PDA

View Full Version : Poso kairo exete na pai3ete rpg?

MoRmEnGiL
12-04-2007, 21:04
egw exw piasei pleon ta uuhm 2 xronia akribws i think..

ws paikths aggizw ta tria :?

O)))zma
12-04-2007, 21:22
mia bdomada

When Black Roses Bloom
13-04-2007, 09:38
Eksamhno? Peripou. Isws kai ligotero.

O)))zma
14-04-2007, 14:38
simera

Silverwing
16-04-2007, 09:25
2 mhnes logw stratou, alla shmera ta zaria 8a ksanakylhsoun kai oi paixtes mou 8a 8ymh8oun oti ypeferan.

Illhousen.Gregorian
20-10-2007, 01:35
Exw na paiksw ena mhna san paixths \o/

ena brontero ZHTW gia tous prothymous mpountroumarxontes ;p

MoRmEnGiL
20-10-2007, 01:57
apostratos apro8ymos kai abadistos mpoutroumarxontas anazhtei etairo mpountroumarxonta pros analhpsh ekstrateias,dia thn proswpikh metamorfosh tou apo mpountroumarxonta se paikthgamwtomouni.

Illhousen.Gregorian
21-10-2007, 00:55
apostratos apro8ymos kai abadistos mpoutroumarxontas anazhtei etairo mpountroumarxonta pros analhpsh ekstrateias,dia thn proswpikh metamorfosh tou apo mpountroumarxonta se paikthgamwtomouni.

Me sygkinhses pragmatika me to post ayto... Kai gw eimouna enas apogoiteymenos mpountroumarxontas bariestimenos kai aprothymos na paiksw allo.. Mexri pou me mazepse mia kalh psyxh kai epitelous kathomai dipla stous mpastardous pou me brizane toso kairo.

An kai twra teleytaia exei arxisei kai me trwei pali o kolos mou(kai me prizoune oi mpastardoi) kai thelw na prospathisw kati allo. Leme na arxisoume Dragonlance(xalara) mexri 5 atoma. 40 xronia prin th gennhsh tou majere ;p ayta. pm :)

MoRmEnGiL
21-10-2007, 04:43
Sniff.. h xara tou neou campaign.. to pentaka8aro xwris mutzoures Record Sheet.. H dia8esh gia xabale kai gia sobares faseis mazi.. SELWWWW

Bebaia to mikrobio tou DMilikiou den pernaei pote, alla ena balance re paidia.. ena balance..

Scarbaf
03-01-2008, 17:21
1,5 εβδομάδα, αλλά είχα καιρό να παίξω πριν.

Diva Plavalaguna
14-02-2008, 14:49
καπου 10 μηνες οταν κ ξανατελειωσα το FF7
my all time fav game

Raven Lord
14-02-2008, 18:56
κάπου 15 χρόνια

When Black Roses Bloom
17-02-2008, 18:13
Ντίβα, για pen&paper λέμε. :|

Zoonchild
25-02-2008, 13:22
σχεδον ενα χρονο. Αλλα το τελευταιο campaign δεν "προχωρουσε" καθοτι δεν υπηρξε χημεια στην ομαδα, οποτε μοιραια το παρατησαμε. Σοβαρο campaign που να γουσταρω κλπ εχω καμια 5ετια να παιξω.... :?

τωρα παω να ξαναψησω καταστασεις αλλα λογω ελλειψης ελευθερου χρονου δεν βλεπω να γινεται τιποτα συντομα

Mitsmann
25-02-2008, 13:23
Εγω παντως ειχα να παιξω 5-6 χρονια μεχρι πριν 2 μηνες. Τωρα εχω να παιξω απ την Τεταρτη. 8)

When Black Roses Bloom
25-02-2008, 13:35
Εγώ ήδη ψήνω κάποιες καταστάσεις για ένα Campaign σε Forgotten 2nd, τελείως ξεφτύλα πράματα, 2nd level character και τέτοια.

gangrel
03-01-2009, 14:52
Λοιπον καταρχην Χρονια Πολλα ρεμαλια ολου του κοσμου μεταλαδες ροκαδες και rpgαδες.
μετα απο το ευγενικοτατο καλεσμα του When_Black_Roses_Bloom ηρθα να σας χαιρετησω.
δε μου περασε καν απο το μυαλο οταν πρωτομπηκα σε αυτο το φορουμ (λογω των Απιθανων Ανοριμων)
οτι υπηρχε rpg session. δε κοιταξα να πω την αληθεια.
Ξερω οτι ειναι παλιο ποστ αλλα που αλλου να απαντουσα ...
Οπως πολυ καλα καταλαβε ο When_Black_Roses_Bloom εγω και γιος μου ... ναι καλα διαβασατε ... ειμαστε
φανατικοι του Vampire Dark Ages ... φανταστειτε οτι ο χαρακτηρας του γιου εχει φτασει στο 1920 ... απειρα θεικο.
Και μια που ειμαστε εδω παιξαμε πριν κανα μηνα ... μετα πλακωσαν γιορτες και υποχρεωσεις.
Τεσπα χαιρομαι που με βρηκατε , σας βρηκα και ολα αυτα , θα τα λεμε, αλλωστε ψηνομαστε και για αλλα rpg κυριως d&d
(αλλα ο κολλητος μας που ειναι απιθανος DM ειναι Αθηνα δυστυχως) οποτε θα εχω το νου μου στα ποστ.
Αντε καλη χρονια μας και να καουν τα ζαρια ...

When Black Roses Bloom
05-01-2009, 10:54
Καλώς ήρθες γάνγρελ! Και χρόνια πολλά σε σένα και τον υιό σου (ελπίζω να μην είσαι ο Καντιρού μεταμορφωμένος).

MoRmEnGiL
07-01-2009, 06:46
Καλώς ήρθες γάνγρελ! Και χρόνια πολλά σε σένα και τον υιό σου (ελπίζω να μην είσαι ο Καντιρού μεταμορφωμένος).

o mai gkont. ominous.

Disaster
12-03-2009, 13:01
ego sas xereto me tin seira mou
ti kanete paides?
po po po tosos kalos kosmos pou exo xronia na do
:)
ego exo na paikso rpg apo tin proigumeni bdomada den thimamai tin mera
;)

freak brother
25-03-2009, 17:29
καθε φορα διαβαζω.. ποσο καιρο εχετε να πηδηξετε..:oops:

Harbinger of Death
25-03-2009, 18:06
Όχι, είναι το ανάποδο.

HEROnlysIN
23-07-2009, 02:58
eth fwtos

Shrinebuilder
23-07-2009, 03:50
eth fwtos

dude, κάποιος πρέπει να σου μιλήσει για τα έτη φωτός. Μπορείς να βρεις κάποιο gifάκι με πληροφορίες υποθέτω.

HEROnlysIN
24-07-2009, 16:40
perasan 3 meres
de vre8ike kaneis

Mitsmann
25-07-2009, 19:49
γεια σου ρε Χεροιν!

HEROnlysIN
26-07-2009, 16:57
heronlysin legomai :)

geia soy re mistmann
pezeis rpg?

Mitsmann
26-07-2009, 17:37
ενηοτε.

HEROnlysIN
27-07-2009, 00:04
poy pezetai-pezete ?
kaipoio einai o main game soy?"
einai kalokairi eidika kai leei poly
psaxnw omada :S :);)

sabbattack
27-07-2009, 00:29
τα ναρκωτικά συνήθως τα βάζετε refene ή ο εκάστοτε οικοδεσπότης του σεσσιο?

When Black Roses Bloom
27-07-2009, 21:31
Απο το Πάσχα που έπαιξα ένα Storytelling Cthulhu σε non-rpg-άδες και χέστικαν. :devilfinger:

Harbinger of Death
28-07-2009, 02:57
Get 'em young (when they don't know the cliches yet).

sabbattack
29-07-2009, 20:35
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

cherry bomber DM Λοιπόν...

Οntopic, Παρασκευή, όπου ένας φίλος ήθελε να κάνει την παρθενική του πτήση ως DM... Δεν ήταν τοοοοοοοοοοοοοοοόσο κακός...

erevos
30-07-2009, 11:09
Gia me lene erevos kai eimoun ethismenos

4 Mines xoris Wow kai eime kala!! :)

erevos
30-07-2009, 11:11
Kai vevaia logo kektimenis taxititas .. an enoeite Roll The Bones like RPG 1 evdomada :D

Helm
14-08-2009, 19:58
μετά από παύση πολλών ετών ξεκινάω Mage: The Awakening σαν παίχτης (ονλαιν) αύριο και Call of Cthulhu/Trails of Cthulhu/Delta Green με κανόνες ORE/NEMESIS (ναι όλα μαζί) την άλλη βδομάδα σαν Keeper. ΕΠΟΣ ΕΠΕΤΑΙ

Παρακμιακό Εργαλείο
09-09-2009, 17:23
D'n'D έναν χρόνο νταν. Ντροπή μου.

[Helm το Call of Cthulhu που λες μου κινεί το ενδιαφέρον. Για δώσε more info. Είναι rpg για το πισί μόνο?]

When Black Roses Bloom
10-09-2009, 05:30
Cross over με διάφορα παρεμφερή συστήματα είναι βασικά.

Comte de Saint-Germain
14-09-2009, 22:53
Πάντως εγώ θέλω πώς και πώς να παίξω και δεν βρίσκω κόσμο. Όχι τπτ άλλο, είναι ίσως το rpg που βασίζεται περισσότερο απ'όλα σε ατμοσφαιρα/roleplaying/στρατηγική και λιγότερο στο "πωπω πόσο τιτανοτεράστιος και γαμηστερός είναι ο char μου". Και γενικώς πιστεύω ότι αν κάποιος είναι αρκετά συνειδητοποιημένος ώστε να φχαριστηθεί ένα τέτοιο game, είναι αρκετά απίθανο να σου βγει munchkin που να αρχίσει να παίζει out-of-character με μεταγκεημιές. Το οποίο δυστυχώς βλέπει κανείς όλο και περισσότερο στο dnd, όπου υπάρχει και άπειρος κόσμος που κάνει character creation χωρίς να έχει σκεφτεί καν προσωπικότητα, ffs. Η μεγάλη μαγεία του rpg είναι να οδηγείς τον χαρακτήρα σου σε βέβαιη καταστροφή μόνο και μόνο επειδή "έτσι θα έκανε εκείνος".

When Black Roses Bloom
17-09-2009, 00:36
Πρέπει να εντρυφήσεις στη 2nd edition παιδί μου. Παράτα τα διαμαντάκια επιτέλους και τα spells με cool down και γύρισε στο φώς.

Comte de Saint-Germain
17-09-2009, 12:31
Πρέπει να εντρυφήσεις στη 2nd edition παιδί μου. Παράτα τα διαμαντάκια επιτέλους και τα spells με cool down και γύρισε στο φώς.

Καλά ρε, δεν παίζω και 4th, είχα την ατυχία βέβαια να μην προλάβω 2nd για ελάχιστο, ξεκίνησα να παίζω ακριβώς τον καιρό που βγήκε η 3rd. H 2nd για μένα ήταν πάντα άπιαστο όνειρο. :P Για μένα η 2nd μάλλον ήταν ό,τι καλύτερο είχε βγει σε dnd, μετά άρχισε να παίρνει την κατηφόρα. Βέβαια δεν έχω καταφέρει να παίξω ποτέ, μόνο να διαβάσω βιβλία. :-(

sabbattack
17-09-2009, 13:49
ntaks, oi deuterakhdes eiste ena tragiko eidos, san neantertal pou de 8eloun na paradex8oun oti einai prwtogonoi kserwgw. Ourt

O)))zma
17-09-2009, 14:19
ntaks, oi deuterakhdes eiste ena tragiko eidos, san neantertal pou de 8eloun na paradex8oun oti einai prwtogonoi kserwgw. Ourt

protogonismos ftw. allios paizo kai kana diablo

Comte de Saint-Germain
17-09-2009, 14:30
protogonismos ftw. allios paizo kai kana diablo

sabbattack
17-09-2009, 14:58
re pousth mou, a comparison.

