View Full Version : Κομμούνια...(μεταφορά από αντίστοιχο poll)
Τον τελευταίο καιρό ακούω συχνά: αυτά τα παλιοκουμμούνια.... Ποιά είναι η άποψη σας για όσους ασπάζονται τον κομμουνισμό; Είναι απλώς ιδεολόγοι που ονειρέυονται έναν διαφορετικό κόσμο, είναι μήπως βολεμένοι που απλά το παίζουν αριστεροί και αντιδραστικοί για να κερδίσουν εντυπώσεις; Τι σημαίνει εν τέλει να είσαι κομμουνιστής το 2007; Ας μην το ξεφτιλίσουμε σε απλούς χαρακτηρισμούς και αστήριχτες κατηγορίες, ας μιλήσουμε σοβαρά και εμπεριστατωμένα.
http://shmmy.ntua.gr/forum/viewtopic.php?f=5&t=6176&view=next
Ψηφίστε και σχολιάστε.
carheart
26-03-2007, 15:30
with the weather there is light in the truth.
When Black Roses Bloom
26-03-2007, 15:38
Pshfhsa "eimai enas apo autous" mias kai oikogeneiakws, h istoria exei nekrous ston emfulio apo deksious, kremasmenes 8eies enw htan egguoi klp, alla dustuxws, eimai mono ideologika, bolemenos sthn polu8ronitsa mou na koitaw auta pou ginontai, mias kai oi goneis mou den htan pote toso xwmenoi sta pragmata (an kai me exoun paei se 2-3 poreies otan hmoun mikraki). Eksagrionwmai me ta kratika sumferonta kai tis paparies pou kanoun, kai den goustarw thn deksia taksh me tous bolemenous xontrous me tis grabates kai ta akriba tzip, kai an mou dinotan h eukairia kai to psuxiko s8enos, 8a katebaina stis apergies/poreies. Makari kapoia stigmh na mou dw8ei h eukairia na boh8hsw kapoion apo thn aristerh parataksh me opoion tropo mporw kai na papsw na eimai toso bolemenos....
pitchfork
26-03-2007, 15:38
Το τελευταίο.
τι να σχολιασουμε ρε τσουτσεκι.
και τι να ψηφισουμε.?
οπως ειπε γνωστος θεωρητικος-θεμελιωτης οι εκλογες αν αλλαζαν κατι αθ ηταν παρανομες.
προτεινω να συνδιαμορφωσουμε.και εφοσον διατυπωθουν αποψεις παραπλησιες του δμ τα συγκεκριμενα ατομα θα εξαναγκαστουν σε πολυωρη μελετη-αποστηθιση ολων των εργων των μαρξ-ενγκελς-μπακουνιν και νετσαγιεφ ωστε να αλλαξοπιστησουν.
ο εξαναγκασμος αυτος περιλαμβανει και λοιπους δεξιους καθως και πασοκους,ενω για τους κνιτες θα υπαρξει ειδικος καθοδηγητης.
για τους συνασπισμενους θα υπαρξουν ειδικα μπαχαλα για ξεγκαυλωμα.
attila = fake account. :toilet: (-1 Όχι) και ban asap.
Κατά τ'άλλα, έχει ενδιαφέρον, συνεχίστε.
stam and the witches
26-03-2007, 16:08
Είσαι ηλεκτρολόγος ρε μαλάκα;
Κατα τ'άλλα, σοβαρό forum βρήκες.
Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά, σταματήστε το κάρβουνο, θα σκάσουν τα καζάνια!
Fireknight
26-03-2007, 16:20
Όχι άλλο κάρβουνο ρε παιδιά, σταματήστε το κάρβουνο, θα σκάσουν τα καζάνια!
+1
When Black Roses Bloom
26-03-2007, 16:25
Sorry paidia, alla den 8a sumfwnisw mazi sas. Edw kanonika leei:
STAMATHSTE TO KARBOUNO!!! OXI ALLO KARBOUNOOOOO!!!
AYTA TA KERATA DEN DOYLEYOYNE, MWRE!!!
O MHTSOS! EXWSE TA XERIA TOY MESA STA KAZANIA!!!
OXIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!
Fireknight
26-03-2007, 16:29
Sorry paidia, alla den 8a sumfwnisw mazi sas. Edw kanonika leei:
STAMATHSTE TO KARBOUNO!!! OXI ALLO KARBOUNOOOOO!!!
AYTA TA KERATA DEN DOYLEYOYNE, MWRE!!!
O MHTSOS! EXWSE TA XERIA TOY MESA STA KAZANIA!!!
OXIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!
+2 !!!
ikonoklast
26-03-2007, 21:14
Επίσης όσο αυτά τα τσογλάνια τρολλάρουνε στα φόρα, η αναφάρα γαμάει και δέρνει.
D(i)M(ouni) θα σε κάνουμε σαπούνι :lol:
Griffith
26-03-2007, 22:01
Επίσης όσο αυτά τα τσογλάνια τρολλάρουνε στα φόρα, η αναφάρα γαμάει και δέρνει.
.
dm post pix για να σε δείρουμε αμα σε πετύχουμε στους ημμυ εγώ και η μπαρέα μου.
Ψηφισα ειμαι ενας απ'αυτους ενω δεν ειμαι!!
Πουστια.
Πουστια.
Στο Μελιγαλά ένα πηγάδι ίσα με 10 μέτρα από πτώματα χωρίς μάτια;
Μεγάλη πουστιά.
ρε αφου οι φασιστες φοβουνται να μπουν στα πανεπιστημια γιατι εκει εχει ασυλο και δεν υπαρχουν μπατσοι να τους φυλανε.
Πουστια.
Στο Μελιγαλά ένα πηγάδι ίσα με 10 μέτρα από πτώματα χωρίς μάτια;
Μεγάλη πουστιά.
εχει χωρο και για σενα ακομα
επισης οι ομοιδεατες σου το 40 συνεργαστηκαν με τους κατοχικους στρατους των γερμανων,των ιταλων,των αγγλων μετεπειτα και τελος,πολυ αργοτερα, με των αμερικανων.
πολυ μεγαλη πουστια ε?
απογονε των χιτων και των ταγματασφαλιτων
ρε αφου οι φασιστες φοβουνται να μπουν στα πανεπιστημια γιατι εκει εχει ασυλο και δεν υπαρχουν μπατσοι να τους φυλανε.
Ποιό άσυλο... εκτροφείο κουκουλοφόρων είναι.
επισης οι ομοιδεατες σου το 40 συνεργαστηκαν με τους κατοχικους στρατους των γερμανων,των ιταλων,των αγγλων μετεπειτα και τελος,πολυ αργοτερα, με των αμερικανων.
πολυ μεγαλη πουστια ε?
απογονε των χιτων και των ταγματασφαλιτων
Ντάξει, για χαλάρωσε τώρα γιατί άρχισες τις μαλακίες. Ομοιδεάτες μου;
Ποιός τα γράφει αυτά, ο Χαριτόπουλος ή ο Ραφαηλίδης; Ο φασίστας ο Πλεύρης άλλα γράφει.
Αποφάσισε τί σε βολεύει.
PS - Πήγαινε μια βόλτα και από Μαρκεζίνη.
αμα διαβαζεις πλευρη παω πασο
Μα και ο Ραφαηλίδης τα γράφει και ο Μαρκεζίνης. Γενικά πας πάσο, στην ιστορία.
Δηλαδή εγώ πρέπει να πω άμα διαβάζεις ριζοσπάστη πάω πάσο. Τί μαλακισμένη λογική ρε πούστη μου.
βασικα δεν ειμαι κνιτης και δε διαβαζω ριζοσπαστη.
Βασικά τι είσαι και τι διαβάζεις. Άνοιξε μας το φιλοκάρδι σου, πες μας τι ιδέες ασπάζεσαι να ξέρουμε με ποιά υποκατηγορία καθυστερημένου έχουμε να κάνουμε. Αυτοπροσδιορίσου ikonoklast ή attila.
Σου είπα τι διαβάζω και είναι σχεδόν τα πάντα για να ξέρω τί λένε και οι μεν και οι δε μα κυρίως για να μαθαίνω από παντού και να έχω καλύτερη εικόνα.
Πες μας, τί διαβάζει ένας κοκκινοφασίστας που δηλώνεις.
stam and the witches
27-03-2007, 22:18
Πάντα πίστευα ότι οι ηλεκτρολόγοι είναι αλλού.
Πάντα πίστευα ότι οι ηλεκτρολόγοι είναι αλλού.
Δες το φόρουμ. Τώρα κόψε λάσπη.
Αναφέρεσαι στον Ραφαηλίδη ρε έκτρωμα;
House Of Low Culture
27-03-2007, 22:52
Αναφέρεσαι στον Ραφαηλίδη ρε έκτρωμα;
γιατί τι σου είναι?
House Of Low Culture
27-03-2007, 23:36
lol, τι ένας απ' αυτούς.
Βασικά τι είσαι και τι διαβάζεις. Άνοιξε μας το φιλοκάρδι σου, πες μας τι ιδέες ασπάζεσαι να ξέρουμε με ποιά υποκατηγορία καθυστερημένου έχουμε να κάνουμε. Αυτοπροσδιορίσου ikonoklast ή attila.
Σου είπα τι διαβάζω και είναι σχεδόν τα πάντα για να ξέρω τί λένε και οι μεν και οι δε μα κυρίως για να μαθαίνω από παντού και να έχω καλύτερη εικόνα.
γιατι ρε ασφαλιτης εισαι?
Όχι ρε φίλε. Απλά θέλω να μάθω τί διαβάζεις γιατί νιώθω αποπροσανατολισμένος.
~ladykiller~
28-03-2007, 00:23
otan elega pws asfalites iparxoun pantou... ahahahaha :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
otan elega pws asfalites iparxoun pantou... ahahahaha :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Τράβα κάνε update το profile σου στο vampirefreaks μωρή χαμούρα.... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
βασικα δεν πολυειμαι με τη θεωρια
Αφού είσαι εικονοκλάστης.
~ladykiller~
28-03-2007, 00:29
Τράβα κάνε update το profile σου στο vampirefreaks μωρή χαμούρα.... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
den mporw twra...
etoimazw to profile mou sto collarme.
esy exeis mpei me to nick: "skavossas" ?!
Σου χει καεί το μυαλό από την αγαμία;!
http://gaydargirls.com
ikonoklast
28-03-2007, 04:23
βασικά να πούμε δεν έχω καταλάβει γιατι πρέπει εγώ να έχω όλα τα φεηκ στο ερ.
ε και έτσι κι αλλιώς αυτά που είχα ήταν ή έχω είναι πιο σοβαρά απο σας.
ή τουλάχιστον έχουν περισσότερη πλάκα.
αυτη η λογικη 'οποιος δεν ειναι μαζι μας,ειναι φεηκ' ειναι για τα πανηγυρια.η μαλλον για τους φασιστες.
παντως ο ικονοκλαστ ειναι μεγας θεωρητικος.εγω ειμαι το ακρως αντιθετο.
enitharmon
28-03-2007, 11:53
περισώζω την όποια υπόληψη του πολιτιξ και τα νευρα του ικονοκλαστ