PDA

View Full Version : Metallica

carheart
04-07-2007, 02:29
για πείτε.

εγώ λέω Whiplash, και τα υπόλοιπα αναλυτικά αργότερα.

freak brother
04-07-2007, 02:39
γαμησε το λαιβ ρε :D sick and destroy και τα μυαλα στην ασφαλτο!! χοχο :) μετα αντι για Αθενς την καναμε για Ωροπο φαγαμε τα σουβλακια και τα παγωτακια μας και γυρισαμε κυριοι χωρις να φαμε καθολου κινηση :wink:

Moonspellheim
04-07-2007, 02:40
peite gia My Dying Bride ti elegan

Bullet
04-07-2007, 02:50
τα λόγια περιττεύουν αυτη την ωρα

οι θεοί ισοπέδωσαν

το καλύτερο group όλων των εποχών,τι να λέμε τώρα

προσκύνημα από 50000 κοσμο

περισσότερα αύριο

pixies
04-07-2007, 02:51
γαμησε το λαιβ ρε :D sick and destroy και τα μυαλα στην ασφαλτο!! χοχο :) μετα αντι για Αθενς την καναμε για Ωροπο φαγαμε τα σουβλακια και τα παγωτακια μας και γυρισαμε κυριοι χωρις να φαμε καθολου κινηση :wink:
mpikes tsampa? :?

FIXXXER
04-07-2007, 02:52
Σιγα μην ηταν και 2 εκατομμυρια ρε.

Ξεκιναω κραζοντας για να αποθεωσω στην συνεχεια. Ειναι μαλακες που δεν επαιξαν ουτε ενα απο το καλυτερο τους αλμπουμ, το Load. Αλλα δεν πειραζει.

Λοιπον, στις 21:15 ακριβως χαμηλωσαν τα φωτα και ακουστηκαν οι πρωτες νοτες του The Ecstasy Of Gold, ακολουθησαν 2 ωρες και 20 λεπτα κατα τις οποιες δε θυμαμαι ακριβως τι εγινε, και μετα θυμαμαι οτι στις 23:35 ειχα χασει τη φωνη μου, πονουσαν τα ποδια μου, πονουσε ο σβερκος μου και η συσταση μου κατα βαρος ειχε γινει περιπου 5% χωμα.

Φλασμπακ! Θυμηθηκα τι εγινε! Ειδα τους Metallica live. Ειδα εναν James να τρεχει δεξια αριστερα πανω κατω, να φωναζει με την αγριοφωναρα του μερικα απο τα καλυτερα ρεφραιν που εχουν γραφτει στο μεταλ, να κανει παιχνιδι με το κοινο οπως μονο αυτος ξερει, να επαναλαμβανει ποσο μας αγαπανε οι Μεταλλικα καθε 10 λεπτα με τροπο που να σε κανει πραγματικα να το πιστευεις, να σπαει συναισθηματικα με το δικο του τραγουδι, το Nothing Else Matters, να γελαει και να κραζει το συστημα σε Justice For All και Master Of Puppets, να πορωνεται με Fuel και Memory Remains, να γκρουβαρει απιστευτα με Sad But True και Enter Sandman και να θυμαται τα παλια με Whiplash και Seek And Destroy. Ειδα εναν Λαρς αφοσιωμενο στο καθηκον του να παιζει απλα οπως παντα τα τυμπανακια του, να γουσταρει να κανει πλακα με το κοινο και να τους κλωτσαει μπουκαλια το καθηκακι. Ειδα εναν Kirk να εχει μια κιθαρα που ακομα κι εγω που δεν παιζω κιθαρα θα ηθελα να εχω και να σολαρει απιστευτα σωστα μετα απο πολυ καιρο, μονο ενα μικρο σολακι στο One απλα ειπε να μην το παιξει καθολου δεν ξερω γιατι, εκανε κλασικα τα backing vocals, δεν μιλησε καθολου με το κοινο εκτος απο το τελος οπου πεταξε μια ατακα και μας πορωσε, κατι ειπε "you crazy mother fuckers fucking rock". Και ειδα και τον απιστευτο caveman Robert Trujillo που ειναι ΓΑΜΩ τα ατομα, σαν πιθηκος ολη την ωρα επαιζε το μπασο του και χοροπηδουσε, στριφογυρνουσε και εκανε πλακα με το κοινο, κορυφαια του στιγμη εκει που επαιζε κατι μαλακιες με το μπασο για να ερθει κι ο Λαρς να παιξει τον ρυθμο που ανοιγει το Orion... ναι, το Orion. Κι οχι το Oriion.

Συγκριτικα με το 99 που ειχα πορωθει απιστευτα γιατι ημουν 18 χρονων, ειμαι σιγουρος οτι επαιξαν ΠΟΛΥ καλυτερα σημερα γιατι ειχαν και πολυ καλυτερο ηχο και μαλλον καλυτερο σετλιστ και γενικοτερα περισσοτερη ορεξη, αν και ειμαι σιγουρος οτι αν με γυριζε καποιος 8 χρονια πισω θα ελεγα τα ιδια. Το κακο ειναι οτι δεν ειχαν φερει καθολου μα καθολου πυροτεχνικα, εκρηξεις, φωτιες και τετοια που ειχαμε δει το 99 και ειχαμε μεινει ολοι μαλακες, ειδικα στο One νομιζες οτι ειχαμε πολεμο. Εν κατακλειδι, οι ανθρωποι ειναι εντελως επαγγελματιες, η κινηματογραφιση της συναυλιας και προβολη των "πρωταγωνιστων" απο τα videowall ηταν απλα τελεια, υπηρχε ΜΟΝΙΜΩΣ ενας καμεραμαν στο πλαι του Ulrich και επαιρνε κοντινα, για τους αλλους ειχανε αλλες καμερες.

Setlist, σιγουρα οχι με τη σωστη σειρα αλλα στο περιπου...

Creeping Death
Wherever I May Roam
For Whom The Bell Tolls
And Justice For All
Sanitarium
Fuel
The Memory Remains
Disposable Heroes
Orion
Fade To Black
Master Of Puppets
Battery
-----------
Sad But True
Nothing Else Matters
One
Enter Sandman
---------------
Whiplash
Seek And Destroy

Πρεπει να την ξεσκισα λιγο τη σειρα των τραγουδιων, τα encore ειναι σωστα παντως (νομιζω ).

ΥΓ1. Πολυ αγαπουλης ο Hetfield :)
ΥΓ2. Ειδα και ακουσα live Orion, Disposable Heroes, And Justice For All, Sanitarium. Μπορω να πεθανω. :D

freak brother
04-07-2007, 02:54

ποιοι ειναι αυτοι? :P

freak brother
04-07-2007, 02:57
mpikes tsampa? :?

ε ναι!

carheart
+ Of Wolf and Man

FIXXXER
Α για να πεταξω και τη σποντα μου. Οι Μεταλλικα επαιξαν διπλασιο χρονο απο τους Heaven and Boredom ε. Διπλασιο. Δυο φορες. Τοσο κι αλλο τοσο.

Καλα δε σχολιαζω και το περιεχομενο και την αποδοση γιατι θα πεσει φλειμ 200 σελιδων, απλα οι μεν επαιξαν καποια τραγουδια με τα οποια εχουν λιωσει σχεδον ολοι οι μεταλλαδες που υπαρχουν και οι δεν επαιξαν καποια δευτεροκλασατα τραγουδακια απο καποια μετρια αλμπουμ που για καποιον λογο που ουτε οι ιδιοι ξερουν γραφει πανω Black Sabbath. Psychotron, κερνας μπυρα την Τεταρτη ε, θα φερω τα ναρκωτικα!!!

Moonspellheim
04-07-2007, 02:59

ποιοι ειναι αυτοι? :P
ela den thelw asteiakia.tha pei kanenas??? :evil:

freak brother
04-07-2007, 03:00
θα προτινα παντως (εφοσων ουτε οι ιδιοι απο οτι φαινεται γουσταρουν τα τελευταια 3 αλμπουμ που χουν βγαλει) να κανουν μονο περιοδιες!! σαυτο ειναι τελιοι :D

FIXXXER
04-07-2007, 03:07
Φιλαρακο, η προταση σου εχει φαει ηδη ακυρο και απο τους ιδιους μιας και δεν ηταν περιοδεια αλλα διαλειμμα απο το στουντιο αλλα και απο παρα πολλους αλλους σαν εμενα που τη θεωρουν "κακογουστο" χιουμορ. Δε σε χαλασε που ολο το Τεραβαιμο κοπανιοταν με Fuel και τραγουδουσε το Memory. Ακου ουτε οι ιδιοι γουσταρουν... για πηγαινε ρωτα και τον James να δουμε τι θα σου πει. Το πιο πιθανο ειναι να σου πει οτι "σε καθε περιοδεια αλλαζουμε κομματια, μερικα κοβονται, μερικα οχι" ως διπλωματικη απαντηση αλλα απο μεσα του θα σκεφτεται "τι μαλακιες με ρωταει, γαμανε τα αλμπουμ μας απλα εινια ηλιθιοι και θελουν For Whom The Bell Tolls για 200η φορα".

freak brother
04-07-2007, 03:11
Φιλαρακο, η προταση σου εχει φαει ηδη ακυρο και απο τους ιδιους μιας και δεν ηταν περιοδεια αλλα διαλειμμα απο το στουντιο αλλα και απο παρα πολλους αλλους σαν εμενα που τη θεωρουν "κακογουστο" χιουμορ. Δε σε χαλασε που ολο το Τεραβαιμο κοπανιοταν με Fuel και τραγουδουσε το Memory. Ακου ουτε οι ιδιοι γουσταρουν... για πηγαινε ρωτα και τον James να δουμε τι θα σου πει. Το πιο πιθανο ειναι να σου πει οτι "σε καθε περιοδεια αλλαζουμε κομματια, μερικα κοβονται, μερικα οχι" ως διπλωματικη απαντηση αλλα απο μεσα του θα σκεφτεται "τι μαλακιες με ρωταει, γαμανε τα αλμπουμ μας απλα εινια ηλιθιοι και θελουν For Whom The Bell Tolls για 200η φορα".

πρεπει τοτε να ειναι η μονη μπαντα στον κοσμο που δεν παιζει στις συναυλιες της κομματια απο το προηγουμενο τους αλμπουμ!! επισης η πλειοψηφια αυτων που τραγουδουσε το μεμορι ριμεινς ηταν κατι 15 χροννα και κατι εμο κιντς :P :P και ειχε μπολικα τετοια ουσττττ

εντιτ- εγω μπορει να ειμαι καθυστερας βλακας ανεγκεφαλος και να θελω να ακουω το φορ χουμ δε μπελ τολς ολη μερα εσυ σαν ενας γνωστης της καλης μουσικης και μη κολλημενος πιο κομματι εχεις να μου αντιπροτεινεις δλδ απο το τελευταιο του αλμπουμ ?

Bullet
04-07-2007, 03:15
ρε επαιξαν whiplash ,τι να λεμε τωρα

φιξερ κοντα 40 χιλιαδες προπωληση ειχαν ,υπολογισε

το setlist νομιζω ειναι ολοσωστο οπως το εγραψες

φρικ λες μαλακιες,το μεμορι ειναι υμνος και το τραγουδαγε ο κοσμος ολος

α και τα pl σήμερα ήταν όντως pl, δηλαδή όσοι πήραν pl3 φαγαν πακετάκι

"δεν έχει για pl2 γαμώτο στο ταμειο" χοχοχο,ετσι με το ζόρι

τεσπα περισσοτερα αυριο,δε τη παλευω,πτωμα

FIXXXER
04-07-2007, 03:16
Αντι του For Whom The Bell Tolls? Τουλαχιστον 5 απο τα 11. Αντιπαρερχομαι τη μαλακια που ειπες για το Memory, πρωτον γιατι τραγουδουσαν ΟΛΟΙ γυρω μου και παντου, ειτε ηταν 40αρηδες ειτε 15χρονα εμο ειτε 25χρονοι καφροι ειτε 25χρονοι οχι καφροι ειτε 20χρονοι μεταλλαδες. Και δευτερον, γιατι οπως και να χει, εσυ χανεις, οχι εγω.

Moonspellheim
04-07-2007, 03:17
paiksane kai kapoioi My Dying Bride shmera reeeeeeeeeeeeeeee!

Mr Mojo Rising
04-07-2007, 03:18

Ξέρεις κάτι μάλλον ξέχασες ένα μηδενικό, πρέπει να είχε τουλάχιστον 500000-600000 κόσμο. Αφού ρε συ οι τελευταίοι ήταν στον Ωροπό με τηλεμπάνιστρα και προσπαθούσανε να ακούσουν.. :midfinger: :midfinger:

FIXXXER
04-07-2007, 03:18
Εγω δεν ειναι οτι σε εγραφα, απλα τους εχασα ΕΠΙΤΗΔΕΣ γιατι ειμαι καφρος. Οποτε δεν μπορω να σου πω.

H.
04-07-2007, 03:20
Έκανα τη μαλακία και πήγα με το παρεάκι και χωθήκαμε μπροστα - μπροστά γενικά όπου και έπεφτε απίστευτο ξύλο. Γενικά οι metallica γαμήσανε τα πάντα, πήραμε από πάνω ως κάτω το χρώμα του χώματος, αλλά οκ άξιζε τον κόπο. Μόνο που ξενέρωσα άσχημα γιατί έχασα τα γυαλιά μου :(

freak brother
04-07-2007, 03:21
γυρω στις 25-30 χιλιαδες κοσμο ειχε απο τι λεγαν οι σεκιουριτις (οι καλυτεροι φιλοι του τζαμπατζη) οσο για τους Νταυινγ και γω τους εχασα.

Bullet
04-07-2007, 03:21

Ξέρεις κάτι μάλλον ξέχασες ένα μηδενικό, πρέπει να είχε τουλάχιστον 500000-600000 κόσμο. Αφού ρε συ οι τελευταίοι ήταν στον Ωροπό με τηλεμπάνιστρα και προσπαθούσανε να ακούσουν.. :midfinger: :midfinger:

ρε επαιξαν whiplash ,τι να λεμε τωρα

φιξερ κοντα 40 χιλιαδες προπωληση ειχαν ,υπολογισε

το setlist νομιζω ειναι ολοσωστο οπως το εγραψες

φρικ λες μαλακιες,το μεμορι ειναι υμνος και το τραγουδαγε ο κοσμος ολος

α και τα pl σήμερα ήταν όντως pl, δηλαδή όσοι πήραν pl3 φαγαν πακετάκι

"δεν έχει για pl2 γαμώτο στο ταμειο" χοχοχο,ετσι με το ζόρι

τεσπα περισσοτερα αυριο,δε τη παλευω,πτωμα

αντε αλλη μια

FIXXXER
04-07-2007, 03:24
Λες να γαμαω τοσο που με τη λογικη "το ταδε το επαιξαν μετα το ταδε και το ταδε σιγουρα πριν το ταδε" να εβγαλα σωστο το σετλιστ? Περιεργο μου φαινεται γιατι δεν εβαλα καθολου προσπαθεια να τα απομνημονευσω.... παντως JUSTICE FOR ALL REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Συγχωρηστε με, παραληρω λιγακι.

BLiTzER
Σνα γελαει και να κραζει το συστημα σε Justice For All και Master Of Puppets

Pou akrivos krazei to systhma sto Puppets? :P

freak brother
χαχαχα οκ δλδ αν το μεμορι ριμεινς ειναι υμνος στο seek and destroy που ειχε φυγει και αρκετος κοσμος (απαραδεκτοι) και εγινε της ΠΟΥΤΑΝΑΣ μεχρι και στις τελευταιες σειρες πισω πισω επεφτε ξυλο, τι ειναι? Το μεμορι ριμεινς ειναι ενα χιτακι - σινγκλακι και τπτ αλλο .

Mr Mojo Rising
04-07-2007, 03:25
να επαναλαμβανει ποσο μας αγαπανε οι Μεταλλικα καθε 10 λεπτα με τροπο που να σε κανει πραγματικα να το πιστευεις

Ειλικρινά σου λεω συγκινήθηκα.. :tease: :tease:

FIXXXER
04-07-2007, 03:27
:moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza: :moutza:
Παρτα τα αξιζεις γιατι αρκετα αντεξα, απλα ειχες δικαιολογια οτι δεν ξερεις, αλλα τωρα τι να πω δεν εχει πλεον.

Blitzer, ηρωινη, καρτελ και τετοια γενικα μωρε. :P

EDIT: Οι μουντζες πηγαιναν στον παραπανω, αλλα τις αξιζει κι ο αποπανω οποτε μοιραστειτε τις.

freak brother
04-07-2007, 03:28
:cry:

σκληρη καρδια..

FIXXXER
04-07-2007, 03:29
Σημερα ειμαι μεταλ, απο αυριο ξενερωτος παλι.

Mr Mojo Rising
04-07-2007, 03:32
50000 δεν είχε που να χτυπάς τον κώλο σου.. Δεν παίρνει τόσα άτομα ο χώρος. 25000 πιστεύω, και το 30000 μου φαίνεται πολύ υπερβολικό αλλά δεν το αποκλείω. Πιστεύω πάντως ότι στους sabbath (του ozzy) είχε πιο πολύ κόσμο.

Τέσπα γαμώ ήτανε τι να λέμε τώρα..

Bullet
04-07-2007, 03:39
σου λέω άτομο από μέσα μου είπε ότι έχαν προπώληση κοντά στις 40 χιλιάδες και στο πούτσο μου στη τελική,το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει είναι μετα απο ενα τοσο θεικο live

πιο πολύ κόσμο είχε σήμερα από sabbath με ozzy μιας και το ανεφερες,μικρή αλλα αισθητή διαφορα

παρε και απο μενα μια :moutza: έτσι για το καλο και παμε για υπνο

metallica ρε μουνια

p.s. επιασα και πενα ,αμε

:dfinger:

Deniz
04-07-2007, 03:54
Είδα METALLICA live, έπιασα πένα και σας γαμάω όλους!! :D

Θεϊκό setlist, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ενέργεια και κέφι από τους mets, η φωνή του James ΜΙΑ ΧΑΡΑ ο κόσμος ξελαρυγιάστηκε κανονικά σε πολλές φάσεις και οι mets γουστάραν ΤΡΕΛΑ και φάνηκε αυτό (απλά ακούστε το πόσο τυπικοί ήταν στο live στο Lisbon που με το ζόρι είπαν 5 thanks στο κοινό).. εδώ μόνο που δεν κατέβηκαν να μας φιλήσουν...

Η καλύτερη μέρα της ζωής μου.. απλά.. περισσότερα αύριο.. τώρα είμαι κομμάτια..

James Hetfield: "Athens you are too loud.. can you turn the volume a little bit down..?" :D

ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! :worship: :worship: :worship: :worship:

Και όσοι ρωτάτε για τα άλλα group απλά δεν υπάρχετε, ε..

BLiTzER
04-07-2007, 04:09
To ksera oti tha to metanioso pou varethika na pao telika. Gia ta kommatia pou anefere kapoios sthn proth selida pou epishs variemai na koitazo. Bah de gameis.

cybernaut 667
04-07-2007, 04:11
ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! :worship: :worship: :worship: :worship:

etsi,

FIXXXER
04-07-2007, 04:37
Ρε μπλιτσα... Μεταλλικα δε βαριεσαι να πας να τους δεις. Σου λειπουν τα λεφτα ξερω γω, εισαι στρατο και πηζεις και δεν εχεις αδεια, γενναει η γυναικα σου, εισαι στο νοσοκομειο και εχεις κατι ανιατο, τους εχεις δει 70 φορες, πες οτι αλλο θες, αλλα οχι αυτο. Και βγαλε τη σκατοκαριολα την προδοτρα απο το αβαταρ σου.

lab
04-07-2007, 04:40
goustara apisteyta!
den yparxoun logia klpklpklp!
mikros eimai proti fora tous evlepa leromeno einai to boxeraki mou klpklpklp!!!!

giati kaneis sas den anefere ta TERASTIA provlimata ixou pou eixe to live?
pou to live xekinise kai apo ta tsouktsouk ton ixeion leo den tha doume live simera tha kaoun kai tha pame spitia mas!!! pou ekei pou imoun ego(kai den imoun kai poly piso)otan xtypagame palamakia dem akougame mousiki.kai tora akolouthei to megalytero mou epixeirima!
POU EFYGA APO MIA TETOIA SYNAVLIA KAI DEN VOIZOUN TA AYTIA MOU opos exei symvei me sabbath motorhead klpklp!o ixos itan aparadektos kai poly xamilos gia metallica! to mono pou exo na po einai skata stin didi pou eno ixere oti tha yparxxei tosos kosmos eixe mono dyo seires ixeia stin skini kai kati ixeia doryforous diaspartous mesa ston kosmo!apo ayto to live perimena na kano na syneltho kana triimero alla ayti ti stigmi i akoi mou einai sto kanoniko tis!

BLiTzER
04-07-2007, 04:54
Ρε μπλιτσα... Μεταλλικα δε βαριεσαι να πας να τους δεις. Σου λειπουν τα λεφτα ξερω γω, εισαι στρατο και πηζεις και δεν εχεις αδεια, γενναει η γυναικα σου, εισαι στο νοσοκομειο και εχεις κατι ανιατο, τους εχεις δει 70 φορες, πες οτι αλλο θες, αλλα οχι αυτο. Και βγαλε τη σκατοκαριολα την προδοτρα απο το αβαταρ σου.

Eida metallica sto londino prin 3 xronia. Eida to blackened live. Siga mhn edina 60+ eura gia na trexo sth gamomalakasa :P Pao gia ypno. Mpe.

Boom!
04-07-2007, 05:09
Δε μας χεζεις ρε lab! Μικροπροβληματακια ειχε ο ηχος, αλλα το πολυψειριζεις, θα ελεγα.
Απο κει και περα, οπως τα παν και οι προηγουμενοι, ηταν γαμω και γουσταρε ολος ο λαος. Και φανηκαν να το γουσταρουν και οι ιδιοι, ο τροπος δε που χαιρετησαν το κοινο στο τελος δειχνει αν μη τη αλλο σεβασμο στο κοινο που τους στηριζει, οχι σαν κατι αλλους που με το που τελειωνουν το μιαμισαωρο σετ-αγγαρεια γινονται λαγοι και μην τους ειδατε.
Τα supporting acts-αφου ρωτησαν και μερικοι- γενικα καλα ητανε, οι Mastodon δε, αν η εμφανιση τους αυτη γινοταν σε καποιο μικρο χωρο θα μιλουσαμε για καβλωτικο live. Οι Metallica βεβαια τους εσβησαν απο το χαρτη.

Εφαγα χωμα. Πολυ. Ειδικα στο Whiplash.
40.000 κοσμο δεν παιζει να χε με τιποτα.
Τα δηθεν VIPs, η απατη του αιωνα.

Deniz
04-07-2007, 05:19
Εφαγα χωμα. Πολυ.

Γαααααααααααααααμησε τα!! Ακόμα φυσάω λάσπη από την μύτη μου.. :|

lab
04-07-2007, 05:20
na sou kano mia erotisi?

esy enioses ayti ti "mageia" to xtypima sto stithos otan o hetfield exone riff?
edit:@boom

freak brother
04-07-2007, 05:22
Εφαγα χωμα. Πολυ.

Γαααααααααααααααμησε τα!! Ακόμα φυσάω λάσπη από την μύτη μου.. :|

τσαμπα βρωμικο

wanker
04-07-2007, 05:28
molis epestrepsa
pws ta katafera k den eida OUTE ENAN gnwsto den 3erw :P

aytos pou me eipe 8arxisei 7.30 eixe ena 2wro lag, piname kafe ston seirio ftasame 6 k akouga hdh to cry of mankind (btw to 1o htane?)

den 3erw pws ta kataferane k 2 apta poly agaphmena mou sygrotoimata, mou fanhkane adiafora (prin kan vgoun oi metallica)

oute oi men oute oi de einai gia festival

gia metallica ti na pw, ekei pou efaga 3enera k elega oute ena apto killem all, paizoun ta gnwsta ase pou efaga mia flasia k nomiza 8a pai3oune to hit the lights 2o..emeina me thn ore3h :P

thn kaname trexontas prin kan teleiwsei giati tou gyrismou o dromos makrys k an perimename kamia wra to 3eparkarisma akoma sthn e8nikh 8a psaxname kantines

filakia k pragmatika stenaxwre8hka pou den petyxa kanenan sas

Raven Lord
04-07-2007, 10:06
ok, από αυτά που άκουσα παίρνω πίσω τη δισπιστία μου

mage
04-07-2007, 10:28
oles tis malakies mazemes s'ayto to topic 8a tis diabasw.

cynic
04-07-2007, 10:57
Oraio live, oraio setlist , alla 8a simfonisw me ton lab gia to 8ema tou ixou.To arxiko provlima ftiaxtike men,(an kai ta piatinia evgazan kati la8os apo ta prima ores ores) alla genika den xerw, imoun sto ipsoma katw apo ta vip kai sizitouses aneta.Eprepe na nai pio dinata kata ti gnomi mou.Kata ta alla, mallon o perisoteros kosmos pou xw dei sti malakasa, toulaxiston oso sabbath me ozzy isws kai parapanw.Pali kala pou egine i monta me ti skini fetos kai eidan oloi (mallon) to group auti ti fora.Elpizw tou xronou na mi girisei sta palia,(eipame, prepei na ferei kai AC/DC akoma :) ) giati akoustike oti to stage sti8ike etsi logw apetisis twn metallica.

Clockwork_orange
04-07-2007, 11:10
Ο ήχος δεν ήταν πολύ καλός στην αρχή.
Και τώρα ας μου επιτραπεί να βγάλω το φτυάρι.
Είχα πάρει εισητήριο των 80 και κατά συνέπεια βρισκόμουν στον περιφραγμένο χώρο(στο μαντρί και με λουρί παρακαλώ) περίπου στο κέντρο του.Ο ήχος ήταν άθλιος εκεί γιατί από τη βαβούρα του κόσμου δεν άκουγα τπτ με το ζόρι κιθάρες, τα τύμπανα περισσότερο, για φωνή και μπάσο δεν το συζητώ-ούτε λόγος.

