View Full Version : hosting packages
OK, δεν άντεξα και αγόρασα godaddy. Για 2 μόνο μήνες, ελπίζω. 3 ευρώ το μήνα...
Πριν ήμουν σε μια εταιρία που λέγεται s-h.com και εδώ και κάμποσο καιρό τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο, μέχρι το σημείο που σταμάτησαν να μου έρχονται receipts, και μετά από κάμποσα emails και συνεννοήσεις με ανθρώπους δεν ξέρουν να γράφουν αγγλικά, κατάλαβα ότι η "εταιρία" πάει για φούντο. Μου ζήτησαν 56 ευρώ για τους 6 μήνες που τα pc τους δεν λειτουργούσαν και δεν γινόταν αυτόματα το withdraw από τo paypal...
Για πείτε, εσείς τι hosting έχετε, πόσα πληρώνετε, τι προτείνετε κτλ.
ikonoklast
04-07-2007, 15:38
Εγώ προτείνω σέρβερσ σπίτια σας.
Αν βγάλει ποτέ ξανά η HOL το 4mbit down/1mbit up... ίσως το σκεφτώ.
τι σερβερ θα σηκωσεις με 1μμπιτ απλοαντ? txt αρχεια θα μοιραζεις?
Ε... ναι, γι'αυτό τώρα έχω πάρει hosting package...
http://www.u2-web.com/
Είναι πιο ακριβή από άλλους παρόχους, ωστόσο:
α) Απίστευτη τεχνική υποστήριξη και πάντα, μα πάντα, άμεσα. Είναι μικρή επιχείρηση και τα άτομα που δουλεύουν εκεί είναι λίγο πορωμένα.
β) Clustered services μέσω H-Sphere, το οποίο είναι αρκετά πιο αποδοτικό από Cpanel ή άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες που έχουν οι περισσότεροι πάροχοι.
Once_Emperor
05-07-2007, 17:07
Εγώ είχα για αρκετούς μήνες account στην serverpronto. Καλές τιμές (29$/μήνα για dedicated server) και άμεση υποστήριξη. Τώρα που αποφάσισα να κλείσω το λογαριασμό μου βγάλαν λίγο την πίστη.
Έπρεπε να στείλω με φαξ ή γράμμα μια αίτηση σ'αυτους μαζί με αντίγραφο της ταυτότητας και της κάρτας (!). Και σαν να μην έφτανε αυτό, επειδή πήρε πολύ καιρό η διαδικασία μου ρθε invoice για το επόμενο τρίμηνο και το οποίο φυσικά δεν πλήρωσα. Μετά μου ρθε και άλλο invoice 320$ επειδή δεν πλήρωσα το προηγούμενο. Ελαφρώς κωλοκατάσταση αλλά τι να κάνουμε...
Αν δεν τους πληρώσω ποτέ τι γίνεται?
Αν δεν τους πληρώσω ποτέ τι γίνεται?
Εφόσον έχεις ζητήσει εγγράφως την διακοπή της υπηρεσίας και με προϋπόθεση πως δεν χρησιμοποιείς πλέον τις υπηρεσίες αυτές, δε τους χρωστάς δεκάρα. Προς Θεού μην δεχθείς να τους πληρώσεις.
Στείλε τους e-mail με συννημένη όλη την προηγούμενη αλληλογραφία μαζί τους, τονίζοντας τόσο την έγγραφη αίτηση για τον τερματισμό της υπηρεσίας (και την ημερομηνία αίτησης) όσο και το γεγονός πως δεν χρησιμοποιείς πλέον τις υπηρεσίες τους, κι ως εκ τούτου οι χρεώσεις είναι δικά τους λογιστικά λάθη.
ikonoklast
07-06-2011, 23:24
Για πείτε μου τίποτα εμπειρίες από VPS, ψάχνω για ένα φτηνό μικρό πακέτο με βάση στο επαρκές support.
Ένας φίλος με Linode μου'χει πει τα καλύτερα. Ανάλογα τι θες να στήσεις υπάρχουν πακετάκια που είναι κάπως πιο φτηνά, πχ torrent seedbox.
ikonoklast
08-06-2011, 00:07
Το Linode με καλύπτει πολύ και σαν τιμές και σαν πακέτα, αν το συστήσει και κανείς άλλος θα το δοκιμάσω.
Once_Emperor
08-06-2011, 00:36
3.5 χρόνια τώρα έχω ένα VPS στη linode και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Καλές τιμές και απαντάνε και άμεσα στο support. +1
Btw, δεν ξέρω τι θες να στήσεις αλλά ίσως έχει νόημα να δεις και το Rackspace Cloud. Χαμηλότερες τιμές και πιο μεγάλη ευελιξία και επίσης είναι "hip".
ikonoklast
13-06-2011, 01:01
Θα δοκιμάσω Linode λοιπόν. Ευχαριστώ όλους.