Log in

View Full Version : Red Dragon

FIXXXER
24-01-2004, 12:07
De xero ti mou lete ego proskunisa kai malista akoma perissotero apo to Hannibal. Osoi metallades liosate me Silence Of The Lambs kai tora de boreite na tin vgalete apo ekeino to simeio ekei psila stin axiologisi sas krima, xanete mia gamo tis tainies apo oles tis apopseis. Ti na po gia tis ermineies me Hopkins na se kanei na fovasai kathe fora pou se koitazei, gia Norton oti kai na po einai ligo, o Ralph Fiennes arketa peistikos gia psycho killer. Gia skinothesia? Ola gamane, akoma kai to telos einai gamato. Pao na noikiaso Silence Of The Lambs se DVD.

When Black Roses Bloom
24-01-2004, 12:23
To Red Dragon xunei sto mati. Kai einai kai eposch o tropos pou ksekinaei kai o tropos pou teleiwnei h tainia. Kai h ermhnia tou dolofonou, me thn kinhsh sto swma, kai to oloswmo tatou dinei resta. To eblepa kai exana thn mpalaaaaaaaaaaaaa..... Fixxxer gamhses! :headbang:

FIXXXER
24-01-2004, 14:21
Oxi, me parea to evlepa.

BLiTzER
24-01-2004, 14:23
Hannibal kai Red Dragon ta exo dei mia fora each. To Red Dragon einai xalara kalytero, giati exei drash. To Hannibal exei 10 lepta drashs se olh thn tainia kai to senario den einai oti kalytero gia na krathsei to endiaferon sou ameioto. Kai pali to Silence Of The Lambs rules them all :)

Deggial
24-01-2004, 15:25
Το Hannibal είναι απαίσιο... καμιά αίσθηση ατμόσφαιρας.

Το Red Dragon μου άρεσε αρκετά, αλλά όχι και τόσο.

katwrimos
24-01-2004, 19:50
emena mu aresun kai ta dio. To red dragon perissotero, isos epidi to ida sto cinema

Magellan
25-01-2004, 02:29
to red dragon itan gamato
alla to silence of the lambs to 8ewrw kalitero
to hannibal den me en8ousiase

Solo Carriera
25-01-2004, 06:38
siga ti tainia.

kalytero to hannibal

morphine
25-01-2004, 07:58
to hannibal einai malakia.
mou kinhsate to endiaferon paw na katevasw red dragon

StationEleven
25-01-2004, 08:37
red dragon = to kalitero ths trilogias
apla kai wraia

Solo Carriera
25-01-2004, 08:59
aaaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Solo Carriera
25-01-2004, 09:02
fixxxer:

to kalytero pl einai to host
to kalytero metallica einai to load
to kalytero kreator einai to endorama
to kalytero tis hannibal trilogias einai to red dragon

e axaxaxaxa

dld starxidiamou alla katantaei poly sike.

hmarton

StationEleven
25-01-2004, 10:06
to hannibal mprosta sto red dragon einai toulaxiston gtp 8)

Themis
25-01-2004, 12:44
To Red Dragon htan safws anwtero toy Hannibal, alla oxi k tou Silence. Apo ta 3 vivlia pantws, sigoura to Silence htan to katallhlotero na metaferthei sth megalh othonh (profanws kai gi'auto gyristike prwto).

Eixa akouse pantws prin ligo kairo oti prokeitai na gyristei h synexeia tou Hannibal. Gia auto to skopo tha synergazontousan o Harris me ton Hopkins. Den kserw ti apegine telika....

The_Sentinel
25-01-2004, 13:47
TO silence of the lambs einai my fav movie ever kai gamaei.
to red dragon einai foveri tainia, alla tha mporouse na dwsei vasi stous xaraktires twn irwwn perissotero.to oloswmo tattoo pragmatika epos.
to hannibal einai to xeirotero tis trilogias an ki emena de me enoxlise idiaitera auto... :roll:

FIXXXER
25-01-2004, 16:03
fixxxer:

to kalytero pl einai to host
to kalytero metallica einai to load
to kalytero kreator einai to endorama
to kalytero tis hannibal trilogias einai to red dragon

e axaxaxaxa
dld starxidiamou alla katantaei poly sike.