Ta kalytera mou xronia ta perasa me punisher sta oufadika ths geitonias.

Prepei loipon na pw pws to punisher einai kalytero apo to Fallout 3 kserwgw?

Gelaei o kosmos? Allo me poio perasa kalytera, allo me ti paiktes epaiza tote.

Opws eixe pei paliotera nomizw o HARB, ta rpg ta ftiaxnoun oi paixtes, oxi to systhma.

Giati san systhma kai mono to 2nd htan toso SKATA pou apo ta SKATA eixame pnigei.

Xilies fores kalytera GURPS kai 800 ma8hmatikoi pinakes me oloklhrwmata kai yposynola gia na ftiakseis mia roda.

Comte de Saint-Germain
17-09-2009, 15:34
Opws eixe pei paliotera nomizw o HARB, ta rpg ta ftiaxnoun oi paixtes, oxi to systhma.

Μαζί σου, απλώς όσο προχωράνε το σύστημα του δνδ τόσο το προσαρμόζουν ώστε να αρέσει στον πολύ λαό, για εμπορικούς λόγους, με αποτέλεσμα πλέον να απευθύνεται πιο πολύ σε munchkins παρά σε σοβαρούς παίκτες. Και ναι, θα παίξεις 2nd, όχι γιατί ξέρω γω γαμεί και δέρνει τις επόμενες, γούστα είναι αυτά στο κάτω κάτω, αλλά γιατί σε υποχρεώνει να σκεφτείς αρκετά ώστε να αποτρέπει ένα τούβλαρχο από να παίξει. Και ναι, ψηφίζω 2nd και Call of Cthulhu, γιατί προσελκύουν τον κόσμο με τον οποίο γουστάρω να παίζω και όχι μαλακισμένα που κάηκαν λίγο WoW, είδαν και 5 ταινίες με το βασιλιά Αρθούρα και ήρθαν να το παίξουν ήρωες.

When Black Roses Bloom
20-09-2009, 19:32
re pousth mou, a comparison.

Ta kalytera mou xronia ta perasa me punisher sta oufadika ths geitonias.

Prepei loipon na pw pws to punisher einai kalytero apo to Fallout 3 kserwgw?

Gelaei o kosmos? Allo me poio perasa kalytera, allo me ti paiktes epaiza tote.

Giati san systhma kai mono to 2nd htan toso SKATA pou apo ta SKATA eixame pnigei.

Xilies fores kalytera GURPS kai 800 ma8hmatikoi pinakes me oloklhrwmata kai yposynola gia na ftiakseis mia roda.

If I had to explain, you wouldn't understand...

sabbattack
20-09-2009, 20:13
oxi re sy WBRB, pes mou thn apopsh sou gia to systhma ths 2hs. Opou o ka8e pelf kai paladin ka8ontousan kai ftiaxnan custom races kai classes kai kanones mono k mono giati oi yparxontes den spagan arketa kala. apo na ftiaxnw custom gamiades me ola mesa, kalytera na kanw tweak tous kanones pou mou dinoun.

omws pes mou th gnwmh sou gia th deuterh. se kalypte to systhma? as mhn to sygkrineis, sygkrine to me to vampire kserwgw. THAC0 to kerato mou ka8ws kai damage/size.

When Black Roses Bloom
21-09-2009, 12:28
Συγνώμη, αλλά ποτέ δεν έφτιαξε κάποιος κάτι πέρα απο τα συνηθισμένα, με τα συνηθισμένα restrictions (half-ork paladin-zomg!) και το συνηθισμένο και default path (αν μπορείς να το πείς έτσι). Απο εκεί και πέρα, τι θα πάθαιναν, αποκτούσαν, έβγαινε στην συνέχεια, αυτό είναι άλλο καπέλο. Και φυσικά ανάλογα τον κόσμο που θα παίζαν. Έχεις δοκιμάσει να παίξεις blade-singer με χέρια απο Rakshasha, επειδή δοκίμασε στο Shri-Raji ανθρώπινο κρέας εν γνώση του?

Το σύστημα μια χαρά ήταν, έκανες εξάσκιση και στα μαθηματικά. Και επίσης ποτέ δεν κατάλαβα γιατί όλοι όσοι παράτησαν την 2nd έχουν κολήσει με το ThAC0. Και σιγά μην το συγκρίνω με το VtM, με το Cthulhu το συγκρίνω που είναι περισσότερο απλοποιημένο.

Άκου εκεί να ανεβαίνεις lvl και να κάνεις distribute characteristics. Μπρρ.

sabbattack
22-09-2009, 01:26
Άκου εκεί να ανεβαίνεις lvl και να κάνεις distribute characteristics. Μπρρ.

edw pou anaferesai?

BunnyDee
14-10-2009, 22:45
...

Πάνω στο θέμα του topic, να πω ότι έχω να παίξω κάπου 6-7 χρόνια, τι κερδίζω; (...γιατί νοιώθω ότι έχω χάσει πολλά ΧΡ στο θέμα, κάπως πρέπει να ανακτηθούν αυτά)

Και για το 2nd Vs 4th θέμα, ε, συγγνώμη, αλλά έξω-απ'-το-χορό δε θα έπαιζα DnD πάλι anyway, αλλά κι εγώ με 2nd είχα μάθει, και πέρασα πολλές καλές στιγμές εκεί, υπάρχει πολύ custom υλικό κλπ, και σε κάθε περίπτωση μου φαίνεται (από μακριά, δλδ) σαν PCRPG κι εμένα η ιδέα του 4th, δεν ξέρω...

Illhousen.Gregorian
19-10-2009, 13:47
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΔ&Δ!!!!!

Μετά το στρατό το χάος! παίζει να έχω να παίξω 4 μήνες.

Επισης Καταπέλτη με κρέατα στην 4ορθ εντίσιον!

Αν και εν τέλη τα συστήματα δεν λένε τίποτα πλεόν.Οι Μεγάλοι σοφοι επιτάσουν απο τους πέτρινους θρόνους των σπηλαίων τους ενδελεχή μελέτη στις παλαιές περγαμηνές του Ravenloft και του Planescape, έτσι μόνο και μονο για να νιώσει κανείς τη διαφορά μεταξύ 2nd και 3rd 3,5 3,7 3,9 4th.

Τέλος, θαρρώ, πως είναι οι παίχτες οι νουβέλες και η απόλυτη αρρώστια που κανανε την 2nd αναντικατάστατη, Στα καινούρια settings εχει τα απολειφλαδια μιας υπέροχης σειράς εμπνευσμένων συγγραφέων και καλού community.

THE REST IS... HALF DRAGONIC EMPOWERED ΣΟΡΚΕΡΕΡ . Και ωραία σχεδιάκια :p

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΑΔ&Δ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΚΩΛΟ!

Comte de Saint-Germain
19-10-2009, 19:58
Tits or gtfo.

Esteban
11-11-2009, 13:44
από χθες που έπαιξα master league στο καινούργιο pro

When Black Roses Bloom
17-08-2016, 15:10
Θρέντ ξέθαμα. Παίζω σταθερά κάθε βδομάδα. Και παίζω και μέσω roll20. Επίσης κάθε βδομάδα (απλά λόγω καλοκαιριού/διακοπών έχει μπεί στον πάγο αυτό).

Έχει μείνει κάνας ρπγ-ας στο φόρουμ απο τους παλιούς ρε?

Παρακμιακό Εργαλείο
18-08-2016, 11:43
Έχω να παίξω 3 βδομάδες :/ μάλλον το σταματάμε το campaign μας γιατί κανείς δεν θα προλαβαίνει στο εξής...

When Black Roses Bloom
18-08-2016, 12:46
Έχω να παίξω 3 βδομάδες :/ μάλλον το σταματάμε το campaign μας γιατί κανείς δεν θα προλαβαίνει στο εξής...

Τι παίζατε?

Παρακμιακό Εργαλείο
18-08-2016, 13:05
DnD 5th Edition. Εγώ elf rogue assassin, μαζί με έναν human fighter και έναν dragonborn cleric.

OniBocho
18-08-2016, 13:08
Όσο αταίριαστη ήταν η 4η για fantasy setting (αλλά γαμούσε για το Star Wars SAGA edition που έβγαλε η Wizards), τόσο καταπληκτική είναι η 5η. :)

Παρακμιακό Εργαλείο
18-08-2016, 13:13
Μου πήρε πάντως πολύυυυ καιρό να συνηθίσω την 5th, μου φάνηκε απότομη η μετάβαση από 3.5 που παίζαμε πάντα. Καλή είναι και η 5th τελικά [αν και δεν είμαι τόσο φαν της απλοποίησης].

When Black Roses Bloom
18-08-2016, 13:15
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την 5η, μιάς και δεν έχω παίξει. Το artwork όμως είναι θαυμάσιο. Γενικότερα πάντως, δεν έχω γνωρίσει πολύ κόσμο που ενδιαφέρθηκε να παίξει 5η ή 4η for that matter (εδώ εννοώ). Οι περισσότεροι που παίζουν rpg είναι σχετικά μεγάλοι σε ηλικία, και προτιμούν την πεπατημένη 1st/2nd και Skills&Powers - Combat&Tactics.

SpiritCrusher
18-08-2016, 14:01
Μου πήρε πάντως πολύυυυ καιρό να συνηθίσω την 5th, μου φάνηκε απότομη η μετάβαση από 3.5 που παίζαμε πάντα. Καλή είναι και η 5th τελικά [αν και δεν είμαι τόσο φαν της απλοποίησης].

Χαχ, που ειναι ακριβώς ότι έλεγαν παλιά για την 3.5 / 4 σε σχέση με την 2.

Παρακμιακό Εργαλείο
18-08-2016, 14:22
Ακριβώς :P η ιστορία επαναλαμβάνεται δλδ.

OniBocho
18-08-2016, 14:27
Έτσι είναι spirit crusher, αλλά αν ξεκίνησες με 3.5 είναι λογικό να το λες! :)

Δηλαδή το standard setting εκεί στα μέρη σου είναι 2nd edition? Old School φάσεις!

When Black Roses Bloom
18-08-2016, 14:52
Πλάκα κάνεις? Έχω, και χρησιμοποιώ ακόμα supplements και σενάρια της 1ης έκδοσης. Ίσως απο τα πιο καλογραμμένα πράγματα που έχω δεί. Και πυκνογραμμένα μέχρι αηδίας. Να βαριέσαι να διαβάζεις.

When Black Roses Bloom
01-12-2016, 15:35
Ξεκινήσαμε (εδώ και μερικά σέσσιονς) και παίζουμε το Ravenloft-I6/House of Strahd για 2nd με τον DM μας.

5,6,7 levels όλοι μας, και μας έχει πάει πούτσα μπάλα και καράτε. Τι γαμήσι είναι αυτό ρε?

Harbinger of Death
04-12-2016, 05:26
Η 5η είναι καλή, έχω να πω εγώ. Όταν βγήκε η 4η, την αγνόησα απόλυτα, ήταν βίντεο γκέημ. Η 5η επιστρέφει στη φιλοσοφία της 3.5, και διορθώνει τα μεγαλύτερά της προβλήματα, κυρίως ήταν πολύ πολύπλοκη και number-heavy. Κράτησε πολλά απ' τα υπόλοιπα.

Την προτείνω.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως επειδή είναι καινούρια, και διάλεξαν τα FR ως το βασικό σέτιγνκ, βασικά έχουμε υλικό μόνο για FR, και αν θέλω κάτι παλιό, πρέπει να βάλω κάτι αντίστοιχο και να προσεύχομαι ότι θα δουλέψει.

When Black Roses Bloom
04-12-2016, 13:03
Harbinger :pink:

Harbinger of Death
04-12-2016, 20:14
Που πήγαν τα πινκς κι οι μούτζες να σου δώκω πινκ.

When Black Roses Bloom
05-12-2016, 19:31
Τα έφαγε η μαρμάγκα (αυτή που έφαγε και κόσμο).

OniBocho
06-12-2016, 08:29
To thread για κάποιους θα μπορούσε να λέγεται "πόσο καιρό έχετε να γαμήσετε;" και υπό αυτή την έννοια, δυστυώς αρκετό καιρό... Δεν κατάλαβα πότε πέρασαν 5 χρόνια από τότε που έτρεχα 3 παράλληλα Star Wars (SAGA EDITION) Campaigns σε 3 διαφορετικές εποχές του SW universe και έχει περίπου 4 χρόνια από τότε που τελείωσε το για χρόνια running fantasy campaign σε κόσμο και σύστημα του GM μας, ένα από τα πιο σκατένια και grim παιχνίδια έχω παίξει ποτέ. Έκτοτε, μόνο μερικά hack n' slash sessions, για να φύγουν τα χοντρά, αλλά δεν αρκούν τα one night stands ρε γαμώτο. ΘΕΛΩ ΣΧΕΣΗ.

ΥΓ. Σας εχω πει τόσες φορές ρε μπουχέσες να στήσουμε ένα εδώ μέσω του φόρουμ, αλλά είστε μπουμπούκοι (https://images.duckduckgo.com/iu/?u=http%3A%2F%2Fimages32.inewsgr.com%2F2338%2F23387134%2F1.jpg&f=1). Τώρα που έχω χώσει και φράγκα, θα ζητήσω από τον λαίουρα αδμίν να στήσει αυτά που χρειαζόμαστε, αν βρεθούν έστω και 2-3 πρόθυμοι να το τρέξουμε.

When Black Roses Bloom
25-07-2017, 19:39
Τρέχω εδώ και λίγο καιρό σε roll20, 2nd edition Ravenloft, Grand Conjunction με πολύ πολύ πολύ χέβη modified υλικό. Στην ουσία, ένα πάρτυ που έχει παίξει τα 2 πρώτα σενάρια (Night of the Walking Dead & Touch of Death) ακολουθεί τα χνάρια προηγούμενου πάρτυ (όπου μερικοί απο αυτούς είχαν λάβει μέρος σαν παίκτες όταν ήμουν ακόμα Ελλάδα) και βρίσκουν το μπουρδέλο μου μπορεί να αφήσει ένας character στο διάβα του, περνόντας, σκοτώνοντας και αλλάζοντας το περιβάλον γύρω του χωρίς να νοιάζεται αν θα υπάρξουν συνέπειες μετά.

Μέχρι στιγμής βγαίνει ωραίο, δεν είναι encounter heavy, και αν και είναι 6-7ο λέβελ όλοι τους, τους πηδάνε οι human antagonists/npcs. Τι χαρά?

Ιν άδερ νιούζ. Ονιμπότσο, σοβαρά τώρα, ψήνεις για play by post/forum? Είχα κάνει κάτι προσπάθειες πρίν χρόνια αλλά όλες ναυαγούν χωρίς πολλά πολλά, ακόμα και τότε που τα φόρα ήταν στη μόδα. Εγώ θα προτιμούσα να χώσω άλλο ένα απο τα απογεύματά μου να τρέξω κάποιο καμπέιν για κόσμο που γουστάρει να δεσμευτεί/γίνει committed, και να παίξουμε μέσω roll20/fantasy grounds πάντως.

OniBocho
25-07-2017, 20:08
Πρέπει να έχω κάνει κάλεσμα γύρω στις 3 ή 4 φορές, να το τρέξω εγώ και να παίζουμε όσοι θέλουμε. Εγώ είμαι όχι απλά μέσα, από το καραφλό κεφάλι μέχρι το μικρό νύχι του μικρού δαχτύλου του όχι και τόσο μικρού ποδιού μου.

When Black Roses Bloom
25-07-2017, 20:16
Η αλήθεια είναι ότι για να παίζει όποιος θέλει, δύσκολο. Θα πρέπει να γίνει ένα sub-section και αυτοί που θα αποφασίσουν να παίξουν να έχουν μόνο access για να ποστάρουν. Δεν έχω θέμα να διαβάζει όποιος θέλει, αλλά αν είναι να γράφει όποιος ότι θέλει, θα γίνει χοντρή παπαρϊα. Εγώ ψήνω. Τι σύστημα λές να τρέξεις? Τι σέττινγκ, και τι εδίσιον?

OniBocho
25-07-2017, 21:14
Όπως έχω ξαναπεί, χρειάζεται ένα sub forum μόνο για όσους θα παίζουν. Εκεί θα υπάρχει ένα τόπικ όπου θα συνεννοούνται out of character, θα ζητούν εξηγήσεις από τον GM και διευκρινήσεις γενικότερα και ένα όπου θα κάνει ο κάθε παίχτης το ποστ του, που θα προάγει την ιστορία. Έπειτα, ο GM θα μπορεί να αντιγράφει το καθαρό στο υπόλοιπο forum, για να διαβάζουν και τα υπόλοιπα μέλη την περιπέτεια. Απλώς, υπάρχει ένας κοινός συμβιβασμός ότι ο GM "ρίχνει τα ζάρια".

Κάνω ό,τι θέτε, με τεράστια ευχαρίστηση κάνω Star Wars Saga Edition, κάνω και κλασσικό DnD, ό,τι αγαπάτε. Επίσης, αν ψήνεσαι να το τρέξεις εσύ, με μεγάλη χαρά να συμμετέχω ως παίχτης.

When Black Roses Bloom
25-07-2017, 21:25
Ωραία, ας βρούμε πρώτα κόσμο και μετά κανονίζουμε ποιός θα παίξει, δεν τα χαλάμε εκεί. Μπορούμε να τρέξουμε παράλληλα στην τελική να μην μείνει κανείς απογοητευμένος (δεν με χαλάει να τρέξει εσύ ε, δική σου ιδέα ήτω)/ Εγώ για να σου πώ το κρίμα μου, Star Wars δεν πολυψήνω. Δ&Δ ναι, με τα χίλια.

OniBocho
25-07-2017, 21:32
βρωμοπ(ι)ουρίσται...

atom_smasher
26-07-2017, 16:41
den exw pai3ei pote. psinomai.

When Black Roses Bloom
30-05-2022, 16:24
Ρίχνει κανείς κάνα κόκαλο κει έξω βρέ? Εμείς το'χουμε ψιλογυρίσει σε ολντσκουλια και παίζουμε σενάρια της 1ης έκδοσης πλέον (REJECT HUMAN - RETURN TO MONKEY) και γενικά Old School revival πραματάκια. Απόψε έχει σέσσιον στο Daggerford!

OniBocho
30-05-2022, 18:43
Ξεκίνησα ένα campaign Witcher το καλοκαίρι του 2020, πάνω που μ' έπιασε η απελπισία ότι με τους χειρισμούς τους θα ξεχάσουμε όλα όσα αγαπάμε. Τέσσερεις παίχτες και εγώ στον ρόλο του forever GM, σε καινούργιο κι άγνωστο για όλους σύστημα και αρχικά παίζαμε από κοντά, στη δεύτερη καραντίνα συνεχίσαμε μέσω Discord και από το 2021 το όλο πράγμα έφαγε ένα reset, έφυγαν τρεις παίχτες, μπήκε ένας άλλος φίλος και το ντουέτο συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Συμμετέχω κι ως παίχτης σε ένα International campaign που έχει στήσει ένας γερμανός, έχω γνωρίσει κι ένα εκπληκτικό παλικάρι από Αθήνα με τον οποίο γράφουμε ιστορίες και ίσως κάποια στιγμή τις παρουσιάσουμε στο υπόλοιπο community (που δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλο, εδώ που τα λέμε) γενικώς αυτό είναι απ' τα πράγματα που πήγε καλά στην περίεργη φάση που ακόμα διανύουμε.