View Full Version : Πουλάω 2 εισητήρια
Antriana
30-06-2007, 16:56
για το Metal Healing που θα γίνει στη Δράμα , 59€ το καθένα για όλο το 3ήμερο.
Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα στις εξής διευθύνσεις:
amartinou@hotmail.com
amartinou@freemail.gr
NihilistikOrder
05-07-2007, 13:10
ta dwses telika?
Raven Lord
05-07-2007, 13:24
κάτσε, 59ε έχουν και στην προπώληση. τι θα κερδίσω αν τα πάρω από 'σένα. δίνω 40 για το καθένα και πολύ είναι...
Antriana
07-07-2007, 15:18
Όχι δεν τα έχω δώσει ακόμα!
59€ είχανε μέχρι τον Απρίλιο,αλλά για να μην το ξέρεις μάλλον δεν σκοπεύεις να πας :wink:
fandango
07-07-2007, 21:45
κάτσε, 59ε έχουν και στην προπώληση. τι θα κερδίσω αν τα πάρω από 'σένα. δίνω 40 για το καθένα και πολύ είναι...
τι να κερδίσεις ρε, προπο παίζεις? εξυπηρέτηση στο παιδί αν θες κάνεις, για να μη χάσει τα λεφτά του.
μεταχειρισμένα τα αγοράζεις και δίνεις το πολύ 40 ευρώ? :?
wintersun
07-07-2007, 22:42
συμφωνω απολυτα με τον απο πανω.μια εξυπηρετηση κανεις αν θες...
pitchfork
08-07-2007, 12:29
Εγώ πάλι συμφωνώ με τον αδελφό Raven Lord.
Δεν το κάνει από κακία ή ξερω γω τι, απλά δεν το έχει αποφασίσει ακόμη να πάει και αυτή η διαφορά της τιμής θα γύρει την ζυγαριά προς το ΝΑΙ.
Αλλιώς θέλει σκέψη.
Εκτός αυτού ανεβάζει και το τόπικ, κουβέντα γίνεται και μπορεί ελεύθερα όποιος άλλος θέλει α το αγοράσει.
Δίνω 59 αλλά θέλω και χορό.
enitharmon
08-07-2007, 14:06
ποια η διαφορα σου με εναν καπιταλιστη;
ίδια είναι τα αφεντικά, δεξιά κι αριστερά.
pitchfork
08-07-2007, 14:45
enitharmon enas kapitalisths tha to epairne 59 gia na to poulhsei akrivotera...
symposium_lexotanil
08-07-2007, 15:46
ela re paidia tora pou pesate na fate ton ravenlord auto einai i deuteri pio themeliodis arxi tis anthropinis yparksis kai symviosis napoume. pote den prosferoume kati pou exoume parei idi stin timi pou to apoktisame arxika. an to kanoume auto einai profanes oti tha mas meinei sto xeri kathoti o allos tha to parei apo to simeio pou einai proorismeno gia tin polisi tou ekastote proiontos afou to simeio auto tha einai pio voliko/sigouro/otidipote. stin ousia otan kapoios pairnei apo sena kati pou exeis agorasei kai den to thes pia gia ton alfa vita vasilopoulos logo SOU KANEI XARI.
Raven Lord
08-07-2007, 23:20
αρχικά ξεκίνησα στην πλάκα... όντως, δεν έχω σκοπό να πάω.
αλλά από την άλλη, μετά από αυτές τις αντιδράσεις βαριέμαι να απαντήσω και σοβαρά. το μόνο που θα πω είναι ότι δεν έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό κανενός να μου δώσει τα εισιτήρια φτηνότερα. προφανώς, οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να πληρώσει ακριβώς την αξία τους και να τα πάρει αυτός. δεν καίγομαι εξάλλου, αλλά απ'το να μείνουν στο χέρι καλύτερα τα 80 ευρώπουλα. για την ιστορία, αν καθόταν η φάση, θα τα χάριζα σε μια φίλη που είναι πορωμένη με ντιστράκσιον.
ισχύει και αυτό που είπε ο πιτς
θα τα χάριζα σε μια φίλη που είναι πορωμένη με ντιστράκσιον.
:pink: :mpazo:
Σουρρεαλιστικη και ανουσια συζητηση μετα την διευκρινιση της Αντριανας οτι αυτη ειναι η παλια τιμη και τα δινει οσο τα αγορασε σε καποιον που ισως θελει να παει και αν το αποφασισει τωρα θα τα παρει ακριβοτερα, οποτε και εξυπηρετηση του κανει και τα λεφτα της δε χανει. Αλλα ποτε περισσευε λογικη για να καβαντζωσετε λιγη?
Raven Lord
09-07-2007, 16:05
άκυρο ούτως ή άλλως. βρήκα φτηνότερα. :wink:
NihilistikOrder
09-07-2007, 19:40
sorry eixa na mpw meres...aposeirw to endiaferon gia to ticket giati telika den tha mporesw na paw. thanx gia to reply pantws.
ante re xwste kana mpineliki na goustaroume...edw exoume thema :lol:
Antriana
10-07-2007, 17:11
πραγματικά μ'αρέσει το electric requiem!!! :D
για απλά πράγματα βλέπεις 2 σελίδες!!Δε με νοιάζει να μου μείνουν τα εισητήρια...για να μη πάνε χαμένα μόνο νοιάζομαι (το σύνδρομο της κατοχής...μη πετάξουμε φαϊ!!!)
House Of Low Culture
10-07-2007, 17:14
check your pms.
Antriana
10-07-2007, 17:15
είσαι πετυχημένος τότε!!! :thumbsup:
Raven Lord
10-07-2007, 17:23
μην το λες σε εμένα. δε θα πάω. μια εξυπηρέτηση πήγα να κάνω.
Antriana
10-07-2007, 17:28
μην το λες σε εμένα. δε θα πάω. μια εξυπηρέτηση πήγα να κάνω.
όταν πήρα τα εισητήρια είχα ενθουσιαστεί γιατί είχα ακούσει για ποτάμι,κατασκήνωση κτλ.Έπειτα η τοποθεσία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο...Τελικά δεν υπάρχει λόγος να πας και καλά κάνεις που δεν πας!!Ο μόνος λόγος που θα ήθελα ακόμα να πάω θα ήταν για Septic Flesh αλλά θα τους δω κάποια στιγμή στην Αθήνα..
Raven Lord
10-07-2007, 17:32
κι εγώ λόγω σύνθεσης στράβωσα. μόνο destruction ψιλογουστάρω. αν πήγαινα θα έπαιρνα ημερίσιο. τελικά έκατσε χτες μια πολύ καλή φάση που θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ κι εγώ, αλλά έχω ήδη κανονίσει για θάλασσα εκείνη τη μέρα :?
pitchfork
10-07-2007, 17:49
Επίσης κι εγώ θέλω να πω ότι δεν θα πάω.
Dragonlord
13-07-2007, 19:10
Είναι ψιλοστάνταρ ότι θα βρεθούν και πιο φτηνά όσο πλησιάζει... ψάχτε τα ελληνικά groups που παίζουν :wink:
Raven Lord
13-07-2007, 19:53
τελικά η φίλη που ενδιαφερόταν, απευθύνθηκε κατευθείαν στα ξένα γκρουπ :wink: :P
pitchfork
14-07-2007, 21:07
:shock:
Στα καλά καθούμενα?
Αυτό ήταν λοιπόν το ενδιαφέρον της?
Και με γκρουπ?
Πουτάνες γυναίκες…
Raven Lord
15-07-2007, 04:30
αχαχαχχα... έτσι είναι φίλος