Επίσης εύχομαι όλοι οι κάγκουρες μεταλλάδες που χτυπιούνται στο πιτ-πως στον πούτσο λέγεται-να πεθάνουν από ποδοπάτημα σούμο.Και εγώ και πολλοί άλλοι γουστάραμε αλλά δεν σκοτώσαμε τον κόσμο γύρω μας.Τελικά πήγα πίσω πίσω, στο διαχωριστικό και εκεί είχε πολύ καλύτερο ήχο, ήταν πιο αποπνικτικά όμως, αλλά ευτυχώς δεν είχε ξύλο.
Οπότε 80 ευρώ για το τίποτα.Προς γνώση και συμμορφωσή μου λοιπόν.

Επίσης μου τη δώσανε πολλά γκομενάκια που-αναμενόμενα-όποτε λέγανε κάποιο μπαλαντοειδές, τραγούδαγαν και γούσταραν πολύ και όταν παίζανε κάτι creeping death, seek and destroy κτλ καθόντουσαν στην ακρούλα τους και χασμουριόντουσαν.

Το σετλιστ ήταν καλό, θα ήθελα βέβαια 4-5 τραγουδάκια ακόμα από Kill 'em All, Ride the lightning,...And justice for all.

ΥΓ:Όποιος πει ότι "συναυλία είναι ρε φίλε, Metallica κιόλας, ε δεν θα πέσει και λίγο ξύλο;",παίρνει την απάντηση ότι η γαμημένη η ελευθερία του σταματά πριν καν αρχίσει να περιορίζει τη δική μου.Που σημαίνει ότι αν θές ξύλο, φρόντισε στους γύρω σου τουλάχιστον να μην τους σπάσεις τα πλευρά και να μην τους τσαλαπατήσεις τα πόδια μέχρι να μουδιάσουν και να μην τα αισθάνονται.

LokiTricksterGod
04-07-2007, 11:29
Ρε τι να λέμε, αφού απ' ό,τι φαίνεται είχαν πάει όλοι καβλωμένοι για ΚΣΥΛΟ, όχι γα να δουν τη συναυλία - εδώ έκαναν pit μέχρι και στα σόλο του Hammet οι καθυστερημένοι.

Επίσης, αυτές οι γκόμενες που έβλεπαν τι χαμός γινόταν και τι σπρωξίδι έπεφτε, γιατί δεν πήγαιναν κατευθείαν πίσω και περίμεναν να τις ποδοπατήσουν πρώτα για να συρθούν μετά λίγο πιο πίσω αγανακτισμένες;

Επίσης οι ιπτάμενες φουσκωτές καπότες ήταν υπέροχες.

Οι απανταχού φανμπόηδες των Μετάλλικα με τις σημαίες και τα συνθήματα μπορούν να πάνε να ψοφήσουν κάπου ήσυχα.

Οι Mastodon επιτέλους είχαν ανεκτό ήχο.

Οι MDB τι σκατά γύρευαν σε τέτοιο φεστιβάλ με τέτοιο κοινό και τέτοιες μπάντες; Με τέτοια γιούχα που έφαγαν δεν τους βλέπω να ξαναπατάνε στο Ελλάντα.

Lost_In_Cooperland
04-07-2007, 11:33
Με τέτοια γιούχα που έφαγαν

πλάκα κάνεις, ε;

LokiTricksterGod
04-07-2007, 11:41
Εκεί που ήμουν, περίπου στο κέντρο του PL2, όπου και να κοίταζα ήταν διάφοροι που φώναζαν "κατεβείτε από τη σκηνή", "ΜΕ-ΤΑ-ΛΙΚΑ", "Που πας ρε πτώμα", μερικοί σήκωσαν και σημαία που έγραφε metallica επάνω, και τέτοια χαριτωμένα.

Moonspellheim
04-07-2007, 11:45
Εκεί που ήμουν, περίπου στο κέντρο του PL2, όπου και να κοίταζα ήταν διάφοροι που φώναζαν "κατεβείτε από τη σκηνή", "ΜΕ-ΤΑ-ΛΙΚΑ", "Που πας ρε πτώμα", μερικοί σήκωσαν και σημαία που έγραφε metallica επάνω, και τέτοια χαριτωμένα.
omg :behead:

Bullet
04-07-2007, 12:04
λοιπόν ας τα πούμε απλά και ωραία

φτάνουμε κατά τις δε θυμάμαι ποσο και αφού ρίχνουμε χριστοπαναγίες γιατί έτσι έπρεπε με το που παρκάραμε κατηφορίζουμε προς τον χωρο

ξεκινούσαν οι mdb,ήθελα πολύ να τους δω αλλα παραλίγο να με κοιμίσουν

δεν είναι για festival και το setlist δεν ήταν και ότι καλύτερο,anyway

mastodon,ομολογώ πως με έκαναν να αναθεωρήσω την άποψη μου

δε γίνεται μια μπάντα να είναι τόσο άψογη live,νομίζω πως άκουγα cd,απίστευτο δέσιμο και κέφι,πραγματικά με έκαναν να αναθεωρήσω τα περί υπερεκτιμημένων κτλ

και φτάνουμε στους θεούς

εκεί ο χρόνος σταμάτησε και τα πάντα έπαψαν να έχουν σημασία,έπαιζαν οι metallica

ένα setlist η καύλα η ίδια(ότι και να έπαιζαν βασικά καύλα θα ήταν) κέφι απίστευτο,πραγματικά έδειχναν ότι γούσταραν το κόσμο και την ενέργεια

στα σημεία μπροστά και πλάι μπορούσες και να τους ακουμπήσεις,ήταν πιο κοντά και από κέντρο

μη τα πολυλογώ,ο ήχος ήταν γαμάτος,μικροπροβλήματα στην αρχή τα οποια ξεπεράστηκαν γρήγορα και στη τελική,έπαιζαν οι metallica,ναι αυτό ακριβώς τίποτα άλλο

κοφτέ αυτή τη μιζέρια ρε πούστη μου επιτέλους,σας πείραξαν τα άτομα που έζησαν το live μέσα στη καύλα,έτσι πρέπει,αν σας χαλάει μετακινήστε απλά,στη τελική έτσι είναι τα metal live,ποτε θα τα μάθετε επιτέλους

εγώ ας πούμε ούτε moshpit έκανα ούτε τίποτα,ήθελα να χαρώ τους θεούς και το έκανα είτε πίσω είτε στη πρώτη σειρά,απλά αδιαφορούσα για το τι γίνεται γύρο μου,τα ματια στη σκηνή

μπορώ να πω πως ήταν ένα σκαλί καλύτεροι σα σύνολο από το 99,περισσότερο κέφι,καλύτερο σκηνικό,ίσως και καλύτερο setlist

βεβαια έλειπε ο newsted αλλα anyway,έτσι έχουν οι καιροί

η κούραση και το μποτιλιάρισμα μετά είτε πεζών είτε οδηγών κλασική και δυστυχώς αναπόφεκτη αλλα who cares μετά από αυτό

εν κατακλείδι,έπρεπε να προσπαθήσεις πολύ για να μην ευχαριστηθείς χτες,οι metallica δικαίωσαν το κόσμο που τους αγαπά για άλλη μια φορα,έκοψαν τη γη που λέμε

nothing else matters,ουρ-γκα που λεει και ο τρουχιλιος

geologiko_karoto
04-07-2007, 12:10
nothing else matters,ουρ-γκα που λεει και ο τρουχιλιος

χαχαχα ο Τρουχιλο το ελεγε αυτο?
νομιζα ο Τζειμσακος το ελεγε

τελικα ειχε πυρσους κ μλκς ο λαος απο κατω?

Eagleheart
04-07-2007, 12:18
Εντάξει, οι προλαλήσαντες με κάλυψαν! Απλά εμπειρία ζωής! Και φυσικά αν κάποιος θέλει να βρεί αρνητικά αυτό το μόνο εύκολο, τέσπα.

Bullet
04-07-2007, 12:24
http://img264.imageshack.us/img264/3447/07july0307pic06au1.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/6831/07july0307pic05ax5.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/7594/07july0307pic11hw1.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/2751/07july0307pic12sr2.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/3315/07july0307pic17ic6.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/4919/07july0307pic18ey7.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/6595/07july0307pic19ak4.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/665/07july0307pic20ha7.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/5492/07july0307pic21copydf2.jpg

http://img264.imageshack.us/img264/1233/07july0307pic22js9.jpg

Dimitra
04-07-2007, 12:29
Oi Metallica edeiksan alli mia fora who's the boss...hehe... :twisted:
Alla opws eipe kai kapoios pio prin, ti to theloun to kainourio album? Den bgainoun ksana se tour me ta palia? Toso uliko exoun pia... Giati na fame ki alli ksenera tupou St. Anger????

Mr Mojo Rising
04-07-2007, 12:32
Επίσης μου τη δώσανε πολλά γκομενάκια που-αναμενόμενα-όποτε λέγανε κάποιο μπαλαντοειδές, τραγούδαγαν και γούσταραν πολύ και όταν παίζανε κάτι creeping death, seek and destroy κτλ καθόντουσαν στην ακρούλα τους και χασμουριόντουσαν.

Φαντάζομαι το ίδιο θα σκέφτηκαν κι αυτές για σένα που προφανώς έκανες το ακριβώς ανάποδο. Ο καθένας είναι ελεύθερος να γουστάρει ό,τι θέλει. Κι εγώ ίσως είμαι ο μόνος που ήθελα να ακούσω και κάτι από St Anger, πειράζει;;

ΥΓ:Όποιος πει ότι "συναυλία είναι ρε φίλε, Metallica κιόλας, ε δεν θα πέσει και λίγο ξύλο;",παίρνει την απάντηση ότι η γαμημένη η ελευθερία του σταματά πριν καν αρχίσει να περιορίζει τη δική μου.Που σημαίνει ότι αν θές ξύλο, φρόντισε στους γύρω σου τουλάχιστον να μην τους σπάσεις τα πλευρά και να μην τους τσαλαπατήσεις τα πόδια μέχρι να μουδιάσουν και να μην τα αισθάνονται.

Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα. Υπήρχαν άτομα (όπως σε όλες τις metal συναυλίες) που πραγματικά δε φάνηκαν να ενδιφέρονται καθόλου για τα κομμάτια, τη μουσική, την ατμόσφαιρα κτλ Είχαν πάει μόνο για να κοπανηθούν (που δε με ενοχλέι απλά το θεωρώ τελείως υπανθρωπικό) και να κοπανήσουν (το οποίο με ενοχλέι πολύ και ελπίζω μέχρι την επόμενη συναυλία να ψοφήσουν από καρκίνο που λέει κι ο Λεβέντης.. :evil: :evil: ).

geologiko_karoto
04-07-2007, 12:37
wherever i may roam (http://www.youtube.com/watch?v=iR3nunBy9AU)

ομορφα πραματα...

Bullet
04-07-2007, 12:51
videakia

roam http://uk.youtube.com/watch?v=iR3nunBy9AU (edit:karote τωρα το ειδα το ποστ)

puppets http://uk.youtube.com/watch?v=iR3nunBy9AU

moshpit seek n destroy http://uk.youtube.com/watch?v=hj_HDJCG1KM

jack the ripper
04-07-2007, 13:08
videakia

roam http://uk.youtube.com/watch?v=iR3nunBy9AU (edit:karote τωρα το ειδα το ποστ)

puppets http://uk.youtube.com/watch?v=iR3nunBy9AU

moshpit seek n destroy http://uk.youtube.com/watch?v=hj_HDJCG1KM

diorthose ligo ta links...ta 2 prwta einai ta idia

Bullet
04-07-2007, 13:16
ναι sorry,παρτε puppets http://uk.youtube.com/watch?v=CXm3j42Ne4g

χοχοχο,στα ξενα μεταλλικαφορουμ εκθειάζουν το κοινο,ατςςς

Bullet
04-07-2007, 13:20
sanitarium http://uk.youtube.com/watch?v=ErqskE2fipA

fade http://uk.youtube.com/watch?v=qZw6s0Cvvok

matters http://uk.youtube.com/watch?v=hwUTj68crHw

cybernaut 667
04-07-2007, 14:46
ο κοσμος παιζει οντως να ηταν καμια πενηνταρια χιλιαρικα.. εχω παει σχεδον σε ολα τα μεγαλα στο τερα βάιμπ, απο σαμπαθ κ γουοτερς μεχρι ντουραν ντουραν , χθες ηταν τραγικα περισοτεροι.. οπου κ αν κοιταζες ηταν τιγκα

Jim Dandy Mangrum
04-07-2007, 14:54
sorry pou epembainw alla o xwros aytos kai na gemisei de pairnei panw apo 30 xiliarika

freak brother
04-07-2007, 14:59
στο seek and destroy εγινε το μεγαλυτερο μοσινγκ που χω δει.

Bullet
04-07-2007, 15:10
ακόμα να συνέλθω,ο λαιμός μου έχει γαμηθεί

όταν μπήκε το intro με το ecstasy of gold έκστασιαστικα,παρανοια

το λαρύγγι στο πάτωμα

.
04-07-2007, 15:18
να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη didi music για την εμπειρία που μας χάρισε. :thumbsup:

cybernaut 667
04-07-2007, 15:24
to επισημο βιντεο της συναυλιας που θα το βρουμε

lab
04-07-2007, 15:27
να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη didi music για την εμπειρία που μας χάρισε. :thumbsup:

Cadaveric_Incubator
04-07-2007, 15:27
na paei na gamithei h didi giati sto exwteriko vlepoun metallica me 40 oxi me 100.alla entaxei h synavlia itan apistefth apla apistefth.to mono pou me tsantise itan oi kagourometallades pou sproxnan athn arxh sthn eisodo les kai tha kerdizan tipota oi malakes an bainan 2 letpa pio nwris apo tis 3 to meshmeri.

oi mdb einai apo ta agaphmena mou sygorthmata einai theoi niwthoun ti paizoun fanike sto live tous alla oute o xwros oute to festival oute h wra einai giaftous.epaixan kai ligo.pantws h apodosh tous itan estw kai 40 lepta pou epaixan apsogh.

oi mastodon me theiko hxo afth thn fora gamisan kai gia metallica perita ta logia ta exoun pei oloi oi alloi pio pisw :D

to mono pou xenerwsa pisw mou itan kati malakes kagoures pou tous evrizan oloi thn wra kai elegan oti mas koroidevoun epeidh paizoun to orion pou einai orxhstriko kai oti den antexoun kai oi sabbath antexan perissotero kai tetoia.eleinoi malakes na psofisoun kai an den goustaroun toso mazoxes einai kai edwsan tosa lefta na tous doun?as kathontousan spitaki tous na mhn enoxloun kai ton kosmo ta mounopana

Bullet
04-07-2007, 15:33
δε ξέρω αν ειρωνεύεστε ή όχι αλλα προσωπικά θα λέω ένα ευχαριστώ σε οποιον φέρνει τους metallica στην αθηνα για να τους βλέπω live

cadaveric,οι metz χτες παιξαν 2μιση ωρες,οι sabbath τη κυριακη μολις μια και κατι ωρα,go figure

Cadaveric_Incubator
04-07-2007, 15:37
nai re file to xerw apla sou lew oti tsantistika me ta mounopana apo pisw mou...xtypiontousan san kanivaloi otan paizan kai otan milage o jamez ton elegan poustara kai tetoia oi kargiolides...

lab
04-07-2007, 15:38
einai amartia na vlepeis metallica me tetoio ixo!
ego pira apofasi xthes otan mazepso kapoia fraga na pao na tous do se fest sto exoteriko pou tha axizei sigoura poly perissotero!

Bullet
04-07-2007, 15:41
nai re file to xerw apla sou lew oti tsantistika me ta mounopana apo pisw mou...xtypiontousan san kanivaloi otan paizan kai otan milage o jamez ton elegan poustara kai tetoia oi kargiolides...

σοβαρα τωρα,ποιος γαμαει 2-3 κομπλεξαρες μπροστα σε τοσο λαο

Moonspellheim
04-07-2007, 16:06
δε ξέρω αν ειρωνεύεστε ή όχι αλλα προσωπικά θα λέω ένα ευχαριστώ σε οποιον φέρνει τους metallica στην αθηνα για να τους βλέπω live

cadaveric,οι metz χτες παιξαν 2μιση ωρες,οι sabbath τη κυριακη μολις μια και κατι ωρα,go figure
1:40 lepta epaiksan oi sabbath+o dio einai 65 xronwn.

dreamtheaterakias
04-07-2007, 16:36
James να τρεχει δεξια αριστερα πανω κατω, να φωναζει με την αγριοφωναρα του μερικα απο τα καλυτερα ρεφραιν που εχουν γραφτει στο μεταλ, να κανει παιχνιδι με το κοινο οπως μονο αυτος ξερει, να επαναλαμβανει ποσο μας αγαπανε οι Μεταλλικα καθε 10 λεπτα με τροπο που να σε κανει πραγματικα να το πιστευεις, να σπαει συναισθηματικα με το δικο του τραγουδι, το Nothing Else Matters, να γελαει και να κραζει το συστημα σε Justice For All και Master Of Puppets, να πορωνεται με Fuel και Memory Remains, να γκρουβαρει απιστευτα με Sad But True και Enter Sandman και να θυμαται τα παλια με Whiplash και Seek And Destroy.

to neo sporty!

Span63
04-07-2007, 17:10

67. Τα κλείνει την Τρίτη.

Bullet
04-07-2007, 17:52
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/mydyingbride1.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/mydyingbride2.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/mydyingbride3.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/mydyingbride4.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/mastodon1.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/mastodon2.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/mastodon3.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/mastodon4.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/metallica1.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/crowd7.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/metallica2.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/metallica4.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/metallica6.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/metallica7.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/metallica3.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/crowd9.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/metallica5.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/crowd8.jpg

Lost_In_Cooperland
04-07-2007, 17:54
ο μαστόδοντας!

H.
04-07-2007, 18:00
Μια και γύρισα, πήρα δύο ανάσες, έκανα ένα μπάνιο και νιώθω πλέον σαν άνθρωπος ας πω κι εγώ δύο κουβέντες. Οι Metallica ήταν απίστευτοι. Τέτοιο show και performance εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί. Το setlist νομίζω μιλάει από μόνο του. Ειδικά για μένα που τους είδα πρώτη φορά (το 99 έδινα πανελλήνιες), όλο αυτό το σκηνικό ήταν τουλάχιστον εμπειρία ζωής. Επίσης η όλη αλληλεπίδραση με το κοινό και το έκδηλο κέφι τους δε μπορούσε να μην σε συνεπάρει.

Οι Mastodon, κλασσικοί μέτριοι, ούτε κρύο ούτε ζέστη, με πολύ καλλύτερο ήχο από το κοτέτσι του Ελληνικού και πάλι καλά που παίξαν το Blood And Thunder και σωθήκανε.

Όσο όμως και να ήθελα να ξεφύγω από το tripάκι του κλασσικού Έλληνα μαλάκα που πάει σε συναυλίες και μετά βρίζει την Didi, λυπάμαι αλλά δε μπορώ να το κάνω αυτό. Οκ, όποιος είπε ότι χθες υφίσταντο τα PL2 και 3, μάλλον βρισκόταν αλλού, σε κάποιο παράλληλο σύμπαν. Γύρισα με εισητήριο για PL2 ΟΛΟ τον χώρο των VIP για να δω που είναι καλλύτερα να την πέσω και καταστάλλαξα ότι εκεί πέρα ήταν τόσο κοροϊδία που καλύτερα ήταν να πάω στα PL2. Φιλαράκι που μας γύρισε δε με εισητήριο των 60 μας είπε πως ήταν στο Fuel (το 2ο τραγούδι), χαλαρά μαζί με πολλούς άλλους στα PL2 για το υπόλοιπον του live. Κανένα σέβας από την Didi για αυτούς που πληρώσανε κάτι παραπάνω λοιπόν, με την ελπίδα ότι θα δουν κάπως καλύτερα τους metallica. Ειδικά λυπήθηκα όσους πληρώσανε 100 ευρώ γιατί η όλη φάση VIP ήταν σκέτη κοροϊδία. Επίσης σκατά στους σεκιουριτάδες οι οποίοι σε όλη την διάρκεια των Mastodon και στο διάλειμμα είχαν έστω και ένα υποτυπώδες λάστιχο για να μας βρέχουν, στους Metallica όμως μόλις η κατάσταση πλέον είχε γίνει αποπνικτική από το χώμα και τη ζέστη και τους ζητήσαμε να το ξαναανοίξουν είπαν το φαιδρό 'Δεν έχουμε καν λάστιχο'. Μόλις βέβαια βγάλαν και στείλαν στο ασθενοφόρο ένα παλικάρι λιπόθυμο, ξαφνικά ξαναεμφανίστηκε το λάστιχο. Τραγικότητες. Οι τύποι προτιμούν να φύγουν κάποια άτομα νοσοκομείο παρά να πληρώσουν 10 ευρώ παραπάνω (που ούτε τόσα δεν είναι) στην ύδρευση. Από θέμα ήχου, δε μπορώ να εκφέρω αντικειμενική άποψη μια και τόσο μπροστά που ήμουνα, ήταν χάλια μεν αλλά γινότανε ΠΑΝΙΚΟΣ οπότε και τέλειος να ήτανε δεν θα το καταλαβαίναμε. Όταν τέλειωσε το Master Of Puppets και αποφάσισα ότι αυτή η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο, είπα να κόψω την γνωστή βόλτα από τα VIP να δω και τίποτα με την ησυχία μου και εκεί ο ήχος μου φάνηκε απλά ικανοποιητικός χωρίς τίποτα το ιδιαίτερο (άσχετα που οι Metallica παίρναν sculps επί σκηνής).

Το clue της υπόθεσης είναι ότι αν δεν πήγαινες να μπεις τσαμπέ (που μετά κανά 2 songs των metallica και ούτε θα ήταν πανεύκολο), το μόνο που άξιζε ήταν να δώσεις βία βία 60 ευρώ και ούτε cent παραπάνω. Κατά τα άλλα:

WHIPLASH!

FIXXXER
04-07-2007, 18:56
Oi Metallica edeiksan alli mia fora who's the boss...hehe... :twisted:
Alla opws eipe kai kapoios pio prin, ti to theloun to kainourio album? Den bgainoun ksana se tour me ta palia? Toso uliko exoun pia... Giati na fame ki alli ksenera tupou St. Anger????

Τι να πω. Σε συμπαθω ρε Δημητρα (εχω καιρο να σε πετυχω και στο ΜΣΝ ε) αλλα τρεις απαραδεκτες ερωτησεις στη σειρα δεν μπορω να τις αφησω ετσι. Οι απαντησεις ειναι με τη σειρα, καλα κανουν και το θελουν, γιατι οτι και να παιξουν γαμω ειναι, δεν ξενερωνουμε ποτε.

FIXXXER
04-07-2007, 18:58

Καλα αυτο που λες δεν παιζει ομως. Εκτος κι αν το τελευταιο τραγουδι κρατησε γυρω στα 40 λεπτα (διολου απιθανο ετσι που τα παιζαν) γιατι εμεις φυγαμε στο Heaven And Hell εκει που σολαραν ακαταπαυστα και ειχα κρατησει με το ρολοι μια ωρα ΑΚΡΙΒΩΣ. Και οι Μεταπλυτα βεβαια επαιξαν ακριβως 2 και 20.

deadbird
04-07-2007, 20:48
δεν ξέρω τι λέτε αλλα:

my dying bride ήταν τοσο απίστευτοι που ακόμη και μεσα στον ήλιο,ζέστη,καθηστεριμένους metallifans ένιωσα ρίγη ανατριχίλας. θέλω να τους δω οπωσδήποτε live σε κλειστό χώρο μόνους τους.

Οι Mastodon, κλασσικοί μέτριοι,
,
,
,

και για τους metallica εντάξει τα είπατε. σετλιστ όπως πρέπει αν και ελειπε μια στονεριά, ένα king nothing βρε αδερφέ.

στους dirt spawn disease δεν αναφέρθηκε κανείς. δεύτερη φορά που τους είδα και μάρεσαν πάρα πολύ. σε αναμονή για το album τους.

γενικά ένα πολύ όμορφο live και δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο την απίστευτη ταλαιπωρία.

Moonspellheim
04-07-2007, 20:50
δεν ξέρω τι λέτε αλλα:

my dying bride ήταν τοσο απίστευτοι που ακόμη και μεσα στον ήλιο,ζέστη,καθηστεριμένους metallifans ένιωσα ρίγη ανατριχίλας. θέλω να τους δω οπωσδήποτε live σε κλειστό χώρο μόνους τους.

6 selides perimena gi'auto to sxolio.

@fixxxer:se timaei pou efyges tin wra pou epaizan to heaven+hell???(fight club ki etsi)

daydreamer
04-07-2007, 20:53
Ήταν ίσως η καλύτερη συναυλία τσης ζωής μου!! Ο ήχος ήταν αποδεκτός (μας γαμήσανε το Creeping Death όμωσε), αλλά οι Metallica καταπληκτικοί! Το set ήταν απίστετη πόρωση! Ντάξει ήταν το μεγαλύτερό μου αποθυμένο μπάντας που δεν είχα δει ποτέ live! \m/

Το PL1 ήταν ψιλοκοροιδία, αν και νταξ είχα πάει κει για να αποφύγω την κλοτσοπατινάδα και να βλέπω καλύτερα και όχι προσπαθώντας ανάμεσα από κεφάλια. Αλλά νταξει ξερωγώ είδα Metallica! \m/

Οι Dirt Spawn Disease είχαν χάλι ήχο, ο payn τα σπάει πάντως, αν και στους rot μου άρεσε πιότερο.

Οι My Dying Bride ήταν εκτός τόπου και χρόνου... κουραστικότατοι, μάλλον έπαιξαν καλά νομίζω πάντως.

Οι Mastodon γάμησαν αναμενόμενα με σωστό ήχο επιτέλους! Μάλλον όμως γέρασα γιατί κάπου στο 50λεπτο άρχισα να κουράζομαι από τον ήχο τους.

Metallica ρεεεεεεεε! \m/

Seth
04-07-2007, 21:38
δεν ξέρω τι λέτε αλλα:

eis ton kyvo

FIXXXER
04-07-2007, 21:41
δεν ξέρω τι λέτε αλλα:

@fixxxer:se timaei pou efyges tin wra pou epaizan to heaven+hell???(fight club ki etsi)

Εγω αναρωτιεμαι αν με τιμαει που αντεξα κι εκατσα τοσο!

(μπηκα με κερασμενο εισητηριο ε)

Bullet
04-07-2007, 21:49
btw οταν ειπε ο james god bless cliff burton πηγα να κλαψω ε

rebelos
04-07-2007, 21:51
thn kalyterh attaka thn petaxe ena palikari dipla m

ekei p oloi fonazan xerw gw kommatia

-motorbreath
-seek and destroy
-Εχεις κανει την ζωη μου κολαση!!

kata ta alla ta espasan asxhma kai ta akousa shmera sto frontistirio p dn eixa diavasei alla xestika gt eida metallica! :D

(kai mastodon p epeishs gamhsan alla auta einai psila grammata auth thn stigmh)

sleepless_102
04-07-2007, 21:58
Egw vlepw ta videakia kai klaiw akomi....Anatrixila!!!! kai Min akouw malakies gia diorganwseis talaipwria ktl. 8 to prwi eftasa spiti mou kai eixa dyo eikositetrawra aypnos...ston poutso mou. Oi METALLICA itan panw apo ola ayta! den pisteyw pws xreiazetai na anaferthw sto live..apla theiko. oso gia ton kosmo kapou 30kati xiliarika itan. 28.000 itan i prwpwlisi!

Deniz
04-07-2007, 21:58
ΟΥ ΡΑΑΑ!!!!!!

Κάτι ήξερε ο James και φώναζε για την απίστευτη ου-ρά αμαξιών μετά το live..

floyd
04-07-2007, 22:17
i synaylia itan kayla logo tou kosmou giati apo apodosi i metallica mallon psilopesmenous tous eida. Alla sta @@ mou an ithela teleia apodosi tous akouo k apo to cd. Milame gia live pou pame na perasoume kala.

Ego allo skeftomai re paidia apo xtes. Posa tromaxtika esoda apefere ston mr didi music ayto to event ?

ps. giati se ayti ti koloxora den boroume pote na doume k pyrotexnimata ? poso poly eleipsan sto one i sto enter sandman? Eytixos o kosmos fernei ta dika tou :-P

rebelos
04-07-2007, 22:22
ΟΥ ΡΑΑΑ!!!!!!

Κάτι ήξερε ο James και φώναζε για την απίστευτη ου-ρά αμαξιών μετά το live..

nai skeutotan...
xo! oi mlkes tha fane htta meta sto perimene gia thn exodo exw egw tha koimame...

hcpunksonacid
04-07-2007, 23:45
rebelos frontistirio teteia epoxi?ante grapstous sta arxidia sou kai koitakse na arakseis-eks allou o septemvrios den einai kai toso makrya...

rebelos
04-07-2007, 23:54
kai en to metaxy molis eida post tou pankh edw nomiza oti tha elege tpt "e mwre me tous mlks tous kologerous bla bla" :P

einai proetimasia gia trith lykeiou... alles 3 bdomades kai meta diakopes

rebelos
05-07-2007, 00:25
epeishs na pw oti sthn parea m p eimastan 7 atoma piasan oloi penes ektos apo mena kai allon ena!
eleos dld gamw thn atyxia m!

Idromeas
05-07-2007, 00:32
Metallica live ... ligo na ixeres ti na perimeneis kai pou pas apla tha pernages gamata...

ola ta alla erxontai deytera.

psofimi
05-07-2007, 01:05

oi my dying bride gamisane apla!!!min pw oti itane kai o monos logos pou apofasisa na traviktw mexri ntin malakasa otan ematha oti telika tha epaizan stin thesi twn stone sour.....mas timisane me oli tin diskografia tous ektos apo to 34...kai to like gods of the sun:(me to the dreadful hours mas apoteleiwsan kai anipomonoume na tous xanadoume se kleisto xwro auti tin fora!a kai oi metallica kaloi itane...(sorry alla otan prokeitai gia mdb kanw diakriseis..)

Moonspellheim
05-07-2007, 01:08

oi my dying bride gamisane apla!!!min pw oti itane kai o monos logos pou apofasisa na traviktw mexri ntin malakasa otan ematha oti telika tha epaizan stin thesi twn stone sour.....mas timisane me oli tin diskografia tous ektos apo to 34...kai to like gods of the sun:(me to the dreadful hours mas apoteleiwsan kai anipomonoume na tous xanadoume se kleisto xwro auti tin fora!a kai oi metallica kaloi itane...(sorry alla otan prokeitai gia mdb kanw diakriseis..)

:pink: :pink: :pink:

Boom!
05-07-2007, 02:40
rebelos frontistirio teteia epoxi?ante grapstous sta arxidia sou kai koitakse na arakseis-eks allou o septemvrios den einai kai toso makrya...

Ο πανκης τα λεει σωστα! 1 μηνα φροντιστηριο μεσα στο κατακαλοκαιρο; Καλυτερα να αλλαξεις username.

hcpunksonacid
05-07-2007, 03:03
e nai re c boom twra to palikaraki tha exei liwsei-egw teleiwsa exetastikh xtes kai katevaza kanthlia-autos pou exei kai 3 bdomades mprosta tou?eleos gamw tin parapaideia mou
on topic:rebelos den ipirxe pote periptwsi na vrisw tous metallica kai oi logoi einai apla 2:kill em all kai hetfield me mplouzaki gbh.

locust
05-07-2007, 03:46
οι απαιτησεις τους απο τους διοργανωτες για την περιοδια του 2004

http://www.thesmokinggun.com/backstaget ... lica1.html (http://www.thesmokinggun.com/backstagetour/metallica/metallica1.html)

τα ωραια ειναι προς το τελος που λεει τι catering θελουνε.

Ζηλευω για το λαηβ

FIXXXER
05-07-2007, 05:49
http://youtube.com/watch?v=XNMCv3YLBYE& ... ed&search= (http://youtube.com/watch?v=XNMCv3YLBYE&mode=related&search=)

Μιας και τεθηκε και θεμα δηλαδη για το αν γουσταρουν τα τελευταια τους αλμπουμ οι ιδιοι...

psychotron
05-07-2007, 10:10
Λοιπόν γάμησαν.
Δεν υπάρχουν και πολλά να πεις, τα έχουν πει ήδη εξ άλλου οι προηγούμενοι.
Ήχος καλός, αν εξαιρέσεις λίγο στην αρχή, playlist super, μια χαρά μου φάνηκαν όλα.
Θα διαφωνήσω με τον Η, εγώ μπαινόβγαινα συνέχεια στο PL2 και πάντα κοιτούσαν το καρτελάκι στο χέρι μου. Το ίδιο έβλεπα και για τους VIP. Tώρα το ότι εσύ μπήκες, δε ξέρω γιατί έγινε. Επίσης ξέρω πάρα πολλούς που προσπάθησαν να μπουν PL2 από PL3 και "έφαγαν πόρτα", οπότε δεν ξέρω πιος από τους δύο μας είναι στο παράλληλο αυτό σύμπαν. Προσωπικά θεωρώ ότι η φάση με τα PL λειτούργησε ικανοποιητικά.
Γενικά, επείδή πολλά παράπονα ακούω, θα πω για μία ακόμα φορά, ότι αν εξαιρέσεις την έξοδο (δεν ξέρω με πιο τρόπο μπορεί να διορθωθεί αυτό το πράγμα, αλλά το να τελειώνει η συναυλία 12 παρά και να καταφέρνεις να βγεις εθνική στις 1, είναι εφιαλτικό), η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και μπράβο στ didi. Όχι, δε με λένε Λώρη, για όσους ενδιαφέρονται.
Όσο για my dying bride που ρωτάνε πολλοί, παίζει και να ταν το πιο νυσταλέο πράγμα που χω δει στα 20 χρόνια που τρέχω σε συναυλίες.
Πιο νυσταλέοι ακόμα κι απ τους αναθεμα τη μέρα των Σάμπαθ. Και λέω και πάλι, και οι ανάθεμα και οι μάη ντάηινγκ μπράιντ καλούληδες είναι, αλλά ΟΧΙ σε φεστιβαλ μεσημεριάτικα ρε φίλε.

Bullet
05-07-2007, 10:41
οπως τα ειπε ο psychotron για τα PL

fandango
05-07-2007, 11:43
για pl2,3: με το εισιτήριο μου που δεν το έκοψαν εκεί που λέει pl2 μπήκαν 12 άτομα από το pl3 στο pl2.

για MDB: δεκτό, δεν είναι για φεστιβάλ κλπ κλπ Αλλά τα ζώα που φώναζαν "μετάλικα" την ώρα που ο άλλος έκανε κατάθεση ψυχής στη σκηνή, μπορούν να πάνε να ψοφήσουν.

Mastodon: εμένα μου άρεσαν υπερβολικά, αλλά δεν είμαι και αντικειμενικός κριτής, λίγο ο ήχος ήταν για τον μπούτσο αλλά κατά τα άλλα πολύ καλή παρουσία. Δε συζητάω για το drumming.

ΜΕΤΑLLICA: βαριέμαι να γράφω κατεβατά, τα είπατε όλα, θεοί, έτσι απλά.

αντε και του χρόνου. :)

Stormrider
05-07-2007, 12:57
egw pantos mia xara mpika tsampa kai mia xara mpika kai sta mprosta isitiria.

gamw tin troxea gamw.imastan kolimenoi me zvistes tis mixanes peripou gia miamisi wra.

freak brother
05-07-2007, 15:06
egw pantos mia xara mpika tsampa kai mia xara mpika kai sta mprosta isitiria.

gamw tin troxea gamw.imastan kolimenoi me zvistes tis mixanes peripou gia miamisi wra.

να πηγαινετε Ωροπο για να μην τρωτε την καθυστερα

freak brother
05-07-2007, 15:08
http://youtube.com/watch?v=XNMCv3YLBYE&mode=related&search=

Μιας και τεθηκε και θεμα δηλαδη για το αν γουσταρουν τα τελευταια τους αλμπουμ οι ιδιοι...

αυτο μου θυμιζει τις συνεντευξεις που λεγανε

"το καινουργιο μας αλμπουμ θα ειναι οτι πιο σκληρο εχουμε βγαλει"

και τετοιες ατακες :rofl:

MastodontoideaPliokenous
05-07-2007, 15:13
Πιο νυσταλέοι ακόμα κι απ τους αναθεμα τη μέρα των Σάμπαθ. Και λέω και πάλι, και οι ανάθεμα και οι μάη ντάηινγκ μπράιντ καλούληδες είναι, αλλά ΟΧΙ σε φεστιβαλ μεσημεριάτικα ρε φίλε.

Sorry για την παρεμβαση,αλλα δεν φταινε αυτοι&ειδικα οι μντπ αν τους βαζει ο αλλος νταλα ηλιο μαβερικς να παιξουν ε,ακριβως οπως ειχε γινει περισυ με μποστον σελτικ φροστ =)

psychotron
05-07-2007, 15:23
Μα ναι, δεν είπε κανείς ότι φταίνε αυτοί, αυτό είχα γράψει και για τους ανάθεμα. Σε κλαμπ οκ, αλλά μέρα μεσημέρι με τον ήλιο να σε βαράει στο κεφάλι, εμένα τουλάχιστον, αυτού του είδους τα γκρουπ με νυστάζουν.

FIXXXER
05-07-2007, 15:26
http://youtube.com/watch?v=XNMCv3YLBYE&mode=related&search=

αυτο μου θυμιζει τις συνεντευξεις που λεγανε

"το καινουργιο μας αλμπουμ θα ειναι οτι πιο σκληρο εχουμε βγαλει"

και τετοιες ατακες :rofl:

Για βρες και κανα λινκ που να το λενε αυτο ρε συ... να χουμε να λεμε δηλαδη οχι τιποτα αλλο...
Συζηταω με φρικ μπραδερ για Μεταλλικα. :!:

Mitsmann
05-07-2007, 15:33
ο φρικ μπραδερ ηταν ο φαντομ λορντ, φιλος.

FIXXXER
05-07-2007, 15:36
Αυτο που το πας, συζηταω με ατομο που θεωρει ισως το καλυτερο τους αλμπουμ το κιλεμολ... δε γμτ, στη δουλεια ειμαι, να περναει η ωρα. Λες και δεν εχω 15 φιλμ να τυπωσω μεχρι τις 6.

Bullet
05-07-2007, 15:37
δεν ηταν,ειναι ο φαντομ λορντ

Vic
05-07-2007, 15:55
Καλύτερο των Μετάλικα το Κίλεμολ;;;;;;
Αν είναι δυνατόν!

Το 2ο καλυτερότερο είναι. Συμφωνημένα πράγματα. Προηγείται το Πάπετς. Ίσως ισοπαλίζει με το Ράιντ φυσικά. Δύσκολο να πεις.

freak brother
05-07-2007, 16:00
:wink:

που να την βρω ρε την συνεντευξη!! Παντως διαβασα μια συνεντευξη του Ουλριχ στο Εψιλον της Ελευθεροτυπιας (το τελευταιο) και λεει "οποτε διαβαζω στις παλιες μου συνεντευξεις να λεω οτι το εκαστοτε αλμπουμ ειναι το καλυτερο που εχουμε βγαλει , θελω να με χαστουκισω"

FIXXXER
05-07-2007, 16:58
Αλλο αυτο ρε κι αλλο αυτο που εγραψες ομως πριν...

Bullet
05-07-2007, 18:45
OFFICIAL PRO VIDEO μουνια

backstage/intro/creeping death

live in athens κετς

credits @ metontour.com

http://www.youtube.com/watch?v=2GjAohCwT-A

και μερικες φωτο απο το meet n greet , credits @ μιατυχερηπουτηςελαχεναειναιεκεικαιποσταρεπικςστοφορουμτουμετκλαμπ

http://i203.photobucket.com/albums/aa122/Mrs_Hammett/CIMG0750.jpg

http://i203.photobucket.com/albums/aa122/Mrs_Hammett/CIMG0728.jpg

http://i203.photobucket.com/albums/aa122/Mrs_Hammett/CIMG0749.jpg

http://i203.photobucket.com/albums/aa122/Mrs_Hammett/CIMG0726.jpg

http://i203.photobucket.com/albums/aa122/Mrs_Hammett/CIMG0711.jpg

http://i203.photobucket.com/albums/aa122/Mrs_Hammett/CIMG0763.jpg

FIXXXER
05-07-2007, 18:56
Αντε μωρε με την καρ%$#^$#.

_UnHoLyMaRtYr_
05-07-2007, 18:59
Η Σόνια είναι;

Επίσης, στο βίντεο τι λέει ο Λαρς για last couple of days? Κουτσομπολιά, κουτσομπολιά.

Bullet
05-07-2007, 19:06
κανένα κουτσομπολιό,για άσχημα σχόλια εννοεί για τη φωνή του james στα πρωτα live, ο οποιος james έβγαλε τη ψωλή στην αθηνα και την κάρφωσε στο λαρύγγι όσων είχαν να πουν κακό λόγο για τη πάρτη του,τόσο απλό

p.s.δεν ειναι η σονια

Clockwork_orange
05-07-2007, 19:43
Επίσης, αυτές οι γκόμενες που έβλεπαν τι χαμός γινόταν και τι σπρωξίδι έπεφτε, γιατί δεν πήγαιναν κατευθείαν πίσω και περίμεναν να τις ποδοπατήσουν πρώτα για να συρθούν μετά λίγο πιο πίσω αγανακτισμένες;

Γιατί μήπως γούσταραν να δουν Metallica από πιο κοντά?Και γι' αυτό το λόγο είχαν σκάσει και 80 ευρώ?Λέω μήπως...

Και όσοι λέτε τα δικά σας ότι έτσι είναι οι μέταλ συναυλίες και πέφτει ξύλο μπροστά είστε παρτάλια γιατί θέλετε να κάνετε το δικό σας χωρίς να σέβεστε στο ελάχιστο κ άλλους που, είτε τα σκάσανε-καλή(?) ώρα-είτε όχι,θέλουν να είναι πιο μπροστά για να γουστάρουν περισσότερο, να δουν την μπάντα από πιο κοντά whatever.
Και ξαναλέω:αν θέλουν να πλακωθούν ή ακόμα ακόμα και να αλληλοσφαχτούν εμένα δεν με νοιάζει.Θα καθαρίσει κ ο τόπος απ' τα καγκούρια.Δε θα μας γαμήσουν όμως κιόλας.

ΕΝΤΙΤ:Σόρρυ φίλe Bullet αλλά νομίζω ότι γενικώς ο James ζοριζόταν λίγο, ειδικά στην αρχή.Μετά τη μυτιά όμως του έβγαινε περισσότερο, πρέπει να το παραδεχτώ. :twisted:
Επίσης θέλω να συμπληρώσω μερικά πράγματα για τους προηγούμενους που βγήκαν:Η πρώτη μπάντα μου ήταν αδιάφορη, οι my dying bride πολύ καλοί αλλά ΟΧΙ για festival κ μέρα-μεσημέρι, και όσον αφορά τους Mastodon απελπιστικά επαναλαμβανόμενοι και βαρετοί.2 φορές σε λιγότερο από ένα χρόνο ήταν υπερ αρκετές.Ελπίζω να μην αναγκαστώ να τους ξαναδώ.

Deniz
05-07-2007, 20:02
νομίζω ότι γενικώς ο James ζοριζόταν λίγο, ειδικά στην αρχή.Μετά τη μυτιά όμως του έβγαινε περισσότερο, πρέπει να το παραδεχτώ. :twisted:

TI ΛΕΣ ΡΕ?????

Clockwork_orange
05-07-2007, 20:07
Την αλήθεια και μόνο την αλήθεια χωρίς φόβο και πάθος.

Bullet
05-07-2007, 20:08
μαλακιες λες,παρε μια μπυρα (τη πεταω,πιασε)

Clockwork_orange
05-07-2007, 20:13
Καλά οκ δεν έχω όρεξη να πείσω κανέναν.Τα μάτια του στη φώτο με τη γκόμενα, που πόσταρες, τα λένε όλα.Thanx για τη μπύρα, τη δροσιά της να χεις. :P :P :P

Deniz
05-07-2007, 20:27
Αν έχεις την παραμικρή εντύπωση ότι ο James ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ παίρνει ντράγκια μετά από όλα αυτά που πέρασε με τις κλινικές αποτοξίνωσης, το ξέκομα από την οικογένεια και το group κτλ κτλ είσαι αλλού γι' αλλού.-

LokiTricksterGod
05-07-2007, 20:40

Γιατί μήπως γούσταραν να δουν Metallica από πιο κοντά?Και γι' αυτό το λόγο είχαν σκάσει και 80 ευρώ?Λέω μήπως...

Μη νομίζεις ότι εγώ γουστάρω τόσο χάος. Αλλά όταν βλέπεις ότι πέφτει ξύλο και πας μέσα, και, φυσικά, τις τρως, ε δεν εκνευρίζεσαι και βρίζεις κι από πάνω.

freak brother
05-07-2007, 21:02

Και όσοι λέτε τα δικά σας ότι έτσι είναι οι μέταλ συναυλίες και πέφτει ξύλο μπροστά είστε παρτάλια γιατί θέλετε να κάνετε το δικό σας χωρίς να σέβεστε στο ελάχιστο κ άλλους που, είτε τα σκάσανε-καλή(?) ώρα-είτε όχι,θέλουν να είναι πιο μπροστά για να γουστάρουν περισσότερο, να δουν την μπάντα από πιο κοντά whatever.
Και ξαναλέω:αν θέλουν να πλακωθούν ή ακόμα ακόμα και να αλληλοσφαχτούν εμένα δεν με νοιάζει.Θα καθαρίσει κ ο τόπος απ' τα καγκούρια.Δε θα μας γαμήσουν όμως κιόλας.

ΕΝΤΙΤ:Σόρρυ φίλe Bullet αλλά νομίζω ότι γενικώς ο James ζοριζόταν λίγο, ειδικά στην αρχή.Μετά τη μυτιά όμως του έβγαινε περισσότερο, πρέπει να το παραδεχτώ. :twisted:
Επίσης θέλω να συμπληρώσω μερικά πράγματα για τους προηγούμενους που βγήκαν:Η πρώτη μπάντα μου ήταν αδιάφορη, οι my dying bride πολύ καλοί αλλά ΟΧΙ για festival κ μέρα-μεσημέρι, και όσον αφορά τους Mastodon απελπιστικά επαναλαμβανόμενοι και βαρετοί.2 φορές σε λιγότερο από ένα χρόνο ήταν υπερ αρκετές.Ελπίζω να μην αναγκαστώ να τους ξαναδώ.

οι γκομενες νομιζαν οτι θα βλεπαν πλασιμπο να πουμε δε πα να γα.

Bullet
05-07-2007, 21:40
πες τα αγοριμ

wintersun
05-07-2007, 21:59
oson afora gia tis gomenes kai ego nomizo oti kukloforousane polles ksekarfotes pou irthan mazi me ton gomeno gia na xamoureutoun sto nothing else matters.ego imoun sto kagelo pou xorize 60aria apo 80aria kai ekopsa polles kirios sta 80aria...pou sto diaolo tha vroume oli ti synaulia??????den paizei na min tin exoume....
gia tin emfanisi metallica den exo na po kati,ta eipate ola.
apla gamisan ta panta...

Deniz
05-07-2007, 22:16
To audio σίγουρα θα υπάρχει στο www.livemetallica.com (http://www.livemetallica.com) σε μερικές μέρες.. για video ας ελπίσουμε ότι θα διαρεύσει κάποια καλή audience λήψη.. είδα 3-4 άτομα με κάμερα πάντως και στάνταρ θα είχαν και πολλοί άλλοι..

wintersun
05-07-2007, 22:19
kai ego eida 2-3 pros ta deksia tis skinis..
pantos se mia fasi ton enan pou eixa stamparei kai itan konta mou ton pire o diaolos,epese kato mazi me tin kamera,opote den nomizo na synexise na grafei....

Deniz
05-07-2007, 22:20
:lol:

Έπεσε στο καθήκον το παληκάρι..

wintersun
05-07-2007, 22:22
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ontos...

Bullet
05-07-2007, 22:23
το audio θα ειναι official,το περιμενουμε απο στιγμη σε στιγμη

wintersun
05-07-2007, 22:25
thanks god
:headbang2:

Deniz
05-07-2007, 22:26
Μόλις ανεβάσαν Bilbao και Werchter,ε.. όμορφα..

Το live της Αθήνας λογικά θα αργήσει ακόμα.. :(

Bullet
05-07-2007, 22:28
αυριο το πολυ μεθαυριο

cynic
05-07-2007, 22:31
To live tis lisabonas , gia osous exoun newsgroups.To nzb:

http://rapidshare.com/files/41218959/M-SOTS.rar

Einai se rar. 380mb, 320kbps mp3s + ta exofila :)
An endiaferei kai den borei na vre8ei allou isws anevasw se rapidshare en kairw.Me 256 upload omws.... :(

PS: Sxetika diaforetiko setlist vlepw pantws....

Bullet
05-07-2007, 22:33
της lisbon ειναι μουφα,ειδικα απο vocals

τα αλλα δε τα εχω ακουσει αλλα εδω ηταν G G G ++++

cynic
05-07-2007, 22:37
Nai dikio exeis.Katevenei tora kai akouw ta prota tracks.De tin palevei kai poli o Hetfield....

Bullet
05-07-2007, 22:40
θα επεσε κορτιζονη or smth μετα ,πoσος μας ενδιαφέρει

zihuatanejo
05-07-2007, 23:00
Πώς θα γίνει να βρούμε το audio από το Βέλγιο?

Cynic εσύ της Λισαβόνας πού το βρήκες? Από το livemetallica?

freak brother
06-07-2007, 04:42
μια φιλεναδα μου με ειδοποιησε οτι το αγορι της ηταν αυτος που κανονιζε να περναν καλα οι μεταλικα στο ξενοδοχειο που διεμεναν... και μετα με ρωτησε ποτε ειναι η συναυλια.

:| :| :| :? :cry: :cry: :cry:

την παναχαικη και τον Γεωργατο μαζι

Deniz
06-07-2007, 05:16
[Λαμπίρη]Και για πες πως ακριβώς περάσαν καλά οι mets στο ξενοδοχείο.. :P [/Λαμπίρη]

GuardianOfIvorytower
06-07-2007, 12:35
Βαριέμαι να ανοίγω καινούριο τόπικ. Χτες τους είδα εγώ εδωπέρα, κ όπως ήταν αναμενόμενο γάμησαν. Κ το λέω χωρίς να είμαι κ ο πιο πορωμένος οπαδός τους. Ας ξεκινήσω από 2 αρνητικά. Καθυστέρησα δυστυχώς να φτάσω στο χώρο λόγο κάποιων υποχρεώσεων κ πέτυχα τους Sabbath στη μέση του σετ τους (ναι έπαιζαν support στους Mets, we are honoured to be with them, όπως είπε ο James κάποια στιγμή αργότερα, μας επηρέασαν κλπ). Καθότι ήμουν ακόμα αρκετά πίσω κ φύσαγε κ αέρας κάπου χανόταν ο ήχος. ΟΚ, γαμάτο συναίσθημα, ακόμα απορώ πως αυτός ο άνθρωπος 65+ ετών μπορεί κ διατηρεί τη φωνή του σε τέτοια επίπεδα, Die Young, Heaven and Hell, Voodoo, Sign of the Southern Cross, μακάρι να ήμουν εκεί νωρίτερα να ακούσω κ τα υπόλοιπα που έπαιξαν.

Τώρα για Μετς δεν έχω να πω πολλά, ο ήχος καλύτερος, αν κ ορισμένες φορές στιγμές μας τη χάλαγε ο αέρας, κ σετλιστ σχεδόν ίδιο με αυτό που δίαβασα για Ελλάδα. Πολύ κέφι, μια χαρά η φωνή του James, 2 ώρες κ 20 λεπτά διάρκεια (respect), έβλεπα από video wall αρκετά καλά, καθότι πολύ μπροστά δεν ήμουν, έπαιξαν μόνο ένα από τα 3 τελευταία :happyjump: το Memory που μ αρέσει κιόλας, εκρήξεις κ πυροτεχνήματα στα One (καλύτερη στιγμή του live) κ Enter Sandman. Επίσης το Sad But True έλαμψε δια της απουσίας του αλλά προσωπικά αποζημιώθηκα με Four Horsemen, Ride the Lightning που δεν τα ακούσατε εσείς :tease: κ όλα τα υπόλοιπα. Τι να λέμε τώρα, επίτηδες τις τελευταίες μέρες δεν είχα κοιτάξει το φόρουμ να δω κομμάτια κ καλά έκανα, καθότι εκπλήξεις όπως Orion κ Justice κ Fade κ Disposable δεν τις περίμενα. Σε μερικά παλιά κομμάτια υπήραν αρκετοί που φάνηκε ότι δεν τα ήξεραν αλλά εγώ χέστηκα, καθότι τα άτομα ξεκίνησαν με Creeping Death, For Whom the Bell Tolls, Ride the Lightning κ Disposable Heroes στα καπάκια. Έπος δλδ. Αυτά.

FIXXXER
06-07-2007, 14:33
Δηλαδη εσυ χαρηκες τωρα που δεν ξεραν τους στιχους απο τα παλια πολλοι διπλα σου ε? Αισθανθηκες πιο γαματος ας πουμε.

GuardianOfIvorytower
06-07-2007, 15:01
Όχι δεν χάρηκα κ ούτε αισθάνθηκα πιο γαμάτος. Απλά σχολιάζω το γεγονός ότι τη μια παίζει Creeping Death - Ride the Lightning κ το τραγουδάνε οι μισοί ξερω γω κ την άλλη Memory Remains κ το τραγουδάνε όλοι. Δικαίωμά τους να το ξέρουν ή να τους αρέσει παραπάνω ή ότι άλλο θέλουν.

FIXXXER
06-07-2007, 15:05
Λογικο δεν ειναι το Ride The Lightning να το τραγουδανε οι μισοι κι αν? Σιγα το κομματι στην τελικη, εχουν δεκαδες καλυτερα, οσο για το Creeping Death, σχεδον ολοι το τραγουδουσαν (στην Αθηνα τουλαχιστον).

carheart
06-07-2007, 15:07
σκάσε πια ρε fixxxer.

freak brother
06-07-2007, 15:09
[Λαμπίρη]Και για πες πως ακριβώς περάσαν καλά οι mets στο ξενοδοχείο.. :P [/Λαμπίρη]

θα ρωτησω ρε και θα σας πω , ειμαι και γω περιεργος :)

freak brother
σκάσε πια ρε fixxxer.

GuardianOfIvorytower
Ίσως για κάποιους, για μένα που το ακούω από το 93 δεν είναι. Νταξει δεν έχει να λέει, απεναντίας δείχνει κ πόσοι υπάρχουν που τους ξέρουν από το Black κ μετά για παράδειγμα (δεν το εννοώ αρνητικά), κ από τα παλιότερα ξέρουν μόνο ορισμένα.

symposium_lexotanil
06-07-2007, 15:11
ego ksero ola ta palia alla den ksero tous stixous tou load kai tou reload :(

FIXXXER
06-07-2007, 15:12
Δεν τους εγραφαν στο βιβλιαρακι ε.
Σκαστε ολοι ρε ειμαι δουλεια και δεν εχει τιποτα, βαριεμαι, τι να κανω. :(

lab
06-07-2007, 15:14
poioi metallica?

mipos ennoeite metalium?

GuardianOfIvorytower
06-07-2007, 15:14
Κάνε ποστ τους στίχους από τα Load-Reload :D :P.

Eagleheart
06-07-2007, 15:28
Λογικο δεν ειναι το Ride The Lightning να το τραγουδανε οι μισοι κι αν? Σιγα το κομματι στην τελικη, εχουν δεκαδες καλυτερα

:|

xmou
06-07-2007, 15:41
Λογικο δεν ειναι το Ride The Lightning να το τραγουδανε οι μισοι κι αν? Σιγα το κομματι στην τελικη

Φύγε απο παντού!

FIXXXER
06-07-2007, 16:04
Πηξαμε στα μεταλλα, και μαλιστα περιορισμενης. Γαματο ειναι ρε μλκς, απλα εχουν πολλα πολυ καλυτερα. Ολο το Justice και το Master ας πουμε γρηγορα γρηγορα.

Bullet
06-07-2007, 17:09
http://www.youtube.com/watch?v=L_POzAi2fO8

οχι ρε μαλάκα, ναι ρε μαλάκα

δλδ αυτο ακριβως τπτ αλλο

H.
06-07-2007, 17:33
Εύκολα η καλλύτερη στιγμή του live. Ειδικά το δεύτερο μέρος του και το καρφί fade to black.

psofimi
06-07-2007, 19:23
kaliteri stigmi apo metallica...to orion....pali kala pou itane kai oi gigantoothones kai blepame kai tpt an kai eixa tin entipwsi me auto pws apla mou ebalan ena dvd twn metallica kai to eblepa se anoikto xwro...btw....pali kala pou ta spasa stous mdb kai katalava sinaulia...stous metallica pixame, apo ena simeio kai meta den paleuotane me toso kosmo...

psofimi
06-07-2007, 20:42
Λοιπόν γάμησαν.
Δεν υπάρχουν και πολλά να πεις, τα έχουν πει ήδη εξ άλλου οι προηγούμενοι.
Ήχος καλός, αν εξαιρέσεις λίγο στην αρχή, playlist super, μια χαρά μου φάνηκαν όλα.
Θα διαφωνήσω με τον Η, εγώ μπαινόβγαινα συνέχεια στο PL2 και πάντα κοιτούσαν το καρτελάκι στο χέρι μου. Το ίδιο έβλεπα και για τους VIP. Tώρα το ότι εσύ μπήκες, δε ξέρω γιατί έγινε. Επίσης ξέρω πάρα πολλούς που προσπάθησαν να μπουν PL2 από PL3 και "έφαγαν πόρτα", οπότε δεν ξέρω πιος από τους δύο μας είναι στο παράλληλο αυτό σύμπαν. Προσωπικά θεωρώ ότι η φάση με τα PL λειτούργησε ικανοποιητικά.
Γενικά, επείδή πολλά παράπονα ακούω, θα πω για μία ακόμα φορά, ότι αν εξαιρέσεις την έξοδο (δεν ξέρω με πιο τρόπο μπορεί να διορθωθεί αυτό το πράγμα, αλλά το να τελειώνει η συναυλία 12 παρά και να καταφέρνεις να βγεις εθνική στις 1, είναι εφιαλτικό), η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και μπράβο στ didi. Όχι, δε με λένε Λώρη, για όσους ενδιαφέρονται.
Όσο για my dying bride που ρωτάνε πολλοί, παίζει και να ταν το πιο νυσταλέο πράγμα που χω δει στα 20 χρόνια που τρέχω σε συναυλίες.
Πιο νυσταλέοι ακόμα κι απ τους αναθεμα τη μέρα των Σάμπαθ. Και λέω και πάλι, και οι ανάθεμα και οι μάη ντάηινγκ μπράιντ καλούληδες είναι, αλλά ΟΧΙ σε φεστιβαλ μεσημεριάτικα ρε φίλε. :evil: :evil:

Clockwork_orange
07-07-2007, 00:02
Λογικο δεν ειναι το Ride The Lightning να το τραγουδανε οι μισοι κι αν? Σιγα το κομματι στην τελικη, εχουν δεκαδες καλυτερα

Και εγώ την ίδια έκφραση έχω.

Πηξαμε στα μεταλλα

Εδώ όμως θα συμφωνήσω με το φίλτατο fixxxer.Κάτω η δικτατορία των μεταλλάδων. :twisted:

Mayhem
07-07-2007, 01:33
http://www.youtube.com/watch?v=L_POzAi2fO8

οχι ρε μαλάκα, ναι ρε μαλάκα

δλδ αυτο ακριβως τπτ αλλο

:touched: :touched: :touched: :touched: :touched:

Stormrider
07-07-2007, 03:14
kaliteri stigmi apo metallica...to orion....pali kala pou itane kai oi gigantoothones kai blepame kai tpt an kai eixa tin entipwsi me auto pws apla mou ebalan ena dvd twn metallica kai to eblepa se anoikto xwro...btw....pali kala pou ta spasa stous mdb kai katalava sinaulia...stous metallica pixame, apo ena simeio kai meta den paleuotane me toso kosmo...

:moutza:

R & R
07-07-2007, 03:52
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... php?t=8127 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=8127)

ps: den perimena live na dw whiplash-disposable-orion! :cry: :cry:

R & R
07-07-2007, 03:54
http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=8127

ps: den perimena sti zwi mou na dw whiplash-disposable-orion! :cry: :cry:

H.
08-07-2007, 01:12
Ρε ψοφίμι πιθανώς όμως να μην έφταιγε κάτι άλλο για το ότι δεν έβλεπες, παρά το γεγονός ότι είσαι 80 πόντους με τα χέρια στην ανάταση.

sleepless_102
08-07-2007, 17:26
Στο greek tracker ανέβηκε όλο το live!!!!!! Το κατεβαζω τώρα αλλά ψιλοσέρνεται. Αν κατέβει νωρίς θα προσπαθήσω αν το ανεβάσω στο rapid.

http://img524.imageshack.us/img524/8726/metallicafn4iz5.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=metallicafn4iz5.jpg)

Bullet
08-07-2007, 17:35
και πολυ καλα θα κανεις

Deniz
08-07-2007, 17:42
Στο greek tracker ανέβηκε όλο το live!!!!!! Το κατεβαζω τώρα αλλά ψιλοσέρνεται. Αν κατέβει νωρίς θα προσπαθήσω αν το ανεβάσω στο rapid.

http://img524.imageshack.us/img524/8726/metallicafn4iz5.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=metallicafn4iz5.jpg)

Θα σε αγαπάω αιώνια αν το βάλεις rapidshare, ε.. :pink:

Πόσο μέγεθος έχει το video?

sleepless_102
08-07-2007, 17:48
konta 700mb einai kai yparxei 1 seeder kai 130 leechers...opote exoume ligo dromo akomi mprosta mas...

Deniz
08-07-2007, 17:51
Ok boy.. αν μπορείς κάνε την καλή.. :)

sleepless_102
08-07-2007, 19:09
ksekinisa anevasma alla thelei wra...anevazw me 22 opote tha parei kana 6wro...

enitharmon
08-07-2007, 22:50
βλεπω το λαιβ ιν σαν ντιεγκο

enitharmon
08-07-2007, 22:59
οι απαιτησεις τους απο τους διοργανωτες για την περιοδια του 2004

http://www.thesmokinggun.com/backstaget ... lica1.html (http://www.thesmokinggun.com/backstagetour/metallica/metallica1.html)

τα ωραια ειναι προς το τελος που λεει τι catering θελουνε.
που 'ν' το υπερβολικο;

locust
09-07-2007, 02:39
δεν ειπα οτι ειναι υπερβολικο, απλα εχει το θεωρησα αστειο να διαβαζω τις διατροφικιες τους συνηθειες σε ενα επισημο εγγραφο οπως ειναι αυτο το συμβολαιο

sleepless_102
09-07-2007, 02:45
telika pire ligo parapanw apo 6wro to anevasma. Se kana 10lepto to poly tha postarw ta link (rapidshare) gia to live sto antistoixo thread...

Bullet
09-07-2007, 13:58
τα έσπασε το video,για bootleg είναι αρκετά καλο σα ποιότητα,thanx

cybernaut 667
09-07-2007, 16:44
k ton hxo perimenoume

Bullet
09-07-2007, 16:46
ε αυτο θα ειναι τζαμι,απο κονσολα

cybernaut 667
09-07-2007, 17:37
αντε ντε !
το χεις ηδη ?

Bullet
09-07-2007, 17:41
Oχι,μεχρι να ανεβει εδω http://www.livemetallica.com/ δε θα το εχει κανεις

Bullet
09-07-2007, 21:51
από το κινητό του bro

http://img353.imageshack.us/img353/5306/dsc00012bc6.th.jpg (http://img353.imageshack.us/my.php?image=dsc00012bc6.jpg)

http://img524.imageshack.us/img524/1290/dsc00013qu9.th.jpg (http://img524.imageshack.us/my.php?image=dsc00013qu9.jpg)

http://img262.imageshack.us/img262/9053/dsc00014da2.th.jpg (http://img262.imageshack.us/my.php?image=dsc00014da2.jpg)

http://img505.imageshack.us/img505/9445/dsc00015fg2.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=dsc00015fg2.jpg)

http://img338.imageshack.us/img338/7056/dsc00016lg7.th.jpg (http://img338.imageshack.us/my.php?image=dsc00016lg7.jpg)

http://img527.imageshack.us/img527/1479/dsc00017au8.th.jpg (http://img527.imageshack.us/my.php?image=dsc00017au8.jpg)

http://img164.imageshack.us/img164/8320/dsc00018ql1.th.jpg (http://img164.imageshack.us/my.php?image=dsc00018ql1.jpg)

http://img338.imageshack.us/img338/8986/dsc00020aw3.th.jpg (http://img338.imageshack.us/my.php?image=dsc00020aw3.jpg)

sorry dead αλλα οπως βλεπεις ποιοτητα μηδεν,αν θες παντως και εισαι μαζοχα βαλτες

Bullet
09-07-2007, 21:54
και μερικα βιντεακια και απο τις δυο μερες γτπ 3gp anyway rock on yeah

http://rapidshare.com/files/41965603/MOV00001.3gp

http://rapidshare.com/files/41965604/MOV00002.3gp

http://rapidshare.com/files/41965605/MOV00003.3gp

http://rapidshare.com/files/41965601/MOV00004.3gp

http://rapidshare.com/files/41965600/MOV00005.3gp

enitharmon
10-07-2007, 17:57
Ανταπόκριση στο Electric Requiem (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&live=109)

FIXXXER
10-07-2007, 19:06
Fuel, μια στιγμη που θα μπορουσε να λειπει λοιπον...

sfinotouvlaki
10-07-2007, 19:13
άνετα.

freak brother
10-07-2007, 19:20
άνετα.

αυτο λεγαμε και με τον dead μετα το λαιβ!!

FIXXXER
10-07-2007, 19:24
Χαχαχαχ ξετρυπωνουν τα σαλιγκαρια ενα ενα!!!

freak brother
10-07-2007, 19:26
Χαχαχαχ ξετρυπωνουν τα σαλιγκαρια ενα ενα!!!

βρε αντε γαμησου ηλιθιε

σε λιγο θα μας πεις οτι πηγες στο λαιβ να ακουσεις το fuel που για χαρη του θυσιασαν το Μπλακεντ.

FIXXXER
10-07-2007, 20:02
:rofl: Καλα ρε, μην τα παιρνεις ετσι! Εδω παιξαν For Whom The Bell Tolls και θυσιασαν Blackened, το Fuel θα με πειραζε?

Bullet
10-07-2007, 20:28
γαμησε το fuel,ειδικα οπως μπηκε ,gimmie a M!

freak brother
11-07-2007, 00:03
:rofl: Καλα ρε, μην τα παιρνεις ετσι! Εδω παιξαν For Whom The Bell Tolls και θυσιασαν Blackened, το Fuel θα με πειραζε?

το Φιουελ δεν το χαν παιξει στα προηγουμενα λαιβ νομιζω , τεσπα :D

bassakos
11-07-2007, 00:18
na kanw mia erwtish?
exei paei kaneis apo esas kai to 93 pu irthan?
gia na mas pei sigritika me tote pws htan!

(exw paei mono to 93 kai apo mlkia den piga fetos :( )

Deniz
11-07-2007, 00:22
Μπορώ να σε αγγίξω λίγο..? :worship:

Bullet
11-07-2007, 01:18
τουλάχιστον με 4 άτομα που έχω μιλήσει προσωπικά και ήταν και στις 3 λένε πως αυτή ήταν η καλύτερη

εγώ πάντως που ήμουν και το 99 μπορώ να το βεβαιώσω ότι ήταν καλύτερα φέτος

FIXXXER
11-07-2007, 04:53

το Φιουελ δεν το χαν παιξει στα προηγουμενα λαιβ νομιζω , τεσπα :D

Ε ουτε το Blackened, τι σημασια εχει. Παντως ναι, απο το 99 ηταν σιγουρα καλυτεροι φετος. Βεβαια ειχαν παιξει Bleeding Me, αναντικαταστατο.

Deniz
11-07-2007, 05:00
ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ

Σταμάτα την γκρίνια ρε!! :P

FIXXXER
11-07-2007, 05:03
Ποιος γκρινιαζει?

bassakos
11-07-2007, 13:29
τουλάχιστον με 4 άτομα που έχω μιλήσει προσωπικά και ήταν και στις 3 λένε πως αυτή ήταν η καλύτερη

εγώ πάντως που ήμουν και το 99 μπορώ να το βεβαιώσω ότι ήταν καλύτερα φέτος

ftou! ! na parei! eida! kai ta videakia pu exete balei! !
pexane odos poly kala! alla nomizw! (allios einai na eisai mesa sto live kai allios einai na to blepeis sto pc!) oti to 93 htan liiigo kalyteroi! oxi toso apo peximo alla apo energia

genika pados
filos mu pu htan kai to 99 kai to 93 eixe xenerosei me aythn toy 99! kai elege ti mlkas pu htan kai eskase ta fraga na tus dei (to 99)

pados se genikes grames apo oti katalaba(eida videakia kai ta post edw) pexane gamw! :twisted: mprabo tus! ! :D

psychotron
11-07-2007, 15:17
na kanw mia erwtish?
exei paei kaneis apo esas kai to 93 pu irthan?
gia na mas pei sigritika me tote pws htan!

(exw paei mono to 93 kai apo mlkia den piga fetos :( )
Η φετινή ήταν εξαιρετική (πολύ καλύτερη από του 99) αλλά του 93 ήταν το κάτι άλλο, δε συγκρίνεται με καμμία από τις επόμενες 2.

Vic
11-07-2007, 16:09
Εγώ δεν πήγα φέτος και το '99 αλλά σιγά μην ήταν καλύτερα και το έχασα.

Στα σοβαρά όμως, ο ήχος του '93 ήτο ά-ψο-γος, κάτι που δεν άκουσα για φέτο, ειδικά μπροστά.

GuardianOfIvorytower
11-07-2007, 20:34
Από όσο θυμάμαι για 93 ήταν καλύτερα από φέτος που τους είδα ξανά, 99 δεν ήμουν οπότε δε μπορώ να συγκρίνω, κυρίως από άποψη πόρωσης κ γενικότερου feeling από τη μεριά μου.

freak brother
11-07-2007, 23:14
το 82 με Μανστειν στο Μπει Ερια ειχανε γαμησει παντως.

Bullet
11-07-2007, 23:15
α ησουν και συ εκει

BURNIN AMBITION
12-07-2007, 00:53
α ησουν και συ εκειti oloi oi vazeloi eixame paei? ego omos eixa paei kai reading 81 na do maiden
hohohoho

travixa kai 2 malakies kai meta xupnisa

Bullet
12-07-2007, 00:54
:lol:

freak brother
12-07-2007, 04:17
α ησουν και συ εκει

μεσω των ακασιακων αρχειων :roll:

R & R
13-07-2007, 12:19
sto greek torrents(blue white) exei ti sinavlia se mp3 apo to episimo site me gamato ixo!
to katevasa kai spernei :)...

Bullet
13-07-2007, 13:30
και μεις :P

ειναι απο εδω www.livemetallica.com (http://www.livemetallica.com) :)

cybernaut 667
13-07-2007, 15:15
Η φετινή ήταν εξαιρετική (πολύ καλύτερη από του 99) αλλά του 93 ήταν το κάτι άλλο, δε συγκρίνεται με καμμία από τις επόμενες 2.

αυτο ισχυει.
εντιτ: ασε που ειχε support CULT ! οχι οτι επαιξε μεγαλο ρολο αλλα οπως κ να το κανουμε..
το 99 support monster magnet βεβαια..
το ξερατε οτι οι μεταλλικα ηταν η πρωτη (τεραστια) μπαντα που διαλεξε τους KYUSS gia support?

Mitsmann
13-07-2007, 15:27
by the way, οποιος θυμαται σετλιστ των Μαγκνετ το 99, να ξερει οτι θα τον αγαπω αν το βαλει εδω.

cybernaut 667
13-07-2007, 16:25
αχααχ θυμαμαι εκεινο το τεραστιο ντου δευτερολεπτα πριν αρχισουν οι ΜΜ, το προτιμησαμε γιατι απλα ηταν ο πιο γρηγορος δρομος προς τα μεσα. με τα εισητηρια στο χερι ;p
επισης θυμαμαι παυλο να τρεχει πανικοβλητος προς την σκηνη κ μολις αρχιζουν οι μεταλλικα να τρεχει προς τα πισω.

playlist me τιποτα δεν θυμαμαι, ομως :
NEGASONIC TEENAGE WARHEAD, powetrip, space lord k διαφορα τετοια απιστευα ακουστηκαν

κατα τ αλλα οι μεταλλικα κ εχει ειχαν οργιασει.

BLiTzER
13-07-2007, 20:21
Oute ego thymamai giati kathomoun stis eksedres kai milousa me tous filous mou.

Bullet
13-07-2007, 21:14
ειχαν παιξει ολα τα "χιτακια" βασικα

στο space lord παιζει να τραγουδαγε ολη η αρενα

dyingfreedom
13-07-2007, 23:13
Επικό live και των Magnet. Πάνω κάτω : Tractor, Crop Circle, Negasonic Teenage Warhead, Dopes To Infinity, Powertrip, Space Lord

freak brother
13-07-2007, 23:58
Επικό live και των Magnet. Πάνω κάτω : Tractor, Crop Circle, Negasonic Teenage Warhead, Dopes To Infinity, Powertrip, Space Lord

νομιζω οτι παιξαν και το ego the living planet

freak brother
14-07-2007, 00:00
αχααχ θυμαμαι εκεινο το τεραστιο ντου δευτερολεπτα πριν αρχισουν οι ΜΜ, το προτιμησαμε γιατι απλα ηταν ο πιο γρηγορος δρομος προς τα μεσα. με τα εισητηρια στο χερι ;p
επισης θυμαμαι παυλο να τρεχει πανικοβλητος προς την σκηνη κ μολις αρχιζουν οι μεταλλικα να τρεχει προς τα πισω.

playlist me τιποτα δεν θυμαμαι, ομως :
NEGASONIC TEENAGE WARHEAD, powetrip, space lord k διαφορα τετοια απιστευα ακουστηκαν

κατα τ αλλα οι μεταλλικα κ εχει ειχαν οργιασει.

χαχαχαχα και γω και ο Ντεντ παροτι ειχαμε εισητηριο μπηκαμε γρηγορα γρηγορα με το ντου :D θυμαμαι ακομα εκεινον τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ τυπο που εσπρωχνε μονος του 20.000 κοσμο χαχαχα

Bullet
14-07-2007, 00:05
εγω ειχα παει απο τους πρωτους στην ουρα αν και εφτασα σχετικα αργα και μπηκα αμεσως :P

Mitsmann
14-07-2007, 00:34
πωπω ειχαν μπει με τρακτορ ε. δε το θυμαμαι καθολου. κριμα :(

Boom!
14-07-2007, 01:41
χαχαχαχα και γω και ο Ντεντ παροτι ειχαμε εισητηριο μπηκαμε γρηγορα γρηγορα με το ντου :D θυμαμαι ακομα εκεινον τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ τυπο που εσπρωχνε μονος του 20.000 κοσμο χαχαχα

Που τον θυμηθηκες αυτον; Το χα ξεχασει τελειως!

Καλα ολη η κοινωνια ετσι ειχε μπει. Με εισιτηρια ακοπα. Και μετα δευτερος γυρος τζαμπατζηδων απο ατομα που ειχαν ειδοποιηθει να σκασουν απεξω και τους πεταγαν τα εισιτηρια απο τις κερκιδες.

freak brother
14-07-2007, 15:33
ασχετο στους Μεταλλικα ειδα και τον ηθοποιο που επαιζε τον Χλαπατσα ..
ρισπεκτ.

wintersun
14-07-2007, 21:33
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
apla theos......

Deniz
15-07-2007, 04:05
Ο κολλητός μου τον έχει δει σε παραλία γυμνιστών.. έσκασε χαλαρός με το πουλί έξω και άρχισε συζήτηση για το βιβλίο που διάβαζε εκείνη την ώρα ο κολλητός.. :rofl:

mindscape
15-07-2007, 12:10
Ο κολλητός μου τον έχει δει σε παραλία γυμνιστών.. έσκασε χαλαρός με το πουλί έξω και άρχισε συζήτηση για το βιβλίο που διάβαζε εκείνη την ώρα ο κολλητός.. :rofl:
κάτι είχα ψυλλιαστεί από τη σειρά... :wink:

cybernaut 667
16-07-2007, 13:29
Παιδια εχουμε καμια αλλη ηχογραφηση απο την περιοδεια περαν αυτων αθηνας κ βιέννης?

Bullet
16-07-2007, 13:49
www.livemetallica.com (http://www.livemetallica.com)

cybernaut 667
16-07-2007, 21:30
ε οχι κ να πληρωνουμε για bootlegs //

καποιος FIXXXER σε ενα πορτογαλλικο (?) σαιτ δινει πολλα λινκς για την SICK OF THE STUDIO TOUR '07
τα βρισκετε εδω :

http://www.taringa.net/posts/musica/851245/Metallica---Live-2007-(bajate-todo-hasta-hoy).html

edit νουμερο42: εδω ενα ημι-επισημο βιντεο για το σανιταριουμ. home made δηλαδη αλλα πολυ καλη δουλεια:

http://www.youtube.com/watch?v=WElvEZj0Ltw&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Emusicloversgroup%2Ecom%2Fmetallica%2Dwelcome%2Dhome%2Dsanitarium%2Dvideo%2Dand%2Dlyrics%2F

bassakos
23-07-2007, 22:07
http://www.youtube.com/watch?v=GdExlXCLFRw

1993! eimun ekei! :cry:

Bullet
23-07-2007, 22:14
επ το βιντεο μου :P

λοιπον αυτες ειναι φωτος απο αθηνα απο εναν τρελο ιρλανδο που πηγε σε ολο το τουρ

http://newcastletyne.facebook.com/album ... =223700601 (http://newcastletyne.facebook.com/album.php?aid=91857&page=1&l=98ef5&id=223700601)

psofimi
25-07-2007, 12:05
Ρε ψοφίμι πιθανώς όμως να μην έφταιγε κάτι άλλο για το ότι δεν έβλεπες, παρά το γεγονός ότι είσαι 80 πόντους με τα χέρια στην ανάταση.

:evil: