View Full Version : Ozzy Osbourne - Black Rain
Κώδικας:
Ozzy Osbourne - Black Rain
©2007 Epic Records
http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.591.cover.jpg
01. Not Going Away
02. I Don't Wanna Stop
03. Black Rain
04. Lay Your World On Me
05. The Almighty Dollar
06. 11 Silver
07. Civilize The Universe
08. Here For You
09. Countdown's Begun
10. Trap Door
Κριτική στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/review.php?action=single&aid=591)
carheart
22-06-2007, 13:48
Δεν μου άρεσε. Αν του έχει μείνει μια ύστατη καλλιτεχνική ελπίδα όσον αφορά στην προσωπική του καριέρα, πρέπει οπωσδήποτε να ξεφορτωθεί τον Ζακκ (δεν υπάρχει πιο βαρετός συνθέτης) και να συνειδητοποιήσει πως όση φωνάρα και να χει (που έχει ακόμα μπόλικη) δεν γίνεται αυτή να μεταμορφώνει και την πιο χλιαρή σύνθεση σε τραγουδάρα. Άκουσα τρεις τέσσερις φορές το album, και δεν βρήκα ούτε ένα ωραία κομμάτι. Κρίμα, όχι πως το προηγούμενο βέβαια ήταν πολύ καλύτερο.
dyingfreedom
22-06-2007, 13:58
Το προηγούμενο όσο σκατά και να ήταν είχε κανα δυο κομμάτια που κάτι άφηναν. Αυτό δεν έχει ούτε λεπτό εμπνευσμένου οζζυ από τα παλαιά. Ούτε για soundtrack στο osbournes δε θα κανε.
Ένα γαμημένο riff του άρχοντα Iommi (βλ. Psycho Man και Selling My Soul), θα μπορούσε να δημιουργήσει ιστορία στο δήθεν αναμενόμενο άλμπουμ μετά το reunion, αλλά ο οζυς προτιμάει να αναλίσκεται σε παπαριές.
Jim Dandy Mangrum
22-06-2007, 14:05
emena marese. bebaia einai san black label na tragoudaei o ozzy alla ok! xaxaxa
to countdown's begun gamei.
o ozzy de kserei na grafei kai ayto einai gnwsto edw kai aiwnes.
prpei na to kanei "ozzy osbourne (all rights reserved)" to onoma...
Eagleheart
22-06-2007, 14:51
όση φωνάρα και να χει (που έχει ακόμα μπόλικη) δεν γίνεται αυτή να μεταμορφώνει και την πιο χλιαρή σύνθεση σε τραγουδάρα.
................................
carheart
22-06-2007, 14:52
και τώρα πες τι εννοείς.
Eagleheart
22-06-2007, 15:00
Εντάξει δεν θέλει και μεγάλη φαντασία.. Αλλο το με πορώνει η χροιά του Ozzy άλλο το είναι φωνάρα. Επίσης ακόμη κι αν κάποιος έχει απίστευτη φωνάρα δεν είναι απαραίτητο να σου αρέσει. Αυτά :)
carheart
22-06-2007, 15:09
Εντάξει δεν θέλει και μεγάλη φαντασία..
Ε ναι.
Αλλο το με πορώνει η χροιά του Ozzy άλλο το είναι φωνάρα.
Χμ, βαριέμαι και να απαντήσω ε. Βάλε τους ορισμούς σου στη φωνάρα, βάζω εγώ τους δικούς μου. Αν θες να βάζεις και τελίτσες μετά, δικό σου θέμα!
Επίσης ακόμη κι αν κάποιος έχει απίστευτη φωνάρα δεν είναι απαραίτητο να σου αρέσει.
Είπα εγώ πως είναι απαραίτητο να μου αρέσει, τι ακυρότητα ήταν αυτή; Αν θες ντε και βία να μου την πεις, μπορούμε να το κανονίσουμε.
Αυτά :)
οεο 8)
Eagleheart
22-06-2007, 15:20
Λοιπόν να σου δώσω ένα παραδειγμα ως απάντηση στο προηγούμενο πόστ σου.
O Hetfield είναι από τις αγαπημένες μου φωνές αλλά ΟΚ δεν μπορώ να πώ ότι έχει τις απίστευτες φωνητικές ικανότητες. Αντιθέτως ό Tate μπορεί (η μάλλον μπορούσε) να φτάσει τη φωνή του σε δυσθεώρατα επίπεδα, αλλά ποτέ δεν με "άγγιξε" Παρ'όλα αυτά φωνάρα μπορώ να τον πώ. Αυτό 8)
emena marese. bebaia einai san black label na tragoudaei o ozzy alla ok! xaxaxa
lol,αυτο,γιαυτο και μαρεσε
δλδ τι παραπανω περιμενατε απο ozzy το 2007; :P
im noooottt goooooinnnggg awayyyy
Lost_In_Cooperland
22-06-2007, 15:25
προφανώς μπορείς να τον πεις τεχνικά σωστό. εμένα που μ έχει αγγίξει σε κάθε σημείο του σώματός (...) μου, μπορώ να τον πω φωνάρα.
Eagleheart
22-06-2007, 15:36
προφανώς μπορείς να τον πεις τεχνικά σωστό. εμένα που μ έχει αγγίξει σε κάθε σημείο του σώματός (...) μου, μπορώ να τον πω φωνάρα.
Ναι δεν διαφωνώ, όμως για να μιλήσουμε σε κάποια συγκεκριμένη βάση για το αν κάποιος έχει φωνάρα, σημαντικό κριτήριο είναι οι τεχνικές του δυνατότητες. Τώρα σε προσωπικό επίπεδο "η φωνάρα" μπορεί να "προσεγγίζεται" με εντελώς διαφορετικό τρόπο.
carheart
22-06-2007, 17:03
δεν ξέρω, αυτά τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πολύ χαρτογιακάδικα, και ξέρουμε καλά πως το HEAVY METAL (μας) έχει από μόνο του καταρρίψει τέτοια κλισέ, και έχει επιβάλλει άλλα, πολύ πιο χαριτωμένα.
MOu arese arketa, alla opws eipe kai o Jim Dandy Mangrum einai san BLS me Ozzy!
The Good Son
22-06-2007, 22:48
Πρσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ ο δίσκος.
Ειδικά τα πρώτα κομματάκια είναι απίστεφτα. Αρκετά πιο μπροστά από τον προηγούμενό του. Το ακόμα καλύτερο στην φωνάρα (!!!) του είναι το γρέζι και η βραχνάδα που ακούγεται αρκετά.
den akouga pote idiaitera ozzy alla xerw ta pio gnwsta tou kommatia tou...kai ena apo auta sto neo disko moiazei tromera sena apo to proigoumeno disko tou....kai nai einai oti pio xliaro exw akousei kai den einai gia ozzy....ti na pei kaneis?kalitera na ta paratisei kai na xanasxolithei me to the ozzbournes...