Log in

View Full Version : Cage - Hell Destroyer

Lost_In_Cooperland
22-06-2007, 02:14
Cage - Hell Destroyer
©2007 MTM Music

http://www.electricrequiem.com/iMedia/album/album.592.cover.jpg

01. Ascension
02. Hell Destroyer
03. I Am The King
04. The Circle Of Light
05. Christhammer
06. Born In Blood
07. Abomination
08. Inauguration
09. Rise Of The Beast
10. Cremation Of Care
11. Bohemian Grove
12. Final Proclamation
13. From Death To Legend
14. Legion Of Demons
15. Betrayal
16. Fall Of The Angels
17. Fire And Metal
18. Beyond The Apocalypse
19. The Lords Of Chaos
20. Metal Devil
21. King Diamond

Πάει μισή ώρα από τη στιγμή που έχω (ξανά) βάλει το "Hell Destroyer" να παίζει, με σκοπό να κάνω αυτήν την παρουσίαση και ακόμη κοιτάω σαν βλάκας την οθόνη του υπολογιστή, προσπαθώντας να βρω κάτι καλό να γράψω. Άδικος κόπος, δεν πρόκειται να καταφέρω να μεταδώσω μέσα από λέξεις αυτό που ξεχύνεται από τα ηχεία του στερεοφωνικού. Άλλωστε, όταν περιμένεις τόσο καιρό έναν δίσκο (τέσσερα χρόνια στην προκειμένη περίπτωση), μάλλον δεν έχεις όρεξη για συγκρατημένες παρουσιάσεις και κουραφέξαλα. Θες απλά να τον βάλεις να παίζει και να απολαύσεις. Και πιστέψτε με, είναι βασανιστήριο να ακούς έναν τέτοιο δίσκο καθισμένος σε μια καρέκλα. Όπως είπα, λοιπόν, για μένα αυτός είναι ένας από τους πολύ-αναμενόμενους metal δίσκους της χρονιάς. Όταν έχει προηγηθεί μια δισκάρα ολκής όπως το "Darker Than Black" άλλωστε, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Για το "DTB" τα έχουμε πει αρκετές φορές στο forum αυτού του 'zine. Όλα τα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς μπορούν να συνοψισθούν στην κλισέ φράση "από τους καλύτερους δίσκους της δεκαετίας μέχρι τώρα". Για τους Cage υπήρξε κομβικό σημείο, αφού σε μεγάλο βαθμό τους έβγαλε από το underground και τους χάρισε μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα (αναλογικά πάντα). Έτσι, η αναμονή για την επόμενη προσπάθειά τους συνοδευόταν από δύο βασικά ερωτήματα. Πρώτο και βασικότερο, αν θα καταφέρουν έστω να φτάσουν το προηγούμενο "κτήνος" και δεύτερο το αν θα συνεχίσουν να είναι μεταλλικότεροι του μετάλλου, δηλαδή κάργα αντιεμπορικοί και εκτός μόδας. Αυτό το τελευταίο ίσως ακούγεται αντιφατικό δεδομένης της (σχετικής) επιτυχίας που είχαν με το προηγούμενο, αλλά αν σκεφτεί κανείς πόσες μπάντες αυτοκτόνησαν εμπορικά και καλλιτεχνικά σε αντίστοιχες περιπτώσεις προσπαθώντας να κάνουν τη "μεγάλη μπάζα", θα καταλάβει πάνω κάτω τι λέω. Όπως και να ‘χει, οι Cage μού φαίνονταν ανέκαθεν αρκετά "ξεροκέφαλοι" για να ανησυχήσω σοβαρά για κάτι τέτοιο.

Καιρός να μιλήσω λίγο και για το "Hell Destroyer" όμως. Αρκετά κατατοπιστικός τίτλος πρέπει να ομολογήσω. Ειδικά το δεύτερο συνθετικό τού ταιριάζει γάντι. Οι Cage απ’ ό,τι φαίνεται, όχι μόνο δε σκέφτηκαν ποτέ να γλυκάνουν το ήχο τους, αλλά επιστρέφουν πιο καυλωμένοι από ποτέ. Αν μια μπάντα μπορεί να ισχυριστεί σήμερα ότι παίζει καθαρό metal που τσακίζει κόκαλα, αυτοί είναι οι Cage. Ό,τι μπορεί να ζητήσει κάποιος που ακούει παραδοσιακό heavy metal, θα το βρει εδώ σε πλεόνασμα. Φρενήρεις ρυθμούς, τσαμπουκά, οργασμικές κιθάρες και τσιρίδες, πολλές τσιρίδες (σ’ αυτό θα επανέλθουμε). Να πω την αλήθεια, νέες μπάντες που παίζουν έτσι ή τουλάχιστον που ισχυρίζονται ότι παίζουν έτσι, δεν τις απολαμβάνω το ίδιο με παλαιότερα. Αλλά ρε γαμώτο, αυτοί είναι τόσο "over the top" (με την καλή έννοια) που και να θέλεις δεν μπορείς να μην κοπανηθείς. Η ενέργεια που βγάζουν είναι τερατώδης και ουσιαστικά σε εξαναγκάζουν. Μάλλον έχουν πιάσει το νόημα, τι να πω; Όπως ανέφερα παραπάνω, εδώ η μπάντα παρουσιάζεται ακόμη πιο ακραία. Οι ταχύτητες έχουν αυξηθεί, το ίδιο και το κοπάνημα. Ευτυχώς που υπάρχουν και τα ιντερλούδια δηλαδή και μπορείς να ηρεμήσεις λίγο. Μετά από αρκετές ακροάσεις εξακολουθώ να πιστεύω ότι συνθετικά είναι ελαφρώς κατώτερο από το "DTB"… ψιλά γράμματα όμως. Ο δίσκος είναι γεμάτος τραγουδάρες. "Hell Destroyer", "I Am The King", "Christhammer", "Abomination", "Rise of the beast", "Legion Of Demons", "Fire And Metal", "Beyond The Apocalypse", "Metal Devil" και πάει λέγοντας. Επίσης, οι τύποι έχουν καταφέρει να αποβάλλουν όλα τα αρνητικά του underground (εδώ, δηλαδή, θα βρείτε μια απίστευτη παραγωγάρα που θα κάνει ατάλαντους λεχρίτες που πλασάρουν την ανικανότητα σαν άποψη να κρυφτούν) και να φυλάξουν τη δίψα και την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει τα συγκροτήματα του υποστρώματος. Για να μην πω ότι τα έχουν πολλαπλασιάσει…

Νομίζω ήρθε η ώρα να αποθεώσουμε λιγάκι και τον Sean Peck. Δεν ξέρω τι ναρκωτικά τον ταΐζανε μικρό, αλλά αυτά που κάνει με τη φωνή του φαντάζουν εξωπραγματικά. Ο τύπος είναι το συνώνυμο της υπερβολής, αλλά ταυτόχρονα τόσο απίστευτα σκατοπωρωτικός που κάνει την υπερβολή να φαντάζει ως κάτι τρομερά γαμάτο. Θα ήθελα πολύ να δω αν αυτή την ένταση τη βγάζει και στις ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας και επειδή ο Θεός είναι μεγάλος, θα έχουμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε σε περίπου ένα χρόνο από τώρα, όταν οι Cage θα εμφανιστούν στο 10ο Keep It True στην Γερμανία και στο δικό μας Up The Hammers. Προβλέπεται πως θα γίνει της καλομοίρας, οπότε μην το χάσετε.

Πιστεύω μετά απ’ όλα αυτά καταλάβατε ποια η άποψή μου για τους Cage και το "Hell Destroyer". Το ‘χουμε πει εκατοντάδες φορές, οι Αμερικάνοι ξέρουν να παίζουν metal και αυτός ο δίσκος είναι μια ακόμη απόδειξη. Ας ελπίσουμε ότι το κοινό δε θα αποδείξει εκ νέου πως δεν μπορεί να εκτιμήσει τέτοιες προσπάθειες.

Eagleheart
22-06-2007, 02:35
Πολύ καλό το review. Το άλμπουμ είναι από τα κορυφαία της χρονιάς!

Dark Dominion
22-06-2007, 02:38
Βασικά το ριβιού θα μπορούσε να συνοψιστεί ως εξής:

:spoiler:

:spoiler:

:headbang2: :headbang2: :headbang2:

GuardianOfIvorytower
22-06-2007, 13:11
Μια χαρά τα λέει το review, μιλάμε για δισκάρα, από τα καλύτερα της χρονιάς, όχι μόνο στο είδος του αλλά γενικότερα. Τον ακούω σχεδόν κάθε μέρα εδώ κ 3-4 βδομάδες κ ακόμα δεν τον έχω χορτάσει. :headbang2:

symposium_lexotanil
22-06-2007, 14:29
ti na leme tora. album tou aiona kai tetoia.

εξακολουθώ να πιστεύω ότι συνθετικά είναι ελαφρώς κατώτερο από το "DTB"

epeidi eisai gay :!:

Lost_In_Cooperland
22-06-2007, 14:39
αφού είναι ρε :(

archon
25-06-2007, 11:45
Πίστευα ότι οι rotting christ έβγαλαν το αγαπημένο μου άλμπουμ για το 2007.
οι Cage με αυτήν την κυκλοφορία εκτόπισαν τους rotting από την πρώτη θέση των γούστων μου.
μιλάμε το έχω λιώσει το cd

Jim Dandy Mangrum
25-06-2007, 12:55
loipon mia fora to akousa. arxika ta 78 lepta einai peritta. ok kourasthka ligo....
kata ta alla marese perissotero ap to prohgoumeno, pou nai men eixe kati koryfaia kommatia, alla eixe kai 2-3 metriotata kata th gnwmh mou.
8ewrw oti o diskos einai pio solid kai pio focused, isws kai logw tou concept pou tous tairiazei apolyta! xaxxaxax
oi cage den einai prwtotypoi ok, alla einai mesth porwsh ta palhkaria. kai kyriws ayto fainetai apton tragoudiarh pou kselarigkiazetai kai tragoudaei poly kalytera ap to prohgoumeno. kai logw tou omorfou aytou kyrioulh maresei arketa ayth h mpanta. mh koroideomaste. mousika einai ena poly kalo speed-priest-uspower sygkrothma. omws o karaflas tous anebazei se poly psila epipeda kai edw einai pragmatika entypwsiakos.
polu kalh paragwgh, para poly kalo paiksimo kai aptous mousikous me wraia tairista solos kai o drummer ema8e epitelous oti paizei se us power mpanta kai ekopse tis polles anousies-synexomenes dikases....
elpizw tis epomenes fores na mou katsoun kai ta kommatia kai na mh me kourazei toso h diarkeia wste na to apolambanw perissotero.

paok

edit: to ekswfyllo de marese kai poly alla to artwork mesa ta spaei.

Lost_In_Cooperland
25-06-2007, 13:26
ποια θεωρείς μέτρια από το προηγούμενο;

Jim Dandy Mangrum
25-06-2007, 14:46
as poume: Kill the Devil, Chupacabra, March of the Cage, White Magic.
mporei na mperdeuw kai kanena. 8a tous riksw mia petaxth aytia spiti an to 8ymh8w gia sigoura. mporei na xoun kapoia kala shmeia alla genika mafhnoun adiaforo. epishs sto d.t.b. xrhsimopoioun kapoies fores black/death fwnhtika anousia kateme. kai ayto me xalaei poly.
sto kainourio, an kai einai arketa speedato, exoun beltiw8ei se shmeia pou h8ela egw, ara gia ayto mporei na maresei piotero!

symposium_lexotanil
25-06-2007, 14:49
Kill the Devil, Chupacabra, March of the Cage

!!!!! auta einai apo ta kalytera tou album!!!
sygkekrimena to chupacabra einai to agapimeno mou kai to march of the cage eikazo oti einai to agapimeno tou lost!

Jim Dandy Mangrum
25-06-2007, 14:52
xaxaxaxaxaxa
gia kalytera koita kalytera: Eyes of Obsidian, Philadelphia Experiment, Wings of Destruction

alla ayto einai to wraio...

GuardianOfIvorytower
25-06-2007, 15:42
Πάντως δικό μου αγαπημένο παραμένει το Φιλαδέλφεια. Αλλά νταξ, κ αυτά που λέει ο Τζίμης ότι τα βρίσκει μέτρια γαμουν. Για μένα μάλλον η μεγάλη πρόοδος έγινε από το Astrology στο Darker Then Black, όχι ότι το πρώτο δε το θεωρώ αξιόλογο.

eleventh guardian
03-07-2007, 00:34
To Chupacabra έχει και γαμώ τις κιθάρες και τραγουδισμένο στα ισπανικά (υπάρχει ως hidden track για όσους έχουν αγοράσει το CD :D) είναι ακόμα πιο ωραίο. Πάντως, το κουπλέ μοιάζει πολύ με το Painkiller (το κομμάτι).

Τέσπα, το Hell Destroyer πρέπει να το ακούσω επιτέλους πιο προσεκτικά. Δεν τίθεται θέμα ότι γαμάει, αλλά δεν είχα μέχρι τώρα τον χρόνο να το απολαύσω μέχρι τώρα.

Y.Γ. Το booklet είναι πράγματι όλα τα λεφτά.

Jim Dandy Mangrum
03-07-2007, 09:47
kalwstona ki as arghse.
re paloukaria prepei na eisaste koufoi gia na mh katalabainete oti to kainourio gamaei asystolws to prohgoumeno!!!! 8)

to gamhsa ligo alla etsi maresei...

Jim Dandy Mangrum
04-07-2007, 10:34
to cage phre 4 sto hammer!!!!

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Lost_In_Cooperland
04-07-2007, 10:37
εδώ που τα λέμε, δεν είναι και για παραπάνω :P

από ποιον;

Jim Dandy Mangrum
04-07-2007, 11:14
toufas :!:

edit: kai pou na 8ymamai twra....kati elege oti einai ypercopia tou painkiller -kai mena tote giati maresei... :? - kai prepei na ksekolhsoun.
gelaga me to megadeth bebaia pou phre 9. ok kai menamaresei alla panw apo 7 de pernei. diskos tou mhna to symphony x me dekari.

eleos 4 sto cage! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Raven Lord
04-07-2007, 11:33
ούτε εμένα μου πολυάρεσε πάντως... :?

eleventh guardian
04-07-2007, 12:44
Ε βέβαια κύριε, ποια είναι η ΜΤΜ για να πάρει παραπάνω; :lol:

Με αναγκάζεις τώρα να ξοδέψω 4,5 ευρώ σε χαλεπούς καιρούς για Χάμερ. :P

Είπαμε, αλλά όχι και 4...

Boom!
04-07-2007, 19:51
toufas :!:

edit: kai pou na 8ymamai twra....kati elege oti einai ypercopia tou painkiller -kai mena tote giati maresei... :? - kai prepei na ksekolhsoun.
gelaga me to megadeth bebaia pou phre 9. ok kai menamaresei alla panw apo 7 de pernei. diskos tou mhna to symphony x me dekari.

eleos 4 sto cage! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Χθες το βραδυ, στο γυρισμο απο τους Metallica, σταματησαμε σ'ενα περιπτερο για τιποτα φαγωσιμο και το τσιμπησε ενα φιλαρακι μου. Κοιταγα τις δισκοκριτικες και ειχα λιωσει στο γελιο. Γενικα τον τελευταιο καιρο μοιραζουν 9ρο10αρια αφειδως, αλλα 4 στο Cage;
Γενικα καποιοι που γραφουν εκει μεσα ειναι τουλαχιστον ασοβαροι.

GuardianOfIvorytower
05-07-2007, 00:59
Ε όχι κ 4 ρε σεις. Με την καμία.

Davidian
05-07-2007, 04:44
Eνταξει,ο καραγκιοζης ο Ζαχαροπουλος που εβαλε 9 στη νεροβραστη μαλακια των Sonata Arctica το εβαλε.Καμια ελπιδα.

05-07-2007, 09:39
Ασχολείστε με μεταλλικές φυλλάδες. Τέλος.

eleventh guardian
07-07-2007, 14:59
Δυο μέρες τώρα που λύθηκε το πρόβλημα με το στερεοφωνικό και ακούω το άλμπουμ από το CD, καθισμένος αναπαυτικά στην καρέκλα μου και με τους στίχους ανά χείρας (όπως πρέπει δηλαδή), μπορώ αβίαστα να καταλήξω στο συμπέρασμα:

ΓΑΜΑΕΙ Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ!

Ως ορκισμένος οπαδός του Darker Than Black (το οποίο έχω λιώσει όσο λίγα CD τον τελευταίο ενάμισι χρόνο που το ανακάλυψα), δεν μου πάει να πω ότι το Hell Destroyer είναι καλύτερο, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι κατώτερο. Aν δηλαδή το DTB παίρνει 9,5 αυτό παίρνει τουλάχιστον 9,5!

Η διαφορά σε σχέση με το DTB είναι ότι το Hell Destroyer είναι μεν πωρωτικό/καυλωτικό/τα σπάω όλα heavy metal, αλλά είναι κάπως πιο προσιτό από το προηγούμενο. Με τις ρεφρενάρες του, τις πιο πιασάρικες μελωδίες του κ.λπ. Τα τραγούδια είναι ξανά "ένα κι ένα", ο Peck όμως είναι σαφώς καλύτερος εδώ, δηλαδή δίνει ρέστα το άτομο. Σε κάθε τσιρίδα νιώθεις ότι θα βγει η ψυχή από το στόμα του, αλλά αυτός συνεχίζει (και συνεχίζει...). Και το concept, πολύ "δεμένο", τα ιντερλούδια δίνουν ανάσες όπως λέει ο Lost και δεν χαλάνε την ροή του άλμπουμ (βλέπε, δυστυχώς, Manowar).

Τι να λέμε τώρα, οι Cage αποδεικνύουν ότι είναι η πιο φορμαρισμένη/καυλωμένη/αρχιδάτη heavy metal μπάντα αυτήν τη στιγμή. Αλλά ο πιτσιρικάς που διαβάζει Hammer και ψαρώνει με τα διάφορα "υποστασιοδοτείται" του Β. Ζαχαρόπουλου θα πει αν το πετύχει στο Rock City (που δεν...): "Μα τους έβαλε 4, άρα δεν αξίζουν και σιγά μην δώσω 15 ευρώ να αγοράσω ένα μάπα CD. Δεν παίρνω Turisas καλύτερα που πήραν 8 και είναι και πρωτότυποι;" Περαστικά...

symposium_lexotanil
07-07-2007, 21:10
ela tora pou ntrepeste oloi na paradexteite oti einai kalytero apo to darker than black :!: :!: :!:

kata ta alla apeira :pink:

Jim Dandy Mangrum
09-07-2007, 12:00
oxi kai oloi!!! 8)

atom_smasher
27-01-2008, 17:31
αυτος ο δισκος ειναι υπεροχος.-

eleventh guardian
27-01-2008, 18:04
Είναι όντως.

GuardianOfIvorytower
27-01-2008, 18:43
Κ επίσης ο Απρίλης είναι κοντά :wink:

eleventh guardian
27-01-2008, 18:52
Το θέμα όμως είναι να μπορεσουμε να πάμε (και όχι μόνο για τους Cage).

old_charlie
27-01-2008, 19:46
Και βέβαια θα πάμε. Και φυσικά όχι μόνο για τους Cage αλλά κυρίως για Manilla Road.

Ωραίο δισκάκι.

Rush
27-01-2008, 19:51
Gia ton Norm 8a pame...:P

atom_smasher
27-01-2008, 20:09
σημερα εμαθα για το φεστιβαλ και πρωτα επεσε το ματι μου στους αγαπητους slough feg...και μετα ειδα οτι την αλλη μερα ειναι οι cage.γαμωτο.μαλλον θα αναγκαστω να βρω λεφτα να δω και τις δυο μερες.αλλα αν παιξει επιλογη μαλλον slough feg.
:oops:

old_charlie
27-01-2008, 20:55
σημερα εμαθα για το φεστιβαλ και πρωτα επεσε το ματι μου στους αγαπητους slough feg...και μετα ειδα οτι την αλλη μερα ειναι οι cage.γαμωτο.μαλλον θα αναγκαστω να βρω λεφτα να δω και τις δυο μερες.αλλα αν παιξει επιλογη μαλλον slough feg.
:oops:

Δύσκολη η επιλογή και για μένα. Μεγάλος πειρασμός οι Slough Feg. Και το υπόλοιπο billing της μέρας, αλλά κυρίως αυτοί.

Οι Manilla Road όμως επικράτησαν στο μυαλό μου

eleventh guardian
27-01-2008, 21:19
Εχει και Οmen και Dark Quarterer η πρώτη μέρα (Witchkiller: "Και Sentinel Beast ρεεεεε!"), γι' αυτό και μάλλον κερδίζει τη δεύτερη, η οποία έχει λίγο ετερόκλητο billing. Οι Cage ειναι πειρασμός βέβαια.

GuardianOfIvorytower
27-01-2008, 22:14
Εγώ δεν παραπονιέμαι, θα είμαι Keep it True κ θα τους δω κ αυτούς κ πολλούς άλλους μαζί :D

sfinotouvlaki
27-01-2008, 22:24
θα δεις τάιταν φορς :|

GuardianOfIvorytower
27-01-2008, 22:26
Είναι σαν λόγος τουλάχιστον το 50% για να είμαι εκεί. Reign of the Tyrant :headbang2: :headbang2: :headbang2:

(Ε είναι κ πιο κοντά για μένα από δω)

eleventh guardian
28-01-2008, 01:14
Καλά, το φετινό Keep It True είναι ονείρωξη, αλλά... :|

atom_smasher
28-01-2008, 01:48
omen manilla kai slough feg εχω δει. αλλα slough βλεπω πολυ πιο ανετα ξανα.αλλα μ αρεσε και το cage.ελπιζω ν α παω και τισ δυο μερες.

Witchkiller
28-01-2008, 03:07
Μόνο εγώ βρήκα μέτριο το Helldestroyer?Το ομόνυμο έιναι πολύ καλό κομμάτι αλλά δε μπορώ να πω ότι ταρακουνίθηκα γενικότερα.........................

SENTINEL BEAST ΡEEEEEEE!

atom_smasher
28-01-2008, 12:56
ε καλα 19 ειμαι ακομα. δεν εχω τα ακουσματα σου για να μην με πορωνει. :shock: :D παντως με αρεσε.ηταν μεταλ.και μιας και δεν ακουω παρα ελεκτρο ποπ συνηθως, μου φανηκε δυνατο. θα κοιταξω να κατεβασω και καναν αλλον δισκο μπας και κολλησω με τιποτα πιο 80'ς που δεν εχω ακουσει ακομα.deadly blessing αραγε θα βρω στο νετ?καπως ετσι δεν λεγονται?και sloughter xtroys.καπως ετσι το λεγανε.

Jim Dandy Mangrum
28-01-2008, 13:42
wild dogs na akouseis

atom_smasher
28-01-2008, 14:52
μπα.δεν ειμαι φιλοζωος. :roll:

Jim Dandy Mangrum
28-01-2008, 14:58
kala koroideue esy. mono o witchkiller na mh se dei....

Helm
28-01-2008, 15:57
άστο σε πμ καλλίτερα.

atom_smasher
28-01-2008, 16:09
θα κρυφτω και δεν θα με δει! :rofl: τστστστσ λιγο χιουμορ ρε παιδια! λιγο χιουμορ!

θνξ χελμ! ντιπ ορ νοτ!

Witchkiller
29-01-2008, 23:58
WILD DOGS ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!

Slauter Xstroyers μαμάνε.Δεν παίζει ρόλο η ηλικία ρε μάστορα!Αυτό που γαμεί,ΓΑΜΕΙ!Τουλάχιστον για 'μένα.Οι Deadly Blessing δε μου αρέσουν(και τους άκουσα και μικρός).

WILD DOGS ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ!

Και μετά Dr.Mastermind να δεις τι είναι το Heavy Metal με αρχίδια κατερπίλλαρ...............

atom_smasher
30-01-2008, 01:48
(τα ακουσα και τα δυο.kaaaaala htan.θα τα ξανακουσω πιο προσεκτικα...cage καλυτερο μαλλον.πνευματικα ειμαι 19,σωματικα 14 αλλα γεννηθηκα το 80.την καλυτερη δεκαετια.ετσι παιδια?χεχε. ) :oops:

Helm
30-01-2008, 03:07
λοιπόν ανοιχτή ερώτηση, ποιον HM τραγουδιστή σας θυμίζει ο Cage τύπος? Δεν ψάχνω τον Rob Halford (ούτε Scheepers προφανώς), κάποιον άλλο μου φέρνει και με έχει τρελάνει δεν μπορώ να τον εντοπίσω. Απαντήσεις από ανθρώπους που ξέρουν από US metal/power γενικά προτιμότερες όχι επειδή είμαι ελίτ αποξεραμένο θρύμμα αλλά επειδή υποπτεύομαι ότι βαθιά μέσα στο ασυνείδητο μου είναι σφηνωμένος κάποιος άκυρος που θα παίζει σε καμιά τέταρτη μπάντα του 1984-5 και τέρμα οπότε δεν θα τον πετύχει κανείς λιγότερο σχετικός από τελείως.

Επίσης για αυτό το άλμπουμ και για κάθε άλμπουμ Cage: Painkiller κόπιες ξανά και ξανά, δεν θέλω. Αλλα τι τραγουδιστής! Και white metal!

Boom!
30-01-2008, 03:58
Σε σημεια μου θυμιζει Tim Owens, αλλα μαλλον και αυτο εντασσεται στη Halford συνομοταξια, απο us power γενικα δε σκαμπαζω και πολλα, μονο απο νταβανοπροκες.

eleventh guardian
30-01-2008, 14:54
Αντε JDM, για βοήθα λίγο. Γιατί το συζητάγαμε τις προάλλες με τον Helm και δεν καταλήξαμε κάπου. Αν και εγώ δεν μπορώ να πω ότι ο Peck μου θυμίζει κάποιον άλλο πέραν του προφανούς (και των κλώνων του).

Jim Dandy Mangrum
30-01-2008, 16:23
oute mena mou rxetai tpt. prpei na ton ksanakousw kiolas ligo mhpws kai ginei tpt.

GuardianOfIvorytower
31-01-2008, 16:10
Μια από τα ίδια κ γω.

Kalt
05-02-2008, 02:58
Xm. Apo thema ufous thumizei karga Ripper. Apla i xroia einai pou kanei tin diafora.

Plaka plaka Gravediggerizei se simeia. Apo apopsi ''varvatilas'' sta xamila.