PDA

View Full Version : HELLasMETALLICA : MONADIKO EPISHMO ELLHNIKO METCLUB CHAPTER

SILVERBLADE
25-04-2007, 08:50
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συμμετέχοντες στον παρόντα χώρο ότι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ METALLICA CLUB ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ METCLUB CHAPTER είναι το HELLasMETALLICA CLUB (www.hellasmetallica.com (http://www.hellasmetallica.com)). Οτιδήποτε άλλο εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως επίσημο ελληνικό metallica club ή ελληνικό metclub chapter, ΔΕΝ έχει λάβει γραπτή έγκριση από τους Metallica και δεν έχει αναρτηθεί στο επίσημο site τους.

Best regards,
Silverblade
Head of the Greek MetClub Chapter

Mitsmann
25-04-2007, 10:08
Εγω πιστευω οτι λετε .... Σκαναρε την γραπτη εγκριση να τη δουμε.

SILVERBLADE
25-04-2007, 12:57
Για να την αντιγράψουν έπειτα όλοι και να συνεχίσουν την απάτη τους πλαστογραφώντας έγγραφα? Όποιος θέλει να την δει, ας έρθει σε συνάντηση του club.
Επίσης μπορεί να απευθυνθεί στο MetClub στο site του οποίου είναι δημοσιευμένο το HELLasMETALLICA σαν επίσημο ελληνικό MetClub Chapter (www.metclub.com-- (http://www.metclub.com--)>FANZONE-->THE CHAPTERS), στους υπευθύνους του MetClub (οι οποίοι ήδη έχουν ενημερωθεί για όλους όσους ισχυρίζονται ότι είναι Ελληνικά MetClub Chapters) κυρίως στην κα.Margaret Hartman που είναι Local Chapters Coordinator.

Εάν εξακολουθήσει η απάτη και η διασπορά ψευδών ειδήσεων, θα ασκηθούν τα απαραίτητα ένδικα μέσα.

metamelia3
25-04-2007, 13:01
Φαντάσου να ήταν και μέλος των Μετάλλικα

SILVERBLADE
25-04-2007, 13:04
Οι Metallica πιστεύω ότι προσέχουν σε ποιούς εμπιστεύονται το όνομά τους. Εάν δεν θεωρούμασταν αξιόπιστοι ουδέποτε θα είχαμε λάβει έγκριση.

freak brother
25-04-2007, 13:46
εγω εχω μιλησει με την γιουνιβερσαλ που εχει τα δικαιωματα της βερτιγκο στην Ελλαδα και μου χει πει οτι δεν λαμβανεται επισημης αναγνωρισης απο τον πρωτο μανατζερ του γκρουπ τον Michael Streiner και επισης οτι δεν σας εχει καν ακουστα .

SILVERBLADE
25-04-2007, 13:54
Όπως επεσήμανα σαφέστατα η έγκρισή που έχουμε είναι Official Greek MetClub Chapter.

Το MetClub δεν ανήκει στην Universal, αλλά έχει ιδρυθεί από τους ίδιους τους Metallica. Ήδη ανέφερα το πρόσωπο επικοινωνίας για την σχετική επιβεβαίωση, πράγμα το οποίο είναι εξαιρετικά εύκολο να ελεγχθεί και από όποιον έχει πρόσβαση στο MetClub και στις σελίδες του.

Η απάντηση της Universal που αναφέρετε θα μεταφερθεί επίσης στο MetClub για ενημέρωσή τους. Πολύ ευχαρίστως όμως να ενημερώσει και γραπτώς την Universal ο συναρχηγός του club και μας Νομικός Σύμβουλος. [/u]

The Good Son
25-04-2007, 13:59
Βασικά ο υπεύθυνος του γερμανικού τσάπτερ κύριος Mika Schrodenhauer, είναι μπατζανάκης του κολλητού μου και ούτε αυτός σας γνωρίζει.

Bullet
25-04-2007, 14:00
silverblade ξεκολλα,πλακα κανουν :P

Mitsmann
25-04-2007, 14:01
α, και πες του Lars οτι μια φορα κατεβασα το live Shit video απ το emule!!!!

inhalexhale
25-04-2007, 14:02
Nai, apo Kalamata eimai kai exw plhrofories oti ontws yparxei kapoio HELLasMETALLICA CLUB pou pseydws anaferei oti einai to epishmo fan club twn Metallica. Parakalw opoios exei plhrofories na mou tis steilei gia na mporesw na synennohthw me ton CEO kathws kai ton WTF tou club "Metallika4l1f3" pou ekproswpw wste na epelthei o symvivasmos.

-Nikos Koukos

freak brother
25-04-2007, 14:06
παντως αν θελεις να επικοινωνησεις μαζι μου για να διευθετηθει το ζητημα.

697664593Α

Νικος Κορομπος.

carheart
25-04-2007, 14:06
Τηλεφωνήθηκα μόλις με τον φίλο μου Jonas Hendersson του σουηδικού fan club ( http://www.metallicaswe.org <-- έχει πέσει γαμώτο, το φτιάχνουν) και μου είπε αυτολεξεί :

"Svenskan ska vara Sveriges huvudspr

SILVERBLADE
25-04-2007, 14:08
Ο αρχηγός του Γερμανικού Chapter λέγεται Scott Hall και είναι φίλος.

Εάν η απάτη για κάποιους είναι αστείο, ΟΚ. Για όσους όμως έχουν πέσει θύματα κάποιων τέτοιων απατεώνων και τους έχουν δώσει τα ωραία τους λεφτά για να διαπιστώσουν ότι έγινε αρπαχτή και λαμογιά, δεν νομίζω να είναι αστείο.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την πολυφωνία ή την ελεύθερη έκφραση, αρνούμεθα όμως ορισμένοι να υποστηρίζουν ότι είναι κάτι που δεν είναι και να εξαπατούν ηθικά και οικονομικά τους οπαδούς του group.

Φιλικά,
Σόνια Γερογιάννη

inhalexhale
25-04-2007, 14:10
Epishmh anakoinwsh ek merous tou Tailandezikou fan club:

"Postpixplzkthx"

-Jonas Tuihotapen, OMG twn Metallika Vikings F.C.

BLiTzER
25-04-2007, 14:13
Paizei na isxyei, kathos ego ekopsa th syndromh mou prin merika xronia.

Mitsmann
25-04-2007, 14:18
Ο αρχηγός του Γερμανικού Chapter λέγεται Scott Hall και είναι φίλος.

Εάν η απάτη για κάποιους είναι αστείο, ΟΚ. Για όσους όμως έχουν πέσει θύματα κάποιων τέτοιων απατεώνων και τους έχουν δώσει τα ωραία τους λεφτά για να διαπιστώσουν ότι έγινε αρπαχτή και λαμογιά, δεν νομίζω να είναι αστείο.

Σε κάθε περίπτωση, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την πολυφωνία ή την ελεύθερη έκφραση, αρνούμεθα όμως ορισμένοι να υποστηρίζουν ότι είναι κάτι που δεν είναι και να εξαπατούν ηθικά και οικονομικά τους οπαδούς του group.

Φιλικά,
Σόνια Γερογιάννη

Αγαπητη Σονια,

Κατανοω απολυτα τους βαθυτερους προβληματισμους και το ενδοτερο κοινωνικο προβλημα που παρουσιαζει το γεγονος να εδωσε καποιος χρηματα σε Μεταλλικα κλαμπ στην αθηνα μονο και μονο για να ανακαλυψει οτι εδωσε τα ευρω του σε λαμογια και ετσι να μην του εμειναν χρηματα για Πασχαλινο σκεητμπορντ. Δηλωνω λατρης του διαλογου και της πολυφωνιας, θα σε παρακαλουσα να ποστ πικς στο γνωστο τοπικ του εδω φορουμ και αν η αγαπη σου για τους Μεταλλικα αντικατοπτριζεται απτα, να βγουμε να συζητησουμε το θεμα, να με κερασεις ενα υποβρυχιο και να το αναλυσουμε. Στη θεση σου παντως, θα πηγαινα να γραφτω σε ενα ψευδοκλαμπ ωστε να γνωρισω τις φατσες των απατεωνων, και στη συνεχεια με τη μπαρεα μου να τους κανω να νιωσουν την οργη μου υπο τους ηχους του Ουιπλας. Υπαρχει δε, εδω ο χρηστης Πιτσφορκ που γενικα επικροτει και τις 2 προτασεις μου. Τελει δε, υπο συζητηση η ηθικη βλαβη που εχει καποιος που εχει γραφτει σε αλλο κλαμπ εκ του επισημου.

Σ ευχαριστω εκ των προτερων
Μιτς Μανν (εκπροσωπος του Φινλανδικου τμηματος "Λιτμαννεν 0-3")

SILVERBLADE
25-04-2007, 14:25
Αγαπητέ Μήτσο,
Καθ'ότι νομικός είμαι πράγματι βαθύτατα προβληματισμένη σχετικά με το παρόν και με έτερα κοινωνικά προβλήματα. Τα γνωστά "λαμόγια" τα ξέρω, τόσο εγώ όσο και παθόντες και μαθόντες φίλοι. Υπέστησαν δε την τιμωρία τους βλέποντας την μαζικότατη προσέλευση και το ενθερμότατο κλίμα στο party του club στις 9 Φεβρουαρίου. Βανίλια να κεράσουμε οι αρχηγοί του club όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί σε συνάντηση και να μας παραθέσει τας απόψεις του.

Best regards

Mitsmann
25-04-2007, 14:26
Υπέστησαν δε την τιμωρία τους βλέποντας την μαζικότατη προσέλευση και το ενθερμότατο κλίμα στο party του club στις 9 Φεβρουαρίου.

Και μετα παραγγειλατε και 40 πιτσες στο ονομα τους!!!!

PainOfSalvation
25-04-2007, 14:28
Αγαπητη Σονια,

Κατανοω απολυτα τους βαθυτερους προβληματισμους και το ενδοτερο κοινωνικο προβλημα που παρουσιαζει το γεγονος να εδωσε καποιος χρηματα σε Μεταλλικα κλαμπ στην αθηνα μονο και μονο για να ανακαλυψει οτι εδωσε τα ευρω του σε λαμογια και ετσι να μην του εμειναν χρηματα για Πασχαλινο σκεητμπορντ. Δηλωνω λατρης του διαλογου και της πολυφωνιας, θα σε παρακαλουσα να ποστ πικς στο γνωστο τοπικ του εδω φορουμ και αν η αγαπη σου για τους Μεταλλικα αντικατοπτριζεται απτα, να βγουμε να συζητησουμε το θεμα, να με κερασεις ενα υποβρυχιο και να το αναλυσουμε. Στη θεση σου παντως, θα πηγαινα να γραφτω σε ενα ψευδοκλαμπ ωστε να γνωρισω τις φατσες των απατεωνων, και στη συνεχεια με τη μπαρεα μου να τους κανω να νιωσουν την οργη μου υπο τους ηχους του Ουιπλας. Υπαρχει δε, εδω ο χρηστης Πιτσφορκ που γενικα επικροτει και τις 2 προτασεις μου. Τελει δε, υπο συζητηση η ηθικη βλαβη που εχει καποιος που εχει γραφτει σε αλλο κλαμπ εκ του επισημου.

Σ ευχαριστω εκ των προτερων
Μιτς Μανν (εκπροσωπος του Φινλανδικου τμηματος "Λιτμαννεν 0-3")

Αγαπητέ Μήτσο,
Καθ'ότι νομικός είμαι πράγματι βαθύτατα προβληματισμένη σχετικά με το παρόν και με έτερα κοινωνικά προβλήματα. Τα γνωστά "λαμόγια" τα ξέρω, τόσο εγώ όσο και παθόντες και μαθόντες φίλοι. Υπέστησαν δε την τιμωρία τους βλέποντας την μαζικότατη προσέλευση και το ενθερμότατο κλίμα στο party του club στις 9 Φεβρουαρίου. Βανίλια να κεράσουμε οι αρχηγοί του club όποιον επιθυμεί να παρευρεθεί σε συνάντηση και να μας παραθέσει τας απόψεις του.

Best regards

ok edw eliwsa.....

(ektos kai an o mits den ennoouse to gnwsto ypovrixio opote skaw)

SILVERBLADE
25-04-2007, 14:29
Μετά το άπειρο headbanging πήγαμε για πατσά όλοι μαζί :rofl:

Mitsmann
25-04-2007, 14:30
Ειπα να μη το σχολιασω pain.

PainOfSalvation
25-04-2007, 14:39
eipa kai gw :)

necropethamenos
25-04-2007, 16:32
Nai, apo Kalamata eimai kai exw plhrofories oti ontws yparxei kapoio HELLasMETALLICA CLUB pou pseydws anaferei oti einai to epishmo fan club twn Metallica. Parakalw opoios exei plhrofories na mou tis steilei gia na mporesw na synennohthw me ton CEO kathws kai ton WTF tou club "Metallika4l1f3" pou ekproswpw wste na epelthei o symvivasmos.

-Nikos Koukos

resta

freak brother
25-04-2007, 16:48
παντως αν θελεις να επικοινωνησεις μαζι μου για να διευθετηθει το ζητημα.

697664593Α

Νικος Κορομπος.

p.m

Epeidh ayth th stigmh den einai dynato na ginei thlefwnikh epikoinwnia, e-mail toy club einai hellasmetallica@hotmail.com.
H monh epi8ymia einai na mhn anaferetai to Greece in Vertigo san epishmo Greek MetClub Chapter.

Bullet
25-04-2007, 17:01
ελεος,γιαυτο εγινε ολο αυτο το θεμα δλδ;

ναι ειναι το μονο official

http://img249.imageshack.us/img249/4236/afasdsayo3.jpg

αλλα μπορουσες να στειλεις απλα ενα email στον admin να αλλαξει το title ,ffs

inhalexhale
25-04-2007, 17:04
ahahahah twra phra prefa ti paizei.

BLi][zER mhn kollas re, tha tous strimwksoume. Exeis akoma ekeina ta omologa?

Rush
25-04-2007, 21:42
:rofl: exw liwsei leme!!!!kala re 8eia, PREPEI na kaneis plaka...den ginetai....

Twisted_Bassist
26-04-2007, 00:37
...

Dragonlord
26-04-2007, 01:26
[zER]Paizei na isxyei, kathos ego ekopsa th syndromh mou prin merika xronia. Ostoso pio GIATOMPOUTSO onoma de mporousate na vreite. Eiste ntroph gia th xora kai th mpanta, period.
Καλά ρε μινάρα, τόσο δύσκολο ήταν να στείλεις ένα πμ να μη μένει εκεί το φόρουμ εφόσον το'χεις διαλύσει;

BLiTzER
26-04-2007, 01:56
Καλά ρε μινάρα, τόσο δύσκολο ήταν να στείλεις ένα πμ να μη μένει εκεί το φόρουμ εφόσον το'χεις διαλύσει;

Ehm.. nai isos exeis ena dikio. Apla de theorhsa oti htan toso shmantikh h yparksh tou chapter, oso to oti yphrxe ena forumaki kai ta legame oi metfans. Meh.

