PDA

View Full Version : Πέφτει ο Ηρακλής

eleventh guardian
05-03-2007, 04:47
Νομίζω ότι αξίζει δικό του τόπικ.

Δυστυχώς πέρασε στα ψιλά της επικαιρότητας λόγω του ντέρμπι, αλλά νομίζω ότι ο σχεδόν βέβαιος πλέον υποβιβασμός του Ηρακλή είναι το θέμα της αγωνιστικής (αν όχι όλου του φετινού πρωταθλήματος). Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ προσωπικά αισθάνομαι μια θλίψη γι' αυτό που συμβαίνει, ίσως γιατί ως Πανιώνιος βρέθηκα σε ανάλογη θέση δύο φορές (τρεις ουσιαστικά, γιατί πέρυσι τέτοια μέρα που χάναμε από τον Ακράτητο στη Νέα Σμύρνη ήταν σαν να είχαμε πέσει). Μόνο σε κάτι φωτογραφίες που είδα ανθρώπους μεγάλης ηλικίας βουρκωμένους αρκεί, τι άλλο να πω.

Βασικά δεν ανοίγω το τόπικ για να συζητήσουν όσοι ενδιαφέρονται τα αίτια του υποβιβασμού, αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά και προφανή, αλλά γιατί μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα αποδέχθηκαν τη μοίρα τους οι Ηρακλειδείς. Και η ομάδα, αλλά κυρίως ο κόσμος. Αργησαν υπερβολικά να καταλάβουν πόσο δύσκολη ήταν η θέση τους και τώρα που το κατάλαβαν το πουλάκι πέταξε.

Δηλαδή, παίζεις παιχνίδι-φωτιά μες στην έδρα σου με τον Εργοτέλη, που ξέρεις ότι ακόμα και ισοπαλία να φέρεις είσαι με το ένα πόδι στον τάφο. Ο κόσμος δεν πάει στο γήπεδο, παρατηρείται ένας εφησυχασμός λες και το παιχνίδι θα κερδηθεί με τη φανέλα. Τέλος πάντων, πάνε στραβά όλα και χάνεις.

Περνάει το ματς με τον Παναθηναϊκό, έχεις δεύτερη και τελευταία ευκαιρία με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην έδρα σου. Είσαι ο Ηρακλής, με τα 100 χρόνια ιστορία, τη συνεχή παρουσία στην Α' Εθνική, τον κόσμο σου. Είναι δυνατόν να μην κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις αυτόν τον αγώνα; Ο Ηρακλής είσαι, όχι ο ΠΑΟΝΕ.

Είναι κρίμα αυτό που συνέβη, με στενοχώρησε και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Και είναι κρίμα για τον επιπλέον λόγο ότι και τα υπόλοιπα τμήματα του Ηρακλή βρίσκονται σε πτώση (μπάσκετ στην Α2, χωρίς ελπίδες ανόδου και καταχρεωμένο, βόλεϊ τραγικά αποδυναμωμένο κ.λπ.) με αποτέλεσμα ο σύλλογος να κινδυνεύει να σβήσει.

Μαστόδοντα ή όποιος άλλος Ηρακλιδέας τυχόν υπάρχει εδώ και δεν έχει αποκαλυφθεί (ή δεν τον γνωρίζω), περιμένω με ενδιαφέρον τις απόψεις σας.

hvilelos?
05-03-2007, 05:01
1)einai ntropi o Iraklis na giortasei tou xronou ta 100 xronia istorias tou me podosfairo kai baskei sti B ethniki,exontas perasei tautoxrona ligoterio xeiroteres katastaseis apo paok kai ari
2)mpravo stin kalamaria
3)o mastodontas den kserei giati asxoleitai mono 2-3 xronia
4)liga logia gia ton PAONE

eleventh guardian
05-03-2007, 05:08
2)mpravo stin kalamaria

Ναι, σωστό κι αυτό. Η ομάδα αυτή παλεύει μόνη της φέτος, έχει αδικηθεί πολλάκις από τη διαιτησία και πιθανή σωτηρία της θα ισοδυναμεί με άθλο. Με τη νίκη επί του Ηρακλή έδειξε ότι αξίζει να μείνει στην Α' Εθνική, τουλάχιστον σε σχέση με το Αιγάλεω ή την Κέρκυρα.

4)liga logia gia ton PAONE

Τρέφω ιδιαίτερη συμπάθεια στον ΠΑΟΝΕ (New Passengers foreva!), απλά δεν μου ερχόταν στο νου άλλη μικρή ομάδα από Θεσσαλονίκη την ώρα που το 'γραφα. :)

Για τον Ηρακλή τώρα, ναι, είναι και κρίμα και ντροπή, αλλά η κακοδιαχείριση των τελευταίων διοικήσεων έχει φτάσει την ομάδα στο ίδιο κάκιστο επίπεδο με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, δυστυχώς.

Μήπως τελικά (λέω μήπως) ο Θεοδωρίδης δεν ήταν τόσο κακός παράγοντας όσο νόμιζαν οι Ηρακλιδείς που φαγώθηκαν να τον διώξουν πριν από μερικά χρόνια;

Και για να μην βγαίνουμε από την ουσία του τόπικ, πού ήταν σήμερα (χθες) όλοι αυτοί που κόπτονταν για το καλό του Ηρακλή τα προηγούμενα χρόνια και έδιναν αγώνα εναντίον του Θεοδωρίδη, του Μυτιληναίου και των υπολοίπων;

SpiritCrusher
05-03-2007, 05:13
Λοιπόν, κι εγώ δεν πατάω σε γήπεδα αλλά γενικά δεν ασχολούμαι σε τέτοιο βαθμό πια.

Για το τι έγινε και πέφτει η ομάδα μπορείτε για αρχή να δείτε αυτό το οκ αρθράκι του sportime:

http://www.sportime.gr/afieromata_insid ... cle_id=615 (http://www.sportime.gr/afieromata_inside.asp?article_id=615)

Τώρα αν θέλετε να δείτε το πόσο άθλια είναι η κατάσταση (και στάνταρ κάποια από αυτά θα συμβαίνουν και στη δική σας ομάδα, οποια και αν ειναι αυτή) διαβάστε την συνέντευξη του Καντά που έιχε δώσει πριν καιρό στο sportime, όταν και παραιτήθηκε. Τα είπε χύμα και με ακριβή νούμερα. Από ότι βλέπω όμως δεν την έχει πια στο site οπότε θα υπάρχει εδώ:

http://eos.uom.gr/~athang/kantas.html

Δεν είναι ευανάγνωστη σε αυτή τη μορφή αλλά όπως είπα θα διαβάσεις τρελά πράγματα ( πχ. αν θυμάμαι καλά πήγαινε η γυναίκα του Σπανουδάκη με φίλες στο εξωτερικό για ψώνια και όλα χρεωνόντουσαν στη ΠΑΕ, λολ)

Περίληψη:

2 Σουβλάκια χωρίς κρεμμύδι.

hvilelos?
05-03-2007, 05:17
ta eipe ola o spiritcrusher panwkatw kai o 11th einai megalo pink

SpiritCrusher
05-03-2007, 05:18
ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ έχουν μεγαλύτερα έσοδα μέσω χορηγιών / εισητηρίων. Από εμάς όλοι απέχουν μπας και φύγει ο πίθηκος αλλά δεν..

Όσον αφορά τον Θεοδωρίδη..nah. Η ομάδα θα ήταν πιο πολύ στη αφάνεια με αυτον πιστεύω.

hvilelos?
05-03-2007, 05:24
simasia exei oti o Iraklis einai megali omada kai as min tou fainetai.kalinixtw sas

edit:kai o paniwnios episis

Mitsmann
05-03-2007, 10:10
Βασικά δεν ανοίγω το τόπικ για να συζητήσουν όσοι ενδιαφέρονται τα αίτια του υποβιβασμού, αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά και προφανή, αλλά γιατί μου έκανε εντύπωση το πόσο εύκολα αποδέχθηκαν τη μοίρα τους οι Ηρακλειδείς. Και η ομάδα, αλλά κυρίως ο κόσμος. Αργησαν υπερβολικά να καταλάβουν πόσο δύσκολη ήταν η θέση τους και τώρα που το κατάλαβαν το πουλάκι πέταξε.

Μαλλον αυτο συμβαινει καποιες φορες με ομαδες που εχουν να υποβιβαστουν απειρα χρονια η δεν εχουν πεσει ποτε. Καποια στιγμη (οταν ο τοιχος ερχεται πανω σου με φορα, χαχαχαχα) ανακαλυπτεις οτι δεν το εχεις ξαναζησει αυτο και δεν ξερεις να διαχειριστεις την κριση. Το πλεον πιθανοτερο ειναι μεχρι τη στιγμη που σκοραρει ο Εργοτελης, κανεις δεν ειχε τοσο πιστεψει/καταλαβει τι παει να γινει. Η δε Καλαμαρια, ειναι υπερβολικα "ψημενη" στο "πεφτουμε-δε πεφτουμε-α, ωραια σωθηκαμε" μοτιβο που ξερει πολυ πιο καλα απ τον Ηρακλη (η τον Αρη το 97 ας πουμε) τι να κανει για να σωθει.

Zoonchild
05-03-2007, 11:29
μιλωντας πάντα απο την πλευρα μου, η χρονια για μενα τελειωσε καπου μετα το παρολιγον εμφραγμα που κοντεψα να πάθω στο ματς με την Βισλα. Απο εκει και περα και ειδικα μετα την παραιτηση του Κωφιδη(σταματησαν και οι μεταλλιες στο γηπεδο) τερμα το γηπεδο για φετος. Ουτως ή αλλως η φετινη ομάδα μονο πικρες μας χαρισε. Αλλα δεν περιμενα και κατι καλυτερο. Φετος δικαιολογημενα πεφτουμε στην Β' αφου εχουμε χειροτερη ομαδα απο τους υπολοιπους. Και στην τελικη που πας χωρις 5 βασικα στελεχη της περυσινης ομαδας - Κωφιδης, Επαλε, Λαγος, Σεγκιρι- απουσια του ηταν εξισου μεγαλη με τους προηγουμενους, Γεωργιαδη και με αντικαταστατες τους τους αναπληρωματικους της Λαρισας, του Οφη και του...Λεβαδειακου!!!!!

Αυτα λοιπον, κριμα-πολυ κριμα, ισως ομως μετα παο τετοια ξεφτιλα καποια στιγμη να αποφασισουν να φυγουν τα λαμογια. Θα δειξει...

wanker
05-03-2007, 11:42
GAME OVER

Mitsmann
05-03-2007, 11:57
Γουανκερ ο Χαβιτο στη φωτο, φοραει τη νεα φανελα του Αρις?

gasgion
05-03-2007, 12:26
mitsmann esy den eixes ton irakli sto protathlima fm pou eixame ksekinisei pous se pelatosa 3-2 me kerkura sto nisi?!!! :D

Mitsmann
05-03-2007, 12:58
Οχι, εγω ειχα τον Ολυμπιακο και ειχα συναψει φιλικες σχεσεις με το σωματειο του Ηρακλη.

SpiritCrusher
05-03-2007, 13:08
μιλωντας πάντα απο την πλευρα μου, η χρονια για μενα τελειωσε καπου μετα το παρολιγον εμφραγμα που κοντεψα να πάθω στο ματς με την Βισλα. Απο εκει και περα και ειδικα μετα την παραιτηση του Κωφιδη(σταματησαν και οι μεταλλιες στο γηπεδο) τερμα το γηπεδο για φετος.

Ye, κι εγώ μετά τη παραίτηση του χεβιμέταλζ σταμάτησα να ασχολούμαι μιας και δε πίστευα ότι θα μπορούσε να βρει καλό αντικαταστάτη. Δλδ το περίμενα πως ο μαϊμούca$h (χααχα) θα έφερνε κάτι μπουμπένκος και για μεταγραφές κάτι αλβανούς ίσα ίσα για να κάνει τη μλκία του. Τη δε περίπτωση του Γιοβάνοβιτς δε τη περίμενα και είναι αρκετά 0 κατα τη γνώμη μου. Θα προτιμούσα πχ Κουόζελα να γελάσουμε και λίγο...

@Wanker:

http://www.electricrequiem.com/forum/images/avatars/43006244545c77b5fc857a.jpg

Sotos_The_Tequiler
05-03-2007, 13:27
Ferte pisw to Savva! Oi malakes ths Xanthis afou prwta ton evalan na koureftei kai na foresei kostoumi meta ton ediwksan giati den tous ekane! Pou na pesoun 7 kathgories!

eleventh guardian
05-03-2007, 13:31
Μαλλον αυτο συμβαινει καποιες φορες με ομαδες που εχουν να υποβιβαστουν απειρα χρονια η δεν εχουν πεσει ποτε. Καποια στιγμη (οταν ο τοιχος ερχεται πανω σου με φορα, χαχαχαχα) ανακαλυπτεις οτι δεν το εχεις ξαναζησει αυτο και δεν ξερεις να διαχειριστεις την κριση. Το πλεον πιθανοτερο ειναι μεχρι τη στιγμη που σκοραρει ο Εργοτελης, κανεις δεν ειχε τοσο πιστεψει/καταλαβει τι παει να γινει. Η δε Καλαμαρια, ειναι υπερβολικα "ψημενη" στο "πεφτουμε-δε πεφτουμε-α, ωραια σωθηκαμε" μοτιβο που ξερει πολυ πιο καλα απ τον Ηρακλη (η τον Αρη το 97 ας πουμε) τι να κανει για να σωθει.

Γι' αυτό που λες δεν τίθεται θέμα. Το 'χα και πει κι εγώ πριν μερικές εβδομάδες ότι ο Ηρακλής δεν έχει μάθει να παλεύει για την επιβίωση, όπως έχει μάθει η Καλαμαριά, ο Πανιώνιος ή ο ΟΦΗ εσχάτως κι αυτό ίσως αλλάξει τα δεδομένα στην προσπάθειά του. Και να που τα άλλαξε.

Αλλά τα posts του Zoonchild και κυρίως το τελευταίο του SpiritCrusher έρχονται ακριβώς στα λόγια μου. Για την αδιαφορία ή, μάλλον, το γεγονός ότι η πλειοψηφία του κόσμου του Ηρακλή δεν συγκινήθηκε για τη σωτηρία της ομάδας.

"Εκοψα το γήπεδο μετά την παραίτηση Κωφίδη", λένε. Μα το πρωτάθλημα ήταν ακόμα στο 1/3 τότε και με τον Μπουμπένκο -που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σας άρεσε- κάνατε 6 νίκες στα 7 επόμενα ματς και βρεθήκατε μέχρι και στην 7η θέση. Μην μου πείτε ότι δεν ενδιαφερόσασταν ούτε τότε ή ότι πιστεύατε ότι η ομάδα θα έπεφτε μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ας πούμε.

Και εδώ κολλάει και το άλλο που λέει ο Mitsmann, για το ότι μέχρι το γκολ του Εργοτέλη ουδείς είχε καταλάβει τι θα συνέβαινε. Μάλλον δεν έχετε καταλάβει ούτε τώρα τι ζημιά έχει γίνει. ΠΕΦΤΕΤΕ το καταλαβαίνετε; Δηλαδή εγώ το '92 που έπαθα για πρώτη φορά αυτό το πράγμα και με χειρότερο τρόπο, ένιωθα να χάνεται το έδαφος κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα όλη μέρα, φοβόμουν ότι θα διαλυθούμε.

Δεν λέω ότι πρέπει ντε και καλά να κλαίτε κι εσείς, αλλά είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα τέτοιου μεγέθους, γιατί η Β' Εθνική είναι πολύ ζόρικη. Δεν είναι θέμα γοήτρου. Ούτε είναι βέβαιο ότι θα ανέβεις αμέσως επειδή είσαι ο Ηρακλής. Αν δεν υπάρξει συσπείρωση σε όλους τους τομείς, είναι πολύ εύκολο να κολλήσετε και να εξαφανιστείτε σαν τον Απόλλωνα και τον Εθνικό.

Και να μην τρέφετε αυταπάτες για καλύτερο αύριο διοικητικά τώρα που η ομάδα πέφτει. Εντάξει, θα φύγουν τα λαμόγια. Αλλά ποιος σοβαρός επιχειρηματίας θα αναλάβει μια ομάδα καταχρεωμένη και πεσμένη στη Β' Εθνική; Μου θυμίζετε κάτι δικούς μας που είχαν τόσο τυφλό μίσος με τον Μπέο που χαίρονταν με τις ήττες νομίζοντας ότι με τον υποβιβασμό υπήρχε μεγαλύτερη πιθανότητα να τον διώξουν. Μάχες έδωσα στο φόρουμ των Πανθήρων πέρυσι για να τους αλλάξω μυαλά, να ξυπνήσουμε και να σταθούμε όλοι κοντά στην ομάδα.

Mitsmann
05-03-2007, 13:40
αυτο με τον Μπουμπενκο το πιστευω και γω οπως ο Ηλεβενθ. Δε καταλαβαινω τι κακο ειχε.

Δηλαδη οκ, προσπαθησατε (ολοι σχεδον) συγκινητικα να ριξετε τον Ηρακλη. ε οκ, το πετυχατε.

SpiritCrusher
05-03-2007, 13:43
Στάνταρ δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα. Από την άλλη εγώ προσωπικά είμαι και λίγο κυνικός και όπως είπα μετά από τη παραίτηση του Κωφίδη ψιλοσταμάτησα να ασχολούμαι, άσε που είμαι ακόμα στη λογική πως "έχει ακόμα αγωνιστικές".

Ο Μπουμπένκο δεν ήταν απαραίτητα άσχημος (εγώ πχ τον "κράζω" εκ των υστέρων αφού σηκώθηκε κι έφυγε πολύ νωρίς), αν και οκ έκανε 6 νίκες στους "εύκολους" αγώνες μας και με ένα ΠΑΟΚ που δεν είχε καμία σχέση με αυτόν μερικές μέρες αργότερα στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟ, αλλά με το παραμικρό έφυγε κι αυτός για να επέλθουν τα χειρότερα.

*εντιντ*

gasgion
05-03-2007, 13:50
Οχι, εγω ειχα τον Ολυμπιακο και ειχα συναψει φιλικες σχεσεις με το σωματειο του Ηρακλη.

k pion pelatosa 3-2 sto nisi??pios eixe irakli?

eleventh guardian
05-03-2007, 13:57
Και κάτι ακόμη. Διαβάζω στα ρεπορτάζ ότι μετά το χθεσινό ματς οι φίλαθλοι του Ηρακλή πολιόρκησαν τα αποδυτήρια, έβριζαν τους παίκτες και τα συναφή.

Σόρι, αλλά αυτή δεν είναι αντίδραση υγιούς φιλάθλου που πονάει την ομάδα του. Θυμάμαι πριν από ακριβώς ένα χρόνο (5-3-2006), όταν μας ήρθε κατακέφαλα η ήττα από τον Ακράτητο στη Νέα Σμύρνη, μόλις τέλειωσε το ματς έβλεπες παντού δακρυσμένα πρόσωπα. Κόσμος που δεν είχε πάει στο γήπεδο να δει το ματς, μαζεύτηκε εκεί μόλις έμαθε το αποτέλεσμα, όχι για να βρίσει ή να αποδοκιμάσει. Αλλά για να συμπάσχει με τους υπόλοιπους, να πει μια κουβέντα βρε αδερφέ! Οπως όταν μαζεύεται το σόι στο σπίτι του συγγενικού προσώπου που έχει πεθάνει. Το ίδιο είχε γίνει και το '92, χωρίς μάλιστα να παίζουμε εντός έδρας την ημέρα που πέσαμε.

Γκρίνια υπήρξε, ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του για το τι φταίει. Αλλά ούτε τον Μπέο πείραξε κανείς ούτε τους παίκτες. Οταν βγήκε ο Εξουζίδης σχεδόν δακρυσμένος τι να του πεις; Οταν βλέπεις κοτζάμ Λουτσιάνο, χθεσινό στην ομάδα, να φεύγει κλαίγοντας από το γήπεδο, είναι δυνατόν να του φωνάξεις; Τουλάχιστον είδαμε κάποιους ανθρώπους να συγκινούνται. Σε σας -κι αυτό είναι το άσχημο- δεν είδα κανέναν παίκτη να κλαίει. Φύγανε από την πίσω πόρτα λέει. Ε βέβαια, με όσα έγιναν στο ματς με τον Εργοτέλη, φοβόντουσαν οι άνθρωποι. Και πώς να παίξουν μετά με τον Απόλλωνα για να νικήσουν;

Τέλος πάντων, ίσως δεν μου πέφτει λόγος και κακώς ασχολούμαι, αλλά πραγματικά με έχει αγγίξει αυτή η ιστορία γι' αυτό νιώθω την ανάγκη να πω αυτές τις κουβέντες.

afroleft
05-03-2007, 14:00
και μένα με αγγίζουν όσα λέτε
κυρίως γιατί πέφτει η Προό ακριβώς τη χρονιά που πέφτει και ο Ιωνικός
:(

Bullet
05-03-2007, 14:04
είναι λυπηρό,όπως και κάθε φορα που πέφτει κάποια ιστορική ομάδα όπως ο πανιώνιος ο άρης κτλ

μιλάμε για μια ομάδα που πέρσι έκανε πρωταθλητισμό στην ουσία

δε ξέρω αν παίζει παρασκηνιακό παιχνίδι και αν βολεύει κάποιους αυτή η πτώση πάντως το πρωτάθλημα για άλλη μια φορα θα είναι πιο φτωχό από πριν

gasgion
05-03-2007, 14:10
είναι λυπηρό,όπως και κάθε φορα που πέφτει κάποια ιστορική ομάδα όπως ο πανιώνιος ο άρης κτλ

μιλάμε για μια ομάδα που πέρσι έκανε πρωταθλητισμό στην ουσία

δε ξέρω αν παίζει παρασκηνιακό παιχνίδι και αν βολεύει κάποιους αυτή η πτώση πάντως το πρωτάθλημα για άλλη μια φορα θα είναι πιο φτωχό από πριν

na se diorthoso pos protathlitismo stin ellada kanei mono olumpiakos.mporouses apla na peis pos persi o iraklis itan adagonistikos gia sas.

Bullet
05-03-2007, 14:11
πφφφ

eleventh guardian
05-03-2007, 14:11
Bullet, μην απαντήσεις plz. :|

Προσπαθείστε όσοι ποστάρετε εδώ να μείνετε ον τόπικ, γιατί το θέμα που συζητάμε είναι πιο σοβαρό από τίτλους και λοιπές μαλακίες.

gasgion
05-03-2007, 14:19
sovara tora.... :)
polloi apo tous opadous einai aparadektoi pragmatika!
to paizoun fanatikoi apo ti mia goustaroume tin omada mazi tis pantou ktl....k apo tin allin sta duskola tis dinoun ti xaristiki voli kiolas..den mporo na katalavo giati dioksan ton savva?!?!?me tous upoloipous pige kalutera diladi???o savvas pistevo pos tha vriske tin akri an ton afinan parapano.
episis apo tin stigmi pou efige o epale...tha itan duskola ta pragmata dioti oli i omada fasizontan se afton...opos episis aftos o roumanos pou exei tora den mou polugemizei to mati...
einai malakia pou mia tetoia omada tha pesei...prin liga xronia o aris...tora o iraklis...etsi einai to podosfairo...ama exeis tous lathous anthropous se sovara posta tis omadas.

Razor
05-03-2007, 14:54
http://img152.imageshack.us/img152/9573/griesif8yt1.jpg (http://imageshack.us)

ta leme tin kiriaki :wave: :wave:

Jim Dandy Mangrum
05-03-2007, 15:20
:roll: nai telos pantwn...

prin 2 xronia kai panw katw thn idia epoxh, o roulhs briskotan sthn idia 8esh me tis gries kai tote o iraklhs kerdise ton arh sto xarilaou an kai telika -opws 8ymomaste oloi- oi opadoi gia akoma mia fora ebala thn tafoplaka.
thn erxomenh kyriakh, sto idio ghpedo 8a exoume istories pali mou fainetai....

ap thn allh prepei na kseka8arisoume kati. den yparxei kai kala "mlkia pou peftoun aytes oi omades" kai tetoia. ama den exeis omada na peseis akoma kai an legesai real madrid. h mlkia einai oti opws me ton hraklh twra, h omada peftei epeidh th dielyse h dioikhsh... :?

a re kataramenh 8essalonikh.....

Zoonchild
05-03-2007, 15:32
καλα, μην λεμε και οτι θελουμε ομως, ε!

ο Κωφιδης παραιτηθηκε, δεν τον διωξαν και μαλιστα αρχικα δεν ειχαν κανει δεκτη την παραιτηση του αλλα αυτος επεμεινε. Οσο για την περιοδο Μπουμπενκο, εγω τουλαχιστον οπως το ειδα, η ομαδα σταθηκε τυχερη σε μερικα ματς και τσιμπησε βαθμους οπως θα μπορουσε να τους ειχε χασει και δεν σε εκανε να πιστευεις σε αυτην. Προτιμουσα με τα χιλια την ομαδα οπως επαιζε στην αρχη του πρωταθληματος. Καλως ή κακως τοτε τουλάχιστον ενα υποτυπώδες συστημα το ειχαμε αλλα δεν μας πηγαινε η πουτανα η μπαλα και δεν μπορουσαμε να σταυρωσουμε ενα αποτελεσμα με συνεπεια να αγχωθουν ακομα περισσοτερο οι παικτες. Θυμαμαι χαρακτηριστικα τα ματς με ΠΑΟΚ στην τουμπα, με Απολλωνα στην καλαμαρια και με εργοτελη στην κρητη που χασαμε ποσες ευκαιριες και-ειδικα στην κρητη δεχθηκαμε αστεια γκολ. Το ιδιο με τον ΟΦΗ στο καυτατζογλειο που ο Κατεργαιννακης επνιξε οτι πηγε προς την εστια. Απο εκει και περα και αφου εφυγε και ο Κωφιδης η ομαδα επαιζε εντελως αναρχα με αποτελεσμα αυτο που ειπα παραπάνω-να σου δινει την εντυπωση οτι και οι νικες που ηρθαν ηταν περισσοτερο θεμα τυχης παρα θεμα ικανοτητας και βελτιωσης. Φυσικα και δεν ειναι απαγορευτικο να χανεις απο τον οφη στο Ηρακλειο-όταν ομως ο οφη εχει μεινει με 10 παικτες απο το 30' και οσο το σκορ ειναι 0-0 ε τοτε ναι ειναι αποτυχια(και των παικτων). Το ιδιο και με τον ατρομητο-κερδιζεις 2-1 και ο αντιπαλος μενει με 10 στο 60' και σου γυρναει το ματς!!!!

παρολο που δεν ημουν υπερ της απομακρυνσης του μπουμπενκο γιατι τα πραγματα εγιναν ακομα χειροτερα, δεν συμφωνω πως και ο σλοβακος δεν εκανε μερικα σοβαρα λαθη.

οσο για το πως πηρα τον υποβιβασμο, σορρυ κιολας αλλα εχω και δουλεια και προσωπικη ζωη και δεν θα αφησω κατι τετοιο να την επηρρεασει προφανως και οσο για την υποστηριξη, απο την επομενη χρονια στο γηπεδο θα μαι και παλι και ας ειναι στην Β' αρκει να υπάρχει ενας στοχος και μια ελπιδα-φετος και τα 2 ειχαν χαθει αρκετα νωρις

eleventh guardian
05-03-2007, 16:51
ap thn allh prepei na kseka8arisoume kati. den yparxei kai kala "mlkia pou peftoun aytes oi omades" kai tetoia.

Ναι, αυτό ήθελα να το διευκρινίσω και με πρόλαβες. Σαφώς και δεν είναι μαλακία, γιατί τότε θα ήταν σαν να λέγαμε ότι δεν είναι σωστό να σωθεί η Καλαμαριά π.χ. (κάτι που δεν στέκει, γιατί μια χαρά ομάδα έχει και μόνη της παλεύει και αξίζει να σωθεί όπως και πιο πριν). Ο καθένας ό,τι αξίζει παίρνει.

Και Zoonchild, σαφώς και δεν θα επηρεάσει την προσωπική σου ζωή οτιδήποτε κι αν συμβεί. Ούτε τη δική μου την επηρέασαν οι υποβιβασμοί. Ισως να φταίω εγώ που παραείμαι ρομαντικός στο θέμα αυτό. :)

Για τον Μπουμπένκο τέλος, τα 'χω πει πολλάκις ότι δεν τον θεωρώ σπουδαίο στο κοουτσάρισμα και ότι έχει απίστευτο άστρο (δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι την ώρα που πανηγύριζα το γκολ του Παρόντι με την ΑΕΚ στα Λιόσια και η κάμερα πήγε στον Μπουμπένκο μου ξέφυγε ένα "κοίτα τον κωλόφαρδο" όπως δεν θα ξεχάσω ποτέ και το 3-7-0 του επαναληπτικού με την ανύπαρκτη Νόρτζελαντ), αλλά η ομάδα είχε στρώσει, έπαιρνε αποτελέσματα και τον έδιωξαν με την πρώτη γκέλα.

SpiritCrusher
05-03-2007, 16:56
Πάνω κάτω ότι είπε ο Zoon.

Επειδή αναφέρθηκε και το θέμα με τον Άρη, βρείτε τον αγώνα και δείτε τον. Πραγματικά το 2ο γκολ μπήκε κατα λάθος (δεν το πανηγύρισε καν) και απο εκεί και μετά καθήσαμε να χάσουμε (υπόψην πως αυτά τα υποστηρίζει και κάθε αριανός που ξέρω), βέβαια κάποιοι οπαδοί του Άρη είχαν άλλη άποψη...

ηλέβενθ παντού υπάρχουν κάφροι που μαλακίζονται, τα βλέπουμε όλη την ώρα. Και επίσης μην με θεωρείς και πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα φιλάθλου :P Έχω να πάω στο γήπεδο νομίζω από τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό επί εποχής Κωνσταντίνου (εκείνο που είχε λήξει 4-5 νομίζω από εκείνη τη πανέμορφη διαιτησία).

eleventh guardian
05-03-2007, 17:02
Νομίζω το πρόβλημα των Αρειανών δεν έχει να κάνει τόσο με το ματς του 2005 που διακόπηκε (και που όντως πρέπει να 'χε φτάσει κατά λάθος στο 0-2 μέχρι να μπουκάρουν οι έξυπνοι), αλλά αυτό του 2004 στην Πολίχνη. Τότε που κινδύνευαν πάλι, εσείς ήσασταν αδιάφοροι, είχαν μείνει με εννιά από νωρίς και τους νικήσατε 6-0.

Τέλος πάντων, έχει ο καιρός γυρίσματα και έχω καταλάβει (ως παθών) ότι δεν είναι σωστό να κοροϊδεύεις τον άλλο όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Τώρα βέβαια οι Αρειανοί θα ξεκαυλώσουν και τους δικαιολογώ (τα ίδια κάναμε κι εμείς με Λάρισα και Αθηναϊκό), αλλά, αλλά δεν βλάπτει να κάνεις λίγο κράτει.

SpiritCrusher
05-03-2007, 17:16
Δεν ήθελα να το πάω εκεί γιατί θα το πάρουν στραβά τα αρειανά του φόρουμ και θα γαμήσουν το θρεντ αλλά φέτος έχουν καταφέρει να γίνουν οι πιο κομπλεξικοί/μισητοί φίλαθλοι. Τουλάχιστον αυτό βλέπω από τους εδώ φιλάθλους του ΠΑΟ, ΟΣΦΠ κτλ (οι ΠΑΟΚτσήδες δεν μας νοιάζουν γιατί πάντα θα βρίζουν τους αρειανούς και τ'ανάποδο). Είναι κάπως πρήχτες με τους Κόκε, Χαβίτο, Όγιος, μπαλάρα, μόνο ΑΡΗΣ κτλ κτλ. και μπλέκονται και παντού.

Για εκείνο το 6-0 που λες, εγώ το βλέπω κάπως αστείο. Θυμάμαι πχ ένα σουτ του Νεμπεγλέρα από τη μέση του γηπέδου και ενω ο τερματοφύλακας του Άρη ήταν σε σωστή θέση κάθησε και το έφαγε. Δεν τα θυμάμαι όλα, αλλά νομίζω πως ούτε οι δικοί μας δεν περίμεναν να μπουν όλα αυτά.

regularpaul
05-03-2007, 17:22
Αν η άλλη ομάδα που θα πέσει είναι η Κέρκυρα, αυτό θα σημαίνει πως στην Β' μας ακολουθούν οι δύο ομάδες που συμμετείχαν άθελά τους ή όχι, στην φετινή μας εξόντωση. Θεία δίκη?

Το να πέφτουν ιστορικές ομάδες κατηγορία, είναι πολύ δύσκολο όταν συμβαίνει για τους φιλάθλους τους και από περίεργο ως λυπηρό για τους υπόλοιπους. Μετά από ένα διάστημα όμως ξεχνιέται, το σημαντικό είναι τι θα κάνει μια ομάδα για να επανέλθει δριμύτερη. Υπάρχουν διάφορα θετικά που συμβαίνουν με τον υποβιβασμό. Μετράς τις πραγματικές σου δυνάμεις. Ο κόσμος - όσο κι αν αυτό φαίνεται περίεργο - συσπειρώνεται ακόμα περισσότερο. Επίσης κάνοντας πρωταθλητισμό στην χαμηλότερη κατηγορία, οι παίχτες αποκτούν ψυχολογία νικητή κλπ.

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για τον Ηρακλή, πρέπει επιτέλους να αποφασίσουν και οι ίδιοι οι Ηρακληδείς, τι είδους ομάδα θέλουν να είναι. Ομάδα της 1ης δεκάδας που ενίοτε θα κάνει κάποια καλή πορεία και θα βγαίνει στο UEFA ή θα παίρνει κανένα κυπελλάκι? Αν ναι, τότε αναμενόμενος είναι και ο υποβιβασμός. Γιατί αυτές πάνω κάτω είναι οι βλέψεις του Πανιωνίου ή του Ατρόμητου πχ.

Αν όμως πιστεύουν οι Ηρακληδείς ότι έχουν τον κόσμο να γεμίζει τουλάχιστον το μισό Καυτατζόγλειο σε κάθε ματς (το οποίο παρεμπιπτόντως δεν είναι έδρα, μήπως ήρθε η ώρα να μετακομίσετε σε άλλο γήπεδο?), ότι έχουν την δύναμη να κρατάνε τους Κωνσταντίνου τους και τους Λαγούς τους (και τους Λάζαρους και Διαμαντίδηδες να προσθέσω), και την δυναμική να κοιτάξουν πιο ψηλά, τότε ας το δείξουν εμπράκτως.

Του χρόνου θα τα ξαναλέμε εμείς :P

MastodontoideaPliokenous
05-03-2007, 18:23
o mastodontas den kserei giati asxoleitai mono 2-3 xronia

.....

Ενιγουει το οτι τα 100 χρονια ιστοριας ενος απο τους ιστορικοτερους συλλογους στην Ελλαδα σε τοσο υψηλο επιπεδο θα συμπεσουν με το ποδοσφαιρο στην β εθνικη μετα απο 20 χρονια,την ιδια ομαδα που περυσι ηταν το συνολο που ηταν με 13 νικες σερι εντος,με 7-0 συνολο γκολ με τους 3 μεγαλους στην εδρα της κατι που γινεται μετα απο 30 χρονια,με 4η θεση πολυ ανετα,καταφερνοντας το σημαντικοτερο να ξαναφερει εστω κ προσωρινα τον ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ κοσμο του ηρακλη στο γηπεδο.Φετος ολα για μενα αρχισαν απο εκεινο το καταραμενο ματσ με την βισλα στο 90 κα βαλε,οπως ποσα παιχνιδια χαθηκαν στα τελευταια λεπτα βλεπε οφη,ατρομητο,εργοτελη,καλαμαρια..Ολα τα υπολοιπα ηταν θεμα ψυχολογιας τοσο της ομαδας,οσο κ του κοσμου.Προσθεστε κ σ'αυτα την παραιτηση κωφιδη,που προσωπικα ηταν το μεγαλυτερο λαθος του που δεν σταθηκε διπλα στην ομαδα στις δυσκολες στιγμες κ παρατησε το καραβι νωρις,η απολυση μπουμπενκο,του μοναδικου ανθρωπου που φανταζε ικανος να βγαλει την ομαδα απ το αδιεξοδο, κατι αδιανοητο κ ηλιθιο την δεδομενη χρονικη στιγμη που συνεπεφτε με την ανασταση του ηρακλη σε κωμα,καθως κ την προσληψη ενος ανθρωπου ανικανου προπονητικα να σωσει την ομαδα απο την μελλοντικη(σσ:πλεον υπαρκτη)πτωση κατηγοριας.Η φυγη γεωργιαδη ηταν κατι που επιθυμουσε ο ιδιος ο γεωργιαδης,οσο για τον επαλε ηταν γνωστο οτι θα φυγει απο το καλοκαιρι,απλα πηρε παραταση το ζητημα.Πλεον μονο ο αλιουτα αξιζε απο τις χειμερινες μεταγραφες,κατι ιλιε,κατι σισιτς,κατι δεντσηδες,κατι αμπαρηδες,κατι μπιλισκοφς μπορουν να παρουν τον μπουλο τον ιουνιο κ ας βασιστει η ομαδα στους 18χρονους στην Β κατηγορια χιλιες φορες.Δεν θα αναφερθω στις κινησεις της διοικησης γιατι ανυπαρκτη κ προκλητικη ηταν,ανυπαρκτη κ προκλητικη ειναι κ απο την στιγμη που δεν εχουν παραιτηθει ακομα απο μονοι τους κ ο κοσμος του ηρακλη δεν καταφερε να συνασπιστει για να τους διωξει καλα να παθουμε στην τελικη..εδω θα μαστε..

lebowski
05-03-2007, 19:07
Νομίζω το πρόβλημα των Αρειανών δεν έχει να κάνει τόσο με το ματς του 2005 που διακόπηκε (και που όντως πρέπει να 'χε φτάσει κατά λάθος στο 0-2 μέχρι να μπουκάρουν οι έξυπνοι), αλλά αυτό του 2004 στην Πολίχνη. Τότε που κινδύνευαν πάλι, εσείς ήσασταν αδιάφοροι, είχαν μείνει με εννιά από νωρίς και τους νικήσατε 6-0.

Aυτο ακριβως.Και μην κανουν καμμια μαλακια και δωσουν βαθμο στις γριες γιατι θα χουμε παλι μπουκες μου φαινεται.Την κυριακη ριχνουμε την γρια και προτελευταια αγωνιστικη του ποντιους.
Καυλα....

Razor
05-03-2007, 19:14
gia ton apollwna sta paparia mas.
i gria einai i deuteri sixameni omada meta ton tourkaro stin poli kai afou mas ekane magkies prin apo dio xronia tha tin plirwsei.tous riksame persi sto mpasket (opou kai tha kanoun kamia 10xronia na ksananeboun A1) , twra tha tous riksoume kai stin mpala.ante se liga xronia kai sto volley :)

edit:nai , eimai kompleksikos.

bleeding
05-03-2007, 20:05
Αυτο που ειπε ο JDM ειναι απολυτως σωστο. Φυσικα αν δεν εχεις ομαδα πρεπει να πεσεις. Ειτε λεγεσαι bambacha ειτε λεγεσαι ολυμπιακος, παναθηναικος, ΠΑΟΚ, ηρακλης κτλ.

Αυτο που με στενοχωρει εμενα ειναι το θεμα που εθιξε ο 11th. Ο κοσμος της ομαδας. Ακομα κ τωρα ο Ηρακλης δεν εχει πεσει. 5 βαθμους κατω βρισκεται κ εχουμε 6 αγωνιστικες ακομα. Τα παντα γινονται πολυ ευκολα η κ πολυ δυσκολα. Κ επειδη το θεμα "αποχη να διωξουμε τον ταδε" μου ειναι πολυ γνωριμο, μου ερχεται στο μυαλο η περσινη δικια μας χρονια στο μπασκετ. Ημασταν προτελευταιοι μεχρι ενα σημειο στη μεση του πρωταθληματος με 40-50 ατομα στο γηπεδο για να φυγει ο Πανελουδης που ειχε πουλησει ολη την ομαδα. Εκει λοιπον που ειδαμε τα σκουρα πηγαμε γηπεδο. Η ομαδα τερματισε 6η αν δεν κανω λαθος.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ομαδα ειναι πανω απο οποιοδηποτε προεδρο, προπονητη, παιχτη κτλ. Καλες ειναι οι αποχες αλλα οταν βλεπεις οτι η ομαδα σου κινδυνευει οφειλεις να εισαι εκει να την βοηθησεις. Αλλιως την αφηνεις στη μοιρα της κ αρχιζει η κατρακυλα. Και το να παει κοσμος στο γηπεδο δε σημαινει πως ντε κ καλα θα παρεις τα ματς κ θα σωθεις. Το 97 που επεσε πρωτη φορα ο αρης το χαριλαου ειχε πολυ κοσμο απ'οτι θυμαμαι. Δεν τα καταφερε ομως η ομαδα κ επεσε.

Κ ο ηρακλης, δυστυχως, ειχε παντα προβλημα με τον κοσμο. Σπανια γεμιζε το γηπεδο. Το Καυταντζογλειο οπως ειπε κ ο Παυλος μονο εδρα δεν ειναι. Οταν γινονταν οι εργασιες κ η ομαδα επαιζε στη μικρα (σταδιο 3-4 χιλιαδων θεσεων) το γηπεδο δε γεμιζε ουτε στα ντερμπι.

Δεν ξερω, ειναι κριμα να πεφτει μια τετοια ιστορικη ομαδα.

solution_AK-47
05-03-2007, 20:14
Kuriakh konth giorth...

Elpizw an oxi na parei to mats o Hraklhs toulaxiston na prohgh8ei na doume kamia manoura.

Boom!
05-03-2007, 20:15
Περα απο τα "κριμα, ιστορικη ομαδα" που τσαμπουναμε ολοι, νομιζω οτι γενικα στ'αρχιδια των περισσοτερων αν πεφτει ο Ηρακλης.
Επισης προβλεπω επιστροφη Σαββα στον παγκο της γριας λιαν συντομως.

MastodontoideaPliokenous
05-03-2007, 20:25
Περα απο τα "κριμα, ιστορικη ομαδα" που τσαμπουναμε ολοι, νομιζω οτι γενικα στ'αρχιδια των περισσοτερων αν πεφτει ο Ηρακλης.

Σορυ κιολας,αλλα κολλανε ταμαμ

:moutza: :moutza: :moutza: :moutza:

Boom!
05-03-2007, 20:31
Ειναι η αληθεια ομως.

MastodontoideaPliokenous
05-03-2007, 20:36
Ναι,αλλα παραμενει καθυστερημενη αποψη την οποια ασπαζονται κ οι φορουμιτες αρειανοι

gasgion
05-03-2007, 20:43
tha xei gelio an pesei o iraklis dioti den prokeitai na ksananevei me ti mia :rofl:

eleventh guardian
05-03-2007, 20:52
Θα 'χει γέλιο αν ποτέ πέσει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, γιατί οι οπαδοί τους θα ξεχάσουν σε μια νύχτα ότι είναι οπαδοί τους.

gasgion
05-03-2007, 20:59
Θα 'χει γέλιο αν ποτέ πέσει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, γιατί οι οπαδοί τους θα ξεχάσουν σε μια νύχτα ότι είναι οπαδοί τους.

ase mas re file pou eiste oi 300 tou spanoudaki kai tou papazafeiriou kai milate...kalo taksidi xoris epistrofi!

Boom!
05-03-2007, 21:00
Ναι,αλλα παραμενει καθυστερημενη αποψη την οποια ασπαζονται κ οι φορουμιτες αρειανοι

Οι αρειανοι δεν ειναι αδιαφοροι, θελουνε να πεσει.

Boom!
05-03-2007, 21:01

ase mas re file pou eiste oi 300 tou spanoudaki kai tou papazafeiriou kai milate...kalo taksidi xoris epistrofi!

Πανιωνιος ειναι ο ανθρωπος ρε φιλε. Μη γραφεις οτιναναι.

MastodontoideaPliokenous
05-03-2007, 21:06
Οι αρειανοι κ αυτοι δεν ξερουν ποιος τους εφταιγε

gasgion
05-03-2007, 21:09
[quote="eleventh guardian":2qrb49tn]Θα 'χει γέλιο αν ποτέ πέσει ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός, γιατί οι οπαδοί τους θα ξεχάσουν σε μια νύχτα ότι είναι οπαδοί τους.

Πανιωνιος ειναι ο ανθρωπος ρε φιλε. Μη γραφεις οτιναναι.[/quote:2qrb49tn]

gia tous iraklidis to leo

MastodontoideaPliokenous
05-03-2007, 21:16
ΟΥΦ ΣΚΑΣΕ ΠΙΑ

gasgion
05-03-2007, 21:19
skase lougra!

Anakasioths
05-03-2007, 21:35
vasika na pesoun oi gries pou prin 2 xronia anoiksan ta podia teleutaia agwnistikh kai phran prwtathlima ta poustrakia..

gasgion
05-03-2007, 21:36
na pesoun re gmt pou fetos aniksan ta podia sto oaka

regularpaul
05-03-2007, 21:39
ότι θα μου λειπαν οι συζητησεις comprehension/hcpunks δεν το περίμενα ποτέ

solution_AK-47
05-03-2007, 21:42
Pragmati re, merikwn h ka8usterhsh den exei oria!

Paradexteite omws oti 8a exei plaka na xasoun ta skoulikia :D

gasgion
05-03-2007, 21:44
den me aforoun ta derbakia metaksi mikron omadon.

solution_AK-47
05-03-2007, 21:59
E tote traba paikse se kana allo topic.

Eulogy
05-03-2007, 22:03
to idio zoume emeis sto mpasket apoxi mexri na fygei o giaourtas kai i omada einai etoimh gia founto kai kaneis den kounaei giati kaneis den to pistebei . o hra einai sympathitikh omada kai meis boithame oute 2o kaname sti thessaloniki pou to ekane kai o atromitos kai peirame kai kapetano... ton lago den ton bazw akoma ton pistebw. pantws i b tha einai megalo agkouri kai o arhs persi ston 1o gyro eixe brei polla zoria oso thimamai

pitchfork
05-03-2007, 22:19

Έχεις άδικο.
Διάβασα όλο το τόπικ προσπαθώντας να έρθω στη θέση των οπαδών της γριάς αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Εντάξει, μπορεί να απέχω πολύ γι αυτό, πάντως δεν νομίζω να με πείραζε και τόσο πολύ το να πέσω στην Β εθνική κάποια χρονιά.
Στο γήπεδο και τώρα έρχονται (μικρά παιχνίδια - πρωτάθλημα) 15-25 χιλιάδες, δεν νομίζω να έρχονταν λιγότεροι.
Το ίδια και για την άεκ στο μπάσκετ, όταν ενδιαφερθούν κάποιοι γι αυτήν ο κόσμος θα βρεθεί δίπλα τους. Τώρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να χαλιέσαι και να γαμάς τη ζωή σου για το τπτ.

PS Μιλάω για τον ΠΑΟ ε ? Οι άλλοι δεν θεωρώ ότι έχουν οπαδούς άρα δεν έχουν τπτ να χάσουν όταν με το καλό πάνε εκεί που ανήκουν

MastodontoideaPliokenous
05-03-2007, 22:34
Τώρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να χαλιέσαι και να γαμάς τη ζωή σου για το τπτ.