hmarton

Psolo Carriera, to agapimeno mou PL einai to Host, to agapimeno mou Metallica einai to Justice kai ligo pio kato to Load, to mono pou mou aresei apo Kreator einai to Endorama giati i thrash periodos tous den exei kati na mou prosferei, kai den eipa pote oti to Red Dragon einai to kalutero tis trilogias. Mipos telika eisai kathisterimenos?

alaiah
25-01-2004, 21:04
Sto Hannibal an m'arese kati einai i perigrafi tou xarakthra Hannibal. to story apo pisw einai gtp kai exei arketa klise tou styl: I would find much pleasure, to eating your wife. genika to pio adiaforo apo ta tria. wstoso den eklapsa katholou ta lefta mou pou to eida sto cinema se anthithesi me ta sequels allwn tainiwn (p.x. matrix, star wars)

The_Emperor
25-01-2004, 21:50
TO silence of the lambs einai my fav movie ever kai gamaei.
to red dragon einai foveri tainia, alla tha mporouse na dwsei vasi stous xaraktires twn irwwn perissotero.to oloswmo tattoo pragmatika epos.
to hannibal einai to xeirotero tis trilogias an ki emena de me enoxlise idiaitera auto... :roll:

eimai fanatikos toy Hopkins kai epomenws den tha elega oti eimai antikeimenikos...symfwnw pantws me thn katataksh twn 3 tainiwn...an kai sto red dragon mou fainetai poly armonika moirasmenh h tainia anamesa stous 4 kyrious xarakthres...Apokalypsh gia mena htan o Fiennes pou einai pragmatika anatrixiastikos...!
To Hannibal nomizo oti estiazei allou...Den einai tainia senariou. ayto pou aksizei pisteyw einai h olh atmosfaira ths tainias, oi eikones...kathe poza toy Hopkins einai ki enas symbolismos, ena oloklhro styl...to diko toy akseperasto styl. Ki egw den metaniwnw pou thn eida sto cinema!
Kai na ksanagrapsw ayto pou exw pei kai paliotera : O Hopkins, o Pacino kai o De Niro "pnigontai" pisteyw sthn kyrioleksia apo toys metrious ki epanalambanomenous rolous pou toys proteinoun. Alla exontas paiksei tosa polla pragmata toys einai kai tromera dyskolo na broun kati neo ki endiaferon na kanoun. Senariografoi use your imagination kai dwste toys rolous pou na aksizoyn pragmatika...

symposium_lexotanil
26-01-2004, 00:39
yeh tha symfoniso me ton emperor.
eixa akousei apisteuta kaka sxolia gia to xanimpal kai to petyxa mia mera sto filmnet kai efaga kollima.exei apisteuti atmosfera i tainia.kai o hopkins einai theos xoris na einai ypervolikos (poly).den exo dei to red dragon,opote den mporo na kano katataksi.

The_Sentinel
26-01-2004, 01:34
Emperor to Hannibal ontws estiazei stin atmosfaira kai apo autis tis pleuras einai kali tainia, apla to senario xanei se sxesi me ta alla, den exei toso mystirio or sth.
Kai ontws o Hopkins einai foveros ithopoios kai xanei poly me to na analwnetai se metriotites.H ermineia tou sto Silence pantws ola ta lefta.Eixa faei tetoio kollima kapoia epoxi, pou evlepa tin tainia dyo fores ti mera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Btw gia osous de gnwrizoun, edw kai kairo exei kykloforisei i trilogia Hannibal, me tis treis en logw tainies se dipla-an thymamai kala-dvd.
Timi de thymamai, isws 80 eurw, alla den eimai sigouri.Osoi pistoi proselthete.Axizei ta lefta tou.

Solo Carriera
26-01-2004, 03:36
ontws o st11 to pe

paizei na mai kathisterimenos.

morphine
26-01-2004, 03:37
σε 20 λεπτά θα έχει κατέβει, άντε άντε

The_Emperor
26-01-2004, 10:16
basika an den kanw lathos sthn istoria yparxei mia teleytaia synexeia toy Hannibal sthn opoia ola teleiwnoun
na doume an tha gyristei ki ayth...

