View Full Version : ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 9 ΜΑΗ OFFICIAL POLL
ikonoklast
28-04-2007, 14:57
ΨΗΦΑΜΕ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ
ti nai o polos? mphkan k ta eaak telika sauto pou elegan oi KOEtzhdes?
ikonoklast
28-04-2007, 15:10
όχι, η κοε είναι στα λοιπά/άκυρα/λευκά.
e tha psifisw ton kolo rizospastikhs aristeras tote. :dfinger:
stam and the witches
28-04-2007, 15:37
Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι μερικοί αριστεροί τα λένε ωραία, δηλαδή άκου τους, άλλωστε τι συμφέρον να χουν, να πάρει 20 ψήφους περισσότερες το μερα;
Griffith
28-04-2007, 15:38
Στηρίζω τον πόλο με σθένος και έμπρακτα.
ikonoklast
28-04-2007, 15:45
Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι μερικοί αριστεροί τα λένε ωραία, δηλαδή άκου τους, άλλωστε τι συμφέρον να χουν, να πάρει 20 ψήφους περισσότερες το μερα;
8α ρίξεις ΑΝΑΦΑΡΑ δηλαδή;
stam and the witches
28-04-2007, 16:01
Λογικά ναι. Αφού δεν τους βλέπεις τους άλλους, είναι στη Βουλή!
ikonoklast
28-04-2007, 16:05
έτσι, πόλωση.
inhalexhale
28-04-2007, 16:15
Nea Prooptikh.
carheart
28-04-2007, 16:42
αχαχα λολ κικ, δε δίνω για κανένα λόγοτο ένα περίπου ευρώ της συγκοινωνίας για να πάω να κάνω κάτι τόσο ηλίθιο.
8α ρίξεις ΑΝΑΦΑΡΑ δηλαδή;
εαακ-αναφη και 3000 μπαφοι
pitchfork
28-04-2007, 18:02
Εγώ έχω τελίώσει τη σχολή οπότε δεν με αφορά το θέμα. Όσο ήμουν όμως ακουλουθούσα την πρακτική του καρχαρτ, ο χρόνος μου είναι 1000 φορές πολυτιμότερος από όλους τους μαλάκες αυτούς μαζί.
Εκτός αυτού έλεγα σε όλους ότι θα ψηφίσω όποιον μου δώσει τα περισσότερα ή έστω όποιον μου δώσει κάτι αλλά όλοι είχαν καταλάβει ότι αν μου έδιναν λεφτά θα ψήφιζα το ακριβώς αντίθετο και δεν προχώρησε ούτε μια χρονιά η φιλόδοξη αυτή προσπάθειά μου.
stam and the witches
28-04-2007, 18:09
Η αλήθεια είναι ότι στην ΑΝΑΦΑΡΑ μπορείς να βρεις ΠΙΠΙΝΙΑ αλλά θα τρίζουν τα κόκκαλα του πατερούλη, οπότε θα προτιμήσω τον καφέ, μιας κι εκεί τα πάω καλύτερα και θα χω και την κομματική μου συνείδηση ήσυχη.
ikonoklast
28-04-2007, 18:13
Δυνατή και η ΑΠΟΧΗ λοιπόν!!
Ποιός έδωσε το πασπ όμως;;
Ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη, παρά τις σοσιαλιστικές διαθέσεις της, γιατί είναι οι μόνοι που μπορώ να εμπιστευθώ πως ενδιαφέρονται πράγματι για την φοιτητική κοινότητα και δραστηριοποιούνται.
Να ψοφήσουν όλες οι φοιτητικές παρατάξεις που σχετίζονται με κόμματα ή άλλες πολιτικές οργανώσεις εκτός της ακαδημαϊκής κοινότητας.
ikonoklast
28-04-2007, 18:30
Τι ανεξάρτητη ρε αγόρι μου, είναι στον πόλο ή όχι;
Τι ανεξάρτητη ρε αγόρι μου, είναι στον πόλο ή όχι;
Ανεξάρτητη, κυριολεκτικώς, όχι ανεξάρτητη αλά ΕΑΑΚ. Δεν έχει σχέσεις με καμία εξωακαδημαϊκή πολιτική οργάνωση. Στην αρχή δεν είχε καν κάποια συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση, την ενδιέφεραν αυστηρά εσωτερικά θέματα της σχολής (και είναι οι μόνοι που πραγματικά δραστηριοποιήθηκαν για την βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με σοβαρά θετικά αποτελέσματα). Μόνο από πέρυσι, με τις διαδηλώσεις κατά της αναθεώρησης, έκαναν την στροφή τους στον σοσιαλισμό.
to pasok einai sa to karpouzi. apo eksw prasino, pio mesa kokkino, kai exei kai merikaa ...mavra koukoutsia :nj:
χαχαχαχα, cavity θα κατεβουμε μαζι στις εκλογες;;
asimoulis
28-04-2007, 19:49
i thessaloniki psifizei Sosialistiki Spoudastiki Pali diladi ΣΣΠ...
http://artofwar.ru/img/b/babkin_d/lt/trotsky.jpg
Not_saved
28-04-2007, 20:16
Eaak gia na mpainoun kai oi pliroforikarioi sto tee kai gia ntavatzilikia me to kathigitiko katestimeno :!:
geologiko_karoto
28-04-2007, 20:16
ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΟΤΑ
House Of Low Culture
28-04-2007, 20:19
κώλο.
ikonoklast
28-04-2007, 20:26
Ασχημούλη, δε 8έλουμε άλλους τρότσκες ρε ψηλέ, να συγχωνευ8είτε.
Ντέγκιαλ, αυτοί που λές παίρνουν τις εκλογές στο τμήμα σου;
χαχαχαχα, cavity θα κατεβουμε μαζι στις εκλογες;;
και τι θα σπρώχνουμε?
εγω εχω να βολεψω και μερικους δικους μου μετα. φαμιλυ ιζ φαμιλυ.
Not_saved
28-04-2007, 20:40
αυτοί που λές παίρνουν τις εκλογές στο τμήμα σου;
Nai.Alla ki autoi sto thema twn kinhtopoihsewn pairnoune grammi apo eaak :)
ikonoklast
28-04-2007, 20:41
Στον πόλο είναι ή δεν είναι δηλαδή;;;
Not_saved
28-04-2007, 20:42
Oxi :)
Ειναι σοβαρο το θρεντ η απλα εγινε για την μαλακια? Αν ειναι σοβαρο, σιγα μην ταλαιπωρηθω για τους μαλακες που καθε χρονο γαμανε ακομα περισσοτερο τη σχολη, οποιοι και να βγουν! Αν δεν ειναι σοβαρο, κικ μπαν λοκ ντιλιτ.
Ντέγκιαλ, αυτοί που λές παίρνουν τις εκλογές στο τμήμα σου;
Την πρώτη χρονιά (πρόπερσι) ήρθαν δεύτεροι, αλλά έσπασαν (επιτέλους) την αυτοδυναμία της ΔΑΠ και μέλος τους ανέλαβε την προεδρία, την δεύτερη πρώτοι. Φέτος, δε νομίζω να υπάρχουν αλλαγές από πέρυσι.
Pinatero
29-04-2007, 03:00
ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΟΤΑ
άμα βγει άκυρο στην καταμέτρηση με ΓΕΩΛΟΓΙΚΑ ΚΑΡΟΤΑ θα ξέρουμε ποιος είναι τότε :D ! νοσταλγέ του ροκ εν ρολλ
stam and the witches
29-04-2007, 03:54
σκατα στους απολιτικ
άει τράβα
Kingdom Gone
30-04-2007, 16:21
σολο πως το θες το πολο;
το μισο η όλο;
ολο απαντησε ο σολο,
και έφαγε το ψολο.
το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο
Clockwork_orange
03-05-2007, 12:13
:toilet: <-----Κάλπη
λοιπόν, τι λέγαμε;
το χαριτωμένο είναι πως ο ντέγγιαλ απογοητεύεται από την "σοσιαλιστική στροφή" των ανεξάρτητων πληροφορικάριων και την συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις και το φοιτητικό κίνημα εν γένει μια και τους θέλει να καταπιάνονται αποκλειστικά με "ενδοακαδημαικά ζητήματα" και την -κατά λέξη- "βελτίωση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας", λες και ο νέος νόμος πλαίσιο ή η συνταγματική αναθεώρηση είναι αποκομμένα και εξωακαδημαικά ζήτημα που δεν επηρρεάζουν την εκπαιδευτική διαδικασία στο ελάχιστο -ενώ στην πραγματικότητα θα την επηρρεάσουν περισσότερο από οποιαδήποτε επίτευξη ίσως έχουν στο ενεργητικό τους οι εν λόγο ανεξάρτητοι πληροφορικάριοι-, ή λες και η οποιαδήποτε κινητοποίηση για την εκπαίδευση -εντός, εκτός και επι τα αυτά των σχολών- δεν αποτελεί πολιτική δραση, είτε έχει κομματικό χρωματισμό, είτε όχι. και γενικώς ρε παιδί μου, η δαιμονοποίηση της πολιτικοποίησης -είτε αυτή γίνεται μέσω κάποια οργάνωσης είτε όχι- είναι μεγάλη τσουτσεκιά και κατα βάση γίνεται από άτομα που δαιμονοποιούν και ΔΑΠ/ΠΑΣΠ παρέα τους άλλους τους αριστεροπερίεργους -ως "κομματόσκυλα"- ενώ στην πραγματικότητα οι απόψεις τους συμπίπτουν άψογα με τις δυό προηγούμενες παραταξάρες -έστω και αν οι τελευταίοι το ρίχνουν που και που έξω με μάγκι και καρρά-.
εγώ λέω πως είναι καιρός να ξεπεράσουμε τις όποιες μικροαστικές μας αντιλήψεις και να πα να ψηφίσουμε στις εννιά του μάη αυτό που πρέπει και αυτό που μας εκφράζει τέλοσπαντων, παρ' όλο που τα κοινωνικά ταμπού και η απωθυμένη έλξη που πάντα νιώθαμε για την μητέρα μας μάς αποτρέπει απ' το να.
Stormrider
03-05-2007, 21:31
επ.
λοιπόν, τι λέγαμε;
το χαριτωμένο είναι πως ο ντέγγιαλ απογοητεύεται από την "σοσιαλιστική στροφή" των ανεξάρτητων πληροφορικάριων και την συμμετοχή τους στις διαδηλώσεις και το φοιτητικό κίνημα εν γένει μια και τους θέλει να καταπιάνονται αποκλειστικά με "ενδοακαδημαικά ζητήματα" και την -κατά λέξη- "βελτίωση της εκπαιδευτικής δραστηριότητας"
Αυτό είναι μία κάκιστη δική σου υπόθεση, η οποία δεν έχει σχέση με όσα έγραψα.
Ο λόγος που ανέφερα την σοσιαλιστική στροφή της συγκεκριμένης παράταξης είναι επειδή σκοπεύω να την ψηφίσω παρότι είμαι φιλελεύθερος (επειδή, όπως επίσης αναφέρω, είναι η μόνη παράταξη που εμπιστεύομαι) , κι όχι επειδή θα μπορούσα να θεωρήσω θετικό να καταπιάνονται μόνο με θέματα που αφορούν στενά το περιβάλλον του συγκεκριμένου τμήματος, λες και θέματα όπως ο νόμος-πλαίσιο ή η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι ζητήματα άσχετα με την ακαδημαϊκή κοινότητα.
να με συγχωράς τότε, εγώ κατάλαβα ότι σε ενόχλησε η γενικότερη πολιτικοποίηση και όχι συγκεκριμένα η αριστερή τέτοια.
η δαπαρα θα αλλαξει αφισα τελικα?
γιατι εδω ακομα περιμενουμε να κολλησουν την αφισα με τη ζυγαρια για να τους παρουμε στο κυνηγι.
stam and the witches
03-05-2007, 23:45
Μου αρέσει που στο "Κοινοβουλευτισμός" thread χτυπιόσασταν.
NihilistikOrder
04-05-2007, 11:32
Egw psifizw carheart pantws...
Eimai anw ton 18 ikonoklast :wink:
Μου αρέσει που στο "Κοινοβουλευτισμός" thread χτυπιόσασταν.
τι εννοείς ακριβώς και πως συνδέεται με όσα λέμε εδώ;
stam and the witches
04-05-2007, 11:50
Εννοώ
εγώ λέω πως είναι καιρός να ξεπεράσουμε τις όποιες μικροαστικές μας αντιλήψεις
και αυτό:
και να πα να ψηφίσουμε
είναι εξ'ορισμού άτοπο. Και γενικά, οι φοιτητικές εκλογές.
Τι λες ρε ειναι μια ακρως δημοκρατικη διαδικασια.
Εννοώ
[quote="Ubu Roi":3bjj63gn]εγώ λέω πως είναι καιρός να ξεπεράσουμε τις όποιες μικροαστικές μας αντιλήψεις
και αυτό:
και να πα να ψηφίσουμε[/quote:3bjj63gn]
"Καιρός να αφήσουμε τους εγωισμούς και να κοιτάξουμε λίγο και τον εαυτό μας".
Εννοώ
[quote="Ubu Roi":2s8se5wq]εγώ λέω πως είναι καιρός να ξεπεράσουμε τις όποιες μικροαστικές μας αντιλήψεις
και αυτό:
και να πα να ψηφίσουμε
είναι εξ'ορισμού άτοπο. Και γενικά, οι φοιτητικές εκλογές.[/quote:2s8se5wq]
πέρα απ' το ότι στο παραπάνω quote ειρωνευόμουν εκ πεποιθήσεως απολιτικούς που στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ψηφίζουν ΔΑΠάρα μια και οι απόψεις τους συμπίπτουν μια χαρά, μου λες πως οι εκλογές είναι μικροαστική αντίληψη; δικέ μου, είτε αναρχομπάχαλος είτε κνίτης, και τα δύο δε γίνεται.
stam and the witches
04-05-2007, 19:30
Πιστεύω πως οι φοιτητικές εκλογές είναι μία ξεφτυλισμένη διαδικασία - προθάλαμος συνδιαλλαγών φοιτητοπατέρων με καθηγητάδες, καθώς και ότι όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι ρομαντικούλης ή είναι φρατζάς.
Δεν είμαι κνίτης, συμφωνώ με τις θέσεις της Πανσπουδαστικής αλλά αυτό δε με κάνει κνίτη, μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.
Ρομαντικουλης η φραντζας αχαχχχαχα
ε αφού όλοι βλέπουμε πως είναι αλλοτριωμένο μέσο εγώ λέω να το απαλλοτριώσουμε. με την απαξίωση δεν πετυχαίνεις τίποτα.
άλλωστε είναι γνωστό πως χωρίς θέσεις στα ΔΣ δεν έχεις σφραγίδες για γενικές συνελεύσεις = πάτημα για πασπιτοδαπίτες ώστε να ανακηρύξουν την συνέλευση άκυρη = πούτσα.
τώρα το με τι όρους χρησιμοποιεί ένας αριστερός σχηματισμός αυτές τις θέσεις στα ΔΣ είναι εκείνο που διαφοροποιεί τους ΚΝίτες από τους μη μαλάκες.
stam and the witches
04-05-2007, 19:47
Μιλάς για τις συνελεύσεις "να κλείσουν οι πόρτες συνάδελφοι"; Δηλαδή ο ριζοσπαστικός πόλος και δενξέρωγωτι διαφέρει τόσο πολύ από την κακή ΚΝΕ και αυτό πρέπει να το εντοπίσω στο ότι έχουν ok θέσεις παρά τα μέσα που χρησιμοποιούν;
Πάρτο χαμπάρι, το ΔΣ είναι ΔΣ, είτε είσαι κνίτης είτε ναρίτης είτε πασόκος. Αν ήθελε κάποιος να διαφέρει από αυτούς τους μαλάκες θα άλλαζε τη διαδικασία.
πως;
επίσης τι σημαίνει "να κλείσουν οι πόρτες συνάδελφοι" και γιατί πρέπει να ξοδεύουμε ώρα και όρεξη πληκτρολογώντας αντί να είμαστε εξ αρχής σαφείς και πόσο γαμάτοι νομίζουμε ότι φαινόμαστε υποδυόμενοι τη σφίγγα; ποτέ. κανείς. δε. γα-
σε άλλα νέα μου λες πως τα ΔΣ είναι ΔΣ αλλά παρ' όλ' αυτά και οι συνελεύσεις σκατά είναι γιατί να κλείσουν οι πόρτες συνάδελφοι. ούτε με τις γενικές συνελεύσεις λοιπόν, άρα ούτε αναρχομπάχαλος.
εγώ λέω πολιτικά ναρκομανής και το λήγουμε.
stam and the witches
04-05-2007, 20:27
Το "να κλείσουν οι πόρτες" αναφερόταν στην εμετική διαδικασία της ανάγνωσης του πλαισίου, το οποίο ως γνωστόν σχηματίστηκε με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες από τα κάτω, στην αδυναμία τοποθέτησης και διαμόρφωσης στη συνέλευση με τη δικαιολογία των συγκρουόμενων συμφερόντων και της προκαθορισμένης διαδικασίας ("ας κατέβαζες πλαίσιο κι εσύ από πριν συνάδελφε") και γενικότερα στην τρομερή πολιτική συμμετοχή του να σηκώνεις το χέρι σου ψηλά και να προσπαθείς να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερους ανεγκέφαλους φίλους να κάνουν το ίδιο.
Αν το γεγονός ότι απαξιώνω αυτή τη διαδικασία με κάνει πολιτικά ναρκομανή, δε θα λεγα ότι έχεις άδικο, είναι γνωστή η περιθωριοποίηση και η ιδεολογική τρομοκρατία που ασκείται από θρασύτατους φρατζάδες στις γς.
Και γενικά ρε παιδί μου, απαξιώνω αυτή τη γελοία διαδικασία με όποιο μέσο μπορώ, δηλαδή να μην πηγαίνω. Μου χει κοστίσει σε κοινωνικοποίηση αυτό είναι η αλήθεια, κάθε 2 βδομάδες γίνεται πάρτυ στη σχολή (μαντέψτε ποια παράταξη το οργανώνει) αλλά τι να κάνουμε.
re file prepei na pas na psifiseis. ti den katalabaineis? prepei na pas. akoma ki an eisai me tous allous, prepei na pas. akoma ki an en merei se ekfrazei kapoios alla genika se ahdiazei h fasi, prepei na pas. wxou. ante min parw anapodes.
Δεν είμαι κνίτης, συμφωνώ με τις θέσεις της Πανσπουδαστικής αλλά αυτό δε με κάνει κνίτη, μη λέμε τα ίδια και τα ίδια.
ΕΠ!!!!
οι πορτες πρεπει να κλεινουν 1 ωρα μετα την εναρξη της διαδικασιας της γενικης συνελευσης.μονο οσοι την παρακολουθουν ολοκληρη διαμορφωνουν αποψη και πρεπει να εχουν δικαιωμα ψηφου
οι πορτες πρεπει να κλεινουν 1 ωρα μετα την εναρξη της διαδικασιας της γενικης συνελευσης.μονο οσοι την παρακολουθουν ολοκληρη διαμορφωνουν αποψη και πρεπει να εχουν δικαιωμα ψηφου
καλό θα ήταν να υπάρχει και αρμόδια ομάδα συνεχούς επαγρύπνησης και άμα βλέπουνε κανέναν να κοιμάται, να του ρίχνουν τσιμεντόκολλα πάνω στα βλέφαρα κ να τον ξυπνάνε.
και εννοείται πως στο τέλος της συνέλευσης πριν ψηφίσεις θα σου γίνονται ερωτήσεις μέσα από τα πρακτικά (!) για να δουν αν όντως πρόσεχες ή σκεφτόσουν μουνάκια και τη δεξιά.
Queen of the Hi-Ace
04-05-2007, 21:20
θες να πεις πως όσοι ψηφίζουν στις γσ το κάνουν με κριτηρίο που διαμορφώνουν κατα την διεξαγωγή της?
στον αττίλα πήγαινε αυτό
όχι όχι, πως σου 'ρθε αυτό ρε? άλλο λέω εγώ
carheart
05-05-2007, 02:25
πέρα απ' το ότι στο παραπάνω quote ειρωνευόμουν εκ πεποιθήσεως απολιτικούς που στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ψηφίζουν ΔΑΠάρα μια και οι απόψεις τους συμπίπτουν μια χαρά
μανιφέστο καραγκιοζιάς, πασοκικής κοσμοθεώρησης, παρωπιδισμού, κομματοσκυλισμού, πολιτικοναρκωμανισμού, συναδελφικού συνελευσισμού, κόκκινου ολσταροσαλβαρισμού, ανώριμου και παιδικού μικροσωτηρισμού, ψευτοαληθινού αναρχο οτινανισμού, ακίνδυνου μικροαστισμού.
Αστική συμπεριφορά πάνω σε παγιωμένη αστική εκλογοσυνελευσοαπατεωνιά, και ειρωνεία σε όσους αρνούνται να γίνουν πιόνι του κάθε πλαισιομηδένα, παραταξοποιμένα, μελλοντικοβολεμένο. Ε όχι δα.
κοινώς για την πουτσάρα, ακίνδυνα και άκυρα, εκ του ασφαλούς παπαρολεγόμενα.
solution_AK-47
05-05-2007, 02:41
:shock:
Τι μαλακιες λες. Τι μαλακιες λες ομως. Δε χρειαζεται να πας σε πανω απο 3-4 πανηγυρια με τον χαρακτηρισμο "γενικη συνελευση" για να καταλαβεις οτι ειναι απλα μια γελοιοτητα και απλα χασιμο χρονου, για να μην αναφερθω στα τσιγαρα και τον καρκινο που κανει παρτυ εκει μεσα, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι ο τροπος που γινονται οι γενικες συνελευσεις και στη συνεχεια η ψηφοφορια ειναι δημοκρατικος και εχει καποια σωστα αποτελεσματα που εκφραζουν την πλειοψηφια των φοιτητων?
Δε μιλαω για τις φοιτητικες εκλογες, εκει που ψηφιζεις με την ταυτοτητα και με καλπη κανονικα ειναι αλλο θεμα... παλι βεβαια ειναι αστειο αλλα τουλαχιστον εχει σοβαροφανεια.
λολ! ο ένας δεν πιάνει καν ότι ειρωνεύομαι όταν λέω να πα να ψηφίσει δαπάρα, και αυτό γιατί τα ίδια σκατά υποστηρίζει με εκείνη και όχι γιατί έχει κάποια υποχρέωση να το κάνει -δε νοιάζομαι ιδιαίτερα για την μία παραπάνω ψήφο της δαπ-, ο άλλος κάνει ένα ουρακοταγκίζον ποστ και δήθεν με βάζει στη θέση μου, ο παράλλος τοποθετεί τις εκλογές ψηλότερα από τις γενικές συναλεύσεις, και εγώ είμαι λιώμα και δε μπορώ να γράψω μια, γι' αυτό θα απαντήσω μόνο στο σταμ και οι αλλοί να πάτε να κόψετε το λαιμό σας, αμέ!
λ'πόν. θέλοντας και μη οι ΓΣ -με όλες τις αντιφάσεις τους- είναι το δημοκρατικότερο και το πιο αδιαμεσολάβητο μέσο που διαθέτουν οι φοιτητές. γι' αυτό απαξιώνεται εδώ και τρεις χιλιάδες τέρμινα από την ΔΑΠ -οι κακοί- και γι' αυτό είναι το μέσο που χρησιμοποιείται συχνότερα από τους αριστερούς -οι καλοί-. το ότι κλείνουν οι πόρτες με αφήνει αδιάφορο, απ' την άλλη τα πλαίσια είναι ένα ζήτημα και καλό είναι όπου είναι δυνατό να κατεβαίνουν προτάσεις αλλά αυτό είναι δύσκολο όταν εκεί μέσα υπάρχουν δυνάμεις που το μόνο που θέλουν είναι να μετρήσουν πόσα κουκιά μαζεύονται κάτω από την ταμπέλα τους (δεν βγάζω κάποια σχήματα ΕΑΑΚ έξω από αυτο). αν τώρα εσύ λόγω των παραπάνω αντιφάσεων αντι να προσπαθείς να αλλάξεις την διαδικασία προτιμάς να την απαξιώνεις και να κράζεις απ' έξω κάτι για την βελτίωση του οποίου δεν κάνεις το παραμικρό, τότε πάνε για ψάρεμα καλύτερα ψηλέ και άσε την αφ' υψηλού κριτική.
αλλά αυτό είναι δύσκολο όταν εκεί μέσα υπάρχουν δυνάμεις που το μόνο που θέλουν είναι να μετρήσουν πόσα κουκιά μαζεύονται κάτω από την ταμπέλα τους (δεν βγάζω κάποια σχήματα ΕΑΑΚ έξω από αυτο).
ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ ΑΡΑΝ
θες να πεις πως όσοι ψηφίζουν στις γσ το κάνουν με κριτηρίο που διαμορφώνουν κατα την διεξαγωγή της?
στον αττίλα πήγαινε αυτό
οχι απαραιτητα.
οι σοβαροι ομως που πηγαινουν να παρακολουθησουν και οχι να κοιμηθουν η να χαζεψουν τις γυρω γκομενες ψηφιζουν με αυτα τα κριτηρια
Δε νομίζω πως είναι και πολλοί αυτοί που συμμετέχουν σε ΓΣ χωρίς να έχουν αποφασίσει πριν μπουν στην αίθουσα τι θέλουν να ψηφίσουν. Και δεν εννοώ πως κατ' ανάγκην θα ψηφίσουν μία συγκεκριμένη παράταξη που ψηφίζουν πάντα, αλλά θα έχουν ήδη διαμορφώσει άποψη για τα ζητήματα προς ψήφιση προτού μπουν στην αίθουσα.
Οι αναποφάσιστοι συνήθως δεν έρχονται σε ΓΣ και την βασική ευθύνη γι' αυτό έχουν οι παρατάξεις που έχουν εκφυλίσει την διαδικασία, με τις επαναλήψεις του ίδιου λόγου ξανά και ξανά σε κάθε ΓΣ, τις άστοχες επιθέσεις μεταξύ παρατάξεων, την αναφορά θεμάτων ασχέτων με το θέμα προς ψήφιση (τα οποία όμως εξυπηρετούν την αντζέντα της οργάνωσης που βρίσκεται πίσω από την παράταξη), κλπ. Οι αναποφάσιστοι σπάνια έχουν την όρεξη να περάσουν 4 ώρες μαρτυρίου για να σχηματίσουν άποψη και να ψηφίσουν.
Marillion
05-05-2007, 11:53
Pistevw pws kai to na mhn pas na pshfiseis einai politikh stash e3isou.
carheart
05-05-2007, 12:02
Ναι, σύμφωνα με τον ubu roi, συνιστά μάλιστα μια συγκεκριμένη, μοναδική στάση.
Καμία άλλη. Δεν υπάρχουν άλλες.
Συ τι λες Marillion; Υπάρχουν;;;
Γιατί ίσως τελικά να μη χρησιμοποιούσα τυχαία το soulseek τόσο καιρό.
Marillion
05-05-2007, 12:17
Oxi o anothen typos egrapse tranes paparies.
Aplws eipa thn gnwmh mou that's all.
edit : egw den tha pshfisw btw.
den katalavainw ti lete alla de tha katavalw megali prospatheia gia na to kanw.
carheart
05-05-2007, 13:32
:dwink:
stam and the witches
05-05-2007, 13:40
Σταματήστε να προβάλετε το πλαίσιο ως "αναγκαίο κακό", ακόμα και αν εσύ ο ίδιος το βλέπεις έτσι είναι επειδή είσαι μάλλον ρομαντικός. Το γαμήδι το πλαίσιο είναι ο αυτοσκοπός του κάθε φοιτητοπατέρα εκεί μέσα.