Δεν το ειπε κανεις αυτο,απλως αναφερθηκαν μεμονωμενα αποψεις που πλησιαζουν σε αυτο.Προσωπικα οτι θα μαι ακομα πιο κοντα στην ομαδα ειναι σιγουρο.Ευκαιρια βασικα να αναδειχτουν κ αλλοι νεοι.Τους προτιμαμε απ τα ραντομ_παλτα

Phantom Duck
05-03-2007, 23:03
Τουλάχιστον θ' ανέβει ο αστέρας και θα σφίξουν κώλοι αθηναίων.

Εδώ που τα λέμε, για κάποιο λόγο μου τη δίνει γενικώς όταν πέφτουν ομάδες επαρχίας και κάθονται επί μεγάλες περιόδους στην πρώτη κατηγορία σύλλογοι όπως Αιγάλεω, Καλλιθέες κλπ. ακόμα και με χρονιές όπου κακοποιούσαν το ποδόσφαιρο.

Angelcurse
06-03-2007, 00:44
ntaks mporw k gw na sou ferw to paradeigma tis fetinis 3an8is me ti sixameni amintiki taktiki tis k na sou antipara8esw tin treli xronia tou aigalew pou epaize mpalara. OK i ka8e omada k o coach me tis dinatotites tis omadas paizei auto pou prepei.
on topic twra einai polu krima na peftei enas istorikos sillogos opws o iraklis (k o paniwnios k o atromitos k i larisa k i do3a dramas kapote ktl ktl) omws autes oi omades einai katadikasmenes na plirwnoun malakies proedrwn. K epeidi eutixws h' distixws dn exoun tin dinamiki enos paok, mias aek na vre8oun 10 arrwstoi na ti swsoun tin omada peftei k i e3igiansi erxetai ek twn esw. Makari na anevei pio dinatos apla k na ginei opws i persini larisa p.x. (pou mono dinamiki eixe etsi?)

SpiritCrusher
06-03-2007, 02:00
χαχαχαχαχα τα ποστ των αρειανών και του gayρου ήταν όλα τα λεφτά. Κλειδώστε το.

gasgion
06-03-2007, 02:14
χαχαχαχαχα τα ποστ των αρειανών και του gayρου ήταν όλα τα λεφτά. Κλειδώστε το.

oxi re na mi to kleidosoun..pos tha gelame :?: :!:

SpiritCrusher
06-03-2007, 02:17
Έτσι. (http://www.youtube.com/watch?v=kbEoUCmnuz4)

:)

gasgion
06-03-2007, 02:20
Έτσι. (http://www.youtube.com/watch?v=kbEoUCmnuz4)

:)

re filarako afou eipa gia tin adikia tis akirosis goal tou neri sto 6-0.mi ta ksanaleme kai vgoume off topic.

Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 13:55
Kalytero tha itan na pesei o Paniwnios kai to Aigalew na anevoune Levadeiakos Giannena kai Asteras Tripolhs.Etsi 8a meinoune mono 3 Athinaikes kai to prwta8lhma 8a einai kalytero...

E o Iraklis ena kypello exei to 1976 aenanti sto Thrilo tote pou kounh8hke o Fanaras, apekrouse to penalti kai tous to dwse o a8lios diaithths...kai me adikh apovolh tou Viera....opote mallon kala kanei kai peftei...

pitchfork
06-03-2007, 14:34
E afou kounhthike o Fanaras....

Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 14:53
E afou kounhthike o Fanaras....

vasika kai eseis eprepe na pesete sth b me kati dwrodokies stis opoies to 1980 eksaitias sas epese o Iraklis sth b alla meta pion 8a eixame na aleifoume kai na gamame emeis oi gavroi?ton paniwnako?de leei..emeis 8eloume na kovoume ta trifyllia...

1982 23 maiou kai o Lakis Papaiwanou me diko tou goal xarizei th nikh ston Irakli epi tou EVRW-PEO....."ayth h nikh einai afierwmenh ston Niko Alefanto epeidh apoly8hke tzaba apo ton OFI..."

O Alefantos ena mhna nwritera eixe apoly8ei apo ton OFI epeidh vghke anoixta kai omologhse oti ton eixe parei thlefwno o Vardinogiannhs zhtwntas tou na exei o OFI meiwmenh apodosh sto sygkekrimeno agwna...fysika o Alefantos apoly8hke me th mia...etsi symvainei sthn Ellada tou Vardi...

A re ti paixtarades eixe tote o Iraklis...pou dhmeiwteon eixe dialysei ton PAO to 1979 me 6-0...alla pios na ta pei ayta?o pitchfork kai oi alloi asxetoi?kai twra ton katanthsan me Biliskov...alla ti perimeneis me opadous san ton mastodonideapilokenous...

pitchfork
06-03-2007, 14:58
...

A re ti paixtarades eixe tote o Iraklis......

Symfwnw. Thymamai o Fanaras gamage ki ederne (an kai ligo kounistos) .....

Comprehension_Hypnosia
06-03-2007, 15:15
...

A re ti paixtarades eixe tote o Iraklis......

Symfwnw. Thymamai o Fanaras gamage ki ederne (an kai ligo kounistos) .....

E den einai kai san ton John Amitsi :rofl: ...ton 8ymasai ton Agglo paiktara sas pou tou ravane koustoumakia o Tarlats kai oi alloi?ADE GEIA.

SpiritCrusher
06-03-2007, 15:21
Έχει τόσα θρεντς να πείτε τις μαλακίες σας, εδώ βρήκατε;

Mitsmann
06-03-2007, 15:26
----------------------------------------------------

Τραβηξαμε μια γραμμη. Τα απο κατω ποστς μη σχετικα με Ηρακλη, θα πεσουν στη Β Εθνικη.

Razor
06-03-2007, 20:17
http://img338.imageshack.us/img338/5294/antioekeistina2001mu6.gif (http://imageshack.us)

eimai on topic ? :roll:

Boom!
06-03-2007, 20:19
Εδωσε.

:rofl: :rofl:

Razor
06-03-2007, 20:44
http://img515.imageshack.us/img515/2134/ekeistinbvs6sm9.gif (http://imageshack.us)

twra eimai sigoura on topic :)

MastodontoideaPliokenous
06-03-2007, 21:10
Διασκεδαστικο δεν λεω,αλλα κοιτα να δεις ποιοι μιλανε για δευτερη κατηγορια σε αθλημα ξερω γω..ποσο πιο κομπλεξικοι οπαδοι

Razor
06-03-2007, 21:29
axm, sigrineis to mpasket tou ARH me tou irakli ? :rofl:

MastodontoideaPliokenous
06-03-2007, 21:32
κοιτα καλυτερα τον τιτλο του τοπικ

Razor
06-03-2007, 21:36
me to edit eisai ok :D

MastodontoideaPliokenous
06-03-2007, 21:48
ναι μωρε