View Full Version : Euroleague 2007-2008
dead in magazines
02-02-2008, 19:24
Εγώ πιστεύω ότι ο Γιαννάκης (και ο Γκάλης δηλαδή αλλά τώρα μιλάμε για τον πρώτο) αν θελήσουμε να τον πούμε Σημαία μιας ομάδας, θα τον λέγαμε του Άρη (και τον Γκάλη for the same matter!), όχι του Παναθηναϊκού. Προσωπικά θα προτιμούσα να έμενε μόνο στην Εθνική.
psychomaverick
02-02-2008, 19:40
Ειρωνικό ήταν το σχόλιο μου και δεν πιστεύω σε μαλακίες περί σημαίων, σε επαγγελματικό αθλητισμό αναφερόμαστε, γι'αυτό και το γέλιο στο τέλος (βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο Γιαννάκης σήκωσε ως αρχηγός το πρώτο Ευρωπαϊκό του ΠΑΟ και γενικά Ελληνικής ομάδας κάτι που ως επιτυχία είναι μεγαλύτερη απ'αυτές του Άρη imo). Αν το πίστευα θα έλεγα ότι έκανε μαλακία γιατί τόσο εύκολα παρατάει την Εθνική (γιατί αυτό θα γίνει εύκολα) για τα εκατομμύρια του Αγγελόπουλου και άλλα τέτοια.
ο ρεγκιουλαρ πολ ανηκει στη γνωστη ταξη των αντιολυμπιακων.
Einai parthena tou Elliniadi h xtena!
υπερσυνθημα ετσι;δλδ απο αυτα που και ο ιδιος γελαει ακουγοντας τα
Δε νομίζω ότι κάποιος που πιστεύει ότι ο Γιαννάκης κάνει λάθος είναι αντιολυμπιακός απαραίτητα.
edit: Χαλαρά μπορεί να κάνει κακό αυτό στην Εθνική ε. Στα ντέρμπυ ανεβαίνουν οι τόνοι και μετά πρέπει να έχεις τους παίκτες των άλλων στην ομάδα σου.
μονο οι αντιολυμπιακοι εχουν συμφερον να κατηγορησουν τον γιαννακη.γαιτι οταν ηταν και στο μαρουσι και στην εθνικη εκαναν τουμπεκι
μονο οι αντιολυμπιακοι εχουν συμφερον να κατηγορησουν τον γιαννακη.γαιτι οταν ηταν και στο μαρουσι και στην εθνικη εκαναν τουμπεκι
Εγώ δεν κατηγορώ τον Γιαννάκη για κάτι, νομίζω ότι έκανε απλά λάθος επιλογή για πολλούς λόγους. Και ότι ο γαύρος παίρνει ρίσκο. Θα φανεί στην πορεία.
fandango
02-02-2008, 22:45
είστε τόσοι πολλοί αυτοί που πιστεύετε ότι ο Γιαννάκης είναι καλός προπονητής?
regularpaul
02-02-2008, 22:45
εγώ πάντως είμαι αντιολυμπιακός (και πολλά αντι ακόμα)
τα συγχαρίκια μου αττίλα, ανακάλυψες τον τροχό :!:
ούτε 1000 φορές δεν πρέπει να το έχω γράψει μέχρι σήμερα
αυτό το οτι και καλά θα κάνει κακό στην Εθνική το οτι ο Γιαννάκης θα πάει στον Ολυμπιακό είναι χοντρή μαλακία και περιέργως το σκεφτήκατε μόνο οι βάζελοι. να δείτε κιόλας που θα υπάρξουν (και επίσημες) αντιδράσεις από την ΚΑΕ Παναθηναικός.
@fandango: τουλάχιστον ο Γιαννάκης είναι προπονητής.
hvilelos?
03-02-2008, 01:11
Xaxax πως γινεται να μην υπαρξουν δλδ?Εξυπακουεται οτι ο γιαννακης δεν εχει θεση στην εθνικη ελλαδος απτη στιγμγ που αναλαβει τον οσφπ
Mitsmann
03-02-2008, 02:54
Και γιατι να υπαρξουν?? Δηλαδη ο Γιαννακης σ ολη την πορεια του σας εχει δειξει οτι ειναι αρχιδι και θα το εκμεταλευοταν? Οποιος πιστευει πως ναι μπορει να το πει. ***
Η μηπως θα καταστρωσει σκοτεινα σχεδια να καταπονησει τους παικτες του ΠΑΟ στην εθνικη? Εσεις δε λετε και σπατε τα παπαρια μας οτι ολη η εθνικη ειναι ο παο αντε κι ο Παπαλουκας? Αφου τραβανε τα πρασινα καμαρια μας ολο το κουπι τι θ αλλαξει τωρα??
***απ αυτη την ερωτηση εξαιρουνται τα σχολια θεσσαλονικιων για ιστοριες αρη-παοκ τα εητης γιατι απλα ειναι σχολια θεσ/νικιων για ιστοριες αρη-παοκ τα εητης.
Mitsmann
03-02-2008, 02:56
Κοινως, παραδεχτειτε οτι σας την σπαει επειδη παει στον Ολυμπιακο κι ας κανουμε επιτελους μια αντρικεια συζητηση.
hvilelos?
03-02-2008, 03:16
Nα παει 100 φορες στον οσφπ και να κατσει και 200 χρονια εκει περα,λες και ο νταλκας μας ειναι το αν η ομαδα με το τριτο μεγαλυτερο μπατζετ στην ευρωπη θα εμποδιζει την αγωνιστικη μας ανελιξη.Αφου δεν εχουμε ΛΕΦΤΑ μπρε.Το ποιος θα βγει πρωτος και δευτερος ποσως ενδιαφερει ολους τους υπολοιπους,το θεμα ειναι οτι δεν τον παιρνει πια να ειναι εθνικη γιατι αυτη του η αποφαση θα ξενερωσει πολλους(δεν εξεταζω τους προσωπικους λογους για τον καθενα) μεταφεροντας ενα αρνητικο κλιμα στο ομοσπονδοιακο συγκροτημα(wanna be billy σκουντης),μουρμουρα σε καθε αλλαγη και τα σχετικα.Ασε που το προσφατο eurobasket εδειξε οτι ηδη εχει αρχισει ο κορεσμος του γιαννακη στον παγκο και το τελος του ακρως επιτυχημενου του περασματος
Δλδ,για το οφελος της εθνικης κρινω εγω οτι καλα θα κανει να αποχωρισει.Στο τσουτσουνι μου η διαμαχη των δισεκατομμυριουχων,ολοι οι αλλοι κομπαρσοι του πρωταθληματος ειτε με γιαννακη ειτε χωρις τα ιδια θα τρωγαμε
***απ αυτη την ερωτηση εξαιρουνται τα σχολια θεσσαλονικιων για ιστοριες αρη-παοκ τα εητης γιατι απλα ειναι σχολια θεσ/νικιων για ιστοριες αρη-παοκ τα εητης. 8)
Mitsmann
03-02-2008, 03:23
το θεμα ειναι οτι δεν τον παιρνει πια να ειναι εθνικη γιατι αυτη του η αποφαση θα ξενερωσει πολλους(δεν εξεταζω τους προσωπικους λογους για τον καθενα) μεταφεροντας ενα αρνητικο κλιμα στο ομοσπονδοιακο συγκροτημα(wanna be billy σκουντης),μουρμουρα σε καθε αλλαγη και τα σχετικα.Ασε που το προσφατο eurobasket εδειξε οτι ηδη εχει αρχισει ο κορεσμος του γιαννακη στον παγκο και το τελος του ακρως επιτυχημενου του περασματος
Ψιλοαναιρεις τα λογια σου εδω. Δηλαδη τελικα πρεπει να φυγει επειδη πηγε στον Ολυμπιακο η γιατι κορεστηκε? Αποφασιστε.
Και στην τελικη για οσους ειναι παο (γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτοι σκουζουν εδω και 2-3 μερες) αν ο Βασιλακοπουλος ελεγε "χα! σας πηρα τον Ομπραντοβιτς για την εθνικη ελλαδας" θα λεγανε "ααα, μαλακια παιχτηκε, να μην παει γιατι θα κανει ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ" (το γραφω κεφαλαια με λογο) η θα λεγανε "πω ρε φιλε, ο Ζοτς, Ζομγκ, θα τα σηκωσουμε ολα!!"
ειλικρινεις απαντησεις ε.
hvilelos?
03-02-2008, 03:30
Νομιζω πως ειναι ευκολοκατανοητο αυτο που γραφω,ακομα και ο ιδιος ο γιαννακης δεν θα καθοταν τοσο ευκολα στο τραπεζι με τους αγγελοπουλους αν δεν ειχε καταλαβει οτι πρεπει να παραδωσει σκυταλη σιγα σιγα.Θυμιζω σε οσους δεν ξεχνουν οτι οταν ο αρης τον πολιορκουσε το καλοκαιρι για προπονητη ο ΔΡΑΚΟΣ επικαλεστηκε ως μοναδικο λογο της αρνησης του την εθνικη ομαδα.Πριν το καζο των απογοητευτικων εμφανισεων στην ισπανια.Ισως εγινα πιο σαφης
Mitsmann
03-02-2008, 03:36
Ετσι κι αλλιως η λογικη λεει οτι θα σταματησει μετα την εθνικη. Ας σταματησει. Δεν υποστηριζω οτι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αυτος σωνει και καλα. Αποψη μου αλλωστε ειναι οτι με το ροστερ του ολυμπιακου και ενας απλα καλος προπονητης μπορει να κοντραρει τον παο και σε βαθος χρονου και μπατζετ Αγγελοπουλων τελικα να παρει πρωταθλημα.
Το προβλημα μου ειναι με τους ΑΡΧΙΥΠΟΚΡΙΤΕΣ (και δεν εννοω απαραιτητα απ το φορουμ, βεβαια, μεχρι να εμφανιστει ο warlord) που σκιζουν τα ρουχα τους και ΑΠΑΙΤΟΥΝ απ τους παικτες του παο να μην πανε στην εθνικη. Μιλαμε για τον πουτσο καβαλα. Οι ιδιοι αμα τους ρωταγες ποιος ειναι ο ιδανικος προπονητης να αναλαβει θα σου λεγαν "μα ο Ζελικο!!!!!!!!!"
hvilelos?
03-02-2008, 03:49
Το θεμα ειναι οτι ο προγραμματισμος των αγγελοπουλων ειναι για να γελαν τα παιδια απτο δημοτικο απεναντι.Τουλαχιστον οι νταλτον υπηρχαν και στα δυσκολα για τον παο χρονια και το χτισαν σιγα σιγα το πραγμα.Εδω αυτη την καφρικη και ισοπεδωτικη αντιληψη οτι κανω ντου,σκορπω τα μυρια οσα,αγοραζω οτι κινειται,μιλω για καθε ονομα που ειναι ελευθερο στην αγορα για να παρω την ΚΟΥΠΑ,δεν την καταλαβαινω με τπτ ειδικα απο ανθρωπους που λενε πως πανε το αθλημα μπροστα.Αντε παιρνει και ο οσφπ πρωταθλημα απτον παο λοιπον οπως πηρε καποτε και η αεκ.Εχει αλλα ποσα ηδη,τι θα αλλαξει πια τοσο που δικαιολογει ολη αυτη τη μυρλα και την κοντρα πια
Mitsmann
03-02-2008, 03:55
Το θεμα ειναι οτι ο προγραμματισμος των αγγελοπουλων ειναι για να γελαν τα παιδια απτο δημοτικο απεναντι.
Εισαι αρκετα αδικος. Κανονας #1 σ αυτες τις φασεις για τους νεους επιχειρηματιες σ αυτους τους χωρους ειναι α) πληρωνεις πολλα β) πανε τζαμπα γ) μαθαινεις. Ισχυει για ολους χωρις καμμια εξαιρεση.
einai duskolo na eisai ston pagko e8nikhs kai tautoxrona mias omadas pou kanei prwta8lhtismo. Allo to Marousi, apla den ginetai, au3hmenes apaithseis, mourmoures apo fila8lous ktl einai polu eukolo na xalasoun to klima ths e8nikhs (gia to klima ston osfp sta arxidia mou). Kai egw pantws 8ewrw ton Giannakh proponhth periorismenwn dunatothtwn, e3airetiko omws sth psuxologia twn paixtwn kai sth diaxeirhsh ulikou, oti prepei gia omospondiako proponhth, pragma pou den to perimena me tipota idiaitera meta ta karagkiozilikia tou 98. Kai mhn 3exname oti exei mia e8nikh me e3airetiko roster, me e3airetikous amuntika paixtes olous ma olous kai epishs me ta duo apo ta tria kalutera point guard ths eurwphs gia na mhn pw tipota pio akraio. Tespa, as paei kai ekei na faei lefta, kai na ton doume kai ti skata psaria pianei ston pagko mias kanonikhs omadas pou kanei prwta8lhtismo. Den eimai kai polu aisiodo3os pantws
Το θεμα ειναι οτι ο προγραμματισμος των αγγελοπουλων ειναι για να γελαν τα παιδια απτο δημοτικο απεναντι.
Εισαι αρκετα αδικος. Κανονας #1 σ αυτες τις φασεις για τους νεους επιχειρηματιες σ αυτους τους χωρους ειναι α) πληρωνεις πολλα β) πανε τζαμπα γ) μαθαινεις. Ισχυει για ολους χωρις καμμια εξαιρεση.
de vlepeis kai to rallista?
Mitsmann
03-02-2008, 03:58
ο ραλλιστας ειναι βλαμμενος ομως εχει και λαμογια διπλα, ετσι δε θα κανει προκοπη και σιγα επισης και τα τρελα λεφτα που σκορπαει.
Ετσι κι αλλιως η λογικη λεει οτι θα σταματησει μετα την εθνικη. Ας σταματησει. Δεν υποστηριζω οτι ΠΡΕΠΕΙ να ειναι αυτος σωνει και καλα. Αποψη μου αλλωστε ειναι οτι με το ροστερ του ολυμπιακου και ενας απλα καλος προπονητης μπορει να κοντραρει τον παο και σε βαθος χρονου και μπατζετ Αγγελοπουλων τελικα να παρει πρωταθλημα.
Το προβλημα μου ειναι με τους ΑΡΧΙΥΠΟΚΡΙΤΕΣ (και δεν εννοω απαραιτητα απ το φορουμ, βεβαια, μεχρι να εμφανιστει ο warlord) που σκιζουν τα ρουχα τους και ΑΠΑΙΤΟΥΝ απ τους παικτες του παο να μην πανε στην εθνικη. Μιλαμε για τον πουτσο καβαλα. Οι ιδιοι αμα τους ρωταγες ποιος ειναι ο ιδανικος προπονητης να αναλαβει θα σου λεγαν "μα ο Ζελικο!!!!!!!!!"
Πρώτον την έχεις ξαναπεί τη βλακεία σου περί του "απλά καλού προπονητή" και δεν ισχύει με κανένα τρόπο. Μπάτζετ έχουμε κι εμείς, τη διαφορά την κάνει το τεχνικό τιμ. Εκτός αν μας νικήσετε με την καρδιά και το σπληνάντερο του πρωταθλητή, ή είσαι ευχαριστημένος με ένα τυχαίο πρωτάθλημα ανά 10 χρόνια.
Δε συμφωνώ με ομοσπονδιακούς που είναι παράλληλα σε ομάδες, ειδικά αυτές που χτυπάνε το πρωτάθλημα και ανεβαίνουν οι τόνοι. Επειδής λοιπόν (1) θα υπάρξουν άτομα που θα ενοχληθούν αν πάνε/δεν πάνε οι χι ψι παίκτες του ΠΑΟ/γαύρου στην εθνική (και πώς τους χρησιμοποιει κλπ) και θα γίνει σαματάς που μόνο κακό μπορεί να κάνει, (2) θα γίνει καμια μαλακία στα μεταξύ μας, θα ακουστούν τίποτα βαριές κουβέντες και όταν ξαναβρεθούν οι παίκτες δε θα είναι ενώπιον ενός ουδέτερου προπονητή αλλά του προπονητή της μιας ομάδας και (3) είναι κάπως "ενδιαφέρον" και από τη μια και από την άλλη πλευρά να κοουτσάρει και να δείχνει συστήματα κλπ ο προπονητής του αντιπάλου σου (μιλάω για το τι θα διαρρέει και από τις δυο κατευθύνσεις).
Γι' αυτά και άλλα καλό θα ήταν να μην πάει για την Εθνική. Για τον ίδιο και για τον γαύρο πιστεύω (για άλλους λόγους από τους παραπάνω) ότι είναι κίνηση μεγάλου ρίσκου, αλλά στομπούτσο μου, δε με απασχολεί να εξηγήσω, οι γαύροι ρισκάρουν.
Όχι για τους παραπάνω λόγους δε θα ήμουν ποτέ υπέρ του να πάει ο Ζέλικο εθνική.
Mitsmann
03-02-2008, 04:04
Δε θα ειναι ενα τυχαιο πρωταθλημα στα 10 χρονια. Για πολλα χρονια ο παο βρηκε κι εκανε πανω στο πτωμα του μπασκετικου ολυμπιακου (ασχετα αν μπορει να το παιρνε ετσι κι αλλιως). Οταν πεφτουν τα απειρα ευρω (και μιλαμε για ομαδα μπασκετ, στο ποδοσφαιρο π.χ. τα 40 εκατομ. του Βγαινοπουλου δεν λενε και παρα πολλα ηδη εμεις εχουμε μια 30ρα στο ποδοσφαιρο) λοιπον τα πραγματα αλλαζουν.
Και εννοω οτι θα σταματησει αυτο το παο-παο-παο-παο στη λιστα των πρωταθληματων.
Για την ταμπακέρα δε λες τίποτα.
psychomaverick
03-02-2008, 04:07
Καλύτερα να φύγει τώρα που το σκέφτομαι απ'την Εθνική, πάλι με Λάζο και Κακιούζη θα παίξει το καλοκαίρι έτσι και είναι προπονητής. Δε μας είπατε όμως, τεχνικό τημ θα είναι ο Κακιούσης με τον Φιλίππου ή ο Μηνάς ο Γκέκος?
Mitsmann
03-02-2008, 04:08
η ταμπακερα ειναι οτι επι αιωνες κανεις δεν αμφισβητουσε το ηθος του Γιαννακη. Αν ξαφνικα αρχισε να συμβαινει επειδη πηγε στον ολυμπιακο δικαιωνονται απλα διαφορα ποστς και τοπικς του Ερ.
Mitsmann
03-02-2008, 04:08
Καλύτερα να φύγει τώρα που το σκέφτομαι απ'την Εθνική, πάλι με Λάζο και Κακιούζη θα παίξει το καλοκαίρι έτσι και είναι προπονητής. Δε μας είπατε όμως, τεχνικό τημ θα είναι ο Κακιούσης με τον Φιλίππου ή ο Μηνάς ο Γκέκος?
Χεστηκαμε για το προπονητικο τημ, αδυνατω να καταλαβω που ακριβως και πως ακριβως θες να κοροιδεψεις εδω.
η ταμπακερα ειναι οτι επι αιωνες κανεις δεν αμφισβητουσε το ηθος του Γιαννακη. Αν ξαφνικα αρχισε να συμβαινει επειδη πηγε στον ολυμπιακο δικαιωνονται απλα διαφορα ποστς και τοπικς του Ερ.
Ναι οκ, το ήθος του αμφισβητώ. Δε διάβασες το ποστ ε;
Θέλεις προπονητή στην εθνική που κρατάει συστήματα για την πάρτη του για να μην τα δει ο Διαμαντίδης; Ή προτιμάς να τα έχει δει ο Διαμαντίδης για το καλό της Εθνικής;
Είσαι σίγουρος ότι το να έχεις τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας μαζί σου τόσον καιρό είναι τίμιο; Είναι σίγουρο ότι θα αναγκαστεί να το υπολογίσει ΚΑΙ αυτό όταν διαχειρίζεται την Εθνική και εγώ τον θέλω να μη χρειάζεται να το κάνει, να μένει αφοσιωμένος στη δουλειά του.
Όποιος και να έκανε αυτή τη δουλειά, Ζέλικο ή Γιαννάκης ή και ο Χριστόδουλος ο ίδιος, θα είχε τις οπαδικές εφημερίδες να του την έχουν στημένη. Στην πρώτη μαλακία θα γινόταν χαμός και μη μου το παίζεις τώρα φύλακας του ήθους του Γιαννάκη, αν ήταν ο Ζέλικο στη θέση του ο πρωταθλητής θα έκανε πάρτυ και αυτή η φάση κάνει κακό στην Εθνική.
psychomaverick
03-02-2008, 04:20
Εσύ χέστηκες εγώ γελάω με το τημ και τον Ελληνιάδη. Άμα είναι να πάρει κανά Γκέκο ή κανα Φιλίππου θα τον νοσταλγίσετε νωρίς, τουλάχιστον αυτός έβγαζε γέλιο.
Odonian θα αμφισβητούσες το ήθος του αν υπέγραφε στη Ρεάλ?
hvilelos?
03-02-2008, 04:21
Εισαι αρκετα αδικος
Βασικα εχει καταλαβει κανεις πως λειτουργει οργανωτικα ο μπασκετικος οσφπ?Γιατι εγω σιγουρα οχι.Οι αγγελοπουλοι λοιπον πιστεψαν οτι ο μετριος ακομα και ως διαχειριστης υλικου γκερσον ηταν ο καταλληλος για να ηγειθει της πορειας προς την ΚΟΥΠΑ.Οφειλαν απτην στιγμη που ειχαν σκοπο να ανοιχτουν σε τετοιο βαθμο να ειναι πολυ πιο σοβαροι στην επιλογη προπονητη.Μολις δε πριν 1 βδομαδα εβγαλαν ανακοινωση στηριξης,σε μια περιοδο που και οι τυφλοι εβλεπαν πως πιο πατος δεν υπηρχε.Αναιρωντας ακομα και τα δικα τους λογια,τον στελνουν μετα τις αποδοκιμασιες του κοινου,οτι θελει ο λαος δλδ εκτος και αν περιμεναν ανακαμψη στο παιχνιδι με τη σιενα.Αστεια πραγματα,ασε δε που θα του εξοφλησουν πληρως το συμβολαιο μεχρι το τελος της χρονιας.Υποθετω μπροστα στη συναισθηματικη διαχειρηση των πραγματων μπερδευτηκαν και οι ιδιοι
Μετα,το καλοκαιρι αλλαξε ολο το ροστερ σχεδον ακομα και με τον ιδιο προπονητη.Ενα ροστερ το οποιο περσυ ειχε καθε λογο να αισθανεται οτι στερηθηκε τον τιτλο απτους πολυδιαφημησμενους απο ενα εξοφθαλμο σφυριγμα εκει στον πενν.Οι μεταγραφες δε του καλοκαιριου ειναι ο απολυτος γριφος.Με στοχο την πρωτη θεση παιρνει ολη την πιτσικαρια της ελπιδων,ψαχνει βεβιασμενα για σεντερ μεχρι την τελευταια στιγμη,παει να κλεισει εντελως προχειρα τον γιασικεβιτσιους και τρωει τα μουτρα του,δινει 1 μυριο για τον τεοντοσιτσ,αγνοει την τυχη του σχορτσιανιτη,ε διαολε πως ειναι δυνατον να προχωρουσε ετσι,μονο με αυτοματο πιλοτο θα πηγαινε και καποτε θα χτυπουσε στο τελμα οπερ εγενετο
Συμπερασματικα,απτον αγγελοπουλικο ολυμπιακο εχω υπεραρκετες αφορμες για να μιλησω για προχειροτητα.Μεχρις οτου να αποσαφηνισουν το αν θα χτισουν ομαδα με προοπτικη στο μελλον η αν τα θελουν ολα εδω και τωρα,θα τρωνε τα μουτρα τους και μαζι και ο κοσμος που στην τελικη οπου φυσα ο αερας παει.Εκτος και αν ξεχαστηκε ετσι απλα το σεφ με τον τριψηφιο αριθμο θεατων πριν λιγα χρονια
hvilelos?
03-02-2008, 04:22
Κοιτα που θα κανουμε και εποικοδομητικη κριτικη στον θρυλολ
Mitsmann
03-02-2008, 04:22
Ναι οκ, το ήθος του αμφισβητώ. Δε διάβασες το ποστ ε;
Θέλεις προπονητή στην εθνική που κρατάει συστήματα για την πάρτη του για να μην τα δει ο Διαμαντίδης; Ή προτιμάς να τα έχει δει ο Διαμαντίδης για το καλό της Εθνικής;
Είσαι σίγουρος ότι το να έχεις τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας μαζί σου τόσον καιρό είναι τίμιο; Είναι σίγουρο ότι θα αναγκαστεί να το υπολογίσει ΚΑΙ αυτό όταν διαχειρίζεται την Εθνική και εγώ τον θέλω να μη χρειάζεται να το κάνει, να μένει αφοσιωμένος στη δουλειά του.
Όποιος και να έκανε αυτή τη δουλειά, Ζέλικο ή Γιαννάκης ή και ο Χριστόδουλος ο ίδιος, θα είχε τις οπαδικές εφημερίδες να του την έχουν στημένη. Στην πρώτη μαλακία θα γινόταν χαμός και μη μου το παίζεις τώρα φύλακας του ήθους του Γιαννάκη, αν ήταν ο Ζέλικο στη θέση του ο πρωταθλητής θα έκανε πάρτυ και αυτή η φάση κάνει κακό στην Εθνική.
Γενικολογιες. Στη συγχρονη εποχη με την κατασκοπια και την τηλεοραση θα κρυβεις τα συστηματα στο ντουλαπι να μην τα δει ο διαμαντιδης. Αστειοτητες.
Γενικοτητες. Δηλαδη σαν τι θα κανει ο Γιαννακης? Πειτε κατι ρε παιδι μου. ενα παραδειγμα. ("χο, θα βαζει τον Τσαρτσαρη να κουβαλαει μπαλες και μπορει να παθει λουμπαγκο!!!) ("εε, θα παιζει συνεχεια με σπανουλη-διαμαντιδη. Ενω τωρα παιζει με Πελεκανο-Παπαμακαριο!!!") και αλλα τετοια.
Εσύ χέστηκες εγώ γελάω με το τημ και τον Ελληνιάδη. Άμα είναι να πάρει κανά Γκέκο ή κανα Φιλίππου θα τον νοσταλγίσετε νωρίς, τουλάχιστον αυτός έβγαζε γέλιο.
Μα ακόμα δεν αμφισβητώ το ήθος του! Δεν είπα ότι έχει κανένα σκοπό να κάνει πουστιές ο άνθρωπος, απλά είναι πολύ πιθανό να βρεθεί σε κατάσταση να πρέπει να διαλέξει - ή να κάνει το καλύτερο που μπορεί και οι μεν ή οι δε δυσαρεστημένοι να κάνουν κλίμα που θα βλάψει.
Γενικά δε μου αρέσει ο προπονητής της Εθνικής να είναι και αλλού, για να απαντήσω για Ρεάλ. Αλλά θα προτιμούσα αν επέλεγε ομάδα να είναι εκτός της ελληνικής πραγματικότητας, ναι.
Mitsmann
03-02-2008, 04:25
Μπαη δε γουεη αυτο με τα συστηματα μου φαινεται ακομα πιο αστειο. Ειναι σαν να παει ο Ρεχαγκελ στον παο και να φοβαμαι οτι ενω με την εθνικη παιζει αυτο το 4-5-1 με τρια αμυντικα χαφ και 10 πισω απ τη σεντρα να μαρκαρουν, ξαφνικα φυλαγε για τον παο το σουπερ κρυφο 4-3-3 με ξαφνικες επελασεις κρυφων κυνηγων απο παντου για να κερδιζει ο παο 6-0 τους παντες.
Λοιπον. Κακως εφυγε ο γκερσον. αν το καλοκαιρι διωξει ο γιαννακης γουντς και παρει κανα λαζο παπαδοπουλο τελος και ελεος. τωρα αν μπορεσει να ανεβασει το ηθικο των παικτων και δεν ξερω κι εγω τι αλλο..(που τα βρισκετε αυτα;) τι να πω. τουλαχιστον ας εχουμε ενα αμυντικο συστημα και μερικα απλα συστηματα μπλοκ αουτ για τα rebound και για κανα ελευθερο σουτ ματσε/γκριρ/γουντς. Μια καλη στρατηγικη θεση θα ηταν να στηθει αμυντικο συστημα αλλα να μην περιοριστει η επιθετικη δυναμη της ομαδας, μην ξεχναμε οτι ο γιαννακης στην εθνικη δεν εχει τους παικτες που εχει ο ολυμπιακος να βοηθησουν επιθετικα. αυτο πρεπει να το εκμεταλευτει γιατι με παπαμακαριο και βασιλοπουλο για 40' μεσα βρασε οριζα. Αλλο θεμα. Ελληνιαδης. Αει στο διαολο. Κλεινοντας, ο σφαιροπουλος φαινεται πολυ οκ, σοβαρος και χαμηλων τονων. Ηταν πολυ δυσκολο να ανατεθει η αμυντικη λειτουργεια και τα συστηματα σε εκεινον (ετσι κι αλλιως στους αγωνες ορθιος ηταν οταν παιζαμε αμυνα κι εδινε οδηγιες) και να κρατησει ο χοντρος τον γενικοτερο σχεδιασμο(;);
Mitsmann
03-02-2008, 04:27
χαχαχα και στο ποδοσφαιρο ειχαμε το γραφικο Σαββα Θεοδωριδη αλλα η τριαρα ειχε παει συννεφο και δε γελαγες ε??? χαχαχαχα!!!!!
Γενικολογιες. Στη συγχρονη εποχη με την κατασκοπια και την τηλεοραση θα κρυβεις τα συστηματα στο ντουλαπι να μην τα δει ο διαμαντιδης. Αστειοτητες.
Γενικοτητες. Δηλαδη σαν τι θα κανει ο Γιαννακης? Πειτε κατι ρε παιδι μου. ενα παραδειγμα. ("χο, θα βαζει τον Τσαρτσαρη να κουβαλαει μπαλες και μπορει να παθει λουμπαγκο!!!) ("εε, θα παιζει συνεχεια με σπανουλη-διαμαντιδη. Ενω τωρα παιζει με Πελεκανο-Παπαμακαριο!!!") και αλλα τετοια.
Το συστήματα ήταν μια υπεραπλούστευση για να κάνω ένα πόιντ. Αν πιστεύεις ότι η δουλειά του προπονητή είναι τόσο εύκολη, πήγαινε να αναλάβεις εσύ τον γαύρο. Είναι πολλά που κάνουν οι προπονητές στο πως στήνουν, προετοιμάζουν και κοουτσάρουν την ομάδα που δεν είναι απαραίτητο ότι τα ξέρει όλος ο κόσμος. Επίσης κατάσταση παικτών κλπ θα είναι ανοιχτό βιβλίο για τον Γιαννάκη που θα τους έχει σε προπονήσεις.
Για το κλίμα από οπαδούς/εφημερίδες δε λες κάτι όμως. Ούτε για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά από ένα ντέρμπυ. Δε θα βοηθούσε να ξεχωρίζεται η Εθνική από όλα τα οπαδικά μέσω ενός ουδέτερου και καθολικής αποδοχής κόουτς;
Mitsmann
03-02-2008, 04:33
Μα ναι. Εγω δεν ειπα οτι πρεπει να μεινει στην εθνικη. Αυτο το ξαφνικο "καψτε τον πουστη τον γιαννακη" ειναι που μου τη βαραει.
Εης, ποιον σχεδιασμο μου λες? Ο Εβραιος επαιζε "λοιπον 40 λεπτα ολοι ζωνη κι αμα μπουν τα δικα τους μπηκαν!!!"
Οσο για την κοροιδια του Οντονιαν, εγω παντως ενα συστημα για σκριν στο τριποντο του Μασιγιαουσκας θα το σκεφτομουν!!
Ε δεν έχω πει κάτι άλλο εκτός από το ότι δεν είναι καλό για την Εθνική, η προσωπική μου γνώμη για το καλό του ίδιου του Γιαννάκη και του γαύρου, μάλλον δε σας αφορά γιατί είμαι σκατοβάζελος κιετς.
Μάλλον πρέπει να φύγει από Εθνική μετά το καλοκαίρι και είναι κρίμα γιατί ήταν καταπληκτικός για τη θέση αυτή.
psychomaverick
03-02-2008, 04:40
Σε πολλές εθνικές έχει συμβεί πάντως ο προπονητής να είναι και προπονητής σε μεγάλη ομάδα της χώρας (να μην πω για NBA που όλοι πλυν του τωρινού είναι τέτοιες περιπτώσεις). Με την ίδια λογική δεν έπρεπε να πάει πέρυσι ο Ζοτς στη Σερβία γιατί π.χ. πολλοί παίκτες της παίζουν στην Ευρωλίγκα και ο ίδιος είναι προπονητής σε μια από τις καλύτερες ομάδες.
Γενικά δε μου αρέσει ο προπονητής της Εθνικής να είναι και αλλού, για να απαντήσω για Ρεάλ. Αλλά θα προτιμούσα αν επέλεγε ομάδα να είναι εκτός της ελληνικής πραγματικότητας, ναι.
Αλλά εδώ μιλάμε για το καλό της Εθνικής ομάδας, όχι το καλό της αντίστοιχης της σερβίας οπότε δε με απασχολεί. Το μόνο που με χάλαγε είναι ότι σπαταλούσε το χρόνο του εκεί - αλλά αφου φέρνει αποτελέσματα, ας κάνει την εθνική του καύλα.
hvilelos?
03-02-2008, 04:45
Ο Ζοτσ ηταν το 2005 και σημερα εβλεπα τον σπαχια με τον πλανινιτσ αλλα παλι πιστευω οτι διαφερει γιατι οι 2 τους αποτελουν τα 3/4 της εθνικης και ο αθλητικος πολιτισμος στην ελλαδα εχει κολλησει στη συνοριακη μεθωριου βαθυλλακου
psychomaverick
03-02-2008, 04:56
Ναι, γράψε λάθος, το 2005 και νομίζω άλλη μια φορά πιο παλιά με τον Ίβκοβιτς. Τέσπα, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα (εκτός αν κατέβει με Λάζο/Κακιούζη το καλοκαίρι) να είναι ο Γιαννάκης προπονητής και στην Εθνική. Με τους συγκεκριμένους παίκτες δουλεύει χρόνια, αφήστε που Έλληνας διαθέσιμος προπονητής δεν υπάρχει για να αναλάβει.
hvilelos?
03-02-2008, 04:58
ο Προπονητης που υπαρχει και εφοσον δεν λογαριαζονται τα χρηματα στο μεταξυ ειναι ο Μπλατ ε.Ειναι και πρωην βοηθος του ΠΙΝΙ,ιδανικο
Αλλά εδώ μιλάμε για το καλό της Εθνικής ομάδας, όχι το καλό της αντίστοιχης της σερβίας οπότε δε με απασχολεί. Το μόνο που με χάλαγε είναι ότι σπαταλούσε το χρόνο του εκεί - αλλά αφου φέρνει αποτελέσματα, ας κάνει την εθνική του καύλα.
Τιθεται εθνικο ζητημα λοιπον!
Τιθεται εθνικο ζητημα λοιπον!
Χαχ, όχι μάλλον σπαταλάμε λίγο χρόνο στο ι αρ. :P
Σκεφτομαι να ντυθω με χρωματα του βαζελου να τυπωσω δεκαχιλιαρα με τη μουρη του γιαννακη πανω και να παω στην παρουσιαση να τα πεταξω και να φωναξω δυνατα και ρυθμικα:"αρκετα ρε μαλακες με την κονομα και τις μαλακιες σας, μας γαμησατε."
regularpaul
03-02-2008, 11:06
στο παρελθόν ο Γιαννάκης έχει δώσει αφορμή για σχόλια περί χρημάτων κλπ
(Κοσκωτάς πχ)
σε αυτή την περίπτωση πού κολλάνε όμως τέτοιου είδους σχόλια?
επαγγελματίας προπονητής είναι, θα πάει κάπου και θα πληρωθεί,
πού είναι το μεμπτό, για εξηγήστε ρε φτωχομπινέδες
εξηγήστε μου και λίγο για τον Λάζο
βασικός στην Ρεάλ, μία από τις 5-6 καλύτερες ομάδες στην Γιουρολιγκα
προχτες κατα του βαζελου ήταν αρκετά ως πολύ καλός
δηλαδή αυτά τα σχόλιά σας αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχουν καμια σοβαρή μπασκετική λογικη?
Λάζος, Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Μπουρούσης, Κουφός
υπάρχει άλλος (εκτός θαύματος με τον Σχορτσιανίτη) που να μπορεί να μπει σε αυτή την Εθνική?
και μάλιστα άκουσον άκουσον, στην θέση του Λάζου?
αλλά εδώ έχετε βγάλει από κακό ως μέτριο -στην καλύτερη- προπονητή τον Γιαννάκη
είστε λίγο μυρωδιές οι περισσότεροι εδώ που τα λέμε
Μιτς, hate to tell you I told you so κλπ
αλλά μήπως να σου θύμιζα με τη ευκαιρία το -προ 2 ετών- άρθρο Συρίγου?
πήγε κόντρα στο ρεύμα ο τύπος τότε, και έπεσε 100% μέσα
Mitsmann
03-02-2008, 13:18
μπορει να μη το θυμαμαι αλλα πρεπει να μου πεις τι ελεγε ο συριγος. αν ελεγες οτι ειναι λαθος η αποπομπη καζλαουσκας και το ολικο ξεσκαρταρισμα που εκανε ο γκερσον ας πουμε οτι αποδειχτηκε σωστο. Κι αν ειχε δωσει το "νον κωλ" στον Πενν θα ειχε αποδειχτει λαθος.
Moonspellheim
03-02-2008, 13:20
o syrigos pige oxi kontra sto reuma,kontra sto gauro opws kanei panta ta teleutaia xronia mias kai kopike to xartziliki apo ton socrates.
psychomaverick
03-02-2008, 13:34
Παύλε με Κουφό και υγιή Σόφο δεν υπάρχει Λάζος. Αν δεν πάρει Σόφο, ο Μπουρούσης εύκολα καλύτερος. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι ο Λάζος θα είναι απέναντι σε Μινγκ, Χάουαρντ, Γκαζόλ.
χαχαχα και στο ποδοσφαιρο ειχαμε το γραφικο Σαββα Θεοδωριδη αλλα η τριαρα ειχε παει συννεφο και δε γελαγες ε??? χαχαχαχα!!!!!
klassikos fila8los osfp...
dld esu goustares pou eixes to savva kai ton ellhniadh stous pagkous?
Mitsmann
03-02-2008, 14:12
αγαπητε φιλε γουαηνο, εννοω οτι οταν παιρνεις 10 χρονια πρωταθλημα κερδιζεις -γενικα- τον οσφπ στις περισσοτερες αναμετρησεις και εισαι απο πανω, δεν ασχολεισαι με τον τημ μανατζερ του αλλου. Π.χ. στην μπαλα που ειχαμε -περιπου- τον ιδιο γραφικο δεν κανει τα ιδια σχολια (αμα το διασκεδαζει γενικως ε) γιατι μετα θυμαται κατι αλλα και το γυρναει στο πουστη τζιγγερ πουλα.
Γενικα παντως μια που ειστε ολοι ειδικοι να μας κανετε ενα σκιαγραφημα του "τυπικου οπαδου οσφπ", για να δουμε και μεις! οποιος νομιζει οτι εχει ταλεντο στο γραψιμο ας το κανει.
regularpaul
03-02-2008, 15:31
Ο Συρίγος είχε γράψει στο περίπου ότι η ομάδα του Καζλάουσκας είχε αρχίζει να χτίζεται με πολύ υγιή τρόπο και ότι ήταν λάθος η σχεδόν ολοκληρωτική αλλαγή της στον πάγκο και στο ρόστερ (προ)πέρσι, τόσο γιατί έγινε με απότομο τρόπο σε μια ομάδα που είχε αρχίσει να ρολάρει και χρειαζόταν πολύ συγκεκριμένη ενίσχυση όσο και γιατί έγιναν κινήσεις χωρίς σωστό σχεδιασμό. Π.χ. 2 χρόνια τώρα παίζει ο gay χωρίς κανονικό βασικό playmaker.
Εσύ moonαποτέτοιε βλέπεις το συγκεκριμένο άρθρο να είναι κόντρα στον γαυρο ή κόντρα στο ρεύμα της εποχής που σας παραμύθιαζε ότι θα σαρώσετε τα πάντα? Αν ναι, είσαι ένα τυπικό δείγμα γαύρου :D
Εγώ βλέπω την πολύ έγκυρη γνώμη ενός πολύ έμπειρου μπασκετάνθρωπου.
Τον οποίο αντιπαθώ όσο δεν πάει αλλά αυτό δεν έχει να κάνει.
Moonspellheim
03-02-2008, 16:16
regular den epiases akrivws ti eipa.h sygkekrimenh apopsi tou syrigou itan swsth.kai egw to pisteua tote oti den eprepe na fygei o kazlaouskas kai oti den prepei na allazoume ta 3/4 tis omadas kathe kalokairi.
apla den mporw na tou dwsw sygxaritiria gia to oti epese mesa apo ti stigmi pou grafei monimws enantion tou OSFP.
ase pou exei pesei ametrites fores eksw se auta pou exei grapsei.
vasika den exw kai polu talento sto grapsimo opote de 8a to kanw to skiagrafhma alla kai esu se ena topic gia basket kai gia euroleague les 3-0 kai tetoia san apanthsh gia ton ellhniadh kai gia ton theodoridh tous duo megaluterous kretinous pou exoun parousiastei ston ellhniko a8lhtismo. Den nomizw oti exei kamia sxesh me to olo 8ema.
Mitsmann
03-02-2008, 20:01
Οκ, οταν καταλαβεις τι λεω, ελα να μου το ξαναπεις.
Moonspellheim
03-02-2008, 20:02
ton ellhniadh kai gia ton theodoridh tous duo megaluterous kretinous pou exoun parousiastei ston ellhniko a8lhtismo
den eisai katholou ypervolikos
Να σημειώσω ότι κι εγώ ήμανε υπέρ Καζλάουσκας και να ξαναμπώ στο πράσινο καβούκι μου.
o surigos se ekeino to ar8ro an 8umamai kala eixe pei pws vasikos logos pou efuge o kazlauskas htan oti eixe xasei stous telikous 3-0. Ekeinh h omada pantws an 8umaste eixe meinei ektos final four gia ena triponto, auto pou eixe xasei o papamakarios sto tel aviv oxi se kamia edra ths plakas. To xa dei ekeino to mats, opws kai tou pao me thn tau ekeinh th xronia kai 8umamai sofo na ta exei kanei ola poutana. Sthn arxh hmoun aisiodo3os gia gerson alla telika apodhxthke ligos, oxi oti ftaiei mono autos, sigoura kai oi paixters exoun tis eu8unes tous opws kai oi para polloi traumatismoi.
ps. ante pame re paidia na to gurisoume
ps. ante pame re paidia na to gurisoume
σε ποιούς απευθύνεσαι?
Mitsmann
04-02-2008, 10:04
στην αεκαρα που μολις ειχε κανει το 1-3. Τελικα ειχαμε τα κλαμματα του ντεμη.
αχαχαχαχαχ. topic-hyper-merge !
o spiliotopoulos dialexeto deytero group sthn klhrwsh.
alla an ayto legetai klhrwsh.
:|
daxei eleos.orismos einai den einai klhrwsh.
pao-sienna-efes-partizan
real-macabi-zalgiris-osfp
lietuvos-tau-fener-aris
hvilelos?
04-02-2008, 21:43
παο-ταου-τσσκα-ρεαλ
παο-ταου-τσσκα-ρεαλ
η λογική αυτό λέει, αν και δεν θα μου έκανε μεγάλη αίσθηση να πέρναγε στην θέση της Τάου η Λιέτουβος ή η Σιένα.
hvilelos?
05-02-2008, 03:21
Toυς ειδα προχτες μεσα στην μαδριτη και ηταν πειστικοι αν και με ηλιθια λαθη και κενα ανα διαστηματα να χαλανε την εικονα παρα τη νικη.Στην ευρωπη εχουν την εδρα και την εμπειρια για να προκριθουν και σιγουρα καλυτερη ομαδα απτην σιενα.Για την λιετουβος ειναι η αληθεια πως ξερω λιγα περα απο ροστερ
pao-cska-real-(mia ekplh3h), tau den th vlepw, vasika isws malaga h maccabi, h san isxuro outsider h lietuvos, as mhn 3egrapsoume kai osfp.
an perasei real kai cska den pernaei oute o osfp oute h macabi.
gia na mhn mperdeyesai.
:)
:shock: :shock: :shock:
Τι επική ανατροπή έκανε η ΤΣΣΚΑ???????
psychomaverick
13-02-2008, 22:17
Δύσκολα τα πράγματα στη Τουρκία. Τι ειν'αυτός ο Νίκολας ρε γμτ?
Δε μας μπαίνουν τα ελεύθερα σουτ και αυτώνε τους μπήκαν. Μπάσκετ είναι.
το βλεπετε;
πειτε τπτ παραπανω αν ναι
dead in magazines
13-02-2008, 22:45
Χάνουμε με 14...
psychomaverick
13-02-2008, 22:47
Δεν είναι έτσι Οντόνιαν, δεν ξέρω αν το βλέπεις..
Κρίμα δεν είναι με τπτ καλύτεροι αυτοί. Γκαντεμιά.
κακο ξεκινημα αλλα οκ,πρωτο ματς ηταν
Δεν είναι έτσι Οντόνιαν, δεν ξέρω αν το βλέπεις..
Ναι στριμινγκ με τουρκαλάδες χαχ. Πλάκα είχε.
σε κακη μερα ο παναθηναικος, η εφες δεν ηταν τπτ τρομερο. η CSKA εκανε θαυμα.. Τρελη στιγμη με παπαλουκα να χτυπιεται μετα τη χαμενη βολη.
psychomaverick
13-02-2008, 22:56
Και'γώ Sky Turk :P
Δεν ήταν μόνο τα σουτ, παιδαριώδη λάθη στην επίθεση, στο α' φάγαμε 46 πόντους (πρέπει να είναι ρεκόρ για φέτος) και θα ήθελα πολύ να δω stats για αιφνιδιασμούς. Κάκιστο παιχνίδι και άμα δεν ήταν μια απλά καλή ομάδα οι Τούρκοι (με Αρσλάν, Πενν και Χάτσον παίζανε ε) θα είχαμε φάει άνετα 20άρα+. Μπλατ για μια ακόμη φορά όπως πρέπει στα μεγάλα παιχνίδια, ο Ζοτς έχασε στην τακτική σήμερα.
Magellan
13-02-2008, 23:01
ποσο ηρθε ρε?
psychomaverick
13-02-2008, 23:02
74-64
χάλια παίξατε, πολύ κακή άμυνα.
αλλά εντάξει, και πάλι θα το πάρετε...
dead in magazines
13-02-2008, 23:09
Όπως είπε κι ο Αρμπούζης, πρώτο ματς ήταν, ελπίζουμε σε φορτσάρισμα και νίκη σε όλα τα επόμενα.
Moonspellheim
14-02-2008, 01:38
Και'γώ Sky Turk :P
Δεν ήταν μόνο τα σουτ, παιδαριώδη λάθη στην επίθεση, στο α' φάγαμε 46 πόντους (πρέπει να είναι ρεκόρ για φέτος) και θα ήθελα πολύ να δω stats για αιφνιδιασμούς. Κάκιστο παιχνίδι και άμα δεν ήταν μια απλά καλή ομάδα οι Τούρκοι (με Αρσλάν, Πενν και Χάτσον παίζανε ε) θα είχαμε φάει άνετα 20άρα+. Μπλατ για μια ακόμη φορά όπως πρέπει στα μεγάλα παιχνίδια, ο Ζοτς έχασε στην τακτική σήμερα.
elpizw na min ennoeis oti den einai kaloi paixtes o arshlan kai o hudson....
kai o Jaaber epaikse poly kala apo oti akousa me CSKA!megalh metagrafi o aiwnios!
Raven Lord
14-02-2008, 10:54
πφφφ... χάλια μαύρα. για την ώρα δεν αγχωνόμαστε όμως.
irreligious
14-02-2008, 15:20
πάμε γερά σήμερα,πιστεύω θα έχει κ κόσμο
Moonspellheim
14-02-2008, 15:38
full tha einai.thelw na pisteuw oti tha kerdisoume.
Magellan
14-02-2008, 15:40
εγω γιατι δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος?
τεσπα μακαρι να κερδισουμε γιατι αν δεν παρουμε και τα εντος μας βλεπω χλωμους για τη συνεχεια
πφφφ... χάλια μαύρα. για την ώρα δεν αγχωνόμαστε όμως.
oxi allwste kai 2oi na bgoume opoiadhpote omas apo ton 2o omilo ektos mporoume na thn kerdisoume.arkei na formaristoume omwz.
:| :| :|
Moonspellheim
14-02-2008, 17:07
wraia omadoula pantws h efes.ama eixe krathsei kai ton Haislip tha itan foveri.
Λαθος προπονητη πηραμε απ τη μακαμπι εμεις.
Magellan
14-02-2008, 17:14
εσυ δεν ησουν με γκερσον??? :P
Moonspellheim
14-02-2008, 20:25
Λαθος προπονητη πηραμε απ τη μακαμπι εμεις.
to elegan to kalokairi pou ton pirame oti o Blat eftiaxne ta systhmata kai ekane olh th douleia.
edw o blat katafere na kanei omada thn e8nikh rwssias, sthn efes 8a kollhsei pou epishs exei arketa kalo uliko?
O aris thn eixe kerdisei thn efes?
Eipa e8nikh rwssias kai 8umh8hka ena wraio point guard pou eixane kai ton legane ponkrasov, 3eroume pou paizei autos?
Βασικα ο γκερσον ειχε πει σε συνεντευξη στο euroleague.net οτι δεν σχεδιαζει συστηματα, τα πινακακια ειναι για τους ζωγραφους και οτι δεν προλαβαινει να δινει οδηγιες στα ταιμ αουτ. Ειναι γιγαντας ομως.
Diva Plavalaguna
15-02-2008, 01:26
ωραια τα πηγαμε ολοι
0/3
κ 8α εβαζα ευχαριστως κανα 10ευρω στοιχημα στην αρχη της βδομαδας οτι 8α καναμε 3/3.
τοσο σιγουρος ημουνα τρομαρα μου
:lol:
παντως για γαυρο που ειδα ουσιαστικα ισοδυναμες ηταν οι ομαδες.
απλα εκατσε στην 3η περιοδο κ δεν μπορουσε να καλυψει τη διαφορα
ειδες δλδ ισοδυναμες ομαδες
Diva Plavalaguna
15-02-2008, 04:28
ε δεν ειδα καμια ιδιαιτερη διαφορα.
εννοειται οτι η μακαμπι ηταν οσο καλυτερη χρειαζοταν για να κερδισει
κ πιο ευστοχη.
Woods 0p :lol:
Παντως με Γκριρ πλει-μεικερ δε γινεται δουλεια
δεν το κατεχει το παιδι
καλα, αυτο που ελεγα. ναι στην αμυνα αλλα ρε παιδια στην επιθεση γιατι να παιζουμε φιλοτιμα αφου υπαρχουν παικταραδες να κανουνε οτι θενε; ο γουντς δεν ειναι για να δινει ασσιστ ελεος..
καλά χθες πήγαν όλα στραβά. τεσπά, χρειάζεται υπομονή με το μπουρδέλο που άφησε ο χοντρός. πάντως και πάλι παραλίγο να το γυρίσουμε, αλλά όταν έπρεπε τα πήραν τα σφυριγματάκια τους οι οβραίοι. ουσιαστικά πάντως, bye bye euroleague για μας....
μη βιαζεσαι, θα περασουμε.
μακάρι φίλε, αλλά πολύ χλωμό.
Btw MVP της αγωνιστικής αυτής βγήκε ο Γκριρ.
Μια χαρα παιχτακι ειναι ο γκριρ ρε παιδες.
Moonspellheim
20-02-2008, 22:41
gia peite osoi vlepoun ta mats
carheart
20-02-2008, 22:43
που να το δούμε;
Moonspellheim
20-02-2008, 22:44
supersport n
opou n>1 (an n=1 tha to evlepa ki egw)
Χμ λίγο κακή η διαιτησία σήμερα ε. :?
ΝΑΙ ΡΕ ΜΑΗΚ ΝΑΙ
πωπωπω τι ηταν αυτο ρε
και με κοντρα διαιτησια και με πολλα λαθη κιομως,μπραβο στα παιδια
Επίτηδες τα έκαναν για να το διασκεδάσουμε. :P
ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΜΠΑΤΙΣΤ. :D
carheart
20-02-2008, 23:36
καρδιακό.
αλλά τι θα γίνει με supersport;
Όχι άλλο ερασπορ, θέλω τηλεόραση.
Magellan
20-02-2008, 23:58
streaming που παιζει?
γενικα για μπαλα, μπασκετ
κυριως μπαλα για αγωνες που δειχνει σουπερσπορτ
Moonspellheim
21-02-2008, 00:42
to www.myp2p.eu (http://www.myp2p.eu) yparxei alla to vazelo den ton eixe shmera px
paixame gia kana 20lepto kai bale xalia shmera.
alla kai oi diaithtai mou fanhkan arnhtikoi ews proklhtikoi ap to ghpedo.isws na kanw kai la8os.
anyway ta pragmata dyskoleuoun poly.an den synel8oun diamanthdhs kai saras den exei 2plo sth sienna kai elpizoume mono se gela twn italwne gia thn 1h 8esh.
:| :| :|
giati allo na psaxneis ektos edras nikh me tau kai allo na 8es entos me lietuvos.ektos an h . htan symbolismos
:!: :!: :!:
chris_boss
21-02-2008, 16:31
καρδιακό.
αλλά τι θα γίνει με supersport;
Όχι άλλο ερασπορ, θέλω τηλεόραση.
Να έρχεσαι γήπεδο ρε μουνή! 10ε έχει το εισιτήριο.
ΥΓ. Το παιχνίδι το πήραν κόσμος, Χατζηβρέττας, Μπατίστ. Με αυτή τη σειρά.
ki aytos o billhs o spanoulhs tzampa epaize re ma
sorry e :pink:
perasan 30sec.
chris_boss
21-02-2008, 16:58
ki aytos o billhs o spanoulhs tzampa epaize re ma
α δεν ξέρω. δεν έχω μελετήσει το συμβόλαιο του
edit: η διαδοχή στον πάγκο έχει ήδη ξεκινήσει
me toso klwtsidi pou fage x8es o pagos einai sigouro.
:)
chris_boss
21-02-2008, 17:45
χεχ. ισχύει. είμαι σιγουρος ότι φανταζόταν τους κώλους των διαιτητών.
Σοβαρά τώρα, είδες τι παίχτηκε στο τέλος; ο Ιτούδης έδωσε εντολή να μη γίνει φάουλ και ο αδερφός μου ορκίζεται ότι ο Ομπράντοβιτς ζήτησε φάουλ (το οποίο και συνηθίζει) και οι παίκτες ακολούθησαν την εντολή του Ιτούδη. Μετά την τάπα, όταν οι Σέρβοι ζήτησαν τάιμ αουτ, διαφώνησαν σε έντονο ύφος. Έτσι ρε μουνιά, πάθος.
file ton itoudh ton zhthse h tau gia proponhth to kalokairi.ayto ta leei ola.o itoudhs kanei ola ta systemia ths amynas kai einai sexper sta twn antipalwn tou pao.oxi olo to scouting alla ta xeyrei.o obradovic exei ginei pxio iwannidhs sthn tsantila ki ap ton iwannidh sta kala tou.
oso gia to foul se pisteyw.alla esy ti ekanes toso xamhla mhpws meneis se tpt ekales kai douleueis me etairika pcia?
chris_boss
21-02-2008, 18:09
Φίλε εγώ πίσω από το καλάθι ήμουν. Δεν έχουμε λεφτά εμείς της Λεωφόρου :(
giati allo na psaxneis ektos edras nikh me tau kai allo na 8es entos me lietuvos.ektos an h . htan symbolismos
:!: :!: :!:
Όπως και ναχει θα περάσουμε. Αλλά και να γίνει η στραβή, λίγη στενοχώρια και πάμε πάλι του χρόνου. Η ομάδα κάνει ο,τι μπορεί και εμένα μου φτάνει, δε μπορούμε να παίρνουμε Εβρωλίγκα κάθε χρόνο. :P
Stormrider
22-02-2008, 00:44
καλός ήτανε ο ολυμπιακός σήμερα, αν βγάλεις το ξεκίνημα που ηταν κάκιστος. εδωσε 1-2 ανάποδα σφυρίγματα στο τέλος ο διαιτητακος και ετς χασαμε.
ναι δεν ήταν άσχημος. αλλά για να κερδίσεις εκεί μέσα θες καλύτερη εμφάνιση. εξ άλλου όταν στο τέλος μειώσαμε στους 6 δώσαν κάτι ανάποδα σφυρίγματα και τέλος.
έλεος πάντως με τις απουσίες φέτος.
ο Βασιλειάδης γιατί δεν έπαιξε καθόλου?
Stormrider
22-02-2008, 00:51
ο Βασιλειάδης γιατί δεν έπαιξε καθόλου?
αν θυμάμαι καλα εχει ενα πρόβλημα με την μέση του
Moonspellheim
22-02-2008, 00:58
ntaksei stadar epaize edra h diaithsia,alla ligo pio prosektikoi na eimastan tha mporousame toulaxiston na xasoume me katw apo 5 pontous.
otan sou leipoun omws mace,vasileiadis,mpourousis den ginetai na kerdiseis ekei mesa.
pantws sigoura itan mia emfanish pou mas dinei elpides gia ti synexeia.me plhres roster kai me perissoterh prosoxh kai sta 40 lepta mporoume na paroume h th Zalgiris h th Maccabi ektos edras.
Moonspellheim
22-02-2008, 02:27
giati re paparidh?den mporoume na kanoume ena diplo h sth Zalgiris h sti Maccabi?
edw tha kanoume sto Londino....
8)
Entrancemperium
22-02-2008, 02:47
Auta einai..
psychomaverick
22-02-2008, 16:23
Εγώ έβλεπα χθες κ'έλεγα σε ποιόν αρέσει και σε τι βοηθά ο κανονισμός με τ'αντιαθλητικά?
το άσχημο της υπόθεσης δεν είναι ο κανονισμός, αλλά η εφαρμογή του.
Εγώ έβλεπα χθες κ'έλεγα σε ποιόν αρέσει και σε τι βοηθά ο κανονισμός με τ'αντιαθλητικά?
Αρέσει στους παίκτες που θέλουν τον αντίπαλο να πηγαίνει για τη μπάλα και όχι τα πλευρά τους όταν είναι έτοιμοι να βάλουν τον αιφνιδιασμό πχ.
psychomaverick
22-02-2008, 17:47
Δεν ξέρω αν αρέσει, εμένα μου φαίνεται χαζός και πολύ πιο υποκειμενικός. Όσο υπάρχει θα βλέπουμε κατά καιρούς το θέατρο του παραλόγου όπως το καλοκαίρι με τους Ισπανούς.
Αν εννοείς το τι σφυρίζεται για αντιαθλητικό, πάσο, τα έχουν κάνει λίγο σκατά.
psychomaverick
22-02-2008, 18:00
Μα γι'αυτό μιλάω. Το αντιαθλητικό γενικώς είναι περίεργος κανόνας στην εφαρμογή του, αλλά τώρα έγινε ακόμη πιο περίεργος (σε μένα τουλάχιστον). Η αλλαγή αυτή που έκαναν μου φαίνεται ότι βολεύει τους διαιτητές πάντως.
Magellan
28-02-2008, 00:37
παραταση...
ο βαζελος εχασε
Entrancemperium
28-02-2008, 00:51
H siena polu kalh omada efeto kai prepei na paei final four..
Pisteyw 8a refarei o zeco kai 8a mas perasei telika..
Prepei na psilosobareytoume omws..
Ήμασταν κακοί στην άμυνα και λείπει πολύ ο Τσαρτσαρής από τη ρακέτα. Οι άλλοι που έμειναν είναι λίγο... χαζοί. Ακόμα περνάμε.
Magellan
28-02-2008, 00:57
παλι καλα...
πώωωωω... με τη ψυχή στο στόμα. πάλι καλά...
Magellan
28-02-2008, 01:08
στο τελος εκαναν ο,τι μπορουσαν για να χασουν
Moonspellheim
28-02-2008, 01:52
klassikos olympiakos shmera.an skoraroun 20+ greer-jackson tote kerdizei.vevaia me tin proypothesi oti oi ypoloipoi tha paiksoun estw kai elaxista.shmera kerdisame apokleistika kai mono logw tis afypnishs tou vasilopoulou pou vevaia den panhgyrise(mallon stenaxwrithike gia tin htta me ti Siena).
o matse prepei na epistrepsei edw kai twra alliws den prokeitai na lythoun stin epithesi oi ypoloipoi.
Ελα ηρεμηστε με το βασιλοπουλο.. σιγα. Η σιενα ομαδαρα. Γουντς πηρε επιθετικο φαουλ! ΘΕΟΣ!! :rofl:
η καθιερωμένη μπάκα της εποχής
Mitsmann
28-02-2008, 09:26
ο καθιερωμένος μπάκε της εποχής
20 la8h kanane.bravo sta paidgia.
fate twra kamia 15wrh proponhsh kai mia 20rh video8erapeia mpas kai strwsete.
(xlwmo)
:x :x :x
Moonspellheim
28-02-2008, 12:58
http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=121643
gia poious xtypaei h kampana?
saras-spanoulis?
chris_boss
28-02-2008, 13:06
Ο Σάρας ήταν καταπληκτικός χθες στην επίθεση, στην άμυνα μέτριος. Ο Σπανούλης ήταν χωματίλα (c) παντού αλλά δε νομίζω ότι αξίζει τέτοιο σχόλιο για ένα κακό παιχνίδι. Δεν έμεινε μόνος του 30' στο παρκέ, άλλος τον κρατούσε. Δε νομίζω ότι έχει κάποιον στο μυαλό του, μάλλον θέλει να τους τσιτώσει.
Η περιφερειακη μας αμυνα ηταν για κλαμματα. :(
Ο Σάρας ήταν καταπληκτικός χθες στην επίθεση, στην άμυνα μέτριος. Ο Σπανούλης ήταν χωματίλα (c) παντού αλλά δε νομίζω ότι αξίζει τέτοιο σχόλιο για ένα κακό παιχνίδι. Δεν έμεινε μόνος του 30' στο παρκέ, άλλος τον κρατούσε. Δε νομίζω ότι έχει κάποιον στο μυαλό του, μάλλον θέλει να τους τσιτώσει.
Ίσως τον βλάκα τον ζίζιτς. :P
Mitsmann
28-02-2008, 18:31
Ίσως τον βλάκα τον ζίζιτς. :P
χαχα παιζει και να βγει το μονο πραγμα που ειχε δικιο ο χοντρος εβραιομιζας.
Συμφωνώ. Για τον ζιζιτς ε; Ο Πίνχας είχε πάντα δίκιο. :D
Moonspellheim
28-02-2008, 18:43
mou xoun leipsei oi grafikothtes tou!
Stormrider
28-02-2008, 18:46
ace sto avatar sou einai o evraios mikros?
Moonspellheim
28-02-2008, 19:22
axaxaxaxaxaxax!!!!!!!!!!
ααααααααααααχαχαχαχαχ best stormrider post ever.
carheart
29-02-2008, 15:26
Είμαστε ήδη στο ΟΑΚΑ για το ματς με την Εφές.
freak brother
29-02-2008, 16:29
παιζει να κατεβει με τα τριτο-τεταρτα λεει η εφες.
Magellan
29-02-2008, 16:30
τους αμερικανους μαλλον θα τους διωξει
freak brother
29-02-2008, 16:35
τους αμερικανους μαλλον θα τους διωξει
ε ναι :wink:
carheart
06-03-2008, 10:50
πάμε ρε πούστη μου, διπλό στο Ισραήλ!
Mitsmann
06-03-2008, 11:04
γενικα δε νομιζω οτι εχουμε προβλημα (δε ξερω τ αλλα τα παιδια τι θα πουνε) αλλα τη βρισκετε με το να κοροιδευετε/βριζετε/γουατεβερ τον ολυμπιακο σε καθε δευτερο ποστ που κανετε εδω?
Γαμάτη βασική πεντάδα από Ζέλικο για να δείξει ποιοι ματώνουν στο γήπεδο. Ελπίζω να βγει σε καλό. :P
γενικα δε νομιζω οτι εχουμε προβλημα (δε ξερω τ αλλα τα παιδια τι θα πουνε) αλλα τη βρισκετε με το να κοροιδευετε/βριζετε/γουατεβερ τον ολυμπιακο σε καθε δευτερο ποστ που κανετε εδω?
Είσαι στο σωστό τόπικ;
ΠΟΥΣΑΙ ΡΕ ΤΣΑΡΤΣΑΡΗ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΠΑΝΑΓΙΑ.
Να μπει και κανένα ελεύθερο σουτ δεν κάνει κακό. Στην έδρα μας είμαστε φφσ.
Magellan
06-03-2008, 23:39
NAI ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!
γάμησε. τρελός ο συριανός, θεός ο γκρίρ.
Magellan
06-03-2008, 23:47
ναι γαμησε
αλλα οπως ειπε και γνωστος γραφικος γαυρος του ι-αρ
"σου πηρε ενα θα χασει 2"
Ωραίος αγώνας. Επειδή κερδίσαμε δηλαδή. Αν και φαινόταν μέχρι το 25κάτι ότι θα ήταν άλλος ένας αγώνας εκτός έδρας που θα χάναμε με κατεβασμένα χέρια. Ευχάριστη έκπληξη. Ο Γκριρ όταν παίζει στην κανονική του θέση είναι από τις πιο αξιόπιστες επιθετικά λύσεις μας (σε γενικές γραμμές γιατί συχνά πυκνά κάνει τρελές μαλακίες).
Εδώ θα έπρεπε να πούμε ότι σαν γυρίσει ο Μάτσε θα είμαστε άλλη ομάδα αλλά emo η χρονιά αυτή είναι χαμένη για τον Ολυμπιακό. Οι παίχτες φαίνονται να ψάχνονται εντελώς και είναι προφανές ότι έχουμε πρόβλημα απέναντι σε δεμένες ομάδες.
Αν του χρόνου δεν αλλάξουμε όλη την ομάδα πάλι, θα είμαι πολύ αισιόδοξος.
Ε ρε πούστη, 2 σφυρίγματα και 2 τρίποντα τους και πάλι από την αρχή.
Για τη διαφορά αγχώνομαι.
Έντιτ: Δεν υπάρχει αυτή η διαιτησία. :?
βασικα πασχουμε,αυτο ειναι το θεμα
για γαυρο δε το ειδα αλλα να κερδίσεις μεσα στο ισραηλ τη μακαμπι μονο τυχαιο δεν ειναι
Δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος. Είμαστε με 14 δευτερόλεπτα πριν το τέλος στους 9 πόντους διαφορά και δεν κάνουμε ένα φάουλ μήπως και το πάμε στους 11; Εκτός αν η πιο πιθανή ισοβαθμία μας με την Εφές πλέον είναι σε περίπτωση τριπλής οπότε δεν ήθελαν να ρισκάρουν να μειώσουν κι άλλο οι άλλοι. Πάντως ακόμα και αυτός ο κακός και μισός ΠΑΟ είναι καλύτερος των Τούρκων.
Έντιτ: Απότι βλέπω τα νούμερα, και η πρώτη θέση είναι αρκετά μέσα στις δυνατότητες της ομάδας, αν ρολάρει λίγο.
Καταλάθος Γουρλής.
Αν του χρόνου δεν αλλάξουμε όλη την ομάδα πάλι, θα είμαι πολύ αισιόδοξος.
αυτό βασικά. γιατί και φέτος καινούρια ομάδα έχουμε ουσιαστικά.
Δεν κατάλαβα τι έγινε στο τέλος. Είμαστε με 14 δευτερόλεπτα πριν το τέλος στους 9 πόντους διαφορά και δεν κάνουμε ένα φάουλ μήπως και το πάμε στους 11; Εκτός αν η πιο πιθανή ισοβαθμία μας με την Εφές πλέον είναι σε περίπτωση τριπλής οπότε δεν ήθελαν να ρισκάρουν να μειώσουν κι άλλο οι άλλοι. Πάντως ακόμα και αυτός ο κακός και μισός ΠΑΟ είναι καλύτερος των Τούρκων.
Έντιτ: Απότι βλέπω τα νούμερα, και η πρώτη θέση είναι αρκετά μέσα στις δυνατότητες της ομάδας, αν ρολάρει λίγο.
μίλησε η σοβαρότητα στα σημεία κλειδιά ευτυχώς
Moonspellheim
07-03-2008, 00:51
terastia emfanish shmera,den exw logia.ama tolmisei kana mounopano na gkriniaksei gia ton greer sto sef na paei na gamithei.
kai o vasilopoulos poly kalh emfanish an kai fortwthike nwris me faoul.paizei na einai h megalyterh nikh twn teleutaiwn 4-6 etwn.
pame twra ola gia ola sta 2 epomena mats kai pote den ksereis.ama epistrepsei kai matsas...
Entrancemperium
07-03-2008, 01:15
Me th diafora den katalaba ti paixthke shmera sto oaka..Isws epeidh ousiastika h efes me htta htan pisw ena ba8mo ??
Ti na pw? Mhpws oligoria? Mpa o zeliko einai manoula se kati tetoia..
Ante na paroume kai th siena next week na lhksei to 8ema..
Megalh nikh kai h omada me tis kokkines emfaniseis mestoys ebraious..
Moonspellheim
07-03-2008, 01:24
Megalh nikh kai h omada me tis kokkines emfaniseis mestoys ebraious..
o gayros ennoeis?
carheart
07-03-2008, 01:31
Δεν έχουμε ψηλόοοοο.
Χατζηβρέττας πολύ όμορφος, αλλά η ομάδα ήταν πάλι κακή.
Περνάμε όμως, και το πιο σημαντικό.
Mitsmann
07-03-2008, 01:37
Χατζηβρέττας πολύ όμορφος
http://www.sport.gr/basket/eurobasket05/teams/1/562.jpg
ε οχι δα!!!
carheart
07-03-2008, 01:43
Να συζητήσουμε γιατί ο Ομπράντοβιτς δίνει τόσο λίγο χρόνο στον Γιασικεβίτσιους; Και γιατί τον αναγκάζει να έχει ψηλό προς συνεργασία τον Ντικούδη;
Πείτε γνώμες.
chris_boss
07-03-2008, 01:53
Γιατί φαίνεται να του κόβει λίγο περισσότερο από του Ζιζιτς (ο οποίος συνήθως έχει περισσότερα φάουλ από ότι πόντους και λεπτά συμμετοχής). Κατά τα άλλα "στη Λεωφόρο παίζουμε κλπ".
Μεγάλη παιχτούρα ο σάρας αλλά από ότι φαίνεται ήταν πλεονασμός. Καλύτερα να έδινε τα λεφτά που του έδωσε στην cska και να έπαιρνε πίσω σίσκα. Για αυτό δεν τον βάζει πολύ.
Όσο για το Ντικούδη κάτω τα χέρια από το Δήμο, αν δεν το θέλετε δώστε τον μας.
carheart
07-03-2008, 01:56
Διαφωνώ για Γιασικεβίτσιους, αν του δωθεί χρόνος συμμετοχής και λίγο πιο τσακάλια που θα πιάνουν τις ασσίστ που δίνει ή θέλει να δώσει, ο Παναθηναϊκός θα ανέβει πάρα πολύ.
επίσης ο Βασιλόπουλος πρέπει να είναι ο μοναδικός καλαθοσφαιριστής που σταματάει μόνος του ολόκληρα καράβια αντιπάλων
Entrancemperium
07-03-2008, 02:11
Egw apla 8ewrw oti o saras den einai akribws pleonasmos gia thn omada apla mallon den tairiazei me th filosofia zeliko..Einai STAR asso-duos kai enas paixths ousias tairiazei pio polu sth filosofia tou coach..Klasiko paradeigma siska perusi..
Alla fusika einai uperxrhsimos 8eoulhs kai auto logika 8a fanei otan 8a kaiei h mpala se final four p.x. h telikous prwta8lhmatos..
Oson afora gia to mikro xrono summetoxhs , nomizw oti kati paixthke me zeliko shmera dld psilomanouriasane eks'ou kai epaikse ousiastika pros to telos. Kai gia th sunerghasia me dickoudh dustuxws o zizits ston pao metatraphke se gidi kai oi alloi duo pshloi einai ektos..
O prkatsin den kserw kan an einai paixths h apla moirazei petsetes ston pagko h mhpws einai ennoia..
An h aporia afora Batiste tote pragmatika den kserw...
Egw na rwthsw me th seira mou..
1. afou o saras shmera kapou den tou ekatse, o becirovich giati den dokimasthke oso 8a mporouse na dokimastei??
2. paixtaras o v. span re paidaki mou alla merikes fores einai teleiws street kai atomistiko to basket pou paizei..
chris_boss
07-03-2008, 02:35
Oson afora gia to mikro xrono summetoxhs , nomizw oti kati paixthke me zeliko shmera dld psilomanouriasane eks'ou kai epaikse ousiastika pros to telos. Kai gia th sunerghasia me dickoudh dustuxws o zizits ston pao metatraphke se gidi kai oi alloi duo pshloi einai ektos..
Στην αρχή της 3ης περιόδου, ο ΣούπερΣάρας(c) έκανε την κλασική κίνηση προς το καλάθι και έσπασε (λογικά κοιτώντας αλλού) στο Ζίζιτς που υποτίθεται ότι ακολουθούσε. Ο Ζίζιτς χάζευε πάλι με αποτέλεσμα να του φύγει η μπάλα από τα χέρια. Ο Σάρας εξοργίστηκε, άρχισε να του φωνάζει πραγματικά πολύ έντονα και έφυγε μόνος του προς τον πάγκο πετώντας στο παρκέ το περικάρπιο του. Αργότερα σηκώθηκε από τον πάγκο κι έκανε τον προπονητή ή τη μασκώτ. Γενικά μια απόλαυση αυτό το παιδί. Εγώ πάντως τον λατρεύω, κάνει πράγματα μέσα στο γήπεδο που μπορούν να σε συγκινήσουν. Το έχει.
Εγώ έλεγα στην αρχή ότι το δίδυμο Σάρας-Ζίζιτς μπορεί να αποδειχτεί κλειδί και να μας δώσει άλλον έναν τρόπο να σκοράρουμε για να μη διαβάζεται η ομάδα τόσο εύκολα. Τελικά ο Ζίζιτς αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων και γι' αυτό υπάρχει εκνευρισμός με (και του) Σάρας, που μπορεί να κάνει 10 και τελικά κάνει 6 μέσα στο παρκέ.
Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟ έχουν μάθει να τρέχουν τα συστήματα πάρα πολύ γρήγορα (γι' αυτό και οι γρήγοροι ψηλοί) και να κοιτάνε προς τη μπάλα σε συγκεκριμένες στιγμές. Ο αντίπαλος δε μπορεί να ακολουθήσει, αλλά πρέπει να γνωρίζεις τους συμπαίκτες σου τέλεια (που ακόμα δεν ισχύει με Σάρας νομίζω) και δε σηκώνει αυτοσχεδιασμούς, όπως οι πάσες από το μάτι της βελόνας του Σάρας. Και καταλήγει από ενορχηστρωτής, σουτέρ.
ola ta lefta htan o 8anashs shmera.den xerw ti edeixe h tv kai ti parathrhsane osoi htan sto oaka.alla pragmatika episkiase ta panta.
:D :D :D
psychomaverick
07-03-2008, 02:46
Τι μικρό χρόνο συμμετοχής ο Σάρας, 23 mpg έχει.
Ο παο έχει πρόβλημα (το μοναδικό αλλά κάνει τη διαφορά) με το βασικό 5άρι. Δεν υπάρχει αξιόπιστος ψηλός να παίζει ώρα, όπως ήταν ο Ρέμπρατσα, ο Ράτζα ή ακόμη και ο Παπαδόπουλος αν θέλουν κάποιοι. Ο Ζίζιτς είναι μια χαρά για πάγκο και νομίζω ζητάμε πολλά από ένα παίκτη που είναι για λίγα και καλά, οι Μπατίστ και Ντικούδης 4άρια (του Μπατίστ ειδικά δεν μπορεί να του πει κανείς τπτ ε, 3άρι έπαιζε στην αρχή). Πέρυσι την έβγαλε καθαρή με Τομάσεβιτς αλλά φέτος έπρεπε απ'την αρχή να πάρει ψηλό. Άμα υπήρχε ο Πέκοβιτς από τώρα σ'αυτή την ομάδα θα μιλάγαμε για άλλα δεδομένα.
α, επίσης μ'αρέσει προσωπικά το σύστημα που έχει και τους 3 μαζί με το Διαμαντίδη 3άρι. Αν είναι κάποιος "πλεονασμός" στην ομάδα αυτός είναι ο Μπετσίροβιτς.
apo allhlokalypseis sthn amyna,perifereiakh kyriws den eides kana problhma e?
Η ομάδα ήταν κακή σήμερα, χάσαμε μερικούς παίκτες τους αμυντικά, μας πήραν τα ριμπάουντ και ήμασταν και άστοχοι μακριά από το καλάθι. Το γεγονός ότι το μόνο που σκεφτόμουν όμως στην τρίτη περίοδο ήταν "γμτ δε θα έχουμε χρόνο να καλύψουμε τη διαφορά" και όχι οτι θα χάσουμε λέει πολλά για την ομάδα.
psychomaverick
07-03-2008, 02:56
Τι λες, τις αλλαγές που έβγαινε το 3άρι τους (κυρίως αλλά και τα δυαροτεσσάρια) για 3ποντο / ελεύθερο σουτ και δεν πήγαιναν πάνω τους Μπατίστ και Ντικούδης (για τον Αλβέρτη δε μιλάω)? Αυτά είναι προβλήματα αλλά εξηγούνται και λύνονται, δεν είναι σαν του ψηλού που δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα.
carheart
07-03-2008, 02:57
Από την άλλη όμως, ο Παναθηναϊκός, με χειρότερο περιφερειακό σύνολο από το τωρινό, είχε καταφέρει να είναι νούμερο ένα, με βασικό πεντάρι τον Φεράν Μαρτίνεθ και αναπληρωματικό τον Ρότζερς, που κανονικά ήταν power forward και γέρος, αλλά δεν είχε άλλο ψηλότερο, μετά ήρθε ο Μίντλετον.
Φυσικά και χρειαζόμαστε πεντάρι όμως. Ακόμα και δεν κάτσει Πέκοβιτς, επειγόντως τον Μάσεϊ.
Entrancemperium
07-03-2008, 03:01
Me prolabe o carheart o masei endedeigmenh kai polu kalh lysh gia tous pshlous aneksarthta isws kai apo pekovits (o zizits isws na prepei na apoxwrhsei o ntegian isws na exei teleiwsei)..
Me th diafora sto telos ti paixthke phre kaneis xampari?
carheart
07-03-2008, 03:03
Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να πάρει διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων για περίπτωση ισοβαθμίας με Εφές. Και ενώ ήταν 9 πόντους μπροστά, δεν έκανε φάουλ, για να μη ρισκάρει να μειωθεί η διαφορά με βολές, αυτά κατάλαβα εγώ!
psychomaverick
07-03-2008, 03:04
Πάτρικ Μπέρκ ρε :touched:
Δεν είναι ίδια τα δεδομένα Μάνο, η ΤΣΣΚΑ πχ θα σου έρθει με Κριάπα, Σμόντις, Άντερσεν, Ζεβροσένκο, Βαν Ντε Σπίγκελ ('νταξει, αυτός δε μετράει), μεγάλη διαφορά.
Μπατίστ και Winston συνεχίζουν και του χρόνου οπότε είναι κλεισμένες οι θέσεις των ξένων (εκτός αν γίνει Έλληνας ο Μπατίστ :P )
carheart
07-03-2008, 03:06
Μη θυμηθώ Τζον Αμίτσι!! :redwink:
Entrancemperium
07-03-2008, 03:09
Egw katalaba oti sto telos malakisthkan giati xronos uphrxe gia na diekdikhsoun th diafora..
Elpizw na mh xreiastwei na kseperasoume tous tourkoi sthn isoba8mia..
psychomaverick
07-03-2008, 03:10
Εγώ θα σου θυμήσω κάτι ακόμη πιο cult, John Salley μλκ :!:
Εγώ ελπίζω σε Πέκοβιτς γιατί με τα κολλήματα του Ζοτς θα είναι το 5άρι του παο για την επόμενη δεκαετία :P
Ο Αμίτσι ήταν πούστης!
Εντρανσαπαφτέ (σόρι δύσκολο :P ) νομίζω ότι πλέον για να ισοβαθμήσουμε σε δεύτερη θέση με Εφες θα πρέπει να είναι τριπλή ισοβαθμία και σε τέτοια περίπτωση μετράνε αλλιώς οι διαφορές.
Ο Πέκοβιτς αν κάτσει να μάθει από τον Ζέλικο θα γίνει τρελή ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ.
Entrancemperium
07-03-2008, 03:23
O Amitsi htan logios Agglos lordos!!! (forage kai gualakia)
Re c pleon logika den paizei isoba8mia an o pao paixei opws prepei apo dw kai pera (dld 2/2)! Prwtos kai fugame..
Oso gia pekobits xalara pisteyw mporei na ginei to neo poulen toy Zots an kai exei parei 8esh gia ekpaideush o winston!
Ναι λογικά δε χρειάζεται, οπότε γιατί να κυνηγούν τη διαφορά; :P
Απλά λέω ότι ΑΝ γίνει το τρελό κόμπο και ισοβαθμήσουμε θα είναι λογικά σε τριπλή, οπότε πάει αλλιώς.
Όσο για τον (αγαπημένο μου παρόλαφτα) Αμίτσι, τσίμπα:
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=2757105
Entrancemperium
07-03-2008, 03:31
@Odonian: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ta spases...Trufero kai sunama ekswtiko agori me euais8hsies o john..
Nomiza oti ekanes plaka re..:P
Το είχα μάθει όταν έγινε πριν κάτι χρόνια και εξήγησε πολλά για τη συμπεριφορά του. Αλλά πέρασε μάλλον άσχημες φάσεις στο ματσό περιβάλλον του ΝΒΑ. Άσε που ήταν μάλλον λίγο πιο έξυπνο το παιδί από τους άλλους αράπηδες και αυτό παίζει να το συγχωρούσαν πιο δύσκολα. :P
Βρες συνεντεύξεις του για το θέμα, έγραφσε και βιβλίο.
είναι λίγο τοιούτοιος ο Αμίτσι, το έχει δηλώσει και ο ίδιος όταν σταμάτησε το μπάσκετ, μάλιστα κάπου είχα διαβάσει ότι επειδή ο Αλβέρτης έμενε μαζί του στο δωμάτιο κάποιες εφημερίδες πετάγανε σπόντες και για Αλβέρτη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερο περιβάλλον από την Ελλάδα για έναν λυγερόκορμο πάντως
ti diafores kai arxidies lete, etsi ki allios i efes tha meinei apokso. kata ta alla nai o pao den exei pentari, apo tin alli den eixe pote pentari. anapoleite persino tomasevits, pou einai paixtis-euaisthisia. ta pragmata einai apla. frontizeis na kaneis kanoniko symvolaio ston kalytero paixti pou exei foresei pote ti fanela sou, gia na min ston fane tin epomeni xronia oi rousoi kai fysika eprepe na xes frontisei na doseis lefta ekei pou eprepe, otan eprepe. to xo ksanapei, alla panathinaikos me skola kai mpatist, eite kai oi dyo mesa eite enallaks de tha eixe kanena provlima konta sto kalathi. kai episis as afisoun kapoioi stigmi (proponites? sympaixtes?) ton mpetsirovits na paiksei ws igetis to palikari. an paizei prosopiko provlima ti na kanoume, diokste ton kai ferte ton ntragkits prin anevoun oi times :!:
Raven Lord
07-03-2008, 12:10
ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. ελπίζω να συνέλθουμε έγκαιρα και να μην πάει χαμένη η χρονιά. με ισοβαθμία δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, τουλάχιστο για τις θέσεις που δίνουν την πρόκριση. όλα τα λεφτά το ματς με σιένα. εκεί θα μετρήσει η διαφορά, αν και δύσκολο να περάσουμε από παρτιζάν.
opoios exei dei arketo pao as kanei ena sxolio gia ton spanouli, pws einai fetos dld meta th 8hteia tou sto nba, egw se kati liga mats pou ton exei dei pantws perase teleiws aparathrhtos, kai gia to spanoulh auto einai periergo.
Mitsmann
13-03-2008, 23:11
μπραβο ρε καυλες. μπραβο.
Magellan
13-03-2008, 23:11
:D
jack the ripper
13-03-2008, 23:12
ΜΑΙΚ ΜΠΑΤΙΣΤ :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
ωραία η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ στο καουνας. :evil:
Moonspellheim
13-03-2008, 23:38
pragmatika akrivws auto skeftika!poly megali nikh omws.ama exeis kalh amyna mporeis na kerdiseis kai se paixnidia pou eisai athlios epithetika.opws to shmerino.pou sai re gershon me ta wraia sou????
hvilelos?
14-03-2008, 00:43
Γιατι η Σιενα δεν ηθελε να κερδισει σημερα?
χαχαχαχ τραγικη η τελευταια φαση της σιενα. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕΑΛ.
