View Full Version : Κεφαλονιά - Ιθάκη
Dragonlord
15-06-2007, 20:31
Για πείτε. Πού μένω, πού κολυμπάω. Τα υπόλοιπα θα τα βρω. Για Ιθάκη σκέφτομαι Φρίκες, για Κεφαλονιά μού έχουν πει να αποφύγω Αργοστόλι αλλά δεν έχω ιδέα πού να πάω. Αν έχετε και ρικομεντέησον για αξιοπρεπές/αφόρνταμπλ ξενοδοχείο/ρουμά έξτρα κρέντιτς.
zihuatanejo
15-06-2007, 21:29
Κεφαλλονιά για μπάνιο θα πας Μυρτο. Από τις καλύτερες ελληνικές παραλίες.
Θα πας μακρύ γιαλό επίσης. (εκτός αν πας με κοπέλα, οπότε απέφυγέ τον).
Και στη λατρεία, την πλατιά άμμο. Η αγαπημένη παραλία.
Αυτά για μπάνιο. Για διαμονή ας πει κάποιος άλλος.:)
The Charon
15-06-2007, 21:51
zihuatanejo giati na apofugeis ton murto ean eisai me kopela?
exei mazemana lusasmena kakgouria?
Skalani Caveman
15-06-2007, 21:53
Κι εγώ για Ιθάκη σκέφτομαι τα χειρότερα.
:|
Magellan
15-06-2007, 21:56
Για διαμονη: σε καποιο χωριο κοντα στο Αργοστολι να εισαι στο κεντρο του νησιου και να πηγαινοερχεσαι πιο ευκολα
αν θες κατι πιο ηρεμο Σκαλα , Σαμη η Πορος
για πιο κυριλλε καταστασεις Φισκαρδο (πιο ακριβα ομως)
Για μπανιο: καθε μερα και μπορεις να πηγαινεις και σε διαφορετικη παραλια Μυρτος, Μακρυς/Πλατυς Γυαλος, Ξι , Αντισαμος, Σκαλα, Πορος
Clockwork_orange
15-06-2007, 21:59
Ιθάκη είναι ωραία και στις Φρίκες και στο Κιόνι.Για ξενοδοχεια κτλ δεν ξέρω γιατι είχα κάνει ελεύθερο.Στη διαδρομή ανάμεσα στις Φρίκες και στο Κιόνι έχει πολλές ωραίες παραλίες στις περισσότερες όμως βγαίνεις με μονοπάτια...
Αν δεν έχετε μέσο θα φάτε πακέτο γιατί έχει δύο δρομολόγια από Χώρα για Κιόνι 8πμ και 11πμ αν θυμάμαι καλά και άλλα δύο επιστροφής, το πρώτο δεν θυμάμαι τι ώρα, το δεύτερο νομίζω στις δύο το μεσημέρι...Μηχανάκι ή αυτοκίνητο μπορείς να νοικιάσεις αν έχεις τα αντίστοιχα διπλώματα και παίζει και πολύ ταξί.
zihuatanejo
15-06-2007, 22:14
zihuatanejo giati na apofugeis ton murto ean eisai me kopela?
exei mazemana lusasmena kakgouria?
Όχι, το αντίθετο μάλιστα.
Είναι τίγκα στις θεογκόμενες. 8)
The Charon
15-06-2007, 22:19
e tote einai pou 8a paw me thn gkomena :D
BURNIN AMBITION
15-06-2007, 22:34
ο ποροσ γαμαει και ι πιτσα τοθ παντελι
ποροσι.σκαλα καλι παραλια
gamo ta ellinika
pame pali greeklish
pitsa pantelis loipon.paixte kai stoixima sto propantidiko
einai oloi treloi
eixa xatheio kai mpaino se ena magazi
tous leo pos pao gia poro?
mou leei to trelo tupaki
amaxi exeis?
leo nai
mou leei ok
mpaineis mesa, anaveis mixani kai xekinas gia poro
ego omos sa theos ti leo..
ok
euxaristo
gia xara
kai xekinao kai feugo
meinan ta palikaria
ok me fonaxan piso kai mou pan
ChromeBlackFuture
16-06-2007, 07:33
kammenos/h.
Λοιπόν, σκέφτομαι Ιθάκη για ελεύθερο 16 με 22 Αυγούστου. Ξέρω ότι παίζει μια παραλία για ελεύθερο πίσω από το Κιόνι και άλλη μια που γίνεται ψιλοχαμός κοντά στο Βαθύ.
Με αμάξι λέμε να πάμε από Αστακό, οπότε θα γλιτώσουμε μπόλικα φράγκα και θα είμαστε και άνετοι. Για πείτε καμιά πληροφορία για το νησί και για το ελεύθερο εκεί, π.χ. παραλίες, κόσμος, ντουζιέρες πουθενά κτλ κτλ...
Θενκς
Έντιτ: Μήπως να μεταφερθεί στο reise;
Radienergeia
31-08-2010, 06:49
Λοιπόν, σκέφτομαι Ιθάκη για ελεύθερο 16 με 22 Αυγούστου. Ξέρω ότι παίζει μια παραλία για ελεύθερο πίσω από το Κιόνι και άλλη μια που γίνεται ψιλοχαμός κοντά στο Βαθύ.
Με αμάξι λέμε να πάμε από Αστακό, οπότε θα γλιτώσουμε μπόλικα φράγκα και θα είμαστε και άνετοι. Για πείτε καμιά πληροφορία για το νησί και για το ελεύθερο εκεί, π.χ. παραλίες, κόσμος, ντουζιέρες πουθενά κτλ κτλ...
;
Ωφ, άργησα ντάξει.
Λοιπόν το ελέυθερο δεν εχω ιδέα που σκατά πέφτει κι εχω ρωτήσει Θιακούς (σκέψου) Το νησί είναι γαμώ αν πας να γίνεις ζεν. Ξέχνα το αν θες νταπαντούπες και πολιτισμό.
Για φαϊ πας στο Σταυρό, στον Τζόνι. Ζήτα τυροπιτάκια και θα με θυμηθείς.
Από παραλίες είσαι κομπλέ αν αντέχεις το βότσαλο και δεν πονάει το πατουσάκι. Η πιο γαμάτη είναι το Γιδάκι που πας με 2 τρόπους:
-Με καραβάκι
-Τη βλέπεις λίγο φυσιοδίφης και παίρνεις το μονοπάτι. Μονοπάτι σημαίνει κανα τέταρτο περπάτημα και ενα μισάωρο hiking, ενας tricky βράχος και βουαλά. Παράδεισος.
Αλλιώς Αϊ-Γιάννης.
for the kill λεμε.
Ντουζιέρες για πλάκα και σχεδόν παντού, σε φάση πας για τσιγάρα και γιούζουαλι (προς Κιόνι μεριά αυτό) έχουν και ντουζιέρες με 2e.
Τωρα αμα ανακαλύψεις που είναι τελικά το ελεύθερο ενημέρωσε κι εμας;)
atahoualpi
31-08-2010, 10:10
:shock: :shock:
Radienergeia γιαβριμ, οταν λεμε "σκεφτομαι ιθακη για ελευθερο" και "πειτε καμια πληροφορια για το ελευθερο εκει" εννοουμε ελευθερο ΚΑΜΠΙΝΓΚ.
KoiliaSamprela
31-08-2010, 10:40
:shock: :shock:
γιαβριμ,
∞ * :pink:
Θενκς ραδιενέργεια, αν και λίιιιγο καθυστερημένα. Τα βρήκα όλα, κομπλέ. Γαμάει το νησί...
Α, για ελεύθερο παίζουν οι Πλακούτσες, ακριβώς πριν το Κιόνι, και το Φιλιατρό προς Βαθύ μεριά.
Radienergeia
31-08-2010, 18:28
Atahualpi, lol ναι το κατάλαβα.
Coroner, αααα γειά σου! Ούτε που ήξερα για Πλακούτσες, θενξ :)
Πήγατε Γιδάκι αφτερ ολ? Εχω φάει λύσσα γιατί εγώ εκεί τα βρήκα σκούρα κι έμεινα στα μισά χαχαχα (είμαι κουράδι. Ναι)