View Full Version : βουλευτικές εκλογές '07
μην είστε φλώροι, δηλώστε ανοιχτά τι θα το ρίξετε και γιατί.
Griffith
02-07-2007, 03:41
πόλο θα ψηφίσω εγώ.
ikonoklast
02-07-2007, 03:42
Άλλο. Αριστερή Πρωτοβουλία.
κλασικά άκυρο με κάποιο πολύ γαμάτο και εμπνευσμένο και εύστοχο και σοκαριστικό πολιτικό μήνυμα γραμμένο πάνω στο ψηφοδέλτιο το οποίο θα διαβαστεί από ένα βαριεστημένο συμπολίτη μου και θα καταλήξει στα σκουπίδια, μαζί με τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα η προσπάθεια μου ν'αλλάξω τον κόσμο να αποτύχει για άλλη μια φορά.
σκεφτόμουν ΣΥΝ, αλλά και αυτοί με έχουν απογοητεύσει, οπότε μάλλον κάτι άλλο. Ίσως τπτ οικολόγους...
Σε πλεροφορώ ότι τα άκυρα με τα διάφορα σχόλια, εμπνευσμένα και ανέμπνευστα, αναμένονται με ανυπομονησία και διαβάζονται με ευχαρίστηση στην καταμέτρηση των ψήφων.
Έτσι, πού θα πάει, αν επιμείνεις μπορεί και να το περάσεις το επαναστατικό μήνυμα!!!!!!
έντιτ: Αυτά όλα πηγαίναν στον τελίτσα.
ikonoklast
02-07-2007, 03:54
όντως, στις προηγούμενες που ήμανε εφορευτική περιμέναμε τα άκυρα πως και πως και άμα ήτανε ωραία τα διαβάζαμε φωναχτά και στα άλλα τμήματα και καλαμπουρίζαμε.
τελικά είναι ωραίος ο κόσμος μας :!:
το ΜΕ.Ρ.Α. είναι το μέτωπο ριζοσπαστικής αριστεράς το οποίο παίρνει μηδέν κόμμα κάτι οπότε θα έπρεπε να περιλαμβάνεται στα "άλλο." αλλά τους αγαπάμε κι έτσι δώσαμε ξεχωριστή θέση.
είναι συνδυασμός αριστερών οργανώσεων όπως ΝΑΡ, ΕΕΚ, ΕΚΚΕ, ΙΚΕΑ.
εντιτ: ποιά κότα το 'ρηξε λάος;
katwrimos
02-07-2007, 04:17
είναι συνδυασμός αριστερών οργανώσεων όπως ΝΑΡ, ΕΕΚ, ΕΚΚΕ, ΙΚΕΑ.
Steilte mou ena trapezi apo tin ikea :cold:
on topic: syriza
οκ, δεν υπάρχει οργάνωση ικεα, ήταν αστείο.
Pinatero
02-07-2007, 09:19
καλη-μέ.ρ.α.!
Raven Lord
02-07-2007, 09:40
κλασσικά, θα περιμένω να δω το κλίμα στο ΣΥΝ. αν είναι στο όριο να μπει στη βουλή θα το ρίξω εκεί, αλλιώς άκυρο.
το να βάλεις το απόκομα ΜΕΡΑ και να μη βάλεις και ecogreens είναι μαλακία, μια και έχουν ακουστεί κάπως παραπάνω και είναι ουσιαστικά μέλος των ευρωπαίων πράσινων, από όπου εμπνέονται και πολλές πολιτικές τους ιδέες, εκτός από τις πίπες του Φίσερ και του ΚονΜπετίτ.
Αυτούς θα ψηφίσω μετά από κάμποσες τετραετίες μεταχεριρισμένου κωλόχαρτου, αν και έχω εκφράσει στις συνελεύσεις έντονα την αντίθεσή μου σε εκλογική κάθοδο των οικολόγων για διάφορους λόγους με βάση τα ελληνικά δεδομένα.
geologiko_karoto
02-07-2007, 11:18
ΚΚΕ για την επανασταση ρε!
edit: Παπαθεμελη δεν εβαλες
με τα μεχρι τωρα δεδομενα εχουμε κυβερνηση συνεργασιας συρριζα με μερα
ρε μιλάτε και οι πασοκο-νεοδημοκράτες, μην ντρέπεστε!
νεοδημοκράτες ή δεν υπάρχουν εδώ ή κάνουν του μπεκή για ευνόητους λόγους, τι να τολμήσουν να πουν, θα είναι το θράσσος το ίδιο προσωποποιημένο. Τα πασόκια βέβαια είναι ήδη αποθρασσυμένα μια και εδώ και σχεδόν 4 χρόνια έχουν ξεχαστεί τα δικά τους και τους παίρνει να το παίζουν προοδευτικούρα και τάχαμου επανάσταση.
Lost_In_Cooperland
02-07-2007, 13:31
κάνουν του μπεκή
χιούμορ;
Mitsmann
02-07-2007, 13:38
ο Μπεκής τι ψηφιζει?
Clockwork_orange
02-07-2007, 15:58
Αποχή
ή αυτό:
κλασικά άκυρο με κάποιο πολύ γαμάτο και εμπνευσμένο και εύστοχο και σοκαριστικό πολιτικό μήνυμα γραμμένο πάνω στο ψηφοδέλτιο το οποίο θα διαβαστεί από ένα βαριεστημένο συμπολίτη μου και θα καταλήξει στα σκουπίδια, μαζί με τα υπόλοιπα ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα η προσπάθεια μου ν'αλλάξω τον κόσμο να αποτύχει για άλλη μια φορά.
Ξέρετε αν όντως στέλνουν πρόστιμα κτλ σε όποιον δεν πάει?
εντιτ: ποιά κότα το 'ρηξε λάος;
εγω, βαρεθηκα να ριχνω ακυρα, οποτε λεω να το ριξω εκει να χαρει και ο χοντρουλης, να νομιζουν και ολοι οι θπολοιποι οτι το ακροδεξιο κινημα ειναι ισχυρο στην ελλαδα και να γινονται συζητησεις στα καναλια, και ο αδωνις γεωργιαδις να φωναζει και να μην αφηνει κανεναν αλλον να μιλησει.
Για να το πω πιο απλα, απο τη στιγμη που πιστευω οτι η ψηφος μου δεν εχει καμια αξια, την ριχνω εκει οπου θα δημιουργηθει το περισσοτερο τζερτζελο, δεν ασπαζομαι τις ιδεες του ΛΑ.ΟΥ.
pitchfork
02-07-2007, 16:19
Άλλος ένας κρυφοφασίστας βρήκε το άλλοθί του....
Ον τόπικ, εγώ ψήφισα ΑΛΛΟ
Δηλαδή ΑΚΥΡΟ
(το ψηφοδέλτιο του κωλοπασόκ σκισμένο και θα γράφει με μαρκαδόρο "7 ΣΙΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΗ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ")
Shadowking
02-07-2007, 18:04
locust, μαλακία λογική όσο δεν πάει αλλά βαριέμαι όσο δεν πάει και έχω διάβασμα.
eimai o pemptos pou tha psifisei KKE! o allos einai o karotos kai o allos o stam! oi alloi dyo poioi einai?
pitchfork
02-07-2007, 21:44
Η παπαρήγα και ο γκλέτζος
geologiko_karoto
02-07-2007, 22:00
πλεον γιναμε εξι - αρα κ η Βασια η Τριφυλλι :P
τριφυλλο?
eimai o pemptos pou tha psifisei KKE! o allos einai o karotos kai o allos o stam! oi alloi dyo poioi einai?
Η μία είμαι εγώ.
geologiko_karoto
03-07-2007, 00:15
αρα εσυ εισαι ή το Αλεκακι ή η Βασια η Τριφυλλι
το αβαταρ σου γαμαει ιγκλου Εσκιμωων
:rofl: κ αυτο γαματο!@
δε νομίζω (http://www.youtube.com/watch?v=zuw_dHN1n84).
Δεν ξέρω τι δείχνει το βιντεάκι αλλά ποτέ μη λες ποτέ όταν πρόκειται για Βάσια, ε.
Pinatero
03-07-2007, 02:43
το να βάλεις το απόκομα ΜΕΡΑ και να μη βάλεις και ecogreens είναι μαλακία, μια και έχουν ακουστεί κάπως παραπάνω και είναι ουσιαστικά μέλος των ευρωπαίων πράσινων, από όπου εμπνέονται και πολλές πολιτικές τους ιδέες, εκτός από τις πίπες του Φίσερ και του ΚονΜπετίτ.
.
κάτσε θα κατέβουν και οι Οικολόγοι φέτος βουλευτικές? οι Οικολόγοι πράσινοι δεν κατέβαιναν μόνο Ευρωεκλογές? πάντως σιγά την παρουσία των οικολόγων στην πολιτική ζωή του τόπου που θα μπουν και στο poll! :|
.
κάτσε θα κατέβουν και οι Οικολόγοι φέτος βουλευτικές? οι Οικολόγοι πράσινοι δεν κατέβαιναν μόνο Ευρωεκλογές? πάντως σιγά την παρουσία των οικολόγων στην πολιτική ζωή του τόπου που θα μπουν και στο poll! :|
http://ecology-salonika.org/lib/?p=775
εντάξει, ίσως λόγω συγκυριών να ξεπεράσουν το 1% και να έχουν πλέον χρηματοδότηση όπως έχουν τα άλλα κόμματα.
hcpunksonacid
03-07-2007, 08:22
tipota.psifisa mia sta 18 mou ton leventh kai apo ekei kai meta den ksanapiga na pisfisw.den einai ipoxrewtiko....
ikonoklast
03-07-2007, 10:23
λόκαστ εκεί στας σέρρας (έχω την εντύπωση), έχετε πολλούς αλβανομούρηδες;
Lost_In_Cooperland
03-07-2007, 10:42
ρωσοπόντικες έχουμε. αν και έχουν μειωθεί τώρα τελευταία :roll:
ikonoklast
03-07-2007, 11:19
Αυτοι ρίχνουνε κατω απο τα παγκάκια ΣΠΟΡΙΑ και γεμίζουνε τον τόπο ρετσίνες.
ΛοστΙνΚουπερλαντ τι σκέφτεσαι να ψηφίσεις;
αυτοί πηδάνε και τις σερραίες που θεωρούνται οι πιο εύκολες ελληνίδες
Pinatero
03-07-2007, 11:31
http://ecology-salonika.org/lib/?p=775
εντάξει, ίσως λόγω συγκυριών να ξεπεράσουν το 1% και να έχουν πλέον χρηματοδότηση όπως έχουν τα άλλα κόμματα.
Εκλογικός στόχος των Οικολόγων Πράσινων είναι να πετύχουν με τη συμμετοχή τους στις εκλογές αλλά και την εκπροσώπησή τους στη νέα Βουλή, :rofl: :rofl: πολύ αισιόδοξοι, κάτι σαν τους ΣΕΚιτες που θα μπουν και στη βουλή με λογική πόλου.. οι οικολόγοι πράσινοι ήταν στο Σύριζα τόσο καιρό? μακάρι να πάνε καλά πάντως
όχι, απλώς στον σύριζα υπάρχει μια φιλοοικολογική πτέρυγα με την οποία είναι στα μαχαίρια οι υπόλοιποι. Εγινε προσπάθεια προσέγγισης για αυτό το λόγο αλλά απέτυχε.
Τώρα στα κείμενά τους μπορεί να λένε ότι στοχεύουν στην πρωθυπουργία, ξέρω γω, γιατί ό εκφρασμένος ρεαλισμός περνιέται ως ηττοπάθεια από τον πολύ κόσμο και δεν θα τους δώσει σημασία. Εκ των έσω σου λέω ότι στόχος άμεσος είναι το 1%, πολύ εφικτός, και δεύτερος, αρκετά πιο δύσκολος αλλά όχι αδύνατος, η εκλογή ενός εκπροσώπου.
ikonoklast
03-07-2007, 11:48
Ποιός ρεαλισμός μωρέ πασόκια. Επίσης καντιρού εσύ δεν ήσουν οικολόγος άλφαλφά;
Φίλε Πινατέρο πως σου φαίνεται η ιδέα του πόλου;
το αλφαάλφα δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα κάποιους στην εξουσία που θα την κάνουν πολύ πιο ανεκτική. δηλ. εσείς οι ακραίοι τι προτιμάτε Πολύδωρα για να αυτοεπιβεβαιώνετε συνεχώς την αντίδρασή σας στο σύστημα, ή μια πολιτική κατάσταση όπου θα ακούγεται ισότιμα και η αντιεξουσιαστική άποψη;
Τότε η ναζιστική γερμανία και ο σταλινισμός θα είναι τα ιδανικά συστήματα για σας, για την αγιοποίηση μέσω του μαρτυρίου της σύλληψης, ξυλοδαρμού και πολύχρονης φυλάκισης.
ikonoklast
03-07-2007, 11:53
Δεν είμαι εγώ ακραίος, σεις είστε πασόκια.
λόκαστ εκεί στας σέρρας (έχω την εντύπωση), έχετε πολλούς αλβανομούρηδες;
Μπα, οπως ειπε και ο κουπερλαντ δεν εχουμε πολλους τετοιους, η μπορει και να εχουμε και να μην τους καταλαβαινω. Παντως δεν εχω κανενα προβλημα με την παρτη τους, ουτε με τους ρωσοποντιους, ουτε με τους κινεζους ουτε με τους μαβρους, εκτος αν ειναι μπατσοι οποτε τοτες εχω προβλημα.
ikonoklast
03-07-2007, 12:10
Λοιπόν, οι του ΛΑΟΣ είναι και αλβανομούρηδες και μπάτσοι, πέφτεις σε αντιφάσεις.
Λοιπόν, οι του ΛΑΟΣ είναι και αλβανομούρηδες και μπάτσοι, πέφτεις σε αντιφάσεις.
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... 559#680559 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?p=680559#680559)
ikonoklast
03-07-2007, 12:39
Δε μπορώ να καταλάβω πως η ψήφος στο λάος μπορεί να αποτελεί ψήφο διαμαρτυρίας ή χιούμορ ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό όχι μόνο γιατι συσπειρώνει χουντικά στοιχεία αλλά και γιατι η ουσία της πολιτικής του, πέρα απο τα όποια καλύμματα που επιχειρούσε πάντα η λαϊκιστική δεξιά, είναι επι της ουσίας η απόλυτη στρατηγική συμπόρευση με τις πολιτικές που παίζουν στην πιάτσα και εφαρμόζονται απο ΕΕ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η είσοδος του στη βουλή 8α πετύχει την μετατόπιση του άξονα ακόμα δεξιότερα με τον ίδιο τρόπο που συνέβη με τον λεπέν στη γαλλία. Προ κάποιων χρόνων η "διε8νής κοινή γνώμη" είχε σοκαριστεί με το πόσο υψηλά ποσοστά είχε συγκεντρώσει ο λεπέν στις κάλπες αλλά στις τελευταίες εκλογές, η ομάδα σαρκοζί φρόντισε να μην αφήσει περι8ώρια σε χασούρα ψήφων απο τα δεξιότερα και υιο8έτησε έτσι την αντιμεναταστευτική, λαϊκίστικη ρητορική του λεπενισμού. Το έργο έχει ξαναπαιχτεί τόσες φόρες στην υπόλοιπη ευρώπη που είναι χοντράδα σα καλαμπούρι και ανύπαρκτο σα διαμαρτυρία.
Αν συντρέχουν άλλοι λόγοι για να ψηφίσεις λάος -πχ κατεβαίνει ο 8ειός μου , τον στηρίζουμε οικογενιακώς αν και στη μπούτσα μας-, σοβαρέψου και αρνήσου ευγενικά. Αν το 8έμα είναι πολιτικό, ευχαρίστως να το κουβεντιάσομε.
το λινκ το διαβασες η οχι? Απαντησα στο συγκεκριμενο τοπικ οτι θα ψηφισω λαος, για να απαντησω κατι. Αν ειχα γραψει οτι θα ψηφισω νουδου η κατι αλλος εκτος απο λαος ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ειχε γινει θεμα. Επισης απορω πως ειναι δυνατον να πιστεψει καποιος οτι το εγραψα στα σοβαρα. Ελεος δηλαδη.
Οπως αυτος που απαντησε δεν ξερω στο πολλ με τα φλοπη. Την αντιδραση μου θα την κανω οπως καθε φορα ζωγραφιζοντας καμια πουτσα στο ψηφοδελτιο. Δεν με εκφραζει κανενα κομμα, το συστημα το θεωρω ηλιθιο, κανω αυτο που μπορω να κανω.
Εντιτ: Και ο πατερας μου να κατεβαινε στις εκλογες, με οποιοδηποτε κομμα, παλι ακυρο θα εριχνα
όσοι το 'ρήξαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ κ' ο έτερος που το 'ρηξε ΛΑΟΣ γιατί είναι τόσο κοτάρες;
ikonoklast
03-07-2007, 12:53
Δεν είναι έτσι, αν έλεγες πως 8α ψηφίσεις νδ 8α έβριζα περισσότερο.
Εγώ είμαι ο τρίτος που έβαλε ΛΑΟΣ. Για το Ο στο όνομά του.
Πριν έλεγα να ψηφίσω ΝΔ.
Δεν είναι έτσι, αν έλεγες πως 8α ψηφίσεις νδ 8α έβριζα περισσότερο.
και θα ειχες και δικιο
Πριν έλεγα να ψηφίσω ΝΔ.
έλα τώρα, είτε σοβαρός χριστιανός θα είσαι είτε θα το ρίχνεις καρατζαφεροκαραμανλήδες, και τα δυο δεν γίνεται.
Πριν έλεγα να ψηφίσω ΝΔ.
πατρίς θρησκεια οικογένεια
για το μεσαίο
παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια αντιδραση εναντια στους ΛΑΟΥΣ. Νταξ ειναι καπως ακραιοι, αλλα στα ματια μου οχι πιο ακραιοι απο ολους αφτους που εχουν φυγει απο το κουκουε (μουλου-λουμου, εαακ καε κτλ). Η διαφορα που παρατηρω ομως ειναι οτι με οσους λαους εχω μιλησει ολοι ξερουν γιατι θα ψηφισουν καρατζαφερη, με τους υπολοιπους (ειδικα νουδου πασοκ) ο καθενας λεει οτι σαχλαμαρα του κατεβει στο κεφαλι, και κανει μπαμ οτι θα ψηφισει νουδουπασοκ επειδη ετσι του εμαθαν/καναν πλυση/νομιζει οτι θα βολευτει.
ikonoklast
03-07-2007, 13:08
Εμείς που έχουμε φύγει απο το κκε μπορεί να έιμαστε εξίσου ακραίοι με όποιον 8έλετε αλλα τουλάχιστον δεν είμαστε εξίσου μαλάκες.
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΑΑΚ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ???
inhalexhale
03-07-2007, 13:09
παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια αντιδραση εναντια στους ΛΑΟΥΣ. Νταξ ειναι καπως ακραιοι, αλλα στα ματια μου οχι πιο ακραιοι απο ολους αφτους που εχουν φυγει απο το κουκουε (μουλου-λουμου, εαακ καε κτλ). Η διαφορα που παρατηρω ομως ειναι οτι με οσους λαους εχω μιλησει ολοι ξερουν γιατι θα ψηφισουν καρατζαφερη, με τους υπολοιπους (ειδικα νουδου πασοκ) ο καθενας λεει οτι σαχλαμαρα του κατεβει στο κεφαλι, και κανει μπαμ οτι θα ψηφισει νουδουπασοκ επειδη ετσι του εμαθαν/καναν πλυση/νομιζει οτι θα βολευτει.
Nai, lene sta isia oti tha pshfisoun ta kamaria tous patriwtes mas.
carheart
03-07-2007, 13:09
Αυτή η λογική όμως της δικαιολόγησης αυτών που κάνουν κάτι έχοντας επίγνωση ότι κάνουν το και γιατί κάνουν το, με συγχωρείτε, αλλά είναι της πούτσας. Σε φάση "εμείς παίρνουμε γραμμή αλλά το λέμε", "εμείς ψηφίζουμε ΛΑΟΣ αλλά έχουμε λόγο που ψηφίζουμε ΛΑΟΣ", "εμείς βιάζουμε κοριτσάκια και το παραδεχόμαστε".
Δείχτε λίγη σοβαρότητα.
Ναι ρε φιλε, αλλα νταξ γιατι να μην εχει ο αλλος το δικαιωμα να ψηφισει λαος επειδη γουσταρει να για τον Α η Β λογο να ψηφισει λαος και να μην φοβαται να μην τον πουνε φασιστα και ο παραλλος να ψηφισει κουκουε επειδη γουσταρει και να μην φοβαται μην τον πουνε ουτοπιστη και ηλιθιο(το εχω ακουσει και αφτο)? Αυτη η κοντρα στην ελλαδα για τα κομματα παντα μου εκανε μεγαλη εντυπωση και ποτε μου δεν μπορεσα να την καταλαβω.
Οποιος δεν ειναι με τα νερα μας ειναι οχτρος και πρεπει να τον απομονωσουμε?
inhalexhale
03-07-2007, 13:22
Ναι ρε φιλε, αλλα νταξ γιατι να μην εχει ο αλλος το δικαιωμα να ψηφισει λαος επειδη γουσταρει να για τον Α η Β λογο να ψηφισει λαος και να μην φοβαται να μην τον πουνε φασιστα
Re lokast, pshfizontas Voridh kai Adwni kai to gio tou Pleyrh kai prwhn xrysaygites den kaneis kammia antidrash, to paixnidi tous paizeis. Ama dei h ND kai to PASOK oti oi akrodeksioi einai trendy ti tha kanoun, tha poun "a apo antidrash einai, as veltiwsoume to imatz mas" h tha arxisoun ta gleipsimata sto fasistario?
ΑΙΓΕΑ να ψηφίσουμε, manowar, ντούραλεξ, ντομπροσύνη και αντριωσύνη με σήμα το μπράτσο με την βαριοπούλα
carheart
03-07-2007, 13:23
Όχι, ο καθένας μπορεί να ψηφίζει ό,τι του κάνει όρεξη. Αλλά και γω μπορώ να λέω ηλίθιο όποιον μου κάνει όρεξη!
κουοτ στον ηνχεηλεξχεηλ
τοσα χρονια που ηταν τρεντη οι κνητες εγινε το αντιθετο δηλαδη?
Όχι, ο καθένας μπορεί να ψηφίζει ό,τι του κάνει όρεξη. Αλλά και γω μπορώ να λέω ηλίθιο όποιον μου κάνει όρεξη!
ναι αλλα να του εξηγεις και γιατι τον λες ηλιθιο, και να πιασετε κουβεντα, και αν εχει κατι θετικο να πει να το ακουσεις και να το συλλογιστεις και να μην το αποριψεις μονο και μονο επειδη αφτος που σου το ειπε ειναι στο αντιθετο πολιτικο ακρο απο αφτο στο οποιο βρικσιεσαι εσυ :!:
για να τελειώνουμε, δεν είναι "ίδια τα αφεντικά δεξιά κι αριστερά" η φάση, δεν έχουν όλα τα κόμματα την ίδια πολιτική, δεν είναι όλα τα κόμματα τα ίδια σκατά επειδή οφείλουμε να είμαστε απολιτικοί για να μη μας πουν και κομματόσκυλα. το τι ψηφίζεις και στηρίζεις γενικότερα σε χαρακτηρίζει πολιτικά και κατα συνέπεια ακούς και τις ανάλογιες διαφωνίες. έτσι ήταν είναι και θα είναι παντού και πάντα, δεν πρόκειται για κάποια ανεξήγητη ελληνική ιδιομορφία, ήμαρτον πλέον με την ανάκαλυψη αποκλειστικά ελληνικών χαρακτηριστικών στο κάθε τι.
carheart
03-07-2007, 13:32
εντάξει γιαγιά.
επίσης ποτέ δεν λέω κάτι αν δεν το χω δει με τα μάτια μου btw.
τρεντυ κνιτες? :shock: :shock:
Shadowking
03-07-2007, 13:55
Ναι ε; Εμένα γιατί πάλι όσους ξέρω και είναι κοντά στην άκρα δεξιά, τα επιχειρήματα τους συνοψίζονται σε "ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΟΕΟΕΟΕΟ Ε ΟΛΕ ΕΘΝΙΚIΣΜΟΣ, ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ" κτλ. Δεν μου φαίνεται και πολύ συνειδητοποιμένο πολιτικό επιχείρημα το παραπάνω, πιο λογικό μου φαίνεται το "θα ψηφίσω ΠΑΣΟΚ/ΝΔ για το χ,y,z ρουσφέτι που μου χει τάξει ο μπατζανάκης/θειος/γνωστός". Όχι ότι δεν είναι εξίσου και περισσότερο αηδιαστική η λογική του ρουσφετιού και της αντίστοιχης ψήφου, αλλά τουλάχιστον οι ψηφίζαντες έτσι παραδέχονται ότι κοιτάν τον κώλο τους και όχι το καλό της "μεγάλλης ελλάδας".
edit: Στον locust τα παραπάνω. Επίσης το ορθογραφικό στο "μεγάλη" που μόλις υπέπεσε στην αντίληψη μου, το αφήνω ως έχει, δίνει έμφαση στο μέγεθος :P
Pinatero
03-07-2007, 14:26
πόλος όπως ψάχνεται τώρα το σεκ και με την φιλοπασόκικη πρακτική που ακολουθεί δεν κάθεται! τώρα κι αν έκανε κάλεσμα πρώτο ε και τι μ'αυτό..? άν μπορεί να δεσμευτεί (όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι μελλοντικώς) ότι μπορεί να ακολουθήσει άλλο δρόμο απορρίπτοντας τα δεξιά αντανακλαστικά του, ίσως και να μπορούσε να λειτουργήσει μέσα σ'ενα πόλο! (ειτε αυτό είναι μέρα έιτε κάτι άλλο)
η αραν και η αρας πιστεύω ότι κι αυτοί πρέπει να κατανοήσουν τα λάθη (φόρουμ και τέτοια του παρελθόντος) κι ότι λειτουργώντας συγκυριακά ή με τη λογική ενός πιο light προφίλ του ίσως γίνεις πιο προσιτός δεν στέκει! περισσότερο ταιριάζουν στο χώρο του μέρα παρά σε σύριζες και αντι αντί καπιταλίστα γενοβίτικα σταφ και το ξέρουν (μάλλον)!
οι μ-λ και Μ-Λ και πάλι μόνοι τους, ε και τι?
ΚΟΕ δεν κάνω τον κόπο, μπρρρ
katwrimos
03-07-2007, 15:34
παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι τετοια αντιδραση εναντια στους ΛΑΟΥΣ. Νταξ ειναι καπως ακραιοι, αλλα στα ματια μου οχι πιο ακραιοι απο ολους αφτους που εχουν φυγει απο το κουκουε (μουλου-λουμου, εαακ καε κτλ).
O laos thelei perissoteri eksousia stin astinomia kai apelasi ton paranomon metanaston. An oi KKE mou lou sou fainontai pio akraioi apo aftes tis theseis, tote dikaioumai na po asdfasdgfasdgfasdgdaf!!!!! :!: :!: :!:
ikonoklast
03-07-2007, 15:54
πόλος όπως ψάχνεται τώρα το σεκ και με την φιλοπασόκικη πρακτική που ακολουθεί δεν κάθεται! τώρα κι αν έκανε κάλεσμα πρώτο ε και τι μ'αυτό..? άν μπορεί να δεσμευτεί (όχι ότι αυτό σημαίνει κάτι μελλοντικώς) ότι μπορεί να ακολουθήσει άλλο δρόμο απορρίπτοντας τα δεξιά αντανακλαστικά του, ίσως και να μπορούσε να λειτουργήσει μέσα σ'ενα πόλο! (ειτε αυτό είναι μέρα έιτε κάτι άλλο)
η αραν και η αρας πιστεύω ότι κι αυτοί πρέπει να κατανοήσουν τα λάθη (φόρουμ και τέτοια του παρελθόντος) κι ότι λειτουργώντας συγκυριακά ή με τη λογική ενός πιο light προφίλ του ίσως γίνεις πιο προσιτός δεν στέκει! περισσότερο ταιριάζουν στο χώρο του μέρα παρά σε σύριζες και αντι αντί καπιταλίστα γενοβίτικα σταφ και το ξέρουν (μάλλον)!
οι μ-λ και Μ-Λ και πάλι μόνοι τους, ε και τι?
ΚΟΕ δεν κάνω τον κόπο, μπρρρ
μαρέσει όταν αυτοί που συμπα8ώ βγαίνουνε και καλά παιδιά!!
:pink:
Pinatero
03-07-2007, 17:26
:D
Προς το παρόν σκέφτομαι να το ρίξω ΠΑΣΟκ :) Θα ψηφίσω κάποια άλλη στιγμή.
Μαλακια εκανες, το λευκο/ακυρο γιατι δεν ειναι στις επιλογες?
Μαλακια εκανες, το λευκο/ακυρο γιατι δεν ειναι στις επιλογες?
Ε λογικά πάει στο "άλλο".
Προσωπικά μου προκαλεί ακόμα δυσπεψία η ιδέα "ψηφίζω ΝΔ για αντίδραση στο ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ για αντίδραση στη ΝΔ". Το επόμενο βήμα ποιο θα ήταν; Ίδρυση ναζιστικού κόμματος και νίκη του στις εκλογές; Απαίτηση για επανεγκαθίδρυση της βασιλείας; Χούντα; Ο Χριστόδουλος (αν ζήσει) πρωθυπουργός; Μια πάπια μα ποια πάπια;
Η λυση ειναι γενοκτονια η εμφυλιος πολεμος αλλα πολυ ακραιες και οι δυο.
ο ικονοκλαστ το δινει στο NSDAP