PDA

View Full Version : astra & refund

Atheist
27-06-2007, 21:49
Τα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας του G-Fest - του καλοκαιρινού φεστιβάλ που διοργάνωσε η Astra στο χώρο του Beach Volley, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, το 2005 - είναι γνωστά στους περισσότερους μουσικόφιλους. Η εμφάνιση των White Stripes, οι οποίοι ήταν οι headliners της 13ης Ιουλίου 2005, διεκόπη μετά από 40΄ λεπτά λόγω αιφνίδιας αποχώρησης του συγκροτήματος από την σκηνή.

Μετά από δύο χρόνια συζητήσεων και προσπαθειών που αποσκοπούσαν στο να λυθεί το θέμα με ένα φιλικότερο τρόπο – με βασικό προσανατολισμό, από την μεριά της εταιρείας μας, την επανάληψη της συναυλίας – τα πράγματα παίρνουν, οριστικά, το δρόμο της δικαιοσύνης.

Είχαμε υποσχεθεί ότι θα επιστρέψουμε μέρος του αντιτίμου του εισιτηρίου, μέσω εκπτωτικών κουπονιών (συνολικής αξίας 10 ευρώ) που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε μελλοντικές συναυλίες που θα διοργάνωνε η εταιρεία μας.

Έτσι, όσοι διαθέτουν ακόμα το απόκομμα του εισιτηρίου της συναυλίας των White Stripes / The Coral / Sons & Daughters δικαιούνται έκπτωση της τάξεως των 10 ευρώ σε δύο από τις ημέρες του Gagarin Open Air Festival, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 11 Ιουλίου στο Γήπεδο Baseball των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, στο Ελληνικό.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των αποκομμάτων μπορούν να διαλέξουν μία η και δύο ανάμεσα στις:

5/7 - Iggy & the Stooges / Mudhoney / Soulsavers feat. Mark Lanegan (αυτή τη στιγμή το εισιτήριο κοστίζει 40 ευρώ στην προπώληση)

9/7 - Kaiser Chiefs / The Long Blondes / Good Shoes / Zebra Tracks (αυτή τη στιγμή το εισιτήριο κοστίζει 40 ευρώ στην προπώληση)

Οι συγκεκριμένες ημέρες επιλέχτηκαν αφενός διότι το line-up τους είναι το “συγγενικότερο” με εκείνο της αντίστοιχης των White Stripes και αφετέρου διότι έχουν το υψηλότερο αντίτιμο στο εισιτήριό τους.

Η έκπτωση θα γίνεται άμεσα – με την επίδειξη του αποκόμματος του εισιτηρίου του G-Fest (13/7/05) – με μοναδική προϋπόθεση την υπογραφή συμφωνητικού και υπεύθυνης δήλωσης μέσω των οποίων ο δικαιούχος θα δηλώνει πως δεν έχει άλλες οικονομικές αξιώσεις από την Astra. Σημειώνουμε πως είναι απαραίτητο να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Αν κάποιος διαθέτει το απόκομμα και έχει ήδη αγοράσει εισιτήρια για τις συγκεκριμένες συναυλίες του Gagarin Open Air Festival μπορεί να πάρει πίσω το αντίστοιχο ποσό (10 ευρώ για μία ή 20 ευρώ για δύο) επιδεικνύοντας, πέρα από το απόκομμα του εισιτηρίου της 13ης Ιουλίου 2005, και το καινούργιο εισιτήριο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συγκεκριμένη διαδικασία θα γίνεται ΜΟΝΟ στο Ticket Point (Ακαδημίας & Γενναδίου 3, τηλ. 210 3840020) από την Πέμπτη 28 Ιουνίου.

Οι ώρες λειτουργίας του Ticket Point είναι οι εξής:

Δευτέρα και Τετάρτη, 10:00 με 18:00

Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή, 10:00 με 20:00

Σάββατο, 10:00 με 15:00

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα: 210 3840020 (Ticket Point) και 210 8547600-1 (Astra).

Γραφείο Τύπου Astra:

Θωμάς Μαχαίρας / e-mail: pressoffice@astrasv.co.hol.gr

Μαρία Καραγιαννάκη / e-mail: promotion@astrasv.co.hol.gr

--------------------------------------------------------------------------------

Heretic
27-06-2007, 22:02
lol, meta apo 2 xronia...

Ego perimeno akoma refund gia to Athens Open Air 2004... :rofl:

panagiwths
27-06-2007, 22:26
Οτι θυμούνται χαίρονται!!!

Ποιος να το έχει το εισιτήριο τώρα,πλάκα μασ κάνουν ?

anyway,Αντε να μην γίνομαι κακός :twisted: :twisted: :twisted:

lab
27-06-2007, 22:46
vasika den paei kala i propolisi!

Amnesiac.
27-06-2007, 23:42
apo ta pio sixamera kai trisathlia deltia typou pou exw diavasei.

mallon xreiazontai Aigea kapoioi gia na strwsoun.

Mitsmann
29-06-2007, 11:43
αχαχαχαχα θεουληδες!!! Οταν διαβασα το δελτιο τυπου εψαχνα το ποστ του Αθειστ να δω την ημερομηνια...

χαχαχαχα Τωρα στα Πρακτικερ!! Μπλοκακι για αποκομματα συναυλιων που δεν τελειωσαν η κατι στραβωσε! Γιατι ποτε δε ξερετε ποτε θα σας χρειαστει!!! Μονο 7 ευρω συν δωρο ενα εισητηριο (που θα πληρωσετε) για μια συναυλια Αστρα!!

