PDA

View Full Version : Suffocation 14/05

dagwn
14-05-2007, 12:29
Μάλλον χεστήκατε όλοι χτες όσοι πήγατε, γι'αυτό δεν κάνετε ένα ριπόρτ...

κ. μπαμπάλιτι, κάποιο κόμεντ?

Harvestman
14-05-2007, 14:20
Μια χαρα ηταν οι Suffocation, για τους Ιταλους δεν αξιζει να πουμε τπτ και Obsecration δε προλαβα αλλα δυστυχως στο Αν δε γινεται να βγει ηχος ΠΟΤΕ οποτε οσο και να γαμησαν οι Suffo δε το νιωσαμε οπως επρεπε, κατ'εμε.

abomination_virginborn
14-05-2007, 14:35
AKRIVWS opws ta leei o Harvest(er of sorrow)man. Alla oi Suffo den itan 'mia xara', gamisane manades. An voi8ouse kai o ixos 8a imastan se paralirima twra...
Sto AN exoume akousei kalo ixo merikes fores alla genika de katalavainw ti skata symvainei me afto to magazi. Kai kata ta alla merikoi 8avoun to Underworld gia ton ixo tou (pou to teleftaio xrono exei panta apla teleio ixo)....

cynic
14-05-2007, 14:52
To 8ema einai oti den exoume xorous genika, distixws.Group erxonte sixnotera apo palia sigoura, alla kai oi 2 xoroi exoun perisotera arnitika para 8etika.Min xehasoume kai to 8eiko "File einai 12 para sikw fige e" tou underworld...Apo tin alli to an, opws les, skabanevazei ixitika.Nile eixe boukosei to siban, atheist apo tin alli sxetika kalos itan.Ante na doume me cynic ti 8a ginei...Trexa gireve. :?

Atheist
14-05-2007, 15:08
γτ ρε μλκς, σας χάλασαν οι ιταλιάνοι? μια χαρά μουσικούλα ήταν. ακόμα και οι ομπσεκρέησον ήταν αξιοπρεπέστατοι.

carheart
14-05-2007, 15:43
Δεν ήμουν στο live, αλλά θα πεταχτώ σαν πούτσα και θα πω πως τα "Livid Corruption" και "Bedtime for Mercy" των ιταλιάνων Natron που έχω ακούσει, όχι πως είναι τίποτα σημεία αναφοράς στο είδος, μα είναι ωραία και τεχνικάρικα.

Δεν σας άρεσαν;

Atheist
14-05-2007, 15:46
εγώ γούσταρα τρελά. μια χαρά ριφάκια, μια χαρά κοπάνημα, φωνή τζιτζί, γενικά ρε παιδί μου, ωραία ωραία ειν' όλα. ούτε πολύ μονοτονία, ούτε πάμε_να_γίνουμε_τεχνικοί_ενώ_δν_το'χουμε.

Atheist
14-05-2007, 16:47
Ανταπόκριση στο Electric Requiem Magazine (http://www.electricrequiem.com/modules/imagazine/livereport.php?action=single&id=96)

kontan
14-05-2007, 16:58
με έκανες να μετανιώσω που δεν ήρθα. απο τα καλύτερα σου :touched:

Atheist
14-05-2007, 17:08
:pink:

kajo
14-05-2007, 17:38
666

Atheist
14-05-2007, 17:48
κ εμένα μου έκαμε εντύπωση, αλλά έτσι ήταν. σε φάση, μου το 'παν στο ταμείο και μιας και ήσουν εκεί θα το άκουσες που το 'πε και αυτός ο καραφλός με το μικρόφωνο.

MeLinDa
14-05-2007, 17:50
WE WANT MORE WE WANT MOREWE WANT MOREWE WANT MORE WE WANT MORE

MastodontoideaPliokenous
14-05-2007, 17:53
Γραπστε τπτ για σαφοκα που με γραφετε ολοι για τα σαπορτ

Να πω εδω οτι πανω ειχαν πολυ καλλλυτερο ηχο απ'οτι φαινεται
Επεσε τεραστιο ξυλο(στα προ σολς εποχη εγινε ο πανικος&ειδικα σε κατι κατατονια,ινφεκτινγκ&λιγκς)αφιερωμενο στους Θεους
Απιστευτη διαθεση&κεφι εκ μερους της μπαντας σε φασεις χαμογελακια μεταξυ μας,χτυπιοτανε καθολη την διαρκεια του λαιβ&ειδικα ο φρανκ δλδ ποσο πιο μορφαρα μπορει να ναι με την κλασικη κινηση με το χερι&με ατακες μεταξυ τραγουδιων)
Επαιξαν οτι επρεπε για να ΤΟΥΣ θυμομαστε για παντα&για να μην υπαρχουμε στο τελος της συναυλιας λες&μας επαιρνε παραμαζωμα(απο κωλο)οδοστρωτηρας για καμια 1 1/2 ωρα

Ποτε ειπαμε ξαναρχονται :?: :!:

Atheist
14-05-2007, 18:40
http://i22.photobucket.com/albums/b333/Veinsaw/ADOLFLOVESSUFFOCATION.jpg

babality
15-05-2007, 08:29
Καλο το livακι εγινε της πορνης. Για sold out ουτε εγω το πηρα πρεφα. Τεσπα. Λοιπον...
Ομπσεκρεησον για το ειδος που παιζουνε καλα παιξανε μαλλον αλλα εκει που καθομουνα γαμα τα ακουγοτανε τιγκα η μια κιθαρα και αντε και λιγο τυμπανα.

Νατρον καλοι φανηκαν κι αυτοι αναγκαστηκα να βουλωνω αυτακια να πιανω κανα ριφ εκει μεσα στον οχετο του Αν αλλα οπως ειπε ο αθειστ δεν ηταν βαρετοι να σου σαπισουν ταρχιδια οπως γινεται με αλλες μπαντες και καλα ριφζ ειχανε και καλο κοπανιδι κι αυτα.

Σαφοκεισον νταξει μωρε. Δεν τους ξερει ουτε και η μανα τους οπως λεγανε και καποιοι εδω, σκατα παιξανε, μουφες κομματια, αχρηστοι ολοι, αμπαλοι σκατα ριφ, παιξιμο μουφα και κατι κλασικα κομματια που απο κατω το μακελειο δεν εχει ξαναυπαρξει, δεν μου προξενησαν εντυπωση :lol:
Παιζει απο τις καλυτερες death metal συναυλιες που εχω δει στη ζωη μου στην Ελλαδα. Οι σαφοκεισον ρε πουστη μαζι με κατι deeds of flesh φαση μπαντες δειχνουν πως ειναι να παιζεις death metal με την απολυτη σταθεροτητα προκαλωντας τον πανικο σε ολα τα πιστα παιδακια απο κατω. Ο τραγουδιαρης το πε. Τι ωραια που ειναι που μοιραζομαστε εδω με εσας τετοιες γαματες στιγμες κανωντας την καλυτερη δουλεια στον κοσμο. Εεετσ:dfinger:

cynic
15-05-2007, 09:15
:rofl: Proskinw review babality proi proi...Perigrafikos opws panta e.Pantws sa na kana malakia pou den ir8a borw na pw :cry:

abomination_virginborn
15-05-2007, 11:03
Magkes, to AN xwraei 600 atoma kai eixe me to zori 300. Oti ki an akoustike apo aftous pou kovan ta eisitiria, den itan sold out OUTE GIA PLAKA. (Ektos an ekdosane mono 300 eisitiria apo evgenia se emas pou pigame, na min eimaste strimogmenoi. Xmmm....).

MeLinDa
15-05-2007, 11:20
oi ypoloipoi 300 pou akrivws 8a empainan as poume?stous wmous twn prwtwn 300?

metamelia3
15-05-2007, 11:45
Θα ρίχναμε τους πρώτους απ' το βράχο!

abomination_virginborn
15-05-2007, 12:14
oi ypoloipoi 300 pou akrivws 8a empainan as poume?stous wmous twn prwtwn 300?

Opou mpikan kai me Napalm Death h' me tous Nile....

Atheist
15-05-2007, 13:34
Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Ούτε εγώ το είδα φίσκα γεμάτο. Και δεν πίστευα ιδιαίτερα τον πόρτα μέχρι που το σχολίασε ο καραφλός. Και επειδή τους σαφοκέησον δεν τους έχω για πιπατζήδες να λένε πράγματα μόνο για την εντύπωση, και έχοντας πάει σε ασφυκτικά γεμάτο κλαμπ στην πράγα που ΔΕΝ ειπώθηκε τπτ για σολντ άουτ, τον πίστεψα. Και ναι, χωρούσαν και άλλοι, αλλά γαμώ το χριστό μου ρε, θέλατε και άλλους? Άδειο το είδατε? Πιστεύω πως ήταν απ'τις καλύτερες φάσεις ο κόσμος, ναι μεν αρκετός, αλλά μπορούσες να κουνηθείς χωρίς να στον γλιστρήσει ο πίσω σου. Μπορεί πολύ απλά να παίχτηκε φάση από τους σαφό "πόσοι χωράνε?" -τόσοι "θα κόψετε τόσα".

abomination_virginborn
15-05-2007, 14:04
Egw prosopika 8a i8ela kai ligoterous. Agapimena live itan i prwti fora Behemoth sto AN kai Arkhon Infaustus, apo 80 atoma i ka8emia. Etsi eisai anetos na deis ti mpanta opws goustareis. Gi'afto kai oute pou dianoi8ika na paw Cannibal sto AN meta to fiasko twn Napalm Death pou de mporouses na anasaneis. An kapoioi 8eloun polla eisitiria as kleinoun megalytera club.

Atheist
15-05-2007, 14:22
πότε είχαν παίξει οι μπεχε στο αν ρε 'συ? νόμιζα ότι στο τντ ήταν η πρώτη τους φορά ελλάδα.

abomination_virginborn
15-05-2007, 14:34
otan eixe vgei to 'satanica', tous eixe ferei o Velgos. Den eixan kan kommatia na paixoun kai sto Encore epaixan defteri fora to 'decade of therion'. O Nergal ekane tetoio firebreathing pou pigan na paroun fwtia ta monitor tou AN (tote itan sto tavani). O Inferno eixe moufa vaseis gia ta piatinia kai apo to poly blastidi epeftan katw kai anevainame emeis sti skini na tou ta valoume sti 8esi tous.
Those where the days! Xaxa.

(Episis eixe 60 atoma apo katw...)

Atheist
15-05-2007, 15:07
τρελή καλτίλα. πάλι καλά που δν παίξανε τις θλιβερές μπλακιές τους πάντως.

abomination_virginborn
15-05-2007, 15:13
Paixane olo to 'satanica' kai 4-5 apo 'pandemonic incantations'. Oti kalytero diladi - i xrysi periodos tous................... Meta arxise i voutia.

Atheist
15-05-2007, 15:22
ρε παιδί μου, αν οι γνωστές συνθήκες και οι απτές αποδείξεις περί τεράστιας γνώσης μπάλας απουσίαζαν, η απάντησή μου θα ήταν κάτι σε στυλ "καλά σε γαμάει το ζος κια φιλαράκι!" ;p

abomination_virginborn
15-05-2007, 16:33
Den eimai apo aftous pou akoune mono ta demo kai ante ta 2 prwta albums ka8e group, legontas pws meta xepouli8ikan. Gia tin akrivia pistevw pws ola ta Behemoth einai poly kala, me exeresi to Demigod pou to vrika ypervolika stimeno, sa na eidan oti to revma tis epoxis zitaei yperblast kai taxa-mou-di8en brutal a'la Hate Eternal kai Nile (oxi oti oi Nile einai taxa-mou-di8en!!! Me ti kamia!) kai pigan ki aftoi na kanoun to idio, xanontas tin ousia sti poria. Pistevw oti kai to THelema kai to Zos Kia einai poly kala alla safws ypodeestera twn Satanica kai Pandemonic Incantations.
Proswpiki apopsi kai fysika, one can never be objective when it comes to music...

kajo
15-05-2007, 16:36
666

abomination_virginborn
15-05-2007, 16:38
Episis to Satanica itan to prwto tous amigws Death Metal album kai akougotan poly refreshing tote, enw apo to Thelema kai meta ixeres ti na perimeneis panw katw, den eixame ekplixeis...
Episis de ti polypalevw me tin ixo twn drums tous (opws kai oles oi paragwges Erik Rutan, teleftaia Belphegor ('Necrodaemon-Terrorsathan' OLE!) klp...) , einai entelws fake.

abomination_virginborn
15-05-2007, 16:41
na poume tpt gia tous skulades pou "doulevoun" sto stage tou an & ta kinhta tous...?

Asto afto! An o Frank Mullen itan o Karl Sanders 8a tou eixe spasei ti ki8ara sto kefali tou ili8iou!!! Aporw me tin ypomoni twn Suffo panw sto 8ema, mallon ta eixan spasei toso me to Elliniko koino pou den i8elan na afisoun kati tetoio na tous xalasei.

Atheist
15-05-2007, 17:07
Den eimai apo aftous pou akoune mono ta demo kai ante ta 2 prwta albums ka8e group, legontas pws meta xepouli8ikan. Gia tin akrivia pistevw pws ola ta Behemoth einai poly kala, me exeresi to Demigod pou to vrika ypervolika stimeno, sa na eidan oti to revma tis epoxis zitaei yperblast kai taxa-mou-di8en brutal a'la Hate Eternal kai Nile (oxi oti oi Nile einai taxa-mou-di8en!!! Me ti kamia!) kai pigan ki aftoi na kanoun to idio, xanontas tin ousia sti poria. Pistevw oti kai to THelema kai to Zos Kia einai poly kala alla safws ypodeestera twn Satanica kai Pandemonic Incantations.
Proswpiki apopsi kai fysika, one can never be objective when it comes to music...

Γούστα, εγώ δν μπορώ να ξεχωρίσω καλύτερο. Συμφωνούμε για ντέμιγκοντ πάντως, το πανντεμονικ χμουρφ, όχι τόσο.

Η φάση με τα κινητά είναι ότι αφού του είπε κοντά στις 3 φορές κλείστο κτλ (και μεγάλος μάγκας έτσι όπως του το 'πε, ούτε τσαμπουκάς της πούτσας, ούτε χαρούλης) όταν είχα πάει από πίσω για να βγάζω το κοινό, ο τύπος έστελνε μήνυμα. Δλδ σάλτα γαμήσου μωρή κάμπια πια, τι δν καταλαβαίνεις?

kontan
15-05-2007, 17:46
τι ακριβώς έπαιξε με τα κινήτα δηλαδής;

Atheist
15-05-2007, 18:18
ο παπάρας που καθόταν πίσω στις καμπίνες και πρόσεχε να μην ανέβει κανείς επάνω μαλακιζόταν με το κινητό του, και κάθε τόσο ακουγόταν αυτός ο χαρακτηριστικός τιτ-τιριτιτ-τιριτιτ (...) ήχος.

psofimi
15-05-2007, 23:20
kai gamw ta live!!!!polis kosmos kai death metal to the gore!!

babality
16-05-2007, 08:14
Α ναι το ξεχασα αυτο με τα κινητα. Πραγματικα ενιωσα ετσι μια διαθεση να τον δω διαμελισμενο στο πατωμα αυτον εκει τον κωλοπουστα με το κινητο του. Εκει γυρω οσοι ησασταν γιατι δεν του το βαζατε στον κωλο? Σιγουρα και καλυτερα θα περναγε απτο να ακουει Σαφο αλλα και δεν θα ακουγοταν.