StationEleven
26-01-2004, 11:29
pernw pososta gia na ypostirizw to red dragon kai to load .-

Dragonlord
26-01-2004, 11:47
Η σιωπή των αμνών θεϊκό,το κόκκινος δράκος γαμάτο και το χάνιμπαλ τρελό ξενέρωμα

morphine
26-01-2004, 18:46
αργκ έκατσα όλο χαρά να το δω και τελικά έχει κατέβει το Pitch Black, με τίτλο Red dragon κι έγραφε κανονικά Antony Hopkins κλπ. Έχω ξανακατεβάσει το Pitch Black αντί κάποιου άλλου που δε θυμάμαι. Μα πόσο γαμημένα ηλίθιο είναι το kazaa;

rincewind2k
26-01-2004, 19:51
nai alla kai pali poso gamato einai to pitch black?

president
26-01-2004, 20:02
Red Dragon is gay

morphine
26-01-2004, 20:32
nai alla kai pali poso gamato einai to pitch black?

από αντίδραση και μόνο, που το έχω κατεβάσει δύο φορές χωρίς να το θέλω, δεν το έχω δει :P

rincewind2k
26-01-2004, 20:35
δες το ρε!

αλλά όχι μην το δεις γιατι θα λες οτι ειναι μαλακία και θα σπαστώ. :?

BLiTzER
26-01-2004, 20:45
Malakia einai.

The_Emperor
26-01-2004, 21:23
αργκ έκατσα όλο χαρά να το δω και τελικά έχει κατέβει το Pitch Black, με τίτλο Red dragon κι έγραφε κανονικά Antony Hopkins κλπ. Έχω ξανακατεβάσει το Pitch Black αντί κάποιου άλλου που δε θυμάμαι. Μα πόσο γαμημένα ηλίθιο είναι το kazaa;

tsekare to e-donkey gia ta fake files
kai bale to e-mule gia tainies
einai apeirws pio aksiopisto

morphine
26-01-2004, 21:25
ο,τιδήποτε είναι απείρως πιο αξιόπιστο από το καζαα εδώ που τα λέμε
θενκς

The_Sentinel
26-01-2004, 22:24
basika an den kanw lathos sthn istoria yparxei mia teleytaia synexeia toy Hannibal sthn opoia ola teleiwnoun
na doume an tha gyristei ki ayth...

:spoiler:
kala malakia tous.an exeis diavasei tha deis oti kai kala to skane o hannibal kai i Klaris sti Notia Ameriki kai tous vlepei se kapoia ekdilwsi o Mparny pws sto diaolo legotan o mauros nosokomos.Kai ekei teleiwnei kai oxi kommena xeria kai to skaei mesa apo to dasos kai astynomies ktl ktl
Xm vasika den xekatharizei toso to eidyllio Hannibal-Klaris, to vivlio leei poly diaforetika pragmata eidika to telos einai olo allagmeno.
dld ti tha gyrisoun san tetarto meros?kai kala kati san analysi gia ti sxesi tous?i mia romantiki tainioula? :?

The_Emperor
27-01-2004, 00:38
den exw diabasei to biblio alla akousa gia mia teleytaia "anametrhsh" pou dinei telos sthn istoria
mporei bebaia ola ayta na einai lathos
afou den exw diabasei to biblio den mporw na kserw sigoura

FIXXXER
27-01-2004, 17:03
To Pitch Black einai gamo tis tainies. A re rincewind mono esy katalavaineis. Vin Diesel gamias.

StationEleven
27-01-2004, 19:48
diesel = 8eos .-

rincewind2k
27-01-2004, 20:20
diesel = 8eos .-

diesel = petrelaio .-

BLiTzER
27-01-2004, 20:21
Meta ton Steven Seagal.

StationEleven
27-01-2004, 20:23
gtp pote den to phgaina

freak brother
27-01-2004, 20:23
steve seagal=poioths

morphine
27-01-2004, 20:26
diesel = 8eos .-

diesel = petrelaio .-

diesel = ρούχα, πανάσχετοι όλοι

freak brother
27-01-2004, 20:32
einai dsl sthn argkw... exm .. exm..

MoRmEnGiL
10-02-2004, 06:58
pitch black = ultra g
red dragon kai hannibal maresane pio poly apo th siwph twn amnwn pou sygkritika panta me ton salo pou prokalese htan metria
steven seagal kara kalt
oug.

M.