Opos kai na xei mporouse na steilei ena pm se mena h se sena anti na kanei olo ayto.

Me sygxoreis e? :*

Dragonlord
26-04-2007, 02:20
Δεν ξέρω, θα το σκεφτώ. Έχω πληγωθεί βαθύτατα.

ManZ D
26-04-2007, 08:07
Kai gia akshghse mou file Bli][zer ti akrivws ksekinhse h Sonia ??....den eida oute na vrisei kanenan oute na thelei na prosvalei....antithetws me esena...les oti eimaste gia to poutso gia to onoma....alla den se eida na ftiaxneis street team opws eleges oute na ta skas gia th diorganwsh site kai happenings ...to mono pou xes na kaneis htan na afaireseis to official kai apo kei kai pera mporousate na xete osa hlektronika club goustarete kai na diwrganwnete omorfes sizitiseis me psevdwnyma kai avatars....kai ase se mas tous gia to poutso to treksimo ektos an exeis skopo na voithiseis opoion erthei sthn ellada apo ola ta chapters sto kosmo na paei sth synavlia na tous dwseis odhgies na kleiseis leoforeia na vreis pou tha meinoun na kaneis pre-show party

Mitsmann
26-04-2007, 08:25
εγω παλι που δεν ειχα κανενα ανοφισιαλ σαητ/ομαδα δρομου/μαχητες δρομου/σοριουκεν/κατω/κατω/δεξια/πανω/αριστερα/φαηαρ/ των μεταλλικα, πιστευω επισης οτι το ονομα σας ειναι τραγικο.

ManZ D
26-04-2007, 08:37
poli kala kaneis file mou....h diafora einai oti o bliz den eipe apla gia to onoma....de mou kaigetai karfaki an einai tragiko to onoma h oxi...anyway pigente paikste me ta computerakia sas...se ola ta posts mono ena atomo eida na thelei kai na mporei na milhsei

SILVERBLADE
26-04-2007, 08:39
E-mail είχα στείλει χωρίς να λάβω καμία απάντηση και χωρίς να γίνει η διόρθωση που ζητούσα. Χωρίς να προσβάλω κανέναν έκανα post στο Forum την ενημέρωση πράγμα που προφανώς ενόχλησε αφάνταστα ορισμένους.

Οι προσωπικές προσβολές και μομφές με αφήνουν αδιάφορη, πόσο μάλλον όταν προέρχονται από ανθρώπους που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Οι συναντήσεις του club δημοσιεύονται στο site και στο forum μας. Προκαλώ-προσκαλώ όποιον θεωρεί εαυτόν ικανό, να έρθει να τα πει από κοντά τόσο σε εμένα όσο και στον έτερο αρχηγό του club.
Ευχαριστώ όποιον μερίμνησε για τη σχετική διόρθωση καθώς και όποιον αναγνώρισε την ειλικρίνεια των προθέσεων και δηλώσεών μου.
I won't go away
Right here I'll stay
Stand silent in flames
Stand tall 'till it fades

Shoot me again
I ain't dead yet
Shoot me again

All the shots I take
I spit back at you
All the shit you fake
Comes back to haunt you

All the shots I take
What difference did I make?
All the shots I take
I spit back at you

I won't go away, with a bullet in my back
Right here I'll stay, with a bullet in my back

I'll stand on my own, with a bullet in my back
I'm stranded and sold, with a bullet in my back

I bite my tongue
Trying not to shoot back
No compromise
My heart won't pump the other way

Wake the sleeping giant
Wake the beast
Wake the sleeping dog
No, let him sleep

necropethamenos
26-04-2007, 09:00
poli kala kaneis file mou....h diafora einai oti o bliz den eipe apla gia to onoma....de mou kaigetai karfaki an einai tragiko to onoma h oxi...anyway pigente paikste me ta computerakia sas...se ola ta posts mono ena atomo eida na thelei kai na mporei na milhsei

vasika tha eprepe na efxaristiseis tous xristes tou forum pou kanane to topic sou na ftasei 3 selides, pou allou tha to evriskes afto?

kata ta alla min mperdeveis tin arnisi me tin anikanotita.

ManZ D
26-04-2007, 09:09
oxi magka de xrwstaw se kanenan kai de mou xrwstaei kaneis.....oi xrhstes tou forum vrhkan kalh efkairia na deiksoun poioi einai me oles tis endiaferon kata ta alla apopseis tous gia diavase ola ta posts kai pes mou poios to travhkse kai poios oxi....kai de tous xreiazomai kiolas de goustareis afto pou kanw magkia sou de sou zhthsa na simmetexeis sou zitisa na mh me vrizeis

Mitsmann
26-04-2007, 09:16
ετσι ειναι. εχουμε ενα ονομα στο νετ.

ManZ D
26-04-2007, 09:20
Oraia kai afou to thema mas me to forum diorthiothike svhste kai ta topic akyrwste mas kai apo xrhstes ....na mh mas lete oti kanete kai diafhmhsh kai vroume apo to pouthena to electric requiem oth htan kai sponsoras mas

Mitsmann
26-04-2007, 09:22
αυτα τα τοπικ, οχι μονο δε σβηνονται, αλλα συνηθως τα επαναφερουμε μετα απο 6-7 μηνες και γελαμε μονοι μας. κατα τ αλλα καλη συνεχεια στη δουλεια σας.

PainOfSalvation
26-04-2007, 09:46
εγω παλι που δεν ειχα κανενα ανοφισιαλ σαητ/ομαδα δρομου/μαχητες δρομου/σοριουκεν/κατω/κατω/δεξια/πανω/αριστερα/φαηαρ/ των μεταλλικα, πιστευω επισης οτι το ονομα σας ειναι τραγικο.

akoma gelaw.... :D

Twisted_Bassist
26-04-2007, 11:17
eprepe na legetai Hell Ass

MoRmEnGiL
26-04-2007, 11:18
w 8eoi,akoma gelaw :P

to kana bookmark stegna :lol:

totos571
26-04-2007, 11:49
paidia xairomai pou iparxei kai pali energo kai episimo fan club ton metallica sthn ellada me atoma prothima na thisiasoun xrono apo thn prosopiki tous zoi gia na bgei kati kalo. An thelete na kanonisete kati sthn thessaloniki (kapoio party, sinantisi klp) mporo na voithiso etsi oste na kleisete kapoio magazi, na ginoun sinnenoiseis klp. Steilte mou mail sto maestrοdonmichele@hotmail.com. Eimai k ego o idios mousikos k mporo na voithiso.

inhalexhale
26-04-2007, 11:57
E-mail είχα στείλει χωρίς να λάβω καμία απάντηση και χωρίς να γίνει η διόρθωση που ζητούσα.

Re mpas kai to steile sto wwwxrysesdekaeties607080@hotmail.com

carheart
26-04-2007, 12:08
Ρε παιδί μου, διατηρείτε fan club, δε σας λέει τίποτα αυτό;

Mitsmann
26-04-2007, 12:25
Παντως η αληθεια ειναι οτι το ER, προσφερει οντως διαφημηση σε τετοιες ομαδες/οργανωσεις!

να, μετα απο αυτα, εγω σκεφτομαι να γραφτω στο Greece in vertigo.

Twisted_Bassist
26-04-2007, 12:28
egw exw eksousiodothsh kai apo olo to soi tou hetfield gia to fan vlub mou

BLiTzER
26-04-2007, 13:47
Kai gia akshghse mou file Bli][zer ti akrivws ksekinhse h Sonia ??....den eida oute na vrisei kanenan oute na thelei na prosvalei....antithetws me esena...les oti eimaste gia to poutso gia to onoma....alla den se eida na ftiaxneis street team opws eleges oute na ta skas gia th diorganwsh site kai happenings ...to mono pou xes na kaneis htan na afaireseis to official kai apo kei kai pera mporousate na xete osa hlektronika club goustarete kai na diwrganwnete omorfes sizitiseis me psevdwnyma kai avatars....kai ase se mas tous gia to poutso to treksimo ektos an exeis skopo na voithiseis opoion erthei sthn ellada apo ola ta chapters sto kosmo na paei sth synavlia na tous dwseis odhgies na kleiseis leoforeia na vreis pou tha meinoun na kaneis pre-show party

Ksekinhse oloklhro thread, pairnontas ton eayto ths kai to chapter ypervolika sovara (an deite to site tous tha katalavete ti ennoo, mono dikhgorous pou den exei valei na checkaroun to inet kathimerina gia "paraspondies").

Den evrisa. Eipa apla oti to onoma einai, sthn kalyterh periptosh, geloio (ok eipa "giatompoutso" alla de nomizo oti h leksh kanei th diafora). Tipota pou den exete ksanakousei, eimai sigouros. Me sygxoreite gia thn eilikrineia mou.

Ego ksekinhsa ellhniko chapter prin kan sas erthei san idea, otan akoma eixa kayles me th mpanta, alla den eixa kanenan na voithisei, plus arxisan oi spoudes mou, opote den asxolithika idiaitera kai prin 2-3 xronia ekopsa kai th syndromh mou sto metclub.

Ekshghsa giati yphrxe akoma o titlos. To chapter YPHRXE kai htan karaOFFICIAL, apla epapse na yfistatai kai de mphka ston kopo na enhmeroso ton admin edo. Toso aplo. Den eixa kanena apolytos ofelos apo ayto. Opoios yponohse to antitheto einai xazoulhs. Epishs oi paparies tou styl "ekana post pou profanos enoxlhse afantasta orismenous" apla kolakeyoun ton eayto sas kai tipota parapano, giati pragmatika edo mesa DE DINOUME DEKARA.

Kata t'alla h agaph mou gia th mpanta paramenei ki opote thelete kernate cafe :P Den kryvomai piso apo kanenan ypologisth, arketoi edo mesa me gnorizoun prosopika.

Kai epeidh poly krathse h sovarothta mou.. Mits gamiesai :)

Mitsmann
26-04-2007, 14:02
θα ρθω να γραφτω, ελπιζω να εχεις αποθεμα βανιλιας και 2 κουταλια.
Επισης το επισημο μεταλλικα φαν κλαμπ εχει και φορουμ!!!!

ειπα μια ιδεα.

sabbattack
26-04-2007, 14:19
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

de mporw re pousth mou.... Mitssman kai freak bro egguhsh geliou sto electric!!!

to p.m eidika ta skotwse ola!!!

Tespa egrapsa k egw th malakia mou na mhn exw na lew meta oti de summeteixa!! :P

ManZ D
26-04-2007, 14:24
[zER]....

Afto dhladh htan gia to onoma bliz???

Anyway to thread nai metatraphke se panhgyri....kala na pairnate kai mena prwsopika de mou kaigetai karfaki....kai mporouses na milhseis apla apo thn arxh me ena post pou na ta periexei ola opws ekanes sto telos.....twra opoios thelei na metrhsei poso metallicacias einai provlhma tou afta de me apasxoloun... as erthei kalitera sta party h se kapoio kafe kai as xalarwsoume pinontas

Esy ksekinises to chapter xwris kapoion na se vohthisei eimai melos sto metclub apo to 2004 den evgales anakoinwsh ...evgales apo oti eida edw....Parola afta eisai prothimos na krakseis aftous pou kataferan na sigkentrwthoun kai na to kanoun...Egw loipon pou de pairnw tipota toso sovara oute to club oute to onoma pou eixan dialeksei ta paidia protimw na voithisw th fash para na th kraksw

De katalavainw giati eprepe na ekselixthei etsi .....kai nai dysthxws tha ta psaxnoume ola etsi gia na mh xreiastei na antimetwpizoume malakes san palioter ipotithemena club pou fagan kala(kai oxi den ennow to diko sou bliz).....

An einai toso paralogo gia sena magkia sou eimaste emeis oi malakes kai sy o ksipnios

Kala na pairnate kai pali ....

BLiTzER
26-04-2007, 14:37
[zER] Eiste ntroph gia th xora kai th mpanta, period.

Kat'arxas ayto htan metaksy sovarou kai asteiou. An pisteyeis oti to ennoousa opos fanhke, ntax den parakoloutheis to ER, opote dikaiologeisai :P DEN to ennoousa. Eksakoloutho na pisteyo oti to onoma einai athlio ostoso.

Oson afora ta ypoloipa, genikotera eimaste atoma (toulaxiston oi thamones) pou vazoun pano ap'ola to online xavale tous. Otan erxetai kapoios akyros apo to pouthena kai kanei ena toso sovarofanes post, PROFANOS kai tha dextei ta flames ap'oles tis meries. Ayto gia na kserete thn epomenh fora :)

Epishs, an yparxoun atoma pou pragmatika ekmetalleyontai thn olh fash gia na vgaloun lefta, aytoi ki an einai tragikoi. Ego oudepote zhthsa ena 100riko pantos (ektos apo ekeinh th fora sthn omonoia pou ithela na paikso hlektroniko). Ayta.

Bullet
26-04-2007, 14:46
ε βασικα αυτο

ειστε στο er ffs

Mitsmann
26-04-2007, 14:48
Μανζ D, εχω την υποψια οτι κατηγορησες ατομα οτι παιρνουν χρηματα και κοροιδευουν αθωους μεταλλαδες που ζουν σε ενα παραμυθι οπου ασπροι μονωκεροι με τη φατσα του Trujillo πετανε ψηλα απο καταπρασινα λιβαδια και νομιζουν οτι εχουν γραφτει στο επισημο φαν κλαμπ, ορμωμενος απ το πρωην εγχειρημα του χρηστη Blitzer χωρις προφανως να ξερεις αν και τι εχει ζητησει, απλα ειπωθηκε οτι "παιρνουν λεφτα κοροιδευοντας" Προσθετωντας το γεγονος οτι εχετε δικονομικα λινκς στο σαητ σας τα οποια χρησιμοποιειτε για απειλες, τις οποιες και εφαρμοσατε γαμωντας τους απατεωνες με το να διοργανωσετε ενα παρτυ οπου ηρθε κοσμος, καταληγω στο οτι εχω ενα προβλημα να καταχωρησω στη RAM μου, ποιος απ τους 2 σας ειναι περισσοτερο ....

Και μια που συζηταμε τα διαφορα εδω χαρουμενα, τι γνωμη εχετε για το St. Anger?

sabbattack
26-04-2007, 14:56
Επισης το επισημο μεταλλικα φαν κλαμπ εχει και φορουμ!!!!

ειπα μια ιδεα.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:

ManZ D
26-04-2007, 15:01
.....erxomai kai sou milaw san ena melos enos chapter ekshgwntas oti de milaga gia to chapter pou eixe o bliz alla gia alla ipotithemena palioter fan club...omws esy diavazeis afta pou thes....oso gia to party ela na deis tis apodeikseis gia th diafhmhsh tou party kai to th phre to magazi kai meta na mou peis an vgalane h Valane gia to party.....kai sigoura tha des sto site oti den iparxei kai syndromh mh mas peis oti ta pairnoume kiolas....oso gia to site exei akrivws oti zhtaei to amerikaniko Metclub....kai synexizw na lew den evrisa kanenan kai sy twra me apokaleis ilithio ama thes na ro sinexisoume poly efxaristws...

Mitsmann
26-04-2007, 15:39
δεν ειπα ουτε τα μισα απ οσα λες οτι ειπα και εν συνεχεια παραθετοντας κατι πραγματα για κατι αποδειξεις και κατι κλαμπς με βοηθησες στο διλημμα μου.

ManZ D
26-04-2007, 15:48
afta sta pa gia na katalaveis oti to kanoume gia th kavla mas kai mono dinontas apo to xrono mas kai apo ta xrhmata mas........einai anohto olo afto alla de katalavainw giati thes na to sinxiseis.....kai de tha sou xa apantisei katholou an eixes apofigei to ilithios

Mitsmann
26-04-2007, 15:52
και παλι εμενα μου δινεις την εντυπωση οτι ολο το τοπικ και το σουσουρο το εκανες για το φορουμ που φιλοξενουσε το ρεκβιεμ και ολα τα σχολια θα πηγαιναν εκει. Μου φαινεται (η αλλη) τοσο και-καλα-.... που αν ειχατε οντως υποψιες για καποιους που κονομαγανε λεγοντας οτι ειναι το επισημο κλαμπ των μεταλλικα θα τους ειχατε σκισει (αν μπορουσατε παντα) οποτε πεταξετε 3-4 κατηγοριες για λαμογια γενικως και χαμογελασατε μεσω ΜΣΝ ο ενας στην αλλη νικητες μεσα απ τον καπνο της μαχης.

Και αυτα στα λεω και ισια δεν εχω προβλημα. Θα ειμαι στο Terra Vibe. Mε μπλουζακι Maiden England.

SILVERBLADE
26-04-2007, 16:01
Μετά την διόρθωση που έγινε θεώρησα τη συνέχιση του thread άνευ σημασίας. Διαπιστώνω όμως ότι η προσπάθεια για προσωπικές προσβολές είναι διαρκής και μάλιστα θεωρείται δεδομένη για τον παρόντα χώρο. Δεν είμαι ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος υποχρεωμένοι να λογοδοτήσουμε για τις επιλογές μας, τα επιτεύγματά μας αλλά σίγουρα ούτε και για τη νοημοσύνη μας η οποία είναι αρκετά ικανή να ξεχωρίζει το καλό χιούμορ από τις συνδρομικές αντιδράσεις. Το πόσο σοβαρά, δε, λαμβάνω την προσωπικότητά μου και τις επεκτάσεις αυτής, δεν απασχολεί κανέναν άλλο εκτός από εμένα αποκλειστικώς. Επίσης για το πώς θα υπερασπίζομαι τα πράγματα για τα οποία έχω εγώ προσωπικώς αλλά και πολλοί άλλοι άνθρωποι κοπιάσει (ένα εκ των οποίων είναι και το Chapter) και πάλι δεν απολογούμαι.
Με λίγα λόγια και σε απλά ελληνικά, τζάμπα χαλνιέστε γιατί δεν "ιδρώνει το αυτί μου" από τέτοιες σαχλαμάρες. Κρίμα βέβαια να καταλήγουμε σε χαρακτηρισμούς περι "βλακείας" και "ηλιθιότητας" κάνοντας το προβοκάρισμα αυτοσκοπό.
Σε κάθε περίπτωση πάντως προτιμώ ο στόχος της όποιας επίθεσης να είμαι εγώ και κανένας άλλος.

ManZ D
26-04-2007, 16:05
egw milhsa mono otan thixtika san melos ths omadas xwris na exw ipograpsei tipota kai na mh me noizei gia tipota .....o blitz mou ekshghse ti ennoouse to dexthka kai hmoun ok....esy protimhses na me apokaleseis ilithio kai na me krineis.....kai egw sto terra vibe tha eimai katw apo ta banner tou club....kai de tha mai mono sto terra vibe alla kai se allous stathmous twn talllica.....twra esy pisteveis otan exei kapoios ipograpsei me kapoion organismo opws exoun kanei oi headchapters kai h sonia pou sou milhse me to metclub prepei en sinexeia an vriskei xilious psefto officials na mh leei tipota ...ti na pw re file ..

kai ephdei oute egw eimai anwnymos
Davrados Manos Athina,Kaisariani poly apla giati oute polemo anoigw oute tsampouka poulaw eida kati pou me ethige kai to pa ektos an den epitreptai afto sto forum opote paw paso lew sorry kai The End....kai etsi vgaineis nikhths esy ston metallikohlektroniko polemo pou les kai thes

stam and the witches
26-04-2007, 16:11
Οι Metallica πέθαναν μετά το Load.

SILVERBLADE
26-04-2007, 16:12
και παλι εμενα μου δινεις την εντυπωση οτι ολο το τοπικ και το σουσουρο το εκανες για το φορουμ που φιλοξενουσε το ρεκβιεμ και ολα τα σχολια θα πηγαιναν εκει. Μου φαινεται (η αλλη) τοσο και-καλα-.... που αν ειχατε οντως υποψιες για καποιους που κονομαγανε λεγοντας οτι ειναι το επισημο κλαμπ των μεταλλικα θα τους ειχατε σκισει (αν μπορουσατε παντα) οποτε πεταξετε 3-4 κατηγοριες για λαμογια γενικως και χαμογελασατε μεσω ΜΣΝ ο ενας στην αλλη νικητες μεσα απ τον καπνο της μαχης.

Και αυτα στα λεω και ισια δεν εχω προβλημα. Θα ειμαι στο Terra Vibe. Mε μπλουζακι Maiden England.

Δεν είμαι δικομανής, αν και δεν θα μου κόστιζε απολύτως τίποτε είναι η αλήθεια. Όσες τέτοιες προσπάθειες διαπιστώθηκαν (για ψευτοchapter μιλάω) λύθηκαν εξωδικαστικώς όταν ενημερώσαμε τους αρμόδιους από αυτές τις ομάδες και συμμορφώθηκαν. Το ίδιο ακριβώς έγινε και εδώ : ενημερώσαμε και περιμέναμε να υπάρξει η δέουσα ανταπόκριση.
Μάχες δε έχω δόσει και δίνω πολλές και σημαντικότερες για να παραστήσω "τον κάργα" για κάτι που περίμενα έτσι κι αλλιώς ότι θα λυνόταν ομαλά.

Τώρα για τους χαρακτηρισμούς εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω γιατί να υπάρξουν...

lab
26-04-2007, 16:14
Οι Metallica πέθαναν μετά το Load.

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

yparxei kai to reload agapite!

stam and the witches
26-04-2007, 16:24
:pink: ρε πούστη μου

pitchfork
28-04-2007, 13:05
...anyway pigente paikste me ta computerakia sas...se ola ta posts mono ena atomo eida na thelei kai na mporei na milhsei

Σ ευχαριστώ ειλικρινά για τα καλά σου λόγια.
Τους τα λέω κι εγώ όπου τους βρίσκω εδώ και καιρό, παλιά το είχα και signature:
"Είστε όλοι σας πουτάνας γιοι και ξεπουλημένοι παλιόπουστες".

Τέσπα, χαίρομαι που γνωριζόμαστε επιτέλους, έστω και μέσω αυτού του τρισάθλιου και ελεεινού φόρουμ, εγώ είμαι ο εκπρόσωπος του επίσημου fanclub των Slayer στην Ελλάδα, του Slaytanicwerhmachtgr αν έχεις ακουστά (btw σας ρίχνουμε στ αυτιά) και με την ευκαιρία να πω ότι όποιος ενδιαφέρεται για οφίσιαλ μπλουζάκια - γκάτζετς κλπ των ΘΕΩΝ SLAYER ας μου στείλει πιεμ (οι κοπέλες και την φωτογραφία τους plz).

Τα λέμε terravibe θα είμαι αυτός που θα τους περιμένει με τα γιαούρτια...

Rush
28-04-2007, 13:30
Pragmatika xairomai pou eimai melos tou ER sxedon apo thn arxh gia tous ekshs logous:
1)Exw gnwrisei mesw aytwn twn forums polla kainourgia akousmata kai exw kanei kales syzhthseis peri mousikhs.
2)Exw gnwrisei kala atoma.
3)Exw riksei apisteyto gelio se polles faseis me tetoia topics kai idiaitera twra pou eimai se ena grafeio 10 wres thn hmera (Mesa se ena kloubi - grafeio san agrimi ktl) ayta ta topics me kanoun na spaw th routina ths hmeras (kai na me koitane oi synaderfoi na gelaw san ysterikos koitazontas kai kala kapoio logistiko programma).

En katakleidei LONG LIVE ER!!!!

Fireknight
28-04-2007, 16:34
:lol:

Twisted_Bassist
29-04-2007, 11:39
....

Mitsmann
29-04-2007, 12:10
αν δεν τον μηνυσε, ευκολα.

Dragonlord
04-05-2007, 22:08
> Agaphte Administrator toy Forum ELECTRICREQUIEM,
> Lypamai poy gia mia akomh fora apostelw mhnyma gia na apokatasta8oyn ta
> aytonohta. Epeidh sto Forum ginetai safhs prosvolh ths proswpikothtas moy
> kai ginomai apodekths synexwn yvrewn, parakalw opws, ws elaxisto deigma
> apokatastashs toy 8ematos, katargh8ei (svys8ei) to thread me onoma
> HELLasMETALLICA : MONADIKO EPISHMO ELLHNIKO METCLUB CHAPTER to opoio egw
> eixa dhmioyrghsei gia skopous enhmerwtikoys alla kai dior8wshs esfalmenwn
> eidhsewn kai to opoio orismena melh toy Forum sas, gia agnwstoys se emena
> logous kai xwris na exw kanei kati antistoixo gia na to prokalesw,
> xrhsimopoioun gia tis ws anw paranomes prakseis poy anefera (prosvolh
> proswpikothtas kai eksyvrish).
> Se periptwsh poy ayto den ginei entos 48 wrwn apo thn lhpsh toy parontos, 8a
> prepei na moy parado8oyn ta stoixeia twn melwn toy Forum sas oi opoioi me
> yvrizoyn xydaiotata, oi sxetikes ektypwseis twn dhmosieysewn aytwn (posts)
> 8a parado8oyn ston Eisaggelea kai 8a askh8oyn ta analoga endika mesa. To
> idio 8a ginei ean sto mellon pesei sthn antilhpsh moy allh anafora sto onoma
> moy h opoia na me prosvalei.
>
> Eyxaristw ek twn proterwn
> Sonia Gerogianni

Lavame auto to email prin apo kana dyo meres, hmoun ligo phgmenos, elpizw na prolava kai na mhn exoun paei akoma oi ektypwseis ston Eisaggelea. Apla, epeidh de synh8izoume na svynoume oloklhra topics kai an to kanw 8a ypar3oun alloi pou 8a diamartyrh8oun pou to diko tous topic den eixe svystei otan to zhthsan, mporeis na mou peis se poia sygkekrimena posts se yvrizoun xydaiotata gia na svys8oun?
thx

inhalexhale
04-05-2007, 22:40
SVYNW.

"Kyrie eisaggelea as parathetw tis ektypwseis opou ksekathara fainontai oi yvreis tou atomou me kwdiko onoma [Mitsmann]."

Egw proteinw na stalei ekswdiko sthn kyria Sonia Gerogianni giati postare xwris na dhmosieysei prwta fwtografies ths sto forum. Kai meta na akolouthisei endikos agwnas, katalavainete.

-KARL. XAINTZ. ROUMENINGKE.
ek tou dikhgorikou thm

Marillion
04-05-2007, 22:41
vre mania me tis dikes.

Mitsmann
05-05-2007, 00:45
"Κυριε Εισαγγελεα, θελω να τον συρω σε δικη"
"Υπο ποια κατηγορια?"
"Με ειπε δικο...."

BLiTzER
05-05-2007, 00:49
Ithela na kano post me polla mpinelikia. Alla tha eimai kosmios.

wanker
05-05-2007, 00:52
phra eisithrio blitzer esy twn 100 exeis parei?
an oxi den eisai die hard fan opws h sonia

inhalexhale
05-05-2007, 00:54
an oxi den eisai die hard fan opws h sonia

Krathste to thlefwno tou kyriou, to prwi ston eisaggelea.

BLiTzER
05-05-2007, 00:56
Den exo parei akoma. Alla tha paro ton 80 mallon. Kapoia stigmh pou de tha variemai na do th gamoathina me hlio.

Lost_In_Cooperland
05-05-2007, 01:01
[zER]Ithela na kano post me polla mpinelikia. Alla tha eimai kosmios.

ποιος κοτεύει τη σόνια;

Mitsmann
05-05-2007, 01:01
ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ.

Μια νεαρη κοπελα σε μια μεγαλουπολη της Αμερικα, η 13χρονη Ψωνια .... * η οποια εχει ενα εντελως περιεργο ψωνιο. Μηνυσε καποτε καποιο παιδι που ειχε φτιαξει ενα φουστανι που εμοιαζε με το δικο της. Ο δικαστης καταδικασε τον στυγνο εγκληματια να τυπωνει αποδειξεις σε κλαμπ ως καταναγκαστικη κοινωνικη εργασια. Μεχρι τωρα εχουν τυπωθει 666 αποδειξεις. Η αγαπητη μας Ψωνια, σκοπευει να φτασει τις 1.141.451.561.785 αποδειξεις! Βοηθησε την αγαπητη μας φιλη! Αγορασε το βιβλιο και Γινε τωρα ψωνιο!

ενα βιβλιο της neverleft opposite publs. **

* Οποιαδηποτε ομοιοτητα η και σχεση με πραγματικες καταστασεις ειναι απολυτως συμπτωματικη.

** το παρον σεναριο βιβλιου αποτελει πνευματικη ιδιοκτησια της "Νeverleft Opposite Publs." και απαγορευεται να ανατυπωθει, σαρωθει η και χρησιμοποιηθει χωρις την εγγραφη αδεια του εκδοτη.

pitchfork
05-05-2007, 10:38
Προς administrator-moderators του τόπικ ΕΛΑΣΟΝΜΕΤΑΛΙΚΑ.ΤΖΙΑΡΝΕΤ

Αγαπητοί κύριοι.
Στο συγκεκριμένο τόπικ του φόρουμ σας έχω προσθέσει κάποια ποστς τα οποία αφορούν πνευματική μου ιδιοκτησία.