Bullet
29-06-2007, 12:16
αληθεια,επειδη δε θυμαμαι,γιατι εφυγαν απο τη σκηνη;

wino
29-06-2007, 12:21
nomizw pws evrexe kai kala 8a epefte to skepastro

kati tetoio

Mitsmann
29-06-2007, 13:00
Φυσαγε ελεεινα.

Bullet
29-06-2007, 13:29
α ναι

Weiss
29-06-2007, 15:01
εγώ το έχω το εισιτήριο πάντως!!!

2 χρόνια μετά και με προϋπόθεση να ΘΕΣ να πας σε κάποια από τις δύο αυτές συναυλίες της άστρα φέτος.
τι να πεις, η μουσική είναι μία και τέτοια.

εντιτ: και αφήνω απέξω το αστείο της υπόθεσης ότι οι στράιπς κοστολογούνται ως 10 ευρώ από τα 45 του εισιτηρίου!

solution_AK-47
29-06-2007, 15:10
E ta teleutaia 10 euro den epaiksan!

K giati na mh 8elei na paei kapoios na dei Stooges?!

Weiss
29-06-2007, 15:11
μιλάμε σοβαρά τώρα ή κάνουμε χιούμορ;
για να ξέρω τι γραμμή να κρατήσω δηλαδή.

Skalani Caveman
29-06-2007, 15:29
Εγώ λέω να του τα πεις ένα χεράκι γιατί έχει παραγίνει τελευταία.

Not_saved
29-06-2007, 15:39
E ta teleutaia 10 euro den epaiksan!

K giati na mh 8elei na paei kapoios na dei Stooges?!

Εγώ πιο πολύ Soulsavers και Mudhoney θέλω να δω πάντως =/

Αν θέλει κάποιος να μου δώσει το απόκομμά του,αλλιώς θα μπω με ΝΤΟΥ.

metamelia3
29-06-2007, 15:40
Αν θέλει κάποιος να μου δώσει το απόκομμά του,αλλιώς θα μπω με ΝΤΟΥ.
:pink:

Skalani Caveman
29-06-2007, 15:42
Κάντε το να φανεί σαν πολιτική πράξη.

solution_AK-47
29-06-2007, 15:42
μιλάμε σοβαρά τώρα ή κάνουμε χιούμορ;
για να ξέρω τι γραμμή να κρατήσω δηλαδή.

Einai 50-50 ap' oles tis apopseis, gia grammh den kserw egw pairnw ap' to sympo.

edit: XAXAXAXXA

panagiwths
30-06-2007, 00:13
Εγώ λέω να κάνουμε πλάκα!

Πάντως είναι γελοία η κατάσταση

:bang: :rofl: :bash:

daydreamer
30-06-2007, 02:34
Νωρίς το θυμηθήκανε τα παλουκάρια... να πάνε να γαμηθούνε πάντως, θα κρατήσω το εισιτήριο για να θυμάμαι πόσο μαλάκες είναι και για να το σκέφτομαι και 2 και 3 και 4 και ... φορές παραπάνω το αν θα τους ξανασκάσω λεφτά.

regularpaul
30-06-2007, 04:20
ελα ρε not saved που πας για mudhoney / soulsavers και οχι τους μπαμπαδες τους, ας σοβαρευτουμε λιγο

weiss, ουτε calexico κλπ σε ψηνουν?

:pink: και στους 2 κατα τα αλλα

Weiss
30-06-2007, 14:55
με ψήνουν, δεν είναι αυτό το θέμα όμως. εγώ θα την χρησιμοποιήσω την έκπτωση, αλλά δεν είναι δυνατόν για μία συναυλία που έγινε πριν 2 χρόνια η μοναδική επιλογή που έχεις για αποζημίωση να είναι σε δύο άλλες συναυλίες. Δηλαδή, μπορεί κάποιος να λείπει, μπορεί να άλλαξε και από το 2005 να ακούει μόνο Πασχάλη Τερζή, μπορεί να μην έχει λεφτά να πάει έτσι κι αλλιώς σ'αυτές τις συναυλίες.
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να πας σε μία συναυλία της άστρα προκειμένου να πάρεις πίσω (μέρος από) τα λεφτά που σου αντιστοιχούν δίκαια από το λάιβ των γουάιτ στράιπς. αυτό λέω.

εντιτ: επίσης δεν ξέρω αν η ερώτηση του regularpaul ήταν άσχετη με το θέμα των εισιτηρίων γιατί η μέρα με beirut και calexico δε συμπεριλαμβάνεται στην "δίκαιη" αποζημίωση της άστρα, δε θεωρείται αρκετά συγγενικό το είδος. πάντως λογικά θα πάω και σ'αυτή τη μέρα ανεξάρτητα και μάλλον και στους κάιζερ τσιφς όπου θα χρησιμοποιήσω την έκπτωση.

εντιτ2: χρόνια πολλά κιόλας για χθες Παύλε =)

FIXXXER
30-06-2007, 15:21
Χαχαχαχα α ρε εμπρησμο που θελει η Αστρα... ελεεινη κινηση ομως ε. Καλυτερα να καναν τουμπεκι και να μη διναν ποτε τα λεφτα, ολοι το εχουν ξεχασει απο τοτε, τωρα τους το θυμησαν και θα φανε βρισιδια. 10 ευρω κι οι αλλοι παιξαν μονο 45 λεπτα χαχαχααχα