View Full Version : TO PHRA LEME
Witchkiller
10-06-2007, 22:53
TO XTYPHSA KAI DE ME XALASE ALYPHTA!
Lepon phra to JMP-1,th lampath proenisxish ths Marshall kai GAMEI!Basika paizei megalo rolo se ti tha to baleis na paiksei.An px to baleis se ena teliko trantzistor tote xaneis poly alla se teliko lampato to egaleio SPERNEI!Kai 450 eyra(mish timh,metaxeirismeno se apsogh kaastash)KAI GAMW!
Erwthsh twra:gia effects na parw kamia feta h' na xrhsimopoihsw th GT-6 poy exw ws midi????????
Megies!
Mias kai exeis hsh Gt-6, syndese thn kai dokimase na deis pws tairiazoyn ta efe. An se ikanopoiei krata thn, an oxi blepeis ti 8a kaneis...
Witchkiller
10-06-2007, 23:20
Ena whaw-whaw tha to xtypisw stadar mias kai ta whaw poy exei h Gt-6 einai ligo moyfa.Ena bad horsie as poume poy gamei.
Twra gia kana chorus-reverb-delay kai harmonist poy xreiazomai de nomizw na exw problhma alla tha enhmerwsw esi ki alliws...............
mias kai pleon fantazomai oti tonous brwmikous kai katharous pairneis apo to rack sou ean h gt-6 exei amp bypass kai ta effe ta allazei xwris na kathusterei kai na xaneis hxo tote eisai ok (an kai tha einai klaketistiko na prepei na allakseis kai kanali ston enisxuth kai effe).
apo ekei kai pera: G MAJOR apla pragmata.
pairneis kai enan barbato midi controller kai exeis mporeis mesw tou midi controller sou apo to g major na allazeis kai ta kanalia tou enisxuth h oti rack exeis (UBER KEWL FEATURE 8) ) :P .
kai meta ena wah wah opws les kanena dunlop h morley na mhn sou gamane ton hxo kai eisai o paketos! :D (k egw thelw alla kamia kefalh diezel :( oxi proenisxuseis kai tetoia)
Αντε αντε, καλόπαιχτο!!! Και η GT6 λογικά θα σου κάνει μια χαρά, αλλά αν έχεις λεφτά για ξόδεμα πάρε κανα Gmajor.
Witchkiller
12-06-2007, 00:39
Gia peite gia GMAJOR.Ti akribws einai kai poso kostizei........
loipon to g major einai ena multi effects proccesor.
einai feta gia rack psifiakh.
exei mesa:
delay
reverb
chorus
phaser
flanger
leslie
whammy
pitch shifter
harmonizer
tremolo
(kai polu pithano na ksexnaw kai kati)
mporeis na energopoieis mexri 7 effe tautoxrona
mporeis na to xeirizesai me ena midi controller kai ean exei kai expression pedals mporeis na xeirizesai taxutites kai whammy kai tetoia gia polla effe.
korifaio feature (to eipa kai pio panw) einai oti mporeis na baleis to jack pou exei o enisxuths-kefalh sou gia to footswitch sto g major kai na rythmiseis kai ta kanalia tou enisxuth apo to idio midi controller pou exeis to g major (OXI ALLES KLAKETEEEEES) me ena koumpi allazeis kai ta effe kai bazeis kai brwmia ama laxei naoum.
epishs na pw oti den exei kathusterish sthn energopoihsh twn effe.
oute diafhmish na tous ekana(kai fantasou den to exw parei ean kai to skeftomai kaaapoia stigmh)
epishs paizei o theos me g major(steve vai)
telos gia shmera:P
auta ligo polu.
EDIT(apo thomann kanei konta sta 380-390 nomizw kai ena midi controller blepe behringer pou einai polu kalo kanei alla 180)
Witchkiller
12-06-2007, 01:26
Ti le re pousth.Poly prama naoum :P
Eyxaristw koukle,ua to tsekarw(kala th blepw th douleia,tha mpleksw ta mpoutia mou kai tha kataliksw se kana metal zone :P )
den kserw ean to les gia plaka(pou mallon auto kaneis)
alla oxi allo metal zone (opws leme oxi allo karbouno)
polu extreme katastash to metal zone re
kai egw auto exw
kai sthn arxh to apothewna mias kai exei tromera features. alla bgazeis ligous hxous apo to rimadi :(
stam and the witches
12-06-2007, 12:19
Metal Zone χρειάζεσαι, και μάλιστα το δικό μου :P
Rattlehead
12-06-2007, 15:19
kai egw auto exw
kai sthn arxh to apothewna mias kai exei tromera features. alla bgazeis ligous hxous apo to rimadi :(Γιατί ρε, με το metalzone μπορείς να βγάλεις διάφορους ήχους τζιτζικιών :D
kai egw auto exw
kai sthn arxh to apothewna mias kai exei tromera features. alla bgazeis ligous hxous apo to rimadi :(Γιατί ρε, με το metalzone μπορείς να βγάλεις διάφορους ήχους τζιτζικιών :D
TZITSIKIA FILE AUTA EINAI
AKRIBWS!!! :D:D:D:D:D
egrapses :)
To ebaze kata kairoys o ki8aristas mas panw se ena Marshall AVT combo kai oi ypoloipoi bazame otoaspides... :shock:
The Charon
14-06-2007, 16:28
Kalopexto man.
Enhmerwtika , exw thn entupwsh oti to jpm1 den einai akrubws full tubed.kati pezei me kati diodous ktl.Alla who gives a fuck? afou se ftianei me ton hxo. :P
verdictdenied
15-06-2007, 13:47
Με γεια αγόραρε!!!