View Full Version : Αναρχικοι στην πλατεία εξαρχείων
Τι ακριβώς έγινε σήμερα?άκουσα μια αναφορά με τις παραπάνω λέξεις στο ραδιόφωνο αλλα τίποτα παραπάνω. α και κάτι για τα πρεζάκια έλεγε.
Τραμπουκισαν τα βαπορακια κι οσους εμπορες βρηκαν.
Τωρα κατι που λενε οι ειδησεις για ταυτοτητες κλπ dunno.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244 (http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=801192&lngDtrID=244)
Μια ιδιότυπη επιχείρηση-«σκούπα» πραγματοποιήθηκε στα Εξάρχεια από ομάδες αντιεξουσιαστών. Οι τελευταίοι επιτέθηκαν σε άτομα για τα οποία υπήρχαν υπόνοιες ότι διακινούν ναρκωτικά.
Τα επεισόδια έγιναν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης κατοίκων, καταστηματαρχών και τοπικών φορέων για την αναβάθμιση της περιοχής.
Τα μέλη των συλλόγων θεωρούν ότι τα ναρκωτικά και η δράση των διακινητών τους είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα της πλατείας.
Κάτοικοι και καταστηματάρχες ζητούν να ληφθούν μέτρα ούτως ώστε να «καθαρίσει» η πλατεία από τα ναρκωτικά.
Πρόσφατα μάλιστα, όπως σημειώνουν Τα Νέα της Παρασκευής, εκπρόσωποι των κατοίκων επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, ζητώντας του να ληφθούν μέτρα για την αναβάθμιση της πλατείας και την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της διακίνησης ναρκωτικών.
Η παρέμβαση των αντιεξουσιαστών ώστε να απομακρυνθούν οι έμποροι από την πλατεία Εξαρχείων, προκάλεσε αντιδράσεις και στον δικό τους χώρο. Υπήρξαν μάλιστα και καταγγελίες ότι κατά την επιχείρηση κάποιοι προχώρησαν και σε ελέγχους ταυτοτήτων.
Ομάδες αντιεξουσιαστών που επικαλείται η ίδια εφημερίδα υποστήριξαν ότι η ενέργειά τους αφορούσε αποκλειστικά τους εμπόρους ναρκωτικών και ότι η πλατεία είναι χώρος διακίνησης πολιτικής και κοινωνικών ιδεών.
carheart
11-05-2007, 21:48
Τι εννοείς; Να φύγουν οι αναρχικοί;
phthoggon
12-05-2007, 02:21
ε αφού δε πατάνε που δε πατάνε οι μπάτσοι εκτός από ντου για προσαγωγές μετά από πορείες κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά. μ?
stam and the witches
12-05-2007, 04:33
Αρχιδιές. Εμετικό.
House Of Low Culture
12-05-2007, 07:30
ό,τι είπε ο φθόγγχον και πάλι.
carheart
12-05-2007, 14:58
ε αφού δε πατάνε που δε πατάνε οι μπάτσοι εκτός από ντου για προσαγωγές μετά από πορείες κάποιος πρέπει να κάνει τη δουλειά. μ?
α δεν έχω πρόβλημα.
Σοβαρά, οι μπάτσοι με ελέγχουν όταν κυκλοφορΆω κατά μέσο όρο δύο φορές το μήνα, σύμφωνα με εμπειρική στατιστική. Σιγά μην έχω πρόβλημα να με ελέγχουν και κάποιοι άλλοι.
Ή όλοι ή κανείς αδέρφια!
σύντροφε κάρχαρτ, αυτού του είδους η λογική αν εφαρμοστεί στα γκομενάκια μας και το σεξ, δε μας πολυβολεύει.
"με πηδάει ο μπάμπης 2 φορές τη βδομάδα, και να με μπηδάει κ κάνας άλλος..."
