Log in

View Full Version : Marillion - Somewhere else

Marillion
19-04-2007, 14:10
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/87/SWETEASE.JPG.jpg/180px-SWETEASE.JPG.jpg

Το ακούω εδώ και καιρό αυτό το άλμπουμ,παρ΄όλα αυτά θεώρησα πως θα ήταν πρέπων αν έλεγα την άποψη μου όταν αυτό θα κυκλοφορούσε και επίσημα.

Οι Marillion εδώ,θυμίζουν αρκετά τους Marillion του Marbles.Ειναι λιγότερο πομπώδεις βέβαια και κάπως πιο uptempo ,όμως αν το πάρετε σαν σημείο αναφοράς δεν θα πέσετε και πολύ έξω.
Πιστεύω πως η στροφή στον ήχο τους από το radiation και έπειτα τους έδωσε μια ευκαιρία να εκφραστούν πιο ελεύθερα και να αποκοπούν εντελώς από το prog παρελθόν τους.

Κάτι που φυσικά συνέβη σταδιακά και αναφέρω χαρακτηριστικά το Anoraknophobia και το Marillion.com , δύο δίσκοι που μαρτυρούν απόλυτα πως φτάσαμε στο σήμερα.

Και για να σας πω την αλήθεια,μου αρέσει πολύ το σήμερα.

Το ομώνυμο είναι ένα φανταστικό κομμάτι.
Το Α voice from the past σε κάνει να απορείς πως η έμπνευση μετά απο 14 δουλειές δεν τους έχει εγκαταλείψει ακόμα.
Το The wound θα το ερωτευτείς για την δυναμική του ατμόσφαιρα και το μεθυστικό 'άλλο' του μισό.

Αδύναμα κομμάτια υπάρχουν .Το most toys δέν έχει λόγο ύπαρξης και το See it like a baby δεν αποτελεί το single κράχτης όπως ήταν τα you're gone και don't hurt yourself .Ούτε λόγος να αναφερθεί η σαφώς εμπορικότερη εποχή Fish (από άποψη πωλήσεων).

Όμως αυτά λίγη σημασία έχουν και δεν αμαυρώνουν την συνολική εικόνα του δίσκου.Ένας δίσκος που θέλει αρκετές ακροάσεις για να σου αποκαλύψει όλα τα του μυστικά(όπως οι περισσότεροι τους άλλωστε).Πάντα ποιοτικοί και με άποψη , πάντα μοναδικοί.

morphine
19-04-2007, 18:47
πολύ αμφιβάλλω αν έχει την παραμικρή σχέση με marbles, μιας και το marbles είναι το καλύτερο άλμπουμ της χιλιετίας.
τη μισή φορά που το άκουσα βαρέθηκα πολύ, αλλά θα το κατεβάσω και θα τ'ακούσω κι άλλο. το ποστ μου δεν έχει λόγο ύπαρξης, αλλά ήθελα να πω αυτό για το μαρμπλς.

Marillion
19-04-2007, 18:56
πολύ αμφιβάλλω αν έχει την παραμικρή σχέση με marbles, μιας και το marbles είναι το καλύτερο άλμπουμ της χιλιετίας.
τη μισή φορά που το άκουσα βαρέθηκα πολύ, αλλά θα το κατεβάσω και θα τ'ακούσω κι άλλο. το ποστ μου δεν έχει λόγο ύπαρξης, αλλά ήθελα να πω αυτό για το μαρμπλς.

Hxhtika enoousa.Kai exei sxesh.

Apo kei kai pera symfwnw apolytws me afta pou les gia to marbles.(2cd)To ocean cloud einai to agaphmeno mou komati marillion ever kai ena apta 5 agaphmena mou tracks.

Jim Dandy Mangrum
18-05-2007, 10:34
koita na deis pou marese arketa kai ayto....

psofimi
30-05-2007, 02:55
ELEOS!

Marillion
30-05-2007, 02:59
ti eleos re pedi den saresei h tus vriskeis skatoflwrous?

Jim Dandy Mangrum
30-05-2007, 10:05
re marillion mhn asxoleisai...