View Full Version : (Anti) G8
Not_saved
03-06-2007, 17:54
Χθες έγινε η πρώτη πορεία.Βλέπε http://athens.indymedia.org (δείτε το πρώτο θέμα καθώς και δεξιά εκεί που λέει ''διεθνή νέα'',έχει πολλά)
Πείτε γενικά τη γνώμη σας για την σύνοδο και για τρόπους δράσης εναντίον της.
geologiko_karoto
03-06-2007, 17:57
Στον Πουτιν,πουτινιες?
Not_saved
03-06-2007, 17:59
Α επίσης κάψανε κι αμάξια.Γιατομπούτσο η αστυνόμευση και στην Γερμανία!!1!
enitharmon
03-06-2007, 18:47
εχουν περιφραξει την περιοχη γυρω απο το συνεδριο και οι διαδηλωτες απαγορευεται να πλησιασουν σε απόσταση 10 χλμ. Νταξ...
freezing_moon
03-06-2007, 19:33
http://i4.photobucket.com/albums/y106/earthling_on_fire/armed-uprising.jpg
και στη γενοβα αν καποιος για καποιο λογο βρισκοταν στην piazza de ferrari τον πυροβολουσαν.
τετοιες εκδηλωσεις προσφερονται για απειρα μπαχαλα
Shadowking
04-06-2007, 01:15
Χωρίς να υποτιμώ την σημασία της σύγκρουσης σε τέτοιες περιπτώσεις, πως ακριβώς ανατρέπεις τον καπιταλισμό καίγοντας αυτοκίνητα;
φτηνεσ μολοτοφ - ακριβεσ μερσεντεσσ 1-0
συμβολικο
House Of Low Culture
04-06-2007, 14:10
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/0_1020_884124_00wvtn5p.jpg
When Black Roses Bloom
04-06-2007, 14:20
φτηνεσ μολοτοφ - ακριβεσ μερσεντεσσ 1-0
Ώρες-ώρες σκεύτομαι πως θα μοιάζαν τα παιδιά μας.... :pink:
ρε παιδιά, για να πούμε την αλήθεια, πέραν του ότι το κάπσιμο ακριβών αμακσιών κ' καταστημάτων μεγαλοεπιχειρήσεων αφυπνίζει τα αντιδραστικά αντανακλαστικά μικροαστών και νοικωκυραίων που νομίζουν ότι τα συμφέροντα τους ταυτίζονται με αυτά των ιδιοκτητών των παραπάνω αμακσιών και μεγαλοεπιχειρήσεων, πραγματικά στη μπουτσάρα μας ή κάθε μερΤΣέντες και η κάθε φανταζί βιτρίνα, δηλαδή αληθινά δεν θα μπορούσε να μας νοιάζει λιγότερο. εμένα και το κόμμα μου δηλαδή.
εντιτ: κατά τα άλλα, ναι, ο σάντοκινγκ έχει δίκιο, αρχίδια πολιτική δράση είναι τα μπάχαλα, που συνήθως έχει το αντίθετο από το θεμιτό αποτέλεσμα, αλλά αυτή καθ' αυτή η πράξη -αποκομμένη από τα αρνητικά αποτελέσματα- γιατί ακριβώς μας καίει ρε παιδί μου;
δηλαδή το πρόβλημα με τα μπάχαλα δεν είναι ότι καταστρέφουν ιδιωτική περιουσία αστών -ζμπούτσαμας, να μη σώσουν να κάνουν απόσβεση- αλλά ότι στρέφουν την κοινή γνώμη δεξιότερα. το 'χουμε;
δεύτερο έντιτ: όποιος κουοτάρει περσινό μου ποστ που στηρίζω τα μπάχαλα είναι γιός ασταθούς γυναίκας!
ρε παιδιά, για να πούμε την αλήθεια, πέραν του ότι το κάπσιμο ακριβών αμακσιών κ' καταστημάτων μεγαλοεπιχειρήσεων αφυπνίζει τα αντιδραστικά αντανακλαστικά μικροαστών και νοικωκυραίων που νομίζουν ότι τα συμφέροντα τους ταυτίζονται με αυτά των ιδιοκτητών των παραπάνω αμακσιών και μεγαλοεπιχειρήσεων, πραγματικά στη μπουτσάρα μας ή κάθε μερΤΣέντες και η κάθε φανταζί βιτρίνα, δηλαδή αληθινά δεν θα μπορούσε να μας νοιάζει λιγότερο. εμένα και το κόμμα μου δηλαδή.
εντιτ: κατά τα άλλα, ναι, ο σάντοκινγκ έχει δίκιο, αρχίδια πολιτική δράση είναι τα μπάχαλα, που συνήθως έχει το αντίθετο από το θεμιτό αποτέλεσμα, αλλά αυτή καθ' αυτή η πράξη -αποκομμένη από τα αρνητικά αποτελέσματα- γιατί ακριβώς μας καίει ρε παιδί μου;
δηλαδή το πρόβλημα με τα μπάχαλα δεν είναι ότι καταστρέφουν ιδιωτική περιουσία αστών -ζμπούτσαμας, να μη σώσουν να κάνουν απόσβεση-
re psile oxi an kaneis polla polla mpaxala mporei na kataksodeutoune kai sto telos na nai to idio ftwxoi me sena kai to komma sou. skepsou to.
carheart
04-06-2007, 14:56
ρδηλαδή το πρόβλημα με τα μπάχαλα δεν είναι ότι καταστρέφουν ιδιωτική περιουσία αστών -ζμπούτσαμας, να μη σώσουν να κάνουν απόσβεση- αλλά ότι στρέφουν την κοινή γνώμη δεξιότερα. το 'χουμε;
Νομίζω πως αν η καταστροφή της ιδιωτικής περιουσίας αρχίσει να γίνεται απλά για να γίνεται, έχουμε σαφές πρόβλημα.
Και η εξίσωση ΑΤΜ με το αμαξάκι μιας οικογενειούλας που πάει τα παιδάκια σχολείο και τον μπαμπάκα στη δουλίτσα ενώ η μανουλίτσα φτιάχνει μεσημεριανούλι και κάνει τη νοικοκυρουλίτσο στο σπιτονινουλίνι, δεν υφίσταται. Τι πάει να πει "ιδιωτική περιουσία αστών"; Μέχρι πόση σε ενοχλεί εσένα και το κόμμα σου; Από πόση και κάτω δεν κινδυνεύω;
καρχαρτ, τα μπάχαλα είναι πρόβλημα, δεν είπα το αντίθετο. αλλά για τους λόγους που ανέφερα.
τώρα, μία μερΤΣεντες δεν είναι το αυτοκίνητο της οικογένειας που περιέγραψες και δε μου καίγεται καρφί για την τύχη του. γενικά ούτε με το να σπάνε αδιακρίτως πράγματα συμφωνώ ούτε με το να σπάνε "ακριβή" περιουσία, και αυτό γιατί προκαλούν την αντίδραση της κοινής γνώμης, απλά στην δεύτερη περίπτωση στην πούτσα μου η περιουσία καθ' αυτή ρε παιδί μου, ενώ στην πρώτη μια τέτοια κίνηση δεν συμβαδίζει ούτε καν με την πολιτική στάση των ίδιων των αναρχικών. δηλαδή είναι πέρα για πέρα για φτύσιμο.
κάνσερ, δεν γίνεσαι κατανοητός.
carheart
04-06-2007, 15:08
οπότε καταλήγουμε στο γεγονός πως για τον ένα ή τον άλλο λόγο, τα μπάχαλα είναι πρόβλημα και πρέπει να σταματήσουν;
ναι.
αλλά μετά τίθεται το ζήτημα του πως θα σταματήσουν. μιλώντας για προβοκάτορες και πράκτορες της ΕΥΠ όπως το Κόμμα, ή προσπαθώντας να πείσεις με πολιτικά επιχειρήματα τους μπαχαλέους;
εγώ λέω το δύο γιατί η καταστολή δε βοήθησε ποτέ και πουθενά!
When Black Roses Bloom
04-06-2007, 15:22
Νιώθω λίγο μαλάκας, αλλά το να σπάσεις το αμαξάκι και την αμαξάρα (όχι οτι θεωρώ το αμαξάκι σπασμένο καλό πράμα, κάθε άλλο, θέλω να βλέπω 3.0-λιτρα να λαμπαδιάζουν-το δέρμα έχει καλύτερη μυρωδιά) αλλά νομίζω πως υπάρχει η δικαιολογία απο τους μπάχαλους ότι "προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τον μεσοαστό και να εξεγερθεί/διαδηλώσει ενάντια στην κυβέρνησή του και ασκήσει πίεση σε συγκεκριμένα σημεία ώστε αυτή να υποχωρήσει". Μπορεί βέβαια απλά να λέω μαλακίες.
Νιώθω λίγο μαλάκας, αλλά το να σπάσεις το αμαξάκι και την αμαξάρα (όχι οτι θεωρώ το αμαξάκι σπασμένο καλό πράμα, κάθε άλλο, θέλω να βλέπω 3.0-λιτρα να λαμπαδιάζουν-το δέρμα έχει καλύτερη μυρωδιά) αλλά νομίζω πως υπάρχει η δικαιολογία απο τους μπάχαλους ότι "προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τον μεσοαστό και να εξεγερθεί/διαδηλώσει ενάντια στην κυβέρνησή του και ασκήσει πίεση σε συγκεκριμένα σημεία ώστε αυτή να υποχωρήσει". Μπορεί βέβαια απλά να λέω μαλακίες.
