Log in

View Full Version : Brotherhood Of Sleep.

VirusXI
18-04-2007, 01:13
http://www.goographix.com/temp/BOSlogo3.gif
Aνοίξαμε κιε σας περιμένουμε:

http://www.myspace.com/brotherhoodofsleep

ένα πσιλοrehearsal μεν, αρκετό για αρχή δε... κι έπεται συνέχεια.
Come down, celebrate.

Bullet
18-04-2007, 01:17
ελπιδοφόρο φιλος

stam and the witches
18-04-2007, 03:06
:-o

Αυτό το άγαρμπο "γκαααεεεν" μαρτυρά πορτοκαλί νόσο. :headbang2:

Πολύ ωραίο κομμάτι εκτός των άλλων, groovάτο, χωρίς να μου θυμίζει κάτι κραχτά. Σπουδαγμένο με λίγα λόγια. Τα drums "ανήσυχα" όπως πρέπει και τα κόλπα με το feedback σε μία φάση κωλολέγανε, να τα χρησιμοποιείτε πιο συχνά. Εύγε, ανυπομονώ να δω live.

lab
18-04-2007, 04:10
ego sas exw dei live kai ta exoume xiliopei gia tin mousiki sas!!!!

ante generator tour 2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to oti gamate den xreiazete na to grapso.

Ghoul
18-04-2007, 13:15
www gamaaeiiii

to haloweed eidika, alla k to videaki inoreo. psixedelompafodoumies...
opws prepei.

kali synexeia k stonerikous xairetismous sto nevroxeirourgo drummer sas...

House Of Low Culture
18-04-2007, 13:31
ξύλο και φαζ.

kontan
18-04-2007, 23:27
ξύλο και φαζ.

αυτο και τζενερέητορ τουρ εδώ κ τώρα!

Pinatero
19-04-2007, 09:45
nizz άϊντε καλή συνέχεια !

VirusXI
23-04-2007, 17:36
θενκς για το feedback dudes, περισσότερα σύντομα =)

regularpaul
01-05-2007, 02:33
aei sixtir doktora, mas kopsoxoliases bradiatiko

VirusXI
14-11-2007, 15:22
πέρασαν μήνες, generator κτλ
λίγο
http://www.viktoria.se/~dixi/img/spam.gif
ακόμα:

http://img233.imageshack.us/img233/6135/slabskehlvin161107posteis7.jpg

Δ.Τ. εδώ. > clicky! (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=19196)<

Come down (early), celebrate.

VirusXI
30-11-2007, 02:33
news update:
όπως φαίνεται θα αλλάξουμε τον χρόνο ηχογραφώντας full length δουλειά.

αυτά κιε άλλα πολλά στα blog entries στο myspace μας (μεταξύ αυτών κ το Haloweed live video απ'το AN)

www.myspace.com/brotherhoodofsleep (http://www.myspace.com/brotherhoodofsleep)

deadbird
30-11-2007, 04:15
aoua gamati fasi
kales ixografiseis loipon
kai enhmerwste gia ekselikseis
(wraio k to video)

VirusXI
19-02-2008, 03:27
http://www.goographix.com/temp/bostshirtadv.jpg

tshirt + pin =)
πέημεντς για τους μακρινούς με πέηπαλ (+3e) απ'το μαισπέης μας, για τους κοντινούς τετ-α-τετ ή στο live το Σάββατο (αυτό αυτό! (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=20575))

VirusXI
25-07-2008, 16:30
Tίμιο απντέητ στο myspace!

"Into Our Sea Of Melting Dreams [edit]" video.
"Into Our Sea Of Melting Dreams" full album version και "Hate Forecast" teaser track.
Check!

www.myspace.com/brotherhoodofsleep (http://www.myspace.com/brotherhoodofsleep)

Κατα τ'άλλα αναμονή και κλείσιμο κάποιων lives για το φθινόπωρο... more soon.

deadbird
27-07-2008, 03:34
proswpika to video marese para poly. epagkelmatikotati douleia.
ixos gamatos kai to komati episis.
mou fernete kai kati apo tin atmosfera twn yob genika.
ton disko pote na ton anamenoume? =)

House Of Low Culture
29-07-2008, 14:14
*τρομερές βαρύγδουπες ριφφάρες.*
Εμένα οι κιθάρες πέρα από YOB μου θυμίζουν στον τρόπο και την σοβαρή περίοδο των Pelican(πρώτο EP) και κάπως τους 5ive. Πρέπει να αναφερθώ και στον ενθουσιασμό που μου προκάλεσαν τα ανεπανάληπτα επιθετικά drums καθώς και η ανατριχιαστική μπασσογραμμή. Το βίντεο δεν υπάρχει, τα εύσημα στον manosg.
Είμαι fan.

VirusXI
12-01-2011, 17:26
bump =P

z-cxICud-xw

VirusXI
25-01-2011, 03:21
Νέο album, νέο website, νέο κομμάτι για άκουσμα, νέα artworks, νέα live dates, νέα νέα... follow the Fuzz path:
www.brotherhoodofsleep.net

(μόνο νέα μέλη δεν έχουμε)

Marillion
25-01-2011, 04:12
θα ρθειτε καθόλου προς τα μας για να μην αναγκαζόμαστε να μπλέκουμε με αντικαταβολές και τέτοια;

Κάντε κάτι με τισερτ αυτή τη φορά, μου έχει γίνει 80ς απ'το δεύτερο πλύσιμο, φαινεται ο αφαλος:touched:

Καλά λαιβ και πούτσες στους χιπστερς των εξωτερικών:dfinger:

warlord mkII
25-01-2011, 11:22
Πω, το κλιπάκι έσκισε!!!! Μ' άρεσαν και τα τσιφτετέλια!

nothingman
25-01-2011, 13:11
κομματάρα και εξωφυλλάρα.

jack the ripper
25-01-2011, 13:24
Οτι ειπε ο φιλτατος ναθινκμαν

Krux
25-01-2011, 13:28
Α Μ Ο Κ !

μπορεί να γίνει η φάση με αντικαταβολή όταν το κυκλοφορήσετε ?

VirusXI
25-01-2011, 16:41
χαίρομαι που αρέσκετε =)

@Marillion οπωσδήποτε θα ανέβουμε! και νέα μπλουζάκια σύντομα...
@Krux, οφκορς απ'το site της CTS (http://www.ctsprods.com/store/). Τώρα δε ξέρω πότε θα το χουμε ακριβώς στα χέρια μας και θα ανέβει στο shop, ελπίζω αρκετά νωρίς γιατί μετά θα λείπουμε ομαδικώς στα ξένα και θα ξαναστέλνουμε από 1η Μαρτίου.

Προστέθηκε Πράγα στα dates και ακολουθούν 2-3 ακόμα =)

Coroner
25-01-2011, 23:52
Μπράβο ρε!

The Good Son
26-01-2011, 00:04
Τα artworks είναι για όσκαρ. Η φάση με τα σήματα λίγο κραυγαλέο zeppelin αλλά δεν γαμείς :P
Άκουσα και το τραγούδι και νομίζω ότι για τη φάση σας θα ήθελε πιο πολλή σπηλειά και όγκο. Μου ακούγεται σαν ηχογραφημένη πρόβα. Βέβαια αυτά είναι πράματα που δεν νομίζω να έβαζα να ακούσω, δεν είναι στα γούστα μου. Το πραγματικά κακό θαρρώ όμως είναι ο ντράμμερ στην αρχή του κομματιού ειδικά. Τα υπόλοιπα λέγονται από κοντά γιατί από δω ο κόσμος ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ.

VirusXI
26-01-2011, 01:49
Μπα, no prob, δε γίνεται να αρέσει κάτι σε όλους εξάλλου. Η ηχογράφηση όπως και στο 1ο είναι live καθώς δε μας ελκύει καθόλου όλη η πλαστική διαδικασία, οπότε εξηγείται εύκολα από που βγαίνει το "ηχογραφημένη πρόβα", για τον ήχο διαφωνώ βέβαια και έχουμε ρίξει πολλή δουλειά, αλλά ο καθένας έχει τα γούστα του και τις απόψεις του. cheers!

The Good Son
26-01-2011, 12:36
Όχι, για θέματα παραγωγής το λέω. Αν ήσασταν στο επίπεδο να γράφετε τέτοια πράματα χωρίς live, δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα. Αλλά εφόσον είστε εσείς ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, :thumbsup: . Επίσης τί είναι "πλαστική διαδικασία";

Απλά για να μη μιλάω στον αέρα, έκατσα χθες και άκουσα πράγματα παρόμοια στο ύφος σας όπως yob (εκτός αν κάνω λάθος) και πέραν των θεμάτων παραγωγής που εφόσον σας αρέσει, πάσο, παρατήρησα και κάτι άλλο. Τα ντράμς είναι αργά και σταθερά. Λογικό βέβαια σε τέτοιο ύφος. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αυτά που αρχίζει και παίζει μετά το 1:30 του κομματιού και σε αρκετά breaks που ακούγονται στο βίντεο είναι λίγο υπερβολικά και "δεν το έχεις - δεν κολλάνε". Πάντως στο βίντεο ο ήχος μου ακούγεται g.

12 stars circle your brow
26-01-2011, 12:38
το γεγονός ας πούμε ο ντράμερ να μην θέλει να παίξει σαν YOB δεν υπάρχει ε;

The Good Son
26-01-2011, 13:00
Υπάρχει. Αλλά δεν λέω πουθενά ότι πρέπει να ακούγονται σαν κάποια συγκεκριμένη μπάντα είτε το θέλουν ή όχι. Είπα ότι έκατσα να ακούσω παρόμοια πράματα. Πιο αναλυτικά, λέω ότι αυτό που κάνει το κάνει αφενός λάθος, γιατί παίζει πολλά με αποτέλεσμα να πέφτει λάθος και αφετέρου δεν κολλάει. Επειδή και ο virus θα μπορούσε ας πούμε να αρχίσει τα tapping και τα γρήγορα solo (όπως ο drummer βάζει αντίστοιχα μικρές αξίες στο ολότελο παίξιμό του) αλλά τότε δεν νομίζω να ήταν και τόσο sleep ή τελοσπάντων αυτό που παίζαν θα ήταν κάτι άλλο.

VirusXI
26-01-2011, 14:20
μμ στη μουσική τουλάχιστον δε πιστεύω στο σωστό και στο λάθος, πιστεύω στο Ωραίο και στο μη. Που φυσικά αυτά είναι υποκειμενικά. Αν θέλαμε να ακολουθήσουμε κανόνες, μάλλον θα 'χαμε βαρεθεί από νωρίς. Γενικά αν έχεις προσέξει στο forum δε μ'αρέσει να κάνω μουσικάντικες συζητήσεις, χάνει τη μαγεία του το πράμα.

ah επίσης, "πλαστική διαδικασία" κατά με: γράψιμο κάθε όργανο ξεχωριστά, κάθε riff ξεχωριστά, μετρονόμοι, κανόνες, digital διορθώσεις και τα ανάλογα. σκοτώνεις το φήλινγκ βρε αδερφέ.

babality
26-01-2011, 14:37
ah επίσης, "πλαστική διαδικασία" κατά με: γράψιμο κάθε όργανο ξεχωριστά, κάθε riff ξεχωριστά, μετρονόμοι, κανόνες, digital διορθώσεις και τα ανάλογα. σκοτώνεις το φήλινγκ βρε αδερφέ.
επι τη ευκαιρεια του φιλινγκ...
φιλαρακι το φιλινγκ ειναι κι αυτο υποκειμενικο. ειδικα με καποια απαραδεκτα σκηνικα οπου τη σαπιλα οι μπαντες τη ριχνουν στο φιλινγκ θα μπορουσα να πω οτι ξεπερναει τα ορια του υποκειμενικου και αγγιζει τα ορια της δικαιολογιας της κουλαμαρας.

οσο για την πλαστικη διαδικασια...μια μπαντα που θα κανει 150 takes το ριφ και μετα 45 ωρες εντιτινγκ ειναι πλαστικη...η μπαντα που θα μπει και θα παιξει one take ολα της τα κομματια και οι πηγες ειναι ετοιμες σε μια βδομαδα δεν ειναι πλαστικη..Ειναι accurate...

Marillion
26-01-2011, 14:42
εδώ που τα λέμε όμως δεν είναι ιδιαίτερα ευκολο να πίασεις την φύση των bos αν μπεις για να ηχογραφήσεις καθε όργανο ξεχωριστα, την αυτοσχεδιαστική/ τζαμινγκ φύση that is.

VirusXI
26-01-2011, 14:52
@babality
κοροιδία είναι το να κάνεις 3454564 takes στο κάθε ριφφ του album και μετά να βγαίνεις live και να παίζεις σα χαλβάς. αλλά αυτό νομίζω εννοείς και συ στην 2η παράγραφο.

και τέλος πάντων ας γίνει θρεντ στο musician's chat περί όλων αυτών, εκτός αν μας λέτε κουλούς που δεν μας ενδιαφέρουν τέτοιες απόψεις πάνω στη μουσική η αλήθεια είναι.

regularpaul
26-01-2011, 15:07
πολυ σωστα μιλησε ο μαριλλιον εδω
η λαιβ ηχογραφηση ειναι για τις μπαντες που ψηνονται να παιξουν ετσι
και για αυτες που εχουν το τζαμαρισμα ως σημαντικο μερος της ταυτοτητας τους
αρα καλα κανουν οι BoS και ηχογραφουν ετσι

σε αλλες μπαντες ομως ταιριαζουν καλυτερα τα απειρα τειξ και η δουλεια στο στουντιο
και δεν μπορει να ακυρωνεται αυτη η φιλοσοφια με τον ορο ''πλαστικη παραγωγη"
δισκαρες που εχουν μεγαλωσει γενιες και γενιες και εχουν επηρεασει κοσμακη
εχουν δουλευτει πολυ στο στουντιο

το νεο κομματι γαμαει :)

babality
26-01-2011, 15:11
offtopic

εννοειται αν ηθελα να τονισω την κουλαμαρα σε καποια μπαντα δε θα το κανα στο θρεντ...και ναι αυτο εννοω στη 2η παραγραφο.
καλη επιτυχια οτι και να κανετε παιδια.

The Good Son
26-01-2011, 15:25
Καταρχάς ότι λέω το λέω χωρίς εμπάθεια ή κάτι τέτοιο και θα ήθελα να το δέχεται και ο δέκτης έτσι. Βάηρους νομίζω ότι αναφέρεσαι σε λάθος σημείο από τα σχόλια μου. Θα προσπαθήσω να το εξηγήσω άλλη μια φορά πιο αναλυτικά. Λέω 2 πράματα. Εσύ επικεντρώνεις στο πρώτο. Το πρώτο είναι ότι ο ντράμερ προτιμά να διαλέγει μικρές αξίες στο παίξιμο του και αυτό για μένα δεν ταιριάζει. Αν ακούσω το πέπλο χωρίς τα ντράμς θα τρέχουν όγδοα μέσα μου, αργά πράματα. Ο τύπος στο παίξιμό του έχει ghost το 32ο και αυτό με αγχώνει. Εκτός αυτού, δεν παίζει κάποιο σταθερό μοτίβο αλλά επιλέγει να παίξει περίπλοκα και διαφορετικά θέματα κάθε φορά και αυτό θεωρώ ότι δεν ταιριάζει. Μέχρι εδώ τα πράματα είναι υποκειμενικά. Το λέω, απαντάς "οκ δεκτόν άποψή σου, εμάς έτσι μας αρέσει" και τελειώνει η ιστορία.

Το 2ο πράμα που λέω είναι ότι το κάνει λάθος. Αυτό δεν είναι υποκειμενικό. Το ότι πάει να παίξει πράγματα που δεν έχει, οδηγεί στο να ακούγονται άχρονα και βρώμικα. Χαλάει το αποτέλεσμα δηλαδή. Και το λέω για να το διορθώσετε. Πώς; με σωστές πρόβες ή καινούριο ντράμερ και ίσως ξαναηχογράφηση.

Τα υπόλοιπα είναι άλλο θέμα ναι και μπορεί να γίνει άλλο θρέντ. Προσωπικά και γω νομίζω ότι γι' αυτά που παίζετε είναι ωραία η Live ηχογράφηση. Όμως η live ηχογράφηση έχει άλλες δυσκολίες. Και επίσης νομίζω ότι αυτό που παίζετε για να παιχθεί και να ηχογραφηθεί live θέλει κάτι αρχίδια ΝΑ γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο. Δεν λέω ότι δεν έχετε αρχίδια ή δεν είστε άντρες ή δεν θα φτιάξετε το μαγαζί και τα αρχίδια μου θα δείτε και θα τα φιλάτε κιόλας (http://www.youtube.com/watch?v=W2Qh4VVkaKM), απλά λέω ότι ωραία η live ηχογράφηση αλλά για να την κάνεις θέλει ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΒΑ ώστε να μην χρειάζονται οι "μπλιαχ πλαστικές διορθώσεις" που δεν γουστάρετε. Στην τελική βασικά οι διορθώσεις και το editing που γίνεται στο σήμα που πήρατε Live, γιατί φαντάζομαι δεν είχατε ένα μικρόφωνο αλλά ηχογραφήσατε κάθε όργανο ξεχωριστά, δεν απέχει και πολύ σαν διαδικασία. Οπότε καλύτερα κανάλια και να ακούγεται κάτι σωστά, παρά feeling και να ακούγεται κάτι λάθος Αυτά τα λέω για τα σχόλια περί "χάνεται το φήλινγκ".

Όπως είπα και πρίν ότι λέω το λέω χωρίς ίχνος επίθεσης ή κακίας κλπ, ίσα ίσα το λέω για να βοηθήσω. Καλή συνέχεια και επιτυχία εννοείται.

VirusXI
26-01-2011, 15:38
παραμένουν για μένα υποκειμενικά και διαφωνώ, θα προτιμούσα να μου το στελνες σε pm και να το συζητήσουμε ή από κοντά όπως είπες. δεν θέλω να περιαυτολογώ και δεν αφορά φαντάζομαι μια τέτοια συζήτηση τον οποιοδήποτε θέλει να ακούσει απλά μουσική, παρά μόνο κάποιον μουσικό που το ξεψειρίζει το θέμα.

@paul, εννοείται πως μιλάω θεωρητικά για μπάντα που θέλει να είναι πιστή σ'αυτό που βγάζει live, my mistake =p

ikonoklast
26-01-2011, 15:40
@ goodson: Στο πρώτο είσαι άκυρος imo, κάλλιστα ταιριάζει γρήγορο τύμπανο σε αυτά τα ριφφ και πέρα από το ότι πέρα παίζουν πολλές μπάντες έτσι (άκου τα πρώτα pelican άμπαλε) είναι και κάβλα. Πάντως το δεύτερο που λέει δεν είναι ψέμα, ο ντράμερ σας όταν παίζει γρήγορα (πχ 1.30, 11.20) όντως ακούγεται άχρονος και βρώμικος. Στ' αρχίδια σας φυσικά, το κομμάτι τα σπάει και τα artworks γαμιστερά. :-o

stam and the witches
26-01-2011, 16:06
Τα "λάθη" που αναφέρετε δεν είναι ακριβώς λάθη, είναι μικρές αβεβαιότητες στο tempo, κατα βάση. Γενικά είναι για να αποφεύγονται, όμως πολλές φορές είναι αυτές που δίνουν τη συνολικότερη αίσθηση. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι προτιμάμε λάιβ ηχογράφηση ακριβώς μόνο γι αυτές τις αβεβαίοτητες. Το είδος stonerίζει αρκετά και τις κάνει επιθυμητές, για μένα τουλάχιστον. Εδώ ολόκληροι Kyuss ηχογραφούσαν χωρίς μετρονόμο, το αποτέλεσμα ακούγεται σε κάποιες αλλαγές ρυθμών, κάποια μικρά φορτσαρίσματα, κάποια μικρά πεσίματα (που μετά επανέρχονται κλπ) στο tempo σε "beatdown" κλπ.

Δε μιλάω φυσικά για κουλαμάρα και δε λέω τα παραπάνω ως δικαιολογία για την επικάλυψη αυτής. Μιλάω για την αίσθηση της μουσικής ως καθαρά ανθρώπινο συναίσθημα, ένα είδος συγκίνησης που μπορείς να μαθηματικοποιήσεις αυστηρά, μπορείς και όχι. Πολλά συναισθήματα είναι ωραία για τον "άγαρμπο" (στην περίπτωση εδώ ένα μικρό φορτσάρισμα στο tempo πχ) αυθορμητισμό τους.

Edit: γαμάει το κομμάτι, πολύ καλύτερη παραγωγή από τον πρώτο δίσκο επίσης. Ακόμα περιμένω το βινύλιο του πρώτου :evil:

phthoggon
26-01-2011, 16:16

έλα τώρα, κλισέ είναι αυτό, η ηλεκτρονική μουσική δεν έχει φήλινγκ επειδή δε παίζεται από ανθρώπους κτλ. Δηλαδή όταν πατάς το κουμπί του playback και όλα ακούγονται τέλεια (όπως τα θες έστω) δεν χαίρεσαι? Δε σου βγάζει συναίσθημα? Το λάιβ παίξιμο είναι απλά καλύτερο για να βγει groove και για να φτιάξει την εικόνα της μπάντας που παίζει μπροστά σου εκείνη την ώρα. Που κάτι τέτοιο βγαίνει και με λάιβ παίξιμο ΚΑΙ με υπερεπεξεργασμένη παραγωγή, αρκεί βέβαια να ξέρει τι κάνει αυτός που το κάνει. Για ένα παράδειγμα πχ το Red των Baroness (από τις τελειότερες παραγωγές έβερ) που ακούγεται σαν να είσαι μέσα στο προβάδικο της μπάντας, αλλά μάλλον έχει γίνει ο χαμός ο ίδιος από πίσω.

Το κομμάτι γαμάει, ιδιαίτερα ο ήχος. Σε κάποια σημεία που ψιλοφεύγει είναι λίγο στο μεταίχμιο του με ενοχλεί δε με ενοχλεί, αλλά εάν είσαι στη φάση να μπεις στην ατμόσφαιρα της μουσικής δεν υφίσταται. Και θέλει και πολλά αρκίδια να γράψεις λάιβ, ναι!

VirusXI
26-01-2011, 16:54
@φθόγγε, μ'αρέσει και ακούω και ηλεκτρονική μουσική, δεν έχω πρόβλημα μαζί της - ούτε έχω πρόβλημα να ακούω albums που γράφτηκαν έτσι. θα με χάλαγε ν'ακούσω τους Earthless ή τους Natas να γράφουν έτσι γιατί θα ήταν πσόφιο το αποτέλεσμα (κατά πάσα πιθανότητα). νομίζω ότι το ξεκαθάρισα πιο πάνω απαντώντας στον Παύλο:

@paul, εννοείται πως μιλάω θεωρητικά για μπάντα που θέλει να είναι πιστή σ'αυτό που βγάζει live, my mistake =p

cheers!

phthoggon
26-01-2011, 17:18
Ναι, αν και δε το πρόσεξα αυτό το φαντάστηκα ότι θα έλεγες για το στυλ, αλλά κουβέντα να γίνεται! Αυτό για την ηλεκτρονική σαν παράδειγμα κλισέ το είπα. Όσον αφορά για το εάν ακούγονται γένικα οι "έτσι" μπάντες καλύτερα με λάιβ ηχογράφηση σηκώνει συζήτηση, αλλά αφού σας βγήκε καλό εσάς και είσαστε ευχαριστημένοι έχουμε ένα πρακτικό παράδειγμα οπότε οκ!

Ra Pariah
26-01-2011, 19:03
Οπαδοί Patera έρχονται να πουν την αποψάρα τους. Λοιπόν, τραβάτε και μιλήστε για τις ριφάρες των SYL καλύτερα. :):)

@Virus: 1) το video γάμησε, στη φάση με τα κύματα που σκάγαν κάτι φίλτρα έμεινα μαλάκας.:dfinger:

2) το κομμάτι δεν το άκουσα επειδή θέλω ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

3) ελπίζω να τα πούμε στο UTH. Mε πολλά λάθη απ' όλες τις μπάντες, αλλά με αγνίλα και συναίσθημα.:dfinger::dfinger:

stam and the witches
26-01-2011, 19:09
Ra Pariah επισήμως ο πιο αψυχολόγητος και αξιαγάπητος χρήστης.

freak brother
26-01-2011, 19:12
ρε το κομματι γαμαει κωλους αφηστε τις αναλυσεις να ουμε και γουσταρετε.

Neuroscar
27-01-2011, 01:45
Τα'λεγα εγω πριν καιρο αλλα ποιος μακουγε.
Λουστειτε τα τωρα.

VirusXI
06-02-2011, 21:10
http://3.bp.blogspot.com/_2kW3_BNXcQA/TU7hrj1d0wI/AAAAAAAAADg/QxiJ1GiVlqU/s1600/bosdalpack.jpg

Διατίθεται απ'το μαγαζί της CTS (http://bit.ly/hKemf3)!

Krux
07-02-2011, 11:50
τσιμπήσαμε.

Amnesiac.
07-02-2011, 14:18
Το θέλω.

Coroner
07-02-2011, 21:09
Κι εγώ ρε.

LokiTricksterGod
10-02-2011, 03:24
το ριφ του afterlife unearthed κάπου εκεί στη μέση με τις παύσεις μ'εχει κάνει χώμα, λιμνούλα, αλοιφή, πώς το λένε, λόκο, τα παίζω.

Drumsick
13-02-2011, 02:35
Παίζει να'ναι καλύτερο απ'το πρώτο. Μπράβο ρε παιδιά.

Drumsick
16-02-2011, 20:28
το ριφ του Naze κάπου εκεί μετά τη μέση μ'εχει κάνει χώμα, λιμνούλα, αλοιφή, πώς το λένε, λόκο, τα παίζω.

fixed.

Ο δίσκος σπέρνει γενικά. Καθημερινό λιώσιμο. Και πάλι μπράβο!

Krux
22-02-2011, 13:36
πόσο γκάβλα.

δισκάρα, μεγαλεία και τα σχετικά.

πολλά μπράβο παίδες.

το ριφ του afterlife unearthed μου έχει κολλήσει και το σιγομουρμουράω τις τελευταίες 3-4 μέρες συνέχεια.

α ναι, και ο ντάμερ είναι ο adel moustafa του stoner/doom !

House Of Low Culture
23-02-2011, 06:56
θέλω. Και το πρώτο κάπως.

edit:
τώρα τσέκαρα λινκ, επενδύω με την πρώτη ευκαιρία.

regularpaul
27-02-2011, 14:52
Aranian Gates λοιπον

Neuroscar
01-03-2011, 13:20
Πολυ βαρυ το αλμπουμ.
Στα ορια του υπερβαρου φαση.

freak brother
02-03-2011, 21:22
ακουω συνεχεια το αλμπουμ εδω και δυο μερες και το βρισκω καταπληκτικο.
σε μερικα κομματια θα θελα και τπτ μπλακμεταλλικα φωνητικα να μου δημιουργησουν λιγο περισσοτερη μαυριλα :D

VirusXI
04-03-2011, 17:30
Cheers! =)

1. Συνέντευξη @ Dr. Doom's Lair εδώ: κλιηκ! (http://drdoomslair.com/2011/03/01/brotherhood-of-death-and-rebirth-interview-with-brotherhood-of-sleep/)

2. Καινούρια tshirts:
http://www.goographix.com/bos/bos-mindsfiretshirt.jpg

στο γνωστό μαγαζί (http://www.ctsprods.com/store/) αλλά θα υπάρχουν και στο:
3.
http://ctsprods.com/press_area/brotherhoodofsleep/DarkAsLight2011/BOS45R-k44.jpg (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25459-Brotherhood-of-Sleep-45-Rats-double-release-party-06-03-%CE%A4%CE%A9%CE%A1%CE%91-%CE%9A44)

Και σύντομα οπτικοακουστικό υλικό απ'το μίνι-τουρ.

kontan
04-03-2011, 17:32
νταξ, τα χρώματα στο tee έτσι όπως τα βλεπω σ αυτη τη φωτο ειναι κατα 450% πιο κραγμένα αποτι στη πραγματικότητα. θα τρομάξει ο κοσμος :Ρ

VirusXI
04-03-2011, 17:34
(γαμημένο φλας!)

KoiliaSamprela
04-03-2011, 20:24
νταξ, τα χρώματα στο tee έτσι όπως τα βλεπω σ αυτη τη φωτο ειναι κατα 450% πιο κραγμένα αποτι στη πραγματικότητα. θα τρομάξει ο κοσμος :Ρ

εμένα μου αρέσει να πω την αλήθεια :oops:

Drumsick
04-03-2011, 22:31
Κωλογαμάει το μπλουζάκι. Γυναικεία που να είναι πιο μακριά απ τον αφαλό, θα βγάλετε ποτέ?

VirusXI
05-03-2011, 14:27
Τόσο μικρά ήταν τα girlie-M; hm.

Drumsick
05-03-2011, 14:41
Δεν είχα δοκιμάσει, αλλά λίγο που είχα παρατηρήσει hogarth νομίζω, μου φάνηκε εξωφρενικά κοντό, σαν το afformance =(

Hogarth
05-03-2011, 15:04
Χμ αποκλείεται να με έχεις δει με τη bos γιατί αύριο θα τη βάλω πρώτη φορά : P
Πάντως το medium (μόνο αυτό το μέγεθος υπάρχει) μου φτάνει κάτω από τη μέση, όπως και το medium Afformance.

Drumsick
05-03-2011, 15:26
Οχι αυτή τη μπος, την προηγούμενη. Το μήντιουμ αφόρμανς μου φτάνει στον αφαλό και το μισώ αυτό. Θέλω οι μπλούζες μου να καλύπτουν μέχρι και το κουμπί του τζιν =(
Ενιγουει, μάλλον θα αγοραστεί όπως και να χει γιατί γαμάει, απλά ήθελα να πω το παράπονό μου.

Hogarth
05-03-2011, 15:39
Στην προηγούμενη bos αναφερόμουν κι εγώ, η καινούρια δεν έχει γυναικείο μέγεθος και το αντρικό ξεκινάει από medium.

Drumsick
05-03-2011, 15:41
=O

:cry:

Leech
06-03-2011, 20:04
συνεντευξούλα στο doom-mantia λοιπόν. :dfinger:
http://www.doommantia.com/2011/03/brotherhood-of-death-and-rebirth.html

VirusXI
02-04-2011, 06:13
Το Μάιο τελικά κάποια dates εκτός Αθηνών, το μόνο σίγουρο ως τώρα: Πάτρα =)

Προς το παρόν, "Ain Berashyth" για download στο soundcloud (http://snd.sc/h37gpr) για όποιον δεν πήρε ή δεν άκουσε ακόμα την συλλογάρα της spinalonga (http://www.electricrequiem.com/forum/showthread.php?25277-Miss-Fortune-was-a-henhouse-manager) και νέα clips στο youtube (http://www.youtube.com/user/brotherhoodofsleepgr):

Live release party @ ΤΩΡΑ Κ44

2-qTIGYdhQc

Up In Smoke fest vol.1 @ Erfurt

IokZ3YBMcHI

Fat&Holy's Jam Session #1 @ Darmstadt

MDx3bV7hnzo

Milton
02-04-2011, 12:07
φακιν-Έη

Ra Pariah
02-04-2011, 18:10
Και γαμώ θα 'ναι στην Πάτρα! :-D

\(^o^)/
06-05-2011, 18:35
Μπράβο σας για χθες στο Βόλο. ΨΟΦΟΣ σε όσους θα
μπορούσαν να έρθουν και δεν ήρθαν. Αυτοί χάσανε.-

Roswell47
07-05-2011, 04:01
malaka oTinAnAi zeis

Ghoul
01-06-2011, 15:21
τώρα που άκουσα το δίσκο επαρκώς, οφείλω να ομολογήσω ότι το "Dark as Light" μ'αρέσει πιότερο από το πρώτο, από όλες σχεδόν τις απόψεις. πιο ολοκληρωμένο μουσικά και από θέματα ήχου. κομματάρες τα "Naze" και "Aranian Gates". άντε και εις ανώτερα ωρέ!

VirusXI
31-07-2012, 23:15
γουόου, είχε πάει 6η σελίδα αυτό, ξεθάβινγκ!
τ'αφήνω στα αγγλικά μιας και απευθυνόταν στους αποέξους:

http://2.bp.blogspot.com/-0kJ-yaHcx-Q/UBg8grtYR3I/AAAAAAAAAFA/IXIgTpRSenY/s1600/BOS-DR2012sm.jpg

It's August of year 2012, one year after "Dark As Light" album, and the s/t debut two years before that... Instrumental psyche-doomsters BROTHERHOOD OF SLEEP are heading for their 2nd european tour.

Tour schedule (at the time being):

19.08.12 - Art Space, Sofia (BG)
21.08.12 - Klub Gromka, Ljubljana (SLO)
23.08.12 - Sub071, Leiden (NL)
24.08.12 - 't Vervolg, Leuven (BE)
25.08.12 - Sodom, Tongeren (BE)
28.08.12 - Crasspub, Chemnitz (DE)
30.08.12 - Szabad az Á, Budapest (HU)
31.08.12 - Klub Fest, Belgrade (SRB)
02.09.12 - Eightball Club, Thessaloniki (GR)
15.09.12 - Praise The Fuzz, Attiki (GR)

Visit/listen to the Brotherhood:
www.brotherhoodofsleep.net
www.facebook.com/brotherhoodofsleep
http://brotherhoodofsleep.bandcamp.com/
www.youtube.com/brotherhoodofsleepgr

For more info about the venues, prices etc. you can visit a relevant fb event:
Sofia: www.facebook.com/events/106168809529615
Ljubljana: www.facebook.com/events/313695618724403
Budapest: www.facebook.com/events/186700251447866
Belgrade: www.facebook.com/events/346683565413212

Any one interested in putting a show, filling those gaps between the present dates, get in touch:
booking@ctsprods.com / booking@brotherhoodofsleep.net

Όλα αυτά στο σχετικό φέηζμπουκ ηβέντ (http://www.facebook.com/events/509092339108147), που γίνεται απντέητ με κάθε νεότερο - μεταξύ άλλων και κάποια εντός έδρας με το καλό.

Neuroscar
31-07-2012, 23:40
Hey guys i see you play sofia. i stay komotini do you want come play my city? we good persons we like doom metal \m/

overdriven
09-08-2012, 21:45
2/9 8ball salonica

Sotos_The_Tequiler
10-08-2012, 13:35
Η cts με ενημέρωσε πως:

19.08.12 - BG, Sofia @ Art Space
21.08.12 - SLO, Ljubljana @ Klub Gromka
23.08.12 - NL, Leiden @ Sub071
24.08.12 - BE, Leuven @ 't Vervolg
25.08.12 - BE, Tongeren @ Sodom
28.08.12 - DE, Chemnitz, Crasspub
30.08.12 - HU, Budapest @ Szabad az Á
31.08.12 - SRB, Belgrade, Zemun @ Klub Fest
02.09.12 - GR, Thessaloniki @ Eightball Club
15.09.12 - GR, Attiki @ Praise The Fuzz

ΠΔΦ ρε μουνιά \m/

VirusXI
10-08-2012, 14:11
=)

http://1.bp.blogspot.com/-DJMu0gg6XWc/UB6ZxtE_klI/AAAAAAAAAJg/WatNl8BLeZM/s1600/19-var.jpg

Art In Haste
22-08-2012, 13:20
Το μεταφέρω εδώ γιατί έκλεισε και το 2ο σαππόρτ και μη σπαμάρουμε στους Spine Chilling Breeze. Update στην αφίσα επίξης.

ε ας βάλουμε κ την αφίσα τότες

http://i133.photobucket.com/albums/q50/rammmirez/ER/BOS-SalonikaraFINAL.jpg

Οι Brotherhood of Sleep παίζουν στις 2 Σεπτεμβρίου στο Eightball. Τυχαίο; Δε Νομίζω. Είναι η τελευταία στάση της Ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Τυχαίο; 2 Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία Κυριακή του καλοκαιριού, η τελευταία Κυριακή που θα αγχωθείτε να επιστρέψτε νωρίς, και όχι μόνο για να γλυτώστε την κίνηση. Τυχαίο; Δε νομίζω. Οι Brotherhood of Sleep δεν έχουν παίξει στην Θεσσαλονίκη από τον Απρίλιο του 2010 όταν και συνόδευαν τους Karma to Burn. Τυχαίο; Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Spine Chilling Breeze και οι Million Hollers. Τυχαίο; Δε νομίζω. Σε 2 μήνες η Θεσσαλονίκη 'γιορτάζει' 100 χρόνια από την 'απελευθέρωσή' της. Και αυτό τυχαίο.

Γιατί παίζουν στην Αθήνα 13 ολόκληρες μέρες μετά; Δε θα έχουν συνέλθει; Στο χέρι μας είναι να μην έχουν συνέλθει, έχουμε καιρό να κρατήσουμε ομήρους. Τυχαίο; Δε νομίζω.

https://www.facebook.com/events/406552909392360/

cloud
28-08-2012, 01:42
Κρήτη γιατί δεν έρχεστε βρε;

overdriven
03-09-2012, 13:36
Και γαμώ χθες. Ο ντράμερ τα ανατίναξε όλα, ο μπασίστας ογκόλιθος και ο κιθαρίστας έπαιζε ορισμένα από τα πιο παλαβά πράγματα που 'χω ακούσει. Ειδικά σ'ένα σημείο, το delay του το 'χε βάλει και έκανε σαν βατράχι, τι να λέμε ρησπέκτ.

Neuroscar
04-09-2012, 14:22
Εδω το ειδατε πρωτα
6nzlsSfk8Zs

Καταξιωση η ξεπουλημα?

kontan
04-09-2012, 15:07
καταπούλημα ή ξεξίωση;

Sotos_The_Tequiler
04-09-2012, 18:28
Σεραφείμ ωραία τα μιλάς τα Βουλγάρικα \m/

Parasight
04-09-2012, 19:24
Γκρέτσκου ντουμ τρίου! \m/

VirusXI
07-09-2012, 14:21
@cloud: Έλα ντε. Ηράκλειο αργά ή γρήγορα θα ψηθεί, για Πατρίδα και Ρέθυμνο άγνωσται αι βουλαί.

Σειρά τώρα έχει η παραλία (http://fuzz.brotherhoodofsleep.net/) =)

http://www.goographix.com/bos/ptf/praisefuzz06-2012.jpg

Sotos_The_Tequiler
19-04-2013, 18:13
:-?

The first era/circle came to a halt. The ritual has finished and the potion was fully ingested; Sleep ensues. The Brotherhood enters the mountain of Doom.

Good luck to all the people that have stood by us along the years. Keep the Mind's Fire burning & Celebrate.

Brotherhood Of Sleep

April 2013

http://www.brotherhoodofsleep.net/2013/04/epilogue.html

Neuroscar
19-04-2013, 19:25
http://1000awesomethings.files.wordpress.com/2009/01/crying_baby.jpg

Neuroscar
19-04-2013, 19:26
Α ναι, και
http://www.electricrequiem.com/forum/image.php?u=2179&dateline=1236695153

stam and the witches
20-04-2013, 04:37