Log in

View Full Version : Πωλείται 5χορδο μπάσο Warwick Corvette

Dragonlord
03-06-2007, 19:17
Το προηγούμενό μου μπάσο, το πουλάω γιατί τώρα με το Dingwall δεν το παίζω καθόλου και χρειάζομαι τα χρήματα. Το σώμα είναι bubinga και το μπράτσο retrofitted wenge. Το σώμα είναι σε άριστη κατάσταση, το μπράτσο έχει ένα μικρό χτύπημα κάπου κοντά στο 3ο τάστο, αλλά είναι από την κάτω μεριά οπότε δε φαίνεται. Αν θέλει κάποιος μπορώ να βάλω το αρχικό μπράτσο που είναι από ovangkol και είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά το wenge έχει τόσο ωραία αίσθηση στο χέρι που δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου (γι'αυτό άλλωστε έχω και το wenge επάνω). Το μπάσο έχει μπόλικα μεσαία, το χαρακτηριστικό "growl" των warwick και είναι ιδανικό για rock/metal φάσεις. Τι άλλο, α ναι, 650 ευρά το δίνω. Δεκτοί έλεγχοι και τέτοια, απλά είμαι Κόρινθο οπότε είναι λίγο δύσκολο για τους περισσότερους. Όσοι είστε Αθήνα πηγαίντε μία βόλτα από τον Λογοθέτη να το δοκιμάσετε. Αν ενδιαφερθεί κάποιος από Πάτρα, κατεβαίνω συχνά οπότε δεν είναι πρόβλημα να το φέρω για τεστ ντράηβ. BTW, ο Jezuz το έχει δοκιμάσει και αν δεν κάνω λάθος σκεφτόταν να το αγοράσει σε κάποια φάση, αλλά τώρα έχει πάρει το custom 6χορδο οπότε δεν ενδιαφέρεται. Πάρε πάρε λέμε.

Dragonlord
03-06-2007, 19:41
Επίσης με αυτό το μπάσο έχει γραφτεί το θρυλικό πλέον demo "Stranger Skies Inside" των Utmost Contempt :!: :!: :!:

lab
03-06-2007, 20:46
ti kaneis korintho?

sorry gia to offtopic!

jezuz
04-06-2007, 00:53
Poly wraio mpasaki, kai me wraio organiko hxo ston Eden poy to eixa akoysei :)
Opoios to parei kanei kalh ependysh

Dragonlord
04-06-2007, 01:14
ti kaneis korintho?

sorry gia to offtopic!
ε... υπομονή;

Dragonlord
06-06-2007, 19:56
http://www.freephotohost.com/uploads/warwick1.jpg

http://www.freephotohost.com/uploads/warwick2.jpg

http://www.freephotohost.com/uploads/warwick3.jpg

http://www.freephotohost.com/uploads/warwick4.jpg

http://www.freephotohost.com/uploads/warwick5.jpg

Dragonlord
15-06-2007, 20:28
Μόλις πουλήθηκε, thx to cynic

Milton
15-06-2007, 20:31
πωπω :dsmile:

cynic
15-06-2007, 22:06
:wink:

jkstigma
17-06-2007, 15:57
hey Dragon lord...
απλά να σε πληροφορήσω οτι το μπάσο σου ετοιμάζετε για τρελό παίξιμο.... :P :wink:

babality
27-06-2007, 09:07
Δρακε επαιξα με το μπασακι σου. Καλη τσιμεντιλα σκαει και αισθανεται κιολας αμα θελει ο παικτης. Ειναι καπως βαρυ αλλα ετσι γινονται οι αντρες :D

Dragonlord
28-06-2007, 00:12
Ναι, είναι πάρα πολύ ωραίο μπασάκι, το βάρος κι εμένα με κούρασε από ένα σημείο κι έπειτα, αλλά με μια καλή ζώνη παλεύεται. Πού να παίξεις πάντως το dingwall μετά από μερικά upgrades που θα του κάνω σύντομα :D

babality
28-06-2007, 09:29
Χαχαχα ετσι παει ντουντ. Ο καθενας με τις μοντες του. Το Ιbanez μου πλεον παιζει μονο του ενω να δεις δανεικο Jackson 4χορδο που πλεον ειναι μονο για να παιζει death metal σε B κουρδισμα. Τετραχορδο σε Β :shock:
Και νταξ. Απλα στεκεται πανω σου χτυπας μια χορδη και παιζει μονο του ολο το κομματι :D

Οσο για τη ζωνη ναι κι εγω οταν το παιξα ηταν το πρωτο πραγμα που προτεινα. Καλα κι εσυ ρε παιδι μου. Δινεις μπασο πολυκατοικια, δωσε και καμια ζωνη πλατος κανα 2 μετρα εκει να απαλυνεις τον πονο του κοσμακη :lol:

Coroner
28-06-2007, 15:48
Την έδωκε σε μένα...

babality
28-06-2007, 17:26
Την έδωκε σε μένα...
Μιχαλακη να τος ρε πιαστον :D
Το ποστ καουντ μας σου λεει κατι? :D

Antonisjk
02-07-2007, 12:01
Ρε, πούλησες το μπάσο ???!???

Dragonlord
03-07-2007, 00:52
Οσο για τη ζωνη ναι κι εγω οταν το παιξα ηταν το πρωτο πραγμα που προτεινα. Καλα κι εσυ ρε παιδι μου. Δινεις μπασο πολυκατοικια, δωσε και καμια ζωνη πλατος κανα 2 μετρα εκει να απαλυνεις τον πονο του κοσμακη :lol:
Αρχικά το έδινα 680 με καλή ζώνη, τελικά την πάσαρα στο Φώτη και έκοψα 30 ευρώ από την τιμή (με τα οποία μπορείς να πάρεις super ζώνη και καινούργια)...

jkstigma
14-07-2007, 20:46
ena set καινουργιες χορδές και καρφί σε έναν Avalon....σταθηκε αρκετο για να βγάλει ηχακλα το μπάσο σου...
Οταν θα ολοκληρωθεί η ηχογράφηση θα το ακουσεις :wink:

babality
16-07-2007, 08:13
ena set καινουργιες χορδές και καρφί σε έναν Avalon....σταθηκε αρκετο για να βγάλει ηχακλα το μπάσο σου...
καλα εσυ θες κατι μπουνιδια αμπαλε :D

jkstigma
16-07-2007, 17:30
δεν θα σε πετύχω...θα σου σπάσω τα μούτρα.... :D :D :D

babality
17-07-2007, 08:59
καλα απλα περιμενω να δω τι ανουσιοτητες εχει γραψει ο αλλος στο μπασο :D

jkstigma
17-07-2007, 10:31
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σεμνά

Dragonlord
18-07-2007, 19:06
Καλή φάση, δεν αμφιβάλλω καθόλου για το αποτέλεσμα. Έχω ακούσει τα καλύτερα και για τον Avalon, αν και δεν έχει τύχει να τον χρησιμοποιήσω ακόμη. Όταν παίνευα το μπάσο πάντως δεν το έκανα για να το πουλήσω :) Δεν θα είχα πρόβλημα και τώρα να παίζω με αυτό, αν και προτιμώ κατά πολύ το τωρινό μου.

jkstigma
19-07-2007, 20:30
Όταν παίνευα το μπάσο πάντως δεν το έκανα για να το πουλήσω Smile Δεν θα είχα πρόβλημα και τώρα να παίζω με αυτό,

σε πιστεύω...αφού το μπάσο είναι ...τζάμι... :wink: