View Full Version : Up The Hammers II 21/4/07
Eagleheart
22-04-2007, 03:11
Τι να λέμε! Τα είδαμε όλα! Thrash, speed, power, heavy, epic, doom, progressive metal. Cult μπάντες, αλλά και νεότερες. Εννοείται πώς στους Piledriver, Adramelch έγινε ο χαμός! Οι Defender ήταν λίγο άτυχοι επειδή έπαιξαν τελευταίοι και ο κόσμος τα είχε ψιλοφτύσει! Πολύ καλοί οι Twisted Tower Dire & Holy Martyr με τα Witches Eyes & Warmonger αντίστοιχα να τα ισοπεδώνουν όλα! Οι Convixion μας πήραν το σκάλπ με το Tankard-o-Sodom-ικo thrash τους. Eπίσης καλοί ήταν και οι Dark Nightmare με τον τραγουδιστή των Doomsword να ανεβαίνει μαζί τους να τραγουδήσει σε ένα τραγούδι! Τέλος, οι Old Season μπορεί να μην είναι του γούστου μου, αλλά ήταν και αυτοί πολύ καλοί!
Buddy Lackey
22-04-2007, 06:09
Dystyxws eftasa otan teleiosan oi TTD, alla den trellathika kai apo th stenaxwria mou afou ematha oti den eixe Taylor to menu. Oi Piledriver espeiran ton olethro apo opoia pleyra kai na to deis, xyma sto kyma, mourla kai kafrila. Paraligo na katastrafei to Underworld (kuriolektika). Megaloi theoi.
Den sygklonistika (opws tha thela) me tous Adramelch, epaiksan kai mono 3 (nomizw) tragoudia apo to "Irae Melanox" (to kataxarhka pou ena apo ayta htan to "Dreams Of A Jester"). Tous eyxaristithika pantws, den mporw na pw.
Oi theoi ths hmeras (oshs eida) gia mena htan oi Defender, pou vasika einai kai to agaphmeno mou group apo osa epaiksan. POWER metal me olh th shmasia tou, varvato, yper-riffato, lyssaleo, kai alla wraia. Koryfh ths emfanishs tous htan mallon to "City Ad Mortis" me to "Die For You" na xanei sto nhma. Oi 3 diaskeyes tous htan gamates, me pio apolaystikh ayth sto "Metal Church", opou o tragoudisths akougontan sxedon idios me ton Wayne.
Aksio anaforas einai oti polla atoma hrthan apo to ekswteriko gia to live, kati pou ousiastika shmainei pws to "Up The Hammers" einai to monadiko apo ta ellhnika festivals pou exei epitixei sto sygkekrimeno thema.
Μπήκα στα μισά των Convixion. Δε με τρελάναν, δεν είναι ακριβώς τα ακούσματά μου αυτά. Το Heavy metal way ήταν ωραίο μια φορά.
Οι Dark Nightmare τα σπάσαν σε όλα πέρα από το καινούριο τους κομμάτι. Μια τεράστια μετριότητα, ή απλά ήταν εκτελεσμένο όχι όπως έπρεπε να είναι. Κατά τα άλλα στα Dragonlakes και Defenders of the borderlands έγινε της πόρνης. Μόλις ανέβηκε κι ο μαστροθάνατος και παίξαν το One Eyed God, ok, τέλος.
Old season τους είδα από πίσω, πίνοντας μπύρες-νερά και παίρνοντας δυνάμεις. Οι φαν του είδους τα σπάγανε μπροστά κανονικά όμως.
Και βγήκαν οι θεοί. Ο βασικός λόγος που πήγα στο UTH. Αυτοί που ξεχρέωσαν με τη μία τα 25 ευρά, κάνοντας όσα ακολούθησαν απλά ένα ωραίο bonus. Holy Martyr λοιπόν κυρίες και κύριοι, και ο πόλεμος ξεκίνησε. ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ, αυτό είναι το βασικό νόημα. Vis et honor, Ares guide my spear, Warmonger, From the north comes the war, Son of a king, Call to arms, Frost and fire, κάποια ξεχνάω σίγουρα και κλείσαν με το ΥΠΕΡΤΑΤΟ Ave Atque Vale. Αυτό το κομμάτι και μόνο εκτοξεύει το επερχόμενο album σε δυσθεώρητα ύψη. Μακάρι να πάνε καλά όλα για τα παιδιά και να μην τους κάνει μαλακίες η dragonheart(αν και από ότι μου έλεγε ο Alex οι μαλακίες έχουν ξεκινήσει :?).
TTD μετά που παίξαν καλύτερα από ότι περίμενα. Πολλές κομματάρες μέσα, αρκετά από τα παλιά, και φόρεσε μέχρι και περικεφαλαία ο Aune στο Axes and honor. O Hunter είναι μέγιστο respect, και περιμένω να δω μαλακίες για While heaven wept και Revelation τώρα. :P
Μόλις τελείωσαν αυτοί έφυγα για να φάω και να πιω καμιά μπύρα έξω, γιατί οκ, τέλος τα τρίευρα. Έφαγα με το πάσο μου, ήπια με το πάσο μου, δεν έχανα και τίποτα. Γύρισα πίσω στα μισά του Piledriver που ήταν και το τελευταίο τους κομμάτι. Ευθύμησα με το παρουσιαστικό τους και τελειώσαν αυτοί.
Και βγήκαν οι Adramelch. Που παίξαν καλύτερα από ότι μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Δεν περίμενα ποτέ πως αυτοί θα ήταν μπάντα για live. Ο κόσμος από κάτω να τα σπάει, we want more, we want more, παίξαν και κάτι παραπάνω. Respect, απλά respect.
Και μετά ήρθε η ώρα της αμαρτίας μου. Κάτι η απίστευτη ζέστη εκεί μέσα, κάτι που ήμουν άυπνος, κάτι που από τα μισά των Adramelch δεν είχα δυνάμεις ούτε να σταθώ στα πόδια μου δυστυχώς, δεν άντεξα και δεν είδα Defender.
Γαμιέται btw το Underworld στο θέμα air condition. Ενώ πίσω στο bar και μπροστά από τους πάγκους με το merchandise έπιανε ο εξαερισμός, μπροστά στη σκηνή είχε ίσα με 45 βαθμούς κελσίου. Σε αντίθεση με πέρυσι που στο συγκεκριμένο θέμα ήταν ότι καλύτερο έχω δει ποτέ σε live. Α ναι, και φέτος οι μπύρες πήγαν στα 3 ευρά, από τα 2 που ήταν πέρυσι. Και αναγκαστήκαμε να ψάχνουμε περίπτερα έξω.
Και ας πούμε και 2 πράγματα για την Παρασκευή. Ξεκινήσαν οι Steel Tormentor, που για αρχή ήταν καλοί. Κρύος γενικά ο κόσμος τότε όμως.
Μετά ήρθε η ώρα για Cauldron. Που οκ, πέρα από τις τέρμα καλτ φράτζες τους, τα σπάσαν με το παραπάνω. Και αυτοί και ο λαός από κάτω.
Litany είχε μετά το πρόγραμμα, ήταν ώρα ξεκούρασης για μένα και προετοιμασίας ξανά για τα ακόλουθα. Μπροστά οι οπαδοί τους είδους τους χαρήκαν.
Battle Ram μετά, που τα σπάσαν άγρια. O Gianluca είναι μέγιστη μορφή. Παίξαν όλα τα κομμάτια από το demo, κάτι από Fifth Angel, 1-2 διασκευές ακόμα που δε θυμάμαι τώρα και γενικά τα σπάσαμε, απλά και όμορφα.
Και μετά βγήκαν οι Battleroar, σε ίσως την καλύτερη live εμφάνισή τους που έχω δει. Πολλά κομμάτια, ανάμεσά τους το Mourning sword, χαλασμός κάτω. Σπαθιά βγήκαν, από όλα. Στο τέλος ανέβηκε κι ο Powell στην σκηνή, παίξαν το Death rider και έγινε της πουτάνας. Βέβαια μετά με Powell παίξαν το Megaloman και επαλήθευσαν τον κανόνα, ότι αυτός ο άνθρωπος αν παίξει κάτι άλλο πέρα από Omen του γαμάει τη μάνα. Το σκότωσε κανονικά, το μόνο μελανό σημείο του live. Πρέπει να είναι πιο ξεμέθυστος μάλλον στα επόμενα live(χαχα).
Α ναι, και στο τέλος, καθόμασταν με Holy Martyr έξω και βλέπαμε τους gothάδες που θέλαν να μπουν και γελάγαμε και κάναμε matrix-nio σκηνικά και roflάραμε με μια γαλάζια γκοθού και με κάτι άλλες κατσαρίδες.
Τέλος, respect στην απόλυτη ευρωπαϊκή heavy metal οικογένεια(μαμά, μπαμπάς, γιος και θείος) που τα σπάγαν όλα, σε όλη τη διάρκεια των 2 ημερών που τους έβλεπα. Ο γιος ειδικά έχει σωστές βάσεις για το μέλλον. Αρκεί να μην καταντήσει τυπικός γερμανός μεταλάς τα-σπάω-όλα-και-δε-με-νοιάζει-τι-ακούω-αρκεί-να-τα-σπάω.
Αυτά. Thx Μανώλη.
Jim Dandy Mangrum
23-04-2007, 10:45
Oi 3 diaskeyes tous htan gamates, me pio apolaystikh ayth sto "Metal Church", opou o tragoudisths akougontan sxedon idios me ton Wayne.
ayto 8a tan wraio
.... Oi 3 diaskeyes tous htan gamates, me pio apolaystikh ayth sto "Metal Church", opou o tragoudisths akougontan sxedon idios me ton Wayne.....
AAAAAAaaaaaa...... blaxo 8a se katastrepsw exasa live ektelesh tou Metal Church......