Log in

View Full Version : eurovision 07

BURNIN AMBITION
08-05-2007, 22:39
peite prognostika ktl
sarbel kai eurudiki tha pane apatoi. exei korufaies power ballades. katevasa to album kai akouo gia na do pou tha pontaro. to pio dunato simeio fainetai mexri stigmis i andora. nai i andora. kai dinei 70 apodosi

BURNIN AMBITION
08-05-2007, 22:41
oso akouo ta tragoudia exoun mia aisthitiki manowar apo nessun dorma kai evergrey....

BURNIN AMBITION
08-05-2007, 22:57
http://anonym.to/?http://rapidshare.com (http://anonym.to/?http://rapidshare.com/files/28232700/Eurovision_2007.part1.rar) ... .part1.rar
http://anonym.to/?http://rapidshare.com (http://anonym.to/?http://rapidshare.com/files/28252001/Eurovision_2007.part2.rar) ... .part2.rar

pass kastoriafc

gia osous theloun na krinoun apo monoi tous.tsexia gamise me agriofonares lol

Boom!
09-05-2007, 01:08
Τι Ανδορρα ρε;
Ακου για να μην πας κουβαδακι: Ισραηλ και Ρουμανια.
Να χεις υποψη σου.

BURNIN AMBITION
09-05-2007, 01:20
Τι Ανδορρα ρε;
Ακου για να μην πας κουβαδακι: Ισραηλ και Ρουμανια.
Να χεις υποψη σου.den exoun tuxi file mou
me ena akousma apo ta 42 tragoudia katelixa se 18.aurio tha kano endelexesterop akousma kai tha meioso kai allo ti lista.pantos tis andorras einai to pio xaroumeniariko asmapou thumizei blink 182 ktl

Boom!
09-05-2007, 01:49
Ρε παιξε αυτα και θα με θυμηθεις. 20 αποδοση δινει ο ΟΠΑΠ.
Επισης βλεπω και Ουκρανια, Βουλγαρια και Ελβετια με μικροτερες αποδοσεις ομως αυτες.

BURNIN AMBITION
09-05-2007, 01:55
Ρε παιξε αυτα και θα με θυμηθεις. 20 αποδοση δινει ο ΟΠΑΠ.
Επισης βλεπω και Ουκρανια, Βουλγαρια και Ελβετια με μικροτερες αποδοσεις ομως αυτες.δεν εχεις τυχη φιλε σορυ.αυριο θα δωσω πληρη προγνωστικα. θα κερδισει γκρουπ με μεγαλη αποδοση

Stormrider
09-05-2007, 02:23
ποτε εχει?

When Black Roses Bloom
09-05-2007, 09:54
Television! Television! Poso m'areseis, television!

BURNIN AMBITION
09-05-2007, 13:00
i belarus einai i leukorosia? an nai ton poulo exei dunato tragoudi, kai exei mono 10 apodosi....

BURNIN AMBITION
09-05-2007, 13:19
tora xanakouo ta 18 tragoudia pou ekana proepilogi xtes. polla einai se paromoiostulaki.simera emeina malakas me islandia.mia polu power ballad me stixara rock n roll can save your soul when broken love....

porotiko
heavy metal re mounia
lol
80 apodosi. tha to timiso

BURNIN AMBITION
09-05-2007, 13:42
re malakes i eisagogi tis moldavias einai klemeni apo to burnt offerings ton iced earth.epos

zihuatanejo
09-05-2007, 13:48
Βουλγαρία. Το είχα ακούσει πολύ καιρό πριν, αλλά ήτο καλό κομμάτι και μου έκανε εντύπωση. Έχει ελπίδες, μιας και έχει εν δυνάμει ένα ανατολικό μπλοκ να το στηρίξει.

BURNIN AMBITION
09-05-2007, 13:56
gelao me tsexiko komati.argo komati me fonitika lemmy kai rock katavoles.anousio kai porotiko.tha gelaso polu to savvato

Candiru
09-05-2007, 15:32
η ευρυδίκη που κολλάει; ο σαμπρέλας δεν εκπροσωπεί την ελλάδα;

Boom!
09-05-2007, 17:37
tora xanakouo ta 18 tragoudia pou ekana proepilogi xtes. polla einai se paromoiostulaki.simera emeina malakas me islandia.mia polu power ballad me stixara rock n roll can save your soul when broken love....

porotiko
heavy metal re mounia
lol
80 apodosi. tha to timiso

Το κομματι της Ισλανδιας το ερμηνευει ο τραγουδιστης των Artch. Δικο μας παιδι δηλαδη.
Λευκορωσια δυνατο outsider ομως.

Roswell47
09-05-2007, 17:46
re malakes i eisagogi tis moldavias einai klemeni apo to burnt offerings ton iced earth.epos

Pragmati...

jack the ripper
09-05-2007, 17:51
Να σημειωσω οτι special guests στο διαγωνισμο θα ειναι οι Apocalyptica:

"Special Guests (not in the actual competition). They will bring their trailblazing brand of metal to the show's final entertainment climax, blending old hits and previewing tracks from new album in an 8 minute medley. Classical sounds of Metallica and Sepultura beamed out to over a BILLION viewers!!!!!"

BURNIN AMBITION
09-05-2007, 20:59
loipon mages sas ta leo gia na ploutisete kai eseis. ego pontara se andora islandia moldavia kroatia kai dania

Stormrider
09-05-2007, 22:06
loipon mages sas ta leo gia na ploutisete kai eseis. ego pontara se andora islandia moldavia kroatia kai dania
υπάρχει κάποιο λινκ με ολα τα σονγκσ?

BURNIN AMBITION
10-05-2007, 00:20
[quote="BURNIN AMBITION":he6zoqhr]loipon mages sas ta leo gia na ploutisete kai eseis. ego pontara se andora islandia moldavia kroatia kai dania
υπάρχει κάποιο λινκ με ολα τα σονγκσ?[/quote:he6zoqhr]re candiranthrope den evala stin proti selida link na katevasete to album?
porosou

Stormrider
10-05-2007, 00:46
[quote="Stormrider : )":2cywnie3][quote="BURNIN AMBITION":2cywnie3]loipon mages sas ta leo gia na ploutisete kai eseis. ego pontara se andora islandia moldavia kroatia kai dania
υπάρχει κάποιο λινκ με ολα τα σονγκσ?[/quote:2cywnie3]re candiranthrope den evala stin proti selida link na katevasete to album?
porosou[/quote:2cywnie3]

:oops:

BURNIN AMBITION
10-05-2007, 22:28
vlepo imitelika. mexri stigmis. kupros megali malakia i ermineia tis eurudikis. kai polu bottox re pousti.
gamise i islandia xairomai pou tin epaixa, alla i leukorosia polu dunati re pousti mou kai eixe mikri apodosi kai de tin epaixa. tha doume. isos aurio na sproxo polla se leukorosia

BURNIN AMBITION
10-05-2007, 23:00
xairomai polu gia ta prognostika kai to pontarisma mou.kroatia kai moldavia gamisan opos kai i dania. omos to daneziko einai polu pop kai an vgei toso pop fovamai oti to kontrarei i ollandia. den tin pontara giati san proti ektimisi elega dania gamaei ollandia lla tora psilo agxonomai. gia na doume kai tin andora

BURNIN AMBITION
10-05-2007, 23:11
na prostheso oti i islandia itan i pio timia parousia mexri stigmis. gelao me tsexia
karagiozides wanabees.
eprpe na paei coverdelas sti eurovision na ta xetinaxei ola. i o sottos

daydreamer
10-05-2007, 23:30
Στεναχωριέμαι πολύ που το επίπεδο φέτο είναι πολύ χαμηλότερο από άλλες χρονιές... :(
Επίσης προβληματίζομαι από το γεγονόσε πως η Κύπροσε μου άρεσε πιο πολύ από όλα τα άλλα τραγούδια... :?

BURNIN AMBITION
10-05-2007, 23:33
kala gamisan. i proti mou epilogi itan kai i kaluteri 200 euro here i come gamo ton kokkali kerdisaaaaaaaaaaaaaaa

BURNIN AMBITION
ennoo tin andora

BURNIN AMBITION
Στεναχωριέμαι πολύ που το επίπεδο φέτο είναι πολύ χαμηλότερο από άλλες χρονιές... :(
Επίσης προβληματίζομαι από το γεγονόσε πως η Κύπροσε μου άρεσε πιο πολύ από όλα τα άλλα τραγούδια... :?abalos detected

zihuatanejo
11-05-2007, 00:36
Πολωνία. :shock: :shock: :shock:

BURNIN AMBITION
11-05-2007, 00:41
ti apati aisxos re
ti letonia kai boulgaria kai tourkia malakes oloi.
andora re
pali kala pou to pio dunato mou xarti i moldavia vgainei teleutaia to savvato kai tha gamisei

islandia kai kroatia krima gamousan gamoto
kai andora

Loader
11-05-2007, 00:42
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ

ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ, ΣΤΟ ΚΩΛΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΒΑΘΙΑ :)

BURNIN AMBITION
11-05-2007, 00:42
Πολωνία. :shock: :shock: :shock:pestagamo to theo tous. einai dunaton?
to karastimeno
kai oraia pes kanane boukotaz sto rock
tha prepe tote na xan perasei aneta ollandia kai dania.paparia
perasan ta skopia re tha trelatho

BURNIN AMBITION
11-05-2007, 00:43

ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ, ΣΤΟ ΚΩΛΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΒΑΘΙΑ :)e, vasika to tragoudaki kalo itan alla ekane halia performing. opos akrivos prin merika xronia o theos rakintzis
ase pou itan sa gria me tentomeno derma, kai ekane kai faltsa

BURNIN AMBITION
11-05-2007, 00:54

ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΕΥΡΙΔΙΚΗ, ΣΤΟ ΚΩΛΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΒΑΘΙΑ :)o kostetsossssssssss

daydreamer
11-05-2007, 01:43
χμμμ είχα γράψει μια απάντηση αλλά μετά έπεσε η σύνδεση και μετά ξέχασα τι ήθελα να πω και μετά αποφάσισα τελικά να γράψω κάτι, αλλά δεν ήξερα τι να γράψω και έγραψα αυτό.

Boom!
11-05-2007, 02:30
ti apati aisxos re
ti letonia kai boulgaria kai tourkia malakes oloi.
andora re
pali kala pou to pio dunato mou xarti i moldavia vgainei teleutaia to savvato kai tha gamisei

islandia kai kroatia krima gamousan gamoto
kai andora

Μλκ μου, εγω τα ειχα πει δεν ακουγες! Μην παιζεις με βαση τι γουσταρεις, ετσι και αλλιως η συντριπτικη πλειοψηφια των κομματιων ειναι πατος. Το πουλεν μου η Βουλγαρια περασε, οπως και η Λευκορωσια που την ειχα πει οτι τη βλεπω να σκαει μουλωχτα.
Μονο ο μαλακας ο DJ Bobo μου τα χαλασε. Νταξει το κομματι ηταν αστειο, αλλα ελεγα τετοιοι μαλακες που ψηφιζουν.... Τελικα δεν ηταν τοσο ηλιθιοι.
Τεσπα, το Σαββατο θα δουμε.

BURNIN AMBITION
11-05-2007, 02:42
j leukorossia einai tragoudaraalla me toso mikri apodosi de tin epaiza. re milame de perasan eurovisionika tragoudia.perasan malakies.an pernagan eurovisionika, tha pernage i ollandia i dania kai i norvigia....
re pousti mou islandia kroatia kai andora gamousan

lab
11-05-2007, 03:11
http://www.youtube.com/watch?v=qjpVpA80 ... ed&search= (http://www.youtube.com/watch?v=qjpVpA804P8&mode=related&search=)

_UnHoLyMaRtYr_
11-05-2007, 08:40
kardoula1988 (8 hours ago)
etsi opos ta les einai panoshiotis den kitane ta moutra tous kai ta xali tous mas zilevoume giati exoume tragoudares kai tragoudiste afti oute afto oute politismo oute istoria exoune

the_kindly_one
11-05-2007, 11:05
ΡΕ ΣΕΙΣ!!!

Οι Kabat δεν είναι τυχαίοι, ρε.... http://www.kabat.cz/

enitharmon
11-05-2007, 12:44
ε, δεν ειναι

αλλα ε

edit: η ιρλανδια ειπε να κοντραρει φετος

BURNIN AMBITION
11-05-2007, 14:01
ε, δεν ειναι

αλλα ε

edit: η ιρλανδια ειπε να κοντραρει φετοςnamastesovaroi etsi?
irlandia boulgaria tourkia skopia prpei na nai ta xeirotera tragoudia ever

mage
11-05-2007, 14:02
ΡΕ ΣΕΙΣ!!!

Οι Kabat δεν είναι τυχαίοι, ρε.... http://www.kabat.cz/

Opoios endiaferete, exw arketa tous, sta tsexika bebaia. btw to komati pou steilane bebaia htan gia to peos.

karharias
11-05-2007, 14:15
Ρε παιδιά... μήπως είμαστε η μόνη χώρα που παίρνει στα "σοβαρά" την διοργάνωση αυτή??
Δεν θυμάμαι ποια χώρα είπαν χτες ότι η κρατική TV τους πρόβαλε 131 τραγούδια και ο κόσμος ψήφισε για το καλύτερο!

131 τραγούδια!!!!!

Και φυσικά το ίδιο πάνω κάτω έγινε και σε άλλες χώρες...

Σε μας βγήκαν 2-3 μπινέδες και αποφάσισαν ότι διαγωνιστούν αναμεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο καλύτερος?

daydreamer
11-05-2007, 14:20
Ρε παιδιά... μήπως είμαστε η μόνη χώρα που παίρνει στα "σοβαρά" την διοργάνωση αυτή??
Τώρα το κατάλαβες; :P

enitharmon
11-05-2007, 15:08
namastesovaroi etsi?
irlandia boulgaria tourkia skopia prpei na nai ta xeirotera tragoudia ever
ελα, βουλγαρια ιρλανδια μια χαρα ειναι

lab
11-05-2007, 16:41
kardoula1988 (8 hours ago)
etsi opos ta les einai panoshiotis den kitane ta moutra tous kai ta xali tous mas zilevoume giati exoume tragoudares kai tragoudiste afti oute afto oute politismo oute istoria exoune

apocalipseeee (5 hours ago)
Fucking turkies , sarbel is straight! Turkey singer is gay! Sarbel will win for sure !

freak brother
11-05-2007, 16:47
μια χωρα δεν θυμαμαι ποια ειχε ενα κομματακι αλλα κραφτγουερκ ελεκτρο κιετσι και ηταν ωραιο.

karharias
11-05-2007, 17:30
Έπαιξα Βουλγαρία δαγκωτό, μετά την αποτυχία της Κύπρου.. φτου..!

BURNIN AMBITION
11-05-2007, 18:30
Δεν θυμάμαι ποια χώρα είπαν χτες ότι η κρατική TV τους πρόβαλε 131 τραγούδια και ο κόσμος ψήφισε για το καλύτερο!

131 τραγούδια!!!!!

Και φυσικά το ίδιο πάνω κάτω έγινε και σε άλλες χώρες...

Σε μας βγήκαν 2-3 μπινέδες και αποφάσισαν ότι διαγωνιστούν αναμεταξύ τους για το ποιος θα είναι ο καλύτερος?andora itan kai gamouse to tragoudaki.tous efage i klika kai o douros pou de vgike sto tilefono

jack the ripper
11-05-2007, 18:36
μια χωρα δεν θυμαμαι ποια ειχε ενα κομματακι αλλα κραφτγουερκ ελεκτρο κιετσι και ηταν ωραιο.

Δεν ειμαι σιγουρος για ποιο λες αλλα εμενα καλο μου φανηκε τουτο:

http://www.youtube.com/watch?v=Ev316AF7KF8

regularpaul
11-05-2007, 18:46
οποιος δεν παει σε καποιο απο τα απειρα λαιβ που θα παιζονται στην πολη του για να δει αυτο το πραμα, ειναι πουστης!

καποιος επρεπε να το πει

Neuroscar
11-05-2007, 18:50
Εκτοσκιανκοιμηθει(παλι)!

karharias
11-05-2007, 21:29
οποιος δεν παει σε καποιο απο τα απειρα λαιβ που θα παιζονται στην πολη του για να δει αυτο το πραμα, ειναι πουστης!

καποιος επρεπε να το πει

???

metamelia3
11-05-2007, 21:33
Last Drive + Nightstalker + Oi Polloi και και και φιλε καρχαρία
σε είπε πούστη
εγώ επειδή προσπαθώ να είμαι πιό αριστεροαναρχοκάτις θα σε (σας) αποκαλέσω απλά γιά τα μπάζα

karharias
11-05-2007, 21:51
:offtopic:

Gmt.. σορρυ μάγκες, μόλις έκοψα τα νύχια και δεν είχα τι να μυρίσω ώστε να καταλάβω ότι αναφέρεται στην υπογραφή του.

Μακάρι να έπαιζαν στην πόλη μας.... Καλά Oi Polloi παίζουν ακόμα?? Για τους Nightstalker το ήξερα.. οι Last Drive?? Όλοι κανονικά? Κανένα νέο απο Blackmail?

metamelia3
11-05-2007, 21:53
Είναι τρεις συναυλίες επανασύνδεσης Λαστ Ντραϊβ σήμερα, αύριο και μεθαύριο. Μπλάκμεηλ έχουν διαλυθεί εδώ και χρόνια οριστικά αν δεν απατώμαι

Bullet
11-05-2007, 22:00
αγάπη μου νταρλιν πριν πας για κλαμπιν έλα με χίλια και φιλα με στα χείλια

Boom!
11-05-2007, 22:58

καποιος επρεπε να το πει

Στο φεστιβαλ στο Γκαζι θα υπαρχει αιθουσα προβολης της Eurovision, οποτε το τερπνον, μετα του ωφελιμου.

regularpaul
12-05-2007, 03:03
Ναι, δεν αναφερόμουν στην υπογραφή μου αλλά σε οποιοδήποτε λάιβ, ιβέντ, μπαράκι, σινεμά, σταυρόλεξο, ύπνος κλπ κλπ θα μπορούσε κάποιος να κάνει εκεί που μένει αντί να ασχολείται με αυτές τις μαλακίες. Εντάξει ξέρω, κι ο χαβαλές μέρος του όλου είναι και εγώ στάνταρ έχω υπάρξει και θα υπάρξω ένοχος για κάποια τέτοιου είδους μαλακία και αισθανθείτε ελεύθεροι να κράξετε αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα σας κράξω εγώ ρε ξεφωνημένες :!: Και θα σας πω πούστηδες, μαλάκες, φλώρους, ηλίθιους και ό,τι άλλο μου ρθει πρόχειρο. ΟΚ?

Εν έτει 2007 ασχολείστε ακόμα με την γιουροβίζιον...

lab
12-05-2007, 03:50
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:

daydreamer
12-05-2007, 13:23
Καλά όλα αυτά αλλά ο Σαρμπέλ θα δείξει επιτέλους στην Ευρώπη πως κουνάει τον γκώλο του ο Έλληνας ο σωστός και αυτά δεν χάνονται! \m/

ps: κατά τα άλλα δίκιο έχει ο paul

BURNIN AMBITION
12-05-2007, 14:11
pao oso prolavaino prin pesei na paixo leukorosia.afou de tin epaixa prin ta imitelika o malakas.....

enitharmon
12-05-2007, 16:45
Ναι, δεν αναφερόμουν στην υπογραφή μου αλλά σε οποιοδήποτε λάιβ, ιβέντ, μπαράκι, σινεμά, σταυρόλεξο, ύπνος κλπ κλπ θα μπορούσε κάποιος να κάνει εκεί που μένει αντί να ασχολείται με αυτές τις μαλακίες. Εντάξει ξέρω, κι ο χαβαλές μέρος του όλου είναι και εγώ στάνταρ έχω υπάρξει και θα υπάρξω ένοχος για κάποια τέτοιου είδους μαλακία και αισθανθείτε ελεύθεροι να κράξετε αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα σας κράξω εγώ ρε ξεφωνημένες :!: Και θα σας πω πούστηδες, μαλάκες, φλώρους, ηλίθιους και ό,τι άλλο μου ρθει πρόχειρο. ΟΚ?

Εν έτει 2007 ασχολείστε ακόμα με την γιουροβίζιον...
νομιζω υπαρχει μια διαφορα μεταξυ του burning ambition και καποιου που ψαχνει να βρει καποιο ενδιαφερον ποπ τραγουδακι από τη μολδαβια ξερω γω

σινεμα δεν παω τα σαββατα ετσι κι αλλιως

regularpaul
12-05-2007, 17:15
Έλα βρε Ένι. Από αυτή τη μούφα θα μάθει για την ποπ μουσική της Μολδαβίας κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο?

Σαν να λέμε θα μάθουν οι ξένοι από τον Σαρμπέλ για την ποπ μουσική στην Ελλάδα! Ωχχχ τώρα που το σκέφτομαι, ο Σαρμπέλ ΕΙΝΑΙ η ποπ μουσική στην Ελλάδα.

Καταλαβαινόμαστε νομίζω.

Lost_In_Cooperland
12-05-2007, 17:20
ε, προφανώς δεν στηρίζουν τις ελπίδες τους για καλή μουσική από διάφορες χώρες στην γιουροβίζιον, αλλά όπως και να το κάνεις το περσινό τραγούδι της νορβηγίας ήταν ένα πολύ όμορφο ποπ τραγούδι! κατά τ' άλλα καλά τα λες, πούστηδες όλοι σας.

enitharmon
12-05-2007, 18:42
Έλα βρε Ένι. Από αυτή τη μούφα θα μάθει για την ποπ μουσική της Μολδαβίας κάποιος που πραγματικά ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο?

Σαν να λέμε θα μάθουν οι ξένοι από τον Σαρμπέλ για την ποπ μουσική στην Ελλάδα! Ωχχχ τώρα που το σκέφτομαι, ο Σαρμπέλ ΕΙΝΑΙ η ποπ μουσική στην Ελλάδα.

Καταλαβαινόμαστε νομίζω.
καταλαβαινομαστε

και δε θα μου καει καρφι αν φετος ειναι η τελευταια χρονια που διοργανωνεται

αλλα ρε παιδι μου, βγηκαν αρκετα ομορφα τραγουδια απο κει (διαφορα της Ιρλανδιας κατα καιρους, θυμάμαι ένα της Σερβίας, οι Secret Garden γιναν γνωστοι απο κει, ενα πολωνικο κλπ). Εχεις δικιο οτι οποιος ενδιαφερεται ψαχνει και βρίσκει, αλλά γιατί να αποκλείσω ένα συγκεντρωτικό σοου; Παλια είχε ενδιαφέρον, πλεον σχεδον ολα ειναι τα ιδια, αλλά διατηρώ ακόμα ελπίδες ότι θα ακούσω κάτι "φολκ" και ενδιαφέρον. Αν συνεχισουν με αυτη την ποιότητα βέβαια (και πολυ χειροτερα φοβαμαι), θα παρακολουθησω κανα δυο χρονιες ακομα και μετα *yawn*

HAVOC
13-05-2007, 01:15
Το γκανιαν μου η Σερβια με ισιωσε. Ευγε στην κοπελια που απεδρασε απο το πικπα. Αστερι.

Bullet
13-05-2007, 01:22
worst eurovision ever

BURNIN AMBITION
13-05-2007, 03:43
apogoiteusi kouvas. i pio karastimeni eurovision
eleos pia.diladi leukorosia skata kai tourkia tetarti? ti einai auta?

irreligious
13-05-2007, 05:47
er :| ?

Davidian
13-05-2007, 07:27
To κακο ειναι οτι ο Σαμπρελ πηρε μια εντελως ουδετερη θεση(ουτε 5αδα ουτε αλα Ρακιντζης) και δεν θα εχουν υλικο για να γελαμε φετος τα μεσημεριαναδικα.

Κατα τ'αλλα,τπτ το ιδιαιτερο,ουτε καν κατι να σου δημιουργει την ορεξη να θαψεις.Σημειωθηκε μια στροφη στην εναλλακτικη σεξουαλικη προσεγγιση(να το πω κοσμια) με Ελλαδα,Τουρκια,Ουκρανια,Γαλλια,Ουγγαρια και την τελικη νικητρια-''εισαι μπαζο'' Σερβια.

Respect στην Μολδαβια που για 2η συνεχη χρονια στελνει απιστευτο εξωπραγματικο καυλιαρικο μωρο στο διαγωνισμο.Μετακομιζω στα Καρπαθια για χαρη της,θελω να γινω ο πατερας των παιδιων της.

Pitsadoros
13-05-2007, 10:32
gia to mpoutso i giourovizion gia to mpoutso i servia. mono i voulgaria gamouse k epeidi oi ellines eimaste alania dwsame dwdekari k i voulgaria se mas zitw ta politika simferonta

wino
13-05-2007, 12:42
to voulgariko tragoudi htane kalouli

alla ta rwssakia htan ola ta lefta

PS. kai to moldavaki kai to moldavaki

fandango
13-05-2007, 20:00
Μόνο οι Apocalyptica αξίζανε, και τα ζώα τους έδειξαν 3''.
Σκατά στον τάφο τους.

enitharmon
13-05-2007, 20:43
δω το δειξαν όλο κιτανορεο! (πολύ)

Pitsadoros
13-05-2007, 20:45
molis paizane oi apokaliptika tous evala mute k evlepa videakia tsoukala sto youtube

solution_AK-47
14-05-2007, 00:00
Pitsadore ti omada eisai :?:

Boom!
14-05-2007, 00:31
Κουβας. Γαμωτοχριστο.

BURNIN AMBITION
14-05-2007, 01:11
Κουβας. Γαμωτοχριστο.ase akoma na xeneroso.
ma einai dunaton re pousti moy?

HAVOC
14-05-2007, 01:12
Παντως Ελλαδα, παρασυρθηκε πολυς κοσμος με Λευκορωσια. Ποιος βλακας εβγαλε τη βρωμα?

Ubu Roi
14-05-2007, 01:23
ε και βλέπεις τη ΧΑΒΟΚ να ποστάρει στο μιούζικ ντισκάσιον ρε παιδί μου

ε και ξέρεις ότι θα λέει για τη γιουροβίζιον.

Not_saved
14-05-2007, 01:34
.-

BURNIN AMBITION
14-05-2007, 01:59
Παντως Ελλαδα, παρασυρθηκε πολυς κοσμος με Λευκορωσια. Ποιος βλακας εβγαλε τη βρωμα?ti les re antikeimenika to kalutero apola itan mazi me moldavia.
emena me epirease ena xekolaki sto frontistirio pou moulege giua auto kai leo gia na to pontarei i neolaia kai na to tragouda kati xerei....

HAVOC
14-05-2007, 02:13
ε και βλέπεις τη ΧΑΒΟΚ να ποστάρει στο μιούζικ ντισκάσιον ρε παιδί μου

ε και ξέρεις ότι θα λέει για τη γιουροβίζιον.

Εσυ γυρνα στον αγωνα σου. Κουκλα εισαι.

eleventh guardian
14-05-2007, 03:32
molis paizane oi apokaliptika tous evala mute k evlepa videakia tsoukala sto youtube

Χαχαχαχαχαχα, είσαι θεός. :P

karharias
14-05-2007, 09:02
Πάντως το μόνο που άξιζε ήταν το σκηνικό που είχαν ετοιμάσει. Ίσως το καλύτερο που έχουμε δει σε Eurovision μέχρι τώρα.. η ψηφοφορία ήταν παντελώς άσχετη!!! Ψήφισαν με τις πολιτικές τους πεποιθήσεις, όχι με τα μουσικά (μπλιαξ) γούστα της κάθε χώρες.
Τουλάχιστον από φέτος έχουμε ακόμα ένα 12άρι (βλ. Βούλγαροι αδέρφια)! Οι Σέρβοι μας απαρνήθηκαν.. να δω πως θα πάνε του χρόνου εκεί, με στρατιωτική αποστολή?

Deniz
14-05-2007, 12:11
Apocalyptica-Medley_(Eurovision_Song_Contest_Final_12-05-07)-XviD-2007

http://cjlecapb.spb.ru/00mvid/Apocalyptica-Medley_(Eurovision_Song_Contest_Final_12-05-07)-XviD-2007-VFi/apocalyptica-medley_(eurovision_song_contest_final_12-05-07)-xvid-2007-vfi.avi

Enjoy.. :)

kontan
14-05-2007, 23:26
http://www.youtube.com/watch?v=ZCzbnrnUnLE

οτι κ να λετε αυτο το λατρεύω :touched: :lol:

το έχει κανείς σε σούπερ τεράστεια ανάλυση μήπως;

MeLinDa
15-05-2007, 00:40
o oukranos eniw8e arketa. :D

psofimi
15-05-2007, 23:24
kathe persi kai kalitera..ante kai tou xronou me ta asteria tou jetaime...panw katw sto idio epipedo einai....

Queen of the Hi-Ace
16-05-2007, 00:14
Ο David Bowie παίζει κιθάρα για την σουηδική συμμετοχή.

http://i188.photobucket.com/albums/z293/skoupidei/.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Jf0AwMR_fM4

Οκ εντάξει, ο Bowie είναι πολύ πιο ωραίος απ'αυτόν.

iskra
16-05-2007, 13:53
o,ti kai na lete to tragoudi tis servias itan katapliktiko kai episis kathe xrono akougontai 3-4 fantastika tragoudakia kai genika mia xara plaka exei i eurovision.

Weiss
16-05-2007, 14:56
εμένανε της γαλλίας μ'άρεσε που πάτωσε :(
κυρίως μ'άρεσε για την αποτυχημένη προσπάθεια των γάλλων να μιλήσουν αγγλικά.

Zoonchild
16-05-2007, 15:07
.....και η μαυρη γατα πανω στο ροζ σακακι!

regularpaul
16-05-2007, 15:47
iskra, weiss, zoonchild βλεπουν eurovision

αυτό ήταν, παραταω το ιντερνέτ!

Zoonchild
16-05-2007, 15:49
και η kindly, και η kindly..... :oops:

εχουμε καλη δικαιολογια παντως.....

iskra
16-05-2007, 16:01
iskra, weiss, zoonchild βλεπουν eurovision

αυτό ήταν, παραταω το ιντερνέτ!

ego mono ton imiteliko eida!!! kai ton teliko xthes se epanalipsi. to savvato eixa paei theatro giati eimai koultouriaris.

iskra
16-05-2007, 16:02
kai itan tzampa.

Weiss
16-05-2007, 16:07
εγώ πάλι δεν το βρίσκω τόσο τραγικό το να κάτσεις ένα (άντε δύο) βράδια και να δεις 25 τραγούδια ξέρωγω. Τη βαθμολογία ούτε που την είδα και σαφώς και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την όλη παραφιλολογία της υπόθεσης.
Γενικά δηλαδή, η ίδια η eurovision δε μου φαίνεται απεχθής, σαφώς έχει ηλίθια τραγούδια μέσα αλλά έχει και μερικά ωραία και για ένα βράδυ χαζέματος έιναι μια χαρά.
ένιγουει.

iskra
16-05-2007, 16:08
antithetws ego zo kai anapneo gia ti vathmologia kai tin parafilologia.
sygkekrimena auti ti stigmi vlepo super star me thema elsinki:ta paraskinia ton paraskinion.

Weiss
16-05-2007, 16:09
δεν το έλεγα σε αντιπαράθεση με σένα ωρέ.
ωστόσο πάω να ανοίξω την τηλεόραση να δω αν έχει όντως αυτό το θέμα.

εντιτ: :)

solution_AK-47
16-05-2007, 16:49
Paule gia Zoon k Kindly peftw k gw ap'ta sunnefa, to idio k gia th Weiss, alla apo ton iskra perimenes kati kalutero? O tupos akouei manogouor!

enitharmon
16-05-2007, 17:46
η κουλτουρα και το επιπεδο σου φαινεται απο το αν βλεπεις γιουροβιζιον η οχι

βαις, από του χρονου να βλεπεις στα κρυφα

solution_AK-47
16-05-2007, 18:43
Miami Weiss

freezing_moon
16-05-2007, 22:04
κυρίως μ'άρεσε για την αποτυχημένη προσπάθεια των γάλλων να μιλήσουν αγγλικά.
xm epitides to kanane. kai ta gallika tous eixan periergi profora. legetai oti einai kafroi genikotera.

kata t'alla, WORK YOUR MAGIC - YOU! (http://www.youtube.com/watch?v=ZlLZZ5KD3Uk) kai meta to khaos.

(yes, he's willing.)

http://img201.imageshack.us/img201/716/a57e43229645xk5.jpg

Weiss
17-05-2007, 01:12
τα γαλλικά τους είναι εντελώς βλάχικα, σαν πορτογαλικά ακούγονται περισσότερο. κατα τα άλλα, δεν ήξερα ότι το έκαναν επίτηδες =(
ο αποπάνω τύπος θα έπρεπε να φοράει λιγότερο μέικ απ γενικότερα.

HAVOC
17-05-2007, 02:20
Τι βλεπω τις δυσκολες ωρες.
Τα γαλλικα τους, ηταν franglais, οπως λεμε greeklish, η ακομα καλυτερα, come with me για να την βρεις, θα γλεντησουμε together...
Aουα.