Log in

View Full Version : Fishy Fishy

The_Painless
19-01-2004, 10:36
Από το site του Mr. Derek William Dick, κατά κόσμον Fish:

January 2004: Fish has accepted a role in the movie The Jacket, directed by John Maybury and starring Adrien Brody and Keira Knightley. Fish auditioned for the movie last year but the shoot conflicted with the current tour dates. The director was impressed enough to write a cameo role for Fish and, as the filming is in Scotland, it was possible to find a few days in the middle of tour rehearsals. Needless to say Fish jumped at the opportunity and will be filming his part at the end of January.

Στο imdb έχει δυστυχώς πολύ λίγα πράγματα μέχρι στιγμής, αλλά και πάλι:
http://www.imdb.com/title/tt0366627/

chris_boss
19-01-2004, 14:34
:dfinger:
auta einai!!! elpizw na einai kali i tainia.
balte to 8eo na grapsei kanena senario!
pwpw porw8ika sa malakas twra... :twisted:

The_Painless
19-01-2004, 15:12
Χεχεχεχε, λογικά θα έχω και το new album σε καμια δεκαριά μέρες οπότε, εδώ είμαστε :wink:

chris_boss
20-01-2004, 04:50
kai ksereis ti prepei na kaneis...

The_Painless
20-01-2004, 07:38
I sure do, dear :)

Kveldssanger
20-01-2004, 15:14
Με Keira και Brody θα είναι μάλλον ενδιαφέρον... Λίγο που διάβασα την υπόθεση στο imdb δεν είναι κακή, και αν υλοποιηθεί καλά μπορεί να γίνει μια καλή ταινία... Τώρα για τον Fish, θα αφήσω να μιλήσουν οι πιο έμπειροι :P

The_Painless
20-01-2004, 15:24
Παραπέμπω και πάλι στο Recital of the Script όπου ο Fish δίνει την πλέον θεατρική ερμηνεία των κομματιών επί σκηνής. Εντάξει, φαίνεται και στους δίσκους. Ο τύπος είναι ερμηνευτής απ' όλες τις απόψεις. Σύμφωνα με αυτό που έκανα c/p, ο σκηνοθέτης ενθουσιάστηκε μαζί του. Βέβαια, στο site του ήταν γραμμένο, οπότε δεν προκαλεί εντύπωση. Αλλά το πιστεύω ότι έτσι έγινε. Μάλιστα έχει ήδη παίξει κάποια ρολάκια σε σειρές και σε μια-δυο ταινίες απ' όσο ξέρω και αυτοαποκαλείται επαγγελματίας ηθοποιός. Θα δείξει. Ανυπομονώ :)

The_Painless
27-01-2004, 17:15
Muehehe, ακούω καινούριο Fish. Σήμερα ήρθε και είμαι στο τρίτο κομμάτι. Μέχρι στιγμής χλιαρά πράγματα.

irreligious
27-01-2004, 17:52
Keira Knightley

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)