όχι ρε πούστη, κέρδισε η Μακάμπι...μαλακία, γιατί τώρα περνάμε μόνο δεύτεροι και μου μυρίζει σφαγή με τη Ρεάλ. σιγά μην αφήσουν τη διοργανώτρια να αποκλειστεί.
Θρυλάρα πάντως σήμερα. τουλάχιστον στην άμυνα ήταν σεμιναριακοί.
Moonspellheim
14-03-2008, 00:58
ti ante geia?pisteueis oti tha tin afisoun ektos final4 ti real?fetos idiws?
ναι. αν κερδίσει η Παρτιζάν περνάει στη θέση σας.
Stormrider
14-03-2008, 01:35
ela mori omada. den to eida to mats. megali niki.
ithela na to postarw apo to mats me ti makampi...
einai i idea mou pws i omada exei simazeftei?
Moonspellheim
14-03-2008, 01:38
den kserw,o ace ti leei? :D
hvilelos?
14-03-2008, 02:29
Ενταξει το γεγονος οτι κρατησαν τη διαφορα και οτι θα προκριθουν ως πρωτοι δεν δικαιολογει το δωρο της νικης και μαλιστα με τετοιο τροπο.Το τελευταιο λεπτο ηταν πληρης διακωμωδηση του μπασκετ δυστυχως
carheart
14-03-2008, 03:34
Εκεί στο 75-70 που αρχίσανε να ρίχνουν τα τούβλα για να το πάμε +9, τρομοκρατήθηκα, και λέω "το χάσαμε". Ακόμα και ο Διαμαντίδης έκανε μαλακιάρα τρανή. Ευτυχώς η Σιένα χαβαλέδιασε στις τρεις απανωτές απόπειρες.
Υπάρχει περίπτωση να έχουμε Τομάσεβιτς στο επόμενο. Ο Περπέρογλου βγήκε πάρα πολύ, ενώ ο Σπανούλης έκανε το χειρότερο παιχνίδι του στον Παναθηναϊκό. Γιασικεβίτσους ηγετικός, ειδικά η βεβιασμένη ασσίστ όταν μαλακωδώς του έφυγε η μπάλα, δείχνει πόσο πολύ ξέρει να μετράει τις συντεταγμένες του παιχνιδιού και να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι.
Όλα για όλα με την Παρτιζάν, έτσι όπως τα κάναμε όμως, μας βλέπω για εκτός οχτάδας. Ελπίζω να διαψευστώ. Όχι βέβαια πως θα πάρουμε ευκολάκι μετά την Ταού με μειονέκτημα, αλλά έχουμε πίστη, και θέλουμε Σμόντις στην ομάδα, όπως ακούγεται, αλλά εδώ που τα λέμε τα πάντα ακούγονται.
Ο Πρκάτσιν απάλευτος, ο Ζίζιτς αμπάσκετος μέχρι θανάτου.
Η μόνη απορία είναι γιατί ζερό Μπετσίροβιτς, αφού ο Σπανούλης φανερά ζοριζόταν.
Γενικώς ψιλοσκατά, κοιλιά κοιλιά αλλά μάλλον την πατήσαμε φέτος =/
φετος μαλλον πρεπει να αρχισετε πια να πιστευετε οτι δεν εχετε την καλυτερη ομαδα της ευρωπης.
carheart
14-03-2008, 03:53
Ευχαριστούμε αττίλα, η πρότασή σας θα μελετηθεί με την απαραίτητη σοβαρότητα, θα συζητηθεί και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθεια που προσφέρετε στον κόσμο μας και στην ομάδα μας.
Στον τελικό του κυπέλου, θα ανταποδώσουμε τη βοήθεια στους κόλπους των αντίστοιχων δικών σας.
Mitsmann
14-03-2008, 03:55
καρχαρτ περα απ την αντιμετωπιση σου στο ποστ αττιλα η γενικα, η ευρωλιγκα δεν ειναι Α1. Εννοω οτι δεν εγινε και τιποτα αν την ξαναπαρετε σε 3 χρονια π.χ. Δεν ειναι δυνατον αυτοι οι παικτες να παιζουν σε τοσο καλη αποδοση συνεχεια. Δηλαδη, θα (αν δεν εχουν ηδη) σκασουν.
hvilelos?
14-03-2008, 03:59
O συνειρμος Παυλος Γιαννακοπουλος-Σωκρατης Κοκκαλης μου ηρθε αβιαστα στο νου
carheart
14-03-2008, 04:07
O attila έχει την αντιμετώπιση που του πρέπει, ενώ εγώ έχω να πω πως η ομάδα ναι, αυτή τη στιγμή δεν είναι η καλύτερη στην Ευρώπη, γιατί το "καλύτερος στην Ευρώπη" σημαίνει "φορμαρισμένος και παίρνω τα παιχνίδια".
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κακή κατάσταση, λίγο καλύτερη από ένα μήνα πριν, αλλά και πάλι συγκριτικά κακή σε σχέση με το τι μπορεί.
Λίγο η κακή χρήση των γκαρντ, λίγο ο διπλός τραυματισμίς Τσαρτσαρή/Τομάσεβιτς, λίγο η ουσιαστικά μηδενική ύπαρξη ψηλού, λίγο ο ψυχαναγκασμός της_καλύτερης_ευρωπαϊκής_ομάδας, λίγο η κακή απόδοση λόγω εποχής (στάνταρ στον Παο) όλα αυτά έχουν ρίξει την απόδοση της ομάδας, η οποία πλέον δεν έχει απλά κοιλιά, έχει οφθαλμοφανή κενά, που λόγω της μπασκετικής ιδιοφυΐας που λέγεται Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, έχουν καταφέρει να μην εκμεταλλευτούν στο έπακρο από τους αντιπάλους. Πιστεύω πως αν προκριθούμε την τετάρτη, θα πρωταγωνιστήσουμε σε περσινά επίπεδα. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, άλλο αν το κλίμα είναι ομολογουμένως κακό.
Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού δεν τα έχω δει, αν και το διπλό στη Μακάμπι μου προκάλεσε απείρως μεγαλύτερη έκπληξη από το σημερινό. Άλλωστε είναι ο ομιλος των εκτός έδρας νικών.
Άντε να δούμε. Επίσης αν ξανακούσω Σιγάλα να κάνει συστάσεις στον Περπέρογλου ή οποιονδήποτε παίκτη μας για το πως να μην μπαίνει αγχωμένος ο Παναθηναϊκός στα πρώτα λεπτά, θα φάω το βρακί μου.
Ευχαριστούμε αττίλα, η πρότασή σας θα μελετηθεί με την απαραίτητη σοβαρότητα, θα συζητηθεί και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη βοήθεια που προσφέρετε στον κόσμο μας και στην ομάδα μας.
Στον τελικό του κυπέλου, θα ανταποδώσουμε τη βοήθεια στους κόλπους των αντίστοιχων δικών σας.
δεν θα σχολιασω το ποστ αλλα γενικα φετος μας εχετε σκοτισει τα αρχιδια με τον αυτοκρατορα της ευρωπης και λοιπα πουτσιλικια που περιμενετε ακομα να ξυπνησει εδω και 4 μηνες.ε,μαλλον ειναι ωρα να καταλαβετε οτι φετος δεν ειναι η χρονια σας προλο που βαλατε ενα σωρο λεφτα νε φερετε γιασικεβιτσιους και σπανουλη(που οσο ναναι δεν εχουν αποδωσει τα αναμενομενα) και περιμενατε η ομαδα φετος να γαμαει και να δερνει.αυτο δεν συμβαινει και τιποτα δεν με πειθει οτι αυτο θα συμβει στη συνεχεια οποτε δεν περιμενω τιποτα καλυτερο.και αν ο ομπραντοβιτς εχει στησει την ομαδα οπως περσι(οπου τετοιο καιρο παλι εκανε κοιλια χωρις ομως να κινδυνεψει σε καμια περιπτωση να αποκλειστει οπως τωρα απο μετριες ομαδες) ωστε να ειναι σε φουλ φορμα τον καιρο του ευρωπαικου φαιναλ φορ τοτε στους τελικους των πλει οφ πιθανον να εχουμε δραματα.
υγ αν το περσινο φαιναλ φορ δεν γινοταν στην αθηνα πολυ δυσκολα θα το επαιρνε ο παναθηναικος
Ο παναθηναικός ειναι δυνατή ομάδα, αν και ο σάρας δεν έχει ταιριάξει ακριβώς και δυστυχώς (ευτυχώς) η ομάδα κρέμεται απ τα κέφια του Διαμαντίδη. Και σήμερα δεν είχε κέφια. Η σιένα είναι ομαδάρα. Λοιπόν στα δικά μας. Ο Γιαννάκης έχει πετύχει να παίζει μέχρι κι ο Γουντς φιλότιμη άμυνα. Χάρηκα ΑΠΕΙΡΑ για την ήττα της ρεαλ γιατί πάνω απ όλα είμαστε εχθροί αυτού του μιάσματος. Τώρα πρέπει να φτύσουμε αίμα για να την πετάξουμε έξω απ την διοργάνωση που θα γίνει σπίτι της. Αν γίνει αυτό θα με δείτε στην ΤΙΒΙ να σφαλιαρίζω τον ΡΕΓΙΕΣ.
Η καλύτερη ομάδα της ευρώπης είμαστε μέχρι να γίνει ο επόμενος τελικός ευρωλίγκα (οπότε το ξανασυζητάμε). Νομίζω ότι το παρακάνετε όλοι λίγο και ο μιτς έχει δίκιο. Μπορεί να κάνεις τα πάντα για να έχεις την καλύτερη ομάδα και για κάμποσους λόγους να μη βγει αυτό στα αποτελέσματα, δε μπορούμε να παίρνουμε την ευρωλίγκα κάθε χρόνο. Ελπίζω ακόμα ότι μπορούμε να περάσουμε και μετά δεν είναι τραγική η δυσκολία για το final four. Αν αυτή η ομάδα κάνει ένα καλό παιχνίδι δε χάνει από κανέναν.
Οι τραυματισμοί και η κακή επιλογή του ζίζιτς μας έχουν αδειάσει κάτω από τη ρακέτα και αυτό φαίνεται πολύ πια. Ο παύλος όμως έχει ήδη ασχοληθεί. :)
υγ αν το περσινο φαιναλ φορ δεν γινοταν στην αθηνα πολυ δυσκολα θα το επαιρνε ο παναθηναικος
Κάτσε ποια είναι η τελική μέτρηση; Τελικά έχουμε πάρει κανένα κανονικό και δίκαιο; :P
μονο αυτο στην μπολονια.
εντιντ.συμφωνω αμα κανει μια καλη εμφανιση η ομαδα δεν χανει απο κανεναν.αλλα
1. ποτε ηταν η τελευταια φορα που εκανε καλη εμφανιση στην ευρωλιγκα?ολα τα ματς τα παιρνει με την ψυχη στο στομα.
2.οποιαδηποτε καλη ομαδα αν κανει μια καλη εμφανιση το παιρνει το ματς.και ο παναθηναικος ειναι καλη ομαδα.απλα δεν ειναι η καλυτερη τουλαχιστον για την ωρα.
Κάτσε ποια είναι η τελική μέτρηση; Τελικά έχουμε πάρει κανένα κανονικό και δίκαιο; :P
Ένα είναι το κανονικό, τα χουμε πεί αυτά.
μονο αυτο στην μπολονια.
εντιντ.συμφωνω αμα κανει μια καλη εμφανιση η ομαδα δεν χανει απο κανεναν.αλλα
1. ποτε ηταν η τελευταια φορα που εκανε καλη εμφανιση στην ευρωλιγκα?ολα τα ματς τα παιρνει με την ψυχη στο στομα.
2.οποιαδηποτε καλη ομαδα αν κανει μια καλη εμφανιση το παιρνει το ματς.και ο παναθηναικος ειναι καλη ομαδα.απλα δεν ειναι η καλυτερη τουλαχιστον για την ωρα.
Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει, μπορεί να φορμαριστούμε. Αν όχι δε θα σκάσουμε κιόλας, του χρόνου πάλι.
Το τελευταίο ήταν μούφα γιατί έγινε ελλάδα; Εσείς που ήσασταν αφού είναι τόσο εύκολο να το πάρεις άμα το φάιναλ φορ γίνεται εδώ;
για σουβλάκια με τον σχορτσιανίτη το θεό. να ανοίξει πολλ για το αν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ ο σοφο.