γλαφυρό και δημοτικίσιο, αλλά ξέρεις πως είναι βαθύ.
ikonoklast
12-05-2007, 16:09
Αγορά ζούπας με ταυτότητα!!!!!
Βασικώς, η σκούπα γενικώς είναι εξόχως κρετινίστικη κατασταλτική αντίληψη της δεξάς και ποτέ δεν έλυσε και ούτε 8α λύσει ζητήματα όπως η εξάρτηση απο ντρόγκες, η λα8ρομετανάστευση, τα χουλιγκάνια κτλπ. Και είν πραγματι σαφές και το ξέρομε όλοι οτι ακόμα και αν η σκούπα γινόσαντε με τρόπο συστηματικό και την επέφταν αποκλειστικώς και μόνο και σε όλους τους πρεζέμπορες της περιοχής το πιότερο που 8α πετύχαιναν 8α ήταν κάτι ανάλογο με την διακίνηση πρέζας στην ομόνοια πριν κάποια χρόνια, ή με τις σκούπες και τις απελάσεις στους αλλοδαποί χωρίς πράσινη κάρτα ή με τον καταποντισμό της εγκληματικότητας απο τον τζουλιάνι στη νέα υόρκη ή με τα χουλιγκάνια της αγγλίας. Μηδενική ανοχή απο τον άλφα άλφα χώρο. Πούτσες; Πούτσες.
Μόστε τώρα που πληροφορή8ηκες τα του συμβάντος, τοπο8ετήσου κιόλα να γίνει κανας τζερτζελές!
Griffith
12-05-2007, 16:13
με το καδρόνι μου στον ώμο,σε πόλεις κάμπους και βουνά,τα βαποράκια κυνηγάω,θάνατος στα ναρκωτικά!!
den mporo na ekfero gnomi gia to gegonos alla nomizo oti oute eseis oi idioi mporeite kathos den eiste katoikoi ton eksarxeion!
xthes to vradu egine ena rempetiko glenti to opoio to organosan oi katoikoi ton eksarxeion se syndiasmo me antieksousiastes kai to nosotros! oloi oi anthropoi pou zoun ekei oli mera kai den pane apla gia enan kafe to mesimeri i underground kai intriga gia mia mpyra to vrady pisteyo pos kseroun kalytera ti einai kalo kai ti oxi gia to meros sto opoio zoune! osoi pigenete taktika eksarxeia sigoura tha eixate paratirisei oti ton teleytaio mina eixan ayxithei aisthita ta atoma pou kathontousan stin plateia me skopo tin anazitisi pelaton!
P.S ksero pos tora tha arxisei trelo panigiri kai epithesi pros to meros mou gia na doume!
ikonoklast
12-05-2007, 17:07
Εγώ δε μένω εξάρχεια να πούμε και σκάω πλατεία μόνο για να πουλήσω.
Αυτό δε μου αφαιρεί το δικαίωμα να λέω τα πράγματα όπως έχουν σχετικά με το τι είναι καλύτερο. Εσύ δηλαδή που μας λές οτι καλύτερο είναι το να λένε μόνο οι κάτοικοι το τι είναι καλύτερο, είσαι κάτοικος;;;; :evil: :evil:
oxi den eimai katoikos!
meno mia me dyo fores tin evdomada stin stournari sto spiti enos kollitou mou kai genika eimai pollles ores tin imera ekei epeidi doulevo konta!
apla ayto pou leo einai na min katakrinete mia praxi xoris na xerete ti exei proigithei!
ikonoklast
12-05-2007, 17:32
Ξέρουμε πολύ καλά τι έχει προηγη8εί και δεν περιμέναμε εσένα να μας το πεις!
αναρχικοί/αντεξουσιαστές πήραν τον ρόλο του μπάτσου των εξαρχείων εφαρμόζοντας κατά γράμμα μπατσοτακτικές ζήτωντας ταυτότητες από πρεζάκια και υπο προυπεθέσεις ξυλοφορτώνοντας τα.
λαμπρά.
Yποβαθμιστε κι αλλο το κεντρο.
Θελουμε οικοπεδα.
αμαμαμαμαμαοαοαμαμοαμαομαομα
ζήτωντας ταυτότητες από πρεζάκια και υπο προυπεθέσεις ξυλοφορτώνοντας τα.
άκουσα πως μεταξύ άλλων έφαγε ξύλο κι ο χρήστης κάλκι
meheh αγαπητέ ικόνοκλαστ εγω όταν το άκουσα σκέφτηκα οτι αν τα εξάρχεια ήσαντο γκέτο αναρχικών που εφήρμοζαν δικούς τους κανόνες κλπ κλπ θα ήτο ενδιαφέρον. αλλα δεν έχω παραπάνω πληροφόρηση για το θέμα.
Raven Lord
14-05-2007, 09:56
τέτοιες "επιχειρήσεις" έχουν πραγματοποιηθεί και στο παρελθόν. σαν κίνηση με βρίσκει αντίθετο. το σημαντικότερο λάθος όμως που κάνουμε σε μια τέτοια συζήτηση είναι ότι πετάμε ένα χαρακτηρισμό (αναρχικοί) και ξεμπερδεύουμε. τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.
ίσως να συμβεί και αυτό που ανέφερε η χαβοκ. ένας δεύτερος γύρος υποβάθμισης και κερδοσκοπίας εις βάρος των ιδιοκτητών της περιοχής. καιρός είναι να γίνουν κάποιες αντιπαροχές εξάλλου.
Egw menw edw kai 5 xronia 2 stena peripou panw apo thn plateia E3arxeiwn.
Ektos apo 2 fores pou me lhstepsane sto dromo den exw kanena problhma me ta prezakia kai tous nthlers...
Not_saved
14-05-2007, 23:53
Κεμαλικοί στην πλατεία Εξαρχείων,λολ
stam and the witches
15-05-2007, 00:02
Ήθελα να το κάνω topic ρε πούστη :?
solution_AK-47
15-05-2007, 00:09
Get_shaved
και παλι και παλι με φουντα και κεφαλι
When Black Roses Bloom
15-05-2007, 09:50
Οι Μύκητες απο τον Φθογγόνθχ.
Pinatero
15-05-2007, 12:40
βέβαια μην ξεχνάμε ότι ένας λόγος που οδήγησε τους αναρχοαντεξουσιαστέςκλπ σ'αυτήν την ενέργεια είναι ότι τα πρεζάκια είναι ένα βήμα πριν παίξουν ρόλο ασφαλίτη...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/574601/mpatsok.jpg
Griffith
15-05-2007, 13:58
ο αποπάνω προβοκάρει ασύστολα.ΣΟ,κάνε τα κουμάντα σου.
εγώ για να είμαι και ον τόπικ λέω να δικάσουμε με συνοπτικές διαδικασίες όλους τους έμπορες και τα βαπόρια και τους λαδωμένους μπάτσους και το λοιπό συρφετό και να τους καθαρίσουμε,όπως έκανε ο μεγάλος τιμονιέρης.Τι λέτε?
carheart
16-05-2007, 14:44
Εδώ αγία παρασκευή έκαψαν την citibank χτες το βράδυ λέει κοντά στο σπίτι μου, χαμπάρι δεν πήρα, αλλά παρατηρείται και το εξής φαινόμενο. Οι ηλίθιοι ανατινάσσουν όποιον βανάκι βρίσκουν εύκαιρο, νομίζοντας πως είναι της ΕΥΠ λέει, και έκαψαν και το αμάξι της εταιρίας που δουλεύει ο πατέρας ενός φίλου μου. Ξύπνησε ο άνθρωπος το πρωι να πάει στη δουλειά του, και το βρήκε μπουρλότο. Καλή καθυστέρηση και στα βόρεια προάστια λοιπόν.
solution_AK-47
16-05-2007, 14:53
Autos pou to kame auto sigoura postarei k sto ER.
