View Full Version : Eurobasket 2007
fandango
14-09-2007, 11:29
πως δε παιζονται ρε,εδω χασανε απο τους κροατες
ok μπραδα, επαναδιατυπώνω.
ΠΛΕΟΝ δεν παίζονται.
(ίσως από την all time favourite Λιέτουβα. :pink:)
χεχεχε,γιου γκονα σι μπραδα
fandango
14-09-2007, 11:34
χεχεχε,γιου γκονα σι μπραδα
ιν ενάδα λαίφ, μπράδα. :wink:
Marillion
14-09-2007, 11:56
o rudy fernandez krataei valistra giati einai O souter :?:
lol
το κεφαλι του γκασολ στο πιατο
το κεφαλι ΤΩΝ γκασόλ στο πιατο. :twisted:
psychomaverick
14-09-2007, 12:59
:rofl:
Τώρα είδα τις φωτογραφίες.
Κοίτα που οι αιώνοι άτιτλοι/losers σε εθνικό και ομαδικό επίπεδο θεωρούνται μεγάλη ομάδα μέσα σ'ένα χρόνο...
freak brother
14-09-2007, 16:06
e daxei phran kai ena pagkosmio persi..
Marillion
14-09-2007, 16:33
Profanws, alla antistoixes evrwpaikes (kai kyriws valkanikes) omades me thn dekaplasia istoria kai exagwgh paixtwn sto nba (oxi pws leei kai tpt mias kai oi galloi nba-ers einai), ti tha eprepe na kanoune?
edit : opws kai na xei einai tragelafikes oi eikones e
hvilelos?
14-09-2007, 17:04
Tο ΜΑΥΡΟ 95
psychomaverick
14-09-2007, 17:42
Όταν μιλάμε για την Ισπανία εννοούμε τη χώρα με τους 5 χαμένους τελικούς και τους 7 χαμένους ημιτελικούς σε Eurobasket, τους αιώνιους losers. Ε, δεν γίνεται να δεχτούμε ότι τώρα έγιναν μεγάλη ομάδα, παίζουν το απόλυτο μπάσκετ κλπ. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι άμπαλοι ή κακή ομάδα, απλά ΠΟΤΕ δεν έχουν παρουσιάσει κάτι πάνω του πολύ καλού. Η ευκαιρία της παρακμής του Ευρωπαϊκού (και όχι μόνο βέβαια) μπάσκετ τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο εθνικών ομάδων και μάλιστα των ομάδων που τους έχουν παραδοσιακά πελάτες, τους έχει κάνει πρωταγωνιστές. Αυτά τα κόμπλεξ βγάζουν οι Ισπανοί τώρα, ας πάρουν και 3 τίτλους μαζί, τη ρετσινιά του loser θα την έχουν πάντα.
regularpaul
14-09-2007, 18:06
Όταν μιλάμε για την Ισπανία εννοούμε τη χώρα με τους 5 χαμένους τελικούς και τους 7 χαμένους ημιτελικούς σε Eurobasket, τους αιώνιους losers. Ε, δεν γίνεται να δεχτούμε ότι τώρα έγιναν μεγάλη ομάδα, παίζουν το απόλυτο μπάσκετ κλπ. Σε καμμία περίπτωση δεν είναι άμπαλοι ή κακή ομάδα, απλά ΠΟΤΕ δεν έχουν παρουσιάσει κάτι πάνω του πολύ καλού. Η ευκαιρία της παρακμής του Ευρωπαϊκού (και όχι μόνο βέβαια) μπάσκετ τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο εθνικών ομάδων και μάλιστα των ομάδων που τους έχουν παραδοσιακά πελάτες, τους έχει κάνει πρωταγωνιστές. Αυτά τα κόμπλεξ βγάζουν οι Ισπανοί τώρα, ας πάρουν και 3 τίτλους μαζί, τη ρετσινιά του loser θα την έχουν πάντα.
Τραγικό ποστ ψηλέ, μου θυμίζει Χ''γεωργίου που ανεβοκατέβαζε loser τον Αϊτο Ρενέσες αλλά δεν τολμούσε να πει το ίδιο για τον ξανθό. Γενικώς μην μιλάτε τόσο αφοριστικά όταν αναφέρεστε στον αθλητισμό, είναι σαν να μην παίρνετε μυρωδιά από το όλο πράγμα. Psychomaverick, οι 7 τελικοί και 5 ημιτελικοί, μπορεί να δείχνουν ψυχολογία loser όπως σωστά λες και αλλα πολλά αλλά πάνω από όλα δείχνουν αθλητισμό υψηλότατου επιπέδου. Τους σημερινούς, δεν τους έχω παρακολουθήσει εξωαγωνιστικα τι κάνουν, ούτε είδα το χτεσινό ματς και τα πιθανά καραγκιοζιλίκια που λέτε [και σας πιστεύω] ότι έκαναν, αλλά παίζουν το πιο ελκυστικό μπάσκετ αυτή τη στιγμή.
Having said all that, πιστεύω ότι τους έχουμε.
psychomaverick
14-09-2007, 19:27
Δεν τα ισοπεδώνω όλα, οι Ισπανοί είναι παραδοσιακή δύναμη και πάντα είχαν καλούς παίκτες. Αλίμονο, το 2ο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο έχουν, αυτό έλλειπε. Αλλά μέχρι εκεί. Καμμία Ισπανική εθνική ομάδα δεν έχει μείνει στην ιστορία, κανένας Ισπανός παίκτης δεν ήταν κορυφαίος (ή μέσα στους κορυφαίους) της γενιάς του. Δεν μιλώ εξωαγωνιστικά, δεν μ'ενδιαφέρει κιόλας. Τα κόμπλεξ που βγάζουν μέσα στο παιχνίδι τους κάνει να φαίνονται τουλάχιστον ότι θέλουν να διώξουν αυτή τη ρετσινιά του loser. Δηλαδή, πρωταθλητές κόσμου είναι, η καλύτερη ομάδα (τυπικά) στον κόσμο και συμπεριφέρονται έτσι ώστε να γίνονται η πιο αντιπαθητική ομάδα. Καμμία προταθλήτρια κόσμου δεν θυμάμαι με αυτή τη συμπεριφορά. Φαντάζεσαι τις μεγάλες ομάδες των Αμερικάνων του '90 π.χ. να έκαναν έτσι, πόσο γραφικοί θα ήταν? Πάρε και δες τ'αποτελέσματα όλων των προηγούμενων διοργανώσεων αυτής της ομάδας. Φαβορί και μεγάλες διαφορές στα match των ομίλων, ήττες από ισάξιες έως και πολύ χειρότερες ομάδες στα νοκ-άουτ. Οι Γερμανοί τι πρέπει να πουν δηλαδή που άσχετους τους ανεβάζουν, άμπαλους τους κατεβάζουν και είναι 3οι στον κόσμο το 2002 και 2οι στην Ευρώπη το 2005? Μην ξεχνάμε επίσης ότι οι Ισπανοί φέτος είναι η μόνη πλήρης ομάδα (η μόνη χωρίς ούτε 1 έλλειψη) του τουρνουά έτσι...
regularpaul
14-09-2007, 19:59
Τα σχόλια που κάνεις συνολικά για την πορεία της εθνικής τους σε όλες τις διοργανώσεις, δεν συμβαδίζει με τους 5 τελικούς και τους 7 ημιτελικούς. Ή μάλλον στέκουν μόνο αν είσαι του δόγματος "ο 1ος τα πάντα, ο 2ος τίποτα". Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με τον αθλητισμό, για τον οποίο μιλάω εγώ. Και κάτι ακόμα:
http://www.fcbarcelonaweb.com/basquet/epi.jpg
psychomaverick
14-09-2007, 20:11
Ναι, ok αθλητισμός είναι πάνω απ'όλα αλλά σε τέτοιο επίπεδο πρωταθλητισμό μιλάμε και για διαφορά κλάσης, ποιότητας. Δεν τολμώ να συγκρίνω τη Γιουγκοσλαβία του '97-'98 ακόμα και του 2002, τη μεγάλη Λιθουανία, την Αργεντινή του 2004 ή τις μεγάλες ομάδες των Αμερικάνων (για να μην πάω πιο πίσω) με την σημερινή Ισπανία.
Για τον Σαν Επιφάνιο (αν και 1 αγώνα του έχω δει ολόκληρο, απ'αυτά που διαβάζω) έχω την ίδια άποψη με το Γκασόλ. Μεγάλος, αλλά όχι με το κάτι παραπάνω (μπασκετική ευφυϊα) που είχε π.χ. ο Γκάλης, ο Οσκάρ, ο Σαμπόνις ή ο Dirk σήμερα.
regularpaul
14-09-2007, 20:32
Το πας αλλού τώρα, η διαφωνία μου έγκειται στην ισοπέδωση της πορείας μιας ομάδας διαχρονικά (τη στιγμή που τα στοιχεία που παρέθετες, σε διέψευδαν). Τώρα αν μπούμε στην διαδικασία σύγκρισης, δεν θα βγάλουμε άκρη. Είναι σαν να συγκρίνουμε την Εθνική μας του 87 με τη σημερινή.
Επίσης ζήτησες Ισπανό που να ήταν στους κορυφαίους της γενιάς του. Ο Έπι ήταν. Όπως ο Τζάμσι, ο Ρίβα και άλλοι. Αν μιλάμε για τους απόλυτα κορυφαίους, και η Ιταλία ίσως δεν έχει τέτοιο παίχτη (αν και με κοιτάζει απειλητικά ο Μενεγκίν). Αυτό δεν σημαίνει ότι κι η Ιταλία δεν είναι μια από τις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως και η Ισπανία. Και σίγουρα πάνω από τους Γερμανούς, που μόλις τα τελευταία 15 χρόνια παίζουν σε υψηλό επίπεδο.
Είναι σαν να λέμε ότι η Εθνική ποδοσφαίρου με 2 μόλις παρουσίες σε τελικά, είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, λόγω του τίτλου το '04.
psychomaverick
14-09-2007, 21:18
Ειλικρινά δεν έχω διάθεση να ισοπεδώσω τπτ, δες τις πρώτες σειρές του προτελευταίου ποστ μου. Είπες για Ιταλία και ναι, πιστεύω ότι παίκτη σαν το Nowitzki δεν έχουν βγάλει. Αλλά, οι Ιταλοί έχουν παίξει απίστευτο μπάσκετ κατά καιρούς, όπως ο ημιτελικός του 2004 που είναι ένα από τα καλύτερα match που έχω παρακολουθήσει (όπως και ένα φιλικό με τους Αμερικάνους το ίδιο καλοκαίρι). Πραγματικά εντυπωσιακό μπάσκετ, δεν το συγκρίνω καν με τους Ισπανούς. Απλά διαφωνούμε, δεν μπορώ να προσθέσω κάτι άλλο ούτε να σε πείσω για κάτι γιατί αυτά είναι πολλές φορές υποκειμενικά πράγματα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να θυμάμαι τους Ισπανούς διαχρονικά ως κάποια/ες μεγάλη/ες ομάδες.
Επίσης μην συγκρίνουμε μπάσκετ με ποδόσφαιρο, θα μπορούσα να πω και 'γω για τη loserιά των Ισπανών στη μπάλα, αλλά δεν ασχολούμαι οπότε άστο καλύτερα μην πω καμμιά βλακεία.
Πάω να δω την Λιθουανία όμως, γίνεται τρελό ματσάκι.
ανετα θα παει στο μπαζερ μπιτερ το ματς
The Charon
14-09-2007, 21:26
Ειλικρινά δεν έχω διάθεση να ισοπεδώσω τπτ, δες τις πρώτες σειρές του προτελευταίου ποστ μου. Είπες για Ιταλία και ναι, πιστεύω ότι παίκτη σαν το Nowitzki δεν έχουν βγάλει. .
O Nowitzki den ton bgalane oi germanoi.Oi amerikanoi ton bgalane.Den epe3e kan sthn 1h kathgoria tous.Einai allo prama o tupos.
με διαψευδουν οι λιθουανοι
psychomaverick
14-09-2007, 21:36
Συμφωνώ, στην Αμερική έγινε μεγάλος παίκτης, απλά τα καλοκαίρια με την Γερμανία τον βλέπουμε. Πρόκειται πραγματικά για περίπτωση, να 'ναι καλά ο Barkley...
από τη μια απόπειρα αυτοκτονίας στην άλλη,οι μεν με το αντιαθλητικό οι δε με τις βολές με τους δευτερους να πετυχαινουν διανα
οι κροάτες είναι άξιοι της μοίρας τους
hvilelos?
14-09-2007, 22:22
Μας εβγαλε την ψυχη,τπτ δεν τους πηγε σημερα.Δλδ ελεος ρε σισκαουσκας αγοριμ.Παντως ακομα και με μισο γιασικεβιτσιους και χωρις ματσιγιαουσκας ειναι τεραστιοι και θα κοντραρουν στα ισια για το χρυσο θελω να πιστευω
για αλλη μια φορα προσευχη στον αγιο τρυφωνα να γκρεμιστει ο φουρνος στην εκπνοη
και αν το συμαζεψουμε μεχρι τοτε
πανωλεθρία τούβλων ρε πούστη μου,ξέχασαν να σουτάρουνε ρε?τι διάολο?
Mitsmann
14-09-2007, 23:44
ενταξει, βασικα αποδεικνυεται αυτο που μισολεμε απ εξω και κατα βαθος πιστευουμε απο μεσα μας απ το 2ο-3ο ματς κιολας.
Δεν την παλευουμε φετος. Δεν τραβαει σχεδον κανενας. Τι να κανεις.
solution_AK-47
14-09-2007, 23:54
Tous tsimphse o lelempouras?!
ολα τα ειχαμε ,εχουμε και το μαλακα που δε δινει και τα καθαρα φαουλ στο κρισημο σημειο
σπιτακια
Mitsmann
15-09-2007, 00:00
καθαρο φαουλ, αλλα με 45 ποντους σε 36 λεπτα δεν πας πουθενα. Η μαλλον πας. Στο Ελ-Βελ.
ε δε χανονται αυτα ρε,ας ζητησουν λήξη πριν τη λήξη να τελειώνουμε
Mitsmann
15-09-2007, 00:07
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τι κανουνε οι ψυχοπαθεις ρε.
Angelcurse
15-09-2007, 00:08
mlk auti i omada fetos dn exei dinameis....
alla exei kardia reeeeee. pame 15 secs...
The Charon
15-09-2007, 00:09
PATAW PROSEUXH KAI STELNW TO SKULI!
ANTE GAMW TON DIA MOU!
dead in magazines
15-09-2007, 00:10
NAI RE POYSTH NAI RE POYSTH, STH MPOYKA MALAKISMENOI, STH MPOYKA!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟΟΟ ααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΡΕΖΑΚΙΑΑΑΑΑ
ΑΠΟΑΠΑΟΑΟΔΣΦΔΣΓΔΦΣΗΣΓΦ
carheart
15-09-2007, 00:10
ΔΕΝ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΑΥΤΑ.
Angelcurse
15-09-2007, 00:11
ayti i ellada dn pe8ainei xaxaxxa
nta3 epos irwiko k pen8imo :P
ΕΤΣΙ ΓΑΜ΅ΤΗΝ ΜΠΑΝΑΓΙΑ ΔΣΦΠΞΑΣ¨ΚΔΞΑ¨ΣΦ ¨ΑΣΛΚΔ¨ΛΑΣΔΛ¨ΞΑΣΦΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
hvilelos?
Οποιος αναλυσει το παιχνιδι ειναι τρομπας.Ειναι τεραστια ομαδα
fandango
Εντάξει, απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
phthoggon
εκατό τόνοι αρχίδια.
υγ. θα πέσει το ER
ΞΕΦΤΙΛΑ.
ΟΛΗ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΣΑ.
Ε Π Ο Σ .
inhalexhale
15-09-2007, 00:13
VAZW ESSETAI HMAR PROS TIMHN.
Marillion
15-09-2007, 00:13
terastia omada ontws :!: .-
carheart
15-09-2007, 00:17
Δεν μπορώ να διανοηθώ ακόμα, διαμαντίδης πατάει γραμμή, τρώμε όση τάπα δεν είχε φάει ο τόμιτς σόλη τη ζωή του, αίρμπολ, στεφάνια, σφηνωμένες μπάλες, επιθετικά, κακό μπάσκετ, 16 πόντοι διαφορά το τελευταίο πεντάλεπτο, και τελικά παίρνεις το παιχνίδι.
Δεν μου αρέσουν οι μεγάλες και πομπώδεις εκφράσεις, οπότε συμφωνώ με φθόγκο. Εκατό τόνοι αρχίδια. Δεν μπορώ να διανοηθώ με τι ψυχραιμία κατάφερε ο παπαλουκάς να γράψει τελικό σκορ, ενώ σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι μάζευε τάπες.
Αν βέβαια το κάρφωνε ο Λάκοβιτς τελευταίο σεκ, ελ βελ και δεν ξαναμιλάμε.
Μα αν σοβαρευτούν, παίρνουν και Ισπανούς τώρα.
inhalexhale
15-09-2007, 00:21
Ο χρήστης inhalexhale λέει:
ispanoi mprosta me dyo pontous kai triponto sthn ekpnoh apo kentro ghpedou, kserw gw apo papadopoulo
Ο χρήστης Nickdhg λέει:
hook apto kentro
Mitsmann
15-09-2007, 00:26
Tι να πεις. Δε λες τιποτα. Το βουλωνεις μαλλον. Αυτο δε μπορει να γινεται. Και ξανα και ξανα και ξανα. Τι διαολο, αδρεναλινοκαυλοι ειναι?
Οτι και να ειπωθει ειναι ακυρο. Απλα ξαναβαλτε να δειτε τα τελευταια 3 λεπτα.
Θα τον πιουμε απ τους Ισπανους, αλλα τετοιο γελιο και κοροιδευτικη χάχα σ ολο το συμπαν κανεις αλλος δε μπορει να κανει απο αυτη την ομαδα.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
ρε μαλακες,21-4 σερι αν εχετε το θεο σας
Mitsmann
15-09-2007, 00:32
Λοιπον. Για να δειτε οτι αμα ειναι να σου τυχει.
Παρατηρηστε παλι τη φαση οπου τελικα βαζει το τριποντο ο Παπαλουκας. Εχουν γινει τα υπερακυρα.
( 17-14, 17-14, 17-12, 11-23)
carheart
15-09-2007, 00:39
φερτε γιουτουμπ
sfinotouvlaki
15-09-2007, 00:42
έλεος.
αχαχα δειτε τι μοσπιτ πεφτει στο καπακι μετα το καλαθι της ανατροπης στην κερκιδα
zihuatanejo
15-09-2007, 00:58
:rofl: :rofl: :rofl:
Λιώσιμο. Και με το μόσπιτ (ως ατάκα) και με αυτό του κάρχαρτ για την τάπα που έχει φάει ο Τόμιτς στη ζωή του. Ακόμα γελάω λέμε :D
Νταξ οκ, δε γίνονται αυτά.
δγδφγσηγφησφ ένα πράμα.
Βασιλόπουλος for president.(<-οξύμωρο :D )
παρτε να εχετε http://www.youtube.com/watch?v=myMSkgSEJrA
http://www.languages-unlimited.be/img/greekflag.jpg
Mitsmann
15-09-2007, 01:02
πωπω ο σλοβενος προπονητης στο τελος του βιντεο...
zihuatanejo
15-09-2007, 01:03
Και fav και 5 αστέρια και vga.
Ωραίος ρε.
sfinotouvlaki
15-09-2007, 01:07
έτσι για να κάνω την αρχή, μια που είμαστε έλληνες και δεν μπορούμε χωρίς να κλαψομουνιάσουμε... κάποιος να χώσει καμιά μελιτζάνα στο στόμα του μαλάκα την επόμενη φορά που θα αρχίσει τις κραυγές.
οχι ρε μαλακα αυτα ειναι τα ωραια
Magellan
15-09-2007, 01:08
τι να πεις
μπορεις να πεις τιποτα????
ενα τετοιο παιχνιδι αξιζει για 10 που κερδιζεις με 30 ποντους
carheart
15-09-2007, 01:08
ναι τον πούστη τον βραχνοκόκορα, ήθελα να τον δολοφονήσω με ένα βλέμμα μου.
solution_AK-47
15-09-2007, 01:19
http://img252.imageshack.us/img252/6869/fatsarw1.jpg
freak brother
15-09-2007, 01:54
mpravo stous ellhnes filathlous pou den stamathsan deuterolepto na fwnazoun kai na sprwxnoun thn omada :)
Mitsmann
15-09-2007, 01:56
σε αντιθεση με τους ελληνες τηλεφιλαθλους που (οκ, δε φταιγανε αυτοι τουτη τη φορα) ειχαν καρφωσει και το φερετρο ηδη.
to xw dei hdh 5 fores kai den to xortainw
exoume thn kaluterh omada
Moonspellheim
15-09-2007, 02:29
den nomizw oti exei ksanaginei pote paromoia anatropi.oti katafere na kerdisei mats pou epaikse TOSO xalia kati deixnei.h Ispania ennoeitai omws oti einai favori.
btw oi slovenoi den to pistepsan se kanena shmeio tou agwna.kai 25 pontous na itan mprosta tha exanan.o Lacovic apla tragikos,sta teleutaia 3 lepta den paizei na ekane oute mia swsth energeia.
Ρε μαλάκες, δεν το έχω ξαναδεί αυτό στη ζωή μου και μάλλον δεν πρόκειται να το ξαναδώ! Απίστευτο, απλά. Όταν θέλουν, μπορούν να κάνουν τα πάντα!!!
Ότι και να γίνει με τους Ισπανούς, αυτή η ομάδα πέτυχε (ξανά)...
Mitsmann
15-09-2007, 02:33
Μεταξυ μας παντως επειδη δεν ειναι ολοι σλοβενοι, ξερουμε τι θα γινει με τους ισπανους. :P
ναι, αλλά μετά από αυτό, αν χάσουμε απλά δεν έχει σημασία.
και εννοείται δεν θα τους πεί κανείς τίποτα.
Mitsmann
15-09-2007, 02:46
Ναι ενταξει οντως. Επισης επειδη οντως στις 2 ταπες του Διαμαντιδη σε αρχη και τελος συν κανα 2 αλλες φασεις, οι Σλοβενοι ψιλοσπρωχτηκαν αυριο λογικα περιμενουμε οργια.
ναι, όντως, και εαν προσθέσεις και τη μια μέρα ξεκούρασης παραπάνω για τους Ισπανούς, αλλά και την ώρα που βάλαν το σημερινό ματς (αργά) και το αυριανό (νωρίς), τότε είτε είμαστε υπερβολικοί, είτε οι Ισπανοί είναι αρχίδια.(το ένα δεν αποκλείει το άλλο)
Not_saved
15-09-2007, 03:16
Όλα αυτά μέχρι να πέσει η κυβέρνηση της νδ.
FANTASMA
15-09-2007, 04:02
Παραταω το ματς στο 54-40 καπου στο 32' εχοντας στειλει μηνυμα στην αρχη του αγωνα στον ισκρα οτι ειναι χορηγος των Σλοβενων το παλιοαλανι.
Ειμαι σε φιλο μου και βλεπω Ζοντιακ (μεγιστη μουφα) και αρχιζουν να ακουγονται κατι κραυγες απο τη γειτονια και σκαει μηνυμα "δε γινονται αυτα" και μετα ακολουθουν πυροτεχνηματα. Διαβασα ονλαιν τι εγινε, αλλα τωρα που ειδα και το youtube του Τζον Αμπρουτζι ε τι να πω. Ειμαστε απιστευτα αρχιδια εμεις οι Ελληνες. Τι φταινε οι καημενοι οι Σλοβενοι, χαθηκε να τους παρουμε με 30 ποντους? Αν παιζαμε οπως περυσι με την Αμερικη θα ξεφτιλιζαμε ακομα και τους Ισπανους. Αλλα ΟΧΙ! Επρεπε να πονεσει. Χαχαχαχ ο Γιαννακης σημερα θα τραβηξει 3 μαλακιες πριν παει για υπνο και μαλιστα με τη φατσα του Παπαλουκα και την ξενερωμενη φατσα του Πιπαν.
Pinatero
15-09-2007, 13:20
ειναι σαν εκεινα τα τσιμπουκια που ξεκινανε ανιαρα, που και που σκαει και κανα δοντακι και σε ξενερωνει, χτυπαν τηλεφωνα σταθερα κινητα, η γειτονισσα αναλυει στο μπαλκονι την ικανοτητα στο παστιτσιο, και ξαφνου αρχιζει η απογειωση και αποφευγεις την ανακοπη στο παρατσαφ,
μεγαλη πιπαν
εδιτ: το φιλακι του Σκουντη στον Παπαλουκα το ειδατε ολοι ε??? :roll:
regularpaul
15-09-2007, 13:22
o popopo o popopo opopo
εδιτ κι εγω: παρατηρηστε τον σκουντη οσο μιλαει ο τεο, ακριβως πριν το φιλακι [σφαιρα δωσε λινκ :D]
sfinotouvlaki
15-09-2007, 13:27
ο σκουντής είναι αρκουδάκι της αγάπης ρε!
δε το εχω πετυχει αυτο το βιντεο αν και το ειδα live
Pinatero
15-09-2007, 13:36
δεν το'χει στο Youtube ρε γαμωτο, περναει απο τα κεντρικα τους του τμηματος για confirm birth date, εμφανη ομοφυλοφιλικα μυνηματα..
λιγο πριν που τον κοιτουσε ο σκουντης ετσι, σκασαν τρελα σχολια στο παρεακι, μετα τον ασπασμο, πεσαμε απο τις καρεκλες, και μετα βλεμμα Παπαλουκα στο κενο... :rofl:
ksekollate re den einai poustis....isa isa megalo arxidi einai pou tin peftei se mikroules. Sas to leo tekmioriomena ayto tin eixe pesei prin apo xronia agria stin dikia mou to arxidi
Moonspellheim
15-09-2007, 13:54
ksekollate re den einai poustis....isa isa megalo arxidi einai pou tin peftei se mikroules. Sas to leo tekmioriomena ayto tin eixe pesei prin apo xronia agria stin dikia mou to arxidi
o teo h o skountis?
freak brother
15-09-2007, 13:58
mporei na einai bi pou areskete se mikroules!! esy poso xrono eisai?
na vgaloyme kai kana koutsompolio
:labiri:
o skounths ypothetw gia ton apo katw mou!
FANTASMA
15-09-2007, 14:04
Ναι ναι κι εμενα στην πρωην μου την ειχε πεσει ο Σακης Ρουβας αλλα τον εφτυσε γιατι εχει λιγο περιεργη μυτη.
Προσεξτε οσοι βρειτε ευκαιρια να δειτε τα τελευταια λεπτα, με το που ληγει ο αγωνας και εκστασιαζονται ολοι, η καμερα γυρναει στο ελληνικο κοινο πισω απο την μπασκετα, ειναι ενας τυπος που εχει βγαλει την μπλουζα του, ειναι στις κατω σειρες και κοντα στην μπασκετα οπως φαινεται στην εικονα... ο τυπος μονο κοκαινη δεν εχει κανει, μιλαμε κοπανιεται πιο πολυ απο ολους, λιωμενος.
gia to skoubri milao ! ego eimai 26 otan tin eixe pesei sti dikia mou itan 23
εμενα η πρω-πρω-πρωην μου την ειχε πεσει στην πρωην της ξαδερφης του πρωην γκομενου της γκομενας του πρωην του σκουντη
αρα ακου που σου λεω
freak brother
15-09-2007, 14:20
emena mou thn exei pesei o skounths!
kai o rwmas!
(an kai den amfisvhtw oti aneta mporei na exei symvei ayto pou leei o floyd apla hthela na dhlwsw thn parousia mou me authn thn exypnada)
sfinotouvlaki
15-09-2007, 14:24
την έχω πέσει στον σκουντή!
maresei giati me ena ontos alithino peristatiko polloi apo edo mesa ekdilosan tin "idiaiteri" fysi tous :rofl: :rofl:
Moonspellheim
15-09-2007, 14:44
την έχω πέσει στον σκουντή!
otan ton pidages fwnaze VALTO AGORI MOU!!!????
:cold:
FANTASMA
15-09-2007, 14:52
Σε συγχωρουμε γιατι εχεις καταπληκτικο σιγκνατσουρ αν και θα προτιμουσα κατι σε σαμμερζ εντ.
GuardianOfIvorytower
15-09-2007, 14:57
Ντάξει απίστευτα πράγματα....Θέλει πολύ ψυχή κ αυτοπεποίθηση κ 6235462147134165 κιλά αρχίδια αυτό που έγινε. Ο πρωταρχικός στόχος επιτεύχθηκε κ όλα πλέον γίνονται.
Moonspellheim
15-09-2007, 15:14
Σε συγχωρουμε γιατι εχεις καταπληκτικο σιγκνατσουρ αν και θα προτιμουσα κατι σε σαμμερζ εντ.
:pink::pink::pink::pink:
vasika to Greed ithela,alla den xwrage!
και εμενα μου την ειχε πεσει ο ρωμας ενα βραδι στα λουξ
Mitsmann
15-09-2007, 16:12
αν πηγαινες σπιτι του παντως θα χες τζαμπα κοκα.
BURNIN AMBITION
15-09-2007, 16:43
για αλλη μια φορα προσευχη στον αγιο τρυφωνα να γκρεμιστει ο φουρνος στην εκπνοη
και αν το συμαζεψουμε μεχρι τοτε
πανωλεθρία τούβλων ρε πούστη μου,ξέχασαν να σουτάρουνε ρε?τι διάολο?
BURNIN AMBITION
15-09-2007, 16:44
ενταξει, βασικα αποδεικνυεται αυτο που μισολεμε απ εξω και κατα βαθος πιστευουμε απο μεσα μας απ το 2ο-3ο ματς κιολας.
Δεν την παλευουμε φετος. Δεν τραβαει σχεδον κανενας. Τι να κανεις.
BURNIN AMBITION
15-09-2007, 16:45
Tous tsimphse o lelempouras?!
BURNIN AMBITION
ε δε χανονται αυτα ρε,ας ζητησουν λήξη πριν τη λήξη να τελειώνουμε
BURNIN AMBITION
ΠΑΤΕΡ ΥΜΩΝ...
BURNIN AMBITION
15-09-2007, 16:49
Ο χρήστης inhalexhale λέει:
ispanoi mprosta me dyo pontous kai triponto sthn ekpnoh apo kentro ghpedou, kserw gw apo papadopoulo
Ο χρήστης Nickdhg λέει:
hook apto kentrothewlo to msn tou teleutaiou einai theos.eixa klasei sta gelia me ta hook xtes
BURNIN AMBITION
15-09-2007, 16:54
παρτε να εχετε http://www.youtube.com/watch?v=myMSkgSEJrApos katevazo apo youtube re? paizei rapidshare na sas latreuo forever please?
BURNIN AMBITION
15-09-2007, 16:57
ειναι σαν εκεινα τα τσιμπουκια που ξεκινανε ανιαρα, που και που σκαει και κανα δοντακι και σε ξενερωνει, χτυπαν τηλεφωνα σταθερα κινητα, η γειτονισσα αναλυει στο μπαλκονι την ικανοτητα στο παστιτσιο, και ξαφνου αρχιζει η απογειωση και αποφευγεις την ανακοπη στο παρατσαφ,
μεγαλη πιπαν
εδιτ: το φιλακι του Σκουντη στον Παπαλουκα το ειδατε ολοι ε??? :roll:liono
BURNIN AMBITION
15-09-2007, 16:57
ο σκουντής είναι αρκουδάκι της αγάπης ρε!poso pio theos
BURNIN AMBITION
15-09-2007, 16:59
παρτε να εχετε http://www.youtube.com/watch?v=myMSkgSEJrApos katevazo apo youtube re? paizei rapidshare na sas latreuo forever please?
psychomaverick
15-09-2007, 17:52
Παίζει σ'επανάληψη τώρα στην ΕΤ1.
phthoggon
15-09-2007, 20:21
καλά πάμε κατα κάποιο τρόπο. γιατί έχω ένα φηλινγκ ότι άμα για κάποιο λόγο σταματήσουν να βάζουν τρίποντα οι ισπανοί τους έχουμε άνετα?
Mitsmann
15-09-2007, 20:42
ενταξει ποιοι νομιζουν οτι ειναι. τριποντα απ τα 200 μετρα.
για να δουμε. Τουλαχιστον θα πουλησουμε ακριβα τομαρια. Αν τα πουλησουμε.
ΤΙ ΜΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Magellan
15-09-2007, 21:18
νταξ
τελειωσε η 3η περιοδος και ειμαστε 1 ποντο μπροστα
δε με νοιαζει τι θα γινει
μπραβο στα παιδια
Mitsmann
15-09-2007, 21:19
απ τα πιο επικα ματς εβερ. Αν δε σπασουμε εμεις στην 4η περιοδο θα ειναι ματς που θα το λεμε.
Το σκατο στην καλτσα των Γκασολς.
enitharmon
15-09-2007, 21:37
ρε γαμω το σπιτι, ο σκαι 100,3 θα ειχε λεει ζωντανη αναμεταδοση, γιατι δεν εχει γαμωτο;
dead in magazines
15-09-2007, 21:40
ΤΙ ΔΙΝΕΙ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ
eleventh guardian
15-09-2007, 21:41
Ολο αντιαθλητικά ζητάνε οι Ισπανοί. Ούτε ο Ντε Μάιο τόσες φορές την κίνηση...
inhalexhale
15-09-2007, 21:46
=(
The Charon
15-09-2007, 21:47
bravo ta pedia , a3izane kati parapanw.
α ρε μπασταρδοι ισπανοι.
ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΝΕ.
sfinotouvlaki
15-09-2007, 21:50
respect. κρίμα.
dead in magazines
15-09-2007, 21:50
Κοίτα κάτι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ που πανηγυρίζουνε ρε πούστη. Πόσα μούφα φάουλ και λάθη που κάναμε... ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ. ΚΑΡΚΙΝΟ.
Mitsmann
15-09-2007, 21:53
ενταξει με 97% στις βολες και 60κατι στα τριποντα, δεν χανεις. Κριμα ομως γιατι παιξαμε τρομερο παιχνιδι και χασαμε. Δε πειραζει.
regularpaul
15-09-2007, 21:57
Ακόμα και με αυτά τα ποσοστά τους είχαμε αρκεί να είχαμε ακόμα περισσότερο καθαρό μυαλό στην επίθεση. Eίχαμε σε 2 σημεία την ευκαιρία να ξεφύγουμε στο σκορ και να μας κυνηγάνε αυτοί αλλά τις χάσαμε.
Δεν πειράζει, απόλυτος σεβασμός για αυτή την ομάδα.
enitharmon
15-09-2007, 21:57
αθλητικο πνευμα παναπολα ντεντ ιν μαγκαζιν
Mitsmann
15-09-2007, 21:59
Οι μουνοσκυλοι πρεπει να ζητησαν γυρω στα 17 αντιαθλητικα φαουλ. Ενταξει. Μηπως να μη κατεβαιναμε καν?
γαμημενοι. ο αλλος ειχε 85% στα τριποντα. ξεκωλοι.
Ελπιζω η Λιθουανια αυριο να τους σκισει την πατουρα.
regularpaul
15-09-2007, 22:02
Σορρυ λατρεια μιτς, ολο διαφωνω μαζι σου αλλα ο τελικός ήταν σήμερα.
Δεν έχουν τύχη οι άλλοι δύο με Ισπανία ή εμάς.
sfinotouvlaki
15-09-2007, 22:03
yeap, θα 'ναι όμορφα να φάνε καμιά 20αρα αύριο οι ισπανοί μπας και συνέλθουν. όχι τίποτα άλλο, αδικούν και οι ίδιοι τους εαυτούς τους... μια χαρά παίκτες και περιμένουν από διαιτησίες και κωλοπαιδισμό. όπως είπε ο πωλ πάντως, το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας. όταν γυρίσαμε το 65-60 είχαμε αρκετές ευκαιρίες και κολλήσαμε για άλλη μια φορά επιθετικά.
House Of Low Culture
15-09-2007, 22:06
μπράβο στα παιδιά μας. Τι να κάνουμε, έδρα παίζανε οι διαιτητές, στην έδρα τους παίζανε και οι Ισπανοί, είχαν τον κόσμο τους μαζί, στο γήπεδο γινόταν πανικός, ήταν λογικό να προχωρήσουν σε πουστιές και να εκβιάσουν αντιαθλητικά όταν είδαν ότι υπήρχε περίπτωση να επισκεφθούν τον καφενέ των ηττημένων, έπιασε το κόλπο τους, εκνευρίστηκαν οι δικοί μας, κάνανε μούφα επιθέσεις - χάνανε βολές, παίζανε οι Ταύροι με τσαμπουκά και για τη νίκη τα τελευταία δευτερόλεπτα, ε όλα καλά. Οι δικοί μας ήταν ήρωες.
Κατά τ' άλλα ό,τι λέει ο πανέξυπνος και διορατικότατος χρήστης DeadInMagazines, οι Ισπανοί είναι σκατόρατσα και MOYNOΠΑΝΑ και ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ και να πάθουν ανακοπή όλοι τους...
Naaah.
freak brother
15-09-2007, 22:46
ενταξει με 97% στις βολες και 60κατι στα τριποντα, δεν χανεις. Κριμα ομως γιατι παιξαμε τρομερο παιχνιδι και χασαμε. Δε πειραζει.
αυτο που ειπε ο απο πανω και...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
MastodontoideaPliokenous
15-09-2007, 22:56
Απιθανο ματς.
Οι ισπανοι ηταν προκλητικοι,θεατρινοι,γελοιοι και αλλα τετοια οσο δεν πηγαινε,η τριαδα καλντερον(ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ Ε),γκαζολ και ναβαρο στην μερα τους,οι διαιτητες στην μερα τους&αυτοι,ο σπανουλης στο καλυτερο(ισως)παιχνιδι της ζωης του&απο κοντα τσαρτσαρης στις αμυνες στον γκαζολ&ντικουδης.
Πολλα πολλα μπραβο απεδειξαν οτι υπαρχει ΨΥΧΗ,ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΟΙΣΤΡΟΣ σε αυτη την ομαδα&αν στο τελος με τα 2 σερι τριποντα ηταν πιο μικρη η διαφορα ειμαι σιγουρος οτι παλι θα καταφερναν να γυρισουν το παιχνιδι.
ΣΚΑΤΑ στους κλοουν&στον ναδαλ ε.Απεδειξε ποσο μικρος τενιστας ειναι!
Α κ να μην ξεχασω το εντιντ ε:
Ελπιζω η Λιθουανια αυριο να τους σκισει την πατουρα.
:thumbsup:
eleventh guardian
15-09-2007, 23:05
Ποια Λιθουανία; Δεν βλέπετε τι γίνεται;
freak brother
15-09-2007, 23:08
αυτος ο Παπαδοπουλος ομως ρε παιδια ειναι παρα πολυ μικρος για σεντερ αυτης της ομαδας 1000 φορες Σοφο εστω και για 5 λεπτα.... :?
MastodontoideaPliokenous
15-09-2007, 23:18
O Λαζο_υον Παπαδοπουλος
psychomaverick
15-09-2007, 23:52
Δεν έχω σιχαθεί ποτέ τόσο μια ομάδα σε αγώνα μπάσκετ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χωρίς ουσιαστικά επιθετικό σύστημα κέρδισε ένα τέτοιο ματς και διεκδικεί τίτλο. Ήξερα τους Ισπανούς και την προϊστορία που έχουν, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκαν πλήρως αυτά που πίστευα 100%. Ντροπή του αθλήματος όλοι τους ανεξαιρέτως.
psychomaverick
16-09-2007, 00:04
"Δεν μας είχαν επιτρέψει να παίξουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού, αλλά στο τέλος κερδίσαμε. Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά η χαρά μου αυτή είναι μεγαλύτερη για τη χαρά, για το πώς νιώθουν οι παίκτες μου. Ελπίζω να ισχύει το ίδιο και αύριο, γιατί αυτή είναι μια ομάδα που δεν συμβιβάζεται με λιγότερα από την κορυφή. Κάποια στιγμή ένας παίκτης μου που ήταν στον πάγκο μου είπε «πόσο υποφέρω που είμαι στον πάγκο». Και του απάντησα «σκέψου κι εμένα που περνάω όλη μου τη ζωή σ’ αυτόν!»."
Είπε ο γκουρού των πάγκων.
Δεν έχει ταβάνι η γραφικότητα τους.
Mitsmann
16-09-2007, 01:04
Ενταξει εδω οι ισπανικες εφημεριδες γραφουν για "περιεργη διαιτησια" κατα της Ισπανιας. Και δεν μιλαμε για μια μονο.
Η «Marca» αναφέρει «Η Ισπανία νίκησε την Ελλάδα στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ (82-77), παρά την τραγική διαιτησία, η οποία όμως δεν ήταν ικανή να στερήσει την ψυχραιμία στους πρωταθλητές κόσμου. Ούτε οι διαιτητές κατάφεραν να φρενάρουν την Ισπανία.!»
Η «El Mundo Deportivo» αναφέρει στο άρθρο της για «αμφιλεγόμενες αποφάσεις των διαιτητών» και «ένα σκληρό παιχνίδι.Οι Ελληνες έχουν εξασκηθεί σε ένα μπάσκετ σκληρό, που ξεπερνά τα όρια συχνά, χάρη και στην ανεκτικότητα των διαιτητών».
απο sportdog.gr αυτα.
Μιλαμε για τριμάλακες.
exoume thn kaluterh omada
λοιπόν απλά 1000 μπράβο στα παιδιά που έπαιξαν όπως έπαιξαν την αντιπαθέστερη ομάδα του πλανήτη κόντρα σε αυτή την ελεεινή και τρισάθλια διαιτησία(+ open asshole) η οποια έκρινε σε μεγάλο βαθμό το match
είστε τεράστιοι
σπανούλης .-
σκατά στον ναδαλ και ελπίζω οι ρώσοι να γαμήσουν σπίτια αύριο
πάμε γιάλλα
με το ζόρι θα γίνεις star
Mitsmann
16-09-2007, 02:15
o Λιακοπουλος αυριο δικαιωνεται.
Ρωσοι, αλητες, αδερφια μας!
αυτή η υπεροψία τους ρε πούστη,στον ύπνο μου τους έβλεπα...ειδικά ο ναβάρο μετά από κάθε τρίποντο...ανακατεύομαι
Magellan
16-09-2007, 12:47
http://fileriseurobasket.yooblog.gr/files/2007/09/almodovar.jpg
Pinatero
16-09-2007, 13:18
ντε πουτα ισπανιολες και σας γαμαμε ολες, παοκ ολε ολε!
ματσαρα ηταν, δε γαμιεται που χασαμε, τουλαχιστον χαρηκα που παιξαμε ομορφα, τσαμπουκαλιδικα και ρετρο!
ontws pexame kala...alla...exun navvaro kai gasol...gamw
GuardianOfIvorytower
16-09-2007, 18:58
Δεν μπόρεσα να τον δω τον αγώνα, αλλά όπως λένε όλοι παίηαμε καλά, αρκετά σημαντικό δλδ, κ κρίθηκε στις λεπτομέρειες ο αγώνας. Δεν μπορώ να πω για διαιτησία, σίγουρα όμως πετύχαμε τον πρωταρχικό μας στόχο, κ αν όλα πάνε καλά θα βγούμε τρίτοι σήμερα.
FANTASMA
16-09-2007, 19:12
25/26 βολες?
5/6 τριποντα το ενα το αρχιδι?
4/7 το αλλο το αρχιδι?
23 ποντους και ποσα ριμπαουντ και η πουτσα στη μεση?
Ε δεν κερδιζεις οσο καλα κι αν παιξεις.
Sotos_The_Tequiler
16-09-2007, 20:28
ela kai tous exoume kai tous Li8uanous....
exoume kai to 2.18 tou assou sto tsepaki... na eispraksoume kai kana fraggo
aa! kai ksexasa... gamw tis Ispanides kai thn soufropatoura tou Almodovar...
σπανούλης σήμερα κάνει το χειρότερο παιχνίδι του στο euro
και γενικότερα μας βλέπω χλωμούς
τελος,τεταρτοι
για να είμαι ειλικρινής δε περίμενα και φέτος να πάμε ημιτελικά,οποτε πολύ καλά ήταν
χαλάλι στους λιθουανούς αν και ήθελα να τους δω τελικό
GuardianOfIvorytower
16-09-2007, 21:51
Έπαιξαν καλύτερα οι Λιθουανοί συνολικά, ήταν κ τρομερά εύστοχοι (εν μέρη φταίμε κ μεις που τους αφήσαμε πολλά ελεύθερα σουτ), οπότε τέταρτοι. Ντάξει δεν το βλέπω ως αποτυχία πάντως, το μόνο μείον δλδ που χάσαμε σήμερα είναι ότι πρέπει να παίξουμε στο προολυμπιακό του χρόνου. Αλλά έστω κ δύσκολα, πιστεύω στους Ολυμπιακούς θα είμαστε. Συνολικά πιστεύω ότι κάπου φάνηκε η απουσία Φώτση κ το σκοράρισμά του, εν όψη κ της μη φόρμας Σπανούλη (με εξαίρεση χτες).
solution_AK-47
16-09-2007, 22:13
χαλάλι στους λιθουανούς αν και ήθελα να τους δω τελικό
Nai re pousth, lussaksa pses "Pame mwrh Basilakee Songaila" de m' ekame to xatiri o atimos...
Sotos_The_Tequiler
16-09-2007, 22:20
de masame omws exoume omadara... pame gera!
sfinotouvlaki
16-09-2007, 23:49
το 4ο φάουλ του κιριλένκο νομίζω κσεπέρασε και το αντίστοιχο του τσαρτσαρή. ποίηση. κατά τ' άλλα, ο παπαγεωργίου έχει γίνει κουραστικός με τη διαιτησία και μέ το πόσο για τον πούτσο είναι ο μικρός γκαζόλ (δεν μπορούν όλοι να 'ναι σέντερ κλάσης σαν τον παπαδόπουλο, άλλωστε!)
hvilelos?
17-09-2007, 00:17
ειμαστε κοντα
NAI
NAI
NAI
NAI
NAI
NAI
αντε γεια αχωνευτοι
τι ματσαρα,τι αρχιδατη νικη
Πληρωμενη απαντηση το σημερινο.
Mitsmann
17-09-2007, 00:19
ΑΡΠΑΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ.
Lukather
17-09-2007, 00:19
Etsi re poustara Gasol, etsi sto telos na tsouzei gamo to spiti sou.Mpike kai vgike poustara
MastodontoideaPliokenous
17-09-2007, 00:20
ΣΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ ΣΑΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
sfinotouvlaki
17-09-2007, 00:20
ΧΩΧΩΧΩ! ΠΟΥΤΣΑ
Τελικά η πιο όμορφη ομάδα του τουρνουά τα κατάφερε.
:smoking:
geologiko_karoto
17-09-2007, 00:25
Μπραβο στη Ρωσια - Μπραβο στις Ρωσιδες στη γκερκιδα - Μπραβο στους γνησιους μοσχοβιτες γονιδες του Χολντεν
ΥΓ σκατα στο Καλντερον που ξερογλυφεται σε καθε σουτ κ λεει uno,dos,tres
Uno Accidente ρε αρχιδι!
hvilelos?
17-09-2007, 00:26
http://img510.imageshack.us/img510/2510/vladimiroskr6.jpg (http://imageshack.us)
~~~ΓΑΡ ΕΓΓYC ~~~
Mitsmann
17-09-2007, 00:26
Βρειτε φωτος Ισπανων με τη ληξη του ματς.
Δε γελαμε τωρα ε?
solution_AK-47
17-09-2007, 00:28
PA NA PANHGYRISW STH MPLATEIA TOY TEPELENINGRAD. SKATOGYFTOI ISPANEZOI!
MOTHER RUSSIA RE MONYA!!!!!!!
sfinotouvlaki
17-09-2007, 00:38
tribgiout stous prwta8lites (http://www.sendspace.com/file/vt7rrr)
eleventh guardian
17-09-2007, 00:43
Όχι ρε, αυτό (http://www.youtube.com/watch?v=AbUpATQ0OYs) ταιριάζει καλύτερα.
(δεν έχω δει ουτε φάση του τελικού στο μεταξύ -me μανιακός εκλογάκιας).
EN VUESTROS CULOS CABRONES !!!!!!!!!!!!!!!!!
(έχει πλάκα και η εμπάθεια...)
sfinotouvlaki
17-09-2007, 00:56
φωτιά στην δισκογραφία των aria ΤΩΡΑ.
ωραίο και το τραγουδάκι :P
Magellan
17-09-2007, 01:08
χαχαχα
καλη φαση
μπραβο στους ρωσους
ποιος θα το περιμενε βεβαια οτι θα μετα απο το 85 θα σηκωνε η ρωσια την κουπα με αμερικανο πλει μεικερ και αμερικανοισραιλινο κοουτς!
dead in magazines
17-09-2007, 01:10
Μπράβο στη Ρωσία, καλά να πάθουν τα αρχίδια. Γκαζόλ φιλάκια ρε!
eleventh guardian
17-09-2007, 01:11
φωτιά στην δισκογραφία των aria ΤΩΡΑ.
ωραίο και το τραγουδάκι :P
Kαι Aria και Master και Legion και Catharsis και Scald (φυσικά). Ξεθάβινγκ σε όλα τα ρώσικα δισκάκια προς τιμήν των πρωταθλητών. :P
Σε ένα ματς είδα φέτος τους Ρώσους (με την Ισπανία στον πρώτο γύρο νομίζω) και μ' άρεσε πολύ. Σίγουρα η καλύτερή τους ομάδα μετά από την απίστευτη του '94 με Μπαζάρεβιτς και λοιπούς που πήγε τελικό Μουντομπάσκετ.
BURNIN AMBITION
17-09-2007, 02:09
pagotaki kai kaula.etsi re mounia theia diki
gamo to poustara to gasol aki to navaro piio polu an to petuxo mprosta mou tha faei teela mpuketidia
ΧΑΧΑΧΑ ΕΤΣΙ ΡΕ ΝΑΒΑΡΟ ΣΚΑΤΟΚΑΓΚΟΥΡΑ ΓΑΜΗΜΕΝΕ.
psychomaverick
17-09-2007, 02:53
Για τους Ισπανούς δεν αξίζει να ξανασχοληθεί πλέον κανείς, ο χαρακτηρισμός losers δημιουργήθηκε γι'αυτούς και θα τους ακολουθεί για πάντα. 6ος χαμένος τελικός και συνεχίζουν...
Μεγάλη μορφή και άξιος MVP ο Kirilenko.
Για τους παρακάτω κυρίους ότι και να πούμε θα είναι λίγο.
http://www.eurobasket2007.org/en/files/%7B669D2DCD-C73E-4523-BBEC-7F9B83290CB0%7Dlarge_h.jpg
http://www.eurobasket2007.org/en/files/%7BF0D5A80F-0757-4082-846D-FA1180E7769A%7Dlarge_h.jpg
hvilelos?
17-09-2007, 03:03
Μενει μονο μια πικρια γιατι με υγιεις Sarunas και Arvydas θα χαζευε ο κοσμος περισσοτερο απτο 2003
solution_AK-47
17-09-2007, 04:05
To location!!!!!!
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX
FANTASMA
17-09-2007, 04:06
Τι εννοει ο ποιητης αποπανω.
Σκατοπουστες Ισπανοι καταφερατε και μεταμορφωθηκατε μεσα σε ενα τουρνουα απο μια αρκετα συμπαθητικη ομαδα και κατα τεκμηριον η καλυτερη, σε μια αντιπαθεστατη και αμφιβολης ποιοτητας μετα τα θεατρα και τα φαλτσοσφυριγματα. Κριμα να μην παιξουμε περυσι το μπασκετ που ξερουμε και να γλυφουν και τον δικο μας κωλο κι οχι μονο το τεραστιο καυλι του μαυρου Ρωσου Χολντεν. Εβρισα καθολου?
Αρχιδι Μαρκ Γκασολ αντε γεια, τα λεγαμε. Μαλακιστηρι Καλδερον (αν και μεγαλος παικτης) τα ιδια. Καβαλημενε Ναβαρρο (κι αυτος μεγαλος παικτης) παρε κι εσυ να εχεις. Βλαμμενε Γκασολ, αντε στο διαολο ρε με εμας 9/10 βολες και με τους Ρωσους 5/12. Μαλακα.
Ρε, οσον αφορα τον ημιτελικο, ε που να κερδισει ρε κανεις οταν οι αλλοι εχουν 15/26 τριποντα, παμε καλα ρε??!!? Ελεος.
Mitsmann
17-09-2007, 08:51
http://www.marca.com/fotogalerias/2007/baloncesto/eurobasket/espana_rusia_final/fotos/08.jpg
γενικα αυτη η φραση δεν μου πολυαρεσε οπως και το ολο στησιμο γυρω απ αυτη, αλλα μερικες φορες κολλαει η πουτανα.
ΓΚΑΣΟΛ?
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Jim Dandy Mangrum
17-09-2007, 12:33
poso ponesan ta oreibatika ths mpallas sto teleutaio kala8i tou holden kai poso kaula htan pou sto shoot tou gasol h mpala mphke kai bghke....8)
AND JUSTICE FOR ALL....
BURNIN AMBITION
17-09-2007, 13:46
kai youtube gia na kavloso kaneis?
sfinotouvlaki
17-09-2007, 13:48
youtube (http://www.youtube.com/)
http://www.youtube.com/watch?v=mYgeelCgVic
Ο Νίκος Χατζηβρέττας ανακοίνωσε πως ο χθεσινός αγώνας ήταν ο τελευταίος του με την εθνική ομάδα. Αποχώρησε αξιοπρεπώς, λέγοντας πως είναι ώρα να πάρουν χρόνο και νέα παιδιά.
Ήρθε η ώρα του Παπαδόπουλου να πράξει το ίδιο.
fandango
17-09-2007, 15:48
http://www.marca.com/fotogalerias/2007/baloncesto/eurobasket/espana_rusia_final/fotos/08.jpg
Ε, δεν τους χάλασε.
House Of Low Culture
17-09-2007, 15:54
ε τέτοια κωλόρατσα που είναι..
fandango
17-09-2007, 16:06
http://www.youtube.com/watch?v=CBVTgKApV1c
Μουνόπανα.-
sfinotouvlaki
17-09-2007, 16:10
χαχχχαχχχχχχα, ετσι παλευουν οι ελληνες λεει!
fandango
17-09-2007, 16:18
Που είναι το αστείο;
sfinotouvlaki
17-09-2007, 16:30
στο έλληνες.
FANTASMA
18-09-2007, 02:08
Ποιος θεος εφτιαξε το βιντεο και εβαλε Κεντ. Καλα γαμανε και τους Σκατουλ και διαφορες δηθεν πιπες οι Κεντ. Ασχετο αυτο. Το θεμα ειναι οτι επρεπε εμεις να ημασταν στον τελικο κι ας τρωγαμε 200 απο τον Κιριλενκο Ιβαν Ντραγκο.
Mitsmann
18-09-2007, 08:32
ΑΥΤΟ ανεβηκε στην ΕΠΙΣΗΜΗ σελιδα του Γιουρομπασκετ. Βεβαια μετα το διορθωσαν αλλα..
http://www.sport24.gr/ast/cov/fr/freddoseurobasketspain_b.jpg
hvilelos?
18-09-2007, 13:40
Aκομα,ειχαν φερει πριν το παιχνιδι καμπριολε λεωφορειο εξω απτο γηπεδο για τον γυρω του θριαμβου στην πολη.Μισητε ελευθερα
είναι τραγικοί, υπερόπτες, σιχαμένοι, μουνόπανα, θεατρίνοι και γλοιώδεις και μπράβο στα ρωσάκια που τους βάλανε το λεωφορείο στον κώλο! :twisted:
timi kai doksa stous 2 pliresterous (=kalyterous) europaious paixtes auti ti stigmi dimitri diamantidi kai ramunas siskauskas. polla filia sti mouri tou kleiza. ki ena sterno antio stous ispanous me pongrasov na skalizei feretro kai holden na to karfonei sto magazi pou douleuei o khryapa kai idioktiteuei o kirilenko. kata ta alla kratame bargniani, anakateuoume me mia preza kaukenas, kovoume mia skelida dragic, prosthetoume ena koutalaki tapirohalperins kai etoimo to fai.
edit : kai den ksexname pote to sign tou hvilelos? an de theloume na mas gamisei tin oikogeneia to kainourio dso.
hvilelos?
19-09-2007, 03:40
:thumbsup:
geologiko_karoto
19-09-2007, 19:54
τιπες για τους Τοολ ρε?