έτσι είναι αλλά αυτοί λένε μαλακίες.
είτε λένε αυτό είτε ότι δε μας νοιάζει η άποψη της πλειοψηφίας γιατί εμείς έχουμε το δίκιο και το ξέρουμε.
σε κάθε περίπτωση, κάνουν μια τρύπα στο νερό. ποτέ τα μπάχαλα δεν ανέτρεψαν τίποτα.
Shadowking
04-06-2007, 15:24
Το ότι οι μπάχαλοι καίνε μόνο μερσεντέ και φανταζί βιτρίνες είναι επιχείρημα για παιδάκια. Και το φιατάκι μια χαρά οδόφραγμα γίνεται. Και στην τελική σκηνικό που έχω δει live στις 8/3. Μπάχαλοι κατεβάζουν βιτρίνα καταστήματος της ΤΙΜ (ναι, ωραία μέχρι εδώ κακή, κακή πολυεθνική ΤΙΜ) μπουκάρουν μέσα με τις μολότοφ στο χέρι γρυλίζουν κάτι στους εργαζόμενους μέσα και φεύγουν. Ακόμα και "Αλληλεγγύη σύντροφοι!!11~!" να τους είπανε, ε ο μέσος υπαλληλος (και γώ ακόμα) θα χεζότανε πάνω του από τον φόβο του. Προώθηση συνειδήσεων λοιπόν. Και για να επάνελθουμε στο θέμα των καμμένων περιουσιών, τα όρια που χωρίζουν έναν αστό από έναν προλετάριο (χα!) σήμερα δεν είναι τόσο διακριτά και σίγουρα δεν αντικατοπτρίζονται στο αυτοκίνητο που οδηγεί ο καθένας. Τις μπαχαλομαλακίες τις πληρώνει κόσμος που είναι στην στενή σήμερα (ΠΚ για παράδειγμα) γιατί κάποιοι ένα σαββατόβραδο ήπιανε πολλούς μπάφους και κάψανε 2 αυτοκίνητα έξω από το ΑΠΘ. Όταν δέχεσαι άκριτα τις όποιες συγκρούσεις , γίνεσαι εξίσου ή ίσως και περισσότερο βλάκας από τα φερέφωνα του Κόμματος που αναπαράγουν την προπαγάνδα για πράκτορες και βαλτούς.
1. κανείς δεν χρησιμοποίησε το ότι καίνε μερΤΣέντες και βιτρίνες ως επιχείρημα για να στηρίξει τα μπάχαλα. απλά λέμε ότι στην πούτσα μας η περιουσία. επίσης τόνισα ότι όταν το πάνε στα άκρα και τραμπουκίζουν εργαζόμενους/καταστρέφουν αδιάκριτα περιουσία δεν είναι καν σοβαροί αναρχικοί. τι δεν κατάλαβες.
2. τα όρια μεταξύ αστών και μη είναι υπαρκτά και διακριτά. το ότι η ταξική ανάλυση της κοινωνίας δεν ισχύει πλέον είναι κατ' εξοχήν αστικό ιδεολόγημα και επίσης μύθευμα μεγάλο.
3. τι δέχομαι άκριτα μωρέ μλκ; εδώ και 15 ποστς κάνω κριτική στα μπάχαλα.
Κι η παγκοσμιοποίηση, οι ασθένειες, κλπ αποκομμένες από τα αρνητικά τους αποτελέσματα γιατί να μας καίνε; :P Συγγνώμη, αλλά είναι λίγο γελοία η πρόταση σου.
Ο λόγος που μας καίει είναι επειδή δεν θέλω όταν διαδηλώνω για κάποιο ζήτημα να βρίσκουν αφορμή τα ΜΜΕ να προβάλλουν τα μπάχαλα αντί για τα θέματα για τα οποία διαδηλώνω. Για να έχει αντίκτυπο μία μορφή διαμαρτυρίας (δεδομένου πως αυτή συμβαίνει επειδή η κυβέρνηση έχει ήδη διαμορφώσει σχέδια τα οποία βρίσκουν αντίθετο κάποιο μέρος της κοινωνίας), πρέπει να δημιουργούνται τέτοιες συνθήκες ούτως ώστε η μη συμμόρφωση της κυβέρνησης να έχει πολιτικό κόστος (οπότε και ασκείται ουσιαστική πίεση). Και για να γίνει αυτό, πρέπει να ταυτιστεί η πλειονότητα της κοινωνίας με τα αιτήματα μου.
Όμως, είναι συχνό να μην μπορεί να κατανοήσει τα αιτήματα κάποιος που δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τον χώρο που αφορούν, όπως συμβαίνει σε θέματα παιδείας. Αν στα ΜΜΕ αντί να συζητηθεί η θιγόμενη κατάσταση και τα αιτήματα (ώστε να ενημερωθεί κανείς και να μπορεί να κατανοήσει τα αιτήματα) συζητιείται ποιός έριξε τις περισσότερες φάπες (τα ΜΑΤ ή οι αναρχικοί), αυτό καθιστά τον αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων μου δυσκολότερη.
Μόνο το γεγονός πως 2 σελίδες τώρα αναφερόμαστε στα μπάχαλα κι όχι στο τι είναι το G-8, κάτι θα έπρεπε να δείχνει. :P
ΥΓ. Όσον αφορά τα περί ταξικής ανάλυσης, σαφώς και υπάρχουν κοινωνικές τάξεις, διαχωρισμένες με οικονομικά κριτήρια. Είναι μεγάλο θέμα και βαριέμαι, ωστόσο θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως οι τάξεις δεν περιγράφονται κατ' ανάγκην καλά με θεωρίες που ανήκουν πολλές δεκαετίες πίσω (κι αρκετά συχνά του 19ου αιώνα) και προφανώς δεν μπορούν να λάβουν υπόψη τις σύγχρονες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί. Η απεικόνιση της σύγχρονης αστικής τάξης με έννοιες του 19ου αιώνα δεν είναι ικανή να περιγράψει ένα πολύ πιο ανομοιόμορφο σύγχρονο "αστικό" σύνολο.
Not_saved
04-06-2007, 17:49
Αν στα ΜΜΕ αντί να συζητηθεί η θιγόμενη κατάσταση και τα αιτήματα (ώστε να ενημερωθεί κανείς και να μπορεί να κατανοήσει τα αιτήματα) συζητιείται ποιός έριξε τις περισσότερες φάπες (τα ΜΑΤ ή οι αναρχικοί), αυτό καθιστά τον αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων μου δυσκολότερη.
Χαχ,το ενδεχόμενο τα μμε να μην θέλουν καν να συζητηθεί το πραγματικό ζήτημα και να πιάνονται κι απο το παραμικρό σκηνικό για να αποπροσανατολίσουν δεν πιστεύεις οτι παίζει ε;;Αυτό φάνηκε πεντακάθαρα από το γεγονός οτι μετά τις περισσότερες ''ειρηνικές'' πορείες,ο χρόνος προβολής του θέματος ήταν από ελάχιστος εώς ανύπαρκτος.Γενικά αν είναι να βλέπουμε το θέμα από τη σκοπιά των μμε άντε γεια.
Χαχ,το ενδεχόμενο τα μμε να μην θέλουν καν να συζητηθεί το πραγματικό ζήτημα και να πιάνονται κι απο το παραμικρό σκηνικό για να αποπροσανατολίσουν δεν πιστεύεις οτι παίζει ε;;
Παίζει, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τους δίνουμε και αφορμές.
inhalexhale
04-06-2007, 20:44
Ο λόγος που μας καίει είναι επειδή δεν θέλω όταν διαδηλώνω για κάποιο ζήτημα να-
LOL
Χαχ,το ενδεχόμενο τα μμε να μην θέλουν καν να συζητηθεί το πραγματικό ζήτημα και να πιάνονται κι απο το παραμικρό σκηνικό για να αποπροσανατολίσουν δεν πιστεύεις οτι παίζει ε;;
Παίζει, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τους δίνουμε και αφορμές.
Ti paizei mwre, ti paizei? Epishs ti na mhn tous dinoume aformes, ayto einai to zhthma? Na steiloume kai frikoules sto zetaim na ftiaksoun to imatz tou kinhmatos!!!
ikonoklast
05-06-2007, 09:40
Δε διάβασα τίποτα αλλα εδώ που τα λέμε τα μπάχαλα είναι ένα καλό πράμα και αμα γίνονται με αφορμή το τζιέητ είναι ένα καλό πράμα με το οποίο όποιος διαφωνεί είναι μαλάκας εδώ που τα λέμε, εδώ που τα λέμε.
Εγώ λέω να μην είστε μαλάκες και να είμαστε όλοι καλά παιδιά.
carheart
05-06-2007, 11:42
Μετά τα νέα δεδομένα τι έχουμε να πούμε για τα μπάχαλα;
ντεγκιαλ, δεν κατάλαβες τι είπα μου φαίνεται. είπαμε, ναι, το αποτέλεσμα δεν είναι το θεμιτό, αλλά αυτή καθ' αυτής η μερσεντές που καίγεται τι στον πούτσο μας νοιάζει -όπως φάνηκε να ενοχλεί τον φίλο ταξικό αγωνιστή άθειστ στην προηγούμενη σελίδα-.
καρχαρτ, ο ικόνοκλαστ είτε ειρωνεύεται είτε λέει μαλακίες. δηλαδή σε τι διαφέρει η σύνοδος των Γ8 και πόσο επικίνδυνα είναι τα μπάχαλα για τους σύνεδρους; επίσης πόσο κόσμο αφυπνίζουν;
αρχίδια, εγώ λέω πως με το κίνημα των καταλήψεων εδώ και ένα χρόνο ριζοσπαστικοποιήθηκε περισσότερος κόσμος απ' ότι σόλα τα μπάχαλα απο μεταπολίτευση κι έπειτα.
επίσης εγώ μιλούσα για σπασίματα, το να πλακώνεις μπάτσους όταν σε περιορίζουν -κλείνουν το δρόμο, περικυκλώνουν, εκφοβίζουν, προκαλούν, τρομοκρατούν- σε πορείες είναι καλό πράμα και πρέπει να γίνεται.
διαφωνώ με τον παραπάνω πασόκο.
ναι, ε; τράβα γαμήσου. δοσίλογε.
όχι απλώς είμαι εκείνης της προβλέψιμης παλιάς σχολής με τα μεγάφωνα που πιστεύει πως η κοινή γνώμη όσο ελεεινή και μπλιεχ κ αν είναι σε σύγκριση με μια άρεια πραγματικότητα σύντροφε, είναι απαραίτητη για την διαμόρφωση και την παγιοποίηση των αντιλήψεων που επικρατούν. πχ οι μπάτσοι με το να φέρονται σα μαλάκες βλάχοι με στολή, έχουν καταφέρει να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον τους -άσχετα αν οι αιτίες της είναι διαφορετικές απ'τις δικές σου. αντίστοιχα όμως, καθώς δε ζούμε σε αυτή την όμορφη εποχή της αταξίας και η ιδιοκτησία έχει ακόμα κύρος, η έννοια της υλικής θυσίας στο όνομα της δίκαιης και θεάρεστης αντίδρασης δν έχει πέραση. οπότε ή θα γράφεις στα αρχίδια σου την κοινή γνώμη επειδή εσύ ξέρεις καλύτερα και θα κάνεις για την επόμενη χιλιετία ό,τι κάνεις τώρα, ή θα αποκτήσεις ένα λίγο πιο προσφιλές προφίλ αγωνιστή για να τους έχεις παρεάκι.
αυτό πάει στην τελευταία σου παράγραφο, οι περισσότεροι σεβάσμιοι πολίτες θεωρούν πως οι ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ σε περιορίζουν κλείνουν το δρόμο, περικυκλώνουν, εκφοβίζουν, προκαλούν, τρομοκρατούν.
επίσης τώρα το 'δα, τι με νοιάζει εμένα ρε η μερσεντές.
Shadowking
05-06-2007, 13:41
Bέβαια, με το να στήνεις κώλο σε κάθε προβοκάτσια των μπάτσων θα καταλήξουν οι πορείες να γίνονται στο πεζοδρόμιο για να μην ενοχλούν την κοινή τάξη και ασφάλεια. Είδατε τι γίνετε τώρα στην Γερμανία, όπου σχεδόν αυθαίρετα πορείες κυρήσσονται παράνομες, τις σπάει η αστυνομία, αρπάζει σχεδόν ανενόχλητη κόσμο μέσα από τα block κτλ
Το ξύλο με τους μπάτσους, είναι θεμιτό αρκεί να μην είναι για ξεκαύλωμα. Συνοπτικά, συμφωνώ με τον πασόκο τελικά.
enitharmon
05-06-2007, 13:42
οι λόγοι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση (και έναν ορισμο αυτης αν μπορείτε)
οι Γερμανοί ξέρουν τι κάνουν. αργούν, αλλά θυμούνται.
ikonoklast
05-06-2007, 14:11
οι λόγοι ενάντια στην παγκοσμιοποίηση (και έναν ορισμο αυτης αν μπορείτε)
Στην σύγχρονη εποχή της πληροφορίας και της επικοινωνίας, οι στέγες των σπιτιών είναι τόσο κοντά και όμως οι ψυχούλες των α8ρώπων τόσο μακριά. Ένα σημαντικό 8έμα που έχει ανακύψει στην σύγχρονη εποχή της πληροφορίας είναι και το 8έμα της παγκοσμιοποίησης. Παγκοσμιοποίηση είναι όταν ο λένιν είχε δίκιο και ο πουλατζάς λίγο ακόμα οπότε αυτό που είπε ο λένιν το λέμε με άλλο όνομα και μένουν όλοι ικανοποιημένοι. Δεν πρέπει να κρίνουμε άκριτα το φαινόμενο της παγκοσμιοποίησης στην σύγχρονη εποχής της πληροφορίας. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά και να προσπα8ήσουμε σαν κοινωνία αν8ρώπων να λύσουμε τα κακά γιατι άν8ρωπος σημαίνει άνω 8ρώσκω, δηλαδή κοιτάω ψηλά. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η παιδεία που καλλιεργείται απο το σχολείο και πρέπει και αυτή να βελτιω8εί προς αυτή την κατεύ8υνση. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζουν ακόμα: οι κυβερνήσεις των χωρών που κάνουν παγκοσμιοποίηση, οι διε8νείς οργανισμοί (HΠA, ΕΕ, ΝΑΤΟ, UNICEF, UNESCO, Μονσάντο, Διε8νής Αμνηστία, ΠΑΣΟΚ, Γιατροί Χωρίς Σύνορα) κα8ώς επίσης και οι διανοούμενοι. Έτσι 8α βοη8ήσουμε όλοι προς την κατεύ8υνση της βελτίωσης του μέσου όρου ζωής, του βιωτικού επιπέδου κά8ε πολίτη, την γνώση για όλους όσους την χρειάζονται, την καταπολέμηση της φτώχιας και του ρατσισμού στην σύγχρονη εποχή της πληροφορίας.
Η ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
ikonoklast
05-06-2007, 14:17
Αντε ρε δογματικό κομμούνι!
σάλτα μωρή πασοκτζού της πουτσάρας!
enitharmon
05-06-2007, 14:52
και μόλις τελειωσετε με τις φιλοφρονησεις, ποια ειναι τα κακα;
Kingdom Gone
05-06-2007, 18:15
αρχίδια, εγώ λέω πως με το κίνημα των καταλήψεων εδώ και ένα χρόνο ριζοσπαστικοποιήθηκε περισσότερος κόσμος απ' ότι σόλα τα μπάχαλα απο μεταπολίτευση κι έπειτα.
κατούρα και λίγο!
Shadowking
06-06-2007, 14:52
Ξεκίνησαν τα μπλόκα και οι αποκλεισμοί στην Γερμανία. Ομάδες διαδηλωτών έχουν φτάσει στον φράχτη. Πέφτει αρκετό ξύλο. Όμορφα πράγματα.
Ενημέρωση από το indymedia:
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=714108 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=714108)
Συνεχής ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της μέρας:
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=714089 (http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=714089)
distortionofperception
06-06-2007, 15:10
Μα γιατι να μην είμαστε εκεί...? :cry: :cry: :cry:
Κουράγιο παιδια..
κωλοσχολη και κωλοεξεταστικη.
Clockwork_orange
07-06-2007, 00:30
Πριν λίγο είπαν στην τιβι ότι δούλεψαν τους μπάτσους και έφτασαν κοντά στο φράχτη.Με δικαστική απόφαση έχει απαγορευτεί σε διαδηλωτές να φτάσουν πιο κοντά από 5 χιλιόμετρα.Αποκλείσανε και τις δυο διόδους που υπάρχουν προς την πόλη, το ένα παραμένει κλειστό.
Είπανε "ανάμεσα στους διαδηλωτές υπήρχε και ομάδα μαυροντυμένων, οι αυτόνομοι, που ήταν οπλισμένοι με βόμβες μολότωφ"... :rofl:
Μα γιατι να μην είμαστε εκεί...?
Αυτό ξαναπέστο... :( :(
enitharmon
07-06-2007, 10:33
ο αποκλεισμός είναι 12 χλμ.
αττιλα, η εξεταστικη είναι πιο πάνω από τα κακα της παγκοσμιοποιησης;
necropethamenos
07-06-2007, 11:52
2. τα όρια μεταξύ αστών και μη είναι υπαρκτά και διακριτά. το ότι η ταξική ανάλυση της κοινωνίας δεν ισχύει πλέον είναι κατ' εξοχήν αστικό ιδεολόγημα και επίσης μύθευμα μεγάλο.
Sta posa euro/xrono vrisketai i diaxwristiki grammi?
Episis ntaks, kakws einai sta paparia sou i periousia giati mercedes mporei na exei kai kapoios konta stin grammi afti pou apla na exei gamithei me 2342523432 doseis giati to oneiro tou itan i mercedes.
fysika katannow tin yparksi tou plythismou pou den mporei kan na oneireftei tin mercedes, alla afto den simainei oti prepei kai tou allounou na tou tin gamiseis.
Ta mpaxala, kat'eme, einai mia xara kai eimai yper oso ta pragmata einai symvolika. Otan plirwnoun to logariasmo idiwtes oxi.
To na thes na afypniseis ton megaloasto me tin mercedes kaigontas tou to toutou
a) einai katadikasmeno, apo antidrasi kai mono - opws les kai sy poly swsta, mallon tha ton odigisei akomi deksiotera
b) einai fasismos giati tou kaneis zimia gia na epivalleis tin apopsi sou kai
c) e paradeksou oti to kaneis apo aplo xavale/orgi/stin teliki epeidi mporeis, i , akoma xeirotera, epeidi aftos exei kai sy oxi. Episis epeidi eisai kata vathos (tosin wra de milaw proswpika gia sena alla gia ton meso mpaxalo) enas podosfairofilos pou apla den etyxe na kanei etsi gia mia omada.
necropethamenos
07-06-2007, 11:57
κωλοσχολη και κωλοεξεταστικη.
isws to pio asteio post stin istoria tou ER
Raven Lord
07-06-2007, 12:28
π.χ. κακό είναι που η ΝΙΚΕ μπορεί να ανοίξει εργοστάσιο στην τάδε φτωχή τριτοκοσμική χώρα, χωρίς να πληρώνει δεκάρα φορολογίας (παρά μόνο μερικά λαδώματα στους κατάλληλους αξιωματούχους), να απασχολεί παιδάκια 16 ώρες/ημέρα, 7 ημέρες/εβδομάδα με μισθούς της πλάκας, να αγοράζει τσάμπα πρώτες ύλες και να πουλάει έπειτα στις πλούσιες αγορές με 1765423218987% κέρδος.
π.χ. κακό είναι που η ΝΙΚΕ μπορεί να ανοίξει εργοστάσιο στην τάδε φτωχή τριτοκοσμική χώρα, χωρίς να πληρώνει δεκάρα φορολογίας (παρά μόνο μερικά λαδώματα στους κατάλληλους αξιωματούχους), να απασχολεί παιδάκια 16 ώρες/ημέρα, 7 ημέρες/εβδομάδα με μισθούς της πλάκας, να αγοράζει τσάμπα πρώτες ύλες και να πουλάει έπειτα στις πλούσιες αγορές με 1765423218987% κέρδος.
και αυτό είναι μόνο η κορυφη του παγόβουνου
inhalexhale
07-06-2007, 13:16
Isxyei, yparxoun kai poly pio sovara provlhmata apo thn paidkh douleia ston trito kosmo!!!
νεκροπεθαμένε, δεν υπάρχει σαφές όριο ευρώ/μήνα, ο διαχωρισμός γίνεται σύμφωνα με το αν κατέχει κανείς μέσα παραγωγής ή οχι. οπότε εσύ -αφού φαντάζομαι για σένα απορείς- έχεις μεν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις κάμπριο και δεν ξέρω 'γω τι αλλά παρόλαυτα είσαι υπάλληλος που χτυπάει 9ωρα και τον εκμεταλλεύονται σφόδρα, ούτως ειπείν, μικροαστός. όπως η πλειοψήφια των χρηστών εδώ.
τώρα μπαίνουν ζήτηματα τύπου, και ποιά είναι η εργατική τάξη; πως διαχωρίζεται ένας μικροαστός από ένα προλετάριο, και πάει λέγοντας. ιμο ο κυρίως διαχωρισμός είναι μεταξύ εκμεταλλευτών και εκμεταλλευόμενων, από 'κει και πέρα απλά αλλάζει το μέγεθος της εκμετάλλευσης, πχ, μικρότερη σε ένα υπάλληλο των 1000+ ευρώ το μήνα, μεγαλύτερη σε ένα αλβανό που δουλεύει μαύρα για 20 ευρώ το μεροκάματο.
επίσης, όχι, δεν νοιάζομαι ιδιαίτερα για τι μερσεντές, ας είναι και μικροαστού.
Isxyei, yparxoun kai poly pio sovara provlhmata apo thn paidkh douleia ston trito kosmo!!!
πούλημα οργάνων τους ή και παιδική πορνεία για την επιβίωση και ηδονή των μεγαλοαστών της αρείας φυλής
move στο Μεγαλύτερες Απολαύσεις thread plzkthx.
inhalexhale
07-06-2007, 17:10
πούλημα οργάνων τους ή και παιδική πορνεία για την επιβίωση και ηδονή των μεγαλοαστών της αρείας φυλής
Ki ayta den einai para h koryfh ki allo ligo tou pagovounou.
necropethamenos
08-06-2007, 13:58
afou loipon isxyei afto:
νεκροπεθαμένε, δεν υπάρχει σαφές όριο ευρώ/μήνα, ο διαχωρισμός γίνεται σύμφωνα με το αν κατέχει κανείς μέσα παραγωγής ή οχι. οπότε εσύ -αφού φαντάζομαι για σένα απορείς- έχεις μεν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις κάμπριο και δεν ξέρω 'γω τι αλλά παρόλαυτα είσαι υπάλληλος που χτυπάει 9ωρα και τον εκμεταλλεύονται σφόδρα, ούτως ειπείν, μικροαστός. όπως η πλειοψήφια των χρηστών εδώ.
τώρα μπαίνουν ζήτηματα τύπου, και ποιά είναι η εργατική τάξη; πως διαχωρίζεται ένας μικροαστός από ένα προλετάριο, και πάει λέγοντας. ιμο ο κυρίως διαχωρισμός είναι μεταξύ εκμεταλλευτών και εκμεταλλευόμενων, από 'κει και πέρα απλά αλλάζει το μέγεθος της εκμετάλλευσης, πχ, μικρότερη σε ένα υπάλληλο των 1000+ ευρώ το μήνα, μεγαλύτερη σε ένα αλβανό που δουλεύει μαύρα για 20 ευρώ το μεροκάματο.
tote giati afto? :
επίσης, όχι, δεν νοιάζομαι ιδιαίτερα για τι μερσεντές, ας είναι και μικροαστού.
ennow, afou den mporeis na ksereis poianou einai afto pou katastrefeis, giati den se endiaferei? An, telika, plitteis kapoion pou einai ekmetallevomenos kai oxi ekmetalleftis?!
kai, an i apantisi sou einai oti thes na ton afypniseis, tote giati den thewreis pws i praktiki sou einai fasistiki? Prospatheis na tou epivalleis kati me ti via.
House Of Low Culture
08-06-2007, 21:10
move στο thread με το ζητιάνο και τους manowar plzkthx.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
Τα δεινά του καπιταλισμού τώρα τα φορτώνουμε στη παγκοσμιοποίηση;
Τα θεμελιώδη λάθη (που αποδεικνύουν επίσης off topic την ανυπαρξία του θεού) στην ανθρώπινη φύση επίσης τα φορτώνουμε στη παγκοσμιοποίηση;
katwrimos
09-06-2007, 03:21
Τα θεμελιώδη λάθη (που αποδεικνύουν επίσης off topic την ανυπαρξία του θεού) στην ανθρώπινη φύση επίσης τα φορτώνουμε στη παγκοσμιοποίηση;
malakies!!!!
o
http://www.theskunkclan.com/8eoc.JPG
yparxei
kai
den
kanei
lathi
pote!
Οχι κι ασχημα για πασοκ.
Τα θεμελιωδη λαθη βεβαια παραπεμπουν σε πιθηκοπεσσιμισμους. [καποια διπλα συμφωνα γραφτηκαν λαθος]
ikonoklast
09-06-2007, 05:48
http://www.marxists.org/archive/lenin/w ... /index.htm (http://www.marxists.org/archive/lenin/works/1916/imp-hsc/index.htm)
ikonoklast
09-06-2007, 05:52
ο ολοκληρωτικός!!!
ikonoklast
09-06-2007, 06:05
εντωμεταξύ δύο πράματα, αυτό (http://www.kapsimi.gr/modules.php?name=Asers_Shop&s_op=viewproductdetails&lid=4) είναι το ένα και αυτό (http://www.kapsimi.gr/modules.php?name=Asers_Shop&s_op=viewproductdetails&lid=52) είναι το άλλο.
ikonoklast
09-06-2007, 06:20
εντωμεταξύ απίστευτο πόστ το αποπάνω. λοκ ρε μουνάκια.
καλα ρε μαλακα μετα απο τετοιο πααρτι μπαινεις και ποσταρεις?
μπαν παραυτα
ikonoklast
09-06-2007, 12:47
εντωμεταξύ ποιανού φέηκ είν αυτό το αποπάνω;;;
carheart
09-06-2007, 12:53
πάνε οι εποχές που σε πιστεύαμε.
ikonoklast
09-06-2007, 12:58
:-o
Kingdom Gone
09-06-2007, 23:52
malakies!!!!
o
http://www.theskunkclan.com/8eoc.JPG
yparxei
kai
den
kanei
lathi
pote!
pou nai o steelassasin na se progkiksei?
autos *den* einai o theos, einai o poustis arxιdesmofylakas!
House Of Low Culture
10-06-2007, 00:12
ε, πασπίτικο μποτ σουηδικής κατασκευής και με Διεθνές Δίκαιο patch! Τι περίμενες.
οι μπατσοι εινα παντου οι ιδιοι τελικα:
1
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/181364.jpg
2
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/181365.jpg
3
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/181366.jpg
carheart
15-07-2007, 17:09
βάζει και 1,2,3 ρε μαλάκα, τόσο απίστευτος.
αυτό σου 'κανε εντύπωση στο παραπάνω ποστ;
House Of Low Culture
15-07-2007, 18:03
βάζει και 1,2,3 ρε μαλάκα, τόσο απίστευτος.
ναι, αλήθεια. Αυτό σου έκανε εντύπωση?