View Full Version : Heaven & Hell,Dream Theater,Iced Earth,Anathema,Kinetic
Μετά από αποχη ενός χρόνου αποφασίσαμε να ανηφορίσουμε ξανά Μαλακάσα.Αμάξι(όχι mitsmobil δυστυχώς),μπύρες και το πρώτο τρύπες να παίζει στο cd player
φτάνοντας κατά τις 4 οι kinetic τελειωναν το set,το οποιο απότι κατάλαβα ήταν μικρότερο από όσο είχαν υπολογίσει
δε μπορώ να καταλάβω τι τα βάζουν τα ελληνικά group να παίζουν εκεί
ούτως η άλλως σκατά ήχο θα έχουν,μπροστά στο τύπο που ψήνει τα σουβλάκια θα παίξουν και θα τους κατεβάσουν και γρηγορότερα κάτω
anyway,αφού πήραμε την πρώτη alpha beer αράξαμε να δούμε ανάθεμα
προσωπικά δεν είχε τύχει να τους ξαναδώ και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα,ένα μικρό πρόβλημα στο intro με τη κιθάρα το οποιο ξεπεράστηκε γρήγορα,ένα πολύ καλο setlist αν και η απουσία sleepless ήταν αισθητή και η απίστευτη φωνάρα ονόματι Lee να μαγεύει κόσμο,η κοπελα απλα δε παιζεται
κλείσιμο με διασκευη pink floyd και όλοι ευχαριστημένοι,time tο goooo
μετά είχαμε iced earth,η κούραση η ίδια
thank god υπάρχει ο τρισμέγιστος ripper και σώζει τη κατάσταση,είναι απόλαυση να τον ακούς
από ένα σημείο και μετά απλά δε παλευονταν,πίσω για περισσότερες μπύρες λοιπόν
έπειτα είχαμε τους theater,άψογοι ως συνήθως μπήκαν γαμιοντας αλλα αργότερα ακολούθησε ένα απίστευτα βαρετό imo setlist που με έκανε να βαρεθώ τη ζωή μου,το pull με under έσωσε κάπως τη κατάσταση
στο τέλος είδαμε sabbath με Dio,δε χρειάζονται πολλά λόγια,ο κοντός είναι απλά θεός
φοβερό σκηνικό,πολυ καλο setlist και άντε πάμε γιατί έχουμε κοιμηθεί μονο 3 ώρες
σε γενικές γραμμές καλά τα περάσαμε,αν είχα πληρώσει όμως εισιτήριο παίζει και να το ψιλομετανιωνα
και τώρα τη τρίτη για τους θεούς να ξεχάσουμε και το όνομα μας
btw απίστευτη μαλακια το pl2, δηλαδή φανταστείτε κάτι σα το παλιό snakepit,το μονο καλο είναι οτι είναι το μονο μέρος που μπορείς να δεις το live από κοντά και μπροστά
για το vip δεν μιλάω καθόλου,ούτε τα μισά λεφτά του δεν αξίζει
το ξέρω ότι το report είναι για το πέος,απλά ένιωθα την ανάγκη(lol) να γράψω δυο λογάκια για όσα είδαμε χτες
α και τα parking είναι αισχρά,μη μπείτε στον κόπο
τελος,οι τιμές φαγητου/ποτου σε αναλογια με την ποσότητα είναι σχετικά ικανοποιητικές
δηλαδή 2 euro για 500ml μπύρας και 3 euro για 2 σουβλάκια με 4-5 φέτες ψωμί πιστεύω είναι ok αναλογιζόμενοι τα ελληνικά πιασοκωλαδικα συναυλιακα δεδομένα
αν έχει κανεις photo video κτλ από το live ας τα ποστάρει εδώ
BURNIN AMBITION
02-07-2007, 11:27
Μετά από αποχη ενός χρόνου αποφασίσαμε να ανηφορίσουμε ξανά Μαλακάσα.Αμάξι(όχι mitsmobil δυστυχώς),μπύρες και το πρώτο τρύπες να παίζει στο cd player
φτάνοντας κατά τις 4 οι kinetic τελειωναν το set,το οποιο απότι κατάλαβα ήταν μικρότερο από όσο είχαν υπολογίσει
δε μπορώ να καταλάβω τι τα βάζουν τα ελληνικά group να παίζουν εκεί
ούτως η άλλως σκατά ήχο θα έχουν,μπροστά στο τύπο που ψήνει τα σουβλάκια θα παίξουν και θα τους κατεβάσουν και γρηγορότερα κάτω
anyway,αφού πήραμε την πρώτη alpha beer αράξαμε να δούμε ανάθεμα
προσωπικά δεν είχε τύχει να τους ξαναδώ και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα,ένα μικρό πρόβλημα στο intro με τη κιθάρα το οποιο ξεπεράστηκε γρήγορα,ένα πολύ καλο setlist αν και η απουσία sleepless ήταν αισθητή και η απίστευτη φωνάρα ονόματι Lee να μαγεύει κόσμο,η κοπελα απλα δε παιζεται
κλείσιμο με διασκευη pink floyd και όλοι ευχαριστημένοι,time tο goooo
μετά είχαμε iced earth,η κούραση η ίδια
thank god υπάρχει ο τρισμέγιστος ripper και σώζει τη κατάσταση,είναι απόλαυση να τον ακούς
από ένα σημείο και μετά απλά δε παλευονταν,πίσω για περισσότερες μπύρες λοιπόν
έπειτα είχαμε τους theater,άψογοι ως συνήθως μπήκαν γαμιοντας αλλα αργότερα ακολούθησε ένα απίστευτα βαρετό imo setlist που με έκανε να βαρεθώ τη ζωή μου,το pull με under έσωσε κάπως τη κατάσταση
στο τέλος είδαμε sabbath με Dio,δε χρειάζονται πολλά λόγια,ο κοντός είναι απλά θεός
φοβερό σκηνικό,πολυ καλο setlist και άντε πάμε γιατί έχουμε κοιμηθεί μονο 3 ώρες
σε γενικές γραμμές καλά τα περάσαμε,αν είχα πληρώσει όμως εισιτήριο παίζει και να το ψιλομετανιωνα
και τώρα τη τρίτη για τους θεούς να ξεχάσουμε και το όνομα μας
btw απίστευτη μαλακια το pl2, δηλαδή φανταστείτε κάτι σα το παλιό snakepit,το μονο καλο είναι οτι είναι το μονο μέρος που μπορείς να δεις το live από κοντά και μπροστά
για το vip δεν μιλάω καθόλου,ούτε τα μισά λεφτά του δεν αξίζει
το ξέρω ότι το report είναι για το πέος,απλά ένιωθα την ανάγκη(lol) να γράψω δυο λογάκια για όσα είδαμε χτες
α και τα parking είναι αισχρά,μη μπείτε στον κόπο
τελος,οι τιμές φαγητου/ποτου σε αναλογια με την ποσότητα είναι σχετικά ικανοποιητικές
δηλαδή 2 euro για 500ml μπύρας και 3 euro για 2 σουβλάκια με 4-5 φέτες ψωμί πιστεύω είναι ok αναλογιζόμενοι τα ελληνικά πιασοκωλαδικα συναυλιακα δεδομένα
αν έχει κανεις photo video κτλ από το live ας τα ποστάρει εδώbulletako file, an xereis pos mporoume me kales pithanotites na pidixoume kana mantroni kai na mpoume mesa gia rixe ena pm re.thanx
Liiipon.Kata tis 6 ftasame, Anathema tous hasame distixws :| Kata ta alla antalaza anathema me iced earth live anytime.Diladi eleos.Hxos psiloxalia, skabanevaze, ka8olou demenoi ,sixna la8i, 1o komati o drummer allou gia allou se ena simeio, 2os ki8aristas patos.Diladi ok, apla patage ta tasta.Xeraila sketi estw kai gia ta lead twn iced eath.H kourasi i idia.Meta apo kana tetarto i katastasi den palevotane ka8olou leme.Oxi alla t-tr-t-tr-tr re.Ftanei.H katastasi veltio8ike ais8ita me tous dream theater, me klassika kristalino ixo (san sto proigoumeno rockwave pou eixan er8ei mou fanike).Apla opws eipe kai o bullet, plin orismenwn analabwn sto playlist, ta kainourgia to kourazoun teliws to prama.
E meta vgikan oi Sabbath.Ti review tora...Dio apsogos, Iommi o 8eos o idios ti na leme tora, Geezer ogoli8os.Auta einai, apla apsogoi.
Neo parking anekdoto apla.Etimastite gia apeiro gelio stous metallica.
bulletako file, an xereis pos mporoume me kales pithanotites na pidixoume kana mantroni kai na mpoume mesa gia rixe ena pm re.thanx
χλωμό το κόβω,εγώ btw κανονικά μπήκα,απλά μου είχε κάτσει εισιτήριο τσαμπε
Για πειτε και ποσο κοσμο περιπου ειχε. Την 1η μερα ακουσα οτι ειχε ελαχιστο.Μπας και βαλει μυαλο η ντιντι.
είχε αρκετό κόσμο,ειδικά λίγο πριν τους sabbath έφτασε σε αρκετα μεγάλο αριθμό
Moonspellheim
02-07-2007, 12:08
oi sabbath eswsan th mera gia mena.highlight to children of the sea :headbang:
Mitsmann
02-07-2007, 13:12
η ερωτηση μου θα ειναι απλη.
Επαιξαν το Die Young?
αυτο ελειπε να μη το παιζανε ρε
Mitsmann
02-07-2007, 13:24
τοτε :(
setlist sabbath
1. E5150
2. The Mob Rules
3. Children Of The Sea
4. I
5. Sign Of The Southern Cross
6. Voodoo
8. Vinny Solo
9. Computer God
10. Falling Off The Edge Of The World
11. Shadow Of The Wind
12. Tony Solo (Intro to Die Young)
13. Die Young
14. Heaven And Hell
15. Neon Knights
αις ντερθ
Burning Times
Declaration Day
Violate
Vengeance Is Mine
Pure Evil
The Reckoning
The Hunter
Ten Thousand Strong
Jack
My Own Savior
Stormrider
Prophecy
Birth of the Wicked
The Coming Curse
αναθεμα
01. Fragile dreams
02. Closer
03. Deep
04. Thin air (ann further) -new song-
05. Empty
06. One last goodbye
07. Hope
08. A natural disaster
09. Judgement/Panic medley
10. Flying
11. Confortably numb
theater μετα
Jim Dandy Mangrum
02-07-2007, 13:47
mia xaroula to sabbath
Mitsmann
02-07-2007, 13:56
οι σαμπαθ ειχαν πληκτρα? αν ναι ποιονα?
up_the_hammers_Festival
02-07-2007, 14:38
Mpika thn wra ton iced earth, perasmena megaleia klp..opios tous eixe dei rodon xerei.
Dream theater h varemara h idia sta kainourgia.
Black sabbath epitelous tous eida kai me tragoudisti.theikos hxos theiko live.
Kata ta alla pou ta eides ta 500 ml re bullet oute 330 den htan. 7 euro gia poto oute se club den dineis kai 1,5 euro gia ayto to kalamaki einai paaaaaaaaaara polla lefta.
για το μεγαλο ποτυρι λεω,ειχε δυο μεγεθη
1.5 euro για σουβλακι σε συναυλια δεν ειναι πολλα
για ποτα κτλ δεν ασχοληθηκα
ελεoς με βαζεις και υποστηριζω τη didi :P
Raven Lord
02-07-2007, 14:46
sabbath με dio ήταν σοβαρό κίνητρο αλλά κοιτάζοντας την υπόλοιπη σύνθεση ήταν να βάλεις τα κλάματα. η αλήθεια είναι ότι δεν έχω προβλήματα αϋπνίας.
mpika xwris eisitirio 8 para(otan eftasa dld) oute pou moupan tpt sti porta..tin wra pou paizan take the time oi theater.
theater eida kai sabbath dld
theater kaloi alla ta new me kourasan-to forsaken kati elege mallon
krima kai ksekinisan kavla me metropolis...
sabbath gamatoi / sta kagela tou pl3(edit) imoun kentro me anesi kai politismo :P (polu pitsirikaria) !
wraios ixos / klasika kommatia...gamw!
pame gia Metallica twra! ante na ginei kamia maxi !
psychotron
02-07-2007, 15:36
Kinetic πρόλαβα τα τελευταία 2-3 κομμάτια, οπότε δε μπορώ να πω και πολλά. Ο ήχος ήταν άσχημος πάντως, όσο άκουσα.
Οι Anathema ξεκίνησαν επίσης με άσχημο ήχο που στη συνέχεια έγινε κάπως υποφερτός. Θα προτιμούσα να τους δω σε κάποιο club, όχι σε festival και όχι τέτοια ώρα. Κούραση. Μετά τα 3 πρώτα κομμάτια έψαχνα οδοντογλυφίδες για να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Ευτυχώς ένα frappe σχεδόν μονορούφι, έσωσε την κατάσταση. Όμορφη διασκευή πάντως.
Οι Iced Earth με απογοήτευσαν ελαφρώς. Ο ήχος συνεχίζει να μην είναι ιδιαίτερα καλός και το γκρουπ δε δείχνει και πολύ δεμένο. Ο "Lead" κιθαρίστας τους θέλει κρέμασμα από κατάρτι ιστιοφόρου, ενώ εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Ripper παρόλο που είναι μία από τις μεγαλύτερες φωνές στο χώρο, δεν μου κάνει για Iced Earth, δε μου κολλάει κάτι καλά. Μερικές άκυρες (εκτός κι αν είσαι 14-19) ατάκες "I Think you guys like Heavy Metal", "Everybody now: Meeetaaaal, Meeetaaaal" και εγώ πίσω στα δεντράκια προς αναζήτηση σκιάς, τα υπόλοιπα τα είδα από την οθόνη. Setlist κατά την προσωπική μου άποψη, όχι ικανοποιητικό.
Dream Theater: Λοιπόν αυτούς τους τύπους, είτε σ' αρέσουν είτε όχι, οφείλεις να τους σέβεσαι. Είναι απίστευτοι και οι 5. Ο ήχος κρυστάλλινος, οι μουσικοί άψογοι, το setlist πολύ καλό (Take the Time ρεεεεεε!) και ο κόσμος, ο περισσότερος τουλάχιστον, έδειχνε να το διασκεδάζει. Στους Theater νομίζω δεν υπάρχει μέση κατάσταση, ή σ' αρέσουν ή σε κουράζουν υπερβολικά με όλα αυτά τα ατελείωτα instrumental μέρη και τα 10λεπτα κομμάτια. Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία κι έτσι τους χάρηκα.
Iommi, Dio, Butler, Appice.
Θέλετε και σχόλια, δεν αρκούν τα ονόματα από μόνα τους;
Setlist αυτό που έγραψε ο Bullet, δηλαδή τέλειο. Mob Rules, Sign of the Southern Cross, Die Young με πανέμορφη εισαγωγή Iommi, μία 10λεπτη -και λίγο λέω- εκτέλεση του Heaven and Hell, Voodoo, για να κλείσουν με την κομματάρα, το Neon Knights. Ήχος καταπληκτικός. Η φωνή του Dio παραμένει θεϊκή, ακόμα και τώρα.
Απλά από τις πιο όμορφες βραδιές που έχω περάσει στη Μαλακάσα.
Κόσμος πολύς και με καλή συμμετοχή στα κομμάτια. Και στους Iced Earth, περισσότερο στους Thater, ενώ δε νομίζω ότι υπάρχει έστω κι ένας χθες που δεν τραγούδησε παρέα με τον κοντό Θεούλη το Heaven and Hell.
Να πω εδώ ότι εκτός από την έξοδο που έπεσε γερό στριμωξίδι και με τις καντίνες που ήταν σχεδόν μέσα στη μέση του δρόμου κάναμε μισή ώρα να φτάσουμε στο αυτοκίνητο, η διοργάνωση κατά τα άλλα μου άρεσε πολύ. Και ο χώρος είναι όμορφα διαρρυθμισμένος και οι τιμές νορμάλ και η σκηνή είναι τεράστια με αποτέλεσμα ακόμα και οι πίσω γραμμές να έχουν σχετικά καλό οπτικό πεδίο και τέλος, υπήρχαν και 2 μεγάλες οθόνες δεξιά και αριστερά της σκηνής που έκαναν πολύ καλή δουλειά.
Γενικά φέτος δεν έχω παράπονο.
Να δούμε αύριο τι θα γίνει, θα ναι τόσο ωραία όσο θέλω να πιστεύω ή πήρα τσάμπα το ρεπό από τη δουλειά;
YΓ: Τρελλές ατάκες που άκουσα από κάτι πιτσιρικάδες στην έξοδο:
"Δε μ' άρεσαν ρε μαλάκα"
"Γιατί;;;"
"Ε, τι γιατί, ούτε ένα κομμάτι Black Sabbath δεν έπαιξαν!"
"Ε ναι, σ' αυτό έχεις δίκιο. Ούτε paranoid, ούτε War Pigs..."
"Εδώ δεν έπαιξαν ούτε το N.I.B., τι μου λες τώρα..."
Αυτά είνα!
:)
YΓ: Τρελλές ατάκες που άκουσα από κάτι πιτσιρικάδες στην έξοδο:
"Δε μ' άρεσαν ρε μαλάκα"
"Γιατί;;;"
"Ε, τι γιατί, ούτε ένα κομμάτι Black Sabbath δεν έπαιξαν!"
"Ε ναι, σ' αυτό έχεις δίκιο. Ούτε paranoid, ούτε War Pigs..."
"Εδώ δεν έπαιξαν ούτε το N.I.B., τι μου λες τώρα..."
Αυτά είνα!
:)
ZOADIA !
Jim Dandy Mangrum
02-07-2007, 15:54
"nai re pousth mou! oute ena headless cross??" :rofl:
χαλαρά η μεγαλύτερη σκηνή που είχε ποτε το rockwave,τεραστια
psychotron σε είδα με νέρωνα και μια κοπέλα όταν έβγαζα μάρκες αλλα μετά σας έχασα
Magellan
02-07-2007, 16:14
Dream Theater: Λοιπόν αυτούς τους τύπους, είτε σ' αρέσουν είτε όχι, οφείλεις να τους σέβεσαι. Είναι απίστευτοι και οι 5. Ο ήχος κρυστάλλινος, οι μουσικοί άψογοι, το setlist πολύ καλό (Take the Time ρεεεεεε!) και ο κόσμος, ο περισσότερος τουλάχιστον, έδειχνε να το διασκεδάζει. Στους Theater νομίζω δεν υπάρχει μέση κατάσταση, ή σ' αρέσουν ή σε κουράζουν υπερβολικά με όλα αυτά τα ατελείωτα instrumental μέρη και τα 10λεπτα κομμάτια. Εγώ ανήκω στην πρώτη κατηγορία κι έτσι τους χάρηκα.
ναι λατρεια...ετσι ειναι
αλλα 1ωρα και 15λεπτα δεν ειναι συναυλια....
ναι οκ ηταν φεστιβαλ δεν ηταν headliners κτλ κτλ
για αυτο λοιπον ποτε ξανα σε φεστιβαλ
μονοι τους να παιζουν κανα 3ωρο παρα κατι και να γουσταρουμε!!!
κατα τα αλλα αναθεμα δεν προλαβα ρε γαμωτο
οι αιζντ αιρθ με κουρασαν
και οι heaven and hell ηταν οκ
μονοι τους να παιζουν κανα 3ωρο παρα κατι και να γουσταρουμε!!!
σου αρέσει να ρίχνεις επάνω σου καυτό λάδι κτλ;
dyingfreedom
02-07-2007, 16:44
psychotron σε είδα με νέρωνα και μια κοπέλα όταν έβγαζα http://www.fcbarcelona.com/web/thumbnails/199_150/Imatges/2006-2007/futbol/primer_equip/plantilla/4._MxRQUEZ.jpg αλλα μετά σας έχασα
:!:
SlayermanGR
02-07-2007, 16:51
Ας κανει καποιος post το setlist των Theater να δουμε αν χασαμε τπτ!
(Μουφα το systematic chaos!!!)
solution_AK-47
02-07-2007, 16:58
O bullet einai o Rijkaard :!: :!: :!:
Magellan
02-07-2007, 17:02
overture 1928
strange deja-vu
take the time
constant motion
dark eternal night
endless sacrifice
honor thy father
forsaken
pull me under
# Overture 1928
# Strange Deja Vu
take the time
2 new apo systematic
Endless Sacrifice
Honor Thy Father
kiallo new Forsaken
poll me under
sto take the time mpika alla de nomizw nakousa lathos apeksw
Black sabbath epitelous tous eida kai me tragoudisti.
ayto na sou po tin alitheia den to poly katalava!
ο πανος τα ειπε ολα!
'nough said
Λοιπον,
Anathema δεν προλαβα ολο το σετ τους, καλοι παντως.
Iced Earth συμπαθητικοι, με προβληματα στον ηχο. Ο Ripper παντως φωναρα, λες και τον ακουγες απο cd.
Dream Theater αψεγαδιαστη εμφανιση, μας εκαναν να γουσταρουμε για ακομα μια φορα. Αντε και απο φθινοπωρο για ενα "Evening With" για οπως και να το κανουμε ηταν μικρη η χθεσινη τζουρα.
Sabbath, ο Dio φωναρα, ο Iommi αρχοντας, γενικα ολοι καλη αποδοση, με σκηνικα αυτη τη φορα και καλο ξεκινημα αλλα....
αλλα μετα κοιλια στο setlist, Dehumanizer tracks, καινουριο κομματι, εκτελεση του Voodoo οχτακοσια λεπτα, drum solo, μεχρι να ξαναφτασουμε στα πραγματικα γαματα κομματια, το live πλησιαζε προς το τελος του. Ρε μαγκες μηπως αντι το Heaven And Hell (το οποιο ηταν και η κορυφαια στιγμη της συναυλιας με ολο το λαο να τραγουδα) να διαρκει 20 λεπτα να παιζατε και κανα κομματι παραπανω;
Τεσπα, ασχημοι δεν ηταν σε καμια περιπτωση, μη λεμε και μαλακιες, ομως δεν εκπληρωσαν τις απαιτησεις που ειχα απο το live. Αλλωστε, σε συγκριση με την προηγουμενη φορα, χθες εβλεπα και κατι. Α, και ειχαν και τραγουδιστη.
Επισης θα συμφωνησω στο οτι τα VIP ηταν μεγαλη κοροιδια, καθως οι του PL2 εμπαιναν στην αρενα μεσα απο κει, οποτε οποιος γουσταρε δεν εμπαινε αρενα και την αραζε εκει.
Οσο για τη σκηνη αν και τεραστια, ο ωφελιμος χωρος ειναι ιδιος με περυσι, αφου δεξια και αριστερα ειχαν στρατοπεδευσει οι τεχνικοι και τα μηχανηματα.
Καθολου τουρλουμπουκι παντως εχθες οσον αφορα το γυρισμο (αυτο παντα σε σχεση με αλλες φορες). Σε ενα μισαωρο ημουν σπιτακι χαλαρα.
Stormrider
03-07-2007, 04:34
kinetic den tous prolava. anathema opioi tous exoun deis e klisto xwro dene xasa tpt. apla kaloi... iced earth varetoi ooooooso den paei. dream theater peksan ligo kai den to fxaristithikame (me xalia ixo gia dt imo) , black sabbath xwris name o trelos fan kai skerontan elaxista komatia gamisan (pidiksa kai sta akriva isitiria kai itan kavla :D )
Καλα, καταρχας τα βασικα. Αυριο οι Μεταλλικα θα ειναι γυρω στις 100 φορες καλυτεροι απο ολους τους αλλους μαζι. Και ξεκιναμε. Η συναυλια στο συνολο της ηταν μαπα, και το λεω ενω μπηκα τζαμπα, αν ειχα πληρωσει θα εβριζα. Χασαμε και Αναθεμα βεβαια που ισως να ηταν οι δευτεροι καλυτεροι χθες, αλλα τι να γινει.
Iced Earth δε με χαλασαν καθολου παρολο που ηταν πολυ μεταλ, αλλα εχουν κομματαρες, κυριως τα πιο παλια, οτι παιξαν απο Horror Show, Glorious Burden ηταν σκουπιδενιο. Ριπερ για μια ακομα φορα θεος. Violate.
Dream Theater ακομα και με μικρη διαρκεια, ακομα και με μετριο εως σκατενιο σετλιστ ηταν ανετα οι πιο γαμω, εκτελεστικα ακομα μια φορα αψογοι, ο Λαμπρι απλα τραγουδησε τελεια χωρις παραφωνιες για πρωτη φορα. Τα παλια τους και τα καινουρια τους ελεγαν απιστευτα, τα κομματια στα οποια πηγε να με παρει ο υπνος ηταν τα δυο απο το ΤΟΤ που ηταν η βαρεμαρα η ιδια, στο τελος μας αποτελειωσαν και με το Pull Me Under, το πιο σιχαμα πλεον κομματι τους, δεν πρεπει ΠΟΤΕ να το ξαναπαιξουν. Αθειστ, αντε γεια ρε, εχεις δει και καλυτερα συγκροτηαμτα εσυ και σε χαλαγε 3ωρη συναυλια Theater, να μην ξερεις τι σου γινεται...
Heaven And Hell. Τι σας αρεσε απο αυτην την παρωδια μιας ωρας και 15 λεπτων απο τα οποια η μιση περιπου ωρα ηταν ψωλαρισμα τυμπανων και κιθαρας και μαλακιας? Δηλαδη εγινε το εξης υπερπαραδοξο, οι Dream Theater δεν αφιερωσαν ουτε δευτερολεπτο σε πληκτροκιθαροτυμπανοψωλαρισμα και ερχονται μετα οι παππουδες και αντι να παιξουν καμια 20αρα τραγουδια οπως επρεπε, το σετλιστ βγαζει 15 τραγουδια αν συμπεριλαβουμε και τα δυο σολο βεβαια, εντωμεταξυ τα μισα αν οχι ολα τα τραγουδια αλλαγμενα μεχρι αηδιας και υπερβαρετα. Αν ειχε μαξιλαρι εκει κοντα ειχα κοιμηθει ανετα. Μονο και μονο απο σεβασμο δε τους βριζει κανενας πιστευω, γιατι εγω αυτο το ψωλαρισμα πρωτη φορα το βλεπω σε συναυλια!!! Cradle Of Filth πριν ποσα χρονια πιο πολυ ειχαν παιξει ρε κι ας τους σιχαινομαι.
Οσο για τις θεσεις, ρε μλκ, ελεος, περνουσαμε απο τις θεσεις ΒΙΠ και γελουσα που θα μπορουσα κι εγω απλα να κατσω εκει περα που αλλοι ειχαν δωσει 90 ευρω (και μερικα κοροιδα 100 αυριο για Μεταλλικα) και ηταν και πιο σκατα απο οποιοδηποτε αλλο σημειο!! Εκτος κι αν μετραει και το τραπεζι στα λεφτα, ειναι οπως αγοραζεις μπουκαλι σε κεντρο ας πουμε και μπορεις να καθεσαι κιολας για να μη σε παρει κι ο υπνος οσο παιζαν οι The Sabbath Parody. Δηλαδη αν εσκαγα εγω με την κοκκινη μαλακια στο χερι σε καποιο τραπεζακι θα μου την ελεγε κανενας με μπλε μαλακια στο χερι? Και τι θα παιζοταν και τσαμπουκας και τετοια? Α ρε Ντιντι μιουζικ, πλακα εχετε ρε. Ελπιζω να μην ειναι το ιδιο οι ζωνες αυριο γιατι δε θα την παλεψουμε, μεσα στα 80αρια θα χωρανε ουτε 5000 και θαμαστε 8000 ξερω γω... ποσο μαλακες ειναι ρε, εχει να φαει κραξιμο η εταιρια... πραγματικα τους λυπαμαι ρε τους ΒΙΠ, πληρωσαν τα περισσοτερα απο ολους για να απολαυσουν οσο λιγοτερο γινεται τη συναυλια... ποσο σκατα ηταν απο κει περα?
Καιρο ειχα να γραψω μαλακιες. Γουσταρω. Α ρε Hetfield που σας χρειαζεται ρε πουστη, να ορμηξει ουρλιαζοντας SO FUCKING WHAT!!!! και να μπει μεσα στο εδαφος απο το οποιο ουτως η αλλως δεν απεχει και πολυ ο Dio, και να βγαλει τη μεγγενη απο τα αρχιδια του ο Ripper...
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/crowd1.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/anathema2.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/anathema1.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/anathema3.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/icedearth1.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/icedearth2.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/icedearth3.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/icedearth4.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/icedearth5.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/icedearth6.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/dreamtheater1.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/dreamtheater3.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/dreamtheater4.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/dreamtheater2.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/dreamtheater5.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/heavenandhell7.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/heavenandhell4.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/heavenandhell1.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/heavenandhell2.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/heavenandhell5.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/heavenandhell3.jpg
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/heavenandhell6.jpg
morphine
03-07-2007, 06:19
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/anathema3.jpg
:(
Jim Dandy Mangrum
03-07-2007, 09:42
xaxaxaxax
ola ta "poustrakia" paiksan mera.... :twisted:
Α, παίξαν και οι Ρόδες..? 8)
Let the war begin τώρα..
psychotron
03-07-2007, 10:47
psychotron σε είδα με νέρωνα και μια κοπέλα όταν έβγαζα μάρκες αλλα μετά σας έχασα
Κρίμα ρε συ, δε σε είδα αλλιώς θα περίμενα.
Ελπίζω τουλάχιστον να βρεθούμε σήμερα, πάλι με το Φάνη και την κοπέλα αυτή θα είμαι (όχι pitch, δε γράφει στο er :P )
Πλάκα πλάκα την Κυριακή πέτυχα πολλούς απο δω μέσα.
...dream theater ....me xalia ixo gia dt imo...
Κόψε τα ναρκωτικά
..black sabbath xwris name o trelos fan kai skerontan elaxista komatia gamisan
Σταμάτα να γράφεις γρήγορα ρε, έκανα πέντε λεπτά να καταλάβω τι λες :P
...Αναθεμα βεβαια που ισως να ηταν οι δευτεροι καλυτεροι χθες...
Κόψε τα ναρκωτικά
...στο τελος μας αποτελειωσαν και με το Pull Me Under, το πιο σιχαμα πλεον κομματι τους, δεν πρεπει ΠΟΤΕ να το ξαναπαιξουν...
Κόψε τα ναρκωτικά
Heaven and Hell....εντωμεταξυ τα μισα αν οχι ολα τα τραγουδια αλλαγμενα μεχρι αηδιας και υπερβαρετα. Αν ειχε μαξιλαρι εκει κοντα ειχα κοιμηθει ανετα. Μονο και μονο απο σεβασμο δε τους βριζει κανενας πιστευω, γιατι εγω αυτο το ψωλαρισμα πρωτη φορα το βλεπω σε συναυλια!!! Cradle Of Filth πριν ποσα χρονια πιο πολυ ειχαν παιξει ρε κι ας τους σιχαινομαι...
Κόψε τα ναρκωτικά λέμε.
Raven Lord
03-07-2007, 11:10
Α ρε Hetfield που σας χρειαζεται ρε πουστη, να ορμηξει ουρλιαζοντας SO FUCKING WHAT!!!!
κανα δικό του θα παίξει?
paidia ksexaste ta evenings with dream theater.
den exei pleon 3wres sunavlies.
stamathsan na ta kanoun oi theater.
sto chaos in motion tour pou erxete eurwph oktwbrh-noembrh
tha exoun se olh thn eyrwph special guests tous Symphony X(me thn nea theikh diskara pou bgalane)
kai tha exoun kai mia topikh mpanta support(athina pali wastefall tha deite mallon :P)
profanws loipon den tha paiksoun 3 wres. 2 wro me to zori theater pleon na kserete.
na doume twra ean tha tous kleisoune kai pote giati akoma anakoinwsh den blepw!!!
Jim Dandy Mangrum
03-07-2007, 11:52
re as feroun opws les tous symphony x....
atom_smasher
03-07-2007, 11:59
μπηκα με το που τελειωσαν οι αναθεμα.ε πιο νωρις δεν την παλευα και δεν προλαβαινα.παρκαραμε απο κατω ανετα.
ειδα αισντ ερθ.βαρεθηκα.
ειδα ντριμ θιατερ εκτιμησα ξανα το ταλεντο τους αλλα σχεδον βαρεθηκα.
ειδα σαμπαθ αλλα δεν τρλλαθηκα κιολας.ηπια τις μαργαριτουλες μου οι οποοιες ειχαν 6 ευρω σε σαφως μικροτερο ποτηρι.τιμη δεν ξερω.τσαμπα τις ειχα πιει την αλλη φορα.μπυρα 2 ευρω σε ποτηρι 220 μλ.δεν προσεξα κανα μεγαλο.διοργανωση καλη.αρκετα θετικα.ο ηχοληπτης πιανει λιγοτερο χωρο .κοσμο οχι τιγκα και βλεπαμε τελεια απο τις οθονες.
μια χαρα βγηκαμε με το που τελειωσε ειμασταν και πισω οποτε σε 10 λεπτα ....στο αυτοκινητο.12:25 αιγαλεω.12:30 κοιμομουν.τελεια.
σημερα θα παω με την μηχανη.ειδε κανεις που εχει γκαρνταρομπα?
το μονο σημείο που είχε μεγάλο ποτήρι μπύρας ήταν κοντά στην είσοδο
SlayermanGR
03-07-2007, 15:06
ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ SYMPHONY X ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ! ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!
(Τωρα που εχουν tour μαζι με theater παλι δεν ερχονται ελλαδα γιατι οι παπαρες οι theater ηρθαν terravibe να παιξουν 1 ωρα και σιγα μην ξαναρθουν στο ευρωπαικο tour)
Μα καλα, ποιος μαλακας κανονιζει τις συναυλιες????????
polu pithano na ksanarthoun.
pleon erxontai gia 2 sunavlies (me bash to 2005) sthn ellada
mia athina mia thessaloniki.
kai epeidh den paiksan polla sto festival(eidika apo to neo album) pisteuw oti tha ksanaerthoun.
eidika gia na paiksoun kai ena presence.
apo ekei kai pera akoma anakoinwnontai hmerominies opote as mhn eimaste toso arnhtikoi.
kai nai PREPEI na erthoun oi symphony x giati einai apisteuth mpanta kai thelw edw kai xronia na thn dw.
Οταν λες ενα Presence ελπιζω να εννοεις το πρωτο κι οχι οποιο ναναι γιατι το δευτερο ενω γαμαει σε σημεια, γινεται κουραση. Πιστευω θα ξαναρθουν μονοι τους κι ας μην παιξουν μονοι τους. Το διωρο χαλαρα το εχουν ουτως η αλλως.
3ωρο ΠΟΤΕ δεν εχουν παιξει στην Ελλαδα κι ειναι μουφες αυτοι που τα λενε, ξυλο τωρα, και το 05 και το 03, απο δυομισι εως δυοκαισαρανταπεντε κρατησε το σετ. Το 98 ειχαν παιξει δυοκιενατεταρτο και το 00 λογω φεστιβαλ κατι παραπανω απο διωρο, μην κοντραρετε ειμαι αριθμομνημων και ψυχαναγκαστικος!!
Ravenlord, ουτε μια διασκευη δεν επαιξαν ρε, παρτα, κερδισα.
fixxxer mhn bazeis to xeri sthn fwtia giati tha sou to kapsei.
sthn thessalonikh to o5 to ftasane to 3wro.
oso gia to presence egw den thelw na to paiksoun to part2 katholou. me kourazei.
alla na ksereis oti ean to paiksoun tha to paiksoun oloklhro.
sto katw katw ena kommati einai den einai duo.
apla o portnoy to xwrise sta duo epeidh leei htan polu wraio gia na anoiksei ton disko alla kai gia na ton kleisei.
παρτε και λιγο heaven n hell http://uk.youtube.com/watch?v=eh2RR1w3tZQ
dreamtheaterakias
04-07-2007, 16:54
http://rocking.gr/images/gigs/2007/rockwave/crowd1.jpg
aristera akri akri diakrinetai o misos dreamtheatrakias na apolamvanei tous dream theater...(btw mia glikia kopelitsa evgale tis fwto..?)
oi theoi apla ta espasan pali distixws gia ligi wra omws...
exw vevaia na katagkeilw to monitor pou mou ekove ti thea tou portnoy,ton myung pou espase xordi, ton petrucci pou den teleiwne to take the time k solare ateleiwta, k olo to sigkrotima pou gia kapoio logo dn epaixan sto take the tim to simeio "unbroken spirit,obsecure and disquiet....''klpklp!!!
kata t alla theoi opws panta!!
oi heaven and hell an k oxi tou goustou mou oute me porwnoun itan gamatoi oso tous eida(efiga sto voodoo.)
oi anathema poli wraioi! i tipissa fwnara, k i diaskevi se floyd sigkinitiki..
oi kinetic------------------------------>apo fwni kormara!
oi iced earth :)
fixxxer mhn bazeis to xeri sthn fwtia giati tha sou to kapsei.
sthn thessalonikh to o5 to ftasane to 3wro.
.
Ε καλα εγω ειμαι απο τους βλακες που οταν λενε Ελλαδα ενστικτωδως εννοουν Αθηνα και το αναποδο επισης, οποτε ναι, εχεις δικιο. Αυτο δεν το ηξερα για το Presence... ε οχι, δε γουσταρω να το παιξουν ολο, πολυ παει 25 λεπτα, το παρτ 1 απο μονο του ειναι γαματο.
από το κινητό του bro
http://img527.imageshack.us/img527/3126/dsc00005zy9.th.jpg (http://img527.imageshack.us/my.php?image=dsc00005zy9.jpg)
http://img265.imageshack.us/img265/6138/dsc00006vy0.th.jpg (http://img265.imageshack.us/my.php?image=dsc00006vy0.jpg)
http://img515.imageshack.us/img515/6961/dsc00007tt7.th.jpg (http://img515.imageshack.us/my.php?image=dsc00007tt7.jpg)
http://img329.imageshack.us/img329/1636/dsc00009tw6.th.jpg (http://img329.imageshack.us/my.php?image=dsc00009tw6.jpg)
geologiko_karoto
10-07-2007, 11:41
αχαχαχα ρε Bullet
http://img215.imageshack.us/img215/7537/lostremouniavx8.jpg
enitharmon
10-07-2007, 17:56
Ανταπόκριση στο Electric Requiem (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&live=109)