View Full Version : Visions Of Coming Brutality Deathfest
Inveracity - Tardive Dyskinesia - Blustery Caveat
24 Mαρτη - Club Underworld
Λοιποοοοοοοονννννννν.....
Κυρίες και κύριοι, είναι γεγονός οτι το αντεργουορλντ ΕΒΓΑΛΕ ΗΧΟ!! :shock:
Ας τα πάρουμε απο την αρχή:
Blustery Caveat: Τα παλλικάρια από την Λάρισα απλά ΓΑΜΙΣΑΝΕ!!!
Είχα ένα πρόμο τους, του 2005 αν δεν κάνω λάθος, που με είχε προϊδεάσει για τις ικανότητες του ντράμερ τους. Το θέμα μάγκες είναι οτι τον είδα λάιβ τον άνωθι κύριο...προσκυνώ.. ο δε κιθαρίστας, δεν ξέρω τι είχε πάρει το παλλικάρι.. ΜΟΤΕΡ!!! Χωρίς υπερβολές τα παιδιά παιξανε πάρα πολυ καλά, και ο ήχος τους ήταν ογκόδεις και δυνατός.
Tardive Dyskinesia: Λόνγκ λιβ Voivod και Meshuggah.. αρκετά καλοί και αυτοί, με ένα παλλικάρι στο μπάσσο απίστευτο. Στη σκηνική παρουσία του τραγουδιστή κάτι με χάλασε, αλλά δεν το έχω εντοπίσει ακόμη...
Inveracity: Εντάξ.. οι κύριοι δεν θέλουν και ιδιαίτερες συστάσεις.. με καινούργιο μπασσίστα και καινούργιο υλικό, παίξανε περίπου 14 κομμάτια μεσα σ'ένα 40άλεπτο.. Ο ντράμερ-κύριος σπερνοκώλης-σας γαμώ την μάνα και φέυγω-,τα έσπασε για άλλη μία φορά (μα πόσο θα τον ανεβάσει τον μετρονόμο το μουνί?)... ο βόθρος τραγουδιστής τους είχε πρόβλημα με την ένταση της φωνής του με αποτέλεσμα να μήν ακούγετε καλά στην αρχή, αλλα διορθώθηκε και αυτο...κ. μπαμπάλιτι... κοιτάχτε λίγο την σκηνική σας παρουσία.. απο τεχνικό παίξιμο τα γαμίσατε πάλι, αλλά την επόμενη φορά θέλω το κεφάλι να κοιτάει κάτω και να στριφογυρίζει κ όχι να κοιτάει το μπάσο, μήν φύγει καμμια νότα!!! το κατάλαβες γκιόζο??? :D
Αυτά λοιπόν.. πάντα τέτοια να βλέπουμε!!!
babality
26-03-2007, 12:54
Μαλακα Blustery. Τι ναι αυτοι ρεεεεε? Χεστηκα κρεμασα κατω, δεν το περιμενα. Δεσιμοοοο/χεσιμοοοοοο :shock:
Τardive. Ουτε καν σχολιο.
Ρε ξεσκισμενε μπλακά δε σου πα να μην μπαινεις σε δημοσιους χωρους γιατι εισαι χαιβανι? :D
Ρε ξευτιλισμενε αμπαλε μπλακά τι να κανω? Παντως το κεφαλι κατω ητανε :D
Παρ'ολα αυτα να πας να δεις Ροκμπιτς ρε καριολη αν θες καραγκιοζιλικια.
Μπλακά :lol:
το 'χασα γαμώ το χριστό μου, νόμιζα ότι ήταν πιο μετά. και βρήκα εδώ λάρισα τον ντράμερ και μου λέει κατεβαίνουμε αύριο με ινβεράσιτι. παναγίες.
παίζει κάνα βίντεο, κάνα μπούτλεγκ, κάτι?
babality
26-03-2007, 13:00
Κωτσο δεν εχω κατι ρε φιλος. Αμα μου σκασει τιποτα πεταω μια ιδεα κι εδω :)
Ρε χεστηκα Μπλαστερι λεμε. πςςςς. Ρε ντεθ μεταλ μονο και τιποτ'αλλο. Ρε πςςςς λεμε.
μλκ τα παλικάρια είναι τρου, τι να λέμε τώρα. εγώ έβλεπα το ζάχο (τον κιθαρτζή) με κάτι ΧΙΜ και κάτι πενταλφοκαρδούλες και έλεγα "μου θέλει και ντεθ μέταλ ο γκοθάς" κ μλκ άκουσα κάνα 2 κομμάτια και οκ. κιθάρες, ντραμς, φωνή, από όπου κ αν τους πιάσεις τα σπάνε.
άνετα στο τοπ 3 μαζί με σας και πυρηνικούς χειμώνες.
babality
26-03-2007, 13:07
Κατι τετοιο μου σκασε κι εμενα οταν τους ειδα. Βασικα ο Ζαχος λοιπον δεν εχει χερι. Κωλοχερο εχει. Ρε 240 16ρια σταθερα? Ρε τι λεμε ρε. Ο αλλος δικαση μισο πελμα και στη μαπα ολο. Τι να πω. Κρυμμενοι θεοι μαλακα.
Βεβαια ας μην ξεχναμε και κατι αλλους τυπαδες στυλ Vulnus, Extreme Violence που ειναι κι αυτοι αντε γεια. Ελα η σκηνη να ανεβαινει ρε πουστη μ'
GuardianOfIvorytower
26-03-2007, 13:33
Κλασικά όταν παίζουν Inveracity εγώ δε θα είμαι Αθήνα...Θα αγκαρέψω τον παλιοκούνελο να ερθω να σας δω σε καμιά πρόβα αν με θέλετε, αλλιώς δεν παίζει, έχω να σας δω κάτι χρόνια, με την παλιά σύνθεση να καταλάβεις.
Harvestman
26-03-2007, 13:46
Οι Inveracity είναι απλά φοβεροί live. Δε πρόλαβα κανέναν άλλον δυστυχώς μιας και απο οτι μου είπαν γνωστοί μου τα παιδιά που ανοιξανε σκίσανε κωλοτρυπίδες. Αλλά τα καινούρια κομμάτια Inveracity γαμάνε. Ο μπασίστας ήταν φανταστικός όπως και ο Γιώργος του οποίου η σκηνική παρουσία μου αρέσει αρκετά. Πάντα τέτοια. Άντε περιμένουμε το νέο album.
ΕΜΕΝΑ Ο ΜΠΑΣΣΙΣΤΑΣ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!@!!!!!!!!!!!!!!
ε ναι... ο μπασσιστας είναι λίγο για το πέος...
Mentally Yours
26-03-2007, 17:21
blustery patrida isopedwsan ta panta , kai grotesque impalement stin mapa.
tardive goustarame.
inve gamisan apistefta gia akoma mia fora.ade na vgei to new na liwsoume re :thumbsup:
eidame live babality :headbang:
sigxaritiria se olous gia to live.bravo magges.
Apsogo live, fovera kai ta 3 groups.Blustery Caveat ,poloi demenoi me oreo ixo, spastes genikotera.Tardive ntaxei epitelous group pou na ta spaei me Meshuggah-style en elladi.Xreiazonte tetoia pramata ki edw pera..Ntaxei inveracity ole8ros, poutana ola.Tetoio xilo poli kairo eixa na dw se live.Bravo kai eis anotera :) Kai telos, mi peirazete ton babality re.Exei aerodinamiko look :D ,ki etsi de fenonte ta bpm tou kefaliou tou.Stin priza ki autos mia xara.
euxaristoume gia to live re :)
babality
27-03-2007, 08:53
ε ναι... ο μπασσιστας είναι λίγο για το πέος...
Tα κουφαρια σας θα μου κρατησουν συντροφια φετος που δεν εχω γκομενα...:D
Οι υπολοιποι θενξ που προτιμησατε να μη δειτε το κωλοποδοσφαιρο ντουντς :)
abomination_virginborn
27-03-2007, 14:35
άνετα στο τοπ 3 μαζί με σας και πυρηνικούς χειμώνες.
πυρηνικούς χειμώνες? :)
τους ντεντ κονγκρεγκεησον λέω, αλλά το κωδικοποιώ για τους τρου!
abomination_virginborn
27-03-2007, 20:10
Το κατάλαβα. Thanks. Αν και όταν έβλεπα τους Blustery ένιωσα αρκετά ταπεινός...
Harvestman
27-03-2007, 21:44
Ελα που δε το πιασες :D
babality
27-03-2007, 23:52
Ελα που δε το πιασες :D
χαχαχακακακακακα :lol:
βασικά κάτι ψυλλιάστικα, αλλά το παίζω πάπια και αποφεύγω τον αναστάση μήπως και θυμηθεί μια μακρινή μέρα που σαν μεγάλο noob τον είχα πάρει τηλέφωνο στη δουλειά νομίζοντας πως παίρνω καμιά κτηνώδη δισκογραφική.
αυτές οι ιστορίες για σήμερα.
babality
28-03-2007, 08:41
βασικά κάτι ψυλλιάστικα, αλλά το παίζω πάπια και αποφεύγω τον αναστάση μήπως και θυμηθεί μια μακρινή μέρα που σαν μεγάλο noob τον είχα πάρει τηλέφωνο στη δουλειά νομίζοντας πως παίρνω καμιά κτηνώδη δισκογραφική.
αυτές οι ιστορίες για σήμερα.
Συμβολαιο στα NS τωρα :D
abomination_virginborn
28-03-2007, 10:59
Υπονοείς κάτι για τη NWR????????? Δηλαδή ξέρεις καμία πιό ΚΤΗΝΩΔΗ εταιρία? χαχα
Harvestman
28-03-2007, 11:53
Έλα ντε, η κασέτα με το σάπιο αίμα φτάνει για την επιβεβαίωση :lol:
abomination_virginborn
30-03-2007, 11:27
Έλα ντε, η κασέτα με το σάπιο αίμα φτάνει για την επιβεβαίωση :lol:
Βέβαια το σπλιτ Insision/Inveracity ήταν λίγο φλώρικο αλλά τι να κάνεις...
Harvestman
30-03-2007, 12:22
Ναι μωρε την παλευεις τι να κανεις και συ :D