λες "αν δεν πέσουμε πολύ έξω θα φτάσουμε στις πρασινάδες και στα ζουμερά τα καρπούζια, γιατί όχι δηλαδής;"

Γιατί Α. εγώ ο σκοταδιστής του καφενείου λέω (γιατί έτσι μου γουστάρει βρε αδερφέ) ότι πέφτουμε έξω και πάμε και
Β. Ε, γιατι ΝΑΙ δηλαδής; Επειδή ο άνθρωπος είναι πιο αναπτυγμένος από τον πίθηκα και την σκολόπεντρα;

Εν πάσει περιπτώσει, εγώ ομολογάω τους αναρχικούς τους συμπαθάω γιατί ενστικτωδώς πάνε αντίθετα με τους κακούς. Σαν πρώτη σκέψη μαζί τους και εγώ! Αλλά ακόμα δεν έχω ακούσει μια σοβαρή μη αφελή άποψη για πώς θα τρώμε όλοι χαρούμενοι καρπούζια. Αλήθεια. Και έχω ρωτήσει πολλές φορές. Τουλάχιστο οι Ιεχωβάδες έχουν ένα τάιτπρουφ σύστημα.

ΥΓ: Ρε Νοτ σέηβντ, όταν βρεις που διαχωρίζω τις βίες μεταξύ τους πε μου ε;

Not_saved
10-07-2007, 22:01
ΥΓ: Ρε Νοτ σέηβντ, όταν βρεις που διαχωρίζω τις βίες μεταξύ τους πε μου ε;

νεοφιλελεύθερος δεν είσαι συ;;Έχω αυτήν την εντύπωση αλλά εφ'όσον δεν αληθεύει το συζητάμε.

Vic
10-07-2007, 22:36
Όχι ρε συ, σκοταδιστής Χριστιανός είμαι. Για τις πολιτικές δε με μέλλει.

ang69
11-07-2007, 00:19
i antidrasi mou stin asydoti poinikopoiisi tis vias pigazei kathara apo tin pepoithisi mou oti i askisi vias einai thema anthropinou (=zoikou) enstiktou. opote nai, se mia en vrasmw katastasi, stin opoia o anthropos ksexnaei automata osa exei mathei kai osa ton exoun empotisei mesw tis koinonikis tou anatrofis, einai ANAMENOMENO na ta spasei ola, akoma kai na skotosei analogws tis peristaseis.

Θαρρώ πως το "εν βρασμώ ψυχής" αποτελεί ελαφρυντικό στο δικαστήριο.

Γενικότερα, έτσι όπως είναι τα πράγματα στην κενωνία, η ισορροπία, η πρόοδος και η αρμονική συνύπαρξη των ανθρώπων εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από τον έλεγχο των ενστίκτων τους. Γι' αυτό και είναι κάτι που μαθαίνουμε από μικρά. Μη χτυπάς τον άλλο, να χέζεις στην τουαλέτα κι όχι όπου νά'ναι, μη βγάζεις έξω το πουλάκι σου και το χαϊδολογάς δημοσίως (στο τελευταίο είναι βέβαια αντίθετος ο Καντιρού και μάλλον τα μαθαίνει αλλιώς στο παιδί του, οπότε μπορει σε καμιά εκατοστή χρόνια να ξεπηδήσει μια νέα κοινωνία όπου το σήμα "υποχρεωτική πορεία αριστερά/δεξιά/ευθεία" θα αντικατασταθεί με το αντίστοιχο πέος, αλλά ας μην πλατειάζω).

Αναγκαστικά, λοιπόν, αν δεν μπορεί κάποιος να ασκήσει αυτοέλεγχο, θα τον ελέγξουν κάποιοι τρίτοι. Όσο πιο "πολιτισμένη" είναι η κοινωνία αλλά και οι ίδιοι οι τρίτοι, έκαστος χωριστά, τόσο πιο "πολιτισμένος" θα είναι και ο τρόπος που θα γίνει αυτό. Κι έτσι θα γίνεται εσαεί, μέχρι να γίνει κάποιο εξελικτικό άλμα ή κάποιο θάμα ή η Γκεχέννα. Σημείωση: το ουτοπικό του θέματος δεν κάνει μάταια την όποια προσπάθεια για να γίνει πραγματικότητα.

Εν κατακλείδι, δεν υπάρχει ασύδοτη ποινικοποίηση της βίας, ανάγκη υπάρχει. Η ασυδοσία βρίσκεται αλλού.

Dragonlord
11-07-2007, 00:32
Ναι ρε ουμπουρόη, ένα βρέφος δεν έχει τάσεις για βία, χαίρω πολύ, αλλά η κοινωνία δημιουργούσε και θα δημιουργεί για πάντα (που να χτυπιέσαι κλπ) συνθήκες κάτω από τις οποίες η βία θα βρίσκει εκφραστές.
Δε συμφωνώ ιδιαίτερα, οκ ένα βρέφος ίσως όχι λόγω ανωτέρας βίας (ωπ! πάλι βία!), αλλά όταν αρχίζουν να περπατάνε και να παίζουν με τα άλλα παιδάκια μια χαρά βίαια γίνονται. Οπότε ο ουμπουρόι μου τα χάλασε με την επίκτητη βία και θα έλεγα ότι συμφωνώ με σύμπο, αλλά η ανγκ τα είπε ακόμα πιο ωραία.
Καλή φάση αυτό, αν μπαίνεις κάθε αρκετές ώρες έχουν ειπωθεί ήδη αυτά που θες να πεις οπότε μπορείς απλά να επιλέξεις πόστερ να συμφωνήσεις.

Kingdom Gone
11-07-2007, 02:53
Ωραία τα φιλοσοφείτε για την ανθρώπινη φύση ξερωγω αλλά εδώ παίζει το εξής. Δεκαετίες όμως τώρα, από συστάσεως της δηλαδη, η ελ.ας. και οι υπηρετούντες σε αυτή δέρνουν, εξευτελίζουν, δολοφονούν τον κοσμάκη (γνωστός κρητικός κακομοίρογλου αυτός).
Τώρα αν ένας από αυτούς τον δείρανε και παίζει να ψοφήσει και αυτό σας κάνει εσάς για να πείτε πως όλοι ίδιοι είναι (ποιοι δηλαδή στην τελική; το λύσαμε ότι ήταν αναρχικοί; ή ότι το κάναν ως πολιτική πράξη; αν ήταν χουλιγκάνια ή πλατειακοί θα άλλαζε κάτι; ) τότε είστε λίγο εκτός τόπου και χρόνου. Ναι οκ, καφρίλα σκηνικό 30 εναντίον 2 αλλά σε σχέση με αυτά που χουν κάνει αυτοί οι 2 και οι άλλοι σαν και αυτούς, είναι σταγόνα στον ωκεανό. Και μη μου πείτε ότι που ξέρεις ότι αυτοί οι δυο ήταν "κακοί" μπάτσοι. Δεν ήταν τροχονόμοι, στην ασφάλεια ήταν. Πολύ εύκολες είναι οι ίσες αποστάσεις και τα "όλοι τα ίδια είναι" αλλά δεν απαντάνε σε τίποτα, ηθικολογούν απλά.

Δηλαδή τελικά σας φαίνεται τόσο περίεργο που κάποιοι στράβωσαν και βγήκαν γύρα να δείρουν μπάτσους; Δεν το περιμένατε; Σας εξέπληξε; Θεωρείτε ότι είναι αναντίστοιχο της κατάστασης; Τι;

carheart
11-07-2007, 06:51
Θεωρούμε πως με το να κάνεις ένα "30-2", κάνεις (απλά εκδικώντας ή ξεγκαβλώνοντας) μια αυτούσια αναπαράσταση των όσων γίνονται στις στοές της ΓΑΔΑς και των αστυνομικών τμημάτων, πράγμα που σε κάνει να τιμωρείς κάποιον, κάνοντάς του ακριβέστατα το ίδιο με αυτό για το οποίο τον τιμωρείς, πράγμα που σε κάνει ίδιο με το πρόβλημα, δεν πα να χεις τους καλύτερους σκοπούς, σε κάνει εκτελεστή μπατσικών τακτικών, σε κάνει άνθρωπο που σε συμπαθούμε όσο συμπαθούμε οποιονδήποτε μπάτσο, καλό ή μη.

Αυτό και μόνο, το περιμέναμε, δεν μας εξέπληξε, δίκαιο είναι να τις τρώνε και οι μπάτσοι, δε θα βαράνε μονάχοι τους, αλλά πείτε μου. Ο αστυνομικός αν τελικά συνέλθει, θα κάνει βεβαιότατα μια δήλωση "ήταν μια πράξη επόμενο να συμβεί, δεδομένης της άκρατης βίας που χρησιμοποιεί πολλές φορές το αστυνομικό σώμα, εκμεταλλευόμενο πλήρως την ελευθερία κατάχρησης που του χαρίζεται, από σήμερα ζητάω συγνώμη για όσους βάρεσαν ποτέ οι συνάδελφοί μου, υπόσχομαι να είμαι καλύτερος άνθρωπος, και αν ξαναδώ 30 να έρχονται κατά πάνου μου δεν θα σκεφτώ καν να τους πυροβολήσω από τα δέκα μέτρα. Θεωρώ χρησιμότατο που συνέβη αυτό, μας έδειξε πως η αστυνομία έχει ένα ρόλο που έχει πια ξεχάσει, μας άνοιξε τα μάτια, και τώρα θα είμαστε καλύτεροι και υπέρλαμπροι αστέρες, κοντά στον πολίτη", και την επόμενη μέρα όλη η ρηχή μας κοινωνία θα έχει να λέει πως τελικά, τελικά, η αστυνομία το είχε παρακάνει, αλλά τώρα, τώρα θα είναι όλα καλύτερα. Αν δε ο αστυνομικός πεθάνει, κανείς δεν θα τον ανακηρύξει ήρωα. Κανείς δεν θα απαιτεί περισσότερη αστυνόμευση. Κανένας, μα κανένας δεν θα ξεχάσει την ηρωική εκείνη πράξη, όπου 30 παλικάρια, νίκησαν τους υπεράριθμους δύο και μάλιστα ο ένας δεν υπάρχει πιά. Κανένας αστυνομικός δεν θα φανατιστεί περισσότερο. Κανένας ματατζής δεν θα ξαναχτυπήσει 3 φορές δυνατότερα, θρασύδειλα, οποιονδήποτε εύκολο στόχο βρει εύκαιρο.

Δεν έχω πρόβλημα να τρώνε ξύλο μπάτσοι. Δεν έχω πρόβλημα να τρώει ξύλο κάποιος που έχει μπατσική συμπεριφορά. Γενικώς, αν θέλετε να με ταμπελογίσετε ίσος αποστασιαστής (!), κάντε το ως προς τον ισομοιρασμό της βίας ξέρω γω, κάτι θα βρείτε.

Αν βλέπουμε τέτοιες μεθόδους από αντιεξουσιαστές, δίνουμε δίκιο στην εξουσία, χάνουμε το αναμφισβήτητο δικό μας, αν τις υποστηρίζουμε δε, είμαστε τρόμπες και μπάτσοι ως τα μπούνια, αν δίνουμε δίκιο μόνο στις μεν και όχι στις δε συμπεριφορές, είμεθα πιο μονόπλευροι και από την πλευρά μονοπλεύρου, είμεθα πιο βλάκες από την βλακεία την ίδια.

πως.να.το.κανουμε.τωρα.

House Of Low Culture
11-07-2007, 07:40
χμ, με λίγα λόγια δε θα έδερνες κάποιον που η δουλειά του είναι να σε παρακολουθεί και να σου ζητάει ταυτότητα και καταπατάει τις ελευθερίες σου έτσι. Λοιπόν, τα πράγματα είναι πάρα πολύ περίεργα.

Kingdom Gone
11-07-2007, 07:51
Θεωρούμε πως με το να κάνεις ένα "30-2", κάνεις (απλά εκδικώντας ή ξεγκαβλώνοντας) μια αυτούσια αναπαράσταση των όσων γίνονται στις στοές της ΓΑΔΑς και των αστυνομικών τμημάτων, πράγμα που σε κάνει να τιμωρείς κάποιον, κάνοντάς του ακριβέστατα το ίδιο με αυτό για το οποίο τον τιμωρείς, πράγμα που σε κάνει ίδιο με το πρόβλημα, δεν πα να χεις τους καλύτερους σκοπούς, σε κάνει εκτελεστή μπατσικών τακτικών, σε κάνει άνθρωπο που σε συμπαθούμε όσο συμπαθούμε οποιονδήποτε μπάτσο, καλό ή μη.

όταν έχεις inside info για κάνα βασανισμό μεταναστών ξερωγώ απο αναρχικούς για σπάσιμο πλάκας μπορούνε να μιλήσουμε για μπατσικές τακτικές.

Αυτό και μόνο, το περιμέναμε, δεν μας εξέπληξε, δίκαιο είναι να τις τρώνε και οι μπάτσοι, δε θα βαράνε μονάχοι τους, αλλά πείτε μου. Ο αστυνομικός αν τελικά συνέλθει, θα κάνει βεβαιότατα μια δήλωση "ήταν μια πράξη επόμενο να συμβεί, δεδομένης της άκρατης βίας που χρησιμοποιεί πολλές φορές το αστυνομικό σώμα, εκμεταλλευόμενο πλήρως την ελευθερία κατάχρησης που του χαρίζεται, από σήμερα ζητάω συγνώμη για όσους βάρεσαν ποτέ οι συνάδελφοί μου, υπόσχομαι να είμαι καλύτερος άνθρωπος, και αν ξαναδώ 30 να έρχονται κατά πάνου μου δεν θα σκεφτώ καν να τους πυροβολήσω από τα δέκα μέτρα. Θεωρώ χρησιμότατο που συνέβη αυτό, μας έδειξε πως η αστυνομία έχει ένα ρόλο που έχει πια ξεχάσει, μας άνοιξε τα μάτια, και τώρα θα είμαστε καλύτεροι και υπέρλαμπροι αστέρες, κοντά στον πολίτη", και την επόμενη μέρα όλη η ρηχή μας κοινωνία θα έχει να λέει πως τελικά, τελικά, η αστυνομία το είχε παρακάνει, αλλά τώρα, τώρα θα είναι όλα καλύτερα. Αν δε ο αστυνομικός πεθάνει, κανείς δεν θα τον ανακηρύξει ήρωα. Κανείς δεν θα απαιτεί περισσότερη αστυνόμευση. Κανένας, μα κανένας δεν θα ξεχάσει την ηρωική εκείνη πράξη, όπου 30 παλικάρια, νίκησαν τους υπεράριθμους δύο και μάλιστα ο ένας δεν υπάρχει πιά. Κανένας αστυνομικός δεν θα φανατιστεί περισσότερο. Κανένας ματατζής δεν θα ξαναχτυπήσει 3 φορές δυνατότερα, θρασύδειλα, οποιονδήποτε εύκολο στόχο βρει εύκαιρο.

δεν είπα αυτό. δε με ενδιαφέρει καν το ζήτημα γιατί δεν εξετάζω "πολιτικά" την πράξη για να δω τι συνέπειες θα χει στην κοινή γνώμη. Ναι πιθανότατα απλά θα πορώσει παραπάνω τους μπάτσους και θα κάνει και πολύ κόσμο να πει "πιαστε τα τα κωλόπαιδα". Επίσης δεν ασχολούμαι με το δίκαιο ή το άδικο του πράματος, αλλά το αν με μια αστυνομία σαν την παρούσα είναι λογικό κάποιοι να στραβώνουν τόσο που να μαζεύονται 30 και να δέρνουν 2.

Εδώ ή καταλήγουμε πως είναι λογικό ή πως δεν είναι. Αν καταλήξουμε στο δεύτερο παίζει πρόβλημα αντίληψης θαρρώ. Αν καταλήψουμε όμως στο πρώτο, ε, αν συζητάμε ακόμα το αποτρόπαιο της πράξης και πόσο αυτοί που το κάνανε έιναι τα ίδια με αυτούς που τις φάγανε, ε, βλέπουμε το δένδρο και χάνουμε το δάσος.

Επίσης, τολμώ να υποθέσω ότι σημαντικό ποσοστό αυτών των 30 είχαν περάσει πολλές ευχάριστες στιγμές στα ανά την επικράτεια κρατητήρια της αστυνομίας, πιθανώς με πολύ ξύλο οι ίδιοι. Με ένα τέτοιο δεδομένο σας είναι τόσο εύκολο να τους ξανακαταδικάσετε ως ένα και το αυτό, δεδομένου ότι πιθανότατα η χειρότερη εμπειρία που έχετε με μπάτσο οι περισσότεροι είναι καμιά εξακρίβωση;

Τους δικαιώνει αυτό; Και πάλι όχι αλλά κάνει πιο εμφανές γιατί δεν είναι "τα ίδια σκατά" με τους ξυσαρχίδες σαδιστές της ασφάλειας

Για να ξηγιόμαστε, εγώ δε θα έκανα κάτι τέτοιο ούτε θα το στήριζα, και για "πολιτικούς" και για "ηθικούς" λόγους. Αλλά έλεος, δε χρειάζεται να σχίζεται τόσο εύκολα τα ιμάτια σας για να κάνετε εμφανή την ανωτερώτητα σας από όλους αυτούς που πλακώνονται ένας θέος ξέρει γιατί οι καθυστερημένοι, είστε τόσο ψηλα που πλέον δεν τους ξεχωρίζετε, μοιάζουν τόσο ίδιοι εκεί κάτω!

.
11-07-2007, 10:24
Επίσης, τολμώ να υποθέσω ότι σημαντικό ποσοστό αυτών των 30 είχαν περάσει πολλές ευχάριστες στιγμές στα ανά την επικράτεια κρατητήρια της αστυνομίας, πιθανώς με πολύ ξύλο οι ίδιοι. Με ένα τέτοιο δεδομένο σας είναι τόσο εύκολο να τους ξανακαταδικάσετε ως ένα και το αυτό, δεδομένου ότι πιθανότατα η χειρότερη εμπειρία που έχετε με μπάτσο οι περισσότεροι είναι καμιά εξακρίβωση;

Πώς τολμάς :!: :?:

αυτός ο συλλογισμός μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον "ε εντάξει, ασφαλίτες ήταν, σκέψου πόσα έχουν κάνει αυτοί". είναι αυθαίρετος και βολικός, για να δικαιολογήσει μια αδικαιολόγητη πράξη.

solution_AK-47
11-07-2007, 11:14
Fate kamnia mpougatsa re malakes prwi prwi k malwnete meta!

animae
11-07-2007, 12:12
Fate kamnia mpougatsa re malakes prwi prwi k malwnete meta!

Με τυρι και ζαχαρη απο jordan που γαμευει τα παντα :headbang:

solution_AK-47
11-07-2007, 12:54
Meta anarwtiesai giati se brizoume....

inhalexhale
11-07-2007, 14:19
Οπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δύο αστυνομικοί με δική τους πρωτοβουλία ακολούθησαν πεζή και άοπλοι μια ομάδα κουκουλοφόρων μέσα στις εγκαταστάσεις. Εγιναν αντιληπτοί, παγιδεύτηκε ο ένας και παρά λίγο να χάσει τη ζωή του.

Υποτίθεται ότι το σενάριο αυτό αντλείται από την κατάθεση του αστυνομικού που γλίτωσε με ελαφρά τραύματα.

Alla mounopana apo kei, "den ton steilame emeis monos tou akolouthise aoplos 30 koukouloforous".