View Full Version : Λίστες συντακτών: Top 5 ελληνόφωνων albums
Dragonlord
28-05-2007, 02:11
Στη συζήτηση της συντακτικής ομάδας γι' αυτό το άρθρο ακούστηκαν διάφορες απόψεις επί της σημασίας των λιστών. Κάποιος είπε πως είναι εξ ίσου σημαντικές με τα συμπαγούς κειμένου άρθρα, κάποιος πως είναι απλά ένα ευχάριστο διάλειμμα στο βαρύ καθήκον του μουσικού συντάκτη και -ως όφειλε- βρέθηκε κάποιος να ρωτήσει τι είναι οι λίστες. Ακόμα συζητιέται και ας φτάσαμε στο σημείο να παρουσιάσουμε μία ακόμα λίστα με την οποία δώσαμε την ευκαιρία ο καθένας στον εαυτό του να επανεξετάσει τη σχέση του με την ελληνόφωνη μουσική. Μετά από αρκετή σκέψη, αλλαγές και διορθώσεις αποφασίσαμε πως στα - όχι και τόσο στενά - πλαίσια της ελληνόφωνης μουσικής οι μεγαλύτερες αγάπες του καθενός υπήρξαν:
Άρθρο στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/articles.php?action=single&article=11)
kai gia peite nicks me seira emfanisis
Ποιός είναι ο Κωνσταντίνος Ζάκας και γιατί έβαλε το Θάλασσα στη Σκάλα στο τοπ 5 του και μάλιστα χωρίς να κάνει αναφορά στον Οδυσσεά Ιωάννου; :p
Ο ρουφιάνος της γειτονιάς σας.
metamelia3
28-05-2007, 18:22
Μα να μας ξέρουν οι αναγνώστες μας!
ase tis dikaiologies re asfaliti!
pws ginetai na uparxoun top5 xwris trupes :?
Lost_In_Cooperland
28-05-2007, 19:57
τρύπιες λίστες...
freak brother
28-05-2007, 23:07
που ειναι οι "γενια του χαους" και οι "στρεςς" ρε?
:|
regularpaul
28-05-2007, 23:26
Η σχέση μου με την Ελληνόφωνη μουσική είναι αναλογικά ελάχιστη και είναι κάτι που πάντοτε είχα στο μυαλό μου πως θα διορθώσω μεγαλώνοντας. Έχω ακόμα χρόνο.
Πολύ ωραίο το άρθρο. Θα τσεκάρω αρκετά πράγματα από τις λίστες.
Αν ένας δίσκος αισθάνομαι πως λείπει από αυτές, είναι ο ομότιτλος των Εν Πλω, ίσως ο καλύτερος ελληνόφωνος ροκ δίσκος και σίγουρα πολύ μπροστά από την εποχή του.
Επίσης ο ομότιτλος από Τα Τέσσερα Επίπεδα της Ύπαρξης αλλά και ο πρώτος προσωπικός του Γιώργου Καρανικόλα των Last Drive, υπό το όνομα Το Φως κι η Σκιά του ίσως κατέληγαν στο τοπ 5 μου.
Τα κείμενα του Μανώλη Παππά αγγίζουν τέτοιο βαθμό τελειότητας που πολλές φορές δεν αντέχω να τα διαβάζω.
freak brother
31-05-2007, 17:23
επισης λειπουν πρωτοπορα γκουπς οπως οι Αερα Πατερα και Λοστ Μποντις μμ και μπολικα πραγματα
ρισπεκτ στον συντακτη που εβαλε τον Τσιγκο στην λιστα
τετραγωνισμενα φυλλα :touched:
βαλτε και πυξ λαξ ρε κωλοπαιδια να πουμε αντεεεεεε
enitharmon
31-05-2007, 17:28
ξέρεις τι λένε για τις γνωμες
freak brother
31-05-2007, 17:31
απλα κραζω τους συντακτες που υποστηριζουν το μεινστριμ!! εχω στειλει ηδη εξωδικο στον Ντραγκονλορντ..
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΑΣΠΕΙΡΟΧΑΙΤΗ ΡΕ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΛΕΘΡΟΣ?
χαχαχα
rage for order
31-05-2007, 18:11
φοβήθηκαν ρε οι φλώροι!
- δεν μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία του στα χέρια ανθρώπων που θα το μεταχειριστούν σαν δεκανίκι ευαισθησίας σε ιδιοτελείς επιλογές τους
http://www.disobey.net/wxra/
blackbird
04-06-2007, 12:32
πολύ ωραία κίνηση και πολύ καλλές επιλογές
έχετε ξεχάσει όμως καμιά δεκαρία ίσως και παραπάνω ιστορικές δισκάρες,άταν έχω όρεξη μες στη βδομάδα θα ανοίξω τόπικ στο μιουζικ να μπουν κάποιοι δίσκοι που δεν μπήκαν στο μαγκ και αφεν΄ς και αφετέρου να ποστάρει κι "απλος λαός" τουτου του φόρουμ
ε και πινκ σε κάλκι κλπ