View Full Version : Κώστας Χρονόπουλος.
metamelia3
18-05-2007, 17:54
Μέταλ Χάμμερ;
Vangelis
18-05-2007, 17:58
αυτος που εγραφε το editorial? αν ναι μιλαμε για εναν απο τους μεγαλυτερους του αιωνα.
Roswell47
18-05-2007, 18:21
xaxaxaxa gamatos o apopanos
sabbattack
19-05-2007, 00:59
o katwrimos mou anoikse thn porta:
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... 46&start=0 (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=11246&start=0)
fandango
21-05-2007, 20:59
ήταν ένας ηαρ γιούζερ, δε θυμάμαι ποιος, που είχε πει
"τα εντιτόριαλ του Χρονόπουλου και ο Κήπος του Προφήτη είναι τα αγαπημένα μου. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι πιο αστείο."
:worship:
Marillion
22-05-2007, 00:09
Emena me pianei katathlipsh pantws...
to editorial tou xronopoulou apeu8unetai se paidopoula 15 etwn
kai ka8usterhmenous
Ozrictentacle
22-05-2007, 02:02
Egw pairnw hammer kai o anthrwpos grafei yperoxa. Zhlevete
fandango
23-05-2007, 17:37
Egw pairnw hammer kai o anthrwpos grafei yperoxa. Zhlevete
Nα ζηλέψουμε εσένα που παίρνεις χάμερ, ή τον Χρονόπουλο που γράφει υπέροχα?
εγώ θα διάβαζα μέταλ χάμερ μόνο στο χέσιμο, αν έβρισκα κανένα πεταμένο βέβαια σε κάδο ανακύκλωσης.
Ozrictentacle
23-05-2007, 20:23
To xoumoraki na leipei agaphte. O xronopoulos einai h prwsopopoihsh tou orthou graptou logou. Gamaei manes spitia kai katastrefei zwes kai adiavasta zwa. O anthrwpos einai o megalyteros kalitexnhs olwn twn epoxwn kai ta editorials tou einai oaseis sthn dyskolh shmerinh pragmatikothta. Afta asxetoi agrammatoi invader-ikoi. Na diavasete ola ta editorials apto tevtos 182 kai meta kai na stamathsete na akoute punk.
eisai ki esy poihths blepw...
o monokeros kai h mousa sas efagan...
enitharmon
24-05-2007, 04:06
Ο/Η χρηστης/ρια Ozrictentacle κάνει πλάκα
Ο/Η χρηστης/ρια Ozrictentacle κάνει πλάκα
Οχι, Ο χρηστης Ozrictentacle είναι ο Χρονόπουλος ή Η χρήστρια Ozrictentacle είναι η γκόμενά του
hcpunksonacid
26-06-2007, 13:15
xipphs elleeinos kai sixamenos.kai exei kai ta moutra tou gnwstou se olous jesus.
Pinatero
18-08-2007, 17:41
αποσπασμα απο την κριτικη του για το live του Robert Plant,
απολαυστε!!!
".. η αβυσσαλεα χοανη του χρονου ανοιγει και η στερημενη λογικη του σημερα, καταποντιζεται.... τα ποδια μου λυγιζουν και ομως δεν ακουμπανε γη. Η Απολλωνεια λαμψη ραινει τη Διονυσιακη εξαρση. τα ξωτικα των Κελτων γλωσσοφιλανε την oriental ζαλη. η ακεραια φωνη καλει τη θυληκη θεα! εκεινη ανταποκρινεται. το ασημι που λαμπρυνει το προσωπο της, χαραζει πανω απο το σκοτεινο βουνο. η κυρα Σεληνη δεν χαλαει χατιρι σε τουτο το σαμανο που χαριζει προζες και τραγουσια στα θελγητρα της. η πυξιδα αυτοκτονει. Βορας Νοτος Δυση Ανατολη γευονται την ηδονη της αποκοσμης, παγανιστικης ενωσης...."
απολαυστικος, εχει κι αλλα...
ikonoklast
18-08-2007, 19:35
Έχει κάποιες επιρροές απο τον Κωνσταντίνο Ζάκα που γράφει στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com).
dead in magazines
18-08-2007, 19:58
na stamathsete na akoute punk.
Δε γαμιέσαι ν'ασπρίσεις λέω εγώ?
ικονοκλάστ μόνο στις μπούκλες μοιάζουν με τον κύριο Ζάκα.
Έχει κάποιες επιρροές απο τον Κωνσταντίνο Ζάκα που γράφει στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com).
γίνεσαι υπέρ του δέοντος κακός με το να γίνεσαι περισσότερο του χιουμοριστικού επιπέδου υπερβολικός κυανοπώγων και σελαγιζούσης εβένινης οπτασίας απόηχων φυτράκης αναιδής και πράος.
hvilelos?
19-08-2007, 05:18
Η πυξιδα αυτοκτονησε
"τα εντιτόριαλ του Χρονόπουλου και ο Κήπος του Προφήτη είναι τα αγαπημένα μου. Δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο είναι πιο αστείο."
:worship: :lol:
o megaliteros paparologos ever!metal gia panta kai malakies....xerei na poulaei kala to proion pantws...
o megaliteros paparologos ever!metal gia panta kai malakies....xerei na poulaei kala to proion pantws...
σαν να είναι έργα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας
:worship:
Τις εποχές που διάβαζα Hammer χαλαρά το editorial. Ο κήπος του προφήτη σπάνια έβγαζε γέλιο.
σαν να είναι έργα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας :lol: