PDA

View Full Version : [ στέρεο νόβα ]

afroleft
17-03-2007, 16:52
Εδώ λοιπόν θα λέμε πόσο πολύ μας άρεσαν/αρέσουν, πόσο εκπληκτικό γκρουπ υπήρξαν και σε γενικές γραμμές καλά λόγια για ένα καλό συγκρότημα!

Για όποιον δεν ξέρει, Κωνσταντίνος Βήτα, Μιχάλης Δέλτα και Αντώνης Πι (για ένα μεγάλο διάστημα αλλά όχι από την αρχή-αρχή και όχι μέχρι το τέλος-τέλος), πολύ ωραίες μουσικές και ακόμα ωραιότεροι στίχοι, η πρώτη μου επαφή ουσιαστικά ήταν ένα σιντάκι με 5 κομμάτια τους που είχα από ένα Ποπ+Ροκ, δε θυμούμαι πότε ακριβώς, θυμούμαι όμως ότι δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί ήμανε και μικρό παιδί και αυτά τα ρέιβ (!) δε μ'αρέσανε αλλά επρόκειτο χαλαρά περί θέματος τάιμινγκ γιατί λίγο καιρό αργότερα το ξανάκουσα και μ'άρεσε πολύ πολύ και κόλλησα. Γνώμη μου είναι πως οι δίσκοι τους είναι ό,τι καλύτερο έχει δώκει αυτή η χώρα (!!!) για ταξίδια το βράδυ. Με αυτοκίνητα ή παπόρια, σε δωμάτια ή παράθυρα. Αμέ.

Πείτε και 'σεις.

Επίσης επειδή ήταν και παράξενα τα χρόνια τότε και επειδή σταμάτησαν σχετικά νωρίς δεν έχουν λάβει την αναγνώριση που τους αρμόζει νομίζω. Οπότε η καλή μου πράξη για σήμερα θα είναι ανεβάσω μέχρι το βράδυ Ντισκολάτα και Βιταμίνα να ακούσει όλος ο κοσμάκης ΒήταΔέλταΠιΤοΤελευταίοΧτύπημα. Ας βοηθήσει και κανένας άλλος να ανεβάσει τίποτε ομώνυμα ή Τέλσονς ή Ασύρματους Κόσμους να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά και άμεσα αυτή τη γειτονιά.

Τέλος, ας μη γίνει άλλο ένα τόπικ με ξερό κόπυ/πέιστ στίχων ή επικόνιση εξωφύλλων. Ας συζητήξουμε και λίγο. Έτσι, για αλλαγή.

zihuatanejo
17-03-2007, 17:02
Τάαακη...
Θυμάσαι τόοτε που....?
ΟΧΙ

Πάρα πολύ καλοί. Τι να λέμε. Πρώτη επαφή κάπου στο δημοτικό στο σπίτι μιας γνωστής - φοιτήτριας - τρελής φαν.
Υπήρξε περίοδος, που έλιωνα ολημερίς σιντί τους. Πού τα έχω δώσει γμτ, δε θυμάμαι ρε. :| :|

House Of Low Culture
17-03-2007, 17:07
είχα ακούσει στέρεο νόβα πολύ καιρό πριν πατήσω στην Αθήνα, αλλά με το που την επισκέφτηκα πρώτη φορά κατάλαβα τη μεγαλοπρέπεια αυτής της μπάντας. Οι Στέρεο Νόβα είναι τα θολά φώτα της πόλης όταν γυρίζεις αργά το βράδυ με αυτοκίνητο, είναι τα βρώμικα σοκάκια, είναι τα ανέκφραστα πρόσωπα της μεγαλούπολης. Πανεύκολα από τις πιο αισθαντικές δημιουργίες αυτού του τόπου. Κάτι ακούστηκε και για επανένωση, ελπίζω να γίνει και να μπορέσω επιτέλους να τους δω.

Ανεβάζω Ομώνυμο.

Kveldssanger
17-03-2007, 17:13
Η αλήθεια είναι οτι για τους συγκεκριμένους το όλο θέμα timing είναι μάλλον το σημαντικότερο. Όταν έπρεπε μάλλον δεν ήμουν σε κατάσταση να τους εκτιμήσω ιδιαίτερα και μετά δεν υπήρχαν και ιδιαίτερα ερεθίσματα μια που το είχαν διαλύσει και οι μετέπειτα δουλειές των μελών τους δεν μου έκαναν και πάρα πολύ κλικ. Από την άλλη ποτέ δεν είναι αργά και μια που το αφρολεφτ θα ανεβάσει τα αλμπουμ μάλλον είναι μια καλή ευκαιρία να τα ξανακούσουμε λιγο πιο προσεκτικα.

blackbird
17-03-2007, 17:30
αδέρφια υπάρχει τόπικ παλιό
http://www.electricrequiem.com/forum/vi ... light=nova (http://www.electricrequiem.com/forum/viewtopic.php?t=1297&highlight=nova)

4 τουλάχιστον αριστουργηματικοί δίσκοι και άλλοι τοσοι απ τισ σολο καριέρες

εντιτ :ανέβασα το Ntiskolata

Mostos
17-03-2007, 17:31
είναι δυνατό να ακούσουμε τίποτα;

carheart
17-03-2007, 17:35
Έχω το ΤΕΛΣΟΝ σε διπλή κασσέτα εταιρίας (\μ/) και ήθελα απλά να το πω, μα το θέμα είναι πως οι Στέρεο Νόβα υπήρξαν ό,τι καλύτερο είδε η ελλάδα στα 90's (με διαφορά) και ήταν ένα πραγματικά ΚΑΛΟ συγκρότημα (και όχι "καλό για Ελλάδα") και οι στίχοι του "Προάστια" διαλύουν ψυχολογίες σε συνδυασμό με τη μουσική, και φακ, γαμώ τον σύμπο που τους είχε δει πιτσιρικάς, και έχουμε ξαναμιλήσει στο παρόν φόρουμ για Στέρεο Νόβα, και πρέπει να αναφέρουμε το όνομα του Coti K. επίσης, και το ομώνυμο είναι μεγάλος δίσκος γενικώς και μπράβο στον χολκ που το ανεβάζει, και ήθελα να μαι και εγω στην ταράτσα με το κασσετόφωνο που ηχογραφούσαν, και με ψήσατε να ξανακούσω μετά από καιρό :τατσντ:

Mitsmann
17-03-2007, 18:08
θελω να πω, οτι υστερα απο ποστς του συμπου και λοιπων δημοκρητικων δυναμεων κατεβηκε η φουλ ντισκογραφυ τους. Δυστυχως σε συνδυασμο των ελαχιστων ωρων που ειμαι αθηνα σπιτι, συν την ηττα του μπ3 πλεηερ εχω καταφερει να ακουσω μηδαμινα ας πουμε δειγματα. Θα πρεπει να καταφυγω σε μοντα/αγορα και να επανελθω στο τοπικ.

dyingfreedom
17-03-2007, 18:13
Πολύ ενδιαφέρουσα μπάντα και πολύ μπροστά από την εποχή τους.
Το ντισκολάτα παραμένει απλησίαστο από κάθε είδους κακέκτυπο που εμφανίστηκε μετέπειτα.

afroleft
17-03-2007, 18:16
πφ, μαλακία
Μια φορά ένιωσα καιγώ μια κάποια υπερηφάνια για ένα τόπικ μου και ήταν τελικά επανάληψη προηγουμένων =/ . Τες πα, δεν το είχα πάρει χαμπάρι τότε το άλλο τόπικ, το διάβασα τώρα και ο Καρλμικάζης έχει κάνει ένα γαμάτο ποστ και ο Σόλος ένα κακό, για όποιον κρατάει στατιστικά δλδ.
Μώστε αν διάβαζες και λιγάκι το τόπικ θα έβλεπες ότι ανεβάζουμε αζ γουί σπηκ.
Τες πα, κάμετε ότι θέλετε με το παρόν, κλειδώστε το, σβήστε το (σκίστε το, κάφτε το, γαμήστε το!), κρατήστε το, οτιναναι, αρκεί που μας έδωκε την αφορμή και ανεβάζουμε ωραίους δίσκους! Ή να γράψουμε περισσότερες λέξεις για ό,τι έκαμαν οι τύποι και αφότου έμειναν από μπετζίνα οι ΣΝ. Ή να εξηγήσει κάποιος αν ο Coti K ήταν απλά ο ηχολήπτης/παραγωγός τους ή κάτι παραπάνω, αφανές_μα_κανονικό_μέλος_τους ας πούμε. Υπάρχουνε λύσεις πάντως.
Τι καλά!

(πάντως αν όντως ο Σύμπος τους είχε δει λάιβ πιτσιρικάς, ζηλεύω πολύ ε)

έντιτ:
@ Ντάινγκ
κακέκτυπο; ποιους εννοείς; αν τους Μίκρο, θα έλεγα πως η σχέση τους μουσικά είναι μάλλον μικρή, θέλω να πω ότι ναι, ήταν/είναι και τα δυο ελληνικά γκρουψ που έπαιζαν ηλεκτρονική (ας πούμε γενικά) μουσική αλλά η προσέγγιση του καθενός ήταν/είναι ολότελα διαφορετική.

carheart
17-03-2007, 18:22
επίσης, ακούγεται έντονα reunion για συναυλίες.

House Of Low Culture
17-03-2007, 19:24
μακάρι.

εγώ λέω πως επειδή αυτό το τόπικ αποτελεί μια πολύ όμορφη προσέγγιση στο θέμα Στέρεο Νόβα, να μην κλειδωθεί και να μεταφερθούν τα καλά ποστς από το παλιό τόπικ σε τούτο δω. Μοντς τι λέτε?

Kveldssanger
17-03-2007, 19:31
ε δεν θα κλειδωθει αλλα δυστυχως η επιλογη μερτζ δεν υπαρχει =( οποτε συνεχίστε να τα λετε ωραια δωθε

Candiru
17-03-2007, 19:45
καταπληκτικοί, έχω και το πρώτο σε βινύλιο. Τους έχω δει σε συναυλία το 1997 (πολιτιστική πρωτεύουσα, μαζί με Μπομπ Γκέλντοφ) και είχαν και τραγουδίστρια για μερικά κομμάτια.

freak brother
17-03-2007, 19:46
θελω να πω, οτι υστερα απο ποστς του συμπου και λοιπων δημοκρητικων δυναμεων κατεβηκε η φουλ ντισκογραφυ τους. Δυστυχως σε συνδυασμο των ελαχιστων ωρων που ειμαι αθηνα σπιτι, συν την ηττα του μπ3 πλεηερ εχω καταφερει να ακουσω μηδαμινα ας πουμε δειγματα. Θα πρεπει να καταφυγω σε μοντα/αγορα και να επανελθω στο τοπικ.

το φαιλ που κυκλοφορει στο νετ με την δισκογραφια εχει και τα βιντεοκλιπ τους που γαμανε.

οντοπικ τωρα

μπροστα απο την εποχη τους , πανεμορφοι απλοι στιχοι αλλα μουσικα με κουραζουν .

Angelcurse
18-03-2007, 00:08
eixa akousei polu palia stereo nova (epoxes lukeiou) k omologw pws mou akoustikan polu ilektronikoi gia ta tote akousmata mou (kserete, prwtes epafes me maiden, metallica, nirvana :P). Itan omws ka8ara thema timing k otan 3anakousa sto panepistimio pia tous apo8ewsa k pleon mou aresoun k oi douleies ton vhta k delta.
kata t'alla, dn tha mporousa na ta pw kalutera apo ton holc

When Black Roses Bloom
18-03-2007, 00:08
Sas agapw :*

afroleft
18-03-2007, 01:44
είχα ακούσει στέρεο νόβα πολύ καιρό πριν πατήσω στην Αθήνα, αλλά με το που την επισκέφτηκα πρώτη φορά κατάλαβα τη μεγαλοπρέπεια αυτής της μπάντας. Οι Στέρεο Νόβα είναι τα θολά φώτα της πόλης όταν γυρίζεις αργά το βράδυ με αυτοκίνητο, είναι τα βρώμικα σοκάκια, είναι τα ανέκφραστα πρόσωπα της μεγαλούπολης.
. . .
πω ρε πούστη μου, αυτό θα ήθελα να το είχα γράψει εγώ, από τις καλύτερες περιγραφές που θα μπορούσε κάποιος να δώκει για τους ΣΝ.

symposium_lexotanil
18-03-2007, 03:51
den ksero giati alla kathe fora pou vlepo pos yparxei kosmos pou agapaei (akoma) tous stereo nova me pianei mia sygkinisi. tha ithela pragmatika na mporousa na ekfraso me tropo analogo tou holc auta pou eniotha (kai isos niotho akoma pou kai pou) otan akouga ti mousiki ton sn, alla den exei kai poly noima. otan imane poly poly mikros (13, isos 14) eixa tin apisteuti tyxi na tous do live entelos apo sponta se ena (tote) tsontosinema tou irakleiou. xoris na exo akousei tpt apautous, xoris na exo kapoia idiaiteri sxesi me ti mousiki genika. se mia ilikia pou entyposiazomoun akoma kai apo ta eksofylla ton manowar sta diskadika kai pou to onoma stereo nova akougotan stautia mou san kati entelos eksopragmatiko, allokoto kai megaloprepes. politismiko sok, den mporousa na fantasto (eidika sauti tin ilikia pou to mono deigma sygxronis ellinikis mousikis pou eixan itan trypes ktl) oti mporei na yparxei ena tetoio group stin ellada. agorasa automata ton asyrmato kosmo pou eixe kykloforisei tote kai anelkystires tou ika anevokatevainan sto kefali mou oli mera ki oli nyxta. ektote akolouthousa tin poreia tous kai eftasa se simeio na keraso emmesws enan kafe ton kraounaki gia xari tous. i proti mplouza pou typosa sti zoi mou itan to eksofyllo tou asyrmatou kosmou, forethike mexri telikis ptoseos kai exei kratithei akoma se kapoia ntoulapa. oi agores ton telson kai vitamina tek itan tote gia mena pragmatikes ierotelesties. me tous stixous olon auton ton albums eixa ntysei kathe ptyxi kai gegonos tis efivikis mou periodou. me ti foni tou kv eroteutika, apogoiteutika, syneiditopoiisa, megalosa, ksananiosa kai alla diafora tetoia grafika. skeftomoun syxna pykna ti omorfa tha itan na eixa ti dynatotita na miliso mautous tous anthropous i apla na tous euxaristiso me ena xamogelo kserogo.

de tha katso na eksetaso an oi sn itan o.ti kalytero vgike stin ellada ta 90s, gia mena einai kati poly parapano apo apli mousiki. oute me endiaferei an itan mprosta, piso i plagiws apo tin epoxi tous (mallon to teleutaio). akougontas ton asyrmato kosmo alli mia fora grafontas auto to post, diapistono (gia alli mia fora episis) oti oi stixoi tous eksakolouthoun na me aggizoun (isos oxi opos tote -logiko logw synthikwn) kai oti i mousiki tous kai i foni tou kv me taksideuoun akoma xoris proorismo kai aitia. kai genika tous topotheto se akrws periopti thesi sti lista ton groups pou einai ikana na se anagkasoun na deis pera apo ti mousiki, na se arpaksoun apo kathe proeksoxi tou somatos sou (..) kai na agkistrosoun kathe zotiko sou organo.

kai tora molis mpike to motokouzi. tha feuges mazi mou mexri to telos tou kosmou? kalinyxta sas!!!

Lost_In_Cooperland
18-03-2007, 03:55
:pink:

Not_saved
18-03-2007, 03:57
Poly wraio post indeed

cynic
18-03-2007, 04:12
Ta xoun pei oloi kalitera apo mena, opote...Groupara, diskola 8a xanaginei kati paromoio edw sto ellada distixws.Krima pou tous ema8a ki egw arketa argotera apo oti eprepe...1i epafi telos gimnasiou, arxes likeiou, alla ntaxei epoxes true tote, elliniko stixo 8a akougame?. :roll:

BLiTzER
18-03-2007, 05:24
True. Einai apo ekeina ta pragmata sth zoh pou otan ta exeis den ta ektimas ki otan ta ektimas de mporeis na ta exeis pia.

Gia thn istoria, tous eixa protognorisei me to mikro agori kai o monos logos pou to akouga ksana kai ksana htan epeidh htan "periergo", para epeidh me entyposiaze mousika, stixourgika h otidhpote allo. Vevaia tote den eixa to myalo na do parapera (kai opoios sxoliasei na panagamithei :P). Ayta.

ikonoklast
18-03-2007, 16:08
είστε όλοι σας καλά παιδιά :]

House Of Low Culture
20-03-2007, 23:42
πάμε για ένα ταξίδι στη γη;;

Kveldssanger
20-03-2007, 23:45
μόνο με αδεια χερια νομίζω

(τελικα το θρεντ ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει)

Mitsmann
21-03-2007, 10:49
Ενα δισκακι-για-το-μιτσμομπιλ εχει αφεθει στα απαλα χερια του αφρολεφτ για να συνοδεψει ταξιδια.

Αναμενουμε.

iskra
16-06-2008, 13:23
mpamp giati o asyrmatos kosmos einai to kalytero ambient kommati pou exei ixografithei apo anthropo. tha me epivevaiosei kai o fthoggos.

wino
16-06-2008, 14:30
Και η Οδύσσεια είναι κομματάρα ε

Ubu Roi
16-06-2008, 16:16
πολύ ωραία και η οδύσσεια αλλά εγώ γουστάρω αυτό παιδιά.

Σε κράτησα στην αγκαλιά μου σαν μικρό πουλί
σαν όνειρο που σβήνει στην ανατολή
το ξέρω πως θα μου ξεφύγεις άλλη μια φορά
μα η χαρά δεν είναι άλλο από μια προσμονή

Φως μικρό μου, ταξιδιάρικο
πάρε τούτο το παράπονο
μέσα απ' τα μάτια σου να ζήσω μια στιγμή
ένα ταξίδι στη Γη

Στα μάτια σου είχα πιστέψει σαν τον ουρανό
και τώρα πια δεν έχω τίποτα για να κρατώ
στην ερημιά θα γίνει πέτρα όλη μου η σιωπή
η αγάπη αυτή θα σβήσει και σαν άστρο θα χαθεί

πάρε τούτο το παράπονο
ένα ταξίδι στη Γη

έντιτ: α, το ανέφερε και ο χολκ παραπάνω. εν πάση περιπτώσει, βιταμίνα τεκ φάση.

Milton
16-06-2008, 16:18
τελικα ειστε ενα ματσο κλαψιαρηδες ε

Kveldssanger
16-06-2008, 16:23
ναι και μετα για να το κρυψουμε ακουμε ναχτμυστιουμ και μας κραζει ο φθογγος.

wino
16-06-2008, 16:26
πολύ ωραία και η οδύσσεια αλλά εγώ γουστάρω αυτό παιδιά.

Σε κράτησα στην αγκαλιά μου σαν μικρό πουλί
σαν όνειρο που σβήνει στην ανατολή
το ξέρω πως θα μου ξεφύγεις άλλη μια φορά
μα η χαρά δεν είναι άλλο από μια προσμονή

πάρε τούτο το παράπονο
ένα ταξίδι στη Γη

Στα μάτια σου είχα πιστέψει σαν τον ουρανό
και τώρα πια δεν έχω τίποτα για να κρατώ
στην ερημιά θα γίνει πέτρα όλη μου η σιωπή
η αγάπη αυτή θα σβήσει και σαν άστρο θα χαθεί

πάρε τούτο το παράπονο
ένα ταξίδι στη Γη

έντιτ: α, το ανέφερε και ο χολκ παραπάνω. εν πάση περιπτώσει, βιταμίνα τεκ φάση.

ξέρουμε ποια τραγουδάει εδώ? Πόπη αστεριάδη?

Milton
16-06-2008, 16:28
οι Στερεο Νοβα ειναι οι Massive Attack της Ελλαδας; Ναι ή Οχι;

wino
16-06-2008, 16:37
όχι, αλλά ποια τραγουδάει στο ταξίδι στη Γη?

Griffith
16-06-2008, 16:41
τελικα ειστε ενα ματσο κλαψιαρηδες ε
Mάλλον φταίει η ειλικρίνια αυτής της μπάντας σε μουσική, στίχο, ερμηνεία και η εμπνευσή της (το ποστ του χολκ τα λέει όλα) και γίνονται όλοι ευαισθητούληδες.κι εγώ μαζί.κοιτάχτε εδώ πχ, γίνεται να μη συγκινηθείς;

Σάββατο νύχτα στο ρολόι στην πλατεία
παραμένεις μια ζωή στην αλητεία
μ' ένα σκύλο που γαβγίζει όποιον περάσει
αυτό είναι το τίποτα, κι εκεί του λεωφορείου η στάση
άκου το χρόνο, τικ τακ, όταν περνάει πώς νιώθει
όταν εσύ ονειρεύεσαι, η αγάπη πέφτει σα χιόνι
σα μια ιστορία όπου κι οι δυο είμαστε χαμένοι
χαμένοι στο διάστημα, μα ποτέ χωρισμένοι
τυλιγμένοι κι οι δυο στο δικό μου παλτό
μέχρι το σπίτι σου, κι εκεί σ' ένα στρώμα διπλό
δύναμη τ' ουρανού, δύναμη της αγάπης
ελευθερία στην έκφραση, ζωή δίχως τάξεις
δες τι αργά που ο ήλιος ανεβαίνει
κι αυτό που ήθελα να γίνει πόσο ξεμακραίνει
δες την πρωινή δροσιά πάνω στα φύλλα
μέσα στα μάτια μου τοπία ακατοίκητα
δώσ' μου την αγάπη σου για να πετάξω
δώσ' μου ένα άλλο κόσμο να ζήσω, να πεθάνω
δώσ' τη χαρά σ' αυτούς που πονάνε
στ' αδέρφια μου, σ' όσους δε βρίσκουν αιτία να γελάνε
έι, σε σένα μιλάω
έλα να φύγουμε μαζί γιατί είναι Κυριακή πρωί
Κυριακή πρωί, Κυριακή πρωί

nothingman
10-02-2009, 16:10
Πρόσφατα παίξατε ξανά μαζί με τον Μιχάλη Δέλτα ως Stereo Nova. Πώς αισθάνθηκες και θα μπορούσε κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί για μια σειρά εμφανίσεων ή συναυλιών;
Ηταν μια συγκλονιστική εμπειρία γιατί έπειτα από αυτή τη συναυλία άλλαξε το σκηνικό και μπήκαμε σε μια νέα τοπογραφία γενικότερα. Ηταν η πιο ουσιαστική συναυλία που έχω κάνει γιατί διαπίστωσα για πρώτη φορά στη ζωή μου κοιτώντας αυτόν τον κόσμο ότι οι Στέρεο Νόβα έχουν γίνει μια ιδέα στον κόσμο. Διαπίστωσα ότι είναι ένα συγκρότημα που ανήκει μόνο στις καρδιές του κόσμου πια κι εμείς που φτιάξαμε όλο αυτό είμαστε πολύ μικροί, ακόμα και για να το ξαναεκτελέσουμε. Εκείνο το βράδυ αποχαιρέτησα για πάντα τους Στέρεο Νόβα όταν γύρισα στο σπίτι μου. Κατάλαβα πως το έργο μάς είχε ξεπεράσει και πως ανήκει αποκλειστικά στη νεότητα, στις καρδιές αυτών που το αγάπησαν, δεν έχω κανένα δικαίωμα πια εκτός από τα πνευματικά μου δικαιώματα. Και φυσικά δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα τους ξεπουλήσω παίρνοντας λεφτά και να υποκριθώ ότι είμαι ξανά κάποιος μέσα από αυτό. Οταν έγραψα το μικρό αγόρι το ’93, το έγραψα για τη δυσλεξία μου και τον τρόπο που δεν επικοινωνούσα με κανέναν και με τίποτε. Ημουν 28 χρόνων στην Κολονία όταν ανακάλυψα ένα βράδυ από κάποιον γνωστό στο πανεπιστήμιο εκεί ότι ήμουν δυσλεξικός. Οι Στέρεο Νόβα ανήκουν στις καρδιές των παιδιών που τους αγάπησαν. Κι εκεί πρέπει να μείνουν. Είναι σαν το Αστραλον από τα πρώτα μας κομμάτια που έλεγε «θέλω να φυλάξω αυτές τις εικόνες, αυτές τις λέξεις μέσα σου…». Νομίζω πως αυτό θα κάνω. Οι Στέρεο Νόβα τέλειωσαν για μένα.
www.e-tipos.com/newsitem?id=71911 (http://www.e-tipos.com/newsitem?id=71911)

Yanqui
10-02-2009, 16:21
κριμας.αλλα μαλλον its for teh best.

εχω καποια διασπαρτα μπ3 τα cd τους που θα τα βρω?

BURNIN AMBITION
10-02-2009, 16:46
egw parolo pou tous goustarw trela, sto teleutaio live tous xenerwsa. sa na akouga mia amigws dance mpanta eleos

cybernaut 667
10-02-2009, 17:16
μπερνη εισαι ωραιος ρε.ηθελα να ρθω να σου ριξω μια φιλικη στην πλατη στο λαιβ των MSK αλλα μεχρι να ερθω ειχες φυγει.

ον τοπικ : στο αλλο θρεντ εχω γραψει

BURNIN AMBITION
11-02-2009, 00:14
μπερνη εισαι ωραιος ρε.ηθελα να ρθω να σου ριξω μια φιλικη στην πλατη στο λαιβ των MSK αλλα μεχρι να ερθω ειχες φυγει.

ον τοπικ : στο αλλο θρεντ εχω γραψειre me 39 imoun pureto. shmera egina kala an kai twra kruwnw san pousths isws nanai kai apo thn diaita

Waiting_for_22
12-02-2009, 18:10
Τα πρώτα ελληνόφωνα σαν-hip hop τραγούδια

zeo
27-04-2013, 03:40
https://www.youtube.com/watch?v=4hsK_r4S7Js

ikonoklast
27-04-2013, 04:14
Τα πρώτα ελληνόφωνα σαν-hip hop τραγούδια

Δε θα πρεπε αλλά είναι ένα θρεντ για νοβα όπου γράφει ο μπερνη οπότε.

Κυκλοφορία 1992. Γραμμένο τρία χρόνια πριν.

http://s.pixogs.com/image/R-2089651-1324422935.jpeg

http://www.youtube.com/watch?v=NAxmDjesAIE

carheart
27-04-2013, 10:13
Να αναφερθεί πως στα πλαίσια της φετινής record store day, ο Λωτός επανακυκλοφόρησε τον πρώτο δίσκο των Στέρεο Νόβα

http://s.pixogs.com/image/R-4486708-1366281160-1334.jpeg

καταπληκτική έκδοση

http://s.pixogs.com/image/R-4486708-1366296868-6844.jpeg
http://s.pixogs.com/image/R-4486708-1366298975-3300.jpeg
http://s.pixogs.com/image/R-4486708-1366298984-4958.jpeg
http://s.pixogs.com/image/R-4486708-1366281168-9027.jpeg
http://s.pixogs.com/image/R-4486708-1366281175-5072.jpeg

επίσης τι ελληνόφωνο hip hop

το καλύτερο κομμάτι τους, μετά από ώριμη σκέψη, είναι στο Τέλσον

αστέρι με αστέρι
cBBJW8mEAyA
(ευχαριστούμε τον γιούζερ Nikolas Telson για το upload)

Πόσο κάνει 10 συν 7
27-04-2013, 12:01
H έκδοση του ίδιου δίσκου από το Δίφωνο νομίζω παραμένει ανυπέρβλητη.

ikonoklast
27-04-2013, 12:44
Τι το ανυπέρβλητο είχε το CD του Διφώνου; Επανακυκλοφορία αυτού της Wipe Out! δεν ήταν;

Art In Haste
27-04-2013, 12:46
Το εξώφυλλο...

http://i124.photobucket.com/albums/p14/speedyclick/front500_zpsccea2766.jpg

Πόσο κάνει 10 συν 7
27-04-2013, 14:33
http://i.imgur.com/3ZVV8pw.jpg

http://i.imgur.com/HPYthMX.jpg

http://i.imgur.com/LuEmql7.jpg

http://i.imgur.com/RQrGrlk.jpg

ikonoklast
27-04-2013, 14:49
Επανακυκλοφορία αυτού της Wipe Out! δεν ήταν;

Beyond Within
27-04-2013, 17:42
Βασικά, ο λωτός έβγαλε βινύλιο, το δίφωνο cd, τι συγκρίνετε; Η τελευταία φώτο υπάρχει και στο καινούριο. Αν εξαιρέσεις το φτωχό artwork και το ότι έφαγαν ένα κομμάτι από το εξώφυλλο, γαμάει!

cybernaut
27-04-2013, 19:59
Dinos Sadikis μας ξανα-καψουρεύει με ανέβασμα Μύλος Live-1994

http://www.youtube.com/watch?v=timsY8-k3gw