PDA

View Full Version : Eject Festival

Pages : [1] 2

Harvestman
17-06-2007, 05:46
Τετοια μουφα δεν εχει ξαναυπαρξει. Σκαω κατα τις 10:30 και εχουν ξεκινησει ηδη οι Beastie Boys (εχασα τους Madness) και προχωραω στην εισοδο να δω μηπως παιζει να μπω ετσι μιας και δεν εχω εισιτηριο. Μολις φτανω διαπιστωνω οτι δεν υπαρχει κανενας στην εισοδο, μαλλον θα εχει παιχτει το ντου σκεφτομαι. Ειμαι μεσα στο χωρο, πολυς λαος και χοροπηδαει στον ρυθμο των Beastie. Ομως πολυ δυστυχως ο ηχος ειναι σκατα, ακουγονται μονο φωνες και τα samples σε φασεις και οχι σε σωστες εντασεις, μποτες, κιθαρα, μπασο καπου ξεχασμενα (και πολυ κριμα πραγματικα) και συνολικη ενταση της πουτσας, μιλαγες με τον διπλανο σου για πλακα και ανετα. Αφου παιζουν οι Beastie και παιζουν μονο κομματαρες αλλα τι να το κανεις χωρις ηχο, περιμενουμε να δουμε Underworld. Πριν απο λιγο ομως εχουν ξεκινησει τα γνωστα σε ολους για την ελληνικη πραγματικοτητα, ''μπάχαλα'', και σκαει ανακοινωση που λεει το εξης:
''Ενας απο τους Underworld χτυπησε και ειναι στο νοσοκομειο ασχημα. Η συναυλια ακυρωνεται''. Ετσι επαγγελματικοτατα. Ο κοσμος φευγει απογοητευμενος αλλα τα βασανα του δεν τελειωνουν εκει. Γιατι ενω εχασε τη συναυλια για τις μαλακιες ορισμενων ανεγκεφαλων, επρεπε να περιμενει τουλαχιστον 1:30 ωρα κλεισμενος στο αυτοκινητο του γιατι ειχε φρακαρει το στενακι που ηταν σταθμευμενα ΟΛΑ τα αυτοκινητα. Μετα απο τοση ωρα στο αυτοκινητο λοιπον, το μονο σημαδι της αστυνομιας ειναι αυτο της κλουβας που ερχεται να μαζεψει οποιον δε τους καθεται καλα στο ματι. Ετσι, μιλαμε για κρατος προνοιας. Οχι μαλακιες. Και σας ρωταω το εξης: Εγω μπηκα τσαμπα, οι αλλοι που ειχαν πληρωσει 60 ευρω και αρκετοι απο αυτους ειχαν παει για Underworld ποσο μαλακες πρεπει να νιωσανε για ολη αυτη τη ταλαιπωρια? Greece 2007.

Not_saved
17-06-2007, 06:06
υπανάπτυκτος καπιταλισμός =P

metamelia3
17-06-2007, 08:37
Εγώ μπήκα με ντου και από γνωστό βρέθηκα στους VIP να τρώω τζάμπα χοτ ντογκ και να πίνω τζάμπα μπύρες! Και κάπου εκεί γίνεται ο τζέρτζελος και τον απολαμβάνω απ' τη κερκίδα όπου εγώ κι ένας φίλος έχουμε μείνει να χειροκροτάμε την απαλλοτρίωση του μπαρ καθώς διαφημιστές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και άλλα ζωάκια των καιρών έτρεχαν να φύγουν για να μη τους πιάσουν στα χέρια τους οι "κακοί αναρχικοί". Και γενικά οκ, αν είχες πληρώσει εισιτήριο ένιωθες μαλάκας, αλλά αν όχι, ήταν διονυσιακό σκηνικό.

Άσε που φύγαμε και με μια τσάντα ξύδια ο καθένας. ΜΠΑΛΑΝΤΑΑΑΑΑΑΑΑΪΝΣ. ΜΠΗΦΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡ.

Είμαι ακόμα κομμάτια νομίζω, ξαναπέφτω για ύπνο.
Αντιος

inhalexhale
17-06-2007, 12:23
Ftou re pousth, kai to skeftomoun. Gia peite toulaxiston kana setlist apo mpistiz na doume ti xasame.

freak brother
17-06-2007, 13:32
σε λιγο θα γινεται ντου και στον tiesto.

metamelia3
17-06-2007, 13:46
Έλα, μια χαρα υπόκρουση είναι οι Μπιστι Μποϋς για ντου και σπάσιμο

carheart
17-06-2007, 13:53
Τώρα σοβαρά μιλάμε;;

Πήγαν δηλαδή έτσι απλά και γάμησαν τη συναυλία του κόσμου;

Μαγκιά, δε λέω, αλλά αν είχα δώσει 60 ευρώ για να δω Beastie Boys (που μπορώ να πω πως αν ήταν 40 θα τα χα δώσει, πράγμα που είναι επιλογή μου) και έρχονταν κάποιοι τύποι να το χαλάσουν, να τα σπάσουν όλα, να φύγουν, και κάποιοι τσαμπατζήδες να το βλέπουν στα VIP όλο αυτό τρώγοντας χοντόγκ και πίνοντας παγωμένη μπύρα και λέγοντας πόσο διονυσιακό είναι το γεγονός πως βγαίνοντας από τον χώρο ήρθε η αστυνομία και έπιασε εμένα επειδή κανείς μπάχαλος δεν πιάστηκε ποτέ στα αλήθεια, αλλά η δική μου φάτσα πείραξε τον Α μπάτσαρο, Α μπάτσαρο που το χειρότερο που μπορεί να πάθει γενικώς είναι να φύγει από όλα τα σώματα ασφαλείας, ε κάπου λες πως μαλακία δεν είναι ρε μουνιά;

Weiss
17-06-2007, 14:00
βρε καλκι, μόνο και μόνο την κακή εντύπωση που αφήνει στις μπάντες αυτό να σκεφτούμε και το γεγονός ότι μετά από αυτούς τους πιθηκισμούς οι μπιστι μπόιζ θα το σκεφτούν διπλά να ξαναέρθουν στην πασχίζουσα έτσι κι αλλιώς συναυλιακά Ελλάδα, μήπως να ήσουν λιγάκι πιο φειδωλός στους χαρακτηρισμούς σου;
δηλαδή δεν ξέρω, μια στενοχώρια αυτές τις μέρες γενικότερη.

Lost_In_Cooperland
17-06-2007, 14:01
εγώ λέω πως οι μπάχαλοι έπρεπε να σκοτώσουν τους μπάτσους και μετά αυτοί που έχασαν τα λεφτά τους να σκοτώσουν τους πουτάνας γιους που έκαναν τα μπάχαλα.

solution_AK-47
17-06-2007, 14:02
Me tous Beatie Boys na ta spazoun parallhla?! Malaka mou auta einai! Madness!

stam and the witches
17-06-2007, 14:04
Δε φταίει ο Κάλκι που η διοργάνωση ήταν σκατά ε.

Lost_In_Cooperland
17-06-2007, 14:07
σωστά, φταίει μόνο για το πρώτο του ποστ.

Weiss
17-06-2007, 14:07
εγώ μαθαίνω πως πριν το ντου η διοργάνωση ήταν μια χαρά πάντως. και δεν είδα κανέναν από αυτούς που πήγαν να λένε "καλά να πάθουν που μας περνάνε για χαζούς και ήταν τόσο χάλια η διοργάνωση", είδα μόνο τα περί κλέψαμε ποτά και τι γαμώ που είναι να τα σπας.
ποια διοργάνωση και κουραφέξαλα?

carheart
17-06-2007, 14:09
Δε φταίει ο Κάλκι που η διοργάνωση ήταν σκατά ε.

τι λες μωρέ πόντιε;;;;

σαφώς και φταίει.

Skalani Caveman
17-06-2007, 14:16
Η διοργάνωση δεν είχε ομάδες περιφρούρησης;;

solution_AK-47
17-06-2007, 14:17
Gelaw

freak brother
17-06-2007, 14:28
οι madness παντως ηταν κολλητοι μαυτον

http://www.youtube.com/watch?v=nIcxIyIz ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=nIcxIyIzxg0&mode=related&search=)

(ασχετο αλλα να τα λεμε !!!) :P

metamelia3
17-06-2007, 14:32
Χμ.

Ξεκινάμε με το εξής απλό που είπες κάρχαρτ: Αν ήταν 40 ευρώ θα τα έδινα. Τώρα οκ, η προπώληση ήταν τέτοια που είχε ακουστεί μέχρι κι ότι είναι σολντ-αουτ (!). Έχουν βγάλει λοιπόν τον κώλο τους από λεφτά. Και είναι τώρα κάποιοι απ' έξω που θέλουν να μπουν λίγο αργότερα για το χαβαλέ, ν' ακούσουν καμμια μουσικούλα κλπ. Τους οποίους όμως για να τους αποθαρρύνουν απ' το να μπουν αργότερα είχαν βάλει απ' τη μία πλευρά καυλωμένους στρατόκαβλους οι οποίοι ήταν πολύ περήφανοι που θα μπορούσαν κι αυτοί απ' το στρατόπεδό τους να γίνουν σεκιουριτάδες κι από την άλλη είχαν ΣΚΥΛΙΑ. Ροτβάϊλερ. Κάτι γομάρια. Με κακές προθέσεις. Το είδα στο μάτι τους.

Τεσπα, έστω γίνονται τα διάφορα ντου μπλα μπλα μπλα, εγώ έχω "ξεπουλήσει την επανάσταση" (ε κάρχαρτ;) τρώγοντας τα χοτ ντογκ και πίνοντας τις μπύρες των V.I.P. και σε κάποια φάση απλά μπαίνουν κάτι τύποι, σπάνε 5 τζάμια, διώχνουν τους τύπους που δούλευαν στα μπαρ, πιάνουν νερά και ποτά και τα μοιράζουν στον κόσμο (δε συζητάμε για τιμές και σέρβις των εν λόγω μπαρ, ε). Οκ, και κόβω τώρα τις ελεεινές σκατόφατσες που είχα δει ως τώρα στους VIP έντρομες μην ανέβουν και τους βαρέσουν οι "κακοί αναρχικοί", οι οποίοι πέρα από τους τραμπούκους σεκιουριτάδες δεν άπλωσαν χέρι σε κανέναν. Και οκ, οι φάτσες τους ήταν θέαμα που με έχει σημαδέψει. Τα απ' έξω δε, θα έγιναν σίγουρα λόγω της αντίδρασης σεκιουριτάδων και μπάτσων.

Οπότε μέχρι εδώ μιλάμε απλά για την τζάμπα είσοδο σε ένα πανάκριβο ηβεντ και την απαλλοτριώση των μπαρ. Τι σου ακούγεται κακό σ' αυτό; Εμένα μου άρεσε πάντως να περπατάω στο δρόμο και να μοιράζω μπουκάλια σε περαστικούς.

Weiss το συζητούσα και με τον psychomaverick πριν αυτό: Απ' το να βλέπω να φέρνουν ονόματα που γουστάρω σε τιμές που δε μπορώ να καλύψω καλύτερα να μη τα φέρνουν καθόλου. Με αυτά τα δεδομένα το Ejekt του χρόνου θα είχε 100 ευρώ. Ε και αν είναι να υπάρχει "καπιταλιστική βαρβαρότητα" (συγγνώμη, γελοίος όρος αλλα ταιριάζει πολύ καλά στη συμπεριφορά των διοργανωτών γενικώς) θα υπάρχει και άλλη βαρβαρότητα ώστε να ισορροπούν τα πράγματα.

Χάρβεστμαν, μια απορία: Γιατί χαλάστηκες που πήγες και δίχως κόπο μπήκες τζάμπα;

carheart
17-06-2007, 14:40
Δεν τη λέω σε σένα ρε τρόμπα.

Απλά ναι, ξέρουμε πως οι συναυλιάτορες είναι της πούτσας, αλλά τα 5 ατομάκια που ήρθαν και μοίραζαν νερά, κατάφεραν να ακυρώσουν την υπόλοιπη συναυλία.

Ε αν ήμουν εκεί, προτιμούσα να δω συναυλία, παρά να μου μοιράσουν το νερό που τόσο απάνθρωπα μου χρέωσαν με 2 ευρώ.

http://rocking.gr/images/gigs/2007/epeisodia-beastieboys1.jpg

http://rocking.gr/images/gigs/2007/epeisodia-beastieboys2.jpg

..και επίσης, ποτέ, για κανένα λόγο, με κανένα τρόπο δεν έγιναν οι παραπάνω ζημιές σπάζοντας ένα μπαρ και διώχνοντας τον μπάρμαν και μοιράζοντας ξύδια και νερό. Ποτέ.

Εδώ ακούγεται πως κηνυγούσαν και ανθρώπους με backstage passes, και πως απειλούσαν κόσμο γενικώς, αλλά αυτά τα λέει το αβόπολις, οπότεαμφισβητούνται.

.
17-06-2007, 14:47
Χμ.

Ξεκινάμε με το εξής απλό που είπες κάρχαρτ: Αν ήταν 40 ευρώ θα τα έδινα. Τώρα οκ, η προπώληση ήταν τέτοια που είχε ακουστεί μέχρι κι ότι είναι σολντ-αουτ (!). Έχουν βγάλει λοιπόν τον κώλο τους από λεφτά. Και είναι τώρα κάποιοι απ' έξω που θέλουν να μπουν λίγο αργότερα για το χαβαλέ, ν' ακούσουν καμμια μουσικούλα κλπ. Τους οποίους όμως για να τους αποθαρρύνουν απ' το να μπουν αργότερα είχαν βάλει απ' τη μία πλευρά καυλωμένους στρατόκαβλους οι οποίοι ήταν πολύ περήφανοι που θα μπορούσαν κι αυτοί απ' το στρατόπεδό τους να γίνουν σεκιουριτάδες κι από την άλλη είχαν ΣΚΥΛΙΑ. Ροτβάϊλερ. Κάτι γομάρια. Με κακές προθέσεις. Το είδα στο μάτι τους.

Τεσπα, έστω γίνονται τα διάφορα ντου μπλα μπλα μπλα, εγώ έχω "ξεπουλήσει την επανάσταση" (ε κάρχαρτ;) τρώγοντας τα χοτ ντογκ και πίνοντας τις μπύρες των V.I.P. και σε κάποια φάση απλά μπαίνουν κάτι τύποι, σπάνε 5 τζάμια, διώχνουν τους τύπους που δούλευαν στα μπαρ, πιάνουν νερά και ποτά και τα μοιράζουν στον κόσμο (δε συζητάμε για τιμές και σέρβις των εν λόγω μπαρ, ε). Οκ, και κόβω τώρα τις ελεεινές σκατόφατσες που είχα δει ως τώρα στους VIP έντρομες μην ανέβουν και τους βαρέσουν οι "κακοί αναρχικοί", οι οποίοι πέρα από τους τραμπούκους σεκιουριτάδες δεν άπλωσαν χέρι σε κανέναν. Και οκ, οι φάτσες τους ήταν θέαμα που με έχει σημαδέψει. Τα απ' έξω δε, θα έγιναν σίγουρα λόγω της αντίδρασης σεκιουριτάδων και μπάτσων.

Οπότε μέχρι εδώ μιλάμε απλά για την τζάμπα είσοδο σε ένα πανάκριβο ηβεντ και την απαλλοτριώση των μπαρ. Τι σου ακούγεται κακό σ' αυτό; Εμένα μου άρεσε πάντως να περπατάω στο δρόμο και να μοιράζω μπουκάλια σε περαστικούς.

Weiss το συζητούσα και με τον psychomaverick πριν αυτό: Απ' το να βλέπω να φέρνουν ονόματα που γουστάρω σε τιμές που δε μπορώ να καλύψω καλύτερα να μη τα φέρνουν καθόλου. Με αυτά τα δεδομένα το Ejekt του χρόνου θα είχε 100 ευρώ. Ε και αν είναι να υπάρχει "καπιταλιστική βαρβαρότητα" (συγγνώμη, γελοίος όρος αλλα ταιριάζει πολύ καλά στη συμπεριφορά των διοργανωτών γενικώς) θα υπάρχει και άλλη βαρβαρότητα ώστε να ισορροπούν τα πράγματα.

Χάρβεστμαν, μια απορία: Γιατί χαλάστηκες που πήγες και δίχως κόπο μπήκες τζάμπα;

λες Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Ε-Σ.

απλά σκέψου να ήσουν από αυτούς που πλήρωσαν εισιτήριο (άσχετα αν είναι βλάκες ή όχι που πλήρωσαν τόσα λεφτά, δε σε/μας αφορά αυτό) και έπρεπε αντί να δουν τα συγκροτήματα να υπομείνουν τόσο τους βλάκες που δεν αρκούνταν στο να μπουν τσάμπα αλλά ήθελαν να πιουν και το ποτάκι τους όσο και τους σεκιουριτάδες που σίγουρα θα δείξαν "υπερβάλλοντα ζήλο" όταν θα προσπάθησαν να επέμβουν.

αν δε θες να πληρώσεις, μην πας, τι λογική είναι αυτή ότι "καλύτερα να μην έρχονταν καθόλου";

άσε που και 20 ευρώ να είχε η συναυλία πάλι με ντου θα μπαίνατε.

επανάσταση και αντίδραση στο κατεστημένο!

metamelia3
17-06-2007, 14:53
Κοίτα, δεν ακυρώνεται μια συναυλία επειδή καταργήθηκε το μπαρ. Τα απ' έξω ήταν που έβαλαν τελεία και δε ξέρουμε και υπό τι συνθήκες έγιναν.

εντιτ: @ καρχαρτ

Lost_In_Cooperland
17-06-2007, 14:53
περίπου ό,τι είπε ο .

μπράβο στους ρομπέν των δασών λοιπόν. έδωσαν τσάμπα νερά και ποτά σ' αυτούς που ευθύνονται -εν μέρει- για τα ακριβά εισιτήρια. όσους πλήρωσαν δλδ 60 ευρώ για μια συναυλία που δεν τα άξιζε και στήριξαν στην ουσία τους κλέφτες. επειδή, όμως δεν μπορούμε να τους επιβάλουμε να μην τα δώσουν, εμείς αν γουστάρουμε να διαμαρτυρηθούμε στους διοργανωτές απλά δεν πάμε ή στην χειρότερη μπαίνουμε με ντου και παρακολουθούμε ήσυχα από πίσω, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις και χωρίς να γαμάμε τη συναυλία.

metamelia3
17-06-2007, 15:00
λες Μ-Α-Λ-Α-Κ-Ι-Ε-Σ.

απλά σκέψου να ήσουν από αυτούς που πλήρωσαν εισιτήριο (άσχετα αν είναι βλάκες ή όχι που πλήρωσαν τόσα λεφτά, δε σε/μας αφορά αυτό) και έπρεπε αντί να δουν τα συγκροτήματα να υπομείνουν τόσο τους βλάκες που δεν αρκούνταν στο να μπουν τσάμπα αλλά ήθελαν να πιουν και το ποτάκι τους όσο και τους σεκιουριτάδες που σίγουρα θα δείξαν "υπερβάλλοντα ζήλο" όταν θα προσπάθησαν να επέμβουν.

αν δε θες να πληρώσεις, μην πας, τι λογική είναι αυτή ότι "καλύτερα να μην έρχονταν καθόλου";

άσε που και 20 ευρώ να είχε η συναυλία πάλι με ντου θα μπαίνατε.

επανάσταση και αντίδραση στο κατεστημένο!
Κοίτα, προσωπικά, πληρώνω αρκετά λεφτά σε συναυλίες για να μου λες ότι και 20 ευρώ να είχε με ντου θα έμπαινα. Πέρα απ' αυτό δε γουστάρω πλέον να είναι τόσες συναυλίες που θέλω να πάω αλλά για να πάω πρέπει να ξεκληρίσω ένα μισθό που οκ - παρ' ότι δε με τιμά ιδιαίτερα αυτό - δεν είναι και δικός μου. Αλλά και να ήταν.

Στο συμβολικό της απαλλοτρίωσης του μπαρ δε δίνεις καμμια σημασία, έτσι;

metamelia3
17-06-2007, 15:02
περίπου ό,τι είπε ο .

μπράβο στους ρομπέν των δασών λοιπόν. έδωσαν τσάμπα νερά και ποτά σ' αυτούς που ευθύνονται -εν μέρει- για τα ακριβά εισιτήρια. όσους πλήρωσαν δλδ 60 ευρώ για μια συναυλία που δεν τα άξιζε και στήριξαν στην ουσία τους κλέφτες. επειδή, όμως δεν μπορούμε να τους επιβάλουμε να μην τα δώσουν, εμείς αν γουστάρουμε να διαμαρτυρηθούμε στους διοργανωτές απλά δεν πάμε ή στην χειρότερη μπαίνουμε με ντου και παρακολουθούμε ήσυχα από πίσω, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες απαιτήσεις και χωρίς να γαμάμε τη συναυλία.
Η συναυλία ακυρώθηκε ξαναλέω λόγω αυτών που γίναν έξω που ούτε καν εγώ που ήμουν εκεί δε ξέρω πως έγινε ότι έγινε. Μη γίνεστε Πρετεντέρηδες.
Δε σταματάει ένα λάιβ για ένα σπασμένο μπαρ. Και για τα λεφτά ας μαζευτούν όλοι να ζητήσουν μερική αποζημίωση.

.
17-06-2007, 15:02
επίσης δε μπορείτε να μπαίνετε τσάμπα και να έχετε και απαιτήσεις από πάνω. δλδ ήμαρτον. δεν είστε ούτε επαναστάτες ούτε τπτ τέτοιες αρχιδιές, ούτε κάνετε τπτ για να αλλάξει η κατάσταση και να πέσουν οι τιμές των εισιτηρίων. απλά βολεμένοι είστε. γιατί οκ, από τη μια "γαμώ τους διοργανωτές που βάζουν εισιτήριο 60 ευρώ", από την άλλη "μλκια να χάσουμε τους μπίστι μπόιζ". το να μπουν 10098384 άτομα τσάμπα, ακόμα κι αν δεν κάνουν καμία φασαρία,πώς ακριβώς βοηθάει στο να μειωθούν οι τιμές των εισιτηρίων του χρόνου;

επίσης, αν απλά κάθονταν σπίτι τους όλοι αυτοί που μπήκαν τσάμπα και μοιράζαν καφέ και κουλουράκια στους φτωχούς, πιστεύετε ότι οι γορίλλες θα είχαν αφορμή να κάνουν τις μλκίες τους;

.
17-06-2007, 15:04

αυτό μου ακούγεται τελείως αστείο ε.

metamelia3
17-06-2007, 15:08
επίσης δε μπορείτε να μπαίνετε τσάμπα και να έχετε και απαιτήσεις από πάνω. δλδ ήμαρτον. δεν είστε ούτε επαναστάτες ούτε τπτ τέτοιες αρχιδιές, ούτε κάνετε τπτ για να αλλάξει η κατάσταση και να πέσουν οι τιμές των εισιτηρίων. απλά βολεμένοι είστε. γιατί οκ, από τη μια "γαμώ τους διοργανωτές που βάζουν εισιτήριο 60 ευρώ", από την άλλη "μλκια να χάσουμε τους μπίστι μπόιζ". το να μπουν 10098384 άτομα τσάμπα, ακόμα κι αν δεν κάνουν καμία φασαρία,πώς ακριβώς βοηθάει στο να μειωθούν οι τιμές των εισιτηρίων του χρόνου;
Πωπω, δε γουστάρω ν' αρχίσω να λέω κι εγώ για πασόκους.
Τέλος πάντων, εμείς οι βολεμένοι αν ήταν το εισιτήριο σε τιμή που μπορούσαμε να καλύψουμε θα το πληρώναμε κανονικότατα χωρίς προβλήματα. Το να βλέπεις πλέον ότι είναι 100098384 άτομα έτσι σημαίνει ότι σιγά-σιγά ο κόσμος απομακρύνεται από το να του πιάνουν τον κώλο και στο τέλος θα έχουν λακίσει όλοι. Και οι διοργανωτές θα συμμορφωθούν και θα καταλάβουν ότι δεν είμαστε μαλάκες. Αν δεν είμαστε.

επίσης, αν απλά κάθονταν σπίτι τους όλοι αυτοί που μπήκαν τσάμπα και μοιράζαν καφέ και κουλουράκια στους φτωχούς, πιστεύετε ότι οι γορίλλες θα είχαν αφορμή να κάνουν τις μλκίες τους;
...

metamelia3
17-06-2007, 15:09

αυτό μου ακούγεται τελείως αστείο ε.
χαχα.χαχα.χαχα.
...

Ubu Roi
17-06-2007, 15:12
η πλάκα με αυτά τα θρεντς είναι πως σιγά σιγά χώνονται όλοι.

σε λίγο σκάει ποστ συμπου που κράζει το ότιναναι, μετά κατώριμος που πετάει κάτι για σουηδία, κάτι για την σημερινή αριστερά και κάτι για παραγωγες, στα κα-πά-κια σκάει μύτη η ενίθαρμον που δεν κατάλαβε τίποτα γενικά και αόριστα, ο καντιρού που μας ενημερώνει για την άποψη των αυτόνομων οικολόγων επί του ζητήματος και η τελική ισοπέδωση ανήκει στον αττίλα που πετάει "έτσι, ότιναναι ο λαγός".

εγγυώμαι.

.
17-06-2007, 15:15
Και για τα λεφτά ας μαζευτούν όλοι να ζητήσουν μερική αποζημίωση.

γιατί ρε κάλκι να έχω πληρώσει 60 ευρώ για το εισιτήριο + καμιά 10αριά στο μπαρ και να πρέπει να μπω στη διαδικασία να ζητάω αποζημιώσεις και ούτε καν να δω αυτά για τα οποία πλήρωσα; δε δικαιούμαι απλά να φύγω φτωχότερος αλλά ικανοποιημένος με όσα είδα; πρέπει να μου τι χαλάσουν μερικά σκατοκαγκούρια που τα θέλουν όλα δικά τους;

προχθές είχα πάει να πάρω ένα συγκεκριμένο βινύλιο το οποίο μου το έδινε ο έμπορος 50 ευρώ ενώ μια βδομάδα πριν είχε 25. φυσικά δε το πήρα. θα έπρεπε να σπάσω τη βιτρίνα και να το πάρω; θα με έκανε επαναστάτη αυτό και θα είχε συμβολική σημασία ή απλά ένα μαλάκα που έφυγε ικανοποιημένος με το τσάμπα βινύλιο του;

enitharmon
17-06-2007, 15:16
ξεχασες να εγγυηθεις οτι η ενιθαρμον σε θεωρει επανασταστη του κωλου και γενικα μιζερο ανθρωπακι

.
17-06-2007, 15:16

σε λίγο σκάει ποστ συμπου που κράζει το ότιναναι, μετά κατώριμος που πετάει κάτι για σουηδία, κάτι για την σημερινή αριστερά και κάτι για παραγωγες, στα κα-πά-κια σκάει μύτη η ενίθαρμον που δεν κατάλαβε τίποτα γενικά και αόριστα, ο καντιρού που μας ενημερώνει για την άποψη των αυτόνομων οικολόγων επί του ζητήματος και η τελική ισοπέδωση ανήκει στον αττίλα που πετάει "έτσι, ότιναναι ο λαγός".

εγγυώμαι.

μπράβο :!:

Lost_In_Cooperland
17-06-2007, 15:17
προς τι το γέλιο ρε κάλκι; όπως είπα παραπάνω, για τις τιμές ευθύνονται και όσοι πληρώνουν. Αυτούς γιατί δεν τους τιμωρείτε συμβολικά; Αντί να τους ταΐσετε και να τους ποτίσετε, μήπως θα ήταν καλύτερα να τους ρίξετε καναδυο μπάτσες και να τους πείτε για ποιον λόγο τις τρώνε; σίγουρα θα είχατε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε κάτι και δεν θα φαινόσασταν απλά μπαχαλάκηδες.

Ubu Roi
17-06-2007, 15:19
γιατί ρε ενίθαρμον................................ ?!

.
17-06-2007, 15:19
Πωπω, δε γουστάρω ν' αρχίσω να λέω κι εγώ για πασόκους.
Τέλος πάντων, εμείς οι βολεμένοι αν ήταν το εισιτήριο σε τιμή που μπορούσαμε να καλύψουμε θα το πληρώναμε κανονικότατα χωρίς προβλήματα. Το να βλέπεις πλέον ότι είναι 100098384 άτομα έτσι σημαίνει ότι σιγά-σιγά ο κόσμος απομακρύνεται από το να του πιάνουν τον κώλο και στο τέλος θα έχουν λακίσει όλοι. Και οι διοργανωτές θα συμμορφωθούν και θα καταλάβουν ότι δεν είμαστε μαλάκες. Αν δεν είμαστε.

ε ας καθόσουν σπίτι σου βρε άνθρωπε. το ίδιο αποτέλεσμα θα είχε, απλά δε θα κατέστρεφες τη συναυλία (όχι εσύ προσωπικά, καταλαβαίνεις). αλλά να χάσεις underworld; δε λέει. παρ'όλο που καλύτερα να μην έρχονταν καθόλου.

ΠΑΣΟΚ :!:

carheart
17-06-2007, 15:22
Ομολογουμένως ρε Κάλκι, η σκηνή με το μπαρ δεν μου ακούγεται λιγότερο κιτς από μια αφίσα του (edit)
Τιτανικού πχ.

Το θέμα είναι πως κάποιοι έκαναν ντου, και έκαναν μπαχαλάκια μέσα.

Κάποιοι έκαναν μπαχαλάρες έξω.

Ακόμα και σε περίπτωση που δεν ήταν οι ίδιοι, ήταν οι δύο σύνδεσμοι "μπάχαλοι εντός συναυλιακού", "μπάχαλοι εκτός", αυτό που έγινε ήταν το εξής.

Να ζημιωθεί ο κόσμος, τσαμπατζής και μη, που είχε πάει ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ. Σε μια συναυλία, όλα τα υπόλοιπα έχουν επουσιώδη σημασία. Οι τιμές εισιτηρίων/ποτών στο μπαρ, είναι σημαντικότατα, αλλά δεν είναι λόγος για να ακυρωθεί μια εμφάνιση ρε πούστη μου. Ούτε για να προκληθεί μπάχαλο από μερικούς καθυστερημένους.

Καθυστερημένους, που έχουν αποδείξει και στο παρελθόν τι εστί να θέλω να επιβάλλω το δικό μου πιστεύω ενάντια στη μουσική εκείνης της βραδιάς. Και δεν μιλάω μονάχα για τα μεγάλα venues.

O φθόγκον θα καταλάβει τι λέω.

Όταν καταλάβουμε πως με μια τέτοια αντίδραση ο διοργανωτής ΔΕΝ ζημιώνεται, ο σεκιουριτάς ΔΕΝ κοτεύει αλλά σκυλιάζει σε μελλοντικούς αθώους, οι τιμές των εισιτηρίων ΔΕΝ πέφτουν, τότε θα στείλουμε στο διάολο τον κάθε πουθενά μπάχαλο που μόνο να μπαχαλιάζει παντού και αδιακρίτως ξέρει.

Αν θέλουμε να μειώσουμε τα εισιτήρια και να καλυτερεύσουμε διοργανώσεις, μπορούμε να το μελετήσουμε αλλού.

symposium_lexotanil
17-06-2007, 15:22

εγγυώμαι.

sori, o sympo exei dilosei edo kai kairo oti den prokeitai na ksanadosei lefta gia mousiki (eite gia cd/diskous/kasetes/magnitotainies, eite gia synavlies) opote den ton apasxolei to thema, opote de dinei mia gia to ginetai sto live ton mpistiz mpois kai sto kathe live pou diorganonei o kathe poustaras.

episis nai, to 90% ton posts mou krazoun to otinanai, alla apo tin alli kai to diko sou antistoixo pososto kymainetai kapou ekei, ara eisai apautous pou katalavainoun giati symvainei auto. kane mou ti xari loipon.

solution_AK-47
17-06-2007, 15:23

Pera ap' thn talaipwria, auto einai kati pou 8a prepe na ginei. Kaneis den to kanei k gi auto diaiwnizetai h katastash. San pelaths omws h' san aganaktizmenos malakas olkhs pou eskases 60 euro gia ena live pou egine poutana k gia opoiondhpote logo de antapokri8hke s' auta pou plhrwses exeis KA8E DIKAIWMA na zhthseis apozhmiwsh ap' to mounh pou ta arpakse. Giati mporei na mh ftaiei autos alla SIGOYRA de ftais esu k sthn telikh STO MPOYTSO MAS KIOLAS POIOS FTAIEI.

.
17-06-2007, 15:27
Όταν καταλάβουμε πως με μια τέτοια αντίδραση ο διοργανωτής ΔΕΝ ζημιώνεται, ο σεκιουριτάς ΔΕΝ κοτεύει αλλά σκυλιάζει σε μελλοντικούς αθώους, οι τιμές των εισιτηρίων ΔΕΝ πέφτουν, τότε θα στείλουμε στο διάολο τον κάθε πουθενά μπάχαλο που μόνο να μπαχαλιάζει παντού και αδιακρίτως ξέρει.

αυτό. με το να μπαίνεις τσάμπα και να κάνεις καγουριές απλά σιγουρεύεις ότι του χρόνου θα έχει παραπάνω σεκιουριτάδες, παραπάνω σκυλιά και λιμνούλα με πιράνχας έξω από την είσοδο. α, και τις ίδιες τιμές εισιτηρίων ή και ακριβότερες, γιατί όλα αυτά κοστίζουν.

stam and the witches
17-06-2007, 15:28
Η δικιά μου γνώμη είναι πως δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να πάρουμε το μέρος κάποιων. Το εισητήριο ήταν πανάκριβο, υπήρξαν αντιδράσεις, τραβήχτηκε λίγο το σκηνικό και τέλικα έγιναν όλα πουτάνα. Δε μπορείς να βρίσεις όσους θέλησαν να μπουν τζάμπα αλλά ούτε να προβλέψεις το τι σκατά έγινε μετά. Οπότε καλύτερα να το δούμε ως συνολικότερο φαινόμενο και να πάρουν απόφαση οι διοργανωτές ότι τα εισητήρια δεν γίνεται να κάνουν τόσο.

Lost_In_Cooperland
17-06-2007, 15:29
ναι, αλλά δεν είσαι πασόκος.

εντιτ: σταμ λες μαλακίες.

.
Η δικιά μου γνώμη είναι πως δεν έχει νόημα να προσπαθούμε να πάρουμε το μέρος κάποιων. Το εισητήριο ήταν πανάκριβο, υπήρξαν αντιδράσεις, τραβήχτηκε λίγο το σκηνικό και τέλικα έγιναν όλα πουτάνα. Δε μπορείς να βρίσεις όσους θέλησαν να μπουν τζάμπα αλλά ούτε να προβλέψεις το τι σκατά έγινε μετά. Οπότε καλύτερα να το δούμε ως συνολικότερο φαινόμενο και να πάρουν απόφαση οι διοργανωτές ότι τα εισητήρια δεν γίνεται να κάνουν τόσο.

στάνταρ αυτό θα κάνουν οι διοργανωτές.

enitharmon
καλκι, δε θα λεγες τα ιδια ομως, αν ακυρωνοταν για τετοιο λογο μια current93 συναυλια

solution_AK-47
17-06-2007, 15:30
8a zhthsoun k suggnwmh.

Ubu Roi
17-06-2007, 15:33
λελ, ποιά χάρη να σου κάνω ακριβώς; το νόημα του ποστ ήταν πως σε περιπτώσεις όπως αυτή κανείς δε χάνει την ευκαιρία να μας πει την ωραία του άποψη, για διάφορους λόγους, και για να 'μαι ειλικρινής δεν πιστεύω πως το ότι δεν πας σε συναυλίες πλέον θα σε απέτρεπε απ' το να το κάνεις στην προκειμένη.

και, εν πάση περιπτώσει, δεν είναι κακό ρε αδερφέ, απλά έχει ένα άλφα χαβαλέ!

metamelia3
17-06-2007, 15:39

γιατί ρε κάλκι να έχω πληρώσει 60 ευρώ για το εισιτήριο + καμιά 10αριά στο μπαρ και να πρέπει να μπω στη διαδικασία να ζητάω αποζημιώσεις και ούτε καν να δω αυτά για τα οποία πλήρωσα; δε δικαιούμαι απλά να φύγω φτωχότερος αλλά ικανοποιημένος με όσα είδα; πρέπει να μου τι χαλάσουν μερικά σκατοκαγκούρια που τα θέλουν όλα δικά τους;
Δεν τα θέλουν όλα δικά τους, προτίθενται να πληρώσουν τις ανέσεις αλλά να μπορούν να το κάνουν. Πλεονέκτες τους λες αυτούς;

προχθές είχα πάει να πάρω ένα συγκεκριμένο βινύλιο το οποίο μου το έδινε ο έμπορος 50 ευρώ ενώ μια βδομάδα πριν είχε 25. φυσικά δε το πήρα. θα έπρεπε να σπάσω τη βιτρίνα και να το πάρω; θα με έκανε επαναστάτη αυτό και θα είχε συμβολική σημασία ή απλά ένα μαλάκα που έφυγε ικανοποιημένος με το τσάμπα βινύλιο του;
Ας το ξεκινήσουμε ανθρώπινα: Θα του άξιζε του παλιόπουστα του αγιογδύτη να το πάρεις ή όχι; Αν υπάρχει εκμετάλλευση είναι αθέμιτο να χρησιμοποιήσεις βία για να σταματήσει;

symposium_lexotanil
17-06-2007, 15:40
profanos kai de xanei kaneis tin eukairia na pei ti gnomi tou, giauto mpainoume oloi (?) sto forum etsi ki allios. gia na pei o kathenas ti gnomi tou. kai eidika opos o idios les "se periptoseis opos auti" pou yparxei logos na pei kapoios tin apopsi tou kathoti einai ena thema pou afora olous tous users enos mousikou forum. ti akrivos sou fainetai periergo i (kai) asteio? oso gia mena, opos isos paratirises den eixa sxoliasei tpt kai oute prokeitai, kai de tha mpaina kan ston kopo na postaro an den eixes anaferthei sxetika. auta. filia.

Bullet
17-06-2007, 15:40
τελικα τον πραγματικο λογο που ακυρωθηκε η συναυλια τον ξερουμε;

metamelia3
17-06-2007, 15:43

αυτό. με το να μπαίνεις τσάμπα και να κάνεις καγουριές απλά σιγουρεύεις ότι του χρόνου θα έχει παραπάνω σεκιουριτάδες, παραπάνω σκυλιά και λιμνούλα με πιράνχας έξω από την είσοδο. α, και τις ίδιες τιμές εισιτηρίων ή και ακριβότερες, γιατί όλα αυτά κοστίζουν.
Και θα γίνει πάλι το ίδιο. Δυο - Τρεις φορές ακόμα και θα καταλήξει εκεί που λέει ο σταμ. Ή απλά θα σταματήσουμε να στενοχωριόμαστε που δε θα μπορούμε να πληρώσουμε τα λεφτά να δούμε το συγκρότημά που γουστάρουμε καθώς αυτό δε θα έρχεται ποτέ.

carheart
17-06-2007, 15:44
Sorry, αλλά απο το να έρχεται, να πληρώνουμε και να μην το βλέπουμε, καλύτερα.

metamelia3
17-06-2007, 15:46
Είδες που συμφωνήσαμε τελικά; :D

freak brother
17-06-2007, 15:47
παιδια τα αμαξια τα καψανε αυτοι που ειχαν πληρωσει να δουν τους αντεργουολντ αλλα ακυρωθηκαν , οποτε καψαν τις bmw και τα τζιπ των πατεραδων των μπαχαλα-κιδων!

Lost_In_Cooperland
κάλκι 8α μου απαντήσεις;

Griffith
εγώ λέω το εξής!
ποτέ δεν κατάλαβα πως είναι δυνατόν στην ελλάδα να πληρώνουμε 28-30 e για ένα μικρομεσαίο όνομα σε σκατά συνθήκες,και τα 52 που κάναν ξερωγώ οι tool είναι λεφτά που με ζούν μέχρι και μια βδομάδα,δε γίνεται να κάτσω μέσα μια βδομάδα ή να φορτωθώ κι άλλο στους δικούς μου για την πάρτη τους.
για τα cd πάει με τον ίδιο τρόπο,αν και η συλλογή της υπόθεσης,οι ευκαιρίες που έχουν τα μεγάλα καταστήματα κτλ το κάνουν λίγο πιο λογικό να τα σκάσεις,αν και πάλι συζητιέται.Και πάλι,κατεβάζω μουσική αβέρτα και δεν ντρέπομαι καθόλου,το internet δίνει λύσεις και στη διανομή.
οπότε η λύση είναι μία : αγοράζεις προσφορές,κατεβάζεις ,πηγαίνεις στα ξένα φεστιβάλ που συμφέρουν 666 φορές περισσότερο,πηγαίνεις στα live που αξίζουν και από την άποψη των χρημάτων που ακουμπάς (και τα ντόπια group το πετυχαίνουν αυτό συχνά) και εμπάσει περιπτώσει αγνοείς τον κάθε μαλάκα καταφερτζή διοργανωτή.Δεν είναι καν θέμα καπιταλιστικής βαρβαρότητας,στο εξωτερικό απλά και η μαζική παραγωγή διασκέδασης προσπαθεί να κρατήσει μια αγορά με αξιώσεις,προφανώς,υπάρχει και ανταπόκριση.Και μια τέτοια στάση από πλευράς κοινού,τι να κάνουμε,έχει μεγαλύτερο ώφελος από τον ετήσιο ακτιβισμό.

.
17-06-2007, 15:48
Ας το ξεκινήσουμε ανθρώπινα: Θα του άξιζε του παλιόπουστα του αγιογδύτη να το πάρεις ή όχι; Αν υπάρχει εκμετάλλευση είναι αθέμιτο να χρησιμοποιήσεις βία για να σταματήσει;

μάλλον παραείμαι πασόκος και δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική ή μάλλον το αποτέλεσμα αυτής.

ρεαλιστικά μιλώντας, αν όντως έσπαγα τη τζαμαρία και έπαιρνα το βινύλιο, τι θα ήταν πιθανότερο να γίνει : να καταλάβει ο έμπορος ότι το έκανα επειδή ήταν ακριβό και να μειώσει τις τιμές ή να βάλει έξτρα κάγκελα/αλεξίσφαιρα γιλέκα/τον ρόμποκοπ ώστε να σιγουρευτεί ότι δε θα ξαναγίνει στο μέλλον;

μήπως αν δεν έπαιρνε κανείς το βινύλιο αναγκαζόταν να μειώσει την τιμή του μπας και το πουλήσει;

μήπως πρέπει να πάω σε κάποια ομιλία του Γιωργάκη; :giorgakis:

solution_AK-47
17-06-2007, 15:52
Kalki dineis resital blakeias dwrean, elpizw na to exeis upopsin sou etsi? Mhpws fobasai mh ginei mpaxalo sto thread?

metamelia3
17-06-2007, 16:02
Σρυ αλλά έχω βαρεθεί να πληκτρολογώ

προς τι το γέλιο ρε κάλκι; όπως είπα παραπάνω, για τις τιμές ευθύνονται και όσοι πληρώνουν. Αυτούς γιατί δεν τους τιμωρείτε συμβολικά; Αντί να τους ταΐσετε και να τους ποτίσετε, μήπως θα ήταν καλύτερα να τους ρίξετε καναδυο μπάτσες και να τους πείτε για ποιον λόγο τις τρώνε; σίγουρα θα είχατε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε κάτι και δεν θα φαινόσασταν απλά μπαχαλάκηδες.
Δεν κάνεις επίθεση σε ένα τύπο ο οποίος απλά δε προτίθεται να θυσιάσει κάτι για να απολαμβάνει καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Η επίθεση είναι προς αυτόν που θα επιχειρήσει να σε εκμεταλλευτεί.

@. : Όσα και να βάλει θα σπαστούν άμα υπάρχει αυτή η πρόθεση. Το θέμα είναι πως με το να του κάνεις μπάχαλο θα σταματήσει να την έχει γιατί κανείς δε γουστάρει τσαμπουκάδες και μπάχαλα. Ούτε αυτοί που τα κάνουν. Απλά που και που είναι αναγκαία

@ενιθαρμον: Μπορώ να το δω λογικά επειδή δεν είχα πληρώσει. Κάποιος που πλήρωσε θα καταλάβω αν δε μπορεί να συμφωνήσει μ' αυτό που έγινε. εντιτ: για το καρρεντ93 σχόλιο αυτό

.
17-06-2007, 16:14
@. : Όσα και να βάλει θα σπαστούν άμα υπάρχει αυτή η πρόθεση. Το θέμα είναι πως με το να του κάνεις μπάχαλο θα σταματήσει να την έχει γιατί κανείς δε γουστάρει τσαμπουκάδες και μπάχαλα. Ούτε αυτοί που τα κάνουν. Απλά που και που είναι αναγκαία

μάλλον θα κλείσει το μαγαζί του. κι αυτό θα ήταν ωραίο αν σήμαινε ότι θα ανοίξει κάποιο άλλο που θα είναι φθηνότερο, αλλά δυστυχώς ή δε θα ανοίξει κανένα άλλο ή θα ανοίγουν μόνο καταστήματα-φρούρια τα οποία θα είναι ακόμα ακριβότερα και θα απευθύνονται στους κάτοικους Εκάλης.

για να μη το κουράζουμε, τα αποτελέσματα των πράξεων του Επαναστατικού Κινήματος Οπαδών των Άντεργουόρλντ θα τα δούμε στο επόμενο eject festival (αν γίνει).

.
17-06-2007, 16:15
α, και παγκόσμια ειρήνη.

Lost_In_Cooperland
17-06-2007, 16:19

Δεν κάνεις επίθεση σε ένα τύπο ο οποίος απλά δε προτίθεται να θυσιάσει κάτι για να απολαμβάνει καλύτερα πράγματα στο μέλλον. Η επίθεση είναι προς αυτόν που θα επιχειρήσει να σε εκμεταλλευτεί.

γιατί όχι; πληρώνοντας το πανάκριβο εισιτήριο δίνει το οκ στους διοργανωτές να σταθεροποιήσουν εκεί τις τιμές, χωρίς παράλληλα να δίνει μια για το αν εσύ θα μπορείς στο μέλλον να ανταποκριθείς στο κόστος. άρα, εκτός του ότι δεν προτίθεται να θυσιάσει κάτι, πράττει ταυτόχρονα εις βάρος σου. ό,τι κάνει και ο διοργανωτής δλδ, μόνο που ο τελευταίος παίρνει κι ένα μικρό ρίσκο αυξάνοντας τις τιμές, ενώ οι άλλοι, που υποτίθεται είναι δικοί μας (άρα συμμερίζονται το πρόβλημά μας) και όχι με το κεφάλαιο (...), το κάνουν απλά επειδή έχουν την άνεση. εγώ από αυτούς θα είχα περισσότερες απαιτήσεις και όχι από κορκόδειλους.

.
17-06-2007, 16:30
[quote="Lost_In_Cooperland":no6h9wo3]προς τι το γέλιο ρε κάλκι; όπως είπα παραπάνω, για τις τιμές ευθύνονται και όσοι πληρώνουν. Αυτούς γιατί δεν τους τιμωρείτε συμβολικά; Αντί να τους ταΐσετε και να τους ποτίσετε, μήπως θα ήταν καλύτερα να τους ρίξετε καναδυο μπάτσες και να τους πείτε για ποιον λόγο τις τρώνε; σίγουρα θα είχατε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε κάτι και δεν θα φαινόσασταν απλά μπαχαλάκηδες.

γιατί όχι; πληρώνοντας το πανάκριβο εισιτήριο δίνει το οκ στους διοργανωτές να σταθεροποιήσουν εκεί τις τιμές, χωρίς παράλληλα να δίνει μια για το αν εσύ θα μπορείς στο μέλλον να ανταποκριθείς στο κόστος. άρα, εκτός του ότι δεν προτίθεται να θυσιάσει κάτι, πράττει ταυτόχρονα εις βάρος σου. ό,τι κάνει και ο διοργανωτής δλδ, μόνο που ο τελευταίος παίρνει κι ένα μικρό ρίσκο αυξάνοντας τις τιμές, ενώ οι άλλοι, που υποτίθεται είναι δικοί μας (άρα συμμερίζονται το πρόβλημά μας) και όχι με το κεφάλαιο (...), το κάνουν απλά επειδή έχουν την άνεση. εγώ από αυτούς θα είχα περισσότερες απαιτήσεις και όχι από κορκόδειλους.[/quote:no6h9wo3]

σόρρυ κιόλας αλλά αυτό μου ακούγεται εντελώς φασιστικό. ποιός έχει το δικαίωμα να μου στερήσει τη δυνατότητα εμένα που είμαι πλούσιος ή απλά αγαπώ πολύ το εκάστοτε συγκρότημα και κάνω οικονομία για να τους δω, να πάω στη συναυλία; και επίσης δεν είναι φασιστικό να στερήσεις από κάποιον που έδωσε τα λεφτά του, όπως κι αν τα βρήκε, να απολαύσει αυτό για το οποίο πλήρωσε;

προσωπικά, η δικιά μου "επανάσταση" ενάντια στους διοργανωτές συναυλιών είναι να μη τους δίνω τα λεφτά μου και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μη βλέπω πολλά συγκροτήματα που θα ήθελα να δω αλλά που στην τελική ΑΥΤΟΙ έφεραν και μπορούν να κάνουν ό,τι γουστάρουν και να πουλάνε το "προϊόν" τους όπως νομίζουν. δε θα επέμβω εγώ στις επιλογές των άλλων.

στο χωριό μου κάτι τέτοιο το λέμε αριστεροφασισμό.

solution_AK-47
17-06-2007, 16:32
Ap' ta katw petralwna eisai?

Lost_In_Cooperland
17-06-2007, 16:33
δεν διαφωνώ ότι είναι φασιστικό και μένα έτσι μου φαίνεται. απλά ρωτάω γιατί οι μπάχαλοι την πέφτουν μόνο στους διοργανωτές και όχι και στους άλλους που τους υποστηρίζουν. αυτό.

.
17-06-2007, 16:39
δεν διαφωνώ ότι είναι φασιστικό και μένα έτσι μου φαίνεται. απλά ρωτάω γιατί οι μπάχαλοι την πέφτουν μόνο στους διοργανωτές και όχι και στους άλλους που τους υποστηρίζουν. αυτό.

μα δεν υποστηρίζουν τους διοργανωτές. απλά τα σκάνε λόγω της αγάπης τους για τη μουσική. τώρα θα μου πεις ότι αυτό είναι εκμετάλλευση. μα φυσικά και είναι. απλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εγώ δεν έχω δικαίωμα να της κρίνω, πόσο μάλλον να τις στερήσω.

και σοβαρά τώρα, πόσοι απ'όσους μπήκαν τσάμπα το κάναν για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους και όχι για να δουν τους underworld;

για μένα όλοι αυτοί είναι απλά βολεμένοι.

metamelia3
17-06-2007, 16:47
[quote="Lost_In_Cooperland":3k3gtbmp]προς τι το γέλιο ρε κάλκι; όπως είπα παραπάνω, για τις τιμές ευθύνονται και όσοι πληρώνουν. Αυτούς γιατί δεν τους τιμωρείτε συμβολικά; Αντί να τους ταΐσετε και να τους ποτίσετε, μήπως θα ήταν καλύτερα να τους ρίξετε καναδυο μπάτσες και να τους πείτε για ποιον λόγο τις τρώνε; σίγουρα θα είχατε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε κάτι και δεν θα φαινόσασταν απλά μπαχαλάκηδες.

γιατί όχι; πληρώνοντας το πανάκριβο εισιτήριο δίνει το οκ στους διοργανωτές να σταθεροποιήσουν εκεί τις τιμές, χωρίς παράλληλα να δίνει μια για το αν εσύ θα μπορείς στο μέλλον να ανταποκριθείς στο κόστος. άρα, εκτός του ότι δεν προτίθεται να θυσιάσει κάτι, πράττει ταυτόχρονα εις βάρος σου. ό,τι κάνει και ο διοργανωτής δλδ, μόνο που ο τελευταίος παίρνει κι ένα μικρό ρίσκο αυξάνοντας τις τιμές, ενώ οι άλλοι, που υποτίθεται είναι δικοί μας (άρα συμμερίζονται το πρόβλημά μας) και όχι με το κεφάλαιο (...), το κάνουν απλά επειδή έχουν την άνεση. εγώ από αυτούς θα είχα περισσότερες απαιτήσεις και όχι από κορκόδειλους.[/quote:3k3gtbmp]
Είναι θέμα πρόθεσης γενικώς ιμο. Δηλαδή κάποιος που πλήρωσε, προφανώς δε μπήκε στη διαδικασία να το σκεφτεί αυτό ή αν το σκέφτηκε απλά δεν ήθελε να ρισκάρει το να χάσει τη μπάντα που γούσταρε. Σεβαστό, δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να κάνει κάτι. Ο μαλάκας που σου βάζει εμπόδια μέσω της τιμής να μπεις σε μια συναυλία που θες είναι παρτάκιας και συνεπώς κακοπροαίρετος.

Harvestman
17-06-2007, 16:56
τελικα τον πραγματικο λογο που ακυρωθηκε η συναυλια τον ξερουμε;

Ναι, επειδη ειχαν ξεκινησει τα μπαχαλα ηδη πριν τελειωσουν οι μπιστι και ειχαν αναψει ηδη 3 φωτιες, θεωρησαν να βγαλουν μια ανακοινωση της πουτσας και να ακυρωσουν την ολη φαση. Το θεμα ειναι οτι δυστυχως για αλλη μια φορα, καποιοι κανουν το δικο τους και δε καταλαβαινω γιατι προσπαθειτε να βρειτε το γιατι. Ειναι για μενα γεγονος οτι σε ολες τις mainstream συναυλιες τυπου μπιστι που ο κοσμος ειναι πολυς, καποιοι βρισκουν αφορμη να τα κανουν πουτανα για να εκφρασουν τα δικα τους ιδεωδη και να εξαφανιστουν μεσα στο πληθος. Μου φαινεται τελειως κλασικο σκηνικο, σε φαση, ελληνικη μιζερη πραγματικοτητα.

Lost_In_Cooperland
17-06-2007, 17:11
[quote="Lost_In_Cooperland":1m7gq8l7]προς τι το γέλιο ρε κάλκι; όπως είπα παραπάνω, για τις τιμές ευθύνονται και όσοι πληρώνουν. Αυτούς γιατί δεν τους τιμωρείτε συμβολικά; Αντί να τους ταΐσετε και να τους ποτίσετε, μήπως θα ήταν καλύτερα να τους ρίξετε καναδυο μπάτσες και να τους πείτε για ποιον λόγο τις τρώνε; σίγουρα θα είχατε περισσότερες πιθανότητες να πετύχετε κάτι και δεν θα φαινόσασταν απλά μπαχαλάκηδες.

γιατί όχι; πληρώνοντας το πανάκριβο εισιτήριο δίνει το οκ στους διοργανωτές να σταθεροποιήσουν εκεί τις τιμές, χωρίς παράλληλα να δίνει μια για το αν εσύ θα μπορείς στο μέλλον να ανταποκριθείς στο κόστος. άρα, εκτός του ότι δεν προτίθεται να θυσιάσει κάτι, πράττει ταυτόχρονα εις βάρος σου. ό,τι κάνει και ο διοργανωτής δλδ, μόνο που ο τελευταίος παίρνει κι ένα μικρό ρίσκο αυξάνοντας τις τιμές, ενώ οι άλλοι, που υποτίθεται είναι δικοί μας (άρα συμμερίζονται το πρόβλημά μας) και όχι με το κεφάλαιο (...), το κάνουν απλά επειδή έχουν την άνεση. εγώ από αυτούς θα είχα περισσότερες απαιτήσεις και όχι από κορκόδειλους.
Είναι θέμα πρόθεσης γενικώς ιμο. Δηλαδή κάποιος που πλήρωσε, προφανώς δε μπήκε στη διαδικασία να το σκεφτεί αυτό ή αν το σκέφτηκε απλά δεν ήθελε να ρισκάρει το να χάσει τη μπάντα που γούσταρε. Σεβαστό, δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να κάνει κάτι. Ο μαλάκας που σου βάζει εμπόδια μέσω της τιμής να μπεις σε μια συναυλία που θες είναι παρτάκιας και συνεπώς κακοπροαίρετος.[/quote:1m7gq8l7]

αυτοαναιρείσαι μέσα σε δυο σειρές. το γιατί το εξήγησε καλά ο αμνίζιακ σε προηγούμενο ποστ.

μα δεν υποστηρίζουν τους διοργανωτές. απλά τα σκάνε λόγω της αγάπης τους για τη μουσική. τώρα θα μου πεις ότι αυτό είναι εκμετάλλευση. μα φυσικά και είναι. απλά ο καθένας κάνει τις επιλογές του και εγώ δεν έχω δικαίωμα να της κρίνω, πόσο μάλλον να τις στερήσω.

και σοβαρά τώρα, πόσοι απ'όσους μπήκαν τσάμπα το κάναν για να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους και όχι για να δουν τους underworld;

για μένα όλοι αυτοί είναι απλά βολεμένοι.

ναι, δεν είπα ότι το χαίρονται κιόλας, αλλά όπως και να 'χει, πληρώνοντας υποστηρίζεις στην ουσία τους διοργανωτές. να τους κρίνεις και βέβαια έχεις δικαίωμα, να τους το στερήσεις δε μπορείς.

με το τελευταίο συμφωνώ απόλυτα. και, επίσης, ήξεραν πολύ καλά ότι θα εξελιχθεί έτσι το πράμα, δλδ πρέπει να είναι κάποιος πραγματικά χαζός για να πιστεύει ότι θα τον άφηναν να μοιράσει στον κόσμο τα ποτά κλπ που είπε ο χάρβεστμαν.

.
17-06-2007, 17:28
btw καλό θα ήταν να μας πει τη γνώμη του για όλα αυτά και κάποιος που πλήρωσε εισιτήριο.

morgana
17-06-2007, 17:37
εμένα ψάχνετε μάλλον.

η αλήθεια είναι ότι έχω ξενερώσει τόσο που δεν έχω διάθεση ούτε να κράξω ούτε να γκρινιάξω. τουλάχιστον σήμερα.
απο αύριο βλέπουμε..

psychomaverick
17-06-2007, 18:16
Διάβασα τα παραπάνω posts και μόλις μίλησα με ένα φίλο που ήταν μέσα με εισιτήριο και από τις 6.
Η συναυλία ήταν από την αρχή έως το τέλος αρνητική, απλά το τέλος έμεινε στους περισσότερους για το *μπάχαλο* που έγινε. Το συμβάν θα μπορούσε να είναι μάλιστα πολύ πιο τραγικό, λόγω κυρίως της εξόδου από τον χώρο όπου άνθρωποι πήδαγαν από μάντρες και περπατούσαν δίπλα από φωτιές ψάχνοντας για αδέρφια, φίλους, αυτοκίνητα κλπ. Σημειώνουμε ότι οι περισσότεροι από αυτούς είχαν πληρώσει εισιτήριο 60-70€. Δεν ξέρω αν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά η περιγραφή και μόνο των σκηνών είναι θλιβερή, αλλά ταυτόχρονα όχι πρωτόγνωρη.
ΟΠΟΙΟΣ και αν είναι αυτός που προσπαθεί να δημιουργήσει πρόβλημα, μπάχαλο ή οτιδήποτε στο χώρο της συναυλίας πρέπει να αποτρέπεται πολύ πριν ενεργήσει. Αυτή είναι μια καθαρά ευθύνη των διοργανωτών και κανενός άλλου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση σοβαρότατη ευθύνη φέρει και η αστυνομία, αφού το πλησιέστερο τμήμα ήταν ακριβώς δίπλα από το συναυλιακό χώρο.
Οι συγκεκριμένες καταστάσεις έχουν ως αποτέλεσμα την πλήρη απαξίωση του όρου συναυλία στην Ελλάδα, είτε γιατί τα συγκροτήματα απολύτως δικαιολογημένα δεν έχουν κίνητρο να συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα στις περιοδείες τους και οι διοργανωτές θα συνεχίσουν αιωνίως να κοροιδεύουν τον κόσμο χωρίς να αναλαμβάνουν ευθύνες (είτε τραυματισμών, είτε καταστροφή περιουσιακών στοιχείων).
Συμπέρασμα διαχρονικό : ο κόσμος και μόνο αυτός μπορεί να τιμωρήσει και να *επαναστατήσει* αν θέλετε. Όχι καίγοντας αμάξια, καταστρέφοντας περιουσίες (ενισχύοντας έτσι τον καπιταλισμό, αφού μιλάτε πολιτικά) αλλά με την διαρκή απουσία και μη στήριξη των Ελληνικών προβληματικών διοργανώσεων. Αν στην επόμενη συναυλία που θα διοργανώσει η Χ εταιρία που δεν μπορεί να ελέγξει μία διοργάνωση την τιμήσουμε με τα γελοία ποσά που ζητάει, είμαστε απλά μέρος του προβλήματος και τπτ παραπάνω.

Harvestman
17-06-2007, 18:23
Ολοσωστος

Shadowking
17-06-2007, 19:38
Συνοπτικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να γίνεται ντου σε συναυλίες, αλλά αυτό να παραμένει μόνο στον χαρακτήρα "δεν θέλω να πληρώσω για το εισιτήριο - είμαι πάνκης". Άμα στο ντου προσδίδεις και ιδεολογικό χαρακτήρα είσαι τουλάχιστον γελοίος και όταν φτάσεις στο άκρων άωτον της μαλακίας να αρχίσεις να καις αυτοκίνητα και να δέρνεις κόσμο είσαι μαλάκας. Και φασίστας. Α και να χαίρεστε που δεν επενέβησαν οι μπάτσοι, διότι η επέμβαση τους πιθανότατα θα ήταν 2 διμοιρίες ΜΑΤατζήδων που θα ρίχνανε δακρυγόνα στο πλήθος και μετά όντως θα θρηνούσατε θύματα.

Deniz
17-06-2007, 20:39
Ftou re pousth, kai to skeftomoun. Gia peite toulaxiston kana setlist apo mpistiz na doume ti xasame.

Bullet
17-06-2007, 20:56
μυριζει ratm 2000 η δουλεια

Skalani Caveman
17-06-2007, 21:22
Όταν έρθει μια μέρα που μια μεγάλη διοργανώτρια εταιρεία θα φέρει ένα διάσημο συγκρότημα με εξωπραγματικό (όπως μας έχουν συνηθίσει τελευταίως) εισιτήριο και η ανταπόκριση του κόσμου δε φτάσει τις προσδοκίες της όσον αφορά την προπώληση, τότε και μόνο τότε θα μπορούσαμε να πούμε, και πάλι χωρίς να το πολυπιστεύουμε, ότι ο κόσμος ίσως έχει αρχίσει να ξυπνάει. Αν δε η εταιρεία προχωρήσει στην πραγματοποίηση της συναυλίας παρά το χαμηλό αριθμό των προπωληθέντων εισιτηρίων και γίνει ένα οργανωμένο ντου από μια μεγάλη μάζα ανθρώπων (όπου μεγάλη εννοώ ένα ποσοστό κοντά ή και πάνω ακόμα από αυτό που θα έχει ήδη πληρώσει για την είσοδό του) τότε ακόμα και οι πιο απαισιόδοξοι ίσως σκεφτούν ότι υπάρχει ελπίδα ν' αλλάξει κάτι. Όταν οι συναυλίες ακυρώνονται η μια μετά την άλλη θα ξέρουμε όλοι πως βαδίζουμε στο σωστό δρόμο.

Τότε θα μπαίνουμε όλοι και θα ποστάρουμε ευτυχείς και πρόσχαροι, χωρίς ειρωνείες, μίση, flames και αλληλοσπαραγμούς. Εγγυώμαι κι εγώ με τη σειρά μου.

Ως την ώρα εκείνη όμως, φίλοι αγαπημένοι, ας μην κάνουμε χιούμορ για επαναστατικές ενέργειες από ελάχιστους κρετίνους που πιθηκίζουν σπάζοντας αμάξια και νομίζουν πως τους είμαστε και υπόχρεοι γι αυτή τους τη δράση. Γιατί και σαν χιούμορ είναι φτηνιάρικο και χειρίστης μορφής.

P.S. Θυμήθηκα τότε παλαιά, στους Rage Against The Machine, ένα παλικάρι, βλέποντας τα παιδιά της επανάστασης να αποπειρώνται να μετατρέψουν σε στάχτη και μπούλμπερη την περιουσία του (ένα μοτοσακό), έτρεξε μήπως και καταφέρει να τη γλιτώσει. Η απάντηση τους ήτανε μπόμπες μολότωφ, αυτή τη φορά όμως πάνω σ' αυτόν. Επιτρέψτε μου από αυτά τα πουστόπαιδα να μην περιμένω μεγαλύτερη προσφορά στην κοινωνία από το μέσο ασφαλίτη που ξεφτιλίζει αλλοδαπούς στο τμήμα.

wraithgr
17-06-2007, 21:50
Kalki εσύ θα προσέφερες το αμάξι σου, ή έστω τη μάπα σου, για την προώθηση των ιδεωδών που εξέφραζαν τα καμάρια σου;

NihilistikOrder
17-06-2007, 21:57
oi dikaiologies tou kalki einai apolaustika ilithies..milame oxi gia resital apla ,alla gia kati poly anwtero to opoio den mporw na perigrapsw.
Pantws eimai kai gw gamatos typos giati exw mpei polles fores me ntou se synaulia.
Episis sti geitonia mou paizoun kai kati poly gamata gyftakia pou afou klevoun to psilikatzidiko moirazoun se endeiksi allilegyis kai enantiwseis sto gamimeno systima , tis tsixles...ama malista edernan kai ton periptera (kefalaio) alla kai tous kataramenous kapitalistes pou agorazoun tis tsixles tha tan akoma pio gamata.
Pantws mpravo pou fyges me mia sakoula mpures kalki exontas faei kai ta hot dog sou stous VIP enw kati files mou (kefalaio ) pou xan xwsei fragka ekei mesa ,etrexan panikovlites me to xamo. A episis na ksereis oti autes sou oi irwikes prakseis tha xoun megalo antiktypo stin geniki koinwniki anadiarthrwsi afou provlepetai amesi ptwsi tis kuvernisis kai genikoteri anthisi tis fileleutheris antilipsis .

Oson afora olo to sxedio gia to riksimo twn timwn...imartoooon.
Ntou ginontai ta teleutaia 20 xronia se synaulies ...pote eidate re na peftoun oi times ? stin poutsara tous . ta lefta tous ta vgazoun apo ta prwta 1000 eisitiria pou tha poulisoun . apo ta ypoloipa apla eksasfalyzoun tis diakopes tous . ara loipon an anti gia 10000 tou xronou plirwsoun 5000 kai oi ypoloipoi mpoun me ntou nomizetai tha tous noiaksei? Tosa xronia den exw dei kati tetoio pantws. An twra mporesete na kanonisete na min patisei kanenas pou ontos tha xei antiktypo , tote 1000 mpravo kai eimai mazi sas etoimos na prosferw kathe voitheia.

Pinatero
18-06-2007, 01:24
-> θα'ταν πιο όμορφο αν το μπαρ απαλλοτριωνόταν από τον κόσμο που ειχε πληρώσει εισητήριο!

-> τα ντου τα κράζουμε αλλά πολλοί θα θέλαμε να μπαίναμε τζάμπα σε κάποια συναυλία

-> το να κάψεις το αυτοκίνητο του κάθε καρμίρη είναι μαλακία

-> ντου γίνονται και σε συναυλίες με λογική τιμή εισητηρίου, παρ'όλα αυτά για να πέσουν οι υψηλές κωλοτιμές των εισητηρίων δεν πάς σε συναυλία, και μακάρι να υπάρξει κάτι οργανωμένο ώστε να μποικοτάρει φεστιβάλ αρπαχτές, εκτός αν γενικά θέλουμε να πηγαίνουμε σε μια σχετικά μεγάλη συναυλία το χρόνο και κανα 2μικρές ακόμα! ε και ναι ρε πούστη 'μ θέλω να πάω metallica, αλλά δεν δίνω 60 για να βλέπω με το κυαλάκι ούτε 80 για να γίνω vip και να μαι τρου φαν! κι ας τα σπάσουν κι ας μην τους δω ποτέ

stam and the witches
18-06-2007, 01:31
Δεν είμαι σίγουρος αλλά στις υπόλοιπες χώρες υπάρχει διάταγμα/νομοθεσία η οποία δεν επιτρέπει το εισητήριο να ξεπερνάει μία τιμή. Αν ισχύει αυτό, το πιο σωστό θα τανε να κινηθεί κάπως ο κόσμος προς αυτή την κατεύθυνση παρά να περιμένει να συνειδητοποιηθεί άμεσα και ο τελευταίος μουσικόφιλος και να μην πατήσει.

.
18-06-2007, 01:58
-> θα'ταν πιο όμορφο αν το μπαρ απαλλοτριωνόταν από τον κόσμο που ειχε πληρώσει εισητήριο!

ε αυτό βσκ. που και πάλι θα ήταν κατακριτέο ιμο, αλλά έστω και τελείως ξεχειλωμένα θα μπορούσε να έχει κάποια συμβολική σημασία.

το να μπαίνεις τσάμπα, να σπας το μπαρ και να το παίζεις και επαναστάτης είναι το ίδιο ηλίθιο με το να ληστεύεις τράπεζα, να σε πιάνουν και να λες ότι θα έδινες τα λεφτά στους φτωχούς.

Skalani Caveman
18-06-2007, 02:22
http://blogtown.portlandmercury.com/files/2006/07/donkey.jpg

Kveldssanger
18-06-2007, 08:59
γενικά *τελιτσες*

Mitsmann
18-06-2007, 09:13
Εγω εχω να πω οτι τοτε που τα κανανε σκατα στους RATM, μετα ακυρωθηκαν οι Demons and Wizards.

ακομα σας το φυλαω μουνοπαναδες.

Mitsmann
18-06-2007, 09:16
Θα ηθελα να προσθεσω οτι το σκηνικο που ο Καλκι στηριζει τα ντου και τα περαιτερω ξυλικια ενω ετρωγε χοτ ντογκ και εκλεβε μπηφητερ στα VIP, ειναι τοσο αστειο που σχεδον γελασα.

necropethamenos
18-06-2007, 09:43
loipon.

oti eipe o kalki mexri twra einai metaksy tou vlakwdous kai tou proklitikou. Paizei ekei anamesa, analoga to post.

Thes na apotharryneis ton diorganwti apo to na gdernei kosmo? Apexeis.

Sto katw afou thewreis oti se gdernoun, tote aftoi pou pigan einai gdarmenoi, they've been punished enough, esy ti eisai re karioli kalki pou tha apofasiseis gia tous allous pws tha zisoun?

Kai apantw o idios.

EISAI ENAS GAMIMENOS FASISTAS POU EXEI KOUKOULWTHEI KATW APO MIA TAMPELA POU LEEI "ARISTEROS".

salta gamisou pou goustares kiolas, kryfoxrysavgiti.

entit: gamioli.

entit2: twra pou to skeftomai exw enan gnwsto, fanatiko manowara na sou gnwrisw. Tha kanete katapliktiki parea.

-"Gia tous manowar".
-"Gia na timwrisw tous kakous kapitalistes".
-"Tin exw megali".
-"Eimai gamato atomaki. Gamaw kai to systima".

btw, gia na prolavw opoiadipote malakia tou styl "egw den espasa tipota" pithanws thes na peis, prepei na sou pw oti apo ti stigmi pou goustares oi alloi na xalane ti fasi aftwn pou ithelan na doun synavlia eisai xeiroteros kai apo aftous.

Enas syndiasmos kryfofastista kai podosfairofilou diladi. Goustareis pou katapiezontai anthrwpoi gia afta pou esy (kai kala) pisteveis, alla den symmetexeis. Aplws zitwkravgazeis.

NihilistikOrder
18-06-2007, 11:19
necro eisai filosofas re file telika :D

-------------------------------------------------------------------
absolut satan tzilili gamia

Skalani Caveman
18-06-2007, 12:30
Νεκροπεθαμένε,

δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα ποστς σου, αλλά και μόνο τα σημερινά είναι αρκετά για να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι είσαι ένας μπουρδολόγος τεραστίου διαμετρήματος, πράγμα για το οποίο πιθανότατα θ' αδιαφορούσα αν και ο τρόπος που μας παρουσιάζεις τις απόψεις σου επί παντός επιστητού δεν ήταν τόσο σιχαμερός και γλοιώδης. Μετά κόπων και βασάνων κρατάω το στόμα μου κλειστό, σφίγγοντας τα δόντια, για να μην ξεράσω τ' άντερα μου πάνω στο γραφείο διαβάζοντας τους αριστερίζοντες, μα στο βάθος καταπράσινους, πιθηκισμούς σου. Έχε υπόψην.

P.S. Ωραίο avatar. :thumbsup:

necropethamenos
18-06-2007, 12:49
agapite denkserwpoioseisaialladenexeisimasia

exw katigorithei apeires fores gia pasokos, tha vreis polyn kosmo na symfwnisei mazi sou edw mesa, kali diaskedasi :)

oson afora to diametrima, den periorizetai stin vlakeia alla kai stin yparksi mou genikotera, kaneis den exei tolmisei pragmatika na to metrisei pote.

apo tin alli, opws kai na me xaraktirizeis, telika den apantas se merikes aples alitheies pou xrisimopoiw sto parapanw post pou toso se aidiase (xairomai giati mou aresei na min pernw aparatiritos - an kai se fysiko epipedo einai idiaiterws dyskolo na parameinw aparatiritos ektos kai an eisa tyflos), opws gia paradeigma to oti i prospatheia na allakseis ti zwi twn allwn me ti via einai fasistiki praktiki.

kata ta alla eksisou asximes antidraseis prokalw kai sto peptiko systima tou sympou, isws mporei na se diafwtisei gia to pws na tis perioriseis, an kai to apefxomai.

ps: efxaristw. kai to diko sou den einai asximo.

NihilistikOrder
18-06-2007, 13:03
re Skalani Caveman mipws eisai fake tou kalki...oxi lew mias kai den exei emfanistei katholou ...
Apo tin alli to diko sou avatar maresei perissotero apo tou necro. an vreis puthena kamia foto tis prokopis gia rouxla(mousiko kouti...i opws legotan) rikse pm.
a kai symfwnw me auta pu leei o necro..enas kwlofasitas kai misos eisai otan epivaleis ston kosmo auto pou esy thes soni kai kala kai me ti via...den katalavainw ti einai auto pou se ksexwrizei apo ton allo fasista? i karafla mipws?
kai auto me tous pasokous fainetai poly diaskedastiko...ama arxisw na to lew kai gw gia allous tha eimai aristeros kai true dld? :lol:

metamelia3
18-06-2007, 13:13
Ενώ πήραν μόνο οι τζαμπατζήδες, ε;

-> τα ντου τα κράζουμε αλλά πολλοί θα θέλαμε να μπαίναμε τζάμπα σε κάποια συναυλία
Νταξ, όποιος από σας κράζει το ντου σε μια συναυλία 60-70 ευρώ είναι κατ ελάχιστον σιχαμερός

-> το να κάψεις το αυτοκίνητο του κάθε καρμίρη είναι μαλακία
Στο σημείο που κάηκαν τα αυτοκίνητα δεν επιτρεπόταν το παρκάρισμα για το κοινό.

-> ντου γίνονται και σε συναυλίες με λογική τιμή εισητηρίου, παρ'όλα αυτά για να πέσουν οι υψηλές κωλοτιμές των εισητηρίων δεν πάς σε συναυλία, και μακάρι να υπάρξει κάτι οργανωμένο ώστε να μποικοτάρει φεστιβάλ αρπαχτές, εκτός αν γενικά θέλουμε να πηγαίνουμε σε μια σχετικά μεγάλη συναυλία το χρόνο και κανα 2μικρές ακόμα! ε και ναι ρε πούστη 'μ θέλω να πάω metallica, αλλά δεν δίνω 60 για να βλέπω με το κυαλάκι ούτε 80 για να γίνω vip και να μαι τρου φαν! κι ας τα σπάσουν κι ας μην τους δω ποτέ
Όπου από' δω και πέρα ξαναπιάνουμε το θέμα απ' την αρχή.

Επειδή βαριέμαι να ψάχνω πάλι, ποιό βλήμα είπε ότι βαρέσαν κόσμο οι κακοί κουκουλοφόροι;

NihilistikOrder
18-06-2007, 13:24
Νταξ, όποιος από σας κράζει το ντου σε μια συναυλία 60-70 ευρώ είναι κατ ελάχιστον σιχαμερός

Kalki thee pare tin pae kai fere tou xronou slayer vila amalias tsampa.
A kai na pw tin alitheia metallica me ntou tha paw na mpw, mias kai tosa lefta den exw alla kai den ta dinw ontos gia ena live. Apo kei kai pera ama o allos pou o mpampas tou einai plousios, thelei na ta xwsei stin poutsa mou, mlkia dikia tou. Ti eimai diaxeiristis tis periousias tou?
Tin dikia mou symvoliki alla kai ousiastiki praksi (na mpw tsampa ) tin kanw,an o allos einai zwo kai koimatai , e den tha ton ksypnisw xalwntas tou tin synaulia...to pithanotero einai oti meta malista anti na krazei ta korakia tous diorganwtes tha krazei emena .
Se poio simeio akrivws to xaneis? alitheia twra...

Mitsmann
18-06-2007, 13:25
Με μουσταρδα/κετσαπ, η χωρις?

metamelia3
18-06-2007, 13:31
Nihilistik Order. Δεκτό ότι έφαγαν ξενέρα όσοι είχαν πληρώσει. Ωστόσο αυτό που τελικά επικροτώ είναι ότι επιτέλους κάποιος δεν έκατσε στ' αυγά του να του πιάνουν τον κώλο. Όποιες κι αν ήταν οι συνέπειες.

Νεκροπεθαμένε μήπως θέλεις να αφήσεις τα ούγκα-μπούγκα και να πεις κανα επιχείρημα να ξεκινήσουμε κουβέντα;

Dimitra
18-06-2007, 13:41
Me kati tetoies malakies pou ginontai theoroumaste - kai dikaiws - tritokosmikoi stous upoloipous eurwpaious. Mas exei faei h "antidrash" kai h "kontra sto katestimeno". MALAKIES! Probata eimaste kai tha eimaste. Xwris proswpikotita. Pou autokatastrefomaste sunexws. Eilikrina ntrepomai gia ti xwra mou me kati tetoia skinika. Oloi oi "eksupnoi" pou mpainoun tsampa gia na ekdikithoun tous "kakous" diorganwtes pou tous koroideuoun kai tous trwne ta lefta. Oi "mpatsoi-gourounia-dolofonoi" pou to mono pou kseroun einai na dernoun aneksairetws tous "athwous" anarxikous. KAI KALA! Kai ta pairnw apo tin arxi:
1. Tzampatzides upirxan kai tha uparxoun. Kai kala tha kanoun na sunexisoun na uparxoun kathws den exoume oloi panta ti dunatotita h den theloume na plirwsoume gia na doume mia mpanta gia tin opoia den kaigomaste. Exei ena risko h oli fasi. Les tha paw ki an katsei kalws, an pali oxi...ok, as prosexa. Alla einai apofasi mou. Den exw upoxrewseis ara oute kai dikaiwmata.
2. Xwris diorganwtes den uparxoun sunaulies. H diorganwsi eidika megalwn sunauliwn den einai eukoli upothesi kai safws emperiexei megalo oikonomiko risko opws kai kathe epixeirisi allwste. H timi twn eisitiriwn eksartatai apo pollous paragontes kai den einai panta apokleistika kai mono i filoxrimatia twn diorganwtwn. De milaw bebaia gia periptwseis arpaxtis alla gia diorganwtries etairies me istoria sto xwro.
3. Nai, oi mpatsoi-sekiouritades klp einai polles fores uperbolikoi. Nai, suxna kanoun kataxrisi eksousias. Alla sxedon panta dexontai akraies prokliseis xwris logo kai aitia. Katigorountai giati kanoun ti douleia tous. Egw proswpika exw dei skinika sta opoia einai ageneis pros "anarxofatses" (kai kala!) xwris naxoun proklithei. Alles fores mexoun balei tsampa mesa. Ki alles fores mexoun kuriolektika "swsei" eite apo asfuksia eite apo "biasmo" stis mprostines seires kata ti diarkeia live. Giauto kala kanoun kai einai parontes.
Elpizw to sugkekrimeno skiniko na min epanalifthei kai na min epireasei ta upoloipa kalokairina live. Ki opoios den exei na plirwsei as katsei spiti tou na katebasei kana bootleg h as kanei oikonomies apo allou h as anebei sta braxakia tou Lukabhttou stin teliki pou den exei kai mpatsous kai einai kai romantika. Alla as min katastrefei to live gia to opoio kapoioi isws kai na sterithikan apo allou gia na mporesoun pane.

P.S. Eixa skopo na parw 3mero eisitirio gia Rockwave kai gia kapoies meres apo to Gagarin fest. Meta apo auto to skiniko to ksanaskeftomai an leei na paw... :?

Kveldssanger
18-06-2007, 13:41
ρε φιλος δε λεω οτι το "ντου" είναι καθιερωμένη συναυλιακη παράδοση και ωραια και καλα αμα θελει να μπει κάποιος τσάμπα, αλλά καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς είτε να απαιτείς είτε μετά να παραπονιέσαι γιατί τελικά δεν μπήκες τσάμπα και γι' αυτό ξερω γω να τα σπας. Βεβαια εχουμε αρχίσει και επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια και δεν θα αλλάξει κάτι και όλοι θα ειναι ευτυχισμένοι γιατί έχουν δίκιο αλλά δε γαμίεται.. Αφήστε τα live και πιάστε τις παραλίες που ναι και τσάμπα και έχουν καλύτερη θέα!!

Mitsmann
18-06-2007, 13:47
κ φατε κι ενα χοτ-ντογκ!

Skalani Caveman
18-06-2007, 13:53
Νεκροπεθαμένε, αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις το ποστ μου πριν αυνανιστείς πάνω στο πληκτρολόγιο σου θα έβλεπες ότι παρουσιάζω αναλυτικότατα την άποψη μου. Το πεπτικό σύστημα του χρήστη symposium_lexotanil, οι δυσλειτουργίες του και ο τρόπος αντιμετώπισης αυτών ουδόλως μ' απασχολεί επί του παρόντος, ας πιει μια σόδα στην υγειά μου αν το τραβάει η όρεξη του.

NihilipstikOrder, αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις το ποστ μου πριν με κατηγορήσεις σαν fake account του kalki, θα καταλάβαινες, ακόμα κι αν βρισκόσουν στην τρυφερή ηλικία των πέντε (5), ότι επ’ ουδενί δε συμμερίζομαι τις απόψεις του (όσον αφορά τη συγκεκριμένη φάση τουλάχιστον). Σε περίπτωση που βρεθεί φωτογραφία του Ρούχλα θα ειδοποιηθείς.

Kalki εξακολουθείς να κυνηγάς το νεκροπεθαμένο σ' αυτόν τον αυνανιστικό αγώνα δρόμου, ελπίζω να έχεις υπόψην, όσο και να κάνεις κάτι για να σταματήσει αυτό.

stam and the witches
18-06-2007, 13:56
εεε

Δεν είσαι μυστήριος και δεν πολυνοιαζόμαστε για το ποιανού fake account είσαι.

VirusXI
18-06-2007, 13:56
βασικά μεταξύ πολλών γελοιοτήτων που έχει ποστάρει ο κάλκι (κιε με καλύπτουν τα ποστ του .), στέκομαι στο
Ο μαλάκας που σου βάζει εμπόδια μέσω της τιμής να μπεις σε μια συναυλία που θες είναι παρτάκιας και συνεπώς κακοπροαίρετος.

που είναι μια παραλλαγή της καθυστερημένης αναρχολογικής περί δωρεάν παιδείας κτλ αλλά ας μη αρχίζουμε τέτοια συζήτηση.

Ο Διοργανωτής λοιπόν (ο πούστης ο κλέφτης ο απατεώνας μπλαμπλα) διοργανώνει ένα λάηβ, ορίζει τιμές γιατί ΑΥΤΟΣ το διοργανώνει και γενικά αυτός τα κανονίζει όλα. Εσύ αν θες να τα σκάσεις θα πας στο ηβέντ ΤΟΥ. Πως είναι παρτάκιας, κακοπροαίρετος και σου βάζει εμπόδια; Εμπόδια σε τι; Η συναυλία δε γίνεται για σένα, γίνεται για να βγάλει λεφτά ή αν πάρουμε παράδειγμα από μικρούς διοργανωτές που κάνουν τη γκαύλα τους, να γουστάρουν αυτοί. Εσύ αν θες συμμετέχεις (πληρώνοντας προφανώς). Αν όχι, αγνόησε τον. Αν θες να γίνει η συναύλια όπως ακριβώς θες εσύ, βρες τα προσόντα και διοργάνωσε την εσύ. Αλλιώς συμβιβάσου με αυτά που ορίζει αυτός που τα έχει κ το διοργανώνει ή επέλεξε να κάνεις κάτι άλλο ή να δεις τα γκρουπς που σ'άρεσουν αλλού. Κιαυτό γιατί κάποιοι, πολλοί περισσότεροι απ'τους ομοιδέατες σου, επέλεξαν να τα σκάσουν τα 60 γαμημένα ευρώ και πρέπει να τους σεβαστείς. Αλλιώς είσαι φασίστας.

Το αν είναι κορόιδα κιαν βοηθούν στις υψηλές τιμές και μπλαμπλα είναι άλλο θέμα που δε λύνεται με μπάχαλα (βλέπε ποστς του .). Παράδειγμα: Με τα μπάχαλα που γίνονταν κάθε βράδυ πριν κανα μήνα κιε που κάπσαν το ΑΤ Εξαρχείων μειώθηκε η αστυνόμευση;
το μόνο που χαν καταφέρει ήταν αυτό:

βασικά να πσοφήσει το κάθε καυλωμένο μπαστάρδι που μου χαλάει τη μεσημεριανή σιέστα για να πετάξει τις μολότοφ του στο ΑΤ τση γειτονιάς. ή αν είχα κιε αυτοκίνητο να το βρισκα καμμένο κσερωγώ.

αν νομίζουν οτι έτσι χτυπάς το σύστημα είναι καθυστέρες όσο πάει.
και να τριγυρίζουν οι μπάτσοι παντού στα εξάρχεια, όλη μερα.
επιτυχία!!!
αυτά.

Skalani Caveman
18-06-2007, 14:02
εεε

Δεν είσαι μυστήριος και δεν πολυνοιαζόμαστε για το ποιανού fake account είσαι.

Θύμισέ μου που ακριβώς σου απηύθυνα το λόγο μαλακάκο.

NihilistikOrder
18-06-2007, 14:06
virus..
opa man kapou to gamas...ok ola kala i sunaulia (kai i sompa) dikia tou , ara oti thelei tin kanei. Apo kei kai pera e oxi re file o lwris (DiDi) den kanei ta live gia tin psyxi tis manas tou oute giati goustarei...ta kanei gia na vgalei fragka. Gia auto oi oxi kai toso emporikoi Watain emeinan 2 fores eksw apo live (enw itan sto paketo tis periodias) , mia me Dissection kai mia me Kreator,Frost twra proafata. Den tha proseferan polla eisitiria epipleon kai tha tan kai parapanw eksoda gia ton kurio diorganwti. E oxi kai gia tin kaula tou loipon. Mono ta paidia apo venerate/damaged mporoume na poume oti kanoun gia tin kaula tous live.

caveman diavasa ta posts sou kai auto pou pa itan asteio se plirofwrw..alla fake kapoiou tha sai den mporei...anaferesai kai ston agwna aunanismou necro me kalki ...ara kati ksereis moule..kartwthikes apatewna. :D

carheart
18-06-2007, 14:08
Gia auti oi oxi kai toso emporikoi Watain

έλα, αυτοί κι αν βγάζουν περισσότερα από τον Λώρη, οι ροκ σταρς!

NihilistikOrder
18-06-2007, 14:09
nai alla o lwris exei meinei akoma stous europe...den to xei mathei akoma poso rosck stars tha ginoun(einai) oi Watain...auto syzitaga me kapoion...oti katse na deis oti to idio mouni tha tous ferei me 30ari kai panw apo ton epomeno sidko tous-ekswfullo metal hammer

Dimitra
18-06-2007, 14:09
Rwta ti venerate an mporei na ferei Metallica p.x. An tolmaei. An exei ta kotsia kai ta fragka. Ki an to kanei as tsepwsoun 1000 fores autoi to paradaki apo to Lwri. Einai apla thema megethwn.

carheart
18-06-2007, 14:11
Αυτό ας πούμε, με ποιόν τρόπο δεν είναι το πιο άκυρο ποστ της ημέρας;

NihilistikOrder
18-06-2007, 14:12
dimitra den to xeis koukla mou...sto kalutera...i venerate tolmise na ferei mastodon me high on fire otan oi idioktites itan 22-23 xronwn kai sy kana dimotiko apo oti kovw...opws episis exei ferei Isis (milwntas gia pio megales synaulies), kai episis exei ferei kai toulaxiston 50 enalaktika onomata se times sxedon tsampa (oxi mono gia ellinikia dedomena. Esy katse na ypostirizeis ktsiki ton kathe tyxarpasto empora pou akoma sou fernei Europe kai Robert Plant
P.S pali kala pou den fernoun pali Twisted Sister headliners sto rockwave (dimitra to kserw oti tha pigaines gia triti synexomeni fora na tous deis) .

VirusXI
18-06-2007, 14:13
virus..
opa man kapou to gamas...ok ola kala i sunaulia (kai i sompa) dikia tou , ara oti thelei tin kanei. Apo kei kai pera e oxi re file o lwris (DiDi) den kanei ta live gia tin psyxi tis manas tou oute giati goustarei...ta kanei gia na vgalei fragka. Gia auto oi oxi kai toso emporikoi Watain emeinan 2 fores eksw apo live (enw itan sto paketo tis periodias) , mia me Dissection kai mia me Kreator,Frost twra proafata. Den tha proseferan polla eisitiria epipleon kai tha tan kai parapanw eksoda gia ton kurio diorganwti. E oxi kai gia tin kaula tou loipon. Mono ta paidia apo venerate/damaged mporoume na poume oti kanoun gia tin kaula tous live.

που είπα ότι το κάνει για τη γκαύλα του; για τα λεφτά είπα ότι το διοργανώνει, αλλά το θέμα δεν είναι αυτό, το θέμα είναι ότι ΑΥΤΟΣ το διοργανώνει. Αν δε σ'αρέσει διοργάνωσε το εσύ αν μπορείς κιε βάλε εισιτήριο όσο θες. αυτό λέω.

btw καμία συναύλια δεν γίνεται (μόνο) για την γκαύλα του κάθε διοργανωτή. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, που χουν τρελές ζημιές στο budget.

EDIT: δεν ήθελα να μπω στο trip να μιλήσουμε για venerate, αλλά μπαίνω μιας που ναι πρόσφατο. τέλεια δουλειά κάνουν τα παιδιά, προσιτές τιμές, γουστάρουν αλλά μία φορά μου φάνηκε υπερβολικό το εισιτήριο και πως δεν αξίζει το 30ευρώ μου, στους Isis τώρα. Και οκ, δεν πήγα. Πρέπει να πάω να σπάσω το ΑΝ επειδή θεωρώ ότι ήταν ακριβό το εισιτήριο;

NihilistikOrder
18-06-2007, 14:14
sorry ie11 lathos mou totes

oson afora to deutero pou pes ...ksanalew damaged/venerate
treles zimies alla ferane kai blutch oi typoi kai pollous allous

kontan
18-06-2007, 14:20
Θέμα κεφαλαίου είναι. Ακόμη κ οι Necropsofioum για ερθουν, χρειαζεται ένα κεφάλαιο. Τώρα αν οι Watain χρειάζονται κεφάλαιο της τάξης των 3000€ κ οι Metallica των 60000€, όντως είναι θέμα μεγεθών. Επιχειρηματίας είναι κ ο μεν κ ο δε διοργανωτής πάντως. Απλά τρέχει μια επιχείρηση μεγαλύτερου ρίσκου από ένα πχ σουβλατζίδικο στη Μαβίλη. Το να προσπαθείς να μπεις σε μια διοργάνωση κ να κάνεις κ μπάχαλα κ να καταστρέφεις το όποιο κεφάλαιο έχει διαθέσει ο εκάστοτε διοργανωτής, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με το να σπας τη βιτρίνα του δισκάδικου που έλεγε ο Τελείας.

Κ για να το θέσω κ αλλιώς, φαντασου να είχες πχ ένα βιβλιοδετείο στο κέντρο της Αθήνας κ να στο σπάγανε 2-3 φορές τον χρόνο, απλά κ μόνο επειδή ετσι.

(ο πρώτος ενικός χρησημοποιήται προς χάρην αμεσότετης ευαισθητοποίησης)

metamelia3
18-06-2007, 14:25
EDIT: δεν ήθελα να μπω στο trip να μιλήσουμε για venerate, αλλά μπαίνω μιας που ναι πρόσφατο. τέλεια δουλειά κάνουν τα παιδιά, προσιτές τιμές, γουστάρουν αλλά μία φορά μου φάνηκε υπερβολικό το εισιτήριο και πως δεν αξίζει το 30ευρώ μου, στους Isis τώρα. Και οκ, δεν πήγα. Πρέπει να πάω να σπάσω το ΑΝ επειδή θεωρώ ότι ήταν ακριβό το εισιτήριο;
Μιλάς για διαφορετικά μεγέθη. Η Detox, η Didi κλπ αρπάζουν και ποτέ δεν είναι αρκετά, η Venerate κυνηγάει να επιβιώσει. Άσε δε που αν οι διοργανώτριες της πρώτης κατηγορίας έφερναν άησις θα τους πλήρωνες 50 ευρώ

kontan
18-06-2007, 14:26
δε θα τα δινε. κανεις δε τα δεινε

metamelia3
18-06-2007, 14:27
Κ για να το θέσω κ αλλιώς, φαντασου να είχες πχ ένα βιβλιοδετείο στο κέντρο της Αθήνας κ να στο σπάγανε 2-3 φορές τον χρόνο, απλά κ μόνο επειδή ετσι.
Απλά και μόνο επειδή έτσι ήταν το προχθεσινό;

VirusXI
18-06-2007, 14:28
γιαυτό δεν ήθελα να μπω στο trip να αναφερθώ σε κάτι συγκεκριμένο. γιατί απ'όοοοοολαυτά που σου λέω πήρες το άκυρο.
εκτός αν κρατήσεις την τελευταία πρόταση του quote.

metamelia3
18-06-2007, 14:28
Ανταπόκριση στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&id=106)

... κι ο θεός βοηθός

metamelia3
18-06-2007, 14:30
Virus έχω απαντήσει στα εκτός κουότ απ' το ποστ σου καθώς είναι ότι λέει ο . Αν θες τσέκαρε προηγούμενες σελίδες

VirusXI
18-06-2007, 14:36
επειδή επιμένεις τα ξαναλέω ας πούμε με άλλο τρόπο.

αλλά δεν λες ΓΙΑΤΙ δεν είναι φασιστικό, γελοίο, καθυστερημένο το ότι προτιμάς να μπαχαλιάσεις ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ και να μη σεβαστείς τα λεφτά που σκάσαν αρκετοί (καλώς ή κακώς). Αφού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Ούτε τις τιμές κατεβάζεις, ούτε το live απολαμβάνει κανείς, ούτε θα ξανάρθουν τα groups ποτέ.

metamelia3
18-06-2007, 14:40
το αν θα κατέβουν οι τιμές ή αν θα υπάρξει κάποιος άλλος αντίκτυπος στις διοργανώσεις θα το δούμε στο μέλλον. Μέχρι τότε ούτε εγώ μπορώ να πω πως ήταν αποτελεσματικό, ούτε εσύ πως δεν ήταν.

Kveldssanger
18-06-2007, 14:40
Σημειώνω προς αποφυγή παρεξηγήσεων ότι με το κείμενο του φίλτατου κάλκι προσωπικά διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως, αλλά οφείλαμε να παρουσιάσουμε την άποψή του ως συντάκτη.

metamelia3
18-06-2007, 14:42
Το ξεκαθαρίζω και μόνος μου στην πρώτη πρόταση φίλε Κβελντ

Mitsmann
18-06-2007, 14:42
και γω λοιπον μετα το ποστ του κβελντ εχω να πω το εξης.

Καλκι δε ξερω τι σου ειπαν οι αλλοι που ειναι στο μαγκαζιν η δε ξερω και γω τι, αλλα αν ειχες λιγο τσιπα αυτο το πραγμα για ρηβιου δεν θα το ανεβαζες.

Αυτοαναιρεισαι 2342 φορες. Αυτοαναιρεισαι μεσα στο ιδιο σου το ρηβιου, αυτοαναιρεισαι γιατι αλλα λες στο φορουμ κι αλλα στο μαγκαζιν και αυτοαναιρεισαι γιατι αλλα λες στο ρηβιου κι αλλα εκανες.

metamelia3
18-06-2007, 14:43
παρακαλώ;

Atheist
18-06-2007, 14:49
Καλκι δε ξερω τι σου ειπαν οι αλλοι που ειναι στο μαγκαζιν η δε ξερω και γω τι, αλλα αν ειχες λιγο τσιπα αυτο το πραγμα για ρηβιου δεν θα το ανεβαζες.

οι άλλοι του μάγκαζιν δν είπαμε τπτ γτ δε θα γουστάραμε να μας πει αντίστοιχα κάποιος άλλος τπτ. άσχετο με το αν συμφωνώ ή όχι, απ'τη στιγμή που ξεκαθαρίζεται (για όσους είναι αρκετά στόκοι για να μην εννοείται) πως αυτό που σηκώθηκε είναι η άποψη ενός ανθρώπου, ε.

για να μη μιλήσω για τα μεσημεριανά νούμερα που θα κάνουμε!

Mitsmann
18-06-2007, 14:51
Δε καταλαβες. προφανως του ειπατε να τ ανεβασει. Αλλα αν ειμουν στο μαγκαζιν π.χ. (προφανως θα εχει γινει συζητηση) θα του λεγα ακριβως το ιδιο.

Που να ξερω τι του ειπατε? αυτο ποσταρα ακριβως.

VirusXI
18-06-2007, 14:52
τα αποτελέσματα δε θα υπάρξουν. ή θα συνεχίσουν να διοργανώνουν έτσι όπως τους συμφέρει ή δε θα διοργανώνουν αφού υπάρχουν οι καθυστερημένοι που κάνουν ντου κ τους τα σπάνε.

ίσως και να μην ισχύει η δεύτερη περίπτωση, γιατί και που γίνεται ντου και δεν γίνεται λάηβ αυτοί πάλι τα χουν τσεπώσει.

wraithgr
18-06-2007, 14:58
το αν θα κατέβουν οι τιμές ή αν θα υπάρξει κάποιος άλλος αντίκτυπος στις διοργανώσεις θα το δούμε στο μέλλον. Μέχρι τότε ούτε εγώ μπορώ να πω πως ήταν αποτελεσματικό, ούτε εσύ πως δεν ήταν.

Μέχρι τότε όμως, αυτοί που θέλανε να τα σπάσουνε τα σπάσανε, και όλα οκ ε;... :?

metamelia3
18-06-2007, 15:00
@Βάηρους: Πώς τα' χουν τσεπώσει ακριβώς στη 2η περίπτωση; :|

@Μιτσμανν: Δε λες ρε φιλαράκι και που αυτοαναιρούμαι;

@wraithgr: Καλύτερα από ποτέ

Mitsmann
18-06-2007, 15:01
σε πανω απο 5 σημεια τα οποια και δε θα αναλυσω. αν νομιζεις οτι δεν το κανω επειδη "δεν εχω τι να πω" εχει καλως. Τα γραπτα εκει ειναι και στο μαγκαζιν και στο φορουμ.

metamelia3
18-06-2007, 15:02
Εντάξει, αλλά παραμένω περίεργος

Zoonchild
18-06-2007, 15:07
kalki το γαμησες λιγο ομως. Και αυτο δεν ηταν ανταποκριση, ηταν αρθρο/αποψη με αφορμη τα γεγονοτα της συγκεκριμενης συναυλιας. Επισης, κανεις σας δεν λεει να καταλαβει οτι υπαρχουν και ανθρωποι απο αλλες πολεις εκτος της αθηνας που δεν εχουν την πολυτελεια να διαλεγουν σε ποια απο τις 2-3(ή και παραπανω)συναυλιες θα πανε να δουν καθε σαβ/κο. Για τους ιδιους ανθρωπους, η ολη συναυλια στοιχιζει και αρκετα παραπανω απο τα λεφτα του εισητηριου(βαλε τα ταξιδι) και οικονομικα και σε ταλαιπωρια. Δεν μπορεις να τους το διαλυσεις με το ετσι θελω αυτο.
Και αν θες συγκεκριμενο παραδειγμα, εχω φιλους απο την Ξανθη που δεν εχουν την δυνατοτητα να κατεβαινουν σε καθε συναυλια που γινεται στην αθηνα, οποτε απο ολες οσες γινονται διαλεξαν αυτην, μαζεψαν τα λεφτα που χρειαστηκαν και κανανε 730χλμ περιπου για να περασουν καλα και να δουν και τους μπιστυ μποϋς που γουσταρουνε. Σε αυτους τι θα πεις? θα τους κατηγορησεις κιολας που εκαναν το ταξιδι, πληρωσαν τα εισητηρια και ενισχυσαν το κεφαλαιο και τελικα ειδαν μπαχαλακηδες να το παιζουν ρομπεν των δασων?????

Γενικα, συμφωνω απολυτα οτι οι διοργανωτες το εχουν ξεφτυλισει με τις τιμες εισητηριων αλλα και τις περισσοτερες φορες, αθλια διοργανωση της συναυλιας, αλλα το να το ισοπεδωνεις και να θεωρεις οτι η λυση ειναι να διακοπτεις με το ετσι θελω την συναυλια ειναι τουλαχιστον παιδαριωδες.

Dimitra
18-06-2007, 15:08
Αφ' ενός ότι έγινε νωρίς, ενώ θα έπρεπε να γίνει προς το τέλος της συναυλίας

ELEOS diladi! Kai report apo tis mpantes pou telika epaiksan oso epaiksan pouthena... Estw gia tous tupous...

Marillion
18-06-2007, 15:08
Proswpikh apopsh oti den tha allaksei tpt. Sto parel8on exoume dei pampoles periptwseis trampoukismou kai mpaxalwn. Apo thn prwth fora twn Stones sthn A8hna, mexri prosfatws sto eject. Kapoios adahs de, tha parei to meros twn diorganwtwn pou vgenune ''adikhmenoi'' apton tropo pou exelixthikan oi katastaseis. Etsi genikotera leitourgei to systhma sthn Ellada + ta mpaxala symferoune safestata tous dektes aytwn. Kati to opoio den tha to apodeixoume apo dw kai pera, alla exei apodeixthei hdh.

metamelia3
18-06-2007, 15:09
Ζοοnchild ξαναδιάβασε λίγο την "ανταπόκριση" που ναι, συμφωνώ, ήταν άρθρο/άποψη αλλά το μουσικό κομμάτι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα μ' αυτά που έγιναν.

Κάπου στο τέλος της ανταπόκρισης ξεκαθαρίζω ότι τη πλήρωσαν αυτοί που είχαν πληρώσει το εισιτήριο

Skalani Caveman
18-06-2007, 15:10
Μπάχαλο για να αφυπνίσεις το προβατοποιημένο πόπολο που κοιμάται όρθιο χωρίς να καταλαβαίνει ότι το εκμεταλλεύονται; Μαζί σου να σπάσουμε όλες τις βιτρίνες της Πανεπιστημίου!
Μπάχαλο για να υπερασπίσεις δικαιώματα που σου στερούν και δεν μπορείς να αμυνθείς αλλέως; Φουλ μέσα πάμε για ντου σε πουστόμπατσους με σκυλιά ή χωρίς!

Αλλά ρε φίλε Κάλκι μπάχαλο και καταστροφή για να νουθετήσεις αυτόν που συνειδητά αποφάσισε να χαραμίσει το 1/10 του μισθού του μ'αυτόν τον τρόπο; Να πάω κι εγώ στο σπίτι του ξαδέρφου μου που έχει πάρει κτηνώδη τηλεόραση, playstation, xbox και έχει γεμίσει στην αποθήκη τρία βαρέλια με παιχνίδια για το τετράχρονο (όποιος κάνει αστείο με μοτοσακά να του κάψει το αμάξι ο κάλκι) ανιψούδι μου, ενώ ταυτόχρονα γκρινιάζει ότι δεν τα βγάζει πέρα εύκολα, και να του κάψω την κουζίνα και το opel corsa στο γκαράζ;

Τα σκυλάκια τί χρώμα ήταν;;!!!

VirusXI
18-06-2007, 15:11

το λάηβ ξεκίνησε κιε είναι στα μισά. η προπώληση έχει γίνει. όσοι ήταν να πληρώσουν να μπουν, πλήρωσαν κιε μπήκαν. τα τάδε γκρουπ δε παίζουν γιατί γίνεται μπάχαλο.

1) λεφτά απο εισιτήρια οκ. για μισό προιόν κιόλας.
2) λεφτά απ'ό,τι πρόλαβαν να ξοδέψουν τα μπαρ, οκ.
3) υπόθεση: παίζει κ εκτός των εξόδων/εισιτηρίων των γκρουπ που δεν έπαιξαν να μην τους έδωσαν αμοιβή (εφόσον δεν έπαιξαν). ίσως μια αποζημίωση απλά. ίσως και τπτ απαυτά. κέρδος πάντως υπάρχει.

τα τσεπώνουν πιο πολύ και χαίρονται. γιέα!
και εσύ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ.

metamelia3
18-06-2007, 15:11
Αφ' ενός ότι έγινε νωρίς, ενώ θα έπρεπε να γίνει προς το τέλος της συναυλίας

ELEOS diladi!
Πιο απλά: Αν ότι έγινε, είχε γίνει στο τέλος της συναυλίας πόσοι από εσάς θα άλλαζαν στάση και θα έλεγαν μπράβο;

VirusXI
18-06-2007, 15:14
κανείς δε θα σου δώσει και συγχαρητήρια που του χάλασες τη βραδιά ή του έκαψες το αυτοκίνητο. έλεος, ξύπνα.

Dimitra
18-06-2007, 15:14
Kala, epimeneis akoma oti EPREPE na ginei tetoio skiniko? Kai milas exontas empeiria apo antistoixes sunaulies ekswterikou an den kanw lathos...?!

metamelia3
18-06-2007, 15:16

το λάηβ ξεκίνησε κιε είναι στα μισά. η προπώληση έχει γίνει. όσοι ήταν να πληρώσουν να μπουν, πλήρωσαν κιε μπήκαν. τα τάδε γκρουπ δε παίζουν γιατί γίνεται μπάχαλο.

1) λεφτά απο εισιτήρια οκ. για μισό προιόν κιόλας.
2) λεφτά απ'ό,τι πρόλαβαν να ξοδέψουν τα μπαρ, οκ.
3) υπόθεση: παίζει κ εκτός των εξόδων/εισιτηρίων των γκρουπ που δεν έπαιξαν να μην τους έδωσαν αμοιβή (εφόσον δεν έπαιξαν). ίσως μια αποζημίωση απλά. ίσως και τπτ απαυτά. κέρδος πάντως υπάρχει.

τα τσεπώνουν πιο πολύ και χαίρονται. γιέα!
και εσύ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ.
1) Αποζημίωση για τις ζημιές στις εγκαταστάσεις και για ότι οι Ελληναράδες έκλεψαν
2) Νοσοκομειακά έξοδα για σεκιουριτάδες αν υπήρξε τέτοιο πρόβλημα
3) Τα καμμένα αυτοκίνητα ήταν των διοργανωτών απ' ότι φαίνεται καθώς εκεί πέρα απαγορευόταν το πάρκινγκ για το κοινό.
4) Τα έξοδα του μπαρ. Άπειρες κούτες με ποτά, τόνοι μπύρας.
5) Η αμοιβή των συγκροτημάτων δίνεται ότι κι αν συμβεί.

metamelia3
18-06-2007, 15:17
Kala, epimeneis akoma oti EPREPE na ginei tetoio skiniko? Kai milas exontas empeiria apo antistoixes sunaulies ekswterikou an den kanw lathos...?!
Σαφώς. Μάλλον ειδικά επειδή έχω δει έστω κι αυτό το ένα φεστιβάλ εξωτερικού. Όπου με 20 ευρώ κάτω έβλεπες 15 μπάντες - και όχι τίποτα ξεχασμένες σε μια ΑΡΤΙΑ διοργάνωση. Αφού είναι μπουρτζόβλαχοι, καλά να πάθουν.

εντιτ: στο Ροουντμπερν αναφέρομαι για τα 20 ευρώ κάτω

Skalani Caveman
18-06-2007, 15:20
Θεέ μου Κάλκι!!! Τόση αφέλεια είχα να δω απο την Αμελί!!!

Και μια ζοφερή παρατήρηση:

Αν το μπάχαλο δεν δύναται να αφυπνίσει τους -υποτίθεται- ψαγμένους μουσικόφιλους, τότε τι να ελπίζουμε για τον μέσο πολίτη;;;!!!! Πάει η επανάσταση αδέρφια μου! Οποία ματαιότης!

Dimitra
18-06-2007, 15:20
Akribws! H antidrasi sou na einai loipon "mazeuw ta lefta mou kai paw eksw pou aksizei sto 1000plasio apo to na ta dwsw edw". H nootropia tou "ekdikoumai gia to akribo eisitirio klebontas mpures kai spazontas gia na anagkastei o diorganwtis na plirwsei" einai aparadekti kai tritokosmiki. Poios eisai esu diladi? O timwros?

metamelia3
18-06-2007, 15:22
Θεέ μου Κάλκι!!! Τόση αφέλεια είχα να δω απο την Αμελί!!!
χααχαχαχααχχααχαχαχχααχχ

Και μια ζοφερή παρατήρηση:

Αν το μπάχαλο δεν δύναται να αφυπνίσει τους -υποτίθεται- ψαγμένους μουσικόφιλους, τότε τι να ελπίζουμε για τον μέσο πολίτη;;;!!!! Πάει η επανάσταση αδέρφια μου! Οποία ματαιότης!
. . .

Δήμητρα δεν είναι κι ότι πιο εύκολο, όσο κι αν επωφελούμαι απ' το ταξίδι κάθε φορά που θέλω να δω συναυλία να πληρώνω μεταφορικά και διαμονή, ε;

metamelia3
18-06-2007, 15:23
Και στη τελική τρόποι αντίδρασης δοκιμάζονται, αν δε πιάσει αυτός θα δούμε τι έχουν να προτείνουν και οι κνίτες

Dimitra
18-06-2007, 15:24
Den einai "kathe fora". Se 1 kalokairino festival na pas tha deis toses mpantes pou edw an tis eblepes mia mia tha plirwnes polla perissotera kai upo xeiroteres sunthikes. Alla to point mou itan allo etsi ki alliws...

metamelia3
18-06-2007, 15:26
Σρυ αλλά δεν κάνετε ένα μπρεηκ γιατί πιάστηκαν τα χέρια μου;

κανείς δε θα σου δώσει και συγχαρητήρια που του χάλασες τη βραδιά ή του έκαψες το αυτοκίνητο. έλεος, ξύπνα.
Δε μιλάμε για συγχαρητήρια. Τα νεύρα σαφώς και είναι λογικό να τα έχει όποιος πλήρωσε. Όμως αυτό που έπαθαν οι διοργανωτές ίσως να είναι πιό σημαντικό από αυτό. Και αυτό το "ίσως" είναι που κάνει εμένα να λέω ότι λέω και εσάς να λέτε ότι λέτε. Περιμένουμε να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό το γεγονός και το ξανασυζητάμε.

metamelia3
18-06-2007, 15:27
Den einai "kathe fora". Se 1 kalokairino festival na pas tha deis toses mpantes pou edw an tis eblepes mia mia tha plirwnes polla perissotera kai upo xeiroteres sunthikes. Alla to point mou itan allo etsi ki alliws...
Εξήγησέ το μου τότε αν δε βαριέσαι.

O)))zma
18-06-2007, 15:29
mia mikri erotisi
sto idio meros tha ginei kai to gagarin oper air????

Dimitra
18-06-2007, 15:31
Akribws! H antidrasi sou na einai loipon "mazeuw ta lefta mou kai paw eksw pou aksizei sto 1000plasio apo to na ta dwsw edw". H nootropia tou "ekdikoumai gia to akribo eisitirio klebontas mpures kai spazontas gia na anagkastei o diorganwtis na plirwsei" einai aparadekti kai tritokosmiki. Poios eisai esu diladi? O timwros?

Crystal clear...

freak brother
18-06-2007, 15:32
φιλοτιμο των διοργανωτων :rofl:
επισης και οι σεκιουριταδες ειναι εργαζομενοι ανθρωποι ε και προσωπικα σε οσα λαιβ εχω παει δεν εχω δει ΠΟΤΕ να βαρανε τσαμπατζη.

Mitsmann
18-06-2007, 15:33
-----------------------------------------------------------------

εντιτ. αν ειναι και ευκολο ποσο κοσμο ειχε περιπου?

enitharmon
18-06-2007, 15:34
Σρυ αλλά δεν κάνετε ένα μπρεηκ γιατί πιάστηκαν τα χέρια μου;

Δε μιλάμε για συγχαρητήρια. Τα νεύρα σαφώς και είναι λογικό να τα έχει όποιος πλήρωσε. Όμως αυτό που έπαθαν οι διοργανωτές ίσως να είναι πιό σημαντικό από αυτό. Και αυτό το "ίσως" είναι που κάνει εμένα να λέω ότι λέω και εσάς να λέτε ότι λέτε. Περιμένουμε να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό το γεγονός και το ξανασυζητάμε.
ε, θα γινει αυτο που ειπε ο αμνιζιακ. Την επομενη φορα περισσοτερο σεκιουριτι --> πιο πολλα εξοδα --> ακριβοτερο εισιτηριο. Και θα εχουν και επιχειρημα

metamelia3

Crystal clear...
Ρε παιδί μου, είναι απλό αυτό που λέω: Είναι ένας τρόπος αντίδρασης. Εγώ συμφωνώ μαζί του και πιστεύω πως παρά το βίαιο χαρακτήρα του είναι αποτελεσματικός, εσύ διαφωνείς και πιστεύεις ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο πολιτισμένη ή ενδεχομένως και καμμία λύση. Απ' τη στιγμή που όμως είναι τρόπος αντίδρασης είναι κατά μία πιο ελεύθερη έννοια θεμιτό να δοκιμαστεί.

NihilistikOrder
Πιο απλά: Αν ότι έγινε, είχε γίνει στο τέλος της συναυλίας πόσοι από εσάς θα άλλαζαν στάση και θα έλεγαν μπράβο

egw oxi file giati tote den tha xe oute kan to symvoliko noima pou xe twra (asxeto pou me tis psefto-anarxiles sas to gamisate). Tote apla tha eprokeito gia malakismena kleftronia pou ithelan na paroun sakoules mpuras ...kai pou ws gnwston opws ginetai se autes tis periptwseis meta tha to eskagan kai to ksulo tha to trwge (apo ta mat) o kosmos pou xe paei na dei to live.

Oson afora to skiniko me ta skulia , na kanete mynisi sto mouni to diorganwti...ti itan ekei stratopaido sygentrwsis?

Zoonchild
18-06-2007, 15:41
Απ' τη στιγμή που όμως είναι τρόπος αντίδρασης είναι κατά μία πιο ελεύθερη έννοια θεμιτό να δοκιμαστεί.

ειναι ενας φασιστικος τροπος αντιδρασης(και κυριως την πληρωνει ο αμαχος πληθυσμος=αυτοι που πληρωσαν το εισητηριο, ειτε γιατι το χρημα ρεει απο τα μπατζακια τους ειτε γιατι επελεξαν να δωσουν το 1/10 του μισθου τους) και σε αυτο διαφωνουμε για το αν θα επρεπε να δοκιμαστει ή οχι.

metamelia3
18-06-2007, 15:47
Ε αυτό που μου λες είναι το τακτικό λάθος του τάϊμινγκ. Δηλαδή αν είχε γίνει στο τέλος των Αντεργουορλντ μια χαρά.

Atheist
18-06-2007, 15:50
...καλά ρε μαλάκα, όντως τα πιστεύεις αυτά που γράφεις;

metamelia3
18-06-2007, 15:54
αμε.

Όσο για τον πιο κατάλληλο επίλογο:
Δείτε εδώ τα κόμμεντς αυτών που πλήρωσαν εισιτήριο
http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =136811040 (http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=136811040)

lab
18-06-2007, 15:56
klaio!

enitharmon
18-06-2007, 15:56
βσκ, κρατα καμια πισινη, γιατι αν ξαναδιαβασεις ολα αυτα, οταν δουλεψεις για να βγαλεις τα λεφτα του εισιτηριου μιας συναυλιας την οποια θα σου γαμισουν αλλοι, παιζει να νιωσεις πολυ πολυ μαλακας

Buddy Lackey
18-06-2007, 15:59
αμε.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fu ... =136811040 (http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=136811040)

Ta diavases ta comments 'h mpa? Oso xosimo/mpineliki/katares trone oi diorganotes, allo toso trone oi mpaxaliarhdes. Kai den vlepw kanena na milaei gia tis "omorfes stigmes" tis opoies aneferes.

Mitsmann
18-06-2007, 16:02
Ελα ντε, και λεω τυφλος θα ειμαι.

metamelia3
18-06-2007, 16:07
αμε.

Ta diavases ta comments 'h mpa? Oso xosimo/mpineliki/katares trone oi diorganotes, allo toso trone oi mpaxaliarhdes. Kai den vlepw kanena na milaei gia tis "omorfes stigmes" tis opoies aneferes.
Όπως και να' χει: Ζημιά στους διοργανωτές. Έχω δίκιο μέχρι στιγμής, ε; όχι; μ; :) :) :) :) :) :) :)

Weiss
18-06-2007, 16:09
ε όχι ρε κάλκι φυσικά και δεν έχεις δίκιο
μια μάντρα κλάσατε στους διοργανωτές, ΔΕΝ είναι αυτός ο τρόπος.
απελπισία πλέον, απελπισία.

η δήλωση των underworld από το site τους:

UNDERWORLD MEMBER INJURED AS GANG STORMS STADIUM.

Underworlds’ Rick Smith, Karl Hyde, Darren Price and crew were caught up in trouble reportedly caused by “anarchists” at the Eject Festival in Athens on Saturday night (16/06/07). Underworld were scheduled to close the festival that also included Madness and The Beastie Boys. It is reported that a group of around 30 masked individuals, armed with CS-gas, iron bars and baseball bats stormed the stadium at around 11.20pm as The Beastie Boys were performing. As cars were burned and property damaged, the stadium was evacuated. Underworlds’ Rick Smith was one of the injured. He was hospitalised for a time in Athens, but has now returned to the UK for further treatment. Several other people including security guards were seriously hurt.

ENDS.

Marillion
18-06-2007, 16:10
pagkosmiws ntroph kai 3eftila...

Mitsmann
18-06-2007, 16:11
ετσι τα μουνια, τις φαγανε κι αυτοι!!!!

Zoonchild
επισης εκ μερους των εργαζομενων μουσικοφιλων της επαρχιας, που δεν μπορουμε να ερχομαστε καθημερινες στην αθηνα για συναυλιες που θελουμε οπως Isis, Woven Hand, Red Sparrowes και πολλα ακομα, και το θεωρουμε αδικο απο τους πουστηδες του διοργανωτες να το βαζουν τετοια μερα γιατι δεν βρισκουν φτηνους χωρους τα σαββατα και δεν μας σεβονται, και συν τοις αλλοις βαζουν και ακριβα εισητηρια (συνηθως πρεπει να πληρωνεις την μπυρα σου και ας εχεις ερθει απο την επαρχια ενω οι ατιμοι οι αθηναιοι δεν εχουν πληρωσει και πολλα περαν του εισητηριου) ασε που συνηθως και οι χωροι δεν ειναι και καλοι και τρωμε και εξτρα ταλαιπωρια, ναι λοιπον, εκ μερους του συνδικατου αυτου, επειδη αισθανομαστε ριγμενοι και θιγμενοι, την επομενη φορα που θα διοργανωσετε συναυλια μια πεμπτη, ας πουμε, θα οργανωσουμε ομαδα κρουσης για να ερθει να τα κανει ολα πουτανα ρε παιδι μου, γιατι ετσι, μπας και αλλαξει κατι και φερουν και τους Isis του χρονου και στην θεσ/νικη!

NihilistikOrder
sorry alla apo ton xamo ton posts , mporei kai na min to eida ....alla apantises gia poion logw den einai fasistikes tetoiou idous symperifores ? nomizw to rwtisan polla atoma.
kai ntaksei episis kserw oti den einai wraio na se vazoun oloi sto kentro kai na se krazoyn alla me auta pou les einai to ligotero re file. diladi imarton pia .den diafereis kai poly apo ta "zwa" pou les oti koimountai kai plirwnoun ta eisitiria i den kserw kai gw ti...kai sy zww eisai kata ton idio akrivws tropo akolouthontas oti mlkia sou lene me tin profasi tis epanastasis. koimasai file kai den mporeis me tpt na deis oti auto pou egine (me ton tropo pu egine,apo oso diavasa kai egrapses) itan MALAKIA.

Bullet
18-06-2007, 16:17
ok,μπαχαλα,χαος,οκ

και το αποτελεσμα ποιο ειναι;

δε βλέπουμε ποτε μεγάλα ονόματα γιατί το προτιμάμε από το να πληρώσουμε ακριβό εισιτήριο:

και ειναι λυση αυτο;με αυτον το τροπο;

δε νομιζω

πλήρη ασέβεια προς τους μουσικόφιλους θα το έλεγα,το λιγοτερο

Atheist
18-06-2007, 16:19
Underworlds’ Rick Smith, Karl Hyde, Darren Price and crew were caught up in trouble reportedly caused by “anarchists” at the Eject Festival in Athens on Saturday night (16/06/07). Underworld were scheduled to close the festival that also included Madness and The Beastie Boys. It is reported that a group of around 30 masked individuals, armed with CS-gas, iron bars and baseball bats stormed the stadium at around 11.20pm as The Beastie Boys were performing. As cars were burned and property damaged, the stadium was evacuated. Underworlds’ Rick Smith was one of the injured. He was hospitalised for a time in Athens, but has now returned to the UK for further treatment. Several other people including security guards were seriously hurt.

ENDS.
[/i]

κεμαλικοί αναρχικοί σε τακτικές blitzkrieg λοιπόν.

Lost_In_Cooperland
18-06-2007, 16:26
dimitra den to xeis koukla mou...sto kalutera...i venerate tolmise na ferei mastodon me high on fire otan oi idioktites itan 22-23 xronwn kai sy kana dimotiko apo oti kovw...opws episis exei ferei Isis (milwntas gia pio megales synaulies), kai episis exei ferei kai toulaxiston 50 enalaktika onomata se times sxedon tsampa (oxi mono gia ellinikia dedomena. Esy katse na ypostirizeis ktsiki ton kathe tyxarpasto empora pou akoma sou fernei Europe kai Robert Plant
P.S pali kala pou den fernoun pali Twisted Sister headliners sto rockwave (dimitra to kserw oti tha pigaines gia triti synexomeni fora na tous deis) .

κουράστηκα να διαβάζω όλο αυτόν τον παροξυσμό και στ' αρχίδια μου κιόλας στην τελική, αλλά στο παραπάνω ποστ θέλω να σταθώ λιγάκι. μπορεί να έχει ήδη απαντήσει η ενδιαφερόμενη αλλά στ' αρχίδια μου ξανά.

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΣΚΑΤΟΜΕΤΑΛΛΟΠΑΤΕΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ. ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΣΕ ΤΑ ΨΑΓΜΕΝΑ ΒΙΝΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΨΑΓΜΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΟΥ Ή ΜΙΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΧΑΡΤ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΛΕΟΝ. ΣΚΑΤΟΣΙΧΑΜΕΡΕ. :)

metamelia3
18-06-2007, 16:27
Zoonchild: Είπα πως καταλαβαίνω ότι έγινε μαλακία σε όσους είχαν εισιτήριο. Απ' την άλλη είπα πως θεωρώ ότι πιο σημαντικός θα είναι ο αντίκτυπος αυτού του γεγονότος στο συναυλιακό "κατεστημένο" παρά τα 20 ευρώ και η ξενέρα του καθενός. Θα μου πεις ποιός είμαι εγώ για να το αποφασίσω; Δεν αποφάσισα τίποτα, απλά απ' το καλό και το κακό του πράγματος κρατάω το καλό. Δε μπορεί να με κατηγορήσει κανείς για τίποτα απ' τη στιγμή που δε συμμετείχα στο μπάχαλο αλλά απλά φέρομαι κωλοπαιδίστικα και δε με νοιάζει που έχασαν όσοι έχασαν τη συναυλία τους. Απλό.

Nihilistik: Δεν κατηγόρησα κανέναν που προτιμάει να μη χάσει τη συναυλία που θέλει να δει για το κοινό καλό. Επιλογή του. Αλλά αν το δεις είναι ίδια στάση με τη δική μου όπως την αναλύω στο ίδιο ποστ στον Ζουντσαϊλντ.

Απλό: Μια αντίδραση. Τη θεωρώ αποτελεσματική. Την επικροτώ.

metamelia3
18-06-2007, 16:35
Εντάξει, επίσης μου φαίνεται λίγο άσχημο να απελπίζεστε που απλά έχω μια αντίθετη άποψη για ένα συμβάν, την οποία μάλιστα προσπαθώ και να τεκμηριώσω όσο καλύτερα μπορώ. Έστω κι αν διαφωνείτε τέρμα.

(Weiss είσαι η αφορμή και χωρίς παρεξήγηση, σχεδόν όσοι απάντησαν στο θρεντ ως τώρα είχαν αυτή τη στάση απέναντι σ' αυτό που λέω)

necropethamenos
18-06-2007, 16:36
Νεκροπεθαμένε μήπως θέλεις να αφήσεις τα ούγκα-μπούγκα και να πεις κανα επιχείρημα να ξεκινήσουμε κουβέντα;

mesa sto ougka mpouga mou, ws synithws, yparxoun ta katallila epixeirimata.

a) poios se ekane esena theo na xalas ti synavlia twn allwn kai na apofasiseis an eprepe i oxi na ksodepsoun ta lefta tous ekei. afto den einai fasistiko?

b) to gegonos oti to diaskedazes ws theatis se kanei pio geloio kai apo tous idious tous mpaxalous.

an prospatheiseis sto proigoumeno post mou na afaireseis tis pampoles anafores sto poso paparas eisai, tha deis oti ta parapanw grafontai ksekathara.

NihilistikOrder
lost goustareis europe apo oti katalava...den peirazei re
twra giati eimai metalopateras apo ti stigmi pou milaw gia kati pou ekanan alloi ( dld den paineuw ton eauto mou oute amesa oute emessa), kai epeidi epikrotw mia stasi pou kounaei ligo ta stasima nera tis synauliakis elladas eimai sixameros pali den to katalavainw.
Apo kei kai pera ama exeis toso provlima me tin parti mou ela na me vreis se kanalive kai to syzitame poustrako ok? kai epeidi paizei na sai kai apo sallo apo oti katalava min anysxeis anevainw pou kai pou panw vre aderfe.

P.S. an i dimitra einai gkomena sou dikaiologise, kai glytwneis.

cynic
Etsi, gipedikoi sta live loipon.De tous ftanoun ta gipeda gia na pi8ikizoun prepei na xalane kai ta live tora.H mipws 8eorounte filoi tis mousikis?Iperaspistes tis mipws?Alla eipame ,opoios plironei 60e giati goustarei to group, xerei oti ton ekmateleuonte, alla apo tin alli pernei 700e kai de borei na dwsei 3psifio poso gia na taxidepsei exw kai na dei ena ontws pio gamato kai ftino festival?Tou gamas to live lipon tou malaka , tou plousiou (eipame pernei 700e miniatiko)kai kontrareis ton diorganoti pou etsi ki alliws ta vgale ta lefta tou.Sigoura oi times 8a pesoun sta 20e ana festival kai 8a mirazonte bires, nera ,louloudia stin eisodo apo securitades.Eimaste se kalo dromo.Pistevw oti 8a r8oun kai oi ac dc meta apo auto epitelous...

Ta autokinita exoun kai "diorganotikes" pinakides logika, opote o Babis o sougias (o gnostos apo to aman) xerei pio amaxi kaiei fantazome.

Dimitra
18-06-2007, 16:38

Megale den katigorisa pote ti venerate. Magkia tis kai makari na upirxan ki alles tetoies etairies. Pliroforiaka eimai h prwti pou tha upostiriksw underground sunaulia oso gia to an tha paw gia 3h h niosti sunexomeni fora na dw mia mpanta pou goustarw einai problima mou kai de tha sou dwsw logariasmo an protimisw na piw merika pota ligotera prokeimenou na mazepsw ta xrimata gia to ekastote live. Live is life file mou. Ta upoloipa einai apla h elliniki mizeria. Krima...
Apla ithela na tonisw ti diafora twn megethwn (p.x Metallica pou gemizoun stadio me ISIS pou gemizoun An kai Gagarin alla ws ekei). Pisteuw oti egina antilipti...

metamelia3
18-06-2007, 16:40

a) poios se ekane esena theo na xalas ti synavlia twn allwn kai na apofasiseis an eprepe i oxi na ksodepsoun ta lefta tous ekei. afto den einai fasistiko?

b) to gegonos oti to diaskedazes ws theatis se kanei pio geloio kai apo tous idious tous mpaxalous.

an prospatheiseis sto proigoumeno post mou na afaireseis tis pampoles anafores sto poso paparas eisai, tha deis oti ta parapanw grafontai ksekathara.
α) Συγγνώμη, πέταξα καμμιά πέτρα ή βάρεσα κανέναν και μου λες κάτι τέτοιο;
β) Στα μπάχαλα μιλάς για την εφαρμογή μιας ιδεολογίας. Αν δε συμφωνείς μαζί της οκ, τράβα γαμήσου όμως που θα τη πεις και γελοία.

necropethamenos
18-06-2007, 16:40

Crystal clear...
Ρε παιδί μου, είναι απλό αυτό που λέω: Είναι ένας τρόπος αντίδρασης. Εγώ συμφωνώ μαζί του και πιστεύω πως παρά το βίαιο χαρακτήρα του είναι αποτελεσματικός, εσύ διαφωνείς και πιστεύεις ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια πιο πολιτισμένη ή ενδεχομένως και καμμία λύση. Απ' τη στιγμή που όμως είναι τρόπος αντίδρασης είναι κατά μία πιο ελεύθερη έννοια θεμιτό να δοκιμαστεί.

ma ti les?? enas tropos antidrasis tha itan na skotwneis kai ton diorganwti. so what? na to dokimasoume?

metamelia3
18-06-2007, 16:42

Crystal clear...

ma ti les?? enas tropos antidrasis tha itan na skotwneis kai ton diorganwti. so what? na to dokimasoume?
Α, εγώ δεν το δοκιμάζω. Αν προτίθεται κανας άλλος όμως βλέπουμε αν θα τον χειροκροτήσω ή όχι.

εντιτ: προφανώς και αστειεύομαι εδώ, ε

necropethamenos
18-06-2007, 16:43

β) Στα μπάχαλα μιλάς για την εφαρμογή μιας ιδεολογίας. Αν δε συμφωνείς μαζί της οκ, τράβα γαμήσου όμως που θα τη πεις και γελοία.

hahahah kat'arxin sto prwto mou post sou egrapsa oti to na goustareis pou ta spane alloi einai xeirotero apo to na ta spas o idios. Epikroteis ton arxida, epikaleisai tin ideologia TOU, alla kathesai sto kathismataki sou kai ta les apo kei.

Afto einai geloio. Pio geloio apo to na pisteveis oti to na gamiseis ti vradya tou kosmou pou plirwse tha ftiaksei tis times sta live.

oxi? pes giati.

necropethamenos
18-06-2007, 16:44

Crystal clear...

Α, εγώ δεν το δοκιμάζω. Αν προτίθεται κανας άλλος όμως βλέπουμε αν θα τον χειροκροτήσω ή όχι.

thank god, alla pou vriskeis tin diaxwristiki grammi loipon? Me to na gameis mia synavlia pou kanei 60 euro ousiastika listeveis toson kosmo apo ta 60 euro pou edwsan. Ti kanei afto themito kai ton fono oxi ?

metamelia3
18-06-2007, 16:47

hahahah kat'arxin sto prwto mou post sou egrapsa oti to na goustareis pou ta spane alloi einai xeirotero apo to na ta spas o idios. Epikroteis ton arxida, epikaleisai tin ideologia TOU, alla kathesai sto kathismataki sou kai ta les apo kei.

Afto einai geloio. Pio geloio apo to na pisteveis oti to na gamiseis ti vradya tou kosmou pou plirwse tha ftiaksei tis times sta live.

oxi? pes giati.
Δες κάτι απλό ρε παιδί μου, οκ:
Είμαι εγώ ένας τύπος που δεν έχει το θάρρος να γίνει λαϊκός ήρωας για κάποιους. Με υποχρεώνει κανείς να αυτοθυσιαστώ για να συμφωνώ με κάτι; Τι μαλακίες είναι αυτές;

NihilistikOrder
18-06-2007, 16:48
dimitra de sou epitehika apla auto pou leges mou fanike mlkia ...kai auto pou les twra den fainotan kai toso sto post sou. alla min ksexans oti eimai kai metallopateras apo oti eipe kai o lost ..ara prepei na mai akous :rofl:

metamelia3
18-06-2007, 16:49
[quote="Dimitra":11zcxw0b]Akribws! H antidrasi sou na einai loipon "mazeuw ta lefta mou kai paw eksw pou aksizei sto 1000plasio apo to na ta dwsw edw". H nootropia tou "ekdikoumai gia to akribo eisitirio klebontas mpures kai spazontas gia na anagkastei o diorganwtis na plirwsei" einai aparadekti kai tritokosmiki. Poios eisai esu diladi? O timwros?

Crystal clear...

thank god, alla pou vriskeis tin diaxwristiki grammi loipon? Me to na gameis mia synavlia pou kanei 60 euro ousiastika listeveis toson kosmo apo ta 60 euro pou edwsan. Ti kanei afto themito kai ton fono oxi ?[/quote:11zcxw0b]
Τα πάντα θεμιτά είναι. Το αν συμφωνείς εσύ κατα περιπτώσεις με τη κάθε δράση ή όχι είναι το θέμα.

Lost_In_Cooperland
18-06-2007, 16:49
lost goustareis europe apo oti katalava...den peirazei re
twra giati eimai metalopateras apo ti stigmi pou milaw gia kati pou ekanan alloi ( dld den paineuw ton eauto mou oute amesa oute emessa), kai epeidi epikrotw mia stasi pou kounaei ligo ta stasima nera tis synauliakis elladas eimai sixameros pali den to katalavainw.
Apo kei kai pera ama exeis toso provlima me tin parti mou ela na me vreis se kanalive kai to syzitame poustrako ok? kai epeidi paizei na sai kai apo sallo apo oti katalava min anysxeis anevainw pou kai pou panw vre aderfe.

P.S. an i dimitra einai gkomena sou dikaiologise, kai glytwneis.

κοίτα, αν συνειδητοποιούσες γιατί είσαι μεταλλοπατέρας, είτε δεν θα ήσουν είτε θα αυτοκτονούσες, οπότε δεν περίμενα και να πάρεις πρέφα γιατί πιστεύω αυτά που πιστεύω για σένα. από κει και πέρα, με σένα δεν έχω κάνα πρόβλημα, μόνο με τις απόψεις σου που τις θεωρώ σιχαμερές. αν γουστάρεις να με δείρεις, ευχαρίστως... δεν θα έχεις και δύσκολο έργο, άλλωστε. στο επόμενο λάιβ σάξον ή σίστερ, φώναξε το νικ μου και θα σκάσω μύτη να τις φάω.

regularpaul
18-06-2007, 16:51
Nihilistik, στο συγκεκριμένο θέμα είσαι για τον πούτσο. Γενικά αν και νεόκοπος στο forum, έχεις μια τάση να σχολιάζεις ενίοτε χωρίς να πολυκαταλαβαίνεις. Ξεκάθαρα φαινόταν στο ποστ της Δήμητρας τι εννούσε, εσύ δεν το πιασες μόνο. Άσε που οι Mastodon ηρθαν (γιατι οι HoF δεν ηρθαν τελικα, αλλα ισως δεν ενημερωθηκες) πριν 1μισι χρονο, οχι στην παλαιολιθικη εποχη, οπότε μήπως εσύ είσαι που δεν το χεις γενικώς? Άραξε λίγο.

Πάμε στο ψητό. Δυσκολεύομαι να πάρω θέση είναι η αλήθεια. Έχω μια παραπάνω εμπιστοσύνη στο κριτήριο του Kalki με τον οποίο συμφωνούμε σε πολλά γύρω από την μουσική. Όχι μόνο στο γούστο αλλά και σε γενικότερη αντιμετώπιση του χώρου.

Αν ήμουν σίγουρος ότι ο λόγος που έγιναν όσα έγιναν ήταν η πολιτική ακριβών εισιτηρίων/κακών διοργανώσεων των μεγάλων εταιρειών, τότε τουλάχιστον θα συμφωνούσα ιδεολογικά με όσους έκαναν τα επεισόδια. Στην πράξη βέβαια δεν με καλύπτει οποιαδήποτε μορφή βίας, οπότε δεν με βρίσκει σύμφωνο και ο τρόπος που αυτή η υποθετική αντίδραση εκφράστηκε.

Από όσα διαβάζω όμως σχετικά με το θέμα και σε άλλα forum, δεν νομίζω πως το όλο σκηνικό είχε και μεγάλη σχέση με την παραπάνω υποθετική αιτία, και μάλλον έχεις πέσει σε λούμπα Kalki :)

Skalani Caveman
18-06-2007, 16:56
Αγαπητέ φίλε χρήστη Κάλκι,

τη στιγμή που θα δω ανακοίνωση από τη διοργανώτρια εταιρεία στην οποία ανάμεσα στα άλλα θ' αναφέρει ότι "οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να παραλάβουν το αντίτιμο των εισιτηρίων (ή μέρος αυτού) απ' τον τάδε χώρο" ή που θα μάθω πως βάρεσε φαλιμέντο λόγω των αποζημιώσεων για τη συναυλία περί της οποίας ο λόγος, όχι μόνο θα ποστάρω εδώ πως τελικά είχες δίκιο, μα θα ψάξω να σε βρω να σου φιλήσω τα χέρια που με τόσο πάθος το υπερασπίστηκαν. Μέχρι τότε κάνε λίγο τουμπεκί ρε παλικάρι μου όμως, να χαρείς.

Δεσποινίς Weiss θεωρείτε δηλαδή πως ήταν κι ο φίλος χρήστης Κάλκι ανάμεσα σ' αυτούς που επέρδοντο με θέρμη κατά των διοργανωτών; Ρωτώ γιατί έχω την εντύπωση πως απλά παρακολουθούσε τρώγοντας χοτ-ντογκ και πίνοντας μπηφήτερ. Πιθανολογώ δε πως σε στιγμές χειροκρότησε, αλλά αυτό δεν είμαι σε θέση να το πω με σιγουριά. Κατά τ' άλλα, κατά την ταπεινή μου άποψη, καλά τα λέτε.

necropethamenos
18-06-2007, 16:58
[quote="Dimitra":39cjvvbv][quote="Dimitra":39cjvvbv]Akribws! H antidrasi sou na einai loipon "mazeuw ta lefta mou kai paw eksw pou aksizei sto 1000plasio apo to na ta dwsw edw". H nootropia tou "ekdikoumai gia to akribo eisitirio klebontas mpures kai spazontas gia na anagkastei o diorganwtis na plirwsei" einai aparadekti kai tritokosmiki. Poios eisai esu diladi? O timwros?

Crystal clear...

thank god, alla pou vriskeis tin diaxwristiki grammi loipon? Me to na gameis mia synavlia pou kanei 60 euro ousiastika listeveis toson kosmo apo ta 60 euro pou edwsan. Ti kanei afto themito kai ton fono oxi ?[/quote:39cjvvbv]
Τα πάντα θεμιτά είναι. Το αν συμφωνείς εσύ κατα περιπτώσεις με τη κάθε δράση ή όχι είναι το θέμα.[/quote:39cjvvbv]

eh nai, afto pou eksetazoume omws einai to giati ta thewreis ESY themita. Akomi den apantas re file. Otan ta kaneis kwlo listeveis i oxi tous parevriskomenous apo ta lefta pou edwsan gia na doun tis mpantes?

nai

i

oxi.

Thewreis genika tin listeia (apo tsepes ergazomenwn) kalo prama re paidi mou? Themito? Ti?
Paraksenevesai pou to thewrw tragika geloio na tin xrisimopoieis san methodo gia tin epivoli tis apopsis sou?

Mia straight apantisi please.

metamelia3
18-06-2007, 16:58
Επιτέλους.

Παύλο δεν αποκλείω καθόλου το να έχω πέσει σε λούμπα καθώς παίζονται γενικά τόσα πολλά που δεν γίνεται κανείς να έχει σαφή εικόνα του τι συμβαίνει (ακούστηκε μεταξύ άλλων και σενάριο ότι ήταν προβοκάτσια ατόμων της δεξιάς για να ζημιωθεί ο δήμαρχος του Ελληνικού με τον οποίον κάτι μη βολικό για τη κυβέρνηση λένε ότι παίζει μπλα μπλα). Αυτά που έχω πει ως τώρα είναι εικασίες σχετικά με τους λόγους που έγινε ότι έγινε και αντιμετώπιση κάποιων αντικειμενικών πραγμάτων με βάση αυτές.

Δεν είμαι κανας μαλάκας. Αν βρεθεί κάποιο λογικό επιχείρημα (και όχι το "άντε γαμήσου ρε παπάρι" νεκροπεθαμένε) που να μου φανεί επαρκώς τεκμηριωμένο και ισχυρό ώστε να αλλάξω άποψη, η άποψή μου θα αλλάξει. Τόσο απλά. Μέχρι τότε όμως όλοι όσοι έχουμε συζητήσει σ' αυτό το θρεντ, ξέρουν ότι ξέρω και απλά κρίνει ο καθένας όπως θέλει, που είναι ίσως τα πιο λογικά θεμέλια συζήτησης.

metamelia3
18-06-2007, 17:02
eh nai, afto pou eksetazoume omws einai to giati ta thewreis ESY themita. Akomi den apantas re file. Otan ta kaneis kwlo listeveis i oxi tous parevriskomenous apo ta lefta pou edwsan gia na doun tis mpantes?

nai

i

oxi.

Thewreis genika tin listeia (apo tsepes ergazomenwn) kalo prama re paidi mou? Themito? Ti?
Paraksenevesai pou to thewrw tragika geloio na tin xrisimopoieis san methodo gia tin epivoli tis apopsis sou?

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, έστω και αν φαίνεται ή είναι κωλοπαιδίστικη λογική δε με νοιάζει για τα χαμένα 20 ευρώ ή και 60 ακόμα που αντιστοιχούν στους Αντεργουορλντ. Με νοιάζει μάλλον, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να το θεωρήσω σοβαρό πλήγμα ίσως γιατί θεωρώ πως αυτή η αδιαφορία εμμέσως μου ανταποδίδεται με την αδιαφορία του καταναλωτή που δε θα σκεφτεί το μαζικό μποϋκοτάζ ώστε να μπορέσουμε να πάμε κι εγώ κι αυτός σε μια συναυλία με εισιτήριο στο μέλλον.

necropethamenos
18-06-2007, 17:02
Ρωτώ γιατί έχω την εντύπωση πως απλά παρακολουθούσε τρώγοντας χοτ-ντογκ και πίνοντας μπηφήτερ. Πιθανολογώ δε πως σε στιγμές χειροκρότησε, αλλά αυτό δεν είμαι σε θέση να το πω με σιγουριά. Κατά τ' άλλα, κατά την ταπεινή μου άποψη, καλά τα λέτε.

ma den einai AKOMA xeirotero afto? ennow, den kryvei mia eks orismou ypokrisia? nai men goustaroume to mpaxalo kai to anagoume se enan tropo pou THEWROUME pws tha allaksei ta pragmata pros to kalytero, alla to afinoume na to kanoun alloi kai emeis apla diaskedazoume to theama?

Marillion
18-06-2007, 17:03
nomizw pantws pws kai fthno eishthrio na eixe epiteyx8ei pali ta idia tha xame.

necropethamenos
18-06-2007, 17:05

nai

i

oxi.

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, έστω και αν φαίνεται ή είναι κωλοπαιδίστικη λογική δε με νοιάζει για τα χαμένα 20 ευρώ ή και 60 ακόμα που αντιστοιχούν στους Αντεργουορλντ. Με νοιάζει μάλλον, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να το θεωρήσω σοβαρό πλήγμα ίσως γιατί θεωρώ πως αυτή η αδιαφορία εμμέσως μου ανταποδίδεται με την αδιαφορία του καταναλωτή που δε θα σκεφτεί το μαζικό μποϋκοτάζ ώστε να μπορέσουμε να πάμε κι εγώ κι αυτός σε μια συναυλία με εισιτήριο στο μέλλον.

giati den mporeis na antilifteis to profanes omws, diladi to eksis:

DEN EXEI KANEIS YPOXREWSI NA SE VOITHISEI STON AGWNA SOU, POU ESY PROSWPIKA PISTEVEIS OTI PREPEI NA DIEKSAXTHEI ETSI. APO POU KAI WS POU ESY TON ANAGKAZEIS? Kai episis, giati afto den to thewreis fasistiko?

episis kalki, esy kathosoun kai gelages enw exanan ta xrimata sou ena swro anthrwpoi pou stin pleionotita tous tha itan misthwtoi kai OXI plousioi. Kai enoxlithikes pou sou eipa na pas na gamitheis?

well

trava gamisou. (afou prwta apantiseis sta apo panw, pragma pou edw kai arketa posts prospatheis na apofygeis)

metamelia3
18-06-2007, 17:05
Αγαπητέ φίλε χρήστη Κάλκι,

τη στιγμή που θα δω ανακοίνωση από τη διοργανώτρια εταιρεία στην οποία ανάμεσα στα άλλα θ' αναφέρει ότι "οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να παραλάβουν το αντίτιμο των εισιτηρίων (ή μέρος αυτού) απ' τον τάδε χώρο" ή που θα μάθω πως βάρεσε φαλιμέντο λόγω των αποζημιώσεων για τη συναυλία περί της οποίας ο λόγος, όχι μόνο θα ποστάρω εδώ πως τελικά είχες δίκιο, μα θα ψάξω να σε βρω να σου φιλήσω τα χέρια που με τόσο πάθος το υπερασπίστηκαν. Μέχρι τότε κάνε λίγο τουμπεκί ρε παλικάρι μου όμως, να χαρείς.
Σε παραπέμπω στο ποστ-απάντησή μου στον regularpaul και σε προηγούμενα σχετικά με τη μελλοντική αποτελεσματικότητα του γεγονότος.

Δεσποινίς Weiss θεωρείτε δηλαδή πως ήταν κι ο φίλος χρήστης Κάλκι ανάμεσα σ' αυτούς που επέρδοντο με θέρμη κατά των διοργανωτών; Ρωτώ γιατί έχω την εντύπωση πως απλά παρακολουθούσε τρώγοντας χοτ-ντογκ και πίνοντας μπηφήτερ. Πιθανολογώ δε πως σε στιγμές χειροκρότησε, αλλά αυτό δεν είμαι σε θέση να το πω με σιγουριά. Κατά τ' άλλα, κατά την ταπεινή μου άποψη, καλά τα λέτε.
Μια διόρθωση: με χοτ-ντογκ και μπύρες. Σε παραπέμπω σε ποστ-απάντηση μου στον νεκροπεθαμένο.

metamelia3
18-06-2007, 17:08

nai

i

oxi.

giati den mporeis na antilifteis to profanes omws, diladi to eksis:

DEN EXEI KANEIS YPOXREWSI NA SE VOITHISEI STON AGWNA SOU, POU ESY PROSWPIKA PISTEVEIS OTI PREPEI NA DIEKSAXTHEI ETSI. APO POU KAI WS POU ESY TON ANAGKAZEIS? Kai episis, giati afto den to thewreis fasistiko?
Το ποστ μου σχετικά με την ιδεολογία του μπάχαλου και τη στάση μου το αγνόησες επιδεικτικά, έτσι;

Δεν αναγκάζω κανέναν να κάνει τίποτα απ' τη στιγμή που δεν έκανα εγώ το μπάχαλο. Αλλά και να το έκανα θα μπορούσα να το παρουσιάσω ως απάντηση στην εκούσια ή ακούσια αδιαφορία του καταναλωτή που με αναγκάζει να μη μπορώ να πάω σε μια συναυλία που θέλω.

necropethamenos
18-06-2007, 17:10
Αλλά και να το έκανα θα μπορούσα να το παρουσιάσω ως απάντηση στην εκούσια ή ακούσια αδιαφορία του καταναλωτή που με αναγκάζει να μη μπορώ να πάω σε μια συναυλία που θέλω.

kaneis den sou ofeilei tipota, apo pou evgales to antitheto symperasma?!

entit: episis exei ena entit pou mallon den eides sto proigoumeno post.

metamelia3
18-06-2007, 17:11
episis kalki, esy kathosoun kai gelages enw exanan ta xrimata sou ena swro anthrwpoi pou stin pleionotita tous tha itan misthwtoi kai OXI plousioi. Kai enoxlithikes pou sou eipa na pas na gamitheis?

well

trava gamisou. (afou prwta apantiseis sta apo panw, pragma pou edw kai arketa posts prospatheis na apofygeis)
"Τα χρηματά τους" εννοείς ελπίζω για να βγαίνει κάποιο νόημα. Σου απάντησα στο τελευταίο ποστ μου.

Και ψιλο-βαριέμαι να κάνω μαλακοκουβέντα με "άντε γαμήσου" κλπ, ε

metamelia3
18-06-2007, 17:12
Αλλά και να το έκανα θα μπορούσα να το παρουσιάσω ως απάντηση στην εκούσια ή ακούσια αδιαφορία του καταναλωτή που με αναγκάζει να μη μπορώ να πάω σε μια συναυλία που θέλω.

Εντάξει, αφού δε μου οφείλει δε τους οφείλω κι εγώ και στ' αρχίδια μου αν χάνουν τα λεφτά τους! ΠΩΣ. ΣΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ.!!!

necropethamenos
18-06-2007, 17:13

well

"Τα χρηματά τους" εννοείς ελπίζω για να βγαίνει κάποιο νόημα. Σου απάντησα στο τελευταίο ποστ μου.

a, to eides.

oxi den mou apantises se afto. Einai safes afto pou lew edw, mallon den to katalaves kan.

ENOXLEISAI epeidi sou tin lew

DEN ENOXLITHIKES otan egine olo afto pou prosevalle tosous anthrwpous, antithetws goustares kai irthes olo xara na mas to anaggeileis!

einai ligo malakia i oxi?

metamelia3
18-06-2007, 17:15

well

a, to eides.

oxi den mou apantises se afto. Einai safes afto pou lew edw, mallon den to katalaves kan.

ENOXLEISAI epeidi sou tin lew

DEN ENOXLITHIKES otan egine olo afto pou prosevalle tosous anthrwpous, antithetws goustares kai irthes olo xara na mas to anaggeileis!

einai ligo malakia i oxi?
Μου τη λες με ένα "τράβα γαμήσου"; :|

Δε θα γράφω τα ίδια και τα ίδια κουόταρε και απάντησε να συνεχιστεί η κουβέντα αν θες.

necropethamenos
18-06-2007, 17:16

Εντάξει, αφού δε μου οφείλει δε τους οφείλω κι εγώ και στ' αρχίδια μου αν χάνουν τα λεφτά τους! ΠΩΣ. ΣΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ.!!!

fasistiko. Afto lew apo tin arxi.

einai profanes oti to vlepeis etsi apo to prwto gamimeno post sou.

Afou einai sta arxidia sou to ti tha pathei o kathenas, arkei na goustareis esy me to xot ntogk sou kai na epivalleis tin (w thee mou ponaw pou tin apokalw etsi) apopsi sou se kanei

duh

FASISTA

among other things.

metamelia3
18-06-2007, 17:17

Afou einai sta arxidia sou to ti tha pathei o kathenas, arkei na goustareis esy me to xot ntogk sou kai na epivalleis tin (w thee mou ponaw pou tin apokalw etsi) apopsi sou se kanei

duh

FASISTA

among other things.
:pink:

necropethamenos
18-06-2007, 17:18
Δε θα γράφω τα ίδια και τα ίδια κουόταρε και απάντησε να συνεχιστεί η κουβέντα αν θες.

asto, i prwti sou eilikrinis apantisi itan oti st'arxidia sou gia ta lefta twn allwn.

ola ta ypoloipa, kai mazi afto pou molis ekana quote itan (allos) enas tropos na apofygeis ekeini tin apantisi.

necropethamenos
18-06-2007, 17:19

duh

FASISTA

among other things.
:pink:

ets.
mporw na se akoumpisw ligo ponira twra?

metamelia3
18-06-2007, 17:19
Καλά, μαλάκας είσαι;

Σου απάντησα με ποιά λογική και κατά πόσο είναι στ' αρχίδια μου τα λεφτά των άλλων.

Επίσης πού προσπαθώ να επιβάλλω την άποψή μου;

metamelia3
18-06-2007, 17:21
ets.
mporw na se akoumpisw ligo ponira twra?
ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΔΙΚΕ ΜΟΥ.

κάνε με και τραγούδι.
Θέλειχ δε θέλειχ, Κάλκι είχαι ο Κροπότκιν

inhalexhale
18-06-2007, 17:22
Mlk posa post exei kanei o Kalki sto thread ayto.
Epishs Necropethamene stamata na epanalamvanesai sta flame sou kai na kaneis terastia quotes.

Kai to pio shmantiko, peite setlist r e m o u n i a.

necropethamenos
18-06-2007, 17:26
Σου απάντησα με ποιά λογική και κατά πόσο είναι στ' αρχίδια μου τα λεφτά των άλλων.

me tin logiki tou "afou den mou ta xrwstane oi alloi kai ara den dikaiologoumai na ta katastrepsw, st'arxidia mou".

e den einai kai to pleon logiko.

Επίσης πού προσπαθώ να επιβάλλω την άποψή μου;

eh, epikroteis aftous pou ta spasane gia na tin epivalloun.

Neuroscar
18-06-2007, 17:27

ENDS.

Το ολυμπιακό προπονητήριο Baseball

Ε, ακυρο αλλα καποιοι πηγαν για προπονηση, κιεσεις τους βαφτισατε αναρχικους.Γιατι κυριοι;;

metamelia3
18-06-2007, 17:29

me tin logiki tou "afou den mou ta xrwstane oi alloi kai ara den dikaiologoumai na ta katastrepsw, st'arxidia mou".

e den einai kai to pleon logiko.
ε;

[quote:3g21fhku]Επίσης πού προσπαθώ να επιβάλλω την άποψή μου;

eh, epikroteis aftous pou ta spasane gia na tin epivalloun.[/quote:3g21fhku]
Απ' τη στιγμή που υπάρχει διχασμός απόψεων, υπάρχει περίπτωση να υπάρξει σύγκρουση απόψεων και συνεπώς να επιβλήθει μια άποψη. Shit happens, maaaaan

necropethamenos
18-06-2007, 17:29

ENDS.

Ε, ακυρο αλλα καποιοι πηγαν για προπονηση, κιεσεις τους βαφτισατε αναρχικους.Γιατι κυριοι;;

min eisai afelis, allazane ton kosmo ekeini tin wra

.
18-06-2007, 17:31

ENDS.

αχαχαχα

Κάλκι, είναι τόσο τραγικά αυτά που λες που με έχεις αναγκάσει να συμφωνώ με το νεκροπεθαμένο. σκέψου τη σημαντικότητα αυτού που σου είπα και stop the madness (και όχι τους madness, άσχετο).

up_the_hammers_Festival
18-06-2007, 17:31
To kalitero post
:rofl:

ENDS.

metamelia3
18-06-2007, 17:32
Κάλκι, είναι τόσο τραγικά αυτά που λες που με έχεις αναγκάσει να συμφωνώ με το νεκροπεθαμένο. σκέψου τη σημαντικότητα αυτού που σου είπα και stop the madness (και όχι τους madness, άσχετο).
Νταξ φίλος, συμφώνησε με τον νεκροπεθαμένο αρκεί να έχει κάτι να πει ρε παιδί μου. Γιατί δεν έχω πάρει ακόμα απαντήσεις σ' αυτά που του έχω πει θαρρώ.

necropethamenos
18-06-2007, 17:35

Είσαι τόσο σιχαμένα κρετίνος που με ωθείς να υπερασπιστώ το δικαίωμα κάποιου να γίνει μπάτσος. Αλλά όχι ρε εμετίλα, δε θα σου κάνω τη χάρη.

:D

Episis kalki, afto akrivws pistevw kai gw. aplws antistrofa. ousiastika mia kai moni apantisi mou edwses, to st'arxidia mou, kai sou eksigisa pws i logiki sou den to dikaiologei - sou eipa giati sto proigoumeno post mou. Ti den sou apantisa egw akrivws?

.
18-06-2007, 17:36
χμ μάλλον δε θες να δεις τις απαντήσεις. τυπική συμπεριφορά :pink:ΦΑΣΙΣΤΑ :pink:

αλλά εγώ σε αγαπώ και έτσι, κυρίως επειδή δεν πήγα στη συναυλία.

Lost_In_Cooperland
18-06-2007, 17:36
αν ταχυδρομήσουμε το 8ρεαντ στις μπάντες, πιστεύω θα δεχτούν να έρθουν με δικά τους έξοδα και χωρίς αμοιβή, γιατί είναι κρίμα να πάρουν λεφτά από παιδιά με διανοητικά προβλήματα. οπότε το μπάχαλο θα έχει επιτύχει τον σκοπό του.

metamelia3
18-06-2007, 17:40
Οκ, ας το ξαναπάρουμε πιο απλά. Θα κάνω ένα ποστ και θα κάνεις ένα ποστ ως απάντηση. Ωραία; Πάμε.

Υπάρχουν κάποιοι που έχουν να δώσουν 60 ευρώ, εγώ δεν τα έχω
Αυτοί αν κάνουν μποϋκοτάζ θα μπορώ να πάω κι εγώ.
Με γράφουν στ' αρχίδια τους και δεν το κάνουν
Σκάνε μπάχαλοι κάνουν μια κατά τη γνώμη μου αποτελεσματική πράξη για την αλλαγή νοοτροπίας των διοργανωτών
Η πράξη έχει ως αποτέλεσμα να πειραχτούν αυτοί που με έγραψαν έστω και ασυναίσθητα στ' αρχίδια τους
Γράφω στ' αρχίδια μου το πλήγμα αυτών που με έγραψαν στ' αρχίδια τους και επικροτώ το καλό της υπόθεσης

Που χάνεται η ισορροπία σε όλο αυτό;

εντιτ: @νεκροπεθαμένος

.
18-06-2007, 17:43
Οκ, ας το ξαναπάρουμε πιο απλά. Θα κάνω ένα ποστ και θα κάνεις ένα ποστ ως απάντηση. Ωραία; Πάμε.

Σκάνε μπάχαλοι κάνουν μια κατά τη γνώμη μου αποτελεσματική πράξη για την αλλαγή νοοτροπίας των διοργανωτών
Η πράξη έχει ως αποτέλεσμα να πειραχτούν αυτοί που με έγραψαν έστω και ασυναίσθητα στ' αρχίδια τους
Γράφω στ' αρχίδια μου το πλήγμα αυτών που με έγραψαν στ' αρχίδια τους και επικροτώ το καλό της υπόθεσης

Που χάνεται η ισορροπία σε όλο αυτό;

περίπου στην αρχή.

metamelia3
18-06-2007, 17:46
Έλα, μη κάνεις τον κινέζο. Η ισορροπία στην αντιμετώπιση των δεδομένων καταστάσεων εννοώ

.
18-06-2007, 17:47
περίπου στην αρχή.

metamelia3
18-06-2007, 17:49
.

.
18-06-2007, 17:49
Khalkji

metamelia3
18-06-2007, 17:50
.

.
18-06-2007, 17:51
δεν ξαναγράφω τίποτα.

metamelia3
18-06-2007, 17:52
=)

Lost_In_Cooperland
18-06-2007, 17:53
περίπου στην αρχή.

@ κάλκι: και επίσης, στην αρχή στου θρεντ σε είχα ρωτήσει γιατί δεν την έπεσαν σε όσους πλήρωσαν εισιτήριο και μου πες δεν είναι θεμιτό να κάνεις κάτι τέτοιο σε όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν το live (άρα παραδέχεσαι ότι δεν έγινε κάτι εις βάρος αυτών). τώρα λες πως όχι μόνο τους χαλάσαν το live, αλλά τους γράφεις και στ' αρχίδια σου (στην αρχή του θρεντ, επίσης, επέμενες ότι δεν διαλύθηκε το live λόγω αυτών των γεγονότων). Άρα είχε ένα μικρο δίκιο ο μίτσμαν. Νομίζω.

metamelia3
18-06-2007, 17:56
[quote=".":n7urjfez]
περίπου στην αρχή.

@ κάλκι: και επίσης, στην αρχή στου θρεντ σε είχα ρωτήσει γιατί δεν την έπεσαν σε όσους πλήρωσαν εισιτήριο και μου πες δεν είναι θεμιτό να κάνεις κάτι τέτοιο σε όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν το live (άρα παραδέχεσαι ότι δεν έγινε κάτι εις βάρος αυτών). τώρα λες πως όχι μόνο τους χαλάσαν το live, αλλά τους γράφεις και στ' αρχίδια σου (στην αρχή του θρεντ, επίσης, επέμενες ότι δεν διαλύθηκε το live λόγω αυτών των γεγονότων). Άρα είχε ένα μικρο δίκιο ο μίτσμαν. Νομίζω.[/quote:n7urjfez]
Δεν είχε κανείς λόγο να τους ρίξει ξύλο αλλά όποιος ήθελε είχε το δικαίωμα να τους γράψει στ' αρχίδια του. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το λάιβ διαλύθηκε λόγω των καμμένων αμαξιών απ' έξω που δε ξέρουμε πως και γιατί κάηκαν, όχι λόγω του ξύλου με τους σεκιουριτάδες και το σπάσιμο των μπαρ.

.
18-06-2007, 17:58
Το λάιβ διαλύθηκε λόγω των καμμένων αμαξιών απ' έξω που δε ξέρουμε πως και γιατί κάηκαν,

πιθανότατα λόγω καύσωνα.

σταμάτα να κάνεις το βλάκα.

Pitsadoros
18-06-2007, 18:00
kalki les malakies. k sto report malakies exeis grapsei giati eisai gkavwmenos apo to poso sou tin espase to psilo eisitirio. autoi pou kanane ntou k mpaxala malakes

metamelia3
18-06-2007, 18:01
Το λάιβ διαλύθηκε λόγω των καμμένων αμαξιών απ' έξω που δε ξέρουμε πως και γιατί κάηκαν,

πιθανότατα λόγω καύσωνα.

σταμάτα να κάνεις το βλάκα.
Κοίτα, παράδειγμα, μπορεί να άρχισαν να σκάνε καβλόμπατσοι και να έγινε το όλο πράγμα για αντιπερισπασμό!
Ή μπορεί να αστόχησαν!
Ή να κρύωναν!
Ή να το έκαναν οι μπάτσοι!
Ή οι διοργανωτές!

Lost_In_Cooperland
18-06-2007, 18:01
[quote=".":2xd6u0xl]
περίπου στην αρχή.

@ κάλκι: και επίσης, στην αρχή στου θρεντ σε είχα ρωτήσει γιατί δεν την έπεσαν σε όσους πλήρωσαν εισιτήριο και μου πες δεν είναι θεμιτό να κάνεις κάτι τέτοιο σε όσους θέλησαν να παρακολουθήσουν το live (άρα παραδέχεσαι ότι δεν έγινε κάτι εις βάρος αυτών). τώρα λες πως όχι μόνο τους χαλάσαν το live, αλλά τους γράφεις και στ' αρχίδια σου (στην αρχή του θρεντ, επίσης, επέμενες ότι δεν διαλύθηκε το live λόγω αυτών των γεγονότων). Άρα είχε ένα μικρο δίκιο ο μίτσμαν. Νομίζω.
Δεν είχε κανείς λόγο να τους ρίξει κανείς ξύλο αλλά όποιος ήθελε είχε το δικαίωμα να τους γράψει στ' αρχίδια του. Το λάιβ διαλύθηκε λόγω των καμμένων αμαξιών απ' έξω που δε ξέρουμε πως και γιατί κάηκαν, όχι λόγω του ξύλου με τους σεκιουριτάδες και το σπάσιμο των μπαρ.[/quote:2xd6u0xl]

τότε γιατί πηράχτηκαν αυτοί που πλήρωσαν; που ξες ότι ο άλλος δεν προτιμούσε να φάει δυο μπάτσες από έναν μπάχαλο ο οποίος ταυτόχρονα θα του λεγε και τον λόγο που τις τρώει; εγώ θα το προτιμούσα πάντως από το να γίνουν όλα αυτά στο live στο οποίο πλήρωσα για να το δω. επίσης,γιατί αυτός που πήρε τον εκτυπωτή είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και αυτός που φεύγοντας πήρε 15 τζακ ντάνιελς όχι;

metamelia3
18-06-2007, 18:02
kalki les malakies. k sto report malakies exeis grapsei giati eisai gkavwmenos apo to poso sou tin espase to psilo eisitirio. autoi pou kanane ntou k mpaxala malakes
Το ντου και τα μπάχαλα δεν τα έκαναν τα ίδια άτομα. Επίσης, τώρα φτάνουμε στο στάδιο να κατακρίνουμε και το ντου;

Lost_In_Cooperland
18-06-2007, 18:05
τα ντου τα κατακρίνουμε όταν αυτός που έχει μπει έτσι, έχει αξιώσεις για κάτι παραπάνω από το να παρακολουθήσει το live από απόσταση 65μέτρων κάνοντας μόκο.

Pitsadoros
18-06-2007, 18:08
an de vriskontan kapoioi na kanoun ntou de tha vriskontan k kapoioi na kanoun mpaxalo. mporei na lew k malakies alla s auti ti mperiptwsi ntou den eprepe na ginei. episis de dexomai me ti gkamia oti ta mpaxala ginane gia swfronismo twn diorganwtwn

stam and the witches
18-06-2007, 18:12
Οι μπάχαλοι αποσυντονίζουν τους οργανωμένους ντου-άδες και στρέφουν τη δημοσιότητα στο μέρος τους, και έτσι ο αγώνας δυσφημίζεται.

metamelia3
18-06-2007, 18:12
[quote="Lost_In_Cooperland":spffzcg4][quote=".":spffzcg4]
περίπου στην αρχή.

Δεν είχε κανείς λόγο να τους ρίξει κανείς ξύλο αλλά όποιος ήθελε είχε το δικαίωμα να τους γράψει στ' αρχίδια του. Το λάιβ διαλύθηκε λόγω των καμμένων αμαξιών απ' έξω που δε ξέρουμε πως και γιατί κάηκαν, όχι λόγω του ξύλου με τους σεκιουριτάδες και το σπάσιμο των μπαρ.[/quote:spffzcg4]

τότε γιατί πηράχτηκαν αυτοί που πλήρωσαν; που ξες ότι ο άλλος δεν προτιμούσε να φάει δυο μπάτσες από έναν μπάχαλο ο οποίος ταυτόχρονα θα του λεγε και τον λόγο που τις τρώει; εγώ θα το προτιμούσα πάντως από το να γίνουν όλα αυτά στο live στο οποίο πλήρωσα για να το δω. επίσης,γιατί αυτός που πήρε τον εκτυπωτή είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και αυτός που φεύγοντας πήρε 15 τζακ ντάνιελς όχι;[/quote:spffzcg4]
Το να απλώσεις χέρι σε άνθρωπο έχει συγκεκριμένη σημασία και συγκεκριμένο μήνυμα και σαφώς δε σχετίζεται ούτε προσεγγιστικά με την καταστροφή μιας διοργάνωσης που απλά πλήρωσες για να πας.
Όσο για την απαλλοτρίωση του μπαρ όπως τη χαρακτήρισα στην αρχή, είχε συγκεκριμένη συμβολική σημασία. Η λεηλασία των γραφείων δεν είχε καμμία καθώς δεν αποτελούσε μοιρασιά του περιεχομένου στον κόσμο αλλά απλή ατομική ωφελιμιστική κίνηση, δηλαδή σίχαμα.

Mitsmann
18-06-2007, 18:14
Τι συμβολικη σημασια ρε ακυρε? Εσυ μας ειπες ολο χαρα οτι πηρες μια τσαντα σπιτι σου.

Λοιπον παω να κοιμηθω γιατι ειπα να μην αναλυσω.

εντιτ. Εκτος βεβαια κι αν εφυγε ο ΚΑΘΕΝΑΣ απ το κοινο με "μια τσαντα ξυδια" οποτε θα πρεπει να υποθεσω οτι η διοργανωση ειχε περιπου 40.000 Μπαλλανταινς μεσα.

metamelia3
18-06-2007, 18:16
an de vriskontan kapoioi na kanoun ntou de tha vriskontan k kapoioi na kanoun mpaxalo. mporei na lew k malakies alla s auti ti mperiptwsi ntou den eprepe na ginei.
:S

episis de dexomai me ti gkamia oti ta mpaxala ginane gia swfronismo twn diorganwtwn
Χμ. Και γιατί γίναν τότε; Απ' τη στιγμή που δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση με την οποία κάποιος παίρνει την ευθύνη και εξηγεί γιατί έκανε ότι έκανε όλοι με εικασίες είμαστε. Η δική μου λέει ότι έγινε γι' αυτό, η δική σου ότι έγινε για κάτι άλλο. Αν αποδειχθεί ότι έχεις δίκιο σαφώς και παίρνω πίσω ότι είπα.

metamelia3
18-06-2007, 18:18
Τι συμβολικη σημασια ρε ακυρε? Εσυ μας ειπες ολο χαρα οτι πηρες μια τσαντα σπιτι σου.

Λοιπον παω να κοιμηθω γιατι ειπα να μην αναλυσω.

εντιτ. Εκτος βεβαια κι αν εφυγε ο ΚΑΘΕΝΑΣ απ το κοινο με "μια τσαντα ξυδια" οποτε θα πρεπει να υποθεσω οτι η διοργανωση ειχε περιπου 40.000 Μπαλλανταινς μεσα.
3 μπουκάλια έμειναν μωρέ τελικά - τα υπόλοιπα τα μοιράσαμε - τα οποία σκοπεύω και να δώσω σε κανα τζάμπα πάρτυ που θα γίνει κάπου.

εντιτ: τα μοιράσαμε σε άσχετους περαστικούς

Mitsmann
18-06-2007, 18:19
αχαχαχαχααχαχ

metamelia3
18-06-2007, 18:20
Χάχας είσαι ωρέ;

.
18-06-2007, 18:26
ψήνομαι να πάρω ένα από τα 3 πλάκα πλάκα. θέλω να γευτώ το νέκταρ της επανάστασης (με 2 παγάκια κατά προτίμηση). :!:

Lost_In_Cooperland
18-06-2007, 18:28
[quote="Lost_In_Cooperland":17chun6m][quote=".":17chun6m]
περίπου στην αρχή.

Δεν είχε κανείς λόγο να τους ρίξει κανείς ξύλο αλλά όποιος ήθελε είχε το δικαίωμα να τους γράψει στ' αρχίδια του. Το λάιβ διαλύθηκε λόγω των καμμένων αμαξιών απ' έξω που δε ξέρουμε πως και γιατί κάηκαν, όχι λόγω του ξύλου με τους σεκιουριτάδες και το σπάσιμο των μπαρ.

τότε γιατί πηράχτηκαν αυτοί που πλήρωσαν; που ξες ότι ο άλλος δεν προτιμούσε να φάει δυο μπάτσες από έναν μπάχαλο ο οποίος ταυτόχρονα θα του λεγε και τον λόγο που τις τρώει; εγώ θα το προτιμούσα πάντως από το να γίνουν όλα αυτά στο live στο οποίο πλήρωσα για να το δω. επίσης,γιατί αυτός που πήρε τον εκτυπωτή είναι ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ και αυτός που φεύγοντας πήρε 15 τζακ ντάνιελς όχι;[/quote:17chun6m]
Το να απλώσεις χέρι σε άνθρωπο έχει συγκεκριμένη σημασία και συγκεκριμένο μήνυμα και σαφώς δε σχετίζεται ούτε προσεγγιστικά με την καταστροφή μιας διοργάνωσης που απλά πλήρωσες για να πας.
Όσο για την απαλλοτρίωση του μπαρ όπως τη χαρακτήρισα στην αρχή, είχε συγκεκριμένη συμβολική σημασία. Η λεηλασία των γραφείων δεν είχε καμμία καθώς δεν αποτελούσε μοιρασιά του περιεχομένου στον κόσμο αλλά απλή ατομική ωφελιμιστική κίνηση, δηλαδή σίχαμα.[/quote:17chun6m]

καταρχήν πώς ξέρουμε ότι όλοι μοιράσατε τα μπουκάλια γιατί έστω κι ένα να κατέληξε σπίτι σας είστε σιχάματα. επίσης, δεν ξέρουμε αν ο άλλος θα χαρίσει τον εκτυπωτή, μπορεί να έχει ήδη έναν και να τον δώσει σε κάναν φίλο :wink:

όσο για τις μπάτσες... ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ. προτιμώ όπως είπα να φάω δύο μπάτσες παρά να χάσω το 1/10 του μισθού μου έτσι. επίσης, θα το θεωρούσα πιο αντρίκειο ( :puke: ) από μέρους τους.

Κατά τ' άλλα, ξέρασμα της αβύσσου αυτό το θρεντ.

Marillion
18-06-2007, 18:31
Loipon einai profanes ti symvainei edw. O khalkji prospa8ei na exhghsei pws efoson katholikh apoxh den noeitai se tetoia events, o monadikos tropos katapolemhshs twn ayxhmenwn timwn, einai ta mpaxala. H toulaxiston einai enas tropos o opoios sthn sygkekrimenh periptwsh tha ferei thetika apotelesmata. Oi arketa adikoi xarakthrismoi opws 'fasistas' kai ta vrisidia pou tou rixnete, den mas vgazoun pouthena.

Apo thn allh oi ypoloipoi, mazi kai egw, prospathoume na poume pws anti na diorthothei kati, me ayton ton tropo dhmiourgoume epipleon provlhmata kai ginomaste melh aytwn. EInia gegonos pws h diorganwtria etairia efage to anamenomeno kraximo, edw omws prepei na dwsoume vash oti ola afta den eixan stoxo thn timh alla thn diorganwsh pou epetrepse na symvei o xamos. Dioti mpinelikia sto myspace tous prin thn enarxh ths synavlias, paraponoumenoi gia to kostos den eida kanenan na grafei.

Kai nai entaxei, sigoura mia epanastatikothta diakatexei olous katw twn 25(kai makari na synexisei na mas diakatexei kai meta). Alla einai pasifanes oti sthn syugkekrimenh periptwsh den yphrxan ideologoi, oramatistes, kai polemioi tou systhmatos. Kai ayto einai gegonos.

Telos, egrapsa kai pio prin se ena post pws den tha allaxei tpt kati pou to yposthrizw 100%. Ektos to oti enas koukos den fernei thn anoixh, o sygkekrimenos koukos mallon tha ferei ta antitheta apotelesmata. Hdh dysfimistikame se tragiko vathmo me tous underworld. Hdh gnwrizete oti oi beastie/madness tha dyskolevtoun na mas ksana-episkeftoun. H diorganwtria etaireia den thn kovw na dinei fragka pisw, alla to epomeno event ths tha einai pali gemato me tus dekaplasious securitades. Opote trypa sto nero kai lypamai...

stam and the witches
18-06-2007, 18:33
Εγώ ξέρω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η τιμή δε θα συνέβαινε τίποτα. Το ότι η ιστορία τραβήχτηκε παραπέρα (όπως γίνεται σε πορείες πχ) δε σημαίνει ότι ξαφνικά έληξε το πρόβλημα του εισητηρίου και ότι πρέπει αυτομάτως να πάρουμε το μέρος κάποιου. Τα μπάχαλα θα υπάρχουν πάντοτε και το να τα βάζεις με αυτούς καθεαυτούς θυμίζει παππούδες στο χωριό που λένε "κρέμασμα θέλει αυτός ο αλβανός μπας και δούμε άσπρη μέρα". Το να μην ελέγχεις τις συνθήκες που γέννησαν το εκάστοτε φαινόμενο είναι χαζό.

Οπότε, η σωστή γραμμή είναι να αφήσετε επιτέλους τους μπάχαλους και να αποφασίσετε πως θα μπορούσαμε να κινηθούμε προς χαμήλωση των τιμών των εισητηρίων.

Lost_In_Cooperland
18-06-2007, 18:38
ξαναδιάβασε τώρα όλα τα ποστς (σχεδόν) εκτός του κάλκι και θα πάρεις την απάντηση που αποζητάς.

metamelia3
18-06-2007, 18:44
Μαρίλλιον ευχαριστώ για τη πρώτη παράγραφο, ελπίζω να το κατάλαβαν.

freak brother
18-06-2007, 18:49
στην Ιταλια στην οποια και αρχισαν τα ντου στις συναυλιες (σε μια συναυλια Ροντ Στιουαρτ με πανακριβο εισητηριο στην οποια εφαγε και ξυλο ο Ροντ Στιουαρτ), πηγε φετος η Μπαρμπαρα Στρειζαντ για συναυλια εβαλε εισητηριο 250 ευρο και το υπουργειο πολιτισμου της Ιταλιας της ειπε η να χαμηλωσει το εισητηριο η να μη κανει την συναυλια , και η συναυλια ακυρωθηκε.

necropethamenos
18-06-2007, 20:16

ah. piges diladi ston kathenan apo aftous kai eipes (me kapoia anakoinwsi sou estw, me kapoion tropo genikotera) "aderfia den exoume lefta, kante apoxi apo ti synavlia" kai sou eipan st'arxidia mas?

an oxi, tote idi kaneis to lathos na thewreis oti oloi aftoi eixan skeftei tin periptwsi sou kai aperripsan ton syllogismo sou. Afto den synevi profanws. Pame parakatw.

As ypothesoume, enw einai tragika lanthasmeno, oti nai, se grapsane st'arxidia tous. Exeis thewrisei (kakws) oti eixan tin YPOXREWSI na apexoun apo tin synavlia gia parti sou.

oxi.

den tin eixan.

To gegonos oti den ekanan loipon apoxi gia na ginoun ftinoteres oi synavlies den simainei oti prepei kapoios ek merous sou (i ek merous tou eaftou tou estw, o opoios vrisketai stin idia oikonomiki katastasi) na paei kai na listepsei ta lefta afta, to opoion kai symvainei edw.

Den symvainei me tin nootropia "tha ta parw gia na ta xarw egw", symvainei omws me tin nootropia "afou egw den ta'xw, na min ta exete kai seis"

to na pas kai na gamiseis kati pou kostise 60 euro se merikes ekatontades misthwtous (giati as mi geliomaste den piges sto idiwtiko club twn plousiwn) einai enas viaios kai eksanagkastikos tropos gia na zitiseis afto pou thes, ara kai aparadektos.

An kati thewreis pws einai poly akrivo gia sena, tote apla den pas kai den dineis ta lefta sou ston apatewna. An omws thewreis pws "afou egw de mporw na dw beastie boys, den mporei na dei kaneis", afto parapempei se kakomathimeno skatopaido.

Na sou thymisw oti de milame gia kammia maxi diaviwsis sto katw katw, milame gia mia synavlia.

opote, den tha eprepe na epikroteis aftous pou to kanoun kai den tha eprepe na adiaforeis pou exase tosos kosmos ta 60 euro tou eks aitias tous. Giati o monos logos pou to kaneis afto, stin teliki, einai oti esy den exeis tosa lefta.

Me tin idia logiki, opoiosdipote einai ftwxoteros mou tha eprepe na mou katastrefei otidipote mporw na exw kai den mporei na exei.

Kai opoiosdipote einai ftwxoteros aftou, tha eprepe na katastrefei afta pou o ftwxoteros mou agorazei.

eksakolouthei na sou fainetai logiko?