Πρόσφατα πληροφορήθηκα ότι κάποια καθυστερημένα μέλη του φόρουμ σας, ζήτησαν να σβηστεί το παραπάνω τοπικ, μια κίνηση που με βρίσκει αντίθετο καθώς θεωρώ ότι φιμώνει τις ιδέες μου και τελικά με προσβάλει ως ελεύθερο πολίτη.

Σας γνωρίζω ότι οποιαδήποτε κίνηση γίνει με αποτέλεσμα να σβηστούν δικά μου πόστς η τοπικς στα οποία έχω συμμετάσχει θα με αναγκάσουν με λύπη μου να προσφύγω στα αρμόδια ποινικά και αστικά δικαστήρια.

Με τιμή

Pitchfork

Fireknight
05-05-2007, 11:26
"Υπο ποια κατηγορια?"
"Με ειπε δικοκ...."
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

http://i7.photobucket.com/albums/y260/Fire-knight/kwn.jpg

psychotron
05-05-2007, 15:15
[zER]Den exo parei akoma. Alla tha paro ton 80 mallon.
Των 80 να πάρεις, να μαστε μαζί :pink:

Επίσης, ωραίο thread :!:

enitharmon
05-05-2007, 19:18
"Υπο ποια κατηγορια?"
"Με ειπε δικοκαυλη"
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

αυτόν σκέφτηκα!!!

επίσης, πολύ τράβηξε το αστείο.

Κατ'αρχήν, γιατί έγινε αυτό το τοπικ εδώ; Ας παραπονιόσασταν στο greece in vertigo.

Ο Lars επιλέγει προσωπικά τους δικόκ...ς υπεύθυνους των chapter? Σοβαρευτείτε ρε

Α!, το τοπικ θα μπορούσες να το σβήσεις μόνη σου (ή να μου στείλεις pm ξέρω γω), αλλά μια απειλή στον αντμιν είναι πάντα πιο καύλα, δείχνεις σημαντική ρε παιδί μου, πως το λένε.

inhalexhale
05-05-2007, 19:23
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

αυτόν σκέφτηκα!!!

Loipon, na pa na gamhtheite, ekana ayto to asteio merika posts nwritera.

Epishs, pws svhneis ta thread sou.

enitharmon
05-05-2007, 21:29
αν είσαι ο θρεντ σταρτερ, στο πρωτο ποστ εχει ενα χ μπατον πανω δεξια
το πατας και θρεντ ντιλιτ

BLiTzER
05-05-2007, 22:02
Κατ'αρχήν, γιατί έγινε αυτό το τοπικ εδώ; Ας παραπονιόσασταν στο greece in vertigo.

To ekanan ki ekei alla to esvhsa giati touto do eixe perissoterh plaka :P

inhalexhale
05-05-2007, 23:10

Xm, ayto ypethesa alla phga edw (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=17960) as poume kai den yphrxe x. Bug? SYMPTWSH?

BTW peite ti egine me th mhnysh.

SpiritCrusher
06-05-2007, 04:53

Xm, ayto ypethesa alla phga edw (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=17960) as poume kai den yphrxe x. Bug? SYMPTWSH?

Αν δεν κάνω λάθος μπορείς να κάνεις delete το thread/post σου μέχρι να ποστάρει κάποιος ένα reply. Από εκεί και μετά μόνο οι mods. Ίσως η Ένι, επειδή είναι μοντ, να βλέπει πάντα το Χ και να μπερδεύτηκε. :P

pitchfork
06-05-2007, 11:56
ΚΑΛΩ
εντός 48 ωρών τον moderator με το όνομα enitharmon να με ενημερώσει αν στο μπουρδέλο αυτό που μερικοί αποκαλούν φόρουμ μπορεί ο κάθε φλούφλης να σβήνει την πνευματική μου ιδιοκτησία έτσι ώστε να προβώ στις απαιτούμενες νομικές ενέργειες.

Εκτός αυτού
ΑΠΑΙΤΩ
να μου στείλει πρόσφατη φωτογραφία της προκειμένου να αποτανθώ στα αρμόδα αστυνομικά όργανα.

enitharmon
06-05-2007, 13:36
μάλλον έκανα λάθος (γλυτώνω τη μήνυση από πιτσφορκ κλπ)

θυμομουν οτι αν σβησεις το πρωτο ποστ ενος θρεντ, σβηνεται ολο το θρεντ, αλλά αυτό το κάνουν μόνοι οι μοντς

shoot me!

πιτς, αν ξανααπαιτήσεις κάτι, σου στελνω εξωδικο

pitchfork
06-05-2007, 14:12
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ίσως?
:pink:

enitharmon
06-05-2007, 14:39
you had your chance στο live unheilig

After Dark
07-05-2007, 00:19
Έχω λιώσει στο γέλιο. Άνετα στο Top-5 των Best Threads Ever. :rofl: :rofl: :rofl:

Mitsmann
07-05-2007, 00:25
σονια μη ξεχασεις, επειδη οποιος γελαει, γελαει μαζι σου, ειναι σαφης προσβολη προσωπικοτητας.

After Dark
07-05-2007, 00:48
http://video.google.com/videoplay?docid ... 5853&hl=en (http://video.google.com/videoplay?docid=8677145314799605853&hl=en)

Phoebus
07-05-2007, 01:51
> Agaphte Administrator toy Forum ELECTRICREQUIEM,
> Lypamai poy gia mia akomh fora apostelw mhnyma gia na apokatasta8oyn ta
> aytonohta. Epeidh sto Forum ginetai safhs prosvolh ths proswpikothtas moy
> kai ginomai apodekths synexwn yvrewn, parakalw opws, ws elaxisto deigma
> apokatastashs toy 8ematos, katargh8ei (svys8ei) to thread me onoma
> HELLasMETALLICA : MONADIKO EPISHMO ELLHNIKO METCLUB CHAPTER to opoio egw
> eixa dhmioyrghsei gia skopous enhmerwtikoys alla kai dior8wshs esfalmenwn
> eidhsewn kai to opoio orismena melh toy Forum sas, gia agnwstoys se emena
> logous kai xwris na exw kanei kati antistoixo gia na to prokalesw,
> xrhsimopoioun gia tis ws anw paranomes prakseis poy anefera (prosvolh
> proswpikothtas kai eksyvrish).
> Se periptwsh poy ayto den ginei entos 48 wrwn apo thn lhpsh toy parontos, 8a
> prepei na moy parado8oyn ta stoixeia twn melwn toy Forum sas oi opoioi me
> yvrizoyn xydaiotata, oi sxetikes ektypwseis twn dhmosieysewn aytwn (posts)
> 8a parado8oyn ston Eisaggelea kai 8a askh8oyn ta analoga endika mesa. To
> idio 8a ginei ean sto mellon pesei sthn antilhpsh moy allh anafora sto onoma
> moy h opoia na me prosvalei.
>
> Eyxaristw ek twn proterwn
> Sonia Gerogianni

ΟΚ, θα τις ζητήσω εγώ ρε μουνόπανα.

Sonia, post pix plzkthx. Α ναι, τι ζώδιο είσαι;

freak brother
07-05-2007, 01:52
μην γινεστε σεξιστες ρε

After Dark
07-05-2007, 14:00
Καλά ρε Φοίβο, το www.hellasmetallica.com (http://www.hellasmetallica.com), το οποίο είναι το
ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ METALLICA CLUB, έχει ένα σωρό φωτογραφίες. Βαριέσαι να ψάξεις??? :roll:

Scarbaf
07-05-2007, 16:29
telika kalo ....?

Τελικά...?

Λευτεριά στον αγωνιστή Mitsmann!!!

distortionofperception
07-05-2007, 17:11
http://www.hellasmetallica.com/index.php?option=com_zoom&Itemid=28&page=view&catid=2&PageNo=2&key=9&hit=1

Εδώ φώτο
Φαγωθήκατε....
Λέει κατω ποιος είναι ποιος.

Candiru
07-05-2007, 19:20
Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους συμμετέχοντες στον παρόντα χώρο ότι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ METALLICA CLUB ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ METCLUB CHAPTER είναι το HELLasMETALLICA CLUB (www.hellasmetallica.com (http://www.hellasmetallica.com)). Οτιδήποτε άλλο εμφανίζεται αυτή τη στιγμή ως επίσημο ελληνικό metallica club ή ελληνικό metclub chapter, ΔΕΝ έχει λάβει γραπτή έγκριση από τους Metallica και δεν έχει αναρτηθεί στο επίσημο site τους.

Best regards,
Silverblade
Head of the Greek MetClub Chapter

εντάξει, οι γνωστές αβρότητες των ERγατών με τα ροζιασμένα ακροδάκτυλα κάναν πάλι το θαύμα τους και μου χάρισαν 7 σελίδες ασταμάτητου γέλιου, όμως και η Σόνια έκανε μια είσοδο στο μέσο με ένα ποστ που θυμίζει θρησκευτικές ή κοματικές διαμάχες αριστεριστών για το ποιοί είναι οι εκλεκτοί του Θεού ή του Κάρολου. Ας αναλάβει τις ευθύνες της λοιπόν. Και στο κάτω κάτω σιγά τα ωά αν υπάρχουν 2-3 φαν κλαμπ για ένα συγκρότημα, ίσα ίσα καλύτερα για όλους.

ελπίζω το απειλητικό μέηλ να ήταν απλώς ψαρωτικό, μην το παρατραβάμε κιόλας

katwrimos
07-05-2007, 19:28
Τηλεφωνήθηκα μόλις με τον φίλο μου Jonas Hendersson του σουηδικού fan club ( http://www.metallicaswe.org <-- έχει πέσει γαμώτο, το φτιάχνουν) και μου είπε αυτολεξεί :

"Svenskan ska vara Sveriges huvudspr&aring;k och ett komplett och samh&auml;llsb&auml;rande spr&aring;k. D&auml;remot ska det inte vara fastst&auml;llt i lag att svenskan &auml;r officiellt majoritetsspr&aring;k i Metclab"

xaxaxaxaxaxa

katwrimos
07-05-2007, 19:31
θα ασκηθούν τα απαραίτητα ένδικα μέσα.

diladi ti akrivos tha kaneis? Efesi? Anairesi? I anastoli erimodikias?

Giati an enoeis oti tha kaneis minisi, afto den einai endiko meso.

Ypotheto oti opoiosdipote dikastis akouei metallica apaitei o proedros tou ellinikou funclub na gnorizei ellinika.

Episis sas simvoulevo na sinenoitheite me ton maestro don michele gia na katathesete apo koinou minisi.

Phoebus
08-05-2007, 00:07
np Πλοκάμι - Το τραγούδι του μπάζου.

Εξαιρετικά αφιερωμένο.......

After Dark
08-05-2007, 00:42
Δεν είσαι τζέντλεμαν.

Phoebus
08-05-2007, 01:14
Την επόμενη φορά θα κεράσω και σφηνάκι τότενες.

VirusXI
14-05-2007, 18:27
Παρακαλείται η χρήστρια SILVERBLADE να μη μου ξαναστείλει email (εμένα τουλάχιστον) για αυτό το βλακώδες κιε πανηλίθιο θέμα.
Φχαρστώ.

pixies
14-05-2007, 18:28
postemailtwraplzkthnx

VirusXI
14-05-2007, 18:31
Ένα .doc με c/p τα posts του thread.
Λίγο πριν φτάσουν δλδ στα χέρια του Νόμου =)

Get. A. Life.

inhalexhale
14-05-2007, 19:16
Mhnysh gia paranomh apostolh e-mail xwris na exei zhthsei thn adeia.

pixies
14-05-2007, 19:18
kai paranomo copyright an den exei balei ta onomata mas sti vivliografia

After Dark
14-05-2007, 21:41
Παρακαλείται η χρήστρια SILVERBLADE να μη μου ξαναστείλει email (εμένα τουλάχιστον) για αυτό το βλακώδες κιε πανηλίθιο θέμα.
Φχαρστώ.
Μην υβρίζεις το ύφος του τόπικ, γιατί μάλλον κι εσύ θα συμπεριληφθείς στην περιβόητη μήνυση αγαπητέ μου. :)

Tavern
18-05-2007, 16:06
Με λίγα λόγια και σε απλά ελληνικά, τζάμπα χαλνιέστε

Πες το έτσι ντε να κατανλαβω

P.S. Πόσο καθυστερημένοι είστε για να γράφετε όλα αυτά σε ένα topic που ασχολείται με τους Metallica?? Το μόνο που σώζει αυτή την ντροπή του μέταλ από τον βούρκο είναι η αμυδρή σχέση που έχουν με την Κοπενχάγη. Έλα μωρή ομάδα, δευτεραθλήτρια Ευρώπης!!

lab
18-05-2007, 16:13
Με λίγα λόγια και σε απλά ελληνικά, τζάμπα χαλνιέστε

Πες το έτσι ντε να κατανλαβω

P.S. Πόσο καθυστερημένοι είστε για να γράφετε όλα αυτά σε ένα topic που ασχολείται με τους Metallica?? Το μόνο που σώζει αυτή την ντροπή του μέταλ από τον βούρκο είναι η αμυδρή σχέση που έχουν με την Κοπενχάγη. Έλα μωρή ομάδα, δευτεραθλήτρια Ευρώπης!!

e?

Deniz
18-05-2007, 19:13
Fake account του Mustaine.. :P

Rush
19-05-2007, 17:39
Papa November 26 apo Kotrwni Hotel Echo 26 T/T 13:24 1 AB 205 Topikh

verdictdenied
31-05-2007, 09:56

:?:

Rush
31-05-2007, 10:06

:?:

Exeis yphrethsei kai sto PN re....

Mitsmann
31-05-2007, 10:11
Ρε μη τα κανετε αποτομα καθε φορα που βλεπω bump στο τοπικ νομιζω οτι θα δω φωτοτυπημενο/σαρωμενο το 'ξωδικο.
:( :( :( :( :(

verdictdenied
31-05-2007, 11:03
Ρε μη τα κανετε αποτομα καθε φορα που βλεπω bump στο τοπικ νομιζω οτι θα δω φωτοτυπημενο/σαρωμενο το 'ξωδικο.
:( :( :( :( :( :rofl:

H.
31-05-2007, 13:58
Ω ρε τι χάνω τόσο καιρό... Πολλά γέλια λέμε.. :rofl:

Antonisjk
02-07-2007, 18:06
Διαβάζοντας και τις 9 σελίδες μονορούφι, μου γεννήθηκαν ορισμένες απορίες:

1) Τελικά η δίκη πότε είναι?
2) Έκλεισε ημερομηνία ή ακόμα?
3) Θα είναι open-air ή σε κλειστό γήπεδο?
4) Θα υπάρχουν εισητήρια των 60, 80 και 100 ευρώ?
5) Πού θα γίνετε προπώληση?
6) Θα έχει headliners?
7) Αν ναί ποιοί θα είναι?