View Full Version : UNDER V COVERS
freak brother
18-06-2007, 14:12
τους ειχα ψιλοακουσει στο myspace http://www.myspace.com/undervcovers
και περιμενα ενα δυνατο λαιβ , το λαιβ ηταν φοβερο πολυ ενεργεια απο τα παιδια ανελεητο χτυπημα πορωτικες συνθεσεις που αλλες φορες πανκιζαν αλλες φορες βρωμαγαν (γαμω τα κλισεεεε ) σαμπαθιλα , η φροντγουμαν τα εδινε ολα (πολλα πινκς ε :pink: :pink: ) η μπαντα απιστευτα δουλεμενη .. φοβεροι με λιγα λογιαααα αν τους πετυχετε πουθενα να πατε να τους δειτε :D .
ααατςςςςςςςςςςςςς
πήγατε χθες στο λάιβ? (ναι βρίσε με αλλά είχαμε γαμοτράπεζο γαμώ την επιστροφή μου στην αθήνα γαμω)
nai re pigame!!!!
gamise kai o xoros kai o kosmos kai o ixos!
tora gia tis mpantes den xreiazete na po!
hunted by a Freak
18-06-2007, 22:02
h tragoudistria.-
ti simainoun ayta?
eimai noobas!
ρε πείτε κ τπτ για Down n Out κιόλας. Κοτζάμ Nick Telecaster τους είχανε guest απότι έμαθα.
freak brother
19-06-2007, 01:25
ρε πείτε κ τπτ για Down n Out κιόλας. Κοτζάμ Nick Telecaster τους είχανε guest απότι έμαθα.
ειχα νταγλαρει στα γρασιδια οταν παιζανε :?
απαλάσεσαι τότε; :)
άλλος κανείς;
fasi eixan!!!!
ntaks tipota diaforetiko ap tis alles fores alla oraia pramata!!
teleytaia tria kommatia anevike o telecaster nick kai ena paidi apo mia alli mpanta pou paizei pliktra kai eixe show!
Pinatero
19-06-2007, 13:43
έχουν γίνει από τις αγαπημένες μου ελληνικές μπάντες!
orange hobbit
19-06-2007, 21:32
Ναι κ εγω τους ειδα live στο rock bottom με samavayo και εμεινα με ανοιχτο το στομα!!!!!!μακραν απο τις πιο υποσχομενες μπαντες!και η τραγουδιστρια εχει πολλα κιλα αρχιδια!!!!! :D ο θηλυκος anselmo!!χωρις υπερβολες!
Pinatero
20-06-2007, 00:59
Ναι κ εγω τους ειδα live στο rock bottom με samavayo και εμεινα με ανοιχτο το στομα!!!!!!μακραν απο τις πιο υποσχομενες μπαντες!και η τραγουδιστρια εχει πολλα κιλα αρχιδια!!!!! :D ο θηλυκος anselmo!!χωρις υπερβολες!
α δηλαδή στο φόρουμ συμμετέχει το 10% που ηταν στο live!
orange hobbit
20-06-2007, 14:11
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D