View Full Version : 3 βιντεο μου στο youtube, οποιος δεν βαριεται ας μπει!
SlayermanGR
17-03-2007, 15:12
Γεια σε ολους! Παραθετω τρια βιντεακια μου στο youtube, μπορειτε να αφησετε σχολια ή εδω ή στο youtube ή να μην αφησετε καθολου :D !
"Tornado Of Souls" (Megadeth) guitar solo:
http://www.youtube.com/watch?v=w7FJtrOQxhs
"Fatal Tragedy" (Dream Theater) guitar solo:
http://www.youtube.com/watch?v=Jemtef2dtNs
"Under A Glass Moon" (Dream Theater) guitar solo:
http://www.youtube.com/watch?v=eOImH2bMmVE
Thanks for watching!
The Good Son
17-03-2007, 15:20
πολύ καλό παίξιμο αλλά το τελευταίο ξαναγράπστο γιατι κάπου στο τέλος ακούγεται ένα τηλέφωνο.
SlayermanGR
17-03-2007, 15:21
Haha, δυστυχως δεν προτιθεμαι να το ξαναγραψω, αλλα ειρωνια, ισως στο καλυτερο take που ειχα κανει βρηκε να χτυπησει το κωλο&@*#(#$&$*# τηλεφωνο! :D :D
Thanx for the comment mate!
Πολύ καθαρό παίξιμο - Petrucci school όπως οι περισσότεροι εδώ μέσα :P
move to musicians' forum.
Mentally Yours
19-03-2007, 01:11
wraios o paiktis
Extreme Violence :D
Third_EyE
19-03-2007, 04:09
Oraios.Alitheia poso kairo paizeis?????
SlayermanGR
19-03-2007, 10:03
Thanx για τα comments guyz!
Mentally Yours --> Τραγουδαω και στους Extreme :D
Third Eye --> Παιζω περιπου 8 χρονια, εκ των οποιων τα τελευταια 4 λιγο πιο "σοβαρα"!
The Charon
19-03-2007, 20:08
euge
Carnnival
20-03-2007, 21:40
Μεϊτ,ειδα το Tornado of Souls και αν και δεν ενδιαφερομαι καθολου για Theater το παιξιμο σου με εκανε να τρεξω να δω και τα αλλα δυο!!!
Φοβερος,απλα-μονολεκτικα-και απολυτα περιγραφικα!
Εγω παντως λεω το Tornado να το βαλουμε στο "Διασκευες καλυτερες απο τις Αυθεντικες Εκτελεσεις"... :D .
Φθονω την μπαντα που σε εχει κιθαριστα :wink: .
hvilelos?
20-03-2007, 21:54
Ntax o Slayerman einai palikari wraio alla re si carnnival eleos,oxi kai kalitero apo tin authentiki ektelesi.Oxi tpt alla alla ferneis kai to paidi se diskoli thesi
@Slayerman: anevase kai alla 8)
SlayermanGR
20-03-2007, 22:30
Παιδια ευχαριστω παρα πολυ για τα comments!
Carnnival, ευχαριστω ιδιαιτερως για το πολυ κολακευτικο σου σχολιο αλλα ολους αυτους τους επαινους θα τους δεχτω αν καταφερω να συνθεσω ενα τετοιο σολο, οχι απλα να το αναπαραγω με καποιες μετατροπες!
Ελπιζω να ανεβασω συντομα κανενα βιντεακι ακομα!
Και παλι ευχαριστω για την ανταποκριση!
Carnnival
20-03-2007, 23:45
Ελα ρε hvilelos απλα ηθελα να τονισω ποσο τα σπαει...αλλωστε αν ειναι να βρεθει σε δυσκολη θεση να μην ανεβαζει τετοια videos και μας πορωνει :D :wink: !
Slayerman μιλησες σωστα,αλλα θελω να προσθεσω κατι...
Ο Santana ειπε καποτε πως αν καθησεις και ακουσεις ενα συγκεκριμενο κομματι/solo/riff για κανα μισαωρο θα μπορεσεις μετα να δημιουργισεις κατι απολυτα δικο σου βασισμενος ομως σε αυτο που ακουσες (λογικο!).
Ανεξαρτητα απο αυτο ομως,πιστευω πως εχεις αρκετη εμπειρια και ικανοτητα για να συνθεσεις κατι δικο σου οπως ειπες παραπανω.
Para polu kalos! Gamhses! Mono kati frasoules alternate sto UAGM tis ekanes legato, an kai einai leptomereia :D .
Apo ti enisxuth/prama erxetai o hxos ths ki8aras? Akougetai polu super gia e3wterikh hxografhsh!
P.S. O Friedman exei 8eiko apisteuto vibrato!
SlayermanGR
21-03-2007, 12:32
Thanx Coroner! Κι εγω σ'εχω δει να παιζεις σε live και γαμας!
Οσο για το UAGM, thanx για την παρατηρηση, οι λεπτομερειες ειναι που κανουν τη διαφορα! :D
Ο ηχος ερχεται απο μια πεταλιερα Korg AX1500G και βγαινει στο παμπαλαιο στερεφωνικο μου! Μακαρι να μπορουσα να μεταφερω αυτον τον ηχο σε εναν ενισχυτη, αλλα δεν το εχω καταφερει ακομα! :lol:
P.S. Αν εισαι Πατρα, πρεπει να κανονισουμε ή για καμια μπυρα ή για καμια κιθαροσυναντηση!
Αν εισαι Πατρα, πρεπει να κανονισουμε ή για καμια μπυρα ή για καμια κιθαροσυναντηση!
Ναι ρεεε! Πάτρα είμαι. Στανταρ μπορούμε να πάμε για κανα καφέ ή για καμιά κιθαροσυνάντηση. Πάτρα είσαι/σπουδάζεις?
Molis eida ta binteakia, poly wraios!
Φιλε πολυ καλος!Τρομερο παιξιμο.Βεβαια εκτος απο αυτο εχεις και γαματη φωνη.Ο θειος Glen θα ηταν περηφανος. :D
Κανε upload και αλλα αν μπορεις.