View Full Version : ΑΝΤΙΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
ikonoklast
07-03-2007, 00:25
τοπο8ετη8είτε.
α και να μην κλειδω8εί, να γίνει στοίκει.
stam and the witches
07-03-2007, 00:40
Λευτεριά στη Νότια Κύπρο.
Γχαμω το σχιστο που σε ξημπαρωσε!
pitchfork
07-03-2007, 22:31
Οι πιο πολλοί κύπριοι που έχω γνωρίσει από νετ είναι καθυστερημένοι φαντάζομαι θα υπάρχουν και πιο σωστά άτομα όμως.
Ελπίζω...
Real life δεν έχω μιλήσει ποτέ με κύπριο γτ με εκνευρίζει η ομιλία τους.
PS Ήμουν ανάμεσα σε αυτό το ποστ και στο:
"ενχεντεν καναν πρνβλημν ρεν μοννιάν?
"ενχεντεν καναν πρνβλημν ρεν μοννιάν?
ναι, κρεατάκια στη μύτη
Ρε, φκιας τη βιλα μου εσυ!
enitharmon
08-03-2007, 14:34
δεν εβαλες μυαλο ε
solution_AK-47
08-03-2007, 14:42
Ap' oti fainetai...
on topic:
http://i174.photobucket.com/albums/w82/Pig_Brother/anticyprus2-1.png
:pink:
stoikei.
sto panepistimio mou eixa dei kati afises kypriako metwpo - enwsis kypriwn foititwn alla edwsa tosi simasia wste mono na vgalw oses afises mporousa. iparxei ki allou auto?
Phantom Duck
08-03-2007, 19:36
Γιε, είναι κολλημένες και στο μισό γουδή απ' όσο έχω προσέξει.
katwrimos
08-03-2007, 20:50
ti sas ekanan oi kyprioi?
Mitsmann
09-03-2007, 00:58
Παρηγαγαν τον Οκκα.-
Ενα απ τα πολλα τους εγκληματα.
House Of Low Culture
09-03-2007, 02:20
είναι μαλάκες.
katwrimos
09-03-2007, 02:40
είναι μαλάκες.
na to ksero ama einai na min tous epitrepo tin eisodo ston teke
House Of Low Culture
09-03-2007, 03:08
σταμάτα να τον παίζεις όμως, γιατί μέκανες σπάμμερ.
rage for order
10-03-2007, 03:19
πάντως η μαλακία με τους κύπριους είναι ότι πάνε στρατό στα 18 και κάνουν και 25 μήνες θητεία. τους γαμάνε λίγο περισσότερο τα μυαλά πριν έρθουν εδώ.
το γουδί έχει γεμίσει με αφίσες δρασις-κες και όσες και να κατεβάσω τις ξαναβάζουν τα γίδια
το γουδί έχει γεμίσει με αφίσες δρασης-κες και όσες και να κατεβάσω τις ξαναβάζουν τα γίδια
einai plousioi :fear:
kata pasa pithanotita 8a ginei etsi ki edo kapoia stigmi (an ki emena mou legan paramu8ia gia mis8oforikous stratous kai telos ipoxrewtikis 8iteias).
asimoulis
10-03-2007, 04:43
apla thimithika oti se mia krasokataniksi edw sti thessaloniki malwnan enas kritikos me enan kiprio gia ta nisia tous opote i kouventa katelikse me ton kritiko na leei "nai alla emeis to exoume olokliro"...
skata stin kipro opws kai na xei...
enitharmon
10-03-2007, 13:40
"nai alla emeis to exoume olokliro"...
αχαχαχαχαχ
άκου προσβολη
Sotos_The_Tequiler
10-03-2007, 13:47
ws foithths exw gnwrisei arketous alla sthn parea mas mono ENAS katafere na mpei kai na parameinei giati apla einai o monadikos pou sthn telikh "katadexetai" na kanei parea me MH KYPRIOYS. Osous allous gnwrisa akoma tous vlepw na kanoun parea mono metaksy tous. Dikaiwma tous 8a mou peis... apla den katalavainw giati tetoia symperifora... les ki erxontai na zhsoun se mia ksenh xwra. Opws kai na to kaneis afto to prama einai megalh paraksenia
enitharmon
10-03-2007, 13:51
σε ξενη χωρα ερχονται
Sotos_The_Tequiler
10-03-2007, 13:52
σε ξενη χωρα ερχονται
epixeirhmatologhse
enitharmon
10-03-2007, 13:54
τι να επιχειρηματολογησω
2 χώρες, Ελλάδα - Κύπρος
όπως Γερμανία - Αυστρία ένα πραμα
Sotos_The_Tequiler
10-03-2007, 13:57
dhladh sou fainetai logikh afth h symperifora? Egw de 8a ekana to idio an phgaina sthn Kypro p.x.
dhladh sou fainetai logikh afth h symperifora? Egw de 8a ekana to idio an phgaina sthn Kypro p.x.
xairw poly filos. esena dld de sou to pernane oti perniountai gia anwteroi pou einai deka-deka opou einai kai fonazoun ti brwmoglossa tous kai den kanoun kamia prospa8eia na prosarmostoun kai exoun mia stasi sa na lene "ir8ame sto mpourdelo sas na kanoume diakopes kai sas exoume st@@mas".
auto to "enwsis kypriwn foititwn" proaspizei ta simferonta tous dld? ta opoia thigei poios?
enitharmon
10-03-2007, 14:20
ποια συμπεριφορα καλο μου;
είπα πουθενα ότι επειδη είναι ξένοι τους βαράμε; Τη γλώσσα την ξέρουνε, αμα θέλουν να μας κάνουνε παρέα και τα βρούμε, μια χαρά, άμα δε θέλουν, χεστήκαμε. Σιγά μην τους κάνουμε και τεμενάδες επειδή μιλάμε παραπλήσια γλώσσα.
Και για τους Κρητικούς τα ίδια (όχι αυτό για την ξένη χώρα τουλάχιστον). Άμα θέλουν παρέα, με χαρά, άμα θέλουν να μιλάνε μεταξύ τα κρητικά τους, ας το κάνουν, γιατι να σκάσω;
Phantom Duck
10-03-2007, 14:21
Eh, βασικά η ένωση κυπρίων φοιτητών απ' ότι έχω καταλάβει είναι περίανδρος φάση.
Sotos_The_Tequiler
10-03-2007, 14:21
kai anwteroi na 8eloun na to paiksoun exoun apotyxei.... giati megalyteroi starxidistes apo tous Kyprious den yparxoun
To an mou th dinei h symperifora tous to kseka8arisa parapanw nomizw... To mono pou leipei einai na mas apanthsei ki enas Kyprios edw mesa.... na akousoume ti exei na pei
regularpaul
10-03-2007, 15:01
Εχμμ, έχουμε υπάρξει κι εμείς φοιτητές και μάλιστα είχε αρκετούς Κύπριους φοιτητές το έτος μας. Με όλους κάναμε γαμώ τις παρέες, με την κυπριακή προφορά μιλούσαν μόνο μεταξύ τους αν και μου άρεσε πολύ να τους ακούω, δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημά σας. Έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα από το 99 ή είχα πέσει στην περίπτωση?
ego pantos pisteyo oti olo to thema me tous kyprious(tou opoiou kai ego to psiloypostirizo)exei dimiourgithei gia tesseris logous:
oi protoi dyo logoi exoun na kanoun me ta panepistimia:
1)oi kyprioi mas pernoun ena meros theseon sto panepistimio me poly xamilotera kritiria!(pernane px ilektrologous mixanikous pou gia tous ellines exei mia vasi gyro sto 19 feyga me vathmo mikrotero apo 16 kai ayton ton vathmo me test pollaplis epilogis)
2)afou perasoun panepistimio ftiaxnoun klikes kai den kanoun parees me allous (ton logo den ton ksero)
oi epomenoi dyo me to kratos:
3)to elliniko kratos spatalaei kathe xrono megala posa gia tin kypro ousiastika einai ypo tin igemonia tis ellados alla xoris kanena kerdos gia tin ellada
4)to elliniko kratos einai anagasmeno na stelnei ellines fantarous na fylane tin kypro giati den tous ftanoun oi dikoi tous.
oi parapano logoi einai aytoi gia tous opoius stravonounai oi perisoteroi me tous kyprious!
ayta
Tonosalata
10-03-2007, 15:12
egw pisteuw pantws oti kai seis ta idia skata eiste.
gia mena kypria exei kanei olakairo taksidi gia na mou ferei isitirio eidalws exana pthsh. kai alla tetoia. kai oxi de htan gomena mou.
dld imarton me ta klise.
oloi oi kinezoi einai tsaki tsan.
stam and the witches
10-03-2007, 15:13
Εγώ μπήκα ηλεκτρολόγος με 18 :oops:
eisai ellinas omos! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
i oxi? 8)
Sotos_The_Tequiler
10-03-2007, 15:27
egw pisteuw pantws oti kai seis ta idia skata eiste.
gia mena kypria exei kanei olakairo taksidi gia na mou ferei isitirio eidalws exana pthsh. kai alla tetoia. kai oxi de htan gomena mou.
dld imarton me ta klise.
oloi oi kinezoi einai tsaki tsan.
ki egw exw kollhto polla xronia alla opws eipa parapanw einai o monadikos edw pera sto panepisthmio mas pou kanei parea me MH KYPRIOYS.
Esy pws ekshgeis to oti apofevgoun (an oxi oloi alla to 80% sigoura) na kanoun parea me ELLADITES? pws to ekshgeis kai pws to dikaiologeis?
irreligious
10-03-2007, 15:58
είναι ντροπαλοί
pitchfork
10-03-2007, 17:53
Επίσης και όταν τα βλαχαδερά από το ελλαδιστάν πήγαιναν στην Αγγλία ή την Αμερική πάλι έκαναν παρέα μόνο με τους υπόλοιπους βλάχους (και ακόμα κάνουν)
Tonosalata
10-03-2007, 20:31
ένα μεγάλο μπράβο στον χοντροπίτς για αυτό που μου υπενθύμισε. Πόσοι μπουρτζόβλαχοι (από νοοτροπία) υπήρχαν στην αγγλία που δεν κάναν παρέα με μη έλληνες, έβριζαν συνέχεια τους άγγλους, αναπολούσαν τα αγαθά της ελλαδίτσας ( φραπέ,τάβλι, κλαμπ ως τις 7 το πρωί κτλ) και ήταν θαμώνες σε γκρικ νάιτς ανελλιπώς.
είμαστε οι καλύτεροι.
dead in magazines
10-03-2007, 20:43
ένα μεγάλο μπράβο στον χοντροπίτς για αυτό που μου υπενθύμισε. Πόσοι μπουρτζόβλαχοι (από νοοτροπία) υπήρχαν στην αγγλία που δεν κάναν παρέα με μη έλληνες, έβριζαν συνέχεια τους άγγλους, αναπολούσαν τα αγαθά της ελλαδίτσας ( φραπέ,τάβλι, κλαμπ ως τις 7 το πρωί κτλ) και ήταν θαμώνες σε γκρικ νάιτς ανελλιπώς.
είμαστε οι καλύτεροι.
Αυτό ακριβώς. Και τα μουνόπανα όποτε με βλέπουν στο Uni καμιά φορά, με ρωτάνε "γιατί δεν έρχεσαι στο τάδε μέρος μαζί μας και μας σνομπάρεις?" Άντε γαμήσου ρε αντικοινωνικέ άνθρωπε.
Εχμμ, έχουμε υπάρξει κι εμείς φοιτητές και μάλιστα είχε αρκετούς Κύπριους φοιτητές το έτος μας. Με όλους κάναμε γαμώ τις παρέες, με την κυπριακή προφορά μιλούσαν μόνο μεταξύ τους αν και μου άρεσε πολύ να τους ακούω, δεν βλέπω ποιο είναι το πρόβλημά σας. Έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα από το 99 ή είχα πέσει στην περίπτωση?
ok oi ellines tou eksoterikou alla edo milame gia poly diaforetiki periptwsi. den exeis petixei tsourmo kypraiwn se mesa mazikis metaforas na fo na zei ti glossa tou kai oloi oi alloi na nai isixoi?
ego leo na tous gamisoume.
House Of Low Culture
10-03-2007, 21:09
Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που λέει ο ρέγκιουλαρπωλ, αλλά εγώ λέω να τους χτυπάμε αλύπητα όπου κι αν τους πετυχαίνουμε.
katwrimos
10-03-2007, 23:17
τι να επιχειρηματολογησω
2 χώρες, Ελλάδα - Κύπρος
Eleos omos e?
Oi austriakoi ezisan ta teleutaia 2000 xronia me ekseresi ta 8 xronia tou hitler os diaforetiko kratos apo ti germania (i opoiodipote germaniko kratos yfistato). Pote stin istoria den ipirkse ethnos i kratos pou na perilamvanei kai ti germania kai tin austria (me tin ekseresi tou xitler).
Kamia sxesi me tin ellada pou oi kyprioi apo kathari sigkiria einai ksexoristo kratos. Skepsou oti tin periodo tou b'pagkosmiou ipirxe skepsi gia to an to "epathlo" tis elladas tha einai ta dodekanisa i k kypros, telika protimithikan ta prota gia na diatirisei i agglia vaseis konta sti mesi anatoli (tote i katastasi me to islail itan akoma reusti).
Απ του χαρου τα δοντια γλυτωσαμε λοιπον. :!:
Comprehension_Hypnosia
10-03-2007, 23:55
Daksei oi an8rwpoi misoun thn Ellada afou tous poulhsame to 74..kala kanoune..asxeta an den paw mia tous Kyprious kai mou th dinoune exoune polla elafryntika pou de mas pane...
Ayto pou mou th spaei epishs einai oti erxodai edw kai nomizoun oti mporoun na kanoun oti goustaroun..paradeigmata polla...apo ton tropo pou syberiferodai stous gyrw tous sto dromo apo th spastikh profora tous otan milane metaksy tous...
Pantws oi Kypries einai gamw tis mounares..opios exei gamhsei Kypria mporei na me katalavei :oops:
[Oi austriakoi ezisan ta teleutaia 2000 xronia
Έχω και πληροφορίες πως ο Χανς-Ρούντολφ Κράους ήταν ο πρώτος Αυστριακός που σκότωσε πτερόσαυρο.
Το καλύτερο με τους Κύπριους είναι όταν μιλάνε αγγλικά μεταξύ τους. Πολύ μπροστά τα μυαλά αυτά ε.
Σε γενικες γραμμες δεν εχω καποια προκαταληψη.
Αλλα κατα κανονα, ειτε τους συναντησα Αγγλια [οπου παιζει και μια απο τις πιο αλλοτριωμενες περιπτωσεις, των Τσαρλιδων και των Μπιλιδων που στην τελικη βγαζουν τρελο γελιιο], ειτε Ελλαδα, για τους περισσοτερους ημουν απλως Καλαμαρου(α) και δεν ανοιγοντουσαν ευκολα.
Κατα παρεκκλιση, πετυχα και Κυπριους/ες με αλλη διαθεση και ειδικως με τη μια συγκατοικησα και τη θεωρω φιλη.
Τωρα γιατι φερονται ετσι, ειναι αναλογως την περιπτωση.
Διακρινω παντως τους ιστορικους λογους και την περιφημη Ελληνικη προδοσια ως φτηνη δικαιολογια σε πολλες περιπτωσεις, γιατι στην ουσια ειναι ομαδες ατομων που απλως περιχαρακωνονται οπου και αν πανε, και ειναι κατι αντιστοιχο και με τους Ελληναρες τους εξωτερικου που αντι να ανακαλυψουν εναν τοπο με ολα του τα στοιχεια, τους λειπει η Ελλαδα στις χειροτερες εκφρασεις της.
Αll in all, δεν εχω κατι με τους Κυπριους, η ανθρωπινη βλακεια ξεπερναει την καταγωγη.
SpiritCrusher
11-03-2007, 14:53
Έχω γνωρίσει ελάχιστους οπότε δεν έχω ιδέα. Έχω ακούσει πάντως ότι οι πιο πολλοί είναι @@ οπότε go with the flow έτσι για το καλό!
η ανθρωπινη βλακεια ξεπερναει την καταγωγη.
Και θεωρία και απόδειξη μέσα σε ένα ποστ! Φαντάστικ!
Υπεροχη αποδειξη αποτελει ποστ τυπου, δεν ξερω, εχω ακουσει, αλλα go with the flow φιλτατε χρηστη. No limits, for sure.
enitharmon
11-03-2007, 17:16
κατωριμε και η Βαυαρια δεν ειναι Γερμανία, αλλα τι να κανουμε
ας κανουν ο,τι θελουν ρε παιδι μου. Ας μιλανε και ας μη μιλανε, αλλα γιατι μπαινουν με ελαφρυντικους ορους σε ελληνικα πανεπιστημια δεν καταλαβα
katwrimos
11-03-2007, 20:34
ας κανουν ο,τι θελουν ρε παιδι μου. Ας μιλανε και ας μη μιλανε, αλλα γιατι μπαινουν με ελαφρυντικους ορους σε ελληνικα πανεπιστημια δεν καταλαβα
symfono oti i vavaria den eprepe na theoreitai germania, kata ta alla den exeis dikaioma oute esy oute kanenas na peis poios einai germanos i ellinas. Opoios aisthanetai germanos einai germanos, opoios aisthanetai ellinas einai ellinas, end of story.
Comprehension_Hypnosia
11-03-2007, 20:55
symfono oti i vavaria den eprepe na theoreitai germania, kata ta alla den exeis dikaioma oute esy oute kanenas na peis poios einai germanos i ellinas. Opoios aisthanetai germanos einai germanos, opoios aisthanetai ellinas einai ellinas, end of story.
:rofl: :lol: :rofl: :lol: eleos mazepste to vlaka eleos.
asimoulis
11-03-2007, 22:07
τι να επιχειρηματολογησω
2 χώρες, Ελλάδα - Κύπρος
o metaxas o diktator ito kiprios?
enitharmon
12-03-2007, 22:37
ναι ρε παιδί μου, δε διαφωνει κανεις
αλλα όσο νιωθουν οι περισσοτεροι Ελληνες, άλλο τόσο νιωθω Κύπρια
House Of Low Culture
12-03-2007, 22:52
εγώ δεν τους πάω περισσότερο λόγω του ότι είναι(σχεδόν όλοι) μαλάκες, είναι γάιδαροι με μεγάλα αυτιά, έχουν φόρουμς σαν το varkoyme όπου γράφουν σαν κύπριοι, μιλάνε περίεργα, έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση αμέσως μετά το λύκειο κι έχουν γίνει εκσαιτίας αυτού στρατόγκαυλοι και εθνικόφρονες, κινούνται μόνο σε κλίκες μαζί με άλλους κύπριους, τους δίνεται το δικαίωμα να διαμορφώνουν και να αλλοιώνουν αποτελέσματα φοιτητικών συνελεύσεων με τις πλάτες της πασπ ή της δαπ για θέματα εργασιακά, παρ' όλο που μετά το τέρμα των σπουδών τους θα ακολουθήσουν άλλο εργασιακό καθεστώς ή θα διαχειρίζονται τα χρήματα και τις επιχειρήσεις των γονιών τους που κακά τα ψέμματα στη συντριπτική πλειοψηφία τους ανήκουν στο αστικό μπλοκ.
στον τεκέ των κυπριων
και http://www.geocities.com/cyprus974
enitharmon
14-03-2007, 04:20
ου καλα, από τέτοια χρόνο να χεις να διαβαζεις...
ikonoklast
22-03-2007, 20:58
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=3849716
"Σαν τους Εβραίους είναι και οι Κύπριοι" - Το λέει ένας φίλος μου και βγάζει ΠΑΝΤΑ γέλιο. :)
Σα δε ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα, όταν ο αγαπημένος σου Πλεύρης το 1974 είχε δημοσίως δηλώσει πως θα πήγαινε εθελοντής για την απελευθέρωση της Κύπρου.
enitharmon
23-03-2007, 00:46
Σα δε ντρέπεσαι να λες τέτοια πράγματα, όταν ο αγαπημένος σου Πλεύρης το 1974 είχε δημοσίως δηλώσει πως θα πήγαινε εθελοντής για την απελευθέρωση της Κύπρου.
γιατι δεν πήγε;
enitharmon
24-03-2007, 00:52
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η attila
μέχρι κι εδώ εισεβαλαν!!!
http://img.clubic.com/photo/00110505.jpg
enitharmon
24-03-2007, 01:53
Ε, ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΑ!!!
(τελικα αυτός είναι ο phantom ε. και δεν τραγουδουσε αυτος μαλλον =(
ο τριτος ο αττιλας θα ειναι ο τελικος,κανενας κυπριος δε μενει ζωντανος
grupsolakis
26-03-2007, 07:00
λιγα για τους κυπριους.
αυτοι αλλωστε με λοιπους φυτητες μου ανοιξαν το πανεπιστημιο.
λιγα τα λογια σας.
enitharmon
26-03-2007, 12:24
αττιλα κομμενα τα φεηκ γιατι θα παρεις ταρχιδια του αντμιν
δε μασαμε στην τρομοκρατια των αντμινιστρεητορσ
δε μασαμε στην τρομοκρατια των αντμινιστρεητορσ
Άντε γαμίσου μωρή κουράδα.
εκλασε κανεις?
Άρον το fake account σου και περιπάτει. Άντε, πολύ κράτησε το αστείο.
λιγα για τους κυπριους.
αυτοι αλλωστε με λοιπους φυτητες μου ανοιξαν το πανεπιστημιο.
λιγα τα λογια σας.
klaio apo gelia kai me to post sou alla kai me to signature!!!!!!!!
kala pou yparxoun kuprioi fYthtes kai anoixan tin sxoli sou!!!! :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
totos571
19-04-2007, 18:36
http://www.stormloader.com/users/papamitsos/cyprus.htm :!:
http://www.stormloader.com/users/papamitsos/cyprus.htm :!:
ουστ ψοφος
Clockwork_orange
04-06-2007, 23:50
Στη σχολή μου έχω δει ένα καινούργιο φρούτο(για τη δική μου σχολή τουλάχιστον) που είναι στη φάση της ΠΚΣ αλλά των Κυπρίων!!
Οι άλλοι που γεμίζουν αφίσες το Γουδί φασιστάκια δεν είναι?Έχουν εκεί πιο πέρα και μια υπόγα που μαζεύονται νομίζω.
Στο εξάμηνό μου έχουμε 4 Κύπριους μόνο, 3 κοπέλες και 1 παλικάρι.Μόνο μία κοπέλα είναι στη φάση της, δλδ δεν έχει προσαρμοστεί καθόλου αν και έκανε φιλότιμες προσπάθειες να κάνει με διάφορα άτομα παρέα...
Μην ακους ρε, παντου τα παντα..
ikonoklast
11-06-2007, 20:09
Τα ξημερώματα της Κυριακής 27 με 28 Μαΐου τα γραφεία της Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (Π.Ε.Ο.Φ.) στη Θεσσαλονίκη δέχθηκαν επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από 4 γκαζάκια και μολότοφ.
Η κίνηση αυτή ήταν μία ελάχιστη απάντηση στους εθνικιστές της Π.Ε.Ο.Φ. και η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα ακολουθήσουν.
Οι «λεβέντες» της Π.Ε.Ο.Φ. από τη στιγμή που αρχίσανε την ιστορία με τα εθνικιστικά τους προτάγματα δεν έπαψαν να διατυμπανίζουνε τα εθνικιστικά – φασιστικά ιδεώδη τους.
Από τα συνθήματα τους στην πόλη και γενικότερα τη «δημόσια» (!) παρουσία τους μέχρι και με τη συνεργασία τους με ναζιστικά καθίκια της Χρυσής Αυγής βρωμούσε παντού η μπόχα του φασισμού.
Η προκλητική συμπεριφορά τους όλα αυτά τα χρόνια (όπως στις 17 Μάρτη 2007 στη Νομική) δεν έχει μείνει αναπάντητη όλα αυτά τα χρόνια από τον αναρχικό- αντιεξουσιαστικό χώρο.
Και επειδή τα πράγματα είναι απλά, βάλτε το καλά στο σάπιο μυαλό σας:
Αν ξανασηκώσετε το κεφάλι θα σας το σπάσουμε.
Π.Ε.Ο.Φ. ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ
Υ.Γ. Μάταιο και ηλίθιο που επισκευάσατε και πάλι τα γραφεία σας.
Τα καλύτερα έρχονται.
Ανθέλληνες κουκουλοφόροι
Not_saved
11-06-2007, 20:34
:touched:
regularpaul
12-06-2007, 00:01
9. Youth Against Fascism (Hate Song)
[Thurston]
another can of worms
another stomach turns
yeh yr ghetto burns
it's the song I hate, it's the song I hate
you got a stupid man
you got a Ku Klux Klan
yr fuckin' battle plan
a sieg heil-in' squirt
you're an impotent jerk
yeh a fascist twerp
black robe and swill
I believe Anita Hill
judge will rot in hell
yeah a cross on fire
by a christian liar
a black attack on fire
yeah the president sucks
he's a war pig fuck
his shit is out of luck
another nazi attack
a skinhead is cracked
my blood is black
we're banging pots and pans
to make you understand
we gonna bury you man
I'm a human wreck
a redneck in check
I killed the teacher's pet
hcpunksonacid
12-06-2007, 02:47
simfwnw me to tragoudi pou postare o typikos,sinithismenos malakas paul,alla mipws ginomaste kai emeis ligo fasistes ton telaytaio kairo?lew mipws..anarxofasistes?
edit:asxeto paul,alla ekeinoi pou ekanan to pesimo se esas fetos stin nikaia itan dikoi mas koridalliwtes paoktsides(tous gnwrisa simera).entelws kammenoi.mia dekada atoma.
Τα ξημερώματα της Κυριακής 27 με 28 Μαΐου τα γραφεία της Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (Π.Ε.Ο.Φ.) στη Θεσσαλονίκη δέχθηκαν επίθεση με αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από 4 γκαζάκια και μολότοφ.
Η κίνηση αυτή ήταν μία ελάχιστη απάντηση στους εθνικιστές της Π.Ε.Ο.Φ. και η πρώτη από μια σειρά ενεργειών που θα ακολουθήσουν.
Οι «λεβέντες» της Π.Ε.Ο.Φ. από τη στιγμή που αρχίσανε την ιστορία με τα εθνικιστικά τους προτάγματα δεν έπαψαν να διατυμπανίζουνε τα εθνικιστικά – φασιστικά ιδεώδη τους.
Από τα συνθήματα τους στην πόλη και γενικότερα τη «δημόσια» (!) παρουσία τους μέχρι και με τη συνεργασία τους με ναζιστικά καθίκια της Χρυσής Αυγής βρωμούσε παντού η μπόχα του φασισμού.
Η προκλητική συμπεριφορά τους όλα αυτά τα χρόνια (όπως στις 17 Μάρτη 2007 στη Νομική) δεν έχει μείνει αναπάντητη όλα αυτά τα χρόνια από τον αναρχικό- αντιεξουσιαστικό χώρο.
Και επειδή τα πράγματα είναι απλά, βάλτε το καλά στο σάπιο μυαλό σας:
Π.Ε.Ο.Φ. ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ
Υ.Γ. Μάταιο και ηλίθιο που επισκευάσατε και πάλι τα γραφεία σας.
Τα καλύτερα έρχονται.
Ανθέλληνες κουκουλοφόροι
αντε καιρος ηταν
o typikos,sinithismenos malakas paul
ε;
ikonoklast
12-06-2007, 04:06
πάνκη είσαι του χώρου να πούμε;
hcpunksonacid
12-06-2007, 04:26
na poume ikonoklast me avatar conflict pws me koveis?
βλεποντας τα πρωτα μου ποστ στο φορουμ συγκινηθηκα :touched: :touched: :touched: :touched: :touched:
protonios
30-01-2008, 01:18
τελικα δεν ησουν φεικ ε?
katwrimos
07-05-2008, 10:56
pote tha akousoume cyprus hill telika?
ikonoklast
07-05-2008, 11:02
όχι cyprus hill,
http://i3.photobucket.com/albums/y52/prakasrel/cypruskill.png
το καλό αργεί να γίνει.
Όταν ήμανε φαντάρος μας είχανε στείλει άσκηση Κύπρο. Την πρώτη μέρα που βγήκαμε έξω, μία παρέα Κυπρίων, τσαλάκωσε αρκετά καλά θα έλεγα, 3 ναύτες επειδή λέει ήταν Έλληνες προδότες. Λαλάκες...
Εννοείτε οτι δε βράζουν όλοι στο ίδιο γαμηδοκάζανο βέβαια.
freezing_moon
14-05-2008, 20:42
"The People's Summit" to be held in Lima, Peru
Living in Peru
Israel J. Ruiz
A four-day conference dubbed "The People's Summit", which is to be held at the Universidad Nacional de Ingeniería, will begin on Tuesday May 13 and end on Friday May 16 with a meeting at one of Lima's main plazas.
Rosa Guillén, the event's organizer, explained that the summit would end in a gathering at Plaza 2 de Mayo in Lima and assured that the presidents of Ecuador, Bolivia, Venezuela and Cyprus would be present.
"The close of this summit will take place at a meeting in which our conclusions and proposals to governments will be read," said Guillén on a television program.
She confirmed that the conference would begin on Tuesday May 3 and would be held at the Universidad Nacional de Ingeniería, explaining that topics such as poverty, global warming, commerce and ecology would be discussed.
Guillén assured that the meeting had been organized with the permission of Peru's Ministry of the Interior and Ministry of Foreign Affairs.
Those that will assist this summit are social organizations, female peasants, indigenous women and ecologists among others, said Brid Brennan, a member of the Tribunal Institute and the international coordinator for the event.
++ Is Cyprus angling for cheap oil from Chavez? (http://www.cyprus-mail.com/news/main.php?id=39180&cat_id=1)
ikonoklast
14-05-2008, 21:13
χμ, αν είναι το ακελ στη νέα κομιντερν εγώ 8α γίνω τροτσκιστής.
rage for order
15-05-2008, 04:42
για αυτούς εδώ τι έχετε να πείτε; http://anatropipkf.wordpress.com/
Phantom Duck
15-05-2008, 19:57
attila μη λες βλακείες. Το παλεύουν αλλά είναι δύσκολη η κατάσταση στην ΕΦΕΚ. Είναι καινούριο το σχήμα και με λίγο κόσμο, θα δείξει.
led_zeppelin
15-05-2008, 21:38
Κυπριοι κατα του εθνικισμου. Καλη φαση.
Που υπαρχουν αυτοι?
Phantom Duck
15-05-2008, 23:02
Στην αντικαπιταλιστική πτερυγάρα =]]]
Violator
16-05-2008, 13:22
Ευτυχώς που όλοι αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης, άνθρωποι υπέφεραν το'74 και άνθρωποι υποφέρουν μέχρι σήμερα. Αλλά αφού μερικοί γνωρίσατε μερικούς μαλάκες Κύπριους (Έλληνες μαλάκες ή αναρχικοί μαλάκες δεν υπάρχουν μάλλον.... :roll: ) βγάλατε έυκολα συμπέρασμα. Το να στηρίξεις κάτι που τυχαίνει να το στηρίζουν και οι φασίστες δεν σημαίνει ότι είσαι ένας από αυτούς....Καθόρισε την ζωή με το δικό σου μυαλό, όχι με το δικό τους. Όποιος το κάνει αυτό είναι απλά ένας δήθεν επαναστάτης που απλά κάνει το αντίθετο από αυτό που κάνουν αυτοί που μισά και νιώθει υπέροχα λες και είναι έξυπνος. :evil:
ikonoklast
16-05-2008, 13:33
Violator, δεν έχεις άδικο, συμφωνώ μαζί σου. Μήπως είσαι κα8όλου κύπριος;
attila μη λες βλακείες. Το παλεύουν αλλά είναι δύσκολη η κατάσταση στην ΕΦΕΚ. Είναι καινούριο το σχήμα και με λίγο κόσμο, θα δείξει.
χαχαχαχα σοβαρότητα. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΕΚ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΚ λέμε.
Mitsmann
16-05-2008, 14:30
Ευτυχώς που όλοι αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα της κατάστασης, άνθρωποι υπέφεραν το'74 και άνθρωποι υποφέρουν μέχρι σήμερα. Αλλά αφού μερικοί γνωρίσατε μερικούς μαλάκες Κύπριους (Έλληνες μαλάκες ή αναρχικοί μαλάκες δεν υπάρχουν μάλλον.... :roll: ) βγάλατε έυκολα συμπέρασμα. Το να στηρίξεις κάτι που τυχαίνει να το στηρίζουν και οι φασίστες δεν σημαίνει ότι είσαι ένας από αυτούς....Καθόρισε την ζωή με το δικό σου μυαλό, όχι με το δικό τους. Όποιος το κάνει αυτό είναι απλά ένας δήθεν επαναστάτης που απλά κάνει το αντίθετο από αυτό που κάνουν αυτοί που μισά και νιώθει υπέροχα λες και είναι έξυπνος. :evil:
ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΟΚΚΑ, FOR FUCK'S SAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magellan
16-05-2008, 15:12
και οχι μονο :P
FANTASMA
16-05-2008, 20:35
ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΟΚΚΑ, FOR FUCK'S SAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εισαι βλακας. Μπορει να μην ηταν κανα αστερι, αλλα παλευε το παλικαρι. Τον αλλο τον παναχρηστο γιατι τον εχουμε ακομα μου λες? Κι α εσυ γκρινιαζεις για Οκκα τι να πουν αλλοι κι αλλοι για Μαλεκκους και οτι ναναι.
Mitsmann
17-05-2008, 03:56
σε γενικοτερο πλαισιο εχουμε πολυ δικιο ομως. Αν το ποδοσφαιρο ειναι το οπιο των λαων, υπαρχει ενα νησι εκει στην Ανατ. Μεσογειο που προμηθευει με πολυ νοθευμενες μαλακιες την Ελλαδα.
irreligious
20-05-2008, 12:00
και μας τρώνε και στην ξήγα έ
When Black Roses Bloom
29-08-2008, 09:38
Γιατί μπανάραμε τον ΔΜ γαμώτο..
ikonoklast
20-09-2009, 13:23
Γνωρίζατε οτι ο χρήστης μπιζάριος είναι κύπριος;
Drumsick
20-09-2009, 14:25
χαχαχαχαχαχα.. ρουφιάνος.
Amnesiac.
20-09-2009, 14:43
Κύπριος γαμιστής στο ηαρ μου. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση. Σε λίγο θα αρχίσουν να σκάνε και Αλβανοί σεφ.
Mitsmann
20-09-2009, 14:45
Παρτε και τον Κετσπαγια πισω στο νησι σας οπως φευγετε.
μπιζαριος
20-09-2009, 14:50
fake
Mpampis Mpakalis
20-09-2009, 14:51
yparxei provlhma me kypro kai kyprious?
Amnesiac.
20-09-2009, 14:52
Με μια καλή απολύμανση όχι.
Mitsmann
20-09-2009, 14:57
yparxei provlhma me kypro kai kyprious?
ειναι υπευθυνοι για τον Γιαννακη τον Οκκα, διαολε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fireknight
20-09-2009, 15:01
http://archive.sport.gr/football/hellas03/cup/final/okkas.jpg
http://www.aek.com/history/photos/okkas.jpg
http://www.ikypros.com:9512/upload/20060307/1141765909-00547.jpg
http://www.contra.gr/images/m/okkas_270609_m.jpg
http://img.pathfinder.gr/CMAN/i/1095/I6/723270-174030016.jpg
Mpampis Mpakalis
20-09-2009, 15:02
katse re o okkas sto mpaok mia xara epaize. Opws kai oi alloi kypraioi typou giasoumi. Diavazontas to topik omws diakrinw stoixeia ratsismou e. Kai kyriws apo atoma pou den synadei.
pw re ti mou 8ymises omws, th paixtoura..
Mitsmann
20-09-2009, 15:04
δεν ειμαστε ρατσιστες, αυτοι ειναι Κυπριοι!!!!
Amnesiac.
20-09-2009, 15:05
Δεν είναι θέμα ρατσισμού. Αλλά εμείς τους στέλνουμε στρατό, τους βάζουμε στα πανεπιστήμια μας και δεν ξέρω και γω τι άλλο και αυτοί ανταποδίδουν με Οκκά και Κετσπάγια. Ε και η εκμετάλλευση έχει τα όρια της.
Drumsick
20-09-2009, 15:06
Και χατζηγιάννη. Μην ξεχνάτε τον χατζηγιάννη.
Mpampis Mpakalis
20-09-2009, 15:07
dld exeis provlhma me olous tous kyprious? Akoma kai me ton mixalara? den einai logiko. Poios mporei na exei provlhma me ton kwnstantinou kai giati.
Fireknight
20-09-2009, 15:08
ΛΟΛ
edit: LOL i8ela na po
Mpampis Mpakalis
20-09-2009, 15:12
Κάτσε ρε αμνεσιακ, με την λογική σου και οι ηπα στέλνουν στρατό στο ιράκ, και άρα αυτό τους χρωστάει. Το γεωπολιτικό συμφέρον της ελλάδας είναι η ελδυκ. Για τα πανεπιστήμια, η φάση είναι ανταποδοτική. Μην πω για τα χρήματα που σκανε οι κύπριοι εδώ με΄σα από την ΕΕ, γιατί είναι πιό πλούσιοι.
Και πάλι αυτό δεν εξηγεί γιατι έχεις πρόβλημα με τους κύπριους. Έχεις αντίστοιχο και με τους μακεδόνες πχ?
Mitsmann
Και χατζηγιάννη. Μην ξεχνάτε τον χατζηγιάννη.
ω θεοι, πως το ξεχασα.
το μονο που απομενει ειναι μια επιστημονικη μελετη που θα αποδεικνυει οτι οι γατες ειναι ολες Κυπριες.
Drumsick
χαχαχαχαχαχαχα
Mitsmann
20-09-2009, 15:13
Και πάλι αυτό δεν εξηγεί γιατι έχεις πρόβλημα με τους κύπριους. Έχεις αντίστοιχο και με τους μακεδόνες πχ?
ποιους απ ολους μακεδονες?
Amnesiac.
20-09-2009, 15:14
Κάτσε ρε αμνεσιακ, με την λογική σου και οι ηπα στέλνουν στρατό στο ιράκ, και άρα αυτό τους χρωστάει. Το γεωπολιτικό συμφέρον της ελλάδας είναι η ελδυκ. Για τα πανεπιστήμια, η φάση είναι ανταποδοτική. Μην πω για τα χρήματα που σκανε οι κύπριοι εδώ με΄σα από την ΕΕ, γιατί είναι πιό πλούσιοι.
Αφού είναι Κύπριοι. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Mpampis Mpakalis
20-09-2009, 15:14
την ηλι8ιότητα. τους δικούς σας.
Mitsmann
20-09-2009, 15:15
το γεωπολιτικο συμφερον της ελλαδας ειναι η ελδυκ.
προχωρησε σε παρακαλω σε μια αναλυση του αποπανω, κυριε Μπακαλην.
irreligious
20-09-2009, 15:24
το γεωπολιτικο συμφερον της ελλαδας ειναι η ελδυκ.
προχωρησε σε παρακαλω σε μια αναλυση του αποπανω, κυριε Μπακαλην.
αχχαχαχχ
Δεν Ξεχνώ:
http://archive.sport.gr/football/hellas07/teams/pao/1337.jpg
Mpampis Mpakalis
20-09-2009, 15:27
Η ΕΦ είναι πολύ μεγαλύτερη σε μέγεθος απο την ελδυκ, όχι όπως στη βόρεια. Το γεγονός ότι παραμένει εκεί ελληνική δύναμη, και μάλιστα ελάχιστων οπλιτών, εκ των οποίων οι περισσότεροι μισοι-μισοί, εξυπηρετεί μόνο την μεγαλομανία της ηγεσίας, ότι έχει ξέρω γω δύναμη στα πλευρά της τουρκίας κι έτσι.
freak brother
20-09-2009, 15:50
Δεν Ξεχνώ:
http://archive.sport.gr/football/hellas07/teams/pao/1337.jpg
http://www.motg.com/images/ambassadors/nordin.jpg
Phantom Duck
20-09-2009, 16:37
εγώ δεν τους πάω περισσότερο λόγω του ότι είναι(σχεδόν όλοι) μαλάκες, είναι γάιδαροι με μεγάλα αυτιά, έχουν φόρουμς σαν το varkoyme όπου γράφουν σαν κύπριοι, μιλάνε περίεργα, έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση αμέσως μετά το λύκειο κι έχουν γίνει εκσαιτίας αυτού στρατόγκαυλοι και εθνικόφρονες, κινούνται μόνο σε κλίκες μαζί με άλλους κύπριους, τους δίνεται το δικαίωμα να διαμορφώνουν και να αλλοιώνουν αποτελέσματα φοιτητικών συνελεύσεων με τις πλάτες της πασπ ή της δαπ για θέματα εργασιακά, παρ' όλο που μετά το τέρμα των σπουδών τους θα ακολουθήσουν άλλο εργασιακό καθεστώς ή θα διαχειρίζονται τα χρήματα και τις επιχειρήσεις των γονιών τους που κακά τα ψέμματα στη συντριπτική πλειοψηφία τους ανήκουν στο αστικό μπλοκ.
Mpampis Mpakalis
20-09-2009, 16:59
to atomo pou egrapse ta parapanw exei dady issues, h exei 3exasei ton egkefalo tou sto xwrio tou.
rage for order
20-09-2009, 16:59
έχει κανένας το why so tziprious του αττίλα να του κλείσουμε το στόμα.
μπιζαριος
20-09-2009, 17:21
εχει απολυτο δικιο.
Mpampis Mpakalis
20-09-2009, 19:08
Ok gays, να το δούμε κομμάτι κομμάτι
εγώ δεν τους πάω περισσότερο λόγω του ότι είναι(σχεδόν όλοι) μαλάκες, είναι γάιδαροι με μεγάλα αυτιά,
κλασσικό παράδειγμα ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, γενίκευσης και δαιμονοποίησης.
έχουν φόρουμς σαν το varkoyme όπου γράφουν σαν κύπριοι, μιλάνε περίεργα,
το φόρουμ αυτό δεν το ξέρω, αλλά το τι μπορώ να πω για αυτά που έχουν οι έλληνες και το πώς μιλάνε οι έλληνες μπορείτε να τα υποθέσετε.
έχουν λάβει στρατιωτική εκπαίδευση αμέσως μετά το λύκειο κι έχουν γίνει εκσαιτίας αυτού στρατόγκαυλοι και εθνικόφρονες,
τελίως φάυλο συμπέρσμα, ξεχνάει ότι είναι η μοναδική χώρα της μέσης ανατολής και της ευρώπης με κυβέρνηση σαφούς διεθνιστικού και μαρξιστικού προσανατολισμού. Ειδικά από ελληνάρα, το συγκεκριμένο συμπέρασμα χαίνει γιατί μετρημένα η εδώ είναι η πιό ξενόφοβη και μισαλλόδοξη κοινωνία στην ευρώπη. Κι ας μην κάνουμε στρατό στα 18.
κινούνται μόνο σε κλίκες μαζί με άλλους κύπριους
όντως, αν και αναφέρθηκε παραπάνω αυτό που κάνετε εσείς σε όολη την ευρώπη ελληνάρες μου
τους δίνεται το δικαίωμα να διαμορφώνουν και να αλλοιώνουν αποτελέσματα φοιτητικών συνελεύσεων με τις πλάτες της πασπ ή της δαπ για θέματα εργασιακά μέχρι το τέλος.
λολ ατ γελοίο εακίτη που νομίζει ότι οποιοδήποτε φοιτητικό αποτέλεσμα θα κάνει ότιδήποτε στον εργασιακό χώρο, και επιπλέον λολ ατ ηλίθια φερέφωνα ανόητων επιχειρημάτων, που με την λογική τους θα έπρεπε όποιος ψηφίζει σε φσ να μην βγαίνει από τα σύνορα της χώρας για δουλειά ή μεταπτυχιακό. Το πιό ηλίθιο πράγμα που έχω διαβάσει εδωμέσα.
Για να τελιώνουμε ούτε αδέρφια ούτε τίποτα δεν ήμαστε με τους έλληνες, αλλά το να το παίζουνε διάφοροι ότι χρωστάμε και τέτοια, ε είναι τραγικό και καθυστερημένο. Αν εδωμέσα έσκαγε αντιαλβανικό μέτωπο ή αντικομμουνιστικό μέτωπο, όλοι θα μιλάγανε για ρατσίστας και τέτοια. Τώρα?
Phantom Duck
20-09-2009, 19:21
όποιος απαντάει στο από πάνω τρολλ τρώει δέκα πόντους ποινής.
asimoulis
20-09-2009, 19:23
μπάμπη μπακάλη με άποψη μεγάλη
σαρέσει να την βγαίνεις σαν της πούτσας το κεφάλι
την είπες πάλι
μπιζαριος
20-09-2009, 19:32
οποιος δε γαμαει, κατανταει.
Ford Prefect
20-09-2009, 19:32
Ήμουν μαζί σου Μπάμπη μέχρι που μας είπες Έλληνες.
Το χειρότερο είναι ότι τρολλάρουνε τα forums ΜΑΣ.
έχει κανένας το why so tziprious του αττίλα να του κλείσουμε το στόμα.
Ναι ω θεοί!!!
Επίσης μην σκαλώνετε. Ο Μπάμπης Μπακάλης είναι Τουρκοκύπριος, οπότε δεν παίζει πρόβλημα
Έχουν μια κουλτούρα σοβαροφανή και συντηρητικοστρεφή, έναν εθνικιζμό στο αίμα τους και τα λοιπά, δεν τους πάω και δεν έχω γνωρίσει έναν που να μην έχω αντιπαθήσει μέχρι το κόκκαλο.
Τώρα όσοι γράφετε "ναι ρε παιδιά, όχι όλοι", "μην είμαστε ρατσιστές και δαιμονοποιούμε" σοβαρευτείτε λίγο, πώς θα γίνει τζέρτζελο, στο ηάρ είμαστε.
asimoulis
20-09-2009, 21:28
μπράβο
και τώρα επίσης εξήγησε στα παιδια πως θα κάνουν triforce
και μετά αποκάλυψε τους ότι ότι ο άντμιν είναι στην πραγματικότητα γένους θηλυκού να τα ξέρουν όλα τα νιουμπάδια.
Έγραψα την τελευταία πρόταση ακριβώς έτσι για να δω πόσες απαντήσεις αυτού του τύπου θα μαζέψω.
Προβληματίσου.
μπιζαριος
20-09-2009, 22:23
δεν τους πάω και δεν έχω γνωρίσει έναν που να μην έχω αντιπαθήσει μέχρι το κόκκαλο.
Μην εισαι απολυτος ρε μπουστη να'ουμ
Παρακμιακό Εργαλείο
20-09-2009, 22:44
Μωρέ αυτές τις κλίκες τους να μην είχαν στη σχολή...εμείς θέλαμε να τους κάνουμε παρέα αλλά ήταν αδύνατον. Έναν Κύπριο θυμάμαι μόνο που ήταν πολύ cool ατομάκι και μίλαγε με όλους.
Α επίσης, πώς μπορούν και τρώνε την σεφταλιά και το χαλούμι?! Όταν τα μύρισα νόμιζα ότι θα ξέρναγα πάνω στον μπουφέ.
Μωρέ αυτές τις κλίκες τους να μην είχαν στη σχολή...εμείς θέλαμε να τους κάνουμε παρέα αλλά ήταν αδύνατον. Έναν Κύπριο θυμάμαι μόνο που ήταν πολύ cool ατομάκι και μίλαγε με όλους.
φάση τέτοια κι έτσι;
δεν τους πάω και δεν έχω γνωρίσει έναν που να μην έχω αντιπαθήσει μέχρι το κόκκαλο.
Μην εισαι απολυτος ρε μπουστη να'ουμ
!
είσαι κύπριη;
Σκορδαλια και τζατζικι μοσχοβολανε ε?
Τεσπα, φαυλος κυκλος γινεται, γιατι απο τη μια λεμε και καλα για επικοινωνια, και απο την αλλη ολοι ταμπουρονωμαστε στο safety zone με οσα γνωριζουμε και μας κανουν να νιωθουμε ασφαλεις.
Τα λομπυς μας στο εξωτερικο φανταζουν εξισου ενοχλητικα ως "μειονοτητα" που κολλαει μονον στα δικα της και ειδικως σε μητροπολεις που χαρακτηριζονται απο πολυπολιτισμικο στοιχειο και ελαστικοτητα στην υπαρξη "ξενων".
Οσο σπαστικη ακουγεται σε καποιους η κυπριακη διαλεκτος τοσο ενοχλητικα μπορουν να γινουν και τα ελληνικα πχ για τον Αγγλο σε πανεπιστημιο της χωρας του.
Εδω και "εσωκομματικως" μια ντοπιολαλια, μια ιδιαιτερη προφορα και γινεται θεμα.
Αποθεωση στα τυροεδαφη να αλληλοφαγωνονται Σαλλλονικοι με Θεσσαλλλλλοι.
Κοινως, ειμαστε για τον μπεο καβαλα.
Και Καβαλα ολε, σουζα το αλογακ!
Παρακμιακό Εργαλείο
21-09-2009, 01:19
^
Καλά τα λες. "ταμπουρονωμαστε στο safety zone". Κακώς το κάνουν όσοι το κάνουν αυτό. Λες και είναι τόσο επικίνδυνο πια να γνωρίσουμε κι άλλες κουλτούρες διαφορετικές απ'την δική μας.
Και ο ρατσισμός με τις προφορές είναι απαράδεκτος. Κάθε προφορά έχει την ομορφιά της. Η ποικιλία είναι ωραίο πράγμα.
[...και δεν εννοούσα ότι "η δική μας" σκορδαλιά+το τζατζίκι μοσχοβολάνε :-P για μένα όλα στο ίδιο τσουκάλι με τις σιχαμένες μυρωδιές μπαίνουν. μπλιαχχχ.]
Mpampis Mpakalis
21-09-2009, 01:57
kala afenos skordalia tzatziki GAMANE, afeterou h seftalia einai apiasti geysh, mono to suis einai anwtero kata triton fak of pou 8a me peis trol papia. a kai esteban tourko na peis kana 3aderfo sou, oxi emena.
Phantom Duck
21-09-2009, 01:59
το ΚΑΤΩΡΙΜΟΣ έχει γίνει πολύ κλισέ.
rage for order
21-09-2009, 02:01
τουρκοκύπριος είπε όχι τούρκος. είναι σαν να λες ότι εμείς, που αν το δεις επιστημονικά ανήκουμε στη Λευκή Φυλή, είμαστε το ίδιο με τα μαυριδερά ανθρωποειδή με τα σκουφιά και τα γένια δύο ημερών.
Mpampis Mpakalis
21-09-2009, 02:05
apopanw oi misoi einai apo tourkia opote tourkoi. epishs katwrimos wat?
antimusic
21-09-2009, 02:21
Σκορδαλια και τζατζικι μοσχοβολανε ε?
ναι
και το αλογάκι είναι της καρδίτσας.
η havoc καλα σας τα ειπε και κλειδωστε το...ξεπερνατε ακομα κι εμενα μερικοι σε γελοιοτητα
μονο κ μονο για τη σεφταλιά μπορείτε να αναθεωρήσετε νομίζω.
πάντως για να πω κ εγω τη μαλακία μου, ζήτημα να έχω γνωρίσει 5 τσιπρέους, αλλά 4/5 ήταν μουνόπανα εν τέλει, χωρίς να πω οτι τσουβαλιάζω τπτ ε. Απλά προσθέτω σε στατιστικές :P
Mitsmann
21-09-2009, 13:18
εγω παντως ειχα γνωρισει 4 κυπριους, και οι 5 ηταν μουνοπανα.
Ford Prefect
21-09-2009, 13:35
Ο καλύτερος τύπος που γνώρισα εγώ στην Αγγλία ήταν Κύπριος, από την Πάφο. Ο χειρότερος ήταν Ελλαδίτης, Αθηναίος. Η μαλακία δεν γνωρίζει σύνορα. Τα ίδια σκατά είμαστε αμφότεροι.
Για πιο εξειδικευμένα χαρακτηριστικά τσουβαλιάσματος, για να είμαστε οντόπικ, οι Ελλαδίτες ήταν πρωταθλητές στο θάψιμο και την κοσμάρα τους, οι Κύπριοι ήταν σούπερ έμποροι (καλό)-φραγκοφονιάδες (κακό). Στατιστικά μιλώντας.
Τέλος, η αγάπη είναι αμοιβαία φαίνεται. Αμφότεροι έχουν μεγαλώσει ακούγοντας για αδέρφια και αμφότεροι συνήθως βγάζουν μια εφηβική αντίδραση και βγαίνει το φτυάρι. Divide and conquer στον αιώνα μας; Απαπα, αστεία πράγματα.
ΥΓ: Καλά σας γαμάει και η σεφταλιά και το χαλούμιν.
ΥΓ2: Η εμμονή με τον Μακάριο είναι εξίσου σπαστική με την εμμονή με τον Βενιζέλο.
ikonoklast
21-09-2009, 15:42
μπάμπη μπακάλη με άποψη μεγάλη
σαρέσει να την βγαίνεις σαν της πούτσας το κεφάλι
την είπες πάλι
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΧΑΛΑΛΙ, ΚΥΠΡΙΟΔΑΜΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΖΑΛΗ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
ΜΕ ΤΟ FLOW ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟW ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟ ΩΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΥΠΡΙΑΚΟ
ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΜΕΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΚΑΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΠΙΖΑΡΙΟ
ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΙΛΛ CYPRUS KILL ΣΕΞΑΠΙΛ
μπιζαριος
21-09-2009, 15:44
ουστ βρωμιαρη!
τουλαχιστον εγω τους εζησα πραγματικα και ξερω ποσο για το πουτσο ειναι.
ikonoklast
21-09-2009, 16:06
Κοίτα, οντοπικ, δεν έχω καταλάβει τι δεν έχετε καταλάβει. Μάλλον δεν έχετε γνωρίσει ποτέ κύπριο.
Πέρα απο το ότι είναι όλοι φασίστες ή πασόκοι, κάνουν κλίκες, μιλάνε αστεία, μας κλέβουν τις δουλειές και είναι όλοι -ανεξαιρέτως- μουνόπανα σχεδόν χειρότερα απο τον Η. (καλά υπερβολή), βρωμάνε κιόλας. Επίσης ως γνωστόν οι έλληνες (ο όρος "ελλαδίτης" χρησιμοποιείται μόνο απο μεγαλοϊδεάτες επικίνδυνους φασίστες όπως ο βικ, βλ. παραπάνω) είμαστε φιλόξενος λαός, ξένιος ζεύς και τα τοιαύτα. Αλλά αυτοί φίλοι μου έχουν βρει τη μόντα πλέον και έρχονται κατά χιλιάδες. Κάποιες φορές έχει τύχει να είμαι στο λεωφορείο για τη σχολή και να μην ακούω γρι ελληνικά!!! Λοιπόν εγώ δεν λέω να φύγουν όλοι οι κύπριοι απο τη χώρα (υπάρχουν μερικές κύπριες που είναι καλά μουνιά) αλλά να μπεί επιτέλους ένας έλεγχος, "-πόσους κύπριους μπορούμε να αντέξουμε κύριε; -τόσους. -τι λέει το διαβατήριο σου εσύ ο επόμενος; -λευκωσίαν. -Δε μπαίνεις."
Δε μπαίνεις.
nikolasfluxus
21-09-2009, 16:09
το οτι έχει κύπριες καλά μουνιά σε αυτό το σημείο να το τονίσω,συνεχίστε.
freak brother
21-09-2009, 16:10
ειναι γυφτοφραγκοφονιαδες αυτοι που γνωρισα εγω. δεν τους εχω σε εκτιμηση ...
The Good Son
21-09-2009, 16:11
ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο USER "Xtikio" ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
το οτι έχει κύπριες καλά μουνιά σε αυτό το σημείο να το τονίσω,συνεχίστε.
ΑΥΤΟ βασικα
ikonoklast
21-09-2009, 16:20
Ok, εντάξει, εντάξει, έχει κύπριες καλά μουνιά.. Αλλά εκτός απ' αυτό, what have the cypriots ever done for us???
Κοίτα, οντοπικ, δεν έχω καταλάβει τι δεν έχετε καταλάβει. Μάλλον δεν έχετε γνωρίσει ποτέ κύπριο.
Πέρα απο το ότι είναι όλοι φασίστες ή πασόκοι, κάνουν κλίκες, μιλάνε αστεία, μας κλέβουν τις δουλειές και είναι όλοι -ανεξαιρέτως- μουνόπανα σχεδόν χειρότερα απο τον Η. (καλά υπερβολή), βρωμάνε κιόλας. Επίσης ως γνωστόν οι έλληνες (ο όρος "ελλαδίτης" χρησιμοποιείται μόνο απο μεγαλοϊδεάτες επικίνδυνους φασίστες όπως ο βικ, βλ. παραπάνω) είμαστε φιλόξενος λαός, ξένιος ζεύς και τα τοιαύτα. Αλλά αυτοί φίλοι μου έχουν βρει τη μόντα πλέον και έρχονται κατά χιλιάδες. Κάποιες φορές έχει τύχει να είμαι στο λεωφορείο για τη σχολή και να μην ακούω γρι ελληνικά!!! Λοιπόν εγώ δεν λέω να φύγουν όλοι οι κύπριοι απο τη χώρα (υπάρχουν μερικές κύπριες που είναι καλά μουνιά) αλλά να μπεί επιτέλους ένας έλεγχος, "-πόσους κύπριους μπορούμε να αντέξουμε κύριε; -τόσους. -τι λέει το διαβατήριο σου εσύ ο επόμενος; -λευκωσίαν. -Δε μπαίνεις."
Δε μπαίνεις.
ΜΙΛΑΕΙ ΣΩΣΤΑ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ
ανεχομαστε τους αμπαλους ποδοσφαιριστες τους αλλα ως εκει
και σταματηστε το μουναρες κυπριες γελαει ο κοσμος-ο θρασερ κανα δεκαευρω με βαρια καρδια και πολλα λεω
Mpampis Mpakalis
21-09-2009, 17:15
den einai dynaton na les tetoia pragamta. Kai se eixa se ektimhsh. Epishs to rap a8lio. Geloie.
asimoulis
21-09-2009, 17:16
προσοχή όταν ακούτε κύπριο να μιλάει δημοσίως κυπριακά, οι καλοί κύπριοι (σπάνιον), ομιλούν μόνο κανονικά ελληνικά (προφανώς επειδή ντρέπονται που είναι κύπριοι).
Mpampis Mpakalis
21-09-2009, 17:22
http://www.zougla.gr/Uploads/apanospik/afisaert-vaw4ta34.jpg
μπιζαριος
21-09-2009, 17:26
αμα οι κυπριοι ειναι καλα παιδια τοτε γιατι σταματησαν ΟΛΟΙ να μου μιλανε απο τοτε που ξεκινησα να συναναστρεφομε με ελληνες?
γιατι μολις ανεβηκα απο την κολοκυπρο για να φυγω μακρια τους ορμηξαν πανω μου ολες οι παραταξεις σαν πεινασμενα λυκοσκυλα και το παιζαν φιλαρακια μεχρι να δουν οτι κανω παρεα με ελληνες και παω σε πορειες?
Γιατι ολοι οι κυπριοι μου λενε τι κανεις εκει πανω στην κολοχωρα ελα κατω στην κυπρο να ζησεις σαν ανθρωπος?
ουστ τα κοπροσκυλλα
edit:εβγαλα το τελευταιο για να μην θειχτει κανενας.
Amnesiac.
21-09-2009, 17:34
Τι έχεις να πεις τώρα Μπάμπης Μπακάλης;;;!;;;
μπιζαριος
21-09-2009, 17:36
γιατι μολις ανεβηκα πανω μου συστησανε μαγαζια για να πηγαινω τα οποια εχουν κυπριοι και πανε ΜΟΝΟ κυπριοι?
εχω τεραστια λιστα παντως. οσα θελετε
Amnesiac.
21-09-2009, 17:42
Χείμαρρος ο σοουμπιζάριος :!:
freak brother
21-09-2009, 17:47
γιατι μολις ανεβηκα πανω μου συστησανε μαγαζια για να πηγαινω τα οποια εχουν κυπριοι και πανε ΜΟΝΟ κυπριοι?
ελληνοφωνοι εβραιοι!!
ελληνοφωνοι εβραιοι!!
μαζελ τοφ
Mitsmann
21-09-2009, 18:04
Ποτε θα παμε ολοι μαζι σε ενα τετοιο?
τι μονο ανοιχτομυαλοι της πουτσας και πηγαινετε να δειτε πως ειναι ενα γκεη μπαρ ειστε???
Snàporaz
21-09-2009, 18:05
http://i38.tinypic.com/2djxy09.jpg
freak brother
21-09-2009, 18:06
υχαριστω!
αμα οι κυπριοι ειναι καλα παιδια τοτε γιατι σταματησαν ΟΛΟΙ να μου μιλανε απο τοτε που ξεκινησα να συναναστρεφομε με ελληνες?
γιατι μολις ανεβηκα απο την κολοκυπρο για να φυγω μακρια τους ορμηξαν πανω μου ολες οι παραταξεις σαν πεινασμενα λυκοσκυλα και το παιζαν φιλαρακια μεχρι να δουν οτι κανω παρεα με ελληνες και παω σε πορειες?
Γιατι ολοι οι κυπριοι μου λενε τι κανεις εκει πανω στην κολοχωρα ελα κατω στην κυπρο να ζησεις σαν ανθρωπος?
ουστ τα κοπροσκυλλα
edit:εβγαλα το τελευταιο για να μην θειχτει κανενας.
Μαρτυραει χωρις ξυλο.
atom_smasher
22-09-2009, 13:20
εδω που τα λεμε μπουρδελο σε σχεση με την Κυπρο πρεπει να ειναι η Ελλαδα οποτε γιατι να γυρισεις? τεσπα. ον τοπικ. ΕΙΣΤΕ βλακες. Καλα οχι ολοι. Οι μισοι.
Amnesiac.
22-09-2009, 13:21
Άλλο ένα σημαντικό ποστ από τον atom_smasher.
freezing_moon
22-09-2009, 13:25
Μην κοροϊδεύεις, είναι χρήσιμα, εγώ όταν θέλω ν' αδειάσει το μυαλό μου κάνω Find More Posts by atom_smasher.
μπιζαριος
22-09-2009, 13:31
επειδη ειμαι καινουριος και δεν ξερω τον κυριο θα του απαντησω:
εδω που τα λεμε μπουρδελο σε σχεση με την Κυπρο πρεπει να ειναι η Ελλαδα οποτε γιατι να γυρισεις? τεσπα. ον τοπικ. ΕΙΣΤΕ βλακες. Καλα οχι ολοι. Οι μισοι.
Ε!?
κρυφοκυπριος detected:nj:
KoiliaSamprela
22-09-2009, 16:53
a kai esteban tourko na peis kana 3aderfo sou, oxi emena.
και ρατσιστή τον ξάδερφο και ρατσιστή
Δε μπαίνεις.
Πανέξυπνο ποστ.
δωστην
http://graph.exportpages.com/ppic/P80230F11108.jpg
atom_smasher
23-09-2009, 18:52
ελα ναουμ ολοι εδω ειστε εξυπνοι και γραφετε μονο υπερσημαντικα ποστ...
εδω εντοπιζεται το προβλημα:
http://www.dgrdiving.com/images/cyprus2.jpg
και εδω βρισκεται η λυση:
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/4562880/nuclearfireball_Full.jpg
Custom User
24-09-2009, 17:52
Ρε αγόρι μπιζάριε, φυσικά και σταμάτησαν να σου μιλάνε τα κομματόσκυλα-δασπίτες-κύπριοι (πωω η σιχαμερότερη φάρα έβερ). Όχι επειδή έκανες παρέα μ' Έλληνες αλλά επειδή πήγαινες σε πορείες. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Καλά αυτό με τις ξεχωριστές τσυμπριακές παρατάξεις είναι εμετικό το δίχως άλλο.
μπιζαριος
24-09-2009, 18:04
δεν ειναι κατι που δεν καταλαβαινω, απλα ειναι συμπεριφορα που δεν περιμενα. τεσπα να πα'να γαμηθουν.
Mpampis Mpakalis
24-09-2009, 22:31
Ρε οι τα φοιτιτάρια παντού ίδια είναι, σήμερα ανέβηκα στη γαμωσχολή και ήταν όλοι μαζί παράτα. Από κύπρο, επειδή είναι και μικρότερο μέρος και παίζουν και προσωπικές γνωριμίες, αυτό γίνεται σε πιό προσωπικό επίπεδο, δηλαδή σπίτι σπίτι πόρτα πορτα κι έτσι. Τραγικότατο, αλλά εννοείται ότι αν δεν δώσεις σημασία πάνε στον επόμενο. Και παρόλο που υπάρχουνε ξεχωριστές παρατάξεις από κύπρο και είδικά στην επαρχία μπορούν να παίξουν τεράστιο ρόλο στη ζωη του φοιτητή, τα ζώα που συμμετέχουν έχουν σχεδόν την ίδια ποσόστωση με την ελλάδα. Τα άλλα με τις πορείες δεν νομίζω να πολυισχύουνε.
μπιζαριος
24-09-2009, 23:15
Τα άλλα με τις πορείες δεν νομίζω να πολυισχύουνε.
βασικα δε με νοιαζει τι "νομιζεις". αυτο εγινε αυτο λεω.
και γενικα εγιναν συζητησεις για τον δεκεμβριο με διαφορους συγγενεις και γνωστους που ηταν εμετικες τουλαχιστον οι αποψεις τους για το θεμα.
edit: θυμαμαι συγκεκριμενα ατομα που θεωρησαν τις πορειες ανωριμες και μαλακιες, στο κεντρο τον δεκεμβρη επειδη ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ.
enitharmon
03-10-2009, 20:34
mpampi mpakali, αν δεν εισαι ο κατωριμος, που σπουδαζεις;
katwrimos
04-10-2009, 12:33
mpampi mpakali, αν δεν εισαι ο κατωριμος, που σπουδαζεις;
Γιατί το βριζεις ετσι το παιδι ορε? Τι σου εκανε?
padws bizarie kala sou lene na pas na meineis kupro san anthropos. apo edw einai polu kalutera.
kai genika oi kuprioi opws kai oi KRHTIKOI opws kai oloi oi NHSIOTES einai gtp arxidia tou kerata.
naste kala.
funishment
05-10-2009, 02:12
Τι είπε ο ΑΡΧΙΔΑΣ, άσε την λεβεντογέννα έξω από αυτό.
μπιζαριος
05-10-2009, 02:14
padws bizarie kala sou lene na pas na meineis kupro san anthropos. apo edw einai polu kalutera.
kai genika oi kuprioi opws kai oi KRHTIKOI opws kai oloi oi NHSIOTES einai gtp arxidia tou kerata.
naste kala.
προβληματα με το αμορε?
apolitos kanena.
Genika h kupros einai polu koble.
oi kuprioi opws oloi oi NHSIOTES kata polu megalo vathmo einai bastardoi.
μπιζαριος
05-10-2009, 02:31
apolitos kanena.
κατι θα ξερεις....
επισης γελαω με ταγκς
μπιζαριος
06-11-2009, 15:53
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-qlmyzDHYFA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-qlmyzDHYFA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
........
τα λεει και στα κυπριακα μετα.
casshern
06-11-2009, 16:16
Ετοιμαζόμαστε να κάτσουμε για φαγητό ρε παπάρα !!!
μπιζαριος
06-11-2009, 16:17
ποιος σου ειπε να μπαινεις σε τετοια thread πριν φας ρε μαλακα?
freak brother
06-11-2009, 17:48
apolitos kanena.
εγω εχω την εντυπως οτι οι νησιωτες ειναι οι πιο κουλ.. σε αντιθεση με τους βορειοελαδιτες που ειναι και δεξιοι να ουμε!
Cookie Monster
06-11-2009, 18:02
Είμαστε νταξει παιδιά οι νησιώτες.
Όχι και οι Κύπριοι όμως ε.
freak brother
06-11-2009, 18:07
θιχτηκες ΠΑΛΙΟΔΕΞΙΕ? :pink:
freak brother
06-11-2009, 19:45
παντως το νησιωτης ειναι ακυρο... γιατι πχ τι κοινο εχει ο Μυτηλινιος με τον χιωτη? η ο Κερκυραιος με τον Συριανο? ειμαστε πολλες μικρες Ελλαδες... αχχχ :touched:
παντως το νησιωτης ειναι ακυρο... γιατι πχ τι κοινο εχει ο Μυτηλινιος με τον χιωτη? η ο Κερκυραιος με τον Συριανο? ειμαστε πολλες μικρες Ελλαδες... αχχχ :touched:
Αλλά το Χιώτης με μικρό ρε γκασμά;
εγω ειμαι βορειος μεθυσος και μαλλον αριστερος
το παραμυθι οτι οι οι μακεδονες ειναι δεξιοι ειναι καλο να το ξεπερασετε...ελεος
πεντε-δεκα το ειπαν κι εσεις οι και καλα γαμηστεροι το δεχτηκατε....α ρε ιβραηιμ....
το δειχνουν οι εκλογες ρε κολεγα
μπιζαριος
07-11-2009, 10:53
Αλλά το Χιώτης με μικρό ρε γκασμά;
ελα μωρε, δε θα μιλαει για τον μπουζουξη, γιατι να το βαλει με κεφαλαιο? :pink:
freak brother
07-11-2009, 16:08
gia na synthrisw mia kontra aiwnwn xaxaxaxa
μπιζαριος
11-11-2009, 23:54
http://www.cyberethics.info/cyethics2/page.php?pageID=149&instance_ID=5&newsid=825
“Sexuality is a repressed topic in Cyprus, and still quite taboo in traditional families. These websites are popular because they are often the only way for people to satisfy their sexual fantasies without shocking their partners,”
:rofl::rofl::rofl:
Αυτό. Δεν. Σε. Κάνει. Λιγότερο. Κύπριο.
μπιζαριος
12-11-2009, 00:01
σκασε.
χωρις τελειες.
ηλιθιε.
κολεγα?
enitharmon
13-11-2009, 03:14
λαζογερμανος θα ναι κι αυτος
κολεγα?
δεν ειναι κακο
λοιπόν, έχουμε και λέμε,
κάπα χι - η τέχνη αντεπιτίθεται (http://www.youtube.com/watch?v=dCYBcpZHqVc)
μπιζαριος
20-12-2009, 02:54
σχιζω μικροφωνα ΦΤΥΝΩ ρημες τοσογκαλα, οποιος με ακουει λεει ο μαι γκαντ
πραγματικα κατι πρεπει να γινει δεν παει αλλο οι μαλακες οι τουρκοι τι κανουν τοσα χρονια?
μπιζαριος
20-12-2009, 11:36
τους παιρνουν τα λεφτα στα καζινο αφου η Κυπριακη Δημοκρατια δεν αφηνει να ανοιξει καζινο στην ελευθερη κυπρο.
Phantom Duck
20-12-2009, 14:58
ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΤΑ
TERROR X CREW
ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
ACTIVE MEMBER
ΠΟΥΣΤΟLOWBAP
VacuumInsulationPanels
26-12-2009, 19:57
ACTIVE MEMBER
ΠΟΥΣΤΟLOWBAP
ο,τι να ναι.
talkdirtytome
19-02-2010, 17:19
ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ
ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΙΛΟΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΔΟΣ.
ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΙ, ΦΙΛΗΔΟΝΟΙ, ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩΪΣΤΑΙ.
ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΣΗΜΙΤΕΣ (ΕΒΡΑΙΟΙ) ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΩΣ ΕΠΙ ΤΩ ΠΛΕΙΣΤΟΝ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΣΑΞΟΝΕΣ, ΩΣ ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙ, ΜΕ ΓΑΜΨΕΣ ΜΥΤΕΣ, ΠΕΤΑΧΤΑ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΙ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ, ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ, ΚΡΥΨΙΝΟΕΣ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΣΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΙΟΥΝΤΑΙ ΛΟΓΩ ΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΣΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ "ΤΟΥΠΕ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ (ΑΔΙΚΙΑ), ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ. ΕΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ (Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΤΥΧΙΟ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ). ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ, ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΧΑΖΟΚΥΠΡΙΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ.
ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΙΓΔΙΑΡΙΚΟ ΛΑΟ "ΧΑΖΟΚΥΠΡΙΟΥΣ". ΒΑΛ'ΤΕ ΡΙΚ ΓΙΑ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, ΤΟΝ ΧΟΡΟ, ΤΟΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟ, ΜΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ 2, ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΧΤΙΚΙΑΣΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ SHOW BIZ (ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΛΙΓΔΕΣ ΟΠΩΣ ΒΙΣΣΗ, ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ Σ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ-ΠΟΡΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ 'ΔΩ).
ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΟΥΔΕΣ-ΠΑΛΛΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΦΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΧΟΡΕΥΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΚΛΗΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΝΕΡΟΠΛΥΜΑΤΑ ΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΝΕΣ.
ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
ΕΝΩ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ, ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΨΥΧΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΙΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑΤΟΙ, ΠΟΡΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΜΑΛΘΑΚΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ, ΚΑΛΛΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ. ΓΑΜΗΘΗΤΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ._
Η ΚΥΠΡΟΣ, ΩΣ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ, ΜΕ 3 ΚΑΙ 4 ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ. ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΥΠΑΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΥΝ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΣ "ΚΑΦΡΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΥΣ, ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΥΣ, ΒΑΛΚΑΝΙΟΥΣ ΚΛΠ". ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΗΝ "ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ".
ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΑΜΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΙΟΙ.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΣΕΙ.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ._
κάποιο κλειδί για την ομοιοκαταληξία που δεν πιάνω εγώ? :roll:
κάποιο κλειδί για την ομοιοκαταληξία που δεν πιάνω εγώ? :roll:
είναι ελεύθερος στίχος.
talkdirtytome
19-02-2010, 17:23
ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ
Phantom Duck
19-02-2010, 17:53
είναι ο e-e-e.
talkdirtytome
19-02-2010, 18:02
tsoukou
The Donnn
19-02-2010, 19:28
ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΞΥΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΡΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
talkdirtytome
19-02-2010, 19:29
οι τριχοτοι μετροσεξουαλ τζυπριοι που μυριζουν και ασκημα ρε γαμωτη.
αληθεια.
The Donnn
19-02-2010, 19:33
οι τριχοτοι μετροσεξουαλ τζυπριοι που μυριζουν και ασκημα ρε γαμωτη.
αληθεια.
Εγώ μόνο τον ΒΙΛΛΛΛΛΟΜΜΜΜΜΟΥ και τα ΑRCHIΘΘΘΚΙΑ μου ξυρίζω
talkdirtytome
19-02-2010, 19:36
μυρινζεις κλεισουραν?
Cookie Monster
19-02-2010, 19:44
Βασικά αν δεν έπαιρναν πτυχίο στα 4,5 χρόνια και με βαθμό 8,5-9, θα ήταν λιγότερο μαλάκες.
Έκανα ένα φραπεδάκι,προσγείωσα τον επίπεδο κώλο μου στο σκαμνί και αντιμέτωπος με το κομπιούτερ είπα να ανοίξω ένα thread ενάντια στους 700000 ντόπιους της Κύπρου.Μάλιστα
Φανερώς προβληματικό και σαν ιδέα και σαν γραφή,αλλά ευτυχώς που συναντώ τέτοια posts για να αντιλαμβάνομαι εγκαίρως ποιοι έχουν εξελίξει τη νοημοσύνη τους πέρα απ'το κάγκελο που χωρίζει ένα δημοτικό σχολείο και έναν καφενέ.Πραγματικά,με ορισμένα γέλασα..με άλλα πάλι όχι γιατί:
εκτός από κρυόκωλα στην χιουμοριστική τους έκβαση,γενικευμένα στην εμπειρική τους διάσταση και παντελώς τραγικά στην φιλοσοφική τους απόδοση.
Η Κύπρος είναι νησί άκρως ανατολικά της μεσογείου.910 αεροπορικά χλμ απ'την Αθήνα.
Έχει 50 χρόνια που θεωρείται κράτος αλλά (ακόμα) περιλαμβάνεται στο ελληνικό έθνος.Οι μισοί γουστάρουν την Ελλάδα,οι άλλοι μισοί όχι (έτσι απλά και λιτά).Υπάρχει και συμφωνηθέν Ενιαίο Αμυντικό Δόγμα και η Ελλάδα θεωρείται εγγυήτρια δύναμη (εξ ου και η ΕΛΔΥΚ..)
Η γλώσσα που ομιλείται είναι πλησιέστερη της αρχαίας ελληνικής παρά η κάθε ευτελής,ανούσια και μπασταρδεμένη αργκό που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι Έλληνες κατά καιρούς και την εμπλουτίζουν με δεκάδες νέες εκφράσεις-επίθετα κ.ο.κ συχνά.
Το ότι ακούγεται 'κάπως',μπορεί να προκαλέσει γέλιο όπως μπορεί και η Θεσσαλική μολδοβλαχική προφορά ή η ιταλολαλίσα επτανήσια.Δεν είναι όμως επιχείρημα να δηλώσεις εμπάθεια.
Ναι,η νοοτροπία διαφέρει κάπως απ'την ελληνική ως επί το πλείστο,και,χώρια το γεγονός ότι είναι νησί με ομολογουμένως μικρό πληθυσμό (το 1/8 της Αθήνας),έχει πρόσφατη πολεμική ιστορία και εμφύλιες διαμάχες που είτε θέλουμε είτε όχι έχουν κάποιο 'άλφα' αντίκτυπο στο λαό της.
Το ότι η Ελλάδα δίνει ένα υπέρογκο ποσό στην Κύπρο δε σημαίνει ότι αυτός είναι ο λόγος που χωλαίνει...αιώνες τώρα.Οι εκάστοτε κυβερνήσεις και η μεμψιμοιρία μας συμβάλλουν στο να κάνουν το πηγάδι χαβούζα.
Οι φοιτητές κοιτούν το καλό τους και βρίσκουν το πλησιέστερο μέρος να σπουδάσουν χωρίς να επιβάλλεται η εκμάθηση ξένης γλώσσας.
Όλοι οι ομοεθνείς που εργάζονται ή σπουδάζουν σε μια ξένη χώρα,τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, εγκλείονται στους κόλπους των συμπατριωτών τους.Και αν δεν το κάνουν ή αποκολληθούν απ'αυτόν τον πυρήνα μπορεί να βρουν και κλειστή την πόρτα.
Οι σνομπ και ετς,βρίσκονται παντού..και στα πιο απόκρημνα κοινωνικά στρώματα.Ακόμα και διαχωρισμός προαστίων υπάρχει,και μουσικών προτιμήσεων,και ηλιθίων με έξυπνους (καλή ώρα).Αν σας έτυχαν τα βατόμουρα απλά ψάξτε για κεράσια πάρακάτω και σηκωθείτε απ'το αγγούρι που κάθεστε γιατί σας ζορίζει και μπορεί και να γουστάρετε αργότερα.
Γεωγραφικά: Αθήνα vs Θεσσαλονίκη (ή εναντίων όλων),Βόλος vs Λάρισα,Ηράκλειο vs Ρέθυμνο,Κάτω Κατσαρχιδιά vs Πάνω Κατσαρχιδιά.Face it,έχετε τη μύγα.
Τριχολογικά: Δεν ασχολούμαι με τρίχες
Ιστορικά:Η Κύπρος είναι ένα συνονθύλευμα πολιτισμών και κατάλοιπων των κατά καιρούς κυριάρχων της.Διατηρεί την ελληνικότητα της,είτε τους αρέσει είτε όχι.Η σχέση με την Ελλάδα ήταν είναι και θα είναι αγάπης-μίσους.
Για το περί Τούρκων (μισές δουλειές,πάρτε και την άλλη μισή κτλ κτλ) μου θυμίζει μπόμπιρες στο ζωολογικό κήπο που κοροιδεύουν τα λιοντάρια καθώς στέκονται 10 μ μακρυά ακόμα και απ'το κάγκελο.Ζήστε με τον Τουρκικό στρατό προωθημένο 100 μ απ'το σπίτι σου και μετά ας αγοράσουμε την μαγκιά σας.Η Αλβανό-Αθιγγανο-Νέγρο-Ρουμανο-Τούρκο-Αιγυπτιο-αφομοίωση πληθυσμού εν Ελλάδι μας είναι απόλυτα αφανής.Αλλά ξέχασα,θα κατηγορηθώ ως φασίστας.Σόρρυ!!Κάτω τα έθνη και οι στρατοί,πατρίδα μας όλη η γη (μην σου πω και η Ανδρομέδα..).Α,και ο Σείριος για τους Φουράκηδες..
..ξεκολλάτε απ'την tv και το ιντερνετομαστούρωμα (ή και το απλό μαστούρωμα) γιατί οι απόψεις σας πάσχουν απ'την νόσο Εγώ-είμαι-και-ότι-γουστάρω-θα-γίνει.Δοκιμασμένη μέθοδος,δεν δουλεύει..
Όχι,δεν είμαι Κύπριος αλλά με τέτοιους Έλληνες σαν εσάς,θα γίνω Αβορίγινας..
Α,προς τους μεταλλάδες χρήστες του φόρουμ:
Είναι τεράστια μαλακία από μέρους σας,όσοι διαχωρίζετε και θέτετε σύνορα στις μπάντες βάσει προελεύσεως τους.Δεν το περίμενα ΚΑΙ από μεταλλάδες.Νόμιζα ότι υπάρχει αγάπη για τη μουσική γενικότερα και την ιδέα αλλά το φαινόμενο 'όξω Κύπριοι' κτλ κτλ σε μουσικό φόρουμ για χέβυ μέταλ μόνο λιγόψυχοι μπορούν να το προκαλέσουν.Δεν χωρούν κατινιές στο χέβυ μέταλ,μην το υποβαθμίζετε γιατί θα το υπερασπιστούμε επειδή το αγαπάμε.
Όξω κουράδες απ'το Χέβυ Μέταλ (και τραβάω το καζανάκι γιατί πιάσαμε και 'μύγες')
Αυτά τα ολίγα,έτσι ευγενικά,πολιτισμένα και και με υπεράνθρωπες δόσεις εγκράτειας.Ασχοληθήκατε σε μεταλοφόρουμ με την Κύπρο,ασχολήθηκα και εγώ με εσάς..που έχω ζήσει την κατάσταση,μη ηθελημένα αλλά χωρίς αυταπάρνηση.
(και αν ψάχνατε έναν υπαίτιο,στραφείτε προς τη Δύση..την άγρια μάλιστα)
ΥΓ: Το metal,έστω και με δυσκολίες,έστω με εμάς τους λίγους,ζει και βασιλεύει στην Κύπρο.Νέες μπάντες ξεπετάγονται,παλιές μπάντες συνεχίζουν ή επανασυνδέονται και τα πάρτυ πληθαίνουν,τα μαγαζιά λίγα,οι συναυλίες λιγότερες,αλλά κρατιέται το θέμα και μάλιστα ψηλά.
Οι ενάντιοι στις προερχόμενες από Κύπρο μπάντες απλά να τις αγνοήσουν,ίσως τότε τις συγκινήσουν μετά απ΄την φόλα που φάγαμε εδώ μέσα,απ'το ίντερνετ.Διπλή καπότα άλλη φορά και μαχαίρωμα στο στήθος,έτσι?
Μετά τιμής σε φίλους,μετά βδελυγμίας στους στόκους παρασιτοκαταπέλτες.
Mitsmann
14-03-2010, 13:21
Μεγαλο ποστ.
μπιζαριος
14-03-2010, 13:24
Μεγαλο ποστ.
μεγαλη μπουκια φαε μεγαλο ποστ μη γκανεις.
Amnesiac.
14-03-2010, 13:47
Εξάιτερ είδες μήπως το Avatar πρόσφατα;
Pinatero
14-03-2010, 13:49
Έχει 50 χρόνια που θεωρείται κράτος αλλά (ακόμα) περιλαμβάνεται στο ελληνικό έθνος.Οι μισοί γουστάρουν την Ελλάδα,οι άλλοι μισοί όχι (έτσι απλά και λιτά).
trolololololololololololol
nikolasfluxus
14-03-2010, 14:12
μεγάλη μπουκιά φάε,μεγάλο τοστ μην κάνεις.
εxciter μπραβο,αναγουλιασα:moutza:
και γιατι προσπαθεις να μας πεις οτι δεν εισαι κυπριος.....
νταξει δεν θα σε φαμε κι'ολας
το πολυ πολυ να δωσουμε σε κανα γκριζο λυκο