When Black Roses Bloom
16-05-2007, 15:37
Θα κάνουμε το Χαλάνδρι το Νέο Σηάτλ!!!
rage for order
16-05-2007, 18:17
Εδώ αγία παρασκευή έκαψαν την citibank χτες το βράδυ λέει κοντά στο σπίτι μου, χαμπάρι δεν πήρα, αλλά παρατηρείται και το εξής φαινόμενο. , και έκαψαν και το αμάξι της εταιρίας που δουλεύει ο πατέρας ενός φίλου μου. Ξύπνησε ο άνθρωπος το πρωι να πάει στη δουλειά του, και το βρήκε μπουρλότο. Καλή καθυστέρηση και στα βόρεια προάστια λοιπόν.
είναι πολύ πιθανό να είναι ηλίθιοι. είναι επίσης πιθανό να έγινε το βανάκι γιατί είναι εταιρίας. πόσο πιθανό είναι κάποιοι να καίνε όποιο βανάκι μπάς και είναι της ΕΥΠ; και ποιος το λέει αυτό: ...Οι ηλίθιοι ανατινάσσουν όποιον βανάκι βρίσκουν εύκαιρο, νομίζοντας πως είναι της ΕΥΠ λέει.. ;
carheart
16-05-2007, 18:37
Σε συνομιλίες που είχα με επιφανή μερίδα νεολαίας της ισχυρότερης clan των βορείων προαστίων!
Τεσπά, τα βανάκια καίγονται όντως, δεν είναι μύθος.
Το γιατί τώρα, ας το φανταστεί ο καθένας μας μόνος του, να χει και γούστο.
Οι ηλίθιοι ανατινάσσουν www.nomarxia.gr/ypiresies/ygeia/anamones/listes_anamonis.php%3FSelectedHospital%3D012%26SelectedExpertise%3D000%26HospitalName%3D%CE%94%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%2520%CE%91%CE%A4%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%26ExpertiseName%3D+%CE%92%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3&hl=el&ct=clnk&cd=2&gl=gr&client=firefox-a]όποιον (http://216.239.59.104/search?q=cache:HRVFSR3kMOgJ:[url) βανάκι[/url] βρίσκουν εύκαιρο
House Of Low Culture
16-05-2007, 21:18
Σε συνομιλίες που είχα με επιφανή μερίδα νεολαίας της ισχυρότερης clan των βορείων προαστίων!
για πες, για πες!
Not_saved
16-05-2007, 22:00
antifa north? :-o
carheart
16-05-2007, 22:40
Δεν μιλάμε για clan.
Είναι ο πρώτος μας κανόνας.
House Of Low Culture
16-05-2007, 23:53
οκ, απλά δεν κατάλαβα τι εννοείς λέγοντας "clan". Κάνουν γκραφίτι, καίνε βανάκια και παίζουν κάουντερ?
katwrimos
17-05-2007, 00:04
Ypotheto sta clans ton voreion proasteion paizoun gkaintes, forane foustes kai etoimazontai na iperaspistoun ta highlands ton mesogeion apo ton erithrolefko strato tou agglou vasilia Socrates tou protou.
Ektos ki an milame gia counterstrike clan pou kanei virtual proponisi gia antartiko poleon kai meta sizitaei an o tito sti giougkslavia ethese ti nea vasi tou sosialismou.
carheart
17-05-2007, 00:38
χυμβολικό ήταν κατόριμε.
katwrimos
17-05-2007, 03:04
χυμβολικό ήταν κατόριμε.
eftixos pou to ksekatharises giati mporei na pisteva oti ontos yparxei clan voreion proastion. BTW einai ki o gardelis sto clan sou?
edit: meta apo kati vdomades apegnosmenon prospatheion kataferes na me kaneis na asxolitho mazi sou. Well done, ypotheto oti afto einai to high point of your day, too bad for you it's all downhill from here...
House Of Low Culture
17-05-2007, 03:34
ypotheto oti afto einai to high point of your day, too bad for you it's all downhill from here...
κατώριμε, στην καραπουτσακλάρα μας. Άρακσε στο σκανδιναβέζικο κάστρο σου και κοίτα τους όλους από πσηλά, ναι. Χωρίς να ποστάρεις πλιζ. Πιες κάνα μπάφο να δεις τον αντρέα να βγαίνει απ' τον τάφο ή τον νίξον κσέργω ή πάρε κάνα πράσινο φωτόσπαθο και συνέχισε να βάζεις φωτιές στα μικρόφωνα γράφοντας καλό χιπ χοπ και σταμάτα να ποστάρεις. Και άμα σε χαλάει μην το πίνεις και μην το ποστάρεις. Αυτά.
Επιστροφή στο σημαντικότατο αυτό τόπικ, επιστροφή στην μαύρη απειλή των φρίκοι και στη ζούζα που πασάρουν.
katwrimos
17-05-2007, 03:51
ypotheto oti afto einai to high point of your day, too bad for you it's all downhill from here...
κατώριμε, στην καραπουτσακλάρα μας. Άρακσε στο σκανδιναβέζικο κάστρο σου και κοίτα τους όλους από πσηλά, ναι. Χωρίς να ποστάρεις πλιζ. Πιες κάνα μπάφο να δεις τον αντρέα να βγαίνει απ' τον τάφο ή τον νίξον κσέργω ή πάρε κάνα πράσινο φωτόσπαθο και συνέχισε να βάζεις φωτιές στα μικρόφωνα γράφοντας καλό χιπ χοπ και σταμάτα να ποστάρεις. Και άμα σε χαλάει μην το πίνεις και μην το ποστάρεις.
oxi
Egw menw edw kai 5 xronia 2 stena peripou panw apo thn plateia E3arxeiwn.
Ektos apo 2 fores pou me lhstepsane sto dromo den exw kanena problhma me ta prezakia kai tous nthlers...
Στις ποσες φορες δηλαδη θα αρχισεις να εχεις προβλημα?
Εκτος κι αν ειναι ειρωνικο το ποστ σου, γιατι αν ειναι σοβαρο μου ακουγεται αρκετα περιεργο.
carheart
17-05-2007, 10:20
χυμβολικό ήταν κατόριμε.
eftixos pou to ksekatharises giati mporei na pisteva oti ontos yparxei clan voreion proastion. BTW einai ki o gardelis sto clan sou?
edit: meta apo kati vdomades apegnosmenon prospatheion kataferes na me kaneis na asxolitho mazi sou. Well done, ypotheto oti afto einai to high point of your day, too bad for you it's all downhill from here...
αχαχαχαχαχ άρπα την κι εσύ :moutza:
When Black Roses Bloom
17-05-2007, 10:39
Τα Βου.Που. δεν υπάρχουν. Είναι νομαδικά φύλλα Δωριαίων που κατέβηκαν απο την Πάρνηθα την Πεντέλη και τις παρυφές του Υμηττου και κάναν καλύβες στην Αγίου Ιωάννου, γύρω απο την Κηφησίας και κοντά στο παλιό Παγοδρόμιο (που είχε συνέχεια διαροές αμμωνίας) που ήταν/είναι απέναντι απο το Village Center.
Κατά τ'αλλα έχει πλάκα. Ειλικρινά. Τις τελευταίες μέρες, δεν παρακολουθώ τίποτ'άλλο πέραν της πλήρους αποδόμησης και διάλυσης της αστυνόμευσης στην πόλη και της του τρελού χορόυ που έχει στήσει ο κάθε πειραγμένος/αγάμητος/χωρίς λευτά/ποτάνα κενωνία, είτε λέγεται μπάχαλος, είτε πρεζάκι, είτε κλάν Βου.Που. Η κοινωνία πλησιάζει σε ένα χαρούμενο τέλος (Armageddon I: The Musical) και εγω, σαν άλλος Μικρός Κθούλου θα αράξω να το παρακολουθήσω με ένα πακέτο πατατάκια στο χέρι.
οι μπασκινες ξεκινησαν την επιχειρηση 'καθαρα εξαρχεια'
αντε γιατι πολυ επληττα
Queen of the Hi-Ace
17-05-2007, 20:10
Επιτέλους λίγη δράση. Ας ακονίσω τους κυνόδοντές μου.
Προσεχε, τετοια εποχη ραγιζουνε.
solution_AK-47
17-05-2007, 20:37
Prosoxh sto kalson :!:
Queen of the Hi-Ace
18-05-2007, 00:58
:!:
http://www.iospress.gr/ios2007/ios20070513.htm
Clockwork_orange
03-06-2007, 17:48
Όλα τα αυτά περί Εξαρχιστάν μου φέρνουν γέλιο...
Ένα συνονθύλευμα από τζάνκια αναρχικούς κ κάθε καρυδιάς καρύδι επικρατεί στο μυαλό των περισσοτέρων και αυτή η γενίκευση είναι πολύ επικίνδυνη.
Επίσης να μην ξεχνάμε ότι οι μπάτσοι είχαν ρίξει την πρέζα στην πλατεία Εξαρχείων γιατί είναι γι' αυτούς καλύτερος τρόπος καταστολής συνειδήσεων.
Δεν έχετε καταλάβει γιατί κάποιοι καταφεύγουν εκεί.Δεν το υποστηρίζω βέβαια, αλλά δεν κάθομαι στο σπιτάκι μου στον καναπέ μου μπροστά στην τηλεόραση και από αυτή τη βολεμένη θέση να μιλάω για πράγματα που δεν ξέρω, που δεν έχω ψάξει.
Την θέση των αναρχικών απεναντι στα ναρκωτικά την ξέρει κανείς σας?Και δεν μιλάμε για μπάφους τώρα-μιλάμε για χημικά ναρκωτικά άσπρη, κόκα, τρυπάκια κ τέτοια πράγματα που προκαλούν εξάρτηση.
Η κοινωνία πλησιάζει σε ένα χαρούμενο τέλος (Armageddon I: The Musical) και εγω, σαν άλλος Μικρός Κθούλου θα αράξω να το παρακολουθήσω με ένα πακέτο πατατάκια στο χέρι.
Η κοινωνία πλησιάζει σε ένα πολύ άσχημο τέλος, όχι εξαιτίας του κάθε πειραγμένου, του κάθε τζάνκι, του κάθε αναρχικού και της κατάρρευσης της αστυνόμευσης( :rofl: :rofl: :rofl: ) αλλά εξαιτίας κάτι τέτοιων σταρχιδιστικών συμπεριφορών και της αναπαραγωγής ηλίθιων κοινωνικών προτύπων.
hcpunksonacid
06-06-2007, 00:25
<<plateiakoi>>=pio fasistes kai apo tous skredriver.
ayto me tis taytothtes itan i megalyteri malakia pou egine POTE.episis na poume pws kapoious pou tous thewrisan ypoptous ektos apo taytothtes tous evgalan kai FWTOGRAFIA.asfalitikes methodoi 100%.
na milisw gia sinavlia oi polloi?pou prin vgoun oi oi polloi ta mounopana oi plateiakoi ekrazan sto mikrofwna "ola ta punkia apo thessaloniki na perasoun eksw"?gt ipotithetai eimaste oi<<kakoi>> kai oi <<xwris>> kai ta junkia.fysika ola ayta ta mounakia salonika se katalipseis den anevainoun gt tha pesei matsouki asximo.an i kinhsh ayti den itan fasistikh poia einai?
pantws genika oi punks exoun erthei se pliri riksi me tous anarxikous,dld me aytous pou skane 10 se enan punki kai ton kopanane me kranh epeidi px foraei ton stayro tis timis(dld oi germs kai oi motorhead einai FASISTES).vevaiws ta poutanaria otan ginei kamia stravi kai pesei kamia treli poutsa meta klaigonte kai lene"oloi ston idio xwro eimaste" kai arxidies.
o fasismos pleon den einai mono mavros..i mple.einai kai KATAKOKKINOS.
ayto me tis taytothtes itan i megalyteri malakia pou egine POTE.episis na poume pws kapoious pou tous thewrisan ypoptous ektos apo taytothtes tous evgalan kai FWTOGRAFIA.asfalitikes methodoi 100%.
αυτο δε το εκαναν 'πλατειακοί'
carheart
06-06-2007, 01:44
και μετά δε σας αρέσουν οι ελεύθεροι σκοπευτές και οι άδειες πόλεις.
inhalexhale
06-06-2007, 11:28
Allhleggyh stous punks ths thessalonikhs aderfia.
Shadowking
06-06-2007, 12:06
Δεν υπάρχουν punks, μόνο ΠΑΝΚΗΔΕΣ.
metamelia3
06-06-2007, 12:32
Αυτοί έχουν μια κομματάρα που ως ίντρο έχει ένα μαύρο να μιλάει ψιλο-γκάνγκστα και μετά ακούγεται μια φωνή να λέει "You filthy animal, go back to the jungle"
Ξ-Ξτ
ΜΠΟΥΜ!
o kalki einai o monos gothas pou xeirotereuei mera me th mera.
metamelia3
06-06-2007, 15:25
:(
punk's not dead ρε μουνια
Queen of the Hi-Ace
06-06-2007, 21:13
o kalki einai o monos gothas pou xeirotereuei mera me th mera.
den einai alh8eia ayto, oloi oi gothades xeirotereyoun mera me thn mera, me apisteytous ry8mous. den 8a h8ela me to sxolio mou ayto na meiwsw ton xrhsth kalkh dld, alla etsi einai, nai.
mporei na tous emathe apo th gomena tou tous skrewdriver giati tous akouge ki o pitsadoros
solution_AK-47
06-06-2007, 21:41
Mh mou peirazete ton kalki.
inhalexhale
06-06-2007, 21:44
Oxi emeis, o Pitsadoros.
Pitsadoros
06-06-2007, 21:45
as allaksoume thema
ας μιλήσουμε για το σόι σου!
ΕΙΝΑΙ 10 ΠΑΡΑ 10. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ?!?!??!!
Clockwork_orange
06-06-2007, 22:23
na milisw gia sinavlia oi polloi?pou prin vgoun oi oi polloi ta mounopana oi plateiakoi ekrazan sto mikrofwna "ola ta punkia apo thessaloniki na perasoun eksw"?gt ipotithetai eimaste oi<<kakoi>> kai oi <<xwris>> kai ta junkia.fysika ola ayta ta mounakia salonika se katalipseis den anevainoun gt tha pesei matsouki asximo.an i kinhsh ayti den itan fasistikh poia einai?
pantws genika oi punks exoun erthei se pliri riksi me tous anarxikous,dld me aytous pou skane 10 se enan punki kai ton kopanane me kranh epeidi px foraei ton stayro tis timis(dld oi germs kai oi motorhead einai FASISTES).vevaiws ta poutanaria otan ginei kamia stravi kai pesei kamia treli poutsa meta klaigonte kai lene"oloi ston idio xwro eimaste" kai arxidies.
o fasismos pleon den einai mono mavros..i mple.einai kai KATAKOKKINOS.
Ρε φίλε δεν συμφωνώ με το να σκάνε δέκα άτομα και να δέρνουν έναν, αλλά δεν γουστάρω όταν σκάει σε δικές μας φάσεις το απολιτίκ μουνόπανο που πάει και στις φασιστοπανκ συναυλίες.
Ε όχι, αυτό το ότι να ναι και όλοι καλοί είναι δεν το γουστάρω.
Ένας δικός σας κάρφωσε κόσμο που ήθελε να κάνει μπάχαλο στη συναυλία των oi polloi σε πλατειακό και μετά ο άλλος πήγε σαν μπάτσος και ρώταγε ποιοι είχαν τη βενζίνη...
Και όπως καταλαβαίνεις δεν υποστηρίζω ούτε τους πλατειακούς στο σύνολό τους γιατί είναι και κάποιοι απ' αυτούς μουνόπανα, ψευτοαναρχία, ελίτ της αναρχίας, αναρχόμπατσοι και δεν ξέρω γω τι άλλο...Στη συναυλία των oi polloi έκαψαν την τραπεζούλα τους και όταν κόσμος ήθελε να γίνει μπάχαλο λένε "Παιδιά τέλειωσε η φάση, γυρίστε όλοι πίσω".Είχαν βάλει ένα πανό να κόβει το δρόμο προς την Καβάλας, είχαν κάτσει και για περιφρούρηση σαν γαμωκνίτες και όποιος πήγαινε προς τα πάνω τον κόβανε και τον γυρνάγανε πίσω.
Και τέλος θέλω να σχολιάσω ότι φασίστας είναι αυτός που μισεί κάποιον για κάτι που είναι και δεν το έχει επιλέξει δηλαδή υπηκοότητα, χρώμα και φύλο.Οι πολιτικές πεποιθήσεις είναι επιλογή του καθενός να τις έχει και των άλλων να μην τις δέχονται.Πχ δεν μπορείς να με πεις εμένα φασίστα επειδή μισώ τους νεοναζί, θα ήταν τουλάχιστον γελοίο...
hcpunksonacid
06-06-2007, 22:34
clockwork den milisa giaapolitik-oute egw tous goustarw,outhe thelw na exw sxeseis mazi tous kali wra san kapoia skinaria.to mono pou lew einai oti krazoun tous punkides gia jukia,gia xilies 2 malakies enw oi punks einai aytoi pou exoun stiriksei pio poli apo olous to kinima.gia tis taytothtes kai tis fwtografies ouden sxolio-autos einai o kokkinos fasismos.opws episis fasismos einai na thn peseis se kapoion epeidi"ekopse tin lwrida" "epeidh einai ntymenos san skinas" "epeidh foraei ton stayro ths timhs".tespa,tin kinhsh tous na poun sto mikrofwno oi plateiakoi "oloi oi punks apo salonica na sikwthojn na fygoun" pws sou fanhke?mipws einai ligo TOPIKISTES?mhpws exoun ginei elafrws FASISTES?gt egw kserw oti salonika stis katalipseis kai sta live dexomaste lao apo pantou,arkei na min einai proklitikoi/malakes.alla eides clockwork pou oi plateiakoi exoun perioristei pleon ston periorismeno xwro ths plateias?pouthena allou den pane....as einai.kapoios tha vrethei estw kai kata lathos salonika...
ps:peristatika stin villa opou epaizan oi omixli kai anevikan epanw kai tous kopanousan plateiakoi epeidi itan "lwridakia" einai poli akroaristero den nomizeis?kapws etsi omws to kinima twn anarxikwn exei xasei kosmo kai ayksanontai kai plithinontai oi fasistes kai oi apolitikoi....
Clockwork_orange
06-06-2007, 23:05
Check your pms.
hcpunksonacid
07-06-2007, 05:24
apolitik vrhkame akrh..swstos. :)
ikonoklast
07-06-2007, 05:52
8εικά πόστς τα αποπάνω.