αν τώρα εσύ λόγω των παραπάνω αντιφάσεων αντι να προσπαθείς να αλλάξεις την διαδικασία προτιμάς να την απαξιώνεις και να κράζεις απ' έξω κάτι για την βελτίωση του οποίου δεν κάνεις το παραμικρό, τότε πάνε για ψάρεμα καλύτερα ψηλέ και άσε την αφ' υψηλού κριτική.
Το "γιατί δεν κάνεις κάτι για να το αλλάξεις" όταν εννοείς "γιατί δεν κάνεις κάτι για να αλλάξεις το κατεστημένο που στηρίζω εγώ" αφενός είναι χαζό. Αφετέρου, προτιμώ την αποχή ρε αδερφέ, δε με νοιάζει το πως θα με χαρακτηρίσει η τελευταία χαζογκόμενα-groupie του οπορτουνισμού, ούτε το αν θα έχω κολλήσει τα επαναστατικά μου ένσημα. Με κουράζει η διαδικασία, βλέπω μία παρακμή που τυγχάνει απήχησης, δεν είμαι υποχρεωμένος να βγω με το σταυρό στο χέρι να πείσω α) πρωτοετείς που κοινωνικοποιούνται (και καλά κάνουν στην τελική), β) εκολλαπτόμενους φοιτητοπατέρες. Δε νομίζω πως αυτό δε μου επιτρέπει να χω γνώμη.
Griffith
05-05-2007, 13:52
πρωτοετείς που κοινωνικοποιούνται
http://www.electricrequiem.com/forum/images/avatars/95711673463c5b264f5fe.gif
εκολλαπτόμενους φοιτητοπατέρες
http://i3.photobucket.com/albums/y52/prakasrel/bob2.png
.
stam and the witches
05-05-2007, 13:53
ahahah μλκ :pink:
den exw kati parapanw na pw pera ap' osa idi eipa, opote as rwtisw to eksis, se kathe post sou kaneis anafora sta gkomenakia twn eaak enw, opws kai na to kanoume, de mas noiazei re paidi mou kai den exei kamia sxesi me otidipote. mipws efages X apo kamia eaakitissa kai gi' auto egines fanatikos antieaak? as to syzitisoume.
carheart
05-05-2007, 14:19
με το ίδιο δεδομένο, αν μια κοπέλω των εαακ του έδινε κώλο, θα υπερασπιζόταν τα ΕΑΑΚ μέχρι θανάτου;
ας το συζητήσουμε!
edw pou ta leme, pithanotata den tha anefere tis gkomenes twn eaak se kathe post tou enw den exoun kamia sxesi me to thema mas.
stam and the witches
05-05-2007, 14:29
Έλα, το αυτό με τις γκόμενες ήταν καθαρά συμβολικό.
Ναί, η πκσ γιάτι είναι τόσο καλύτερη;
Μήπως στηρίζει την διεξαγωγή των ΓΣ μέσω εξαντλητικής συζήτησης και την εκεί διαμόρφωση, αμεσοδημοκρατικά, της απόφασης;
Μήπως είναι λιγότερο οπορτουνιστική απ τον οποιονδήποτε και στηρίζει την συνέχιση των κινητοποιήσεων, παρά την εκλογολογία;
Μήπως πάλι δεν έχει και πολλά γκομενάκια κι έτσι η επαναστατική ιντελλιτζένσια, η κομιντερν, μπορεί να παράγει τις προτάσεις και τις θέσεις της ανεπήρεαστη, στηριζόμενη πάνω στον ορθόδοξο μαρξισμό, στα πλαίσια του λενινισμού (επαναστατική βία πάει να πει το τελευταίο ε;) και εφαρμόζοντας τις μέσω του δημοκρατικού συγκεντρωτισμού;
Και μη μου πείς τώρα αγαπητέ πως εσύ απλά στηρίζεις ή συμπαθείς τις θέσεις της πκσ, διότι ένας σωστός μαρξιστής σαν κι εσένανε γνωρίζει την αρμονική συνύπαρξη πού πρέπει να έχουν η θεωρία και η πράξη, σύμφωνα με τον διαλεκτικό υλισμό. Καλά;
stam and the witches
05-05-2007, 16:58
Τις θέσεις ανέφερα, ξέρεις, πτυχία κλπ. Στο ότι είναι μία κομματική λέρα δε θα διαφωνήσω.
Τα γκομενάκια είναι συμβολικά, είπαμε. Σας αφήνω να καταλάβετε αυτό το πανέξυπνο λογοτεχνικό τέχνασμα μόνοι σας.
Τις κινητοποιήσεις btw ξέρεις που τις έχω. Είτε η πκς μιλάει για "άλλες μορφές πάλης" είτε πληγόμενοι εαακίτες μιλάνε για "προδοσία του αγώνα" και δεν ξέρω και γω τι, στο πέος μου, τα χουμε ξαναπεί. Το να μου αναφέρεις ότι η πκσ σαμποτάρει έναν αγώνα με τον οποίο διαφωνώ εξαρχής δεν έχει καμία σημασία.
stam and the witches
05-05-2007, 17:51
Λέω, έρχεσαι να μου αποκαλύψεις τις βρώμικες μεθόδους της πκς, λες και δεν είναι τοις πάσοι γνωστοί.
Shadowking
05-05-2007, 17:59
Με ποιο ακριβώς σημείο του αγώνα διαφωνείς; Θυμάμαι παλιότερα posts σου, που έθιγες το θέμα της καθολικής εκλογής πρυτανικών αρχών που με βρίσκει σχετικά σύμφωνο, δεν θεωρώ όμως ότι εγείρει λόγο της μη-στήριξης των κινητοποιήσεων...
Not_saved
05-05-2007, 18:14
Ο σταμ είναι υπέρ του νόμου-πλαισίου.
stam and the witches
05-05-2007, 18:29
Ο απο πανω είναι χαφιές.
Shadowking
05-05-2007, 18:48
O από-από πάνω είναι το avatar του :P
αχαχαχαχαχαχαχ, μόλις τώρα κατάλαβα ότι είσαι ενάντιος στις κινητοποιήσεις, σε είχα πετύχει σε μια πορεία οπότε το θεώρησα αυτονόητο πως ήσουν υπέρ. ξαφνικά νιώθω πολύ μαλάκας που έκατσα κι έγραψα όσα έγραψα παραπάνω μια και εξ αρχής δεν είχε νόημα. αφού σκεφτόμουν να χρησιμηποιήσω το επιχείρημα "μπορεί αυτές οι διαδικασίες να είναι σε κάποιο βαθμό προβληματικές αλλά μέσο αυτών έκλεισαν τόσες σχολές και κατέβηκε τόσος κόσμος στους δρόμους!~".
καλά κρασιά.
εν πάση περιπτώσει, αυτό με την εκλογή πρυτάνεων είναι πράγματι περίεργο, έχω την εντύπωση πως ισχύουν τα παρακάτω:
ως τώρα ο λόγος των ΔΣ λαμβάνετο υπόψιν κατα το 40% για την εκλογή πρύτανη, με το νέο νόμο πλαίσιο αυτό το 40% περνάει απευθείας στην ψήφο των σπουδαστών, δηλαδή οι φοιτητές εξακολουθούν να μη μπορούν να βγάλουν πρύτανη αυτοδύναμα αλλά πλέον για αυτό το 40% δεν υπάρχει η μεσολάβηση των ΔΣ.
το οποιό γενικά ακούγεται εντάξει αλλά στην πραγματικότητα πολύ αμφιβάλλω για το ότι γίνεται με σκοπό την μετατροπή των διαδικασιών επί το δημοκρατικότερο, παρά μάλλον εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια για να περιοριστεί η πολιτικοποίηση στις σχολές μια και γίνεται με την σύγχρονη πλήρη αχρήστευση των ΔΣ, με τα οποία ΔΣ σαφώς και δεν είμαι αλλά τα προτιμώ από μια κατάσταση όπου ψηφίζεις ένα καθήγητη για να κάνει 100% κουμάντο ένω συγχρόνως δεν υπάρχει καν αυτή η έστω αντιπροσωπεευτική παρουσία των διοικητικώ συμβουλίων.
και εδώ που τα λέμε αν το ζητούμενο είναι να περάσουμε από τα ΔΣ στις ΓΣ (για κάποιους προφανώς δεν είναι καν αυτό αλλά εκείνοι δεν ήταν ούτε με τις κινητοποιήσεις οπότε στην πουτσα μας) αυτό είναι περίπου σίγουρο ότι δε θα επιτευχεί μέσω μέτρων της όποιας κυβέρνησης. σιγά μην ξύπνησαν ξαφνικά τα δημοκρατικά ένστικτα της γιαννάκου και του επιτελείου της.
εν πάση περιπτώσει, ας πει κάποιος που τα ξέρει καλύτερα αν έχψ δίκιο σχετικά με τα περί της διαδικασίας της εκλογής πρυτάνεων.
stam and the witches
05-05-2007, 19:33
Καταρχάς μιλούσαμε για τις γς γενικότερα, όχι για το νομο-πλαίσιο. Οπότε δε χρειάζεται να νοιώθεις μαλάκας, ένας κάποιος διάλογος πάντα μας βελτιώνει ως ανθρώπους.
Δε θα επιτευχθεί τίποτε με την κατάργηση της συνδοίκησης, απλά θα κοπούν οι συνδιαλλαγές. Και στην τελική, αν θες η σφαίρα των επιχειρημάτων να περάσει σε κάτι όπως αυτό:
αυτό είναι περίπου σίγουρο ότι δε θα επιτευχεί μέσω μέτρων της όποιας κυβέρνησης. σιγά μην ξύπνησαν ξαφνικά τα δημοκρατικά ένστικτα της γιαννάκου και του επιτελείου της.
τότε κι εγώ σου αντιπαραθέτω:
Αμφιβάλλεις ότι αν περνούσε μέτρο το οποίο έπληττε την καθηγητική/φοιτητοπατερική αυθεραισία, οι παραπάνω δε θα αντιδρούσαν σε αυτό με κάθε μέτρο, ακόμα βαφτίζοντας τον αγώνα τους αριστερό;
μιλώντας συγκεκριμένα για τους δαπίτες, όχι. οι πασπίτες το έκαναν αυτό αλλά για άλλους λόγους. αν και παραδέχομαι πως το επιχείρημα που έθιξες είναι πολύ στο άνεμο.
ώστε μιλάμε πράγματι για κατάργηση της συνδιοίκησης; εγώ απλά το υπέθεσα, δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με αυτή την πτυχή της μεταρρύθμισης. οπότε εμμένω σε όσα είπα παραπάνω ρε παιδί μου. καλύτερα αντιπρσωπευτική συνδιοίκηση η οποία υπό προυποθέσεις μπορεί να υποστηρήξει τις γενικές συνελεύσεις -η καθιέρωση των οποίων είναι ο απότερος σκοπός- παρά καμία συνδιοίκηση. το παράλογο που είναι;
το ότι νιώθω μαλάκας το είπα γιατί όταν δε συμφωνούμε στα βασικά, που είναι οι κινητοποιήσεις αυτές καθ' αυτές, είναι κάπως αστείο να μιλάμε για τα επί μέρους, δηλαδή τις αντιφάσεις εκλογών και συνελεύσεων. αλλά, εν πάση περιπτώσει, ναι, καλός είναι ο διαλόγος.
ας αφησουμε τιη συζητηση και ας επικεντρωθουμε στο κυνηγι του μπλε λαγου που ξεκιναει απο τη δευτερα
[quote]πρωτοετείς που κοινωνικοποιούνται
http://www.electricrequiem.com/forum/images/avatars/95711673463c5b264f5fe.gif
εκολλαπτόμενους φοιτητοπατέρες
http://i3.photobucket.com/albums/y52/prakasrel/bob2.png
.[/quote:1c91pdwa]
χαχαχαχαχαχα γαμησε
Not_saved
05-05-2007, 21:58
Στο θέμα πάντως της εκλογής πρύτανη,νομίζω ότι ακόμα κι αυτό θα είναι προς το χειρότερο.
Μετατρέποντας την εκλογή του σε εκλογή από τη βάση των φοιτητών,πάει να δωθεί μεγαλύτερη ισχύς σε έναν για-το-μπούτσο θεσμό όπως είναι στην ουσία αυτός του πρυτάνεως,κι αυτός θα μπορεί να πάει μετά στις συνόδους με τη Γιαννάκου και να μιλάει εξ'ονόματος του λαού που τον ψήφισε (ενώ μέχρι τώρα λίγο-πολύ εκπροσωπούσε τον εαυτό του).Ε δηλαδή να ακολουθάει την κλασσική γραμμή κυβέρνησης κ ΔΑΠ περί στήριξης από την πλειοψηφία του λαού.
Έτσι κι αλλιώς,για όσους έχουν ψευδαισθήσεις περί αποσύνδεσης της εκλογής του από τις κακές παρατάξεις,και πάλι αυτές θα δίνουνε τη γραμμή,λες και θα ξέρεις εσύ για τον κάθε ''κύριο Καρακίτσογλου'' τι καπνό φουμάρει.Απλά πλέον θα χουμε πιθανότατα ένα δεύτερο πανηγυράκι πέραν από αυτό των εκλογών,με τουρνουά ταβλιού,χορούς,συσπείρωση ψηφοφόρων,πιθανότατα και δεύτερη εκδρομή στη Μύκονο!!
inhalexhale
05-05-2007, 23:32
Ela re malaka eleos, epixeirhma einai ayto? Me thn idia logikh na katarghsoume kai tis vouleytikes ekloges, outws h allws olo PASOK kai ND vgainoun, toulaxiston na mh vgainei grammh sthrikshs apo thn pleiopshfia tou laou! Allwste den kseroun kai ti kapno foumarei o kathe kyrios vouleyths.
An kai genikws entaksei ston poutso mou gia ton Prytanh, gia na mporei na ftasei se shmeio na einai ypopshfios tha exei kanei tis apeires pousties kai tha einai kai en dynamei spasarxidas tsoglanos (mallon) opote den pa na ton exoun pshfisei ekato xiliades foithtes h dyomisi foithtopateres, to idio mou kanei. Alla oxi kai na psaxnoume tetoies dikaiologies gia na mhn afhsoume kathe metro tou nomou plaisiou xwris antilogo eh.
Edit: Gia des gia des, to spotaki ths DAP gia tis ekloges!!! (http://www.dap-iatrikis.gr/files/DAP_Spot_Ekloges_07.mp3)
ikonoklast
07-05-2007, 03:36
Αμφιβάλλεις ότι αν περνούσε μέτρο το οποίο έπληττε την καθηγητική/φοιτητοπατερική αυθεραισία, οι παραπάνω δε θα αντιδρούσαν σε αυτό με κάθε μέτρο, ακόμα βαφτίζοντας τον αγώνα τους αριστερό;
Η νέα επιτυχημένη ανάλυση καταλήγει στα εξής:
Τύποι σα κι εσένα (κλαπαρχίδι μου), μέχρι αποδείξεως του εναντίου (αυτό να μη περάσει στο ντούκου), δεν έχουν το δικαίωμα να κανονίζουν τα των δικαιωμάτων τους και τα της σχολής τους (γενικέυεται σε ανώτερο επίπεδο κοινωνικοποίησης), οπότενες χρειάζουνται κάποιον στρονγκ του γκάηντ δεμ. Πώς να πούμε.
Αρα η καθηγητική/φοιτητοπατερική αυθαιρεσία υπάρχει λόγω και αφού και καθόλα δικαιολογημένα, πως να πούμε. Θα τρώς στη μάπα τα -->πλαίσια<-- και θα γίνεσαι θησία στο μολώχ του καπιταλισμού και του κεφαλαίου νυν και αει μέχρι αποδείξεως οτι μπορείς αλλιώς (αυτό να μην περάσει στο ντούκου) και έτσι πρέπει ρε φίλε. Τσόησες. Δατς δε μπιγκεστ πρόμπλεμ φορ γιου. Ενδιάμεσα σταμάτα την ασύλληπτη μουνόκλαψα, κατανταει φρικαλεό.
Τα περι κα8εστώτος εκλογής πρυτάνεων στο νέο νόμο πλαίσιο είναι μια χαρά, εγώ συμφωνώ, αλή8εια. Κρίμα που δε 8α εφαρμοστεί ποτέ στο σύνολό του.
stam and the witches
07-05-2007, 14:09
μέχρι αποδείξεως οτι μπορείς αλλιώς (αυτό να μην περάσει στο ντούκου)
"Μην τους ακούς ρε, ήταν άλλη εποχή τότε, δε γινόταν αλλιώς, υπήρχαν άλλες καταστάσεις, συκοφαντίες, ήταν μεγάλος ηγέτης"
Μαύρο στα κομματόσκυλα και στους "φοιτητοπατέρες".
http://www.fos-edu.gr/images/fos_ekloges.gif
carheart
07-05-2007, 17:55
[Τύποι σα κι εσένα (κλαπαρχίδι μου), μέχρι αποδείξεως του εναντίου (αυτό να μη περάσει στο ντούκου), δεν έχουν το δικαίωμα να κανονίζουν τα των δικαιωμάτων τους και τα της σχολής τους (γενικέυεται σε ανώτερο επίπεδο κοινωνικοποίησης), οπότενες χρειάζουνται κάποιον στρονγκ του γκάηντ δεμ.
έη, αυτό δεν το κατάλαβα, μπορείς να το πεις αργά και καθαρά;
Νομιζω οτι ειναι υπερ του να κανονιζουν οι αλλοι για τους πρωτοετεις (και του αντιστοιχου επιπεδου φοιτητες) που ειναι ασχετοι. Αλλα μπορει και να ειρωνευεται. Δεν ξερω δεν ξερω ειναι ολα ενα μπερδεμα, γαμιουνται ολοι κτλ.
ikonoklast
09-05-2007, 12:19
[Τύποι σα κι εσένα (κλαπαρχίδι μου), μέχρι αποδείξεως του εναντίου (αυτό να μη περάσει στο ντούκου), δεν έχουν το δικαίωμα να κανονίζουν τα των δικαιωμάτων τους και τα της σχολής τους (γενικέυεται σε ανώτερο επίπεδο κοινωνικοποίησης), οπότενες χρειάζουνται κάποιον στρονγκ του γκάηντ δεμ.
Ποτε δεν ειρωνεύτηκα! Θα πρέπει να επικεντρωθείς σε σημεία για εμένα μου φαίνεται ξεκά8αρο πολύ. Λέγω αυτό που πρέπει να λεχ8εί και το γνωρίζουν όλοι αλλα ντρέπουνται να το 8ίξουν ή το αποδέχουνται όμως εγώ το λέω αυτό και το 8ίγω και δε ντρέπουμαι και δε το αποδέχουμαι. Το επίπεδο χειραγώγησης που 8α υποστεί ο πας, σε διαλεκτική σχέση εβρίσκεται μεταξύ του βα8μού που το επιτρέπει o ίδιος και των αντικειμενικών συν8ηκώνε. Όποιος κότα, κότα. Αλλα το σκασμό να τονε βγάζει γενικώς, όχι μόνο εκεί που δε τον παίρνει.
Ποιός κρυφόπουστας δίνει δασπ εντωμεταξύ, το πολλ είναι σοβαρό.
stam and the witches
09-05-2007, 17:39
ΠΑΣΠ-ΝΔΦΚ είναι το σωστό.
Ωραία ήταν σήμερα, είχε πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κόσμο.
Ikonoklast με το συμπάθειο ρε μαυροκόκκινε παραγοντίσκε κινδυνολόγε, αλλά μη βγάζεις τόσο μίσος ρε αδερφέ, βλέπεις ότι κρατάω λίγο τους χαρακτηρισμούς μου ακόμα και όταν μπαίνεις και δηλώνεις με θράσος ότι το ΝΑΡ είναι η μόνη λογική λύση για αυτοδιαχείρηση της σχολής μου, λες και το να μισείς τη γραφειοκρατεία και το πλαίσιο με τα χαρτάκια ή τη γραμμή που εσύ αποκαλείς διαλεκτική σχέση είναι κάτι το ιδεαλιστικό, μπούφε.
Αυτά, ας πούμε για τίποτε φώκιες και καπνιστές, εγώ δεν ξαναποστάρω εδώ.
Fireknight
09-05-2007, 19:01
Ποτε δεν ειρωνεύτηκα! Θα πρέπει να επικεντρωθείς σε σημεία για εμένα μου φαίνεται ξεκά8αρο πολύ. Λέγω αυτό που πρέπει να λεχ8εί και το γνωρίζουν όλοι αλλα ντρέπουνται να το 8ίξουν ή το αποδέχουνται όμως εγώ το λέω αυτό και το 8ίγω και δε ντρέπουμαι και δε το αποδέχουμαι. Το επίπεδο χειραγώγησης που 8α υποστεί ο πας, σε διαλεκτική σχέση εβρίσκεται μεταξύ του βα8μού που το επιτρέπει o ίδιος και των αντικειμενικών συν8ηκώνε. Όποιος κότα, κότα. Αλλα το σκασμό να τονε βγάζει γενικώς, όχι μόνο εκεί που δε τον παίρνει.
Ποιός κρυφόπουστας δίνει δασπ εντωμεταξύ, το πολλ είναι σοβαρό.
epitides to kaneis , i de mporeis na to peis :
αργά και καθαρά;
?
geologiko_karoto
09-05-2007, 23:15
στη σχολη μου γαμευσε μια πρωτοεμφανιζομενη ανεξαρτητη παραταξη με 3 υποψηφιους!!!
Πινατερο ενημερωσε!
kana apotelesma kseroume?
House Of Low Culture
10-05-2007, 13:04
kana apotelesma kseroume?
http://www.nka.gr/modules.php?name=Foititikes
Pinatero
10-05-2007, 14:12
στη σχολη μου γαμευσε μια πρωτοεμφανιζομενη ανεξαρτητη παραταξη με 3 υποψηφιους!!!
Πινατερο ενημερωσε!
ΔΑΠ: 129
ΠΚΣ: 72
ΠΑΣΠ: 45
ΑΓΕΣ: 28
ΕΑΑΚ: 27!
geologiko_karoto
10-05-2007, 14:19
Πινατερο ενημερωσε!
ΔΑΠ: 129
ΠΚΣ: 72
ΠΑΣΠ: 45
ΑΓΕΣ: 28
ΕΑΑΚ: 27!
thaaaaaaaanx!
σας περασε το ΑΓΕΣ ρε?
ενας πουκουσιτης φωναζε συνεχως ΑΝΟΟΥ :rofl:
Pinatero
10-05-2007, 14:50
το ΑΝΝΟΥ ήταν η ατάκα των εκλογών, έτσι είναι τα ανεξάρτητα ημι-απολιτίκ σκάνε από το πουθενά και τσιμπάνε κουκιά!
ποσοστιαία όλοι πέσανε εκτός από μας, αλλά τελικά δεν είχαμε και πολύ πολιτικές εκλογές στη σχολή!
πάντως το άκυρό σου στην επιτροπή έτους έκανε μπαμ στην καταμέτρηση :wink: :lol: νοσταλγέ των γεωλογικών καρότων
στα χανια ειχε πολυ ξυλο με τους πρασινους λαγους
α ναι; ας γίνει μια ενημέρωση. με ποιά αφορμή έπεσε το ξυλίκι; ποιός τις μάζεψε, ενωτικοί ή πασόκοι; το ραργ έριξε/έφαγε καμία;
ενωτικοί ή πασόκοι;
to idio einai pleon
epeidi ta teleutaia xronia oi arxi-enotikarioi einai to idio xazoi me tous paspites. ntaksei oxi toso, kaneis den mporei na einai to idio xazos me enan paspiti, alla den tin paleuoun genikotera kai i sygkrisi me to parelthon einai entelos apogoiteutiki.
χαζοί; ξερωγω, για πολιτικούς σχηματισμούς μιλάμε, τι χαζοί;
εκτός αν εννοείς ότι ακολουθούν παρόμοιες τακτικές και κατεβάζουν παρόμοιες προτάσεις, πράγμα που θα φαινόταν αστείο μια και, όπως κε να το κάνουμε, οι μεν είναι πασόκοι και οι δε ναρίται.
genika to olo thema fainetai arketa asteio apo mono tou.
όχι σε μένα. και ας πούμε είτε πες ευθέως τι εννοείς να διαφωνήσουμε να γίνει κάνα τζέρτζελο είτε μη μπαίνεις καν στον κόπο, βαριέμαι να ζητάω εξηγήσεις για κάθε ποστ μιας πρότασης.
ennoo pos kapote i enotiki sta xania itan mia sxetika sovari parataksi, me sovarous anthropous pou mporousan na poun 2 kouventes me ousia kai tora exei katantisei mia geloiotita kathws den exei kamia diafora apo ta ypoloipa eaak tis ellados mas = mia foititiki parataksi opos oles oi alles. kai poso tyxaio mporei na nai to gegonos oti ta palia ta kala ta xronia (ax thymasai nonta???) eskage me autodynamies eno tora exasa ta panta kai pire me to zori mono tous hmmy (ki auto me diafora deka psifon apoti pliroforithika, as me diorthosoun oi holcs an kano lathos). kai telos panton min prospatheis na me syreis sautin tin kouventa, oi apopseis mou peri foititikis politikis enasxolisis einai ouarg kai den exo na prostheso kati parapano, to opoio de tha dimiourgisei flame.
παρ'ολο που οι αριθμιτικοι συσχετισμοι ηταν εναντιον των ενωτικαριων(1 προς 2) καταφεραν να κερδισουν κατα κρατος τη μαχη.
επισης ταση του ραργ συμμετειχε ενεργα στο πλευρο των ενωτικαριων ενω πληρφοριες λενε οτι 2 μελη του ειχαν (μεχρι που πλυθηκαν) στα χερια τους αιματα των πασοκων.
εκ των ηθικων αυτουργων καποιοι γκαγκαροι πρωτοετεις αριστεροι που επιζητουσαν μετα μανιαςνα πεσει ξυλο.
στα χαιλαιτς ο μεγας_θεωρητικος-φοιτητοπατερας-δινων_τη_γραμμη του ραργ(το ονομα αυτου ικονοκλαστ) να κοπαναει με μπουνιες 2 πασοκους στο πρωινο ξυλο ενω στο μετεκλογικο αποφασισε οτι με τα χερια δε γινεται δουλεια και χρησιμοποιησε οπλα βολης(μπουκαλια και καφεδες)καθως και τα ποδια του.
επισης στις εκπληξεις η υπερενργος συμμετοχη του χρηστη χαουζ οφ λοου καλτσιουρ στ πρωινα μπαχαλα.
daydreamer
11-05-2007, 15:25
Ρε περνάτε καλά εσείς!
irreligious
11-05-2007, 16:04
''Θέμη είσαι ο κνίτης της καρδιάς μου,το καρπουζάκι σου''
carheart
11-05-2007, 17:15
Πάω σήμερα που λέτε σχολή, και ακούω :
"Πουτάνα Coca Cola
Εσύ τα κάνεις όλα
Πίνω μόνο Seven Up
Γαμώ τη ΔΑΠ, Γαμώ τη ΔΑΠ"
οπότε και ξεπεράστηκε ακόμα και το "ήταν κι ένα κασκόλ στον τοίχο ΠΟΥ ΓΡΑ ΦΕ ΠΑ ΝΙ Ω ΝΙΟΟΟΣ", και έψαχνα ψηφοδέλτιο της ΔΑΠ για τις επόμενες εκλογές να το δαγκώνω από τώρα, και γιατί γιατί γιατί γιατί, και μετά λέγανε κάτι πασπίτες κάτι δικά τους, εξαιρετικά επίσης.
House Of Low Culture
11-05-2007, 18:00
φάση μετά το τέλος της καταμέτρησης έβγαλαν σιδερικό και πατούσαν μπαλωθιές στον χώρο του πολυτεχνείου, μέσα σε άσυλο. Δε μας έλεγαν ποιος πούστης ήταν να τον θάβαμε κάτω απ' το χώμα, ε και μετά κάποιοι δικοί μας έβαψαν τα χέρια τους στο αίμα. Κατά τ' αλλά, τα κλασικά. Εκλογές και πανηγύρι.
σωστά γιατι εκτός ασύλου οι μπαλωθιές επιτρέπονται.
House Of Low Culture
11-05-2007, 18:09
απλά είναι ευκολότερο να ποινικοποιήσεις το άσυλο κάνοντας πάρανομες πράξεις μέσα σε αυτό, ρε οννεδίτη.
μην τις ακους τις κοτες ρε
carheart
11-05-2007, 18:11
τα σπάω ανελέητα με αττίλα.
House Of Low Culture
11-05-2007, 18:16
απλά είναι ευκολότερο να ποινικοποιήσεις το άσυλο κάνοντας πάρανομες πράξεις μέσα σε αυτό, ρε οννεδίτη.
το κάνω και μια quote σε περίπτωση που δεν το είδες στο τέλος της προηγούμενης σελίδας, ρε μελανοχιτώνα.
carheart
11-05-2007, 18:22
συνεχίζω.
House Of Low Culture
11-05-2007, 18:23
συνεχίζω.
χμ, ναι, έχει πλάκα. αλλά για πες γιατί συγκεκριμένα? Τον θεωρείς λίγο γραφικό?
Griffith
11-05-2007, 18:25
επίσης "ήμουν κι εγώ,ήμουν κι εγώ στη νομική!"
carheart
11-05-2007, 18:25
Τον θεωρώ απείρως καθυστερημένο με βάση αυτά που λέει, και μιας και μας λέει πως είναι συνειδητά αργοπορημένος, αυτό επεκτείνεται και στη σκεπτική ικανότητα, η οποία (φαίνεται να) είναι τόσο γρήγορη όσο η ομιλία του χατζηνικολάου, και γενικά πολλοί μπλε λαγοί παντού, τόσοι πολλοί, περισσότεροι από όλα τα άλλα που χω διαβάσει, άκυρα σχόλια παντού, σαν σύνθημα της ΚΝΕ που του έδωσαν δυνατότητα να ποστάρει.
Κάτι τέτοιο.
carheart
11-05-2007, 18:28
=)))
αχαχαχαχαχαχχαασχααχσσηδφασηξφφηγσδκφσδφκκφφσβωθ999δ
να τον θάβαμε κάτω απ' το χώμα
κάποιοι δικοί μας έβαψαν τα χέρια τους στο αίμα.
Και εγώ αν ήμουν εκεί μιλάμε, θα τους γαμούσαν στο ξύλο.
Lost_In_Cooperland
11-05-2007, 18:43
[quote=House Of Low Culture]να τον θάβαμε κάτω απ' το χώμα
κάποιοι δικοί μας έβαψαν τα χέρια τους στο αίμα.
Και εγώ αν ήμουν εκεί μιλάμε, θα τους γαμούσαν στο ξύλο.[/quote:1tqlgzk4]
αχαχαχαχαχαχχαασχααχσσηδφασηξφφηγσδκφσδφκκφφσβωθ999δ
House Of Low Culture
11-05-2007, 18:43
γκρίφιθ, για πες τι έγινε στη νομική.
χαχαχαχ ποσο γαμησε αυτο, μαζι με το εαακ με πετρες και καδρονια!
γκρίφιθ, για πες τι έγινε στη νομική.
Τιποτα το ιδιαιτερο, κατι συνασπισμενοι κλαιγονται για νοθειες απο εαακ κλπ.
Το συνθημα παει στις κατηγοριες των δαπιτων του στυλ: "ολα τα εαακ εμπ ηταν εκει!!", στα μπαχαλα της νομικης το μαρτιο δλδ.
House Of Low Culture
11-05-2007, 18:52
δίκαση.
Griffith
11-05-2007, 18:56
άρτος και θεάματα! (http://youtube.com/watch?v=0zZh0EXie5c)
γιε, στο ξυλίκι στη νομική αναφέρεται το σύνθημα.
και επ' ευκαιρία να επιστρέψουμε στην αρχή του θρεντ περί του αν πρέπει να τις τρώνε οι δαπίτες ή όχι, σε εκείνη την γενική συνέλευση οι δαπιτοννεδίτες είχαν κουβαλήσει επαγγελματίες μπράβους ή/και χρυσαυγίτες, για προφανείς λόγους.
το τελικό σκορ του τζέρτζελου που ξεκίνησε η παραπάνω κίνηση ήταν εαακίτες και αναρχικοί να κυνηγάνε τον παραπάνω συρφετό από τη σίνα ως τον παπασωτηρίου της ακαδημίας.
είχε παίξει και στις ειδήσεις αυτό. (http://www.youtube.com/watch?v=0zZh0EXie5c)
με πρόλαβε ο προβοκάτορας!
geologiko_karoto
11-05-2007, 20:33
ωραιο μουνακι στο βιδεο :P
καταπληκτικό. ειδικά η φάση "τι κάνετε ρε φασίστες" ήταν ασύλληπτου επιπέδου αυτοσαρκασμός.
carheart
11-05-2007, 23:12
ggattila (2 weeks ago)
telika o lagos einai mple
για να μη με λέτε περίεργο.
ikonoklast
12-05-2007, 00:02
ennoo pos kapote i enotiki sta xania itan mia sxetika sovari parataksi, me sovarous anthropous pou mporousan na poun 2 kouventes me ousia kai tora exei katantisei mia geloiotita kathws den exei kamia diafora apo ta ypoloipa eaak tis ellados mas = mia foititiki parataksi opos oles oi alles. kai poso tyxaio mporei na nai to gegonos oti ta palia ta kala ta xronia (ax thymasai nonta???) eskage me autodynamies eno tora exasa ta panta kai pire me to zori mono tous hmmy (ki auto me diafora deka psifon apoti pliroforithika, as me diorthosoun oi holcs an kano lathos). kai telos panton min prospatheis na me syreis sautin tin kouventa, oi apopseis mou peri foititikis politikis enasxolisis einai ouarg kai den exo na prostheso kati parapano, to opoio de tha dimiourgisei flame.
ΗΜΜΥ και Αρχιτεκτονική. Πέρα απο τα περι γελοιότητας, μπορώ να στηρίξω τα παραπάνω. Η ενωτική παλαιό8εν ήσαν μια συνδικαλιστική συλλογικότητα εντός των ορίων της σχολής, εντυπωσιακά πολυσυλλεκτική (σε ό,τι αφορά την πολιτική κατεύ8υνση των μελών του σχήματος) και ταυτόχρονα πολιτικά ανώριμη σε σύγκριση με το τώρα. Στο τώρα είν περισσότερο μια παράταξη (με την έννοια οτι παρατάσσεται σε πιο συγκεκριμένες πολιτικές), πιο κοντά στο μέσο σχήμα εαακ (συχνά και πιο προω8ημένη απο αυτό) και αρκούντως πιο ώριμη (με κριτήριο την πολιτική εμβά8υνση). Αυτό είναι σαφώς διττό για την αποτελεσματικότητα και την απήχηση του όλου πράματος και εδώ χωράει πολύ συζήτηση αλλα γελοίο ξερωγώ δε μπορείς να το πείς, εξακολου8εί ούτως ή αλλως να ειν μακράν σοβαρότερη απο οτιδήποτε.
αργά και καθαρά;
?
να μα το 8εούλη, δε μπορώ να το πώ πιο κα8αρά. :[
καταπληκτικό. ειδικά η φάση "τι κάνετε ρε φασίστες" ήταν ασύλληπτου επιπέδου αυτοσαρκασμός.
γάμησέ μας βρε μουνόπανο.
ikonoklast
12-05-2007, 00:31
Αυτό το φέηκ πάλι ποιανού είναι;;;;
γάμησέ μας βρε μουνόπανο.
μετά, τώρα έχω να σώσω τον κόσμο από τους κακούς καπιταλιστές.
είμαι η μόνη ελπίδα του, πρέπει να με πάρετε στα σοβαρά.
ikonoklast
12-05-2007, 01:33
Αυτό;;;;
Γενικώς, να μπεί τάξη.
irreligious
12-05-2007, 05:00
μα για το θεο ψοφήστε
carheart
12-05-2007, 15:04
δώστου!!!
ΗΜΜΥ και Αρχιτεκτονική. Πέρα απο τα περι γελοιότητας, μπορώ να στηρίξω τα παραπάνω. Η ενωτική παλαιό8εν ήσαν μια συνδικαλιστική συλλογικότητα εντός των ορίων της σχολής, εντυπωσιακά πολυσυλλεκτική (σε ό,τι αφορά την πολιτική κατεύ8υνση των μελών του σχήματος) και ταυτόχρονα πολιτικά ανώριμη σε σύγκριση με το τώρα. Στο τώρα είν περισσότερο μια παράταξη (με την έννοια οτι παρατάσσεται σε πιο συγκεκριμένες πολιτικές), πιο κοντά στο μέσο σχήμα εαακ (συχνά και πιο προω8ημένη απο αυτό) και αρκούντως πιο ώριμη (με κριτήριο την πολιτική εμβά8υνση). Αυτό είναι σαφώς διττό για την αποτελεσματικότητα και την απήχηση του όλου πράματος και εδώ χωράει πολύ συζήτηση αλλα γελοίο ξερωγώ δε μπορείς να το πείς, εξακολου8εί ούτως ή αλλως να ειν μακράν σοβαρότερη απο οτιδήποτε.
αργά και καθαρά;
?
να μα το 8εούλη, δε μπορώ να το πώ πιο κα8αρά. :[
ok symfonoume genika, alla oxi sto simeio peri orimotitas me kritirio tin politiki emvathynsi. ektos an ennoeis emvathynsi se sygkekrimeni kateuthynsi opote ok. sy gennithikes arga kai den prolaves kazakous kai papazogleous na agoreuoun kai apo kato na akoune voulonontas ola ta daspotsoutsekakia.
oso gia to geloio tis ypothesis, den egkeitai austira stin idia tin katastasi tis paratakseos ti stigmi pou ta grafoume ola auta, alla sti sygkrisi me to parelthon opos proeipa. ti na kanome, emeis pou xoume synithisei me papadakides kazakous papazoglous (akoma kai karampatsous aka i arxi tis parakmis) den mporoume na mi skasoume ena xamogelo oiktou me tzoutzoukous kai loipous thiasarxes.
http://www.youtube.com/watch?v=Cyevq3I_g3k&eurl=http%3A%2F%2Fdap%2Dgpa%2Eorg%2Fnewsite%2Fhtml%2F
gia ton poutso!!!!!!!!!!!!!
Pinatero
16-05-2007, 19:11
έσπασε η καπότα του καπιταλισμού..
stam and the witches
16-05-2007, 19:22
μπα.
Griffith
16-05-2007, 19:24
είναι οι σημαίες μας κόκκινα βαμμένες ...
Griffith
16-05-2007, 19:29
με αίμα απο δαπίτισσες παρθένες!
το δικιο το εχουν οι εξεγερμένοι!
ikonoklast
17-05-2007, 19:35
ok symfonoume genika, alla oxi sto simeio peri orimotitas me kritirio tin politiki emvathynsi. ektos an ennoeis emvathynsi se sygkekrimeni kateuthynsi opote ok. sy gennithikes arga kai den prolaves kazakous kai papazogleous na agoreuoun kai apo kato na akoune voulonontas ola ta daspotsoutsekakia.
oso gia to geloio tis ypothesis, den egkeitai austira stin idia tin katastasi tis paratakseos ti stigmi pou ta grafoume ola auta, alla sti sygkrisi me to parelthon opos proeipa. ti na kanome, emeis pou xoume synithisei me papadakides kazakous papazoglous (akoma kai karampatsous aka i arxi tis parakmis) den mporoume na mi skasoume ena xamogelo oiktou me tzoutzoukous kai loipous thiasarxes.
κα8όλα σεβαστό δεδομένου οτι γνωρίζω αποκλειστικώς καραμπατσέικο και τζουτζουκέικο -τον δε πρώτο εκτός συνελεύσεων ή σχήματος-.
wraithgr
18-05-2007, 04:11
Από απλή περιέργεια και μόνο, έχει κανείς ιδέα ποιοι βγήκαν σε μαθηματικό αθήνας και ΣΕΜΦΕ;
ΣΕΜΦΕ βγηκε η σκατοδαπ. Χωρις να θελω να θιξω κανεναν ε, οποιος και να βγαινει σκατοοποιος θα ηταν.
Not_saved
18-05-2007, 08:22
Kai mathimatiko athinas i DAP.
wraithgr
18-05-2007, 14:51
θενξ
ikonoklast
18-05-2007, 15:07
ναι αλλα φίξερ πέρσι που βγάζατε πουκουτσού ήταν μαγκιά!
Γιατι ειπα εγω κατι τετοιο ποτε? Ειδαμε τι καναν κι αυτοι ολον τον χρονο...
ikonoklast
18-05-2007, 15:16
δε κάναν ΚΙΝΗΜΑ;
Pinatero
18-05-2007, 16:26
:lol:
ikonoklast
18-05-2007, 16:45
Stam! Αυτός γέλασε!
stam and the witches
18-05-2007, 16:48
Γελάει, δεν ξέρει ότι το ΚΑΠΕΛΩΣΑΜΕ (το ΚΙΝΗΜΑ).
μα δεν το καπελωσατε.προσπαθησατε λυσσαλεα αλλα ανεπιτυχως.
τωρα αντε να αναστησετε και την ψοφια εφεε θεσμολαγνοι καρεκλοκενταυροι κνιτες
ikonoklast
18-05-2007, 16:52
Δε συνέβη αυτό που λές!
stam and the witches
18-05-2007, 16:54
Έλα τώρα χαζούλη τρέντυ ναρίτη πασόκε, έχεις μία χαλαρή δομή που σου επιτρέπει να κράζεις τις υπόλοιπες τάσεις και νομίζεις ότι αυτό σε κάνει σκεπτόμενο, τράβα ψάρεψε ψήφους από καναν μπαχαλιάρο μπας και το αγωνιστικό σου πλαίσιο ψηφιστεί.
:oops:
έντιτ: στον αττίλα.
ikonoklast
18-05-2007, 16:58
Να γίνει πολλ περι δομών!
ΣΕΜΦΕ βγηκε η σκατοδαπ. Χωρις να θελω να θιξω κανεναν ε, οποιος και να βγαινει σκατοοποιος θα ηταν.
30 psifous diafora!!!
eisai semfe?
ikonoklast
18-05-2007, 18:17
όλοι ζάχο.
30 psifous diafora!!!
eisai semfe?
Ναι.
τρέντυ ναρίτη πασόκε,
τιποτα απο τα 3 δεν ισχυει.
ο καθοδηγητης σου δεν κανει καλη δουλεια.αλλιως θα ειχες και ενα επειχηρημα να πεις για την εκ νεκρων ανασυσταση της εφεε.
αληθεια ποσα κνατ θα παρετε μαζι σας να σας φυλανε?1000?2000?
πηγατε να αναστησετε το πεθαμενο απο το '82 δσ της αρχιτεκτονικης.ουτε η δαπ δεν εχει επιχειρησει να κανει κατι αναλογο.
ειστε πιο καρεκλικενταυροι και απο τους υπουργους του πασοκ της εικοσαετιας.
η γραμμες σας φετος ηταν να συρθειτε πισω απο το κινημα(αρχικα) και μετα πισω απο τη δαπ(για να ορισετε ημερομηνια εκλογων).
προσπαθησατε να καπελωσετε το πανελλαδικο συντονιστικο και οταν το χασατε σπασατε τα κοινα πλαισια προτεινοντας ενναλακτικες μορφες παλης(δε διεφεραν απο τα πλαισια της ΠΑΣΠ-ΠΑΣΟΚ αφου και αυτοι ελεγαν για ανασυσταση της εφεε και συντονισμο απο τα δ.σ.) δινοντας ολες τις σχολες στη δαπ.το ποιος ειναι πασοκος φαινεται καθαρα.εχετε γινει ενα αστικο κομμα εφαμιλλο του πασοκ,του συνασπισμου και του λαος.
οι φοιτητες σας εφτυσαν καταμουτρα και φανηκε και στις εκλογες(σε σχολες οπως το σεμφε,η ιατρικη λαρισας κτλ).ξανακαντε τη συμμαχια του 89 με τη δαπ για να εκλεξετε κ.σ. στην εφεε.
stam and the witches
18-05-2007, 21:39
Εσύ δεν είσαι που μιλάς για ενιαία ανώτατη εκπαίδευση και τότε με την ανωτατοποίηση φοβόσουν μην τυχόν χάσεις το δικαίωμα υπογραφής;
Επίσης, έλα τώρα που θα μου πεις για τις αστικές δομές του κκε, αγωνιστή του ΤΕΕ και της εργατικής αριστοκρατίας.
Δώσε βάση, δεν είμαι κνίτης, και τους σιχαίνομαι εξίσου. Μη βγαίνεις και μου λες για φοιτητές που φτύσαν κατάμουτρα το κατεστημένο του ΚΚΕ, τη στιγμή που κι εσύ κατεβάζεις πλαίσιο με χαρτάκι.
Queen of the Hi-Ace
18-05-2007, 21:52
αττίλα θέλω να επηρεάσω το σχήμα σου
inhalexhale
18-05-2007, 22:24
Thelei na syndiafomfwsete to plaisio, TYXEROULH.
Giou noou gouaraimiiin.
Queen of the Hi-Ace
19-05-2007, 00:22
:oops:
ελεος δεν ειμαι φεηκ του ικονοκλαστ.αλλωστε οι ναριτες μιλανε για ενιαια πανεπιστημιακη εκπαιδευση.
επισης το 2001 με την ανωτατοποιηση η εαακ συνολικα μιλαγε για αναβαθμιση των τει και ισοτιμηση υους με τα αει ατιθετα με το τοτε νομοσχεδιο που ηθελε να τα κανει 3χρονα κολλεγια.
τωρα το αν καποιοι εαακιτες φοβοντουσαν οτι θα εχαναν το δικαιωμα της υπογραφης αφενος ειναι ψεμμα και αφετερου αν ηταν αληθεια θα το εξεφραζαν σιγουρα αρανιτες και λοιποι αντιλογαιοι πατρινοι.
Να γίνει πολλ περι δομών!
καν'το
stam and the witches
19-05-2007, 01:15
Άκουσα το όνομά μου και πόσταρα :-o