View Full Version : songs like rotting christs nemecic
hello i am new here.
do you know of any good songs with the instrument zournas like in nemecic?
:rofl:
Αν δεν ειναι fake.
Angelcurse
25-03-2007, 00:29
hello and welcome
of course there's a lot of songs with zournas. Like the "me paresire to rema" (the river took me with it), "tha ta kapsw ta lefta mou" (i ll burn my money, i ll burn them), "twra klais, giati klais, su dn isoun pou gelages xtes" (now u cry, y do u cry? you weren't the one tha laughed the other day?) , "pare nautaki siriano" (take a little navy man from Suros island) etc etc
MastodontoideaPliokenous
25-03-2007, 00:44
If you are also searching for great zournas solists there is a Clooney's look-alike.The one who composed the famous concert for "Long distances Shots"
enitharmon
25-03-2007, 03:49
δεν είστε αστείοι. δηλαδη δεν
είστε τοσο βλακες και οι δύο που πουλατε εξυπναδα σε κάποιον που δεν καταλαβαίνει ελληνικα. και το κακό είναι ότι ίσως νιώθετε και γαμάτοι
ραγιαδες μια ζωη ρε πούστη
metamelia3
25-03-2007, 05:00
Με το νταούλι και τη καθυστέρηση
Καλημέρα ήλιε
Καλημέρα
Καλημέρα
Καλημέρα
Καλημέρα σας
Καλημέρα
Μέρα δικέ μου
Μέρα
Αν δεν ειναι fake.
ok do you suggest any songs without fake synth zournas? :lol:
hello and welcome
of course there's a lot of songs with zournas. Like the "me paresire to rema" (the river took me with it), "tha ta kapsw ta lefta mou" (i ll burn my money, i ll burn them), "twra klais, giati klais, su dn isoun pou gelages xtes" (now u cry, y do u cry? you weren't the one tha laughed the other day?) , "pare nautaki siriano" (take a little navy man from Suros island) etc etc
thanks. i like 'me parasyre to rema' and 'twra klais, giati klais' but those songs are nothing like 'nemecic' though. :?
[
thanks. i like 'me parasyre to rema' and 'twra klais, giati klais' but those songs are nothing like 'nemecic' though. :?
Don't listen to them, they're all malakes. Where from?
pitchfork
25-03-2007, 16:30
nuray no other songs.
No other band like the almighty Rotting Christ in Greece.
Sorry.
[zER]
[
Don't listen to them, they're all malakes. Where from?
yalova. where are you from?
Yalova? Is that a country? :P Athens, GR here.
EDIT: Nevermind, I found out where it is.
pitchfork
26-03-2007, 01:33
Cairo here.
freak brother
26-03-2007, 02:57
φατε τον τον Τουρκο.. ακου εκει 1-4 :?
φατε τον τον Τουρκο.. ακου εκει 1-4 :?
:shock: όχι
Joey_Allen
26-03-2007, 07:47
nuray no other songs.
Sorry.
Almighty Rotting Christ λεει το φλωρο-γοτθακι :rofl:
pitchfork
26-03-2007, 15:52
Hypnosia
.
freak brother
26-03-2007, 16:32
nuray no other songs.
Sorry.
και σενα τι σε νοιαζει ρε μαλακα?
pitchfork
26-03-2007, 16:39
Αντί να τον ρωτάς άσχετα ρώτα τον τι ομάδα είναι κοντέ :P
freak brother
26-03-2007, 16:45
Αντί να τον ρωτάς άσχετα ρώτα τον τι ομάδα είναι κοντέ :P
Joey_Allen
26-03-2007, 21:52
[quote=pitchfork]nuray no other songs.
Sorry.
και σενα τι σε νοιαζει ρε μαλακα?[/quote:1do4vk2y]
Οπως ο φιλαρακος σου κοροιδευει αυτα που ακουω ετσι τα κοροιδευω και εγω.Εχεις κανενα προβλημα με αυτο προ-ποτζη? :lol:
pitchfork
26-03-2007, 23:27
Δεν κοροϊδεύω αυτά που ακούς, κοροϊδεύω εσένα.
:)
Σοβαρά.
Εσυ τι πεταγεσαι κωλοτουρκε;
enitharmon
27-03-2007, 02:22
βοομ εισαι γενικα ηλιθιος ή προσπαθεις;
Σε ενα thread που αλωνιζουν Joey Allen και Pitchfork, ο Boom! φταιει για ολα, ετσι;
Εσυ τι πεταγεσαι κωλοτουρκε;
Είμαι Κούρδος.
freak brother
27-03-2007, 10:51
[quote="Joey_Allen":1ojpvvsa][quote=pitchfork]nuray no other songs.
Sorry.
και σενα τι σε νοιαζει ρε μαλακα?[/quote:1ojpvvsa]
Οπως ο φιλαρακος σου κοροιδευει αυτα που ακουω ετσι τα κοροιδευω και εγω.Εχεις κανενα προβλημα με αυτο προ-ποτζη? :lol:[/quote:1ojpvvsa]
μπραβο μαλακα , αντε στο δημοτικο τωρα θα σε μαλωσει η δασκαλα!!!
Parasight
27-03-2007, 11:23
Οπως ο φιλαρακος σου κοροιδευει αυτα που ακουω ετσι τα κοροιδευω και εγω.Εχεις κανενα προβλημα με αυτο προ-ποτζη? :lol:
Το πολύ απλό που ο κα(η)μένος εγκέφαλός σου αδυνατεί να καταλάβει είναι ότι κανείς δεν έβρισε τη μουσική που ακούς, αλλά την ανικανότητά σου να επικοινωνήσεις σαν ώριμος και πολιτισμένος άνθρωπος και να δεχτείς την πιθανότητα ότι, σε αυτόν τον μικρό πλανήτη των μόλις 6 δισεκατομμυρίων και βάλε, μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που διαφωνούν μαζί σου. Από μουσική παιδεία ίσως πας καλά, από επικοινωνιακή είσαι εντελώς στόκος.
pitchfork
27-03-2007, 14:26
Είναι λογικό.
Προτιμάει να πιστεύει πως θεωρούμε την μουσική του γτπκ παρά αυτόν τον ίδιο.
Joey_Allen
28-03-2007, 08:22
Pits-Fytili και Freak Brother μαλακισμενα και τα 2 μου εχετε χαρισει απειρο γελιο με τις κατά καιρους κοτσανες σας..οποτε δεν θα ασχοληθω μαζι σας αντε την μπιμπιλα στο στοματακι και υπνο.
Parasight εγω απλα σε θεωρω άλλο ένα προβατο (όπως Buddy Lackey,.Virus XI κτλ κτλ) του κουλου doomostoner.
Αν δεν ησουνα γελοιος θα καταλαβαινες ότι το ποστ μου θελει απλα να στρεψει τα φωτα πανω σε ένα ιδιωμα παρεξηγημενο στην Ελλαδα που αν εξαιρεσεις τα 2-3 τελευταια χρονια θεωρουνταν ως φλωρικο και καλα από ανθρωπους που προσκυνανε κατι τιποτενιες μπαντουλες της κωλαρας. σαν αυτές που ακους…αλλα θελει και μυαλο για να σκεφτεις…εχεις?αρχιδια…
pitchfork
28-03-2007, 10:11
...
Αν δεν ησουνα γελοιος θα καταλαβαινες ότι το ποστ μου θελει απλα να στρεψει τα φωτα πανω σε ένα ιδιωμα παρεξηγημενο στην Ελλαδα ...…
Τα καταφέρνεις καλά !!!!!!
:!:
Parasight
28-03-2007, 12:06
Parasight εγω απλα σε θεωρω άλλο ένα προβατο
Ερχόμενο από σένα είναι κοπλιμέντο :lol:
Joey_Allen
28-03-2007, 15:07
Χμ δυστυχως ακομα και τα προβατα εχουν πιο πολύ μυαλο από εσενα…οποτε μαλλον η αληθεια είναι
Parasight
28-03-2007, 15:20
:skase:
Joey_Allen
29-03-2007, 18:04
:skase:
η απαντηση του Matt Candlemass της γυναικαρας Βανδη :rofl:
ουστ ρε κοπριτη!!!!
metamelia3
29-03-2007, 18:19
Ρίχτε του ένα μπαν του ζώου επιτέλους, μας έχει κάνει να βαριόμαστε ν' ανοίξουμε τα θρεντς.
Joey_Allen
29-03-2007, 18:38
Ρίχτε του ένα μπαν του ζώου επιτέλους, μας έχει κάνει να βαριόμαστε ν' ανοίξουμε τα θρεντς.
Χαχα θα σ αρεσε πολυ φλωρο-Radioheades απολιθωμα ε?
Ουστ ρε τρυπιοκωλη Joy Division.
Parasight
30-03-2007, 09:13
Joey_Allen μ'έχεις κάνει να ντρέπομαι να βγω στο δρόμο :oops:
ΡΕ ΠΑΡΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΛΕΜΕ! :midfinger: