View Full Version : Dave Murray - The Deserts of Traeun: Part III The Lilac Moon
Kveldssanger
22-01-2004, 21:36
Για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις, όχι, δεν είναι ο γνωστός... Πρόκειται για τον πρώην drummer των καλιφορνέζων Estradasphere... Αυτό είναι το πρώτο του album και κυκλοφόρησε το 2003... To album είναι κατά κύριο λόγω instrumental (αν και περιέχει κάποια φωνητικά εδώ και εκεί) και είναι χωρισμένο σε 22 ενότητες... Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι δένει άψογα ένα μεγάλο μέρος μουσικών ειδών (από jazz και funk μέχρι black metal και από techno μέχρι ανατολίτικα σημεία) και καταφέρνει να έχει μια πολύ καλή ροή, ώστε ούτε να κουράζει τον ακροατή αλλά ούτε και να τον κάνει να βαριέται... Οι μελωδίες του είναι πολύ όμορφες και πραγματικά ταξιδιάρικες πολλές φορές... Το album μου θυμίζει κάπως τη νοοτροπία των μεγάλων prog rock συγκροτημάτων των 70s, αν και μουσικά δεν υπάρχουν πολλές αναφορές... Μπορώ να πω ότι ήταν από τις καλύτερες ανακαλύψεις της χρονιάς...
rincewind2k
26-01-2004, 20:32
χμ τους estradasphere τους βλέπω μπροοστα μου συνέχεια τελευταία...
τεσπα υπάρχει περίπτωση να βρω το album-ακι αυτό στα δισκάδικα; από ποια εταιρία ειναι; sounds interesting
Kveldssanger
26-01-2004, 20:55
Χλωμό το κόβω για δισκάδικο... Το album έχει βγει από την Bruhtal Shocks Music... Και οι Estradasphere αρκετά ενδιαφέροντες είναι πάντως (τουλάχιστον το υλικό που έχω ακούσει)...
Edw katw den vriskeis Fantomas, tha vreis ton mh-gnwsto-dave-murray?
rincewind2k
26-01-2004, 21:22
fantomas & tomahawk sto metropolis
mono tomahawk (proxthes phga). Tpt allo apo Patton.
eyeamflesch
01-04-2005, 20:44
:D
http://www.siliconera.com/gba/supermarioadvance4/031016s2.jpg
:twisted: :twisted: :twisted:
Broccoli
02-04-2005, 